Man får se när tiden gått....

Sitter och läser lite om skådisarne i pippi, vad hände efter o.s.v. Tommy och Anika  blev det inget av utan Anika blev en sjuksköterska och Tommy någon chef på ett stort företag. Pippi därimot fortsatt med att skådespela, dom äldre som är med som pippis pappa, klang, dunderkalsson och blom, Prusseluskan, Tommy och Anikas mamma är alla döda.
Visste ni att: Dunder kalsson och blom och "Prusseluskan" var tyska skådespelare och hade dubbade röster vilket är väldigt coolt tycker jag.
Ingen av dom har blivit något förutom teater skådisar ingen av barnskådespelarna har blivit något så stort som dom var efter pippi, men många gav upp eftersom dom blev karaktären efter pippi vilket är ganska sorligt men antar att dom inte gråter över det.
När man blir gammal tänker man antagligen till baka mycket på tiden som ung och saknar det mycket skulle jag tro, jag vill nte bli gammal visst många stunder är säkert också kul som gammal men att sitta på ett äldreboende och tänka tillbaka, man blir bara deppig av att tänka på det man får väl se hur det blir när man blir gammal antar att man inte kan klura ut det nu.

Kommentarer
Postat av: Anonym

- tiden går för snabbt dessa dagar ...

2009-08-28 @ 18:16:25
URL: http://finest.se/hodamerei

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0