Ha det bra!!

Nu håller mamma på arr prata om hur jag slösar på mina pengar och bla bla bla. Ska snart ner till Emmas pappa sen antar jag att vi åker till bullaren. Jag har blivit så förbaskat förskyld nu under natten asså det är läskigt är verkligen täppt i näsan men det brukar ju gå över ch inte störa mig så mycket så det går bra. oj ska vara där vid tolv så jag ska nog gå nu fast först ska jag bara lyssna klart på denna otroligt goa låt!

Granar var det här......

Måste säga att det här naglacket jag köpte är helt fantastikt sitter och skådar mina naglar mycket ofta.
Har inte packat klart än vilket jag borde men jag sitter så bra här i fotöljen med benen uppe på armstödet, datan i knät, granen bakom mig och tv:n framför mig, fast då bekvämt är det inte benen gör lite ont nu och jag har vridit och vänt på mig många gånger. Annars sitter jag och tittar på Tom crusie då och då hans flickvän dör snart så jag får väl ta till tårarna,  har inte följt med i filmen så jag fattar ju inte så mycket men ändå och hon dog inte det var la synd det eller bra kanske man ska säga, annars sitter jag läser när jag inte tittar.
Mamma hon är allt bra konstig hon kommer ner hit då och då men hon pratar i telefonen, vi hade en liten ämne om vilket internet jag är inne och vi tror att det är hennes trådlösa, men jag vet inte för jag tror jag måste vara den mest o takninskaste människan som finns i detta hus efter pappa då men det funkar ju att vara inne på internet iallafall. Nu börjar kaffets värld det låter vädigt kul, men jag ska nog ta och läsa lite för jag vet att jag inte kommer att gå upp. Ha det bra skriver nog när jag är där uppe, hoppas bara att jag kommer upp. xD





Men blä varför vill den inte roteras aja det här är iallafall granen i Norge.




Granen hemma alltså den som är bakom mig visst är den fin fin!?!

Mitt knä...!

Sitter och tittar på Harry potter 4 nu.
Har vart i stan idag köpte naglack, nu kanske ni tänker naglack det är ju inget speciellt och det är det inte heller. Men detta naglacket är sånt magnet naglack så man kan få jätte fina sjärnor eller men får, mitt är rosa tycker det var det fiaste. Men det roliga är att jag aldrig köt ett naglack över 50kr och detta kostade 105kr men det är det värt, hade nog ångrat mig om jag inte köpt det. Naglacket finns och köpa hos Lorea'l och det funkar verkligen själv köpte jag det på årlens.

Iallafall så har jag packat nu men ska packa lite till åker ju imorgon med Emmas pappa jaja får se om det blir kul. Men i Bullaren lär det bli kul, och det är kallare där också. När vi va vid busshållplatsen idag och väntade på att Hannas pappa skulle komma för att hennes moppe inte startade. Jag lekte lite på ispletten som var där och precis då Hanna sa akta så du inte ramlar så gör jag det, bra gjort Johanna gjorde hål i mina strump byxor och ett sår på mitt lilla knä. Men ha det så bra så länge skriver nog ikväll.

M&m's

Sitter med mina M&m's som vi köpte vid gränsen till norge har aldrig sett dom här här i sverige. Och nu har vi bokat biljetter till Thåström yeey jag, Bianca, Emme och mimmi ska gå den 20 mars i liseberghallen det ska bli jätte kul. Imogon ska jag träffa hanna då vi ska åka till stan och på söndag ska jag träffa Emmes pappa då vi ska åka upp till bullaren där Emme också är så det är fullt upp nu. Daniel sitter inne med sina kompisar i köket och spelar poker och själv sitter men i vardagsrummet och tittar på tv, men ska in i köket ni och ta ett glas vatten.

Nu va det Jul igen...

Änligen hemma! Resan ham va tuff och jobbig. Okej jag skrev det mest för att det lät lite kul, men efter att vi stannat i nordby mådde jag inte så bra så jag slängde i från mig klick och somnade.

Met var jätte kul i Norge verkligen kul. Hela familjen va samlad i sex dagar eller nåt. På julafton var vi fjorton stycken inne i den lilla lägenheten men det gick jätte bra. Pappa drog några dårliga kommentarer i mellan åt, ett var när vi pratade om vad dom åt i Peru och att dom åt Lama, då sa pappa jo men Lama det är ju en såndär fågel! Då började hela bordet skratta, et var väldigt kul. Oda var nog den sötaste lilla ungen där gud va söt hon är, ska lägga in bilder men måste bara hämta sladden.

TACK till alla som har skickat sms eller iallafall sagt grattis tack så hemsk mycket älskar er jätte gulligt verkligen tack!!!<3<3<33<3

Vad fick ni i julklapp då??
själv fick jag en resväska och ett smik sett från Clinique vet det låter inte så mycket men jag blev riktigt glad för det.


Kusinerna mina August och Oda sötare kan man inte vara!

Daniel blev som en annan person när vi var där uppe alltså snäll!


Asså hon är bara för söt här med Augsts keps!

Vem fyller år idag?!

Gissa vem som fyller år idag?! Jo, det är jag vilket också betyder att vi ska åka till norge och det betyder att jag måste packa ojoj har inte ens rört min väska. Ska träffa Emma idag också alltså min Emma då, hon kommer hit nu så jag kanske ska ta på mig kläder. Sitter nere och tittiar på Avataren med min laptop, det är Avatar mataton hela helgen yeeey!
Men nu ska jag ta på mig kläder hon kommer väl snart.

Va vad det jag sa

Hhihi va vad det jag sa fick en dator. Inte mer med det jag fixade internet helt själv jag är über teknisk ju. idag kanska men ska säga är det söndag vilket betyder att vi åker om några timmar, jag har inget packat men ja det går nog snbbt skulle jag kunna tro.
Shit asså jag missade både EMA och den spanska saken som gick på tv nyss men inget att göra åt kan kanske se dom på MTV.se man brukar kunna göra det. Men nu ska jag nog fixa lite med låtar och sånt, och se på Avataren på nickelodeon .se då ha en bra natt skriver nog sista inlägget innan vi åker imorgon. 

20 dec. :O

Oj va tiden går fort. Det är redan lördag och 20 December och det betyder att det är söndag imorgon och 21 december, vilket betyder att vi åker till Norge imorgon och jag fyller år sug på den du!!
Iallfall känns det som julafton idag bara för att vi ska fira det idag, fick en julklapp imorse en lacost perfym den som jag vill ha, hade den förut och jag älskade den men väskan försvann liksom min perfym.

Om man sätter på MTV klockan 16.00 idag så har dom gala Weekend, dom har ju olika teman på helgen på MTV typ the Hills eller ja, massvis med teman det är väldigt kul så denna helgen har dom MTV galor alltså sänder dom EMA, VMA och någon spansk gala det är dom TH är med i då.
Ja, men nu ska jag nog torka hret och göra mig iordning och städa rummet också, sen måste jag iväg och köpa lagings men det blåser så jag vill inte ta maoopen + att den har ingen bensin.

En dag kvar och jag über glad............!

Ohh Meine!!! Det är 20 december imorgon och på söndag åker vi till Norge!!! Gaaah längtar som fan!
Imorgon ska vi har våran lilla julafton och pappa åkte till lägenheten nu och hämtade en present till oss alla. Gud jag gråter nästan granen är klädd, och det luktade skinka i hela huset när jag kom hem och allt är rött helt underbart! För mig betyder julen så underbart mycket och just nu är jag riktigt jul sjuk som kanske dom flesta.

Jag och Hana så på
"sex and the city" hemma hos henne, gud vad jag älskar den filmen asså och serien så underbart mycket. Hoppas på att få serien i julklapp har sagt det miljoner gånger att jag vill ha den. Det var iallafall mysigt träffa hanna och bara prata och se på filmen helt underbart tack hanna!! Gud jag undrar om jag kommer kunna blogga i Norge jag undrar, jag vet att jag kommer få en dator men om jag kommer att kunna komma in på internet vet jag ej, men om inte skriver jag ju när jag kommer hem igen eller hur! Men det är ju två dager tills dess eller vänta....gahh en dag shit nu är jag glad!!! Ja, men nu ska jag göra mig iordning sov gott dröm om julen hehe!!!!!!!

LOOOOOOV!!!

LoooooooooooooV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shit va skönt det känns med lov!!
Fast det är som Mela sa: "det känns mer som höstlov än jul lov." och det har hon rätt i vädret ut är ju inte så juligt men vi bor ju i Göteborg så vädret är inte så konstigt iallfall.
 Efter att var vart på jul avslutning åkte jag, Linn och Mela och fikade på condeco. Jag tog en chai latte sweet eller nåt samma sak som chai latte tror jag och en blåbärs paj, det var jätte gott och det var jätte mysigt för den delen också. Tror vi satt där i några timmar, och då hann Emma komma och säga hejdå och Linns pojkvän sen gick vi men det var en perfekt avslutning på terminen måste jag säga.
Idag blir det nog bara städ skulle jag kunna tro, ska göra iordning mitt rum när jag får tummen ur att göra det, ( tycker det låter så bra och skriva) baka papparkakor, klä granen och göra skinka och träffa Hanna. Det är nämligen så här att jag tvingade mamma att vi skulle ha grn även om vi inte är hemma men gran är ett måste på julen längtar ju efter det hela året liksom, sen ska vi ha "mini julafton" eftersom att mamma inte ska med till Norge, mormor och morfar kommer och pappakakor måste man ju baka.
Nu ska jag gå ner men ha det så bra så länge!

En Bok!!!

Sitter på datorkunskapen nu och jg hade tänkt att jobba lite men inte med dotor utan med hotellkuskap vi ska nämligen lämna in ett arbete senast idag. Innan detta hade vi studiepass och vi fick varsinn Ester mosessons bok våran skola fyller nämligen 80år i år Grattis!! Hade faktiskt tänkt att köpa en sån här bok men det kostar 180kr, så jag hade tänkt att fråga mamma men nu fick vi ju den och det är bra.
Matteprovet gick jätte dårligt förut men jag klarade mig igenom det. Luchen var äcklig så jag åt inte så mycket, bättre än igår åt inget då. Men nu ska jag sätta igång med hotell arbetet ha det bra!!

jul sak

Sitter i skolan och ska sriva nåt jul arbeter men jag orkar inte kommer inte på nåt.vi slutar nog snart tror jag efter svenskan har vi matte prov, jätte kul....... eller inte. Vi har ingen tyska idag så jag slutar väl vid tre tiden det är skönt det. Men nu ska jag fortsätta jobba ha det bra.

Liseberg fint fint!!!

Nu är jag hemma från liseberg, det var jättefint lägger upp lite bilder i detta inlägget.
Vi hade ingen Hotell så vi hade 2,5 timmars håltimma så jag åkte hem imellan. Sen när jag kommer till skolan alltså precis när vi börjar var bussen framme då, så ser jag Emme på vägen men jag var tvungen att dumpa henne för att springa till skolan. När jag kom till skolan var jag tvungen att lämna två böcker hos en lärare sedan springa ner till lektionen och ja, jag sprang i skolan men när jag kommer dit har vi inte ens börjat, tack för den!
Vi hade som sagt prov idag tror det gick bra men skrev lite fölite tror jag men men.
Annars har det inte hänt något kul idag imorgon har vi matte prov herregud hjälp men det går nog bra.
Just nu ser jag på Ugley Betty och efter det kommer "The Bodyguard" Whitney Houston har velat se den länge eftersoma att alla säger att den är bra så den ska jag se.



Fint va men det är finare i verkligheten så åk dit om du har chansen!

Tiden går fort när man har kul!!!

Shit va datorn är seg menmen den funkar ju iallafall får vara glad över det. Sen tror jag eller är nästan säker på att jag får en laptop till jul eller födelsedag men får se, dom har hållt det så hemligt iår eftersom att dom har lägenheten och där har jag knappt varit men det blir ju bara roligare till jul.
Nageln min gick av eller jag drog av den för att den vara skadad i kanten intressant va.
Iallfall så har jag Engelska prov imorgon men hon sa att vi inte skulle öva till det så inget plugg här int, sen har vi Matte prov på onsdag och vi hade genom gång o alla somnade hahaah respekt för läraren måste jag säga, men det är så konstigt varje gång jag kommer in i ett klass rum känner jag mig så himla trött men innan brukar jag vara ganska pigg jaja det är väl känslan av att m an ska använda hjärnan.
Jadu, våran lärare blev ganska irreterad efter ett tag tror jag för hn märkte att vi somnade. Asså när jag somnade var det inte bara blunda utan drömmarna kom fram också det var lite kul jag märkte inte att jag somnade heller.

Ja, herregud vad terminen har gått fort verkligen känns som om vi började inte för alls längesen.
Imogon ska jag till liseberg och ska nog köpa en tröja innana det kulkul såg den på en affär ska titta om den blir bra och så isåfall ska jag ha den på Jul. Men nu ska jag seriöst sluta klockan är ganska mycket så God natt ha det bra så länge!

Vet ni varför?......

Hihi nu du nu har jag fått tillbaka mitt liv hehe jag har fått en MP3 funka yeey! Fast nu börja den konsta sig men det fixar jag nog jag är ju teknisk så.... eller inte.

Idag har jag vart iskolan och jag har lärt mig varför olivolja klarar mer värme än smör, det är min egen lilla teori så den stämmer ju inte men ändå jo såhär är det: Oliver kommer ju från medelhavet där det är varmt, Smör kommer från kon och kon går ju ute i Sverige säger vi nu och sen står ju smör i kylskåpet. Visst är man smart ibland så logiskt. Egenteligen är det för att det är mer vatten i smör och bla bla bla.... kommer inte ihåg!
Har gjort Julgodis idag alltså Knäck och någon annansak som blev misslyckad, för vi hade nämligen 14år förgamla hasselnötter och jag vågar inte anvvända dom om dom gick ut för 14 årsedan men det är ganska förstårligt hoppas jag.
Du anar inte hur långsamt det tar att ldda upp en liten unka mapp till minnes kortet asså det tar år.
Iallafall så kommer Thåström hit till GBG 20 mars, undra om jag har sagt det aja skit samma jag bryr mig inte hällre förmycket än förlite.  Alltså nästa år kommer jag vara pank Tokio hotel älsklingarna släpper ny skiva, Cinemabizarre också och Lafee med sen släpper Thåström ny skiva också. sen måste vi ju räkna med alla konserter också herre min gud!!
Har forfarande ont på armen och nu är det ett blåmärke liksom igår med ajajaj!!! pappa kom hem idag och det är 6 dagar kvar tills jag är 16 år och 9 dagar tills Jesus är gammal och ja 4 dagar till vi slutar skolan sen var det inget mer intressant! Så nu ska jag göra nåt annat och vänta på att musiken har laddat in sig men ha det bra sålänge!

Ajajajajaj!!!!!.......

Nu sitter jag här med äckligt hår och allt usch måste ducha, ska göra det snart.
Igår när jag vaknade så skulle jag gå ner, men när jag kommer till några av dom sista trappstegen ramlar jag och åker ner på ryggen tills att jag kommer till vårat sten golv. Det låter ju väldigt klantigt och det var det också, jag gick nämligen på mina byxor. Jag slog i "smal armen" och ryggen ganska hårt tror jag för jag har verkligen jätte ont i armen och ryggen, det är två blå märken på ryggen och armen mycket fint måste jag säga, kan inte luta armen mot nåt heller så tyck synd om mig.xP

Kevin vann!!!!!!

OMG Kevin vann!!! Tycker han är så otroligt söt när han pratar och Idol låten är så otroligt bra!
Men ärligt har inte Kevin den underbaraste Svenskan ever?!!
Nu sitter jag här uppe okej intressant jag vet!

Jadu dårlig Engelska kan man säga....

Sitter just nu vid mammas dator i köket, orkar inte gå upptill den där uppe den är så seg.
Vi hade sista praktik letionen innan julen fast nästa torsdag ska vi ha Jul "mys" typ julmat och sånt sen ska vi köpa varsinn julklapp för 20 kr, sånt tycker jag är så himla kul ja nu vet ni det.
Fick VG- på servering men det är bara för att jag är så föbaskat blyg hela tiden, så jag får väl samla ihop mitt mod till nästa termin så jag kan få MVG vilket jag vill ha.

Efter skolan idag åkte jag och Emma in till stan och skulle köp julklappar tänkte jag men det blev inte så istället gick vi till haga och tog en kaffe och pratde, vi satt där i någon timma, verkligen jätte mysigt. Detkom in en gubbe och började prata med oss, orkar inte skriva vad han sa för jag har väldigt dårligt minne också så jag kommer inte riktigt ihåg. Men hans egnelsk var så dårlig att man knappt hörde vad han sa. Sen har inte jag gjort så mycket hade tänkt att åka till hanna men jag orkade inte så det blev en hemma kväll.
Vi träffade mamma i stan, hon skulle gå och bowla med sina kompisar, och nu när hon kommer hem säger hon att hennes kompisar tyckte att jag var söt det är väldigt kul att höra måste jag säga sånt vill man höra.

Imorgon ska jag kanske in till stan och handla klart julklapparne men samtidigt är jag så grymt sugen på att göra jul godis, men jag får se vilket humör jag är på farmor kommer ju hit imorgon också så kanske man ställer sig och gör knäck md henne. Ha det bra sålänge skriver nog snart om jag kommer upp.  
 

det har gått fort.......

Nu när jag ändå har chansen att blogga lite kan ju blogga. Men nu funkar datorn igen iallafall men jag vill inte sitta på den när jag ändå kan sitta vid mammas som hon har satt i köket och det är skönt då kan man känna sig social iallafall. Imorgon börjar jag 12.00 jag ska nämlgen på utvecklings samtal då, mamma ska med tyvärr men det finns ju iallafall en posetiv sak med det, hon kör mig till skolan. Tänk att på fredag är det bara en vecka kvar tills vi slutar innan Jullovet, vad fort terminen har gått verklgen hur fort som helst och det har vrt kul och få nya vänner och gå på en helt ny skola, jätte kul och det här är ändå bara en termin som har gått tycker inte ni det har gått fort?
Om jag ska vara ärlig saknar jag inte alls min gamla skola och jag kommer inte ihåg något av förra terminen då vi gick i nian.
Ja, nu är det nobelmiddagen haha drottningen blev rädd för musiken. Det är väldigt coolt tycker jag för det är ju nästan bara elever som serviterar och lagar maten tror jag det är vldigt coolt måste jag säga. men klockan är nio nu så jag skall nog gå och sätta mig brevid mamma i soffan. Menha det bra får se om jag kommer in på någon dator imorgon. =)

Jul te

Nu är jag hemma fast jag kom hem för någon timma sedan, ska snart ta en kopp te och äta en lussekatt mysigt mysigt.
För en gångs skull är det faktiskt kallt alltså minus grader. Förra året var det nog plus grader eftersom att hela December mnad var varm alltsåJulaftonoch 11 dagar kvar tills min födelsedag. men nu är teet klart och jul teet är står brevid mig och väntar;) vår varmt, så denna julen blir bättre än förra skulle jag kunna tro. Och nu är det bara 14dagar kvar till

Hej hopp!!

Sitter i skolan nu på Datorkunskapen, våran dator funkar ju inte hemma så jag passar på att gå in här i skolan.
Jag köpte Tokio Hotel dvd den kom ju ut i måndags men jag köpte den i lördags, är jätte stolt för det. Det var nämligen såhär att jag gick till Rocks och skulle fråga vad den kostade om den kostade lite mycket som på internet. Då frågade killen i kassan mig och jag inte ville köpa den eftersom att dom fått in den, och såklart ville jag det sen skakade jag av glädje och messade Daniela sen kom Hanna. Skulle se på den när jag kom hem men jag orkade inte det för när jag skulle se var det något fel på vårat playstation så hela skärmen var svart vit, men jag såg andra dvd:n iallafall.

Igår va vi på studie besök på Elite Plaza hotel som är femsjärnit, men så imponerad var jag inte iallafall frukosten var som en vanlig hotell frukost. Ja, mer än så har inte hänt jag och mela ska ha tyska snart också eller iallafall om lite mer än en timma. Ha det bra så länge ;)

2:a advent

Oj, har inte bloggat på sjukt länge nu eller iallafall inte sedan torsdags och nu är det söndag. Men nu är det så här att våran dator är trasig, men då kanske nu undrar hur jag kan skriva nu eftersom att jag inte är i skolan, men det är så här att jag sitter vid mammas laptop, bra att hon skaffa den i rättan tid.
Gossip girl är nu och just nu är det reklam så jag sitter inner iköket och skiver.
Det är 2:a advent idag och det betyder att det är 14 dagar tills att jag fyller år. nubörjar det igen ha det bra.


"Brunch"

Oooh herregud glömde mobilen i skolan igår alltså i klassrummet undra och jag blev orolig när jag kom på det, men det ringde en tant och sa att hon hade fått in den av våran tyska lärare. ja, vad ska man säga väldigt väldigt klantigt men det är jag nu på sistonde. Sitter och tittar top 10 at ten med Beyonce hon har så otroligt fin kropp verkligen jätefina former jag är ganska avundsjuk, jag antar att nästa låt är If I were a boy och det var det, gud älskar denna låten har inte sett musik videon heller men den var bra.

Ska snart gå ner och göra lite "frukost" har inte ätit än, sen ska jag ducha också. Har suttit och försökt få upp internet i 30 minuter innan jag fick upp det, man jag natar att det vi behöver en ny dator. Ska ha servering idag så jag börjar inte fören 14.10, det ska bli kul och få tillbaka mobieln också har saknat den fick lite ångest igår måste jag säga. Men nu ska jag gå ner och göra lite brunch kanske man ska säga kan ju inte kalla det frukost.

Helt otroligt det är bara 20 dagar kvar till julafton och 17 dagar tills vi åker upp till Norge oah jag fyller år, 16 dagar tills vi ska ha våran mini julafton med mamma,15 dagar tills jullovet börjar herre min gud  det är verkligen inte alls långt kvar helt sjukt juh.Ska träffa Daniela i stan imorgon och julhandla lite sen ska jag visa henne en affär (dom har TH saker där.)
Nu är det Don't stop the musik på MTV typ det bästa på MTV har sett allt annat. så nu ska jag gå ner och äta lite "brunch."


Kärleksfågeln... Otto

Oj shit denna datorn måste vara den segate på jorden just nu, till och med segare än dom i skolan då fattar ni nog tror jag. Har precis duchat och ska göra mig iorgning och plugga lite Tyska också har ju prov imorgon.
Vi hade Engelsk prov idag och vi skulle skriva en analys av "Mitt feta Grekiska bröllop" satsade på MVG så jag skrev fyra texter, slutade en timma tidigare också det var ju kul..... om jag hade åkt hem då. Skulle nämlligen vänta på Wilma och hon kom inte in till stan fören 16.00 så jag var i stan i 2-3 timmar helt själv, eller det var ju ganska många inne men inga som jag kände. Träffade Sheyla också det var längesen typ maj eller nåt, saken var den att jag trodde jag såg henne på donken men det gjorde jag inte. När jag gick ut därifrån skulle jag jag gå och möta Wilma, och så började jag tänka på att det var väldigt många som hade röda jackor, så jag började titta på alla som hade dom, och helt plötsligt kände jag igen någon S.
heylas mamma så jag tittade brevid henne och där går Sheyla!!!! Undra om jag blev glad eller det var verkligen längesen det var kul och träffa henne och jag hoppas vi kan träffas snart snart igen.

Jag och Wilma gick runt och prata lite det var ju längesen vi träffades också, Halloween tror jag. Det var trevligt och framförallt kunna prata med någon känner att jag inte kan prata ut på det sätter som jag vill, inte för att jag någonsin kommer att få göra den eftersom att ingen lyssnar på vad jag säger någongång. Har inte så många kvar att köpa till nu så det känns skönt ligger ett lite seg före i köpningen än förra året då jag gjorde det nån vecka innan eller nåt, ska in till stan och handla medDaniela på Fredag då jag ska köpa åt pappa, sen ska jag Visa Daniela en affär som har TH saker ojoj väskor, svettband, och pinc kul kul och jag har aldrig sett den innan ligger nämligen i Nordstan.

Otto fågeln är väl ändå för söt, medans jag satt och skrev satt han på tangent bordet och tittade på mina fingrar sedan gick han bort till kanten då han började nicka som alltid hänger jag på ;) så söt men ändå så liten. Han vill inte gå härifrån heller eller flyger gör han ju, ja, deet finns så mycket och säga om min lilla kärleks fågel men jag slår vad om att ni tröttnar då



Disney Cannel... ;D

Sitter och tittar på Disney channel lycklig som jag är, vi kom på att vi hade Disney channel här uppe och då blev vi lyckliga. Sitter och laddar ner musiken till min MP3, är riktigt nöjd nu. Efter skolan idag åkte jag in till stan och köpte lite jul klappar  till jimmy, Farmor och Farfar och Simen och Helena så nu har jag inte så många kvar att köpa till. Jag köpte ett jul te också eller Jul te Green te, ska gå ner och smaka på det. Just det ja det var ju TH fan party igår undra hur det var för dom var där. Dom var ju iallafall snygga. ;)

RSS 2.0