TH party & 1:a Advent

Idag är det ju första advent och TH partyt så kul inte för att jag ska på det, sitter ju hemma i serive och det har någ redan börjat tror jag.
Iallafall så vaknade jag upp idag och fick en underbar syn när jag tittade mot väggen min, jo nämligen synen av Tokio Hotel, och medan jag tittade på väggen tittade jag på Bill och tänkte var är hans födelsemärke, sedan började jag titta på alla postrar och såg att det inte var många han hade kvar det på, lite hemskt ändå efter som att det ändå är en del av han. Det var samma på Tom han hade inte heller kvar det på många bilder, han har ju sitt på kinden och Bill har sitt på hakan. Jaja, tänk hur mycket dom dataredigerar bilder egenteligen för att folk ska se bättre ut tänkte på den när jag läste om det i "Veckans nu."
Iallfall är fan partyt idag och jag är så spänd men jag hoppas att dom visar nåt på YT eller nåt. Jag tror att alla som har vunnit kommer få den nya dvd'n med en singnering såklart. Udra hur dom ser ut herregud, fast dom är nog lika snygga som vanligt tror jag. 

Jimmy har fått en ny MP3 som han fick i jultidningarna jag ska nog sno till mig den så jag kan lyssna på musik igen, saknar verkligen det för nu sitter jag på bussen och lyssnar på andras samtal eller so sitter jag bara och tittar rakt fram och ser ut som en tönt. Jag ska nog ta någon av hans MP3 och fortsätta mad att lyssna på musik.


                      
 Vänste sida.med                utan

Dom är verkligen olagligt snygga!!!

     
Vänster kind. Med                    Utan.


Drömmar.....

Sitter fortfarnade och skriver men det är inte alls långt kvar och skriva och det är ju bra.
Iallfall så kom jag på ´min väldigt hemska dröm som jag drömde inatt så var det:
"I drömmen vaknade jag upp och tittade mig i spegeln och det jag såg i spegeln var hemskt, jag hade typ världens buskigaste ögon bryn..... och inte mer med det dom var rektangulära, och på kvällen innan hade jag tittat på ögon brynen och så var dom normala."  Typ värsta mardrömmen, berättade den för mamma på maxi idag hon bara tittade på mig och skrattade och det kan jag förstå, väldigt konstig dröm. Och i fredags dörmde jag att:" Jag vaknade upp som vanlig och skulle gå till skolan men när jag kommer till skolan ska vi inte ha severing utan vi ska ha kallkök, då frågar jag våran lärare: Va? men vi ska ju ha gäster idag vi kan ju inta bara ha Kallkök nu det ska vi ju ha efter jullovet!! Då svarar hon: Men det är inte så viktigt med gäster ni lär er nästa termin." Det var också en väldigt konstig dröm men när jag kom till skolan hade vi.......servering som vi skulle ha haft.
Det värsta med dessa drömmana är att det kändes så verkligt så jag trodde nästan att vi skulle ha kallkök( inte för att det hade stört mig.) Och när jag vaknade idag trodde jag att jag hade så buskiga äckliga ögon bryn, fast det förstått kvällen innan hade jag tittat ispegeln och sagt till mig sjäv att:
"Jag måste noppra mina ögonbryn."
Det är väldigt kul det där med drömmar och sånt, hur hjärnan tar upp saker eller va den nu gör.

Regn, regn och Regn!!

Har inte skrivit på ett tag nu så jag får väl ta och göra det tänkte jag.
Sitter och pluggar lite nu när man ändå har tid om en timme ungefär blir det ju TV i 2 timmar. Har inte gjort så mycket i helgen tänkte åka in till stan igår men det sket sig det spö regna ju, och idag har jag vart och hämtat två paket till Jimmy som stod på mitt namn, vakna väldigt sent idag 13.00 och det var skönt hade ju ändå inget att se framemot idag så, tittade på "HSM1" nyss den va faktiskt bra men det är ju inte att det är min favorit film. Just nu är "Sex" på ja den heter så det är Tom Kaulitz som sjunger den och alla vet ju hur han är. I fredags så var jag hovmästare och vi hade full restaurang, det var inte så mycket att göra, så det var inte så kul att vara Hovmästare.
Nuska jag fortsätta att skriva så ni får ha det bra så länge.


Apelsiner och Clementiner ;)

Okej nu kom jag på vad jag ska göra i helgen, jul handla i innerstan läste lite om jul handel i Göteborg och om jag ska vara ärlig visste inte jag att innerstan fanns. Men innerstan, Haga, Kronhusbodarna och Nordstan blir det i helgen har bara lust och välkomna julen lite, Wilma ska med har jag bestämt, fast nu kom jag på ett problem jag har inte fått min pengar än ojoj, strunt samma man kan ju alltid titta lite, kan ju få lite pengar av pappa så jag kan handla julklappar åt han sa ju faktiskt att jag skulle göra det.

Nu har jag ätit 4 apelsiner sedan jag kom hem sen jag kom hem har jag bara ätit apelsiner och druckit te det du, nu var jag allt bra nyttig.  Har inte så mycket kvar att skriva, bara lite om shopping i Götet, mat, och lite annat smått och gott men det har gått snabbt och det har gått bra.

November och December är Apelsinerna och clementinernas månad, det är nästan detn ända frukten jag äter på vintern men man får ju passa på dom växer ju inte året runt ju. Apelsiner och clementiner är livet. ;)


Vergessene kinder <3

Herregud vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska göra i helgen egenligen vill jag bara åka bort eller nåt, har vart så himla osocial dom senaste veckorna och det har satt sina spår, jag är inte mig själv längre, tycker inget är kul längre skrattar typ aldrig herregud jag vet inte vad det är med mig men denna veckan har jag bara vart så himla konstig. Fast jag mår inte bra mamma och pappa är ju skilda sen i sommras och jag har inte vart så ledsen över det men nu har jag insett det själv att dom faktiskt är skilda. När mamma är hemma är allt bra men nu när pappa är hemma känns det bara så jag vet inte jobbigt och vara hemma, vet egentligen inte varför men det bara känns så. Men ärligt känns som om jag inte har skrattat på riktigt på hela veckan asså skrattat för att jag tycket det vart kul, är inte likt mig alls, och om folk tycker jag verka sur som jag vet att vissa tycker när jag pratar i telefon eller något liknade, jag är inte sur men det kanske verkar så men det blir bara så när jag inte pratat med personen framför mig. Ville bara säga det lyssnade på Vergessene kinderså kom jag på det aah lite knäppt. Ville bara skriva av mig lite ;)

Lök??!! :S

Sitter och skalar min andra apelsin nu, kom hem för 45 miunter sedan. Haha Otto va så himla jobbig nyss så jag lät han flyga iväg ahah och så flyger han in i teet ahah kan man vara mer klantig eller?? haha, men jag tror inte han kände nåt för han bara satte sig på min axel och fortsatte att jobba sig. Nu sitter han bara på min axel och är söt ocg gosig. Maten idag var inte så god måste jag medge eller förrätten och efterätten var god men varmrätten smaka bara lök, menyn såg ut så här idag:

Förrätt: Creps med räk stuvning eller svamp stuvning i, jag fick räk.
Varmrätt: Fisk gratäng och min smaka lök vet inte hur man kan lyckas men dom gjorde det.
Efterätt: Kräm med mandel skorpor.

Jag och amanda var ju och hälsade på i vår gamla skola idag innan vi började det var kul och träffa alla gamla lärare och så men jag längtar ju inte tillbaka måste jag säga, men det var kul och träffa alla. Jag och Amanda passade på att äta där när vi ändå hade chansen, det märkas att dom har bytt kock och så nu, dom har typ nån sjärn kock där nu och maten var god och köket så mycket mycket fräschare ut.
 Hade serveringsprov idag både praktiskt och teoretiskt, bordet har jag dukat upp med en annan fast det är inte dagens;)

I miss you!!<3<3 My Emme!!

Har börjat på mitt arbete nu iallafall eller jag hade ju börjat innan men ja, sitter och chattar med Wilma också. Herregud vad man kommer ifrån varandra har inte träffat henne sen Halloween och Emme har jag inte träffat på över två veckor det är sjukt för vi bor ju ändå max 5 min från varandra, men vi går ju på olika skolor, fast skolorna är 2 min från varandra, men man har ju sitt sen slutar vi ganska sent nästan varje dag och jag orkar inget. Men till helgen då ska jag träffa både Wilma och Emme tror jag iallafall. Tänk för typ ett halvårsen var jag med Emme nästan varje dag och nu har jag inte vart med henne på över 2 veckor det är sjuk, snart är det julov fast kommer väl inte träffa henne så mycket då heller eftersom att hon åker till Bullaren och är där hela lover typ, saknar Emme mycket! <3
Emmen min!!<3<3 Värsta röda matta bruden ju! xP

Haha fick lite ångest förut gissa varför?! Inte för att jag måste plugga eller nåt sånt, utanför att jag inte druckit te på hela dagen. Vi har ingen mjölk hemme helle det var ju bra, fast det var jag som drack upp den, jag vet någon som kommer få köpa mjölk imorgon jag. Börjar ju inte fören 14.10 imorgon så jag och Amande tänkte ta våra mopeder och moppa oss till våran gamla skola och möta lärarna, det var också längesen även om jag vart på skolan så har jag inte träffat våra antika lärare, men det ska vi göra imorgon. Ska träffa Amanda nere vi henne 9.30 så jag får gå upp tidigt och efter det får jag väl gå hem och skriva om guden och hotellet alltså "Guden som gick på hotellet," nä faktiskt inte det är två olika arbeten. Efter jag pluggat ska jag servera fast innan dess har jag antagligen ätit ( mamma är hemma) och tagit bussen till skolan och bytt om. Nu ska jag fortsätta skriva, tror datorn min har lugnat ner sig nu skriver nog kanske något mer hjärnan går på hög varv.
Gamla klassen min, fast inte hela det är ju ploj foto alla ville inte va med ;) haha LOL ser ni mig?? xD


DE VA LA GÔTT ÄNNA!!

Oj, jag är verkligen trött, sitter och lyssnar på Tokio hotel dat var längesen.
Vi skulle ha haft Tyska prov idag men våran lärare hade glömt av att göra det så vi ska göra det nästa vecka.
Kom äntligen in på Bilddagboken, har inte kunnat komma in där på typ en vecka eller nåt fick lite panik där ett tag, jag kom inte in i skolan eller hemma men jag är tydligen inte ensam om det.

Just det ja matchen igår Förnlunda vann ju med 5-0 mot Rögle, så det var en bra första hockey match måste jag säga. Sen spelade dom väldigt bra också det blev inte bråk fören i slutet så det var kul och se på, jag kan faktisk sport tro mej eller ej men jag kan har vart på både Heckey nu, Handbill EM 2000, Fotboll både IFK och Sverige, fridrott fast det är kul och se på tror inte jag har sett nåt mer eller simning men vad ska man säga, satt hela OS och tittade på allt fattar inte hur jag kunde men det var kul, sen har jag ju simman själv, spelat handboll och fotboll och sett brosorna i både handboll och fotboll. Oj, nu gled jag gänna in på ett annat ämne här men det var väldigt kul att frönlunda vann för nu ligger dom på tredje plats i tabellen så det finns nog en chans att dom kan vinna. Men det "DE  VA LA GÔTT ÄNNA" ;) nu ska jag gå tillbaka eller börja på mitt arbete!!

5-0

Sitter på Datakunskapen fastnu skuta vi så jag och Mela ska väl gå och köpa en macka och plugga innan tyskan börjar. Frönlunda vann med 5-0 igår och det var en bra match mnen nu ska jag gå Mela stressar mig. ;)

Plugg.......

Pappa kommer snart och hemtar oss vi ska på hockey på frönlunda och något annat lag vet inte vilket så det ska bli kul och se vilket. Han ringde när jag kom hem eller jag satt i soffan och åt, han frågade vad jag gjorde ikväll och jag sa att jag inte har något att göra, fast egentligen har jag massvis att göra men det är ju försent nu, iallafall så ska jag, pappa och Jimmy gå det blev ganska plötsligt  men jag har aldrig gått på hockey så det är ju kul det också.

Idag har jag vart i skolan igen som vanligt, vi ska ha tyska prov och svenska prov imorgon så jag har lite tajt här, men tyskan kan man läsa på håltimman eller studie passet och Antiken ska jag läsa när jag kommer hem och på bussen så det fixar sig det var inte så svårt heller ska bara komma ihåg alla gudar och sånt.
Denna veckan är det ganska mycket har: Engelska, Svenska, Hotell och servering typ alla ämnen ju. Det fixar sig nog men jag måste bara få mig själv att läsa men det tror jag att jag kan fixa.

Frönlunda ska möta Rögle eller nåt sånt men nu ska jag fortsätta plugga ha en bra fortsatt dag!!


Ja, det vart ju bra........

Sitter och segar mig måste torka håret och sen vet jag inte kanske plugga lite, har Antiken prov på onsdag och severings prov på Torsdag så det är lite prov denna veckan. Hade Engelska prov idag också, gick inte så bra för jag hade glömt allt hemma, bra Johanna!!

Vart ju hos Mormor och Morfar igår, Morfar min är 80år nu. Vi åkte vid 20 tiden Jimmy var jätte trött och när morfar dricker blir han ännu mer pratsam än innan, och det han pratar om då är hur bra det var förritiden och atomkrig sen började han sjung också, då tyckte mamma det var dags att gå. Lite synd om Mormor är det men det finns inte så mycket att göra tyvärr.
När vi kom hem satt jag och mamma och tittade på Da vinci koden, dan var ganska bra faktiskt. Sen hände det inte så mycket mer.
Just det ja Daniel övningskörde till och från, han kör ganska bra men mamma trodde han inte vart nykter men han fixa det, och jag måste påstå att han var mer pratsam och roligare än han brukar så det kan ju ligga något i det.

Annars har jag vart iskolan idag. Det har snöat hela dagen typ iallafall sedan vi hade Svenska kul det. Inte för att det snöat jätte flingor så att det är 2 meter snö men det har snöat kanske nån milimeter.
Men nu ska jag nog göra mitt hår lite finare och sedan gå ner och ta en kopp te.
Stör mig så in i bomben Bilddagboken funkar inte mycket mycket störande och sen är datorn seg som bara den så jag orkar onte gå in nån mer. ;)

Morfar 80 år!! Grattis!!

Sitter och segar, ska egentligen gå in i badrummet och göra ordning mitt hår som just nu ser förjävligt ut.
Drömmde jätte konstigt inatt. För det första så drömmde jag att jag fått tillbaka min MP3, som då låg i väskan men för att vara säker att den låg där tittade jag två gånger i drömmen, och den låg där men det kändes så verkligt att jag nästan trodde att den var hemma eller rättade sagt jag trodde det det var lite läskigt. Sen frågade mamma( i drömmen) vilken film jag och Hanna såg på bion och då sa jag Vicky Christina Barcelona och mamma svarde: dom är bra ( skådisarna.) 
Och det värsta va att när mamma frågade mig i morse vilken film vi hade sett, trodde jag att jag hade svarat på den frågan igår kväll men tydligen inte. Nä, när man får såna konstiga drömmar det är läskigt verkligen jätte läskigt.

Ja, som ni kanske reedan klurat ut så gick jag och Hanna på bio igår på Vicky Christina Barcelona, troddee den skulle vart bättre men den var faktiskt bra det var den. Fast egentligen skulle vi gått på Twilight men det fanns inga platser så får väl se den någon anna gång. Just det ja vi vart ju på julmarknad vid det slottet igår som ligger i kungsbacka (vet inte vad det heter,)det var jätte mysigt med alla stånd och slottet var jätte mysigt verkligen. Ja, det var väl det vi gjorde igår inte så mycket mer. Det var väldigt kallt igår och jag tror att det är kallat idag med, har inte vart ute än.

Idag ska jag inte göra så mycket, ska göra mig iordning och sedan ska vi till Mormor och Morfar. Morfar fyller 80år, han är verkligen gammal nu. men nu ska jag gå och göra mig iordning så ha en fortsatt bra dag!!!

Julmarknad!!

Oj har visst bara 15  minuter att ta på mig kläder föna håret och sminka mig, men jag måste bara göra ett inlägg innan jag åker. Ska på jul marknad med hanna och hennes mamma, marknaden är på något slott sm jag inte kommer ihåg vad det heter men det ska nog bli kul. Annars så har jag gått runt med GT idag( Tappade ordet därför låter det lite konstigt.) Men nu ska jag göra mig iordning ha en bra dag!!

Hanna är här!! =P

Hanna sitter brevid mig och gäspar.
Iallafall så har vi haft servering idag, inga gäster. på menyn idag var det:
Förrätt: Broccoli paj med någon tomat sak.
Varmrätt: Pammbiff, potatis och brunsås.
Efterätt: Kanel bullar.


Ja, det funkade hade inte ätit frukost så var ganska hungrig. Nä nu ska jag sova ha en bra kväll. 


Snö historien.....

När jag kom hem från skoan ungefär vi halv åtta snöade det ute. Men det första jag sa när jag kom hem va eller skrek till pappa va: Vad var det jag sa?? jag sa att det skulle börja snöa!!
Då svarade han: Va? snöar det ute??
Då svarade jag med kärlek i rösten: ja det gör det, med ett stort leende.

Sen sprang jag upp till Jimmy och sa samma sak och hans reaktion va: Va?? gör det!!
Jag tycker det är väldigt kul med snö så jag vart över lycklig när jag läste det i Metro + vara ute när det börja.
Jag gör inte så mycket nu, jag ska gå ner och ta en kopp Te, mamma ska ha datorn sen ska jag ta en duch också fast det ska jag nog göra innan teet eller om jag ska ta två koppar blev otroligt sugen på te nu.

Snöade idag, det gjode det =)

Började 14.10 idag och jag missade bussen som skulle gå kvart över så jag tog den som gick halv men jag hann.
Ja vi hade severing och på menyn idag stod:
Förrätt: Te kakor med skina.
Varmrätt: Fläskrullader med rot mos och grädd sås.
Efträtt: Hallon fromage


Det var gott fast min ena fläsk rullad var lite rå i mitten inte så mysigt.
Annars var jag runner idag, det var kul för man hade nästan alltid något att göra, hjälpta andra med dukning, servera bort, servera fram och hälla upp mer vatten. Hälla upp vatten gjorde jag nästan hela tiden men det är alltid kul att ha något att göra.
Min knapp på kjolen gick av idag och det är inte för att jag är för fet utanför att den va dårligt på sydd. Så när jag kom hem sydde jag fast den och min knapp på jackan, äntligen fick jag sytt på den har nämligen inte orkat innan.
Just det ja vet ni vad?! Nä, det kan ni inte för jag har inte nämt det innan.
Jo, när jag cyklade hem så började det snöa =D vet du hur glad jag blev eller?! Jo, jag tog upp mobieln i farten och sms:ade Emme, så glad blev jag.


Så här såg jag ut idag., hehe Andreas kallade mig raggare :/ aah okej Jag hittade hår spray i badrummet blev väldigt glad!!

Hur ska jag göra? Hmm.....

Sitter och segar vid dator när jag borde ta bort mitt naglack och göra mig iordning. Men det tar inte en timma så jag ska vänta lite till.

När jag satt och tittade på filmen igår såg jag att Scarlett johansson är med, hon spelar Molly alltså Alex stoasyster, har inte tänkt på det innan faktiskt.
Jeg älskar verkligen den filmen och man kan bara inte slutar titta på den, papegojan är den bästa av doma alla och fällorna som alltid. Satt och skratt till filmen då daniel kom ner då och då, satt och tittade med mig.
Helt underbar filme verkligen och om du har sett den borde du göra det.

Nu ska jag göra mig iordning men jag vet inte om jag ska låta datorb vara på då jag kan lyssnapå Tokio Hotel eller om jag ska sätta på radion i mitt rum eller om jag ska sätta på jul musiken, nu blev det svårt jaja det fixar sig nog tror jag. ;)
 

Sacred <3<3

Är inte Sacred typ världens finaste låt då eller?!
Sitter och lyssnar på Tokio Hotels bästa och sorligaste låtar just nu alltså: Rescue me,Rette mich, Sacred, Heilig, Don't Jump, Spring nicht, By your side och An diner site. Alltså jag tycker dom är dom bästa men det är nog bara för att dom har världens filaste texter. Tokio Hotel nästan bara fina texter men jag tycker dom är dom finaste, man får ju inte glömma Hilf mir fliegen också den är så underbar. Alla som har verkligen nåt emot Tokio Hotel borde bara höra texterna jag lovar ni blir förälskade låtarna skrivs på kärlek det hör man verkligen. Fast jag tror dom flesta som inte hört TH  bara tittar på hur dom ser ut och tänker att det är ett dårligt band som bara har jobbiga fjortis och emo fans. men så är det verkligen inte dom har bäst musik!!! Nu vet ni det ta och kolla in youtube vet ja.Från inspelningen av monsoon!! ^^

They lost!!

Okej förra inlägget blev långt.
Pappa kom in och sa att jag skulle stänga av men det tänker jag inte göra inte än iallafall, fast han bad mig sänka.
Efter en stund sa han men sänk då!!
Då svara jag smart som jag är: Men du sover ju inte du står ju fortfarande här har jag rätt??
Jag är verkligen smart.

Matchen är klar nu och dom förlorade (Sverige) med 3-1 jaja ska gå ner och se på "Ensam Hemma igen" som jag nämde i förra inlägget eller mer berättade hur mycket jag vill se den.
Ni får ha en bra forsatt kväll eller natt!!

Börjar inte fören 14.00 imorgon så jag ska gymma innan kul kul.;)

"Ensam Hemma igen"

"Han springer nerför trappan, tittar lite på tv för att då se vad det står, springer in i köker letar efter nåt att äta chips, godis vad som helst som man kan äta till en fortbolls match." Känner du igen det?
Det gör jag iallafall, Sverige spelar mot Holland idag, gillar inte fotboll så jag gikc upp och satte mig jag som hade tänkt att jag skulle se på "Ensam hemma igen." Blev nämligen så otroligt Jul sugen och den fimen får mig att tänka på julen. 

"Kommer ihåg att vi fick den på julaftons morgon. Medans vi väntade på att kalle anka skulle börja satt vi och titta på den, efter att vi spelat några spel som Jimmy  fått. Jag satt i fotöljen precis bakom granen och dom andra i soffan (det är min favo plats på julen efter som att granen står där fotöljen ska stå.)
En annan gång satt jag också och tittade på den, satt i fotöljen den gången med. Samtidigt som jag satt och tittade på filmen kände jag lukten av granens goa doft och en varm kopp choklad i handen och en stor hög med nötter och
clementiner framför mig, allt i rummet va rött och jag längtar till julen"
 

Ja behöver jag berätta mer för att ni ska förstå att jag vill se filmen med te i handen och julgran bakom mig?
Jag längtar verkligen till julen, min favorit högtid på året måste jag säga alla jul saker röda ska dom vara, clementiner i massvis, nötter på bordet( äter dom inte själv), jul skinka,jul filmerna framför allt, hehe snön om det blir nån och framför allt Jul granen finns det något bättre än en gran med ömtåliga kulor och polkagrisar och tomtar i sig eller?
Ja, jag längtar till julen. Men inte till klapparna, eller klart jag vill ha klappar men allt mys kring jul är det bästa tycker jag och att handla klapparna är också jätte kul. Att gå runt i stan och inte veta vad man ska köpa till folk och att "paketera" dom är väldigt kul också.  Behöver jag säga att det är Jul snart? någon mer som längtar??


"Har absolut inget med Julen att göra men kolla mig o_O kolla vad långt hår jag hade och vilka korta naglar!! :O
Har bestämt mig jag ska spara till långt hår, fast det gjorde jag imorse.Detta är från 6:an från klass resan."


"Aww kolla mitt hår innan jag klippte av det. Men jag ångrar inte att jag gjorde det men jag är så otrloigt stolt över den flätan måste jag säga och jag saknar att göra inbakade flätor. Hehe kanske kan göra det på någon med långt hår. Kan göra en liten på mig själv men det blir bara kortare inte så lätt. Saknar så nu ska jag spara. Ignorera ögon brynen usch va fula xD"

Daa

Sitter i skolan idag på datorkunskap. Efter detta har vi Tyska fast innan det är 1 timmars hål timma men det går snabbt när man inte tänker på tiden. Men nu ska jag gå och ta min uppgift så jag kan jobba lite. Vet inte vilken  uppgift jag är på men det fixar sig nog.  Ha en forsatt bra dag!

Besvikelse

Nu är det inge TV längre. Har duchat så nu ska jag föna håret sen ska jag sova, ska bli skönt man blir ganska trött över att vara föskyld. Imorgon slutar jag inte fören 17.45 men dagarna går ganska snabbt iallafall.

Idag när jag kom hem tittade jag i brevlådan och såg att jag hade fått paket, jippie trodde det va min SATC dvd som jag hade beställt men är det det? Nä det var Jimmys jultidningar. Jag var super glad när jag såg att det kom men när jag öppnade det blev jag så besviken att jag nästan vill skära mig själv, men det gjorde jag inte som tur är (är ju inge EMO;)) men jag satte på tv, är fortfarande besviken usch det är inte kul när sånt händer.
Men nu ska jag föna håret så God natt!!<3<3

Vintern är påväg

Daniel staratade om internet saken då det var två minuter kvar tills att Ugley Betty skulle börja, men jag missdae inget som tur va det var bra. Nu är det reklam och jag sitter och stickar.
Nu började det igen och jag har teet vid min sida. Jag kom på att jag har för liten kopp så jag ville ha en större, och så kom jag och tänka på muggen som jag fick av Mormor i Julas så jag sprang upp och hämtade den, testade om den va större men det var det inte, men jag använder den iallafall.
Köpte nytt te igår Citrus Green tea lös vikt, mycket godare än påse eller inte jätte men det är godare men känner skillnad och när man häller ut teet är det mycket roligare att titta på det är ju löv.

Enligt Metro skulle det bli kallare till kvällen, ja visst har det blivit kallare men inte minus grader som dom skrev. Får hoppas att dom har rätt för jag vill verkligen det eftersom att dom sa att det ska bli snö på fredag.
Ja, vintern närmar sig verkligen det märker man men det skrev jag nog förut tror jag.

Så på Vänner förut, gud vad dom är roliga helst Joey han är så korkad, det är väldigt kul att titta på. Ska nog sticka lite om jag hinner innan det börjar igen.;) Ha det bra så länge tror jag skriver mer sitter ju vid datorn hela tiden.
OMG det var för cirka ett år sedan o_O Sweet!!


Hinner träna innan skolan

Okej nu fick min hals ett utbrott igen aj!
Är inte våran Engelska lärare för bäst eller?! Hon fixa så vi fick börja 30 minuter tidigare och sluta en timma senare det kallar jag bärst, sen slipper vi gå upp 4 våningar för att fortsätta, vi har nämligen dubbel lektioneri slutet av tisdagen.
Men imorgon bli det andra bullar då vi har tyska och slutar inte fören 17.45, men det är inte lektionen som är seg (det är sköna stolar där) utan det ä hål timman, men det finns ingat att göra åt saken jag har ju iallafall Mele då blir man glad.

På torsdagar dörjar vi inte fören 14.10 eftersom att vi har servering och inge studiehandledning för att det är utvecklings samtal. Så jag har tänkt att jag ska träna inna skolan, det var en bra ide tycker jag det var ju jag som kom på den sen är det ända tillfället som jag tror jag orkar träna på också. Men nu ska jag gå ner och göra sås, skriver senare då jag får sitta här och titta på tv ;) yeey=D

Tiden går verkligen fort

Sitter och läser bloggar. Det vart ju världspremiär på Twilight eller förhandsvisning, annars har ju filmen premiär på fradag, oj då det bara är en månad till jag fyller år. Tiden har gått så otroligt fort verkligen det känns som om det nyss var 1 november eller nåt men nä. Det är faktiskt 18 november oj tiden går verkligen fortare än vad man tror, inte allas långt kvar till jul eller mer än en månad men det är ju det att tiden går väldigt fort, så det kommer snart vara Jul och jag måste köpa julklappar. Men det är ju snart 30 och då får jag mina 900kr och då blir det julklapps dags.

Idag har jag köpt en vin öppnare till serveringen, måste medge att jag kände mig stolt med den i handen. Sen köpte jag två böcker en till mamma och en till pappa båda vart recept böcker, tycker det passa så bra för pappa ville ha en och mamma lagar så mycket pasta så jag tänkte att det var en bra ide. Men jag ska köpa mer till dom eller iallafall till mamma eftersom att hon inte ska vara med upp till Norge. Tycker lite synd om min kära lilla mor, för jag pratar ganska mycket om julen och om hur mycket jag längtar, då börjar hon med att det inte blir någon riktig jul för henne. Men om jag ska vara ärlig tror jag dom firar på jobbet, hon ska nämligen jobba på jul afton och då passade vi på att åke till Norge.
Det ska bli kul för Simens ena bror ska vara med också ( vet inte om det var Eric eller sverre men spala roll) och hans föräldrar. Det ska bli kul för Tone (hans mamma) är så otroligt snäll gillar verkligen henne och hon tycker jag är snäll.
Men det är ju faktikt mer än en månad kvar.


"Norge see you soon!!"
Frogneparken på bileden, Helena sa att vi skulle ta en lunch promenad där på Julafton och då började hon längta, det gör jag med ska verkligen bli kul.

Jul Sagan!

Haha dataorn fick ryck när Bill skrek Woam! Så det upprepades ganska många gånger innan jag stängde av ljudet, för det var ganska störande. Hatar verkligen denna datorn och jag längtar verkligen till jul. För jag tror jag får en laptop till jul eftersoma att jag sagt det ganska många gånger, sen längtar jag bara allmänt till alla jul filmer, jul pyntningen, jul myset och att det är rent under julen. Jag såg nämligen The Simpsons jul sagan idag, du vet när Homer är självisk men får dårligt självförtroende när han ser Jul sagan, det var då jag började längta.
Jag vet inte vad det är med den här datorn men jag gillar den inte, den laggar hela tiden.
Men vet ni vad jag tror jag vill göra?? Jo, städa klart mitt rum, hmm?.... är det Johanna som skriver? Men det är det faktiskt.
Kom på att jag är jävligt lat för några dagar sen så nu ska jag inte vbara det mer ska iallafall försöka sköta mig får se om jag lyckas. Eller jag ska lyckas, orkar inte med att sitta vid datorn hela dagarna eller sitta vid tv:n, sen ser mitt rum förjävligt ut. Men nu ska jag väl damsuga, skriver nog senare för det är inget kul på TV idag. ;) Ha det bra så länge!


Köpte denna förra veckan tror jag, det är en sån som man smälter sånt vax tror jag det är men det ska bli kul att göta på varje paket. Hehe längtar redan!! *Elakt skratt*xD

Mitt feta grekiska bröllop!

Har druckit ganska mycket idag måste jag säga.
Dagen började med en kopp jordgubbs te.
och nu när jag kom hem gjorde jag en kopp choklad, men så fick jag dårligt samvete så då gjorde jag en kopp grönt te, men jag drack upp det för fort så jag gjorde en till. Ja, vad ska man säga kanske en större kopp eller?? Har alltså druckit 4 koppar av något som är varmt.

Annars har jag vart iskolan idag och halsen tar livet av mig, verkligen fattar inte har aldrig haft så ont, egentligen borde jag väl inte gå till skolan men det är ganska lungt nu sen har vi ganska mycket prov nästa vecka så det är väl inte det bästa att vara hemma och tycka synd om sig själv. Imorgon har vi svenska då vi ser på film odyssen, Hotell vet inte vad vi gör och Engelska då vi också ser på film: Mitt feta grkiska bröllop. Så det är inte så mycket stress men nästa vecka har vi Engelsk och Svenska prov så man bör väl plugga, sen har vi Hotell prov snart igen men när vet jag inte.

Just nu fattar jag inte vad som är problemet med min musik sak på datorn den vill inte spela vidare men vad kan man göra åt saken mer än att....... blää den är konstig! Skulle klippa bort några lappar från min sjal men jag gav upp dom ville inte bort. Ha nu funka den, nu är jag glad igen. Yes jag fick bort lappen med efterföljeder förstås t.ex. så fick jag mer skära bort den med saxen och den gjorde jag hål i sjalen men det syns inte om man inte tittar väldigt nära som jag inte tror händer så ofta.
Det var faktiskt kallat imorse ca. -3 grader det du och på NRJ sa dom att man skulle se upp för halka i Göteborg, inte i malmö eller stockholm och i norrland skulle man se upp också, fast det var på NRJ in the morning så han fick klago mål.
Men ska inte skriva så mycket mer men skriver mer gör jag senare!
Alltid trevligt med en bild.
 Kolla min lilla kyckling, bäver, fågel eller vad han nu är jo Otto heter han men han ser ut som en kyckling där^^
Jag vet vad han är för nåt han är en underlat men han har så många namn på olika djur på sig själv. xD


Bond - Quantum of solace

Sitter med fågeln brevid mig, han äter clementin skal från min clementin som jag åt förut det var otroligt mycker kärnor i. Gud han är så söt tror inte det finns sötare än lilla Otto.

Har vart på James Bond idag, den vart faktiskt bra men förra va bättre och den hade en riktigt handling. Den nya filmen är faktiskt ganska rörig och det känns som när dom skulle döda så gick det för snabbt, annars va den bra värt att se den måste jag säga. Inte bara för att den vart bra utan också för att Daniel va så mycket snyggare i denna än förra gå och se den vet jag. 
Förutom att jag så på filmen sat pappa och viskade massa meningslösa saker i örat på mig, satt och skaratta åt han för han sa att han hade brutit armen under inspleningen, men liksom vem vet inte det?! Det vart lite kul men gå och se filmen.
Ska nog göra en kopp te och gå och lägga mig senare så ha en bra fortsatt kväll och God natt!!<3<3

Mamma Betalar!! ;)

Nu har jag hunnit: äta frukost ( Te, 4 mackor), sett på två halva Made avsnitt, och laddat ner en låt och vart inne på bilddagboken. Ganska mycket måste jag säga ändå är klockan 14.40 oj den va mer än vad jag trodde, men jag vaknade kl.13.00 eller nåt liknande. Solen är på väg ner och jag har inte duchat och inte tagit på mig dagens kläder. Men ska göra det efter att jag har skrivit klart. 
Är fortfarande förskyld, den verkar inte vilja gå bort efter väldigt mycket te, det finns väl inte så myckaet man kan göra än att dricka te det gör inget för min del. Men nu ska jag ducha sen ska jag ta på mig och efter det vet jag inte hur mycket jag hinner innan vi ska åka till stan. Vi ska på James Bond idag Mamma betalar ;) haha men den kan nog vara bra eller vad tycker du?? 

Ha en bra dag!!<3
 

BDB

Gå gärna in på min just nu flummiga BDB, men det är bara nu för jag är lite halv flummig ;) Men det är bara nu eftersom att jag  ska sova nu herrå sova gott om du inte redan gör det!! =D
Kommentera gärna dagens inlägg. Och fråga mig inte varför jag gjorde det är ganska konstig just nu xD menmen man är ju som man är!!
Skulle sjunga med i en låt förut men jag fick för ont i halsen så jag ska sluta prata och jsunga och allt, tror inte det kommer gå så bra men det svider verkligen i halsen när jag pratar!!!
God natt!!!!<3<3<3
God natt!!!!<3<3<3

Min bilddagbok


Gud vad jag älskar den bilden!! Visst är den fin.
Jag har tagit den själv med min naggel. =)

Ännu mera fint. ^^ Tagit från en buss som rullade!
Nä, ärligt nu ska jag sova god natt!!

"Hilf mir fliegen" <3 Johanna!!!!

Hjälp!!! Jag vet att min Blogg ser väldigt väldigt tråkig ut men ärligt talat är jag så himla otekninska så jag kan inte göra nåt med den. Snälla kan inte någon hjälpa mig?? fattar verkligen inget på hur man gör den roligare!!

Är man förskyld eller herregud vad jag är förskyld och jag dubbelt så ont i halsen aj!
Det var längesen jag var förskyld och det är väl bra det för det är ju inte kul, fast vänta jag tror jag var förskyld typ i början av hösen och slutet av sommaren men jaja.
Vet vad det var som gjorde att jag blev förskyld också, det va mina stövlar som jag hade i Norge för det är så dårlig kavalite på dom så det läckte igenom, så jag gick runt hela helgen med våta skor kulkul eller inte.

Sitter iallafall och lyssnar på
"Hilf mir fliegen" nu, finns det någon finare låt??!!! Helt underbar.
Har verkligen suttit (under den tiden jag har suttit vid datorn och haft musik på) och njutit av musiken (Tokio Hotel) det var längesen, men det är bara för att jag har haft mp3 och nu är den borta så då får jag vänta tråkigt nog.
Annars har jag precis målat naglarna i någon rosa färg som jag hittade när jag rensade mina naglack.
När jag målade på den kom jag på att jag tyckte färgen va så otroligt fin och det är den verkligen.
Men jag ska snart gå och sova, hoppas verkligen någon kan hjölpa mig med bloggens utsendde, fast säg inte att jag ska gå in på desinadinblogg.blogg.se för jag fattar inget där!!

Cosmopolitan

Hihi har damp på Bilddagboken xD lägger upp massa underbara bilder från Ema's!!

Haha LOL!! Daniel hade en Cosmopolitan tidning på sitt rum. Så jag och pappa stod och diskutera det och helt plötsligt säger han: du får väl skriva om det i din blogg! Haha fatta om jag blev förvånad ofta liksom att han som inte vet nåt om datorer vet vad det är! Jag bah: VA?! hur viste du det?? då svara han mig att alla i min ålder gör det.
Jaja andledningen till att vi gick in på hans rum över huvudtaget var för att han skulle visa hur mycket toblerone papper han hade på rummet so va tomma då, och då visa jag han påsen och så tog han en. Han var väldigt gullig när han sa det om blogg måste jag säga. Sen deskutera vi att Daniel va bög ahah för att han hade en Cosmopolitan tidning på rummet, undra vart den kommer i från!?! Jaja det är sånt som gör mig på bra humör, fast jag kan knappt skratta eller gråta tänkte jag skriva men det ska vara prata, har så otroligt ont i halsen. Sen pratar jag med Daniela på MSN också TH vetni det vart väldigt längesen, men det är kul nu. =)

Mamma =D

Nu har jag gjort mitt jordgubbs te, fast Daniels poker kompisar vart ju kvar men det fick bli lite pinsamt, har nämligen mjukis byxer (inte fina),  fett hår och inget smink fast jag var ju inte den ända med fett hår och inget smik. haha Fattar ni?? Dom hade massa vax och ingen ser ju precis ut som Bill. Där kom min dårliga humor fram, fast lite kul va det väl??

Jag har blivit så konstig. För sedan jag hittade mitt favorit te (Green tea citrus, lipton) har jag inte lagt någon mjölk i utan bara druckit det neutralt och det är faktiskt godare så.
Andledningen till att jag dricker jordgubb är för att citrus är slut och ingen har köpt nytt för mamma är inte hemma.


Tänkte faktiskt på hur mycket jag saknar mamma för när hon är hemma är det alltid ordnig och reda och det är väl städat och alla är glada eftersom att det första hon gör är inte att börja skrika på alla som pappa gör.
Dom bytte av i onsdags eftersom att mamma skulle till Skövde och sen till Tyskland och mer än en vecka i denna röran vet jag inte om jag klarar, jag blir tokigt så jag tog friheten att städa idag men jaja. 
Som sagt så tänkte jag på hur mycket jag saknade henne och när jag kommer hema och har gjort lunch så dyker hon upp i dörren, gissa om jag blev glad. I vanliga fall när någon av dom dyker upp när man är ensam hemma blir jag mest besviken, men nu blev jag glad och nu ska jag dricka te och njuta av den underbara musiken( Tokio Hotel) och läsa llita=) Ha det bra sålänge skriver nog senare tror jag.
Just det, när jag vart nere och letade coka cola åt pappa gick jag runt och nynnade på " If I where a boy" kom på mig när jag såg alla poken nissar xD haha lite kul nu vet ni det haha.

Undan plock!!

Har vart hemma hela dagen idag förutom i morse då.
Kan knappt svälja har så otroligt ont i halsen svider som bara den och är jätte förskyld men men det är ju höst, på hösten brukar man ju vara för skyled ellehur!!?

Jag har städat mitt rum idag =D är jätte stolt, fast jag har mer plockat undan orkade inte damsuga 20.00 på en lördag kväll. Annars har jag tittat på MTV hela dagen, på Made det är så bra och på my super sweet 16 o.s.v.
Innan jag började städa över allt i huset va det stökigt men det kan ju bero på att Jimmy är "liten", Daniel sitter vid datorn och pappa jobbar, "lagar" mat och skäller på att man inte gör något.
Har haft lust att skrika riktigt riktigt högt hela dagen vet inte varför men snart som jag har sagt länge kommer jag få ett damp utbrott på alla och börja skrika på dom jag lovar det kommer det kommer, så ni får nog va snälla mot mig haha. Nämen ärligt asså har ganska mycket ilska i kroppen ibaln asså men får hoppas att det kommer ut på något annat sätt. ;) Nu ska jag titta om Daniels poker kompisar är borta så jag kan göra en kopp te. ;)Slängde en del naglack ändå.


Fast det vart ju mer kvar förstås. Fatta vad mycket naglack jag hade eller som va torkade.
Ändå köpte jag bara mer och mer haha :P:P

R.I.P!!

Vet ni vad det har inte vart min tur dag idag måste jag säga eller kanske våran man ska säga.
Jag har tappat bort min MP3 eller det är någon som har tagit den eller nåt inte bra, Sen så funkar inte våran bil och så hade pappas kompis fasnat med hela däcket i lera. Jag vad ska man säga om dagen, hoppas den blir bättre imorgon iallafall.

Imorse regnade det jätte mycket verkligen och jag va pissevåt när jag var nere vid hållplatsen, men det hade slutata när vi slutade iallafall.
Annars har jag väldigt ont ihalsen och mår ine så bra så jag ska inte göra nåt i helgen bara vara hemma.

Just det ja nästa vecka kommer det massa kändisar till Göteborg, b.l.a Mick jagger, Bill gates och elton john och många fler.
Det ska ju vara bröllop i Domkyrkan, det är någon svensk tjej och en amrikans miljadär som ska gifta sig i lilla Göteborg.
 Andledningen till att jag vet det är för att pappa gillar mick jagger och om man är fan är man, sen läste jag i Metro.

Men nu orkar inte jag blogga mer, har ont i mitt finger för jag har gjort ett sår under nageln det svider men jag ska gå och lägga mig tidigt, ska ju faktiskt upp imorgon ska ju sälja GT. Ha ett bra liv sålänge!!
"Fast inte 3/4.08 utan min snygg snygga MP3 :( saknar den verkligen! Sitter och njuter av musiken nu eftersom att min snygga är borta :( 3/4 va för att konserten blev intestäld kom ihåg det, mycket svåra tider, som vi hade längtat jaja dom kommer väl till våren antar jag, hoppas bara man får biljett!!! =)"


Servering

Heej!
 Idag har jag haft severing det vart kul.
Om man jämnför med våra kock kläder kände man sig otroligt stilig i serverings kläderna.
Idag blev det:
Räk sallad till förätt
Omelett med stuvning till varmrätt
Chokladrulltårta med någon konstig kiwi till efträtt.
Fick inte smaka på varmrätten eftersom att dom hade gjort förlite men alla sa att det inte va god iallafall så det var ju lika bra det.

Har precis duchat för andra gången idag så jag ska gå och torka håret nu.

Arthur und die minimoys

Har just tagit ett bad i det underbar varma vattnet, låg där i 2 timmar. Jag tror jag börjar bli sjuk eller jag är sjuk, har jätte ont i huvudet så jag ska gå och lägga mig snart. Somna faktiskt i vattnet jätte farligt, men när pappa knacka på dörren och fråga om jag sov vaknade jag.

Jag lånade ju "Arthur und die minimoys" så jag såg på den medans jag bakade en kanel kaka den va jätte god, det var ju jag som gjorde den.
Sen skulle jag börja med maten när den va klar, men jag orkade inte så pappa tog över. Kom på att jag inte mådde bra i den stunden så pappa tog öven men jag fick göra klart såsen och potatis moset efter som att han inte kan göra det.
Jaja ska ta alvedom och sen ska jag sova, huvudvärken plågar mig verkligen!!
Men jag ska gå till skolan imorgon börjar inte föen 13.00 och har servering så det vill man inte missa. ;)Arthur und die minimoys så otroligt söt röst har han^^ hihi va tvungen att ta alla =P


TRL vecka på MTV

Nu har jag bestämt mig vart jag ska åka på LaFee konsert och det blev Leipzig. Vet nu hur lång tid det tar att gå till Leipzig?! jo 3 dagar och 23 timmar från göteborg då, fast det är lit konstigt för enligt kartan ska man gå på vattnet också. Fast om man ska ta bilen som jag antar att vi gör tar det 9 timmar och 41 minuter, lite snabbare. Eller om man åker till hannover tar det bara 8 timmar och 20 minuter. Jag tittar på hotell också och det ser bra ut än sålänge alltså med priser.
sms:ar lite med Emme angående resan i maj.
Det är TRL vecka på MTV nu gissa vilka som har denna veckan?? Tooookio Hooootell kul va!!
Ska iallafall titta på det sen det börjar 15.00, innan det ka jag till Nordlycke och låna  Arthur und die minimoys av Daniela.

Vet ni vad snart är det Jul, sen är det nyår, sen är det påsk lov, sen är det dags för våran tripp till Leipzig,efter det är det Sommar lov, fast någonstans därimellan hoppas jag på en Tokio Hotel konsert och en skiva, kanske kommer det in en Cinema Bizarre konsetr och en skiva också sen får vi ju inte glöma LaFees skiva också, Jag längtar verkligen till 2009 det kommer starta bra på året med massa skivor och liknande.

Fast om jag ska vara ärlig med den här resan har jag inte frågat Mamma än, har knappt nämnt det men det blir fint hoppas bara hon är ledig så kan vi ta en liten tripp ner!! =D jag längtar!! men nu ska jag åka ha det bra!! 


Just det ja säg hej till svante också =D jag döpte han!! =D
kolla mina fina naglar dom har jag gjort själv,  fast
jag har målat dom då.

Deluxe

Shit sitter typ och gråter av uppsplehet eller vad det nu heter. Dom kommer sälja nya Tokio Hotel tv dvd på Rocks, som ligger i femmanhuset. Jaja dom ska sälja en dvd kanske ni tänker men shit för det första är det Deluxe och för det andra säljer dom så man får en TH tröja med. Ja, jag trodde att jag skulle få köpa den från tyskland men nä, ååh jag är så glad!  Jaa längtar till 8 december jag ska nämligen ha den.

Idag har jag vart i skolan. Gissa vad jag gjorde idag igen?! Jag försov mig en timma igen, undra om jag blev irreterad på mig själv. Och när jag kommer till bussen efter stress så är det världens längsta kö och bussen kommer 10 min försent eller nåt. Jag säger bara bygg en bro! Så slipper vi dom köerna varje morgon, bara för att öborna ska till stan.

Men jag kom bara 10 min försent ändå, och buss chaffören körde mot rött, men han var ju inte ful så jag blev inte sur bara glad eftersom att jag kom framme tidigare.
Efter vi slutat skulle jag vänta på Mela för vi skulle till stan och titta julklappar eller handla.
Iallafall så slutade vi 14.25 och hon slutade 15.20 tror jag, så jag satt och väntade på henne vi datorerna.
När jag ser en komma ut går jag till klassrummet och tittar gissa om hon var där!? Nä det var hon inte så jag tog upp mobilen och tittade och hon stod där nere och väntade på mig. Haha lyckat säger jag.
Men vi åkte till stan iallafall jag fick köpt två saker till mamma och pappa men inget mer.
Jnär jag gick mot bussen träffade jag Wilma också sen hoppa jag på bussen och åkte hem och nu är jag hemma.

Gissa vem som är ledig imorgon?!!! Hehe jaaag Och Daniela hittade Arthur så glad!!!=D så jag ska träffa henne på skolan imorgon, får väl gå och träffa lärarna också antar jag. ;)

Nu ska jag planera vad mamma ska köpa i Tysklan till mig och sen ska jag läsa och planera min resa till Tyskland i maj hehe LaFee nån som vill med för

"Life is not fair!"

Ååh har precis läst en blogg och jag är otroligt avundsjuk på henne asså "But that's life and life is not fair!!"
Idag har jag vart i skolan. 
Fast dagen började inte så bra för jag vaknade en timma senare än vad skulle så jag fick ta en buss som gick en kvart senare än vad jag skulle, helt osminkad kliver jag på 240,10 min efter den skulle komma, det var inte så bra att ta den bussen för det är massa volvoköer där så ja det säger sig själv. Men jag kom kanske 15 minuter efter vi hade börjat och då hade vi prov,jag var där kanske 10 min eller nåt och skrev provet, måste säga att jag var inte lite stressad när alla gick.

Efter jag slutat akte jag och Mela till Stan och handlade lite eller tittade på julklappar, vi skall handla mer imorgon.
Men idag köpte jag en reflex(helena sa att jag behövde en xD) i form av en älg och det skall heta ja, jag vet inte något förslg??
Den är riktigt söt det är ett gossedjur, sen köpte vi sådär sak som man smälter på jul till typ brev och sånt nån vax är det va? och en stämpel där det stod "God Jul."

Jag träffade Emme och Lollo tre gånger idag tror jag först på bussen, sen i stan och till sist på bussen hem.
Men nu ska jag gå och göra något annat mamma är arg på mig för att hon vill ha datorn. Längtar verkligen tills jag får en egen dator till Jul hoppas jag får se vad som händer men jag hoppas det mycket roligare och kunna sitta i fred och göra sina saker också!!! Jaja hejdå!!!

Hemfärd!!

Ja, helgen gick snabbt och då vart det dags att åka hem med bussen men inte säffle aldrig igen utan Swebus, det vart direkt buss så var framme 30 min innan vi skulle skönt.

Iallafall så vart det en lugndag som nästan alla söndagar, iallafall i Norge eftersom att allt är stängt på söndagar lite skönt faktiskt. Ja vi åt frukost vid 12 tiden tog det lungt, läste svensk dam tidning och så lekte lite med August också.
August vart över trött och var hyper hela dagen han hade inte sovit så mycket nämligen. Helena och Agust baka en kaka eftersom att det var farsdag, sen var det inte så mycket mer jag packade och så.
Och 15.00 gick vi till bussen eller tunnelbanan först Simen fäljde mig till bussen som gick 15.45, på vägen dit träffade vi trummisen tror jag eller om det var ex trummisen men jag tror det var nuvarande hörde inte riktigt va Simen sa. Ja vi gick dit och kom till bussen i tid, fast bussen vart full så jag fick ingen fönster plats men det vart lika skönt det. Fick med lite mackor och en kaka bit, sen kommer vi till den delen då helena lägger i något hemligt det som man inte märker fören man rotar i påsen, denna gången vart det 6 chokladbitar med smak av hasselnöt den va fakiskt god, men det var i den stundeen som jag kom på att jag ska sluta äta godis, jag är riktigt stolt över det. =)
Ja jag kom hem 20.50 då pappa körde mig eftersom att han ändå vart i stan.Kusinerna mina^^<3<3 Oda och August och sen kommer Simen också. =P


August pratar
med Jimmy xD


Oda den ganska stora plutten xD såå söt så ^^<3

Simen bad mig ta kort så då gjorde jag det xD haha är det bara inte sör gulligt??^^<3<3 

Dead hoodlums

Dagen efter vaknade jag vid tio tiden senare än vad jag hade trott eftersom att August är en vild liten sak, man brukar vakna vid 8.00 kanske så det var två timmar till det får man tacka för.

Vi åt frukost vid 12 tiden och kom inte ut försen klockan var 2, då gick vi till Frongneparken som alltid. 
Det regnade ute så det vart inte så mysigt att vara ute men det var inte äckligt att vara ute utan det var kallt och ja det var lite skönt, förutom att mina skor läcer igenom. -.-
När vi kom hem började vi med maten och när den vart klar åt vi. Sen hände det massa saker där imellan men ja. Iallafall när klockan vart 22.30 tog vi en txi till nån pub ( jag vet det låter konstigt men du får veta xD) där dom inte ville släppa in mig för att ja såklart jag var under 18 men efter mycket prat och sånt kome jag in med ett stort kryss på handen( vilket betyder att jag inte fick gå nära baren behöver jag säga mer.) Klockan 23.30 ungefär började dom spela!!
Vilka? Jo, Dead hoodlums, Simens band
Vilken musik? Jo, Contry rock 
Var det bra? Jaaaa as bra!!! gryma är dom!!!
Simen vart grymt bra han bjöd på sig själv liksom och ja och han sjunger grymt bra!!!
Men det vart kul Malin var inte lite full hon gick typ fram och tillbaka till Thomas och pratade engelska med honom och hans kompisar, när vi gick sa han till Helena då: Malin hon får du ta hand om hon är ett fall för psykteriatet eller nåt ahhaah as kul och Helena fatta inte heller för hon hörde inte haha det vart kul!! Vi kom hem vi 2 tiden och gick och la oss då!!


 
Simen visst va han cool? =D

Ja det var nog dom bästa sen vart det några videosar också men ja man märker ju vem som jag känner hahaha xD


Fredagen -Till Oslo!!

Fredagen- Jag satt uppe till 2.00 för att jag skulle göra klart mitt Hotell arbete, som också blev klart. Men jag somnade  inte fören 3.00 för att jag inte kunde sova, så jag vart ganska trött dagen efter. Det var lite kul för jag kunde inte titta riktigt dagen efter så när jag skulle skära lök ( alla vet ju vad som händer när man skär lök ;) man gråter) och efter jag fått en massa tårar i ögonen så skulle jag titta receptet och så inget så jag fick fråga en om vade det stog, det vart kul tycker jag.

Jag gick från skolan 11.30 då jag gick ner och köpte bröd till resan och Norge.
Sen åkte jag till stan, när jag skulle gå in i centralen tittar jag ner men när jag tittar upp ser jag någon som liknar farmor och det vart hon gissa vem dom gick och prata om?!!! haha Mig så hon vart ganska förvånad när jag klappa henne på axeln.
Tåget gick 12.45 och där satt vi i 5 timmar och tittade ut i regnet, men det vart skönt och åka, jag satt och läste på till provet som vi har imorgon i livsmedelskunskap.
När vi kom fram till Oslo skulle vi ta tunnelbanan till Helena men vi hittade inte,vanligtvis hittar jag i Oslo men jag åker aldrig tåg så det vart lite klurigt men vi tog en taxi. August vart glad när vi kom och Helena med men Oda hon vart inte lika glad (eller hon var lite sjuk.) Ja det var den dagen tror jag vi gjorde inte så mycket, vi åt och titta lite Alfon åberg och lite sånt sen sov vi ganska tidigt.

Vann Headliner!!! =D yeey<3<3

Okej ett ord HJÄLP!!!!!! Jag hittar inte mina förkläden och då menar jag båda!!! Och jag har inte gjort klart mitt  Hotell arbete heller!!!! HJÄLP!!!!! Ja jag hoppas att det löser sig iallafall att mina förkläden kommer fram för arbetet skall jag göra nu och den tiden det tar får det ta, sen måste jag packa också till imorgon!!

Nu ser jag på Mtv EMA och tyvärr vann inte Tokio Hotel Best inter act evrer men dom vann HEADLINER!!! yeey!!
Jag såg det inte tyvärr man jag hoppas att få se dom igen när dom skall presentera nåt pris, tror jag iallafall för dom har inte kommit än men jag tror det eftersom att dom sa det tusen gånger eller nåt på MTV.

Fösöker göra mitt arbete nu i pausen och ja det går ganska bra. Fick inte upp en ny sida förut men Daniel hjälpte mig så det var bra, datan var konstig annars hade jag gjort det själv.

Vi var ju på föräldrarmöte idag, det var faktiskt väldigt trevlig mamma och pappa fick hjälpa till i köket och det märktes att dom tyckte det var kul. Dom fick hjälpa till med kyckling grytan som vi gjorde och se hur vi jobbade i köket, jag tror alla tyckte det var trevligt och var avundsjuka på oss.;) nä men det var kul och trevligt. Men annars har jag fileat kyckling och skärt mig i fingret med en file kniv, känner att dettta var min dag..... eller inte det har vart en skit dag fast trevlig skit dag inget har vart på min sida känns det som men ändå har mycket vart det men jaja får se hur det går men iallafall så skall det bli skönt att åka till Norge, Simen skall spela mad sitt band och jag fick gå med =D  men det är bara för att jag är en speciell gäst ;) men nu måste jag får klart det arbetet och sen skall jag packa och sova!!

Ja,jag i köks kläder utan förkläde!! Eftersom att dom är borta ;) bara poff så borta jag fattar inte!!!

Hälp!!!!!

Måste säga att jag är otroligt stressad och trött på min lathet! Jag har bara på mig idag att göra klart Hotell arbetet, och idag har inte jag gjort någotting på det. Sen kom jag på att jag kanske skulle ta bort mitt svart naglack, så nu sitter jag och tar bort det, som tur var det inte så mycket naglack kvar så det är lätt att ta bort och det lättar mycket.
Idag har inte jag gjort nåt, jag har suttit och tittat på MTV hela morgonen eller sedan 11.00. Nu tänkte jag göra arbetet men det är så mycket nu det är ju EMA ikväll, asså är så spänd på om jag kommer hinna se det eller inte. Ja men nu skall jag göra mitt arbete och sedan skall jag sminka mig och så, som tur är så kommer vi bara ha kök idag så jag slipper sminka mig så mycket sen kan jag bara ta på mig ett par mjukisar. Gissa vad jag kom på nu eller!!! Jag måste tvätta sen måste jag packa asså shit hatar att jag inte kan göra sakar tidigare!!!!


Norge imorgon!! =D fast detta kortet är från 17 maj!!

Jadu!!

klockan är 01.50 och jag är fortfarande uppe och skriver.
 Det var faktiskt svårare än vad jag trodde måste ha suttit i 10 minuter eller nåt och bara försök och få texten att ligga med texruta, det var jätte jobbigt.
Nu ska jag börja med vad dom skall göra bara sedan är jag ganska klar, men det här kommer ta tid ska skriva om 5 akteviteter dom skall göra i Göteborg sen framsida och sådant, hinner ju iallfall inte klart det idag eller jo men inte nu på natten får fortsätta på dagen igen.
Det är så irreterande för det kiar i halsen och det ända man kan göra är att hosta, och problemet där är att alla i huset sover jag får ta något att dricka och se om det går över, det är otroligt irreterande!
Nu skall jag jobba vidare på min lilla turist broschyr!!


ååh jag vill utomlands ^^<3


´Dumma Gustav!!!

Okej nu är klockan mycket och jag mår inte bra men jag måste göra klart den idag jag måste!!! Har inte ens börjat, jag är så himla trött på mig själv iblad asså, men jag kan ju sitta uppe hela natten om jag vill, börjar ju inte förens 15.30 imorgon.

Jag är jätte nervös inför imorgon, nej inte föräldrar mötet utan MTV EMA! Jag kom på det nu, tänk om jag inte hinner hem tills det börjar eller tänk om vi inte kommer hem förens efter det är slut, men det är inte så mycket att göra åt jag kan ju inte se reprisen dagen efter heller för då skall jag till Norge. Nu känner jag mig väldigt självis.
Jag kom på det, artikeln jag la ut förut och att Gustav hade gjort en VÄLDIG onördig sak. Det var någon i tyskland som tydligen hade sagt att han kanske ska få fängelse straff. Nej tack inte fängelse NEJ vad som helst utan det! Tänk om han får det då förstör han för hela bandet och då blir alla fans ledsna och bandet kommer splitras, okej splitras var kanske över kurs. Men vad fan tänkte Gustav på när han gjorde så?? asså jag fattar det inte, men jaja det var en mycket dum sak att göra i vilket fall!!Dumma dumma dumma dumma Gustav!!! tän om du hade skadat dig jätte mycket!!!

Shit!!! :O

Hans BMW krockade med spårvagn i Magdeburg
Gustav från Tokio Hotel som trafikbrottsling
Tokio Hotels trummis Gustav Schäfer i bilolycka


Strax innan kl 15 i tisdags körde 20-åringen om en bilkö. Han körde då också över ett spärrat spårvagnsspår.

Där rammades hans svarta BMW av en spårvagn. Bilen kastades in i det högra körfältet och krockade med två andra bilar.

Med honom i bilen satt Katharina Kretschmar (29), syster till SCM-sportmanagern Stefan Kretschmar. Tredje personen i bilen var Denny E. (29) från Hamburg. Alla tre blev lätt skadade och fördes med ambulans till universitetssjukhuset i Magdeburg för vård.

Trafikbrottet kommer inte att vara utan följder: Gustav står nu under utredning för vållande till kroppsskada på grund av vårdslöshet i trafiken.

Men trummisen ska trots allt inte låta detta beröva honom hans goda humör: på torsdag kväll är han och hans bandmedlemmar gäster på Europe Music Awards i Liverpool. Killarna från Magdeburg är nominerade i två kategorier.

taget från: Fandcluben

Haha ja vad ska man säga han är  ju trotts allt en rocksjärna ;) nämen när jag lästa att Gustav vart med om en olycka blev jag orolig!!!

Och jag änrade hotell, istllet tar jag park avenyn haha nu vet ni det. ;)

Hotell arbete!!

Sitter faktiskt och läser nu, Iliaden och det ha inte något med skoan att göra.
Iallafaa har det vart skola idag till 17.30, si§sta lektionen var tyska. Som jag kanske sa i något annat inlägg så vara det bara Jag och Mela som hade tyska på hela skolan, men så är det inte nu för Pontus har hoppat in nu.
Ja, lektionen vart som vanligt förutom att inte Vincent var där och pratade istället vart det jag och Mela som ägde lektionen, han andra vart ganska tyst och sa inte så mycket.

Imorgon skall vi ha föräldrar möt och vi börjar inte fören kl.15.30 så man kan ju säga att vi har ganska lång sov morgon.
Nu skall jag göra Hotell arbetet som jag har sagat att jag skall börja på i snart en vecka, det skall vara klart på fredag så har lite brotom kan man säga.

Jag skall till Norge på fredag det skall bli kul, tåget går 12.45 så jag måste går från skolan vi 12 tiden annars hinner jag inte, om jag går kl.12.00 missar jag gästerna men jag hinner laga maten och det är deet viktigaste tycker jag, sen slipper jag att städa också och det är bra för min del. ;)

Det var en svensk som vann biljetter till fan partyt igen så himla kul Grattis Lina från växjö!!! =D

Tror det bara var det men ha det bra får se om jag skriver senare, nu skall jag göra Hotell arbetet!!!


Ska skriva om Avalon ett riktigt bra hotell tror jag så om ni skall bo på hotell i Gbg så ta in på Avalon, jag läste lite om det och det är lyxigt!!

Coco

Asså herregud vad jag är på bra humör just nu!
Jag busa lite med Jimmy förut, Jag satte upp Clementin skal på väggen men dom var inte bara vanliga skal utan jag hade bränt in två smailisar, OMG jag är helt coco nu hällde ut vattnet på balkongen nyss så det gick igenom men det var inte kul, för det var ingen nedanför. Okej så här ligger det till, jag är bäst på att bränna in saker i clementin skal intressan?! Nä så här ligger det till snart börjar Ugley betty och sen är det Desperate .... ja ni vet vad det är, och efter det är klockan 22 och då skall jag göra tyska läxan till imorgon, som aldrig kommer att bli gjord.
Jag är så grymt sugen på något med vad???
OJ det var längesen jag lyssnade på Love is dead oj syndigt längesen det märkte jag nu!
Men nu ska jag gå ner och leta efter något ;) ha det bra!!


Lite annorlunda men snygg ;)

Prov =P

Äntligen har mamma åkt! Känner att jag är snäll mot mina föräldrar just nu. Men det är inte mammas vecka så hon får inte vara här, men jag skrämmde( med att sätta på MTV) iväg henne. 
Ja idag har jag vart iskolan och haft Svenska och Hotell. Vi hade prov i Hotell och jag kom inte ihåg något typ, men jag klara det. Det var kul när vi gjotde provet förutom att Viktor satt och typ sjung och sa massa saker så man inte kunde koncentrera sig så satt alla och måla typ blommor och kossor och sånt, andledningen till att alla satt och måla var för att det var en uppgift på provet, fast jag måla ett hotel eftersom att det var hotell kunskaps test. Ja sen såg jag Emme i matsalen också. Vi satt bakom några utvecklings stöda och dom satt typ och flirta med oss haha Madelen va typ rädd, men det är helt förstårligt han satt ju och titta på henne hela tiden.
Efter att vi ätit slutade jkag så jag åkte till stan och tittade lite, inne på galerix hittade jag en Tokio Hotel almenacka till 2009!
På bussen träffade jag Tess som också hade slutat tidigt idag, det var kul att träffa henne.
Så idag har jag träffar: Emme, Tess sett Oskar och Sofia och några mer men jag orkar inte skriva.                 
   Tvekade lite först men sen såg jag att det var
 kliser märken längst bak så köpte jag den så typiskt mig.
Sen så är det typ bara bilder på Bill och fakta bakom alla bilder kul kul!!


Mat när jag kom hem: 3st fiskpinnar, tunn bröd, sallad och dressing. Det är gott det testa vet ja!!

ÅÅh gud håller på att svimma ärligt har så jävla mens värk!! shit vad obehaglit hela huvudet typ snurrar.
Vet ni vad Bill har ju en ny tatto och den är så stor att han måste ta av sig klderna haha och enligt Tom står det Ich liebe dich Tom eller  Tom ist meine idol!! Haha det var kul fast jag vet inte om det står det eftersom att det var Tom som sa det, men vem vet det är ju liksom inte omöjligt efter som att Bill inte sa att det inte var så. xD haha
Imorgon är det Tyska och det är bara Jag och Mela som har det nu eftersom att Vincent hoppade av haha men det är ju kul det att vi bara är två på hela skolan som har Tyska. xD
Jag vill baka men jag vet inte om jag orkar göra det får se hur jag gör men. ;)

                                 

Aww lilla Oda och Daniel ^^ och Jimmy också ;) såå gulligt!!!<3


August fick vet hur en Räka simmar ahha nämen han satt ivägen för att jag skulle kunna skala den ;) visst ser han konsentrerad ut?:P


Alla kusinerna :P + mat  xD Alla kusiner på pappas sida då inte mammas.

Nä nu ska jag se på simpsons snart och baka ahha =P ha det bra. ;)


Oj somna visst uops!!

Okej sista inlägget för idag!
Jag tog ett bad förut, gissa vem som somnar haha tänk om jag hade drunknat, kände mig som Britney Spears i låtens namn kommer jag inte ihåg men en musik Video iallafall, men jag drunknade inte blev ni besvikna nu?! =P
Jag skulle gå och fixa iordning mig för att sova, men då hör jag att dörren slängs igen och att duchen kommer igång som alltid Daniel såklart. Jag kom också på att jag behävde ladda min vackra MP3 så jag fick sätta mig vid datorn iallafall.
Jag har Hotell prov imorgon tror jag iallafall så jag skall nog läsa lite på det och sen sova.

Den sjätte dragningen har vart idag, på fan festen då och gissa vad en (eller två efter dom att hon får två ;)) Svensk vann: Åsa från lund Grattis ocm hon nu får för sig att läsa min blogg, vilket jag inte trom men iallafall. ;) 

Just det ja Cinema bizarre kommer ut med en skiva i början av nästa år och den skall heta Toyz. Det  var tydligen en fans tävling, så man fick göra en video och komma på ett nam också, lyckost deen som vann eftersom att det var Strify och co. som valde ut antar jag.

Alltså så blir början av 2009 en bra start på året. Tokio hotel kommer med ny skiva + Världs tune.
LaFee kommer med ny skiva + Tune bara i Tyskland men jag ska åka dit har jag bestämt nån som vill med?
Cinema Bizarre kommer med ny skiva och jag antar att dom kommer med tune också, om dom hommer till sverige denna gången SKA jag gå!!!
Ja alltså jag längtar till 2009 men innan dess Jul afton, jag måste köpa jul klappar :S shit aja det löser sig nnog men nu ska jag sova god natt!!! <3<3Kolla vad jag är konstnärlig =D gjorde det med lite värme, det är kvar än fast man ser det bättre nu efter som att det har tokat nu xD
egentligen skulle jag barta värma upp Clementinen =P

12.00!!!

Jag är på så grymt bra humör idag/ nu, sitter och skrattar lite lätt för mig själv.
HA! Vet ni vad ?!! Imorse innan klockan ringde så vaknade jag av att jag var törstigt, men min smarta hjärna hade anat det så på kvällen hade jag fyllt en flaska med vatten. Ibland blir jag chockad över hur smart jag faktiskt är. Nä men ärligt jag har ingeting att göra ( eller jo men orka,) och jag hade lust att skriva om hur bra humör jag är på =D sen så är jag hungrig också. Min Kamera är cp skadad minnes kortet var fullt tydligen och det var liksom lite mer än 500 bilder, innan har jag haft över 1000 bilder och då har den inte ens vart full, så det är något fel på den men jaja, jag raderade alla bilder så nu finns det minne på den iallfall.
Imorgon slutar jag kl.12.00 =D tror jag iallafall, det är kul det 12.00 men det är för att vi inte har någon engelska för att hon ä sjuk, och det är ett dubbel pass i slutet av dagen.

Men nu är det äntligen mat =D yeey!!! <3 jag är hungrig ;)Mitt öga aa mitt öga
det är precis vad det är mitt öga är det!! ;)

Europa!!!

Jag har inte pluggat nåt, men vad hade man förväntas sig från mig egentligen har jag någonsin pluggat?!! Nä inte så som man borde iallafall, tror jag aldrig har läst till ett prov hemma men iskolan men det är en annan sak, jo har nog gjort det någon gång men men.

Kom bara och tänka på det. Snart är det ju Mtv EMA och det betyder att Tokio hotel är till baka i Europa, men det är ju inte så att dom ska stanna här till jul eller så, nä dom ska tillbaka till USA igen såklart, redan 5 december ska dom tillbaka till sin 5:e tune i USA på ett år. Okej, det var ju snällt att dom kommer och spelar i Europa också. Men ja eftersom att jag är väldigt arg för det så tycker ja att ni ska se på denna videon. BTW den fan träffen som var i Stockholm (i Videon) var jag och Wilma på det du!!  
http://www.youtube.com/watch?v=1gs0WWPVfuM !!!!!

Aaah det luktar mat och Johanna är hungrig så jag skall nog gå ner och titta till läget ;) det det bra så länge!!


Inte ens hälften av dom som var där ;)


Back to school!!!

Skola idag!
 Har faktiskt längtat lite till skolan måste jag erkänna, nu när skolan började känder det bra. Ja det hände inte så mycket i skolan idag, vi hade ingen engelska så slutade ganska tidigt, eller så här var det efter lunchan skulle vi haft engelska och sedan matte, men jag orkade inte vänta så jag skippade den lektionen och åkte till stan istället, jag vet det var fel att göra så men jag hade fått vänta ensam och det är inte kul.
 
Oj!!! det är redan mörkt ute klockan är ändå bara 17.00 snart men ändå, denna terminen har gått så himla snabbt har den inte det?
Just det, jag skulle måla någlana förut, eller håller på än, men jag skulle ta bort allt och det var ju inte allas lyckat. Jag hade bara en bomulls tuss, efter att jag avnät varje sida så var den helt svart och det färgar av sig, så nu har jag lite svart här och var lyckat va?!
Ja men eftersom att det inte är något bra på tv idag eller? så ska jag plugga, har nämligen Hotell prov imorgon och på onsdag har vi tyska läxa och matte prov, på måndag har vi livsmedels kunskap prov och jag vet inte vart min bok är panik!!!

När jag kom hem idag var mamma hemma så jag pratade lite med henne och så sen satte jag på tv och då gick mamma ( alltså inte för att jag satte på tv.) Och Kanal + och Disney channel är borta menmen jag satte på nickelodien en stund, sen satte jag på MTV och gissa vem som kommer i perfekt tid för spotlight i Headliner?! jojag och gissa vilket band det är?! Jo Tokio Hotel!!! När jag såg att det var för Tokio Hotel så sa jag kärleks fullt Tokio hotel, och satte upp beneb i soffa och var almänt glad. Och när jag satt och tittade så gick mamma och hon kommen tera mig med ett: Herregud!! Haha undra på om dom tycker jag är överdriven xD haha jaja ska plugga nu!!


Mitt hår börjar verkligen bli mörkt nu!
Jag funderar faktiskt på att låta det växa så det blir mörkare
men jag vet inte skall jag färga om det eller?? till blond asså!!


Eeeh mat!!!

Tror jag inte har känt en sån här efter längtan till rocken på väldigt länge.
När jag kom ner visste jag att det skulle bli lövbiff men, jag hade suttit och riktigt längtat efter det, när jag kommer ner så ser jag en gegga med löv biff i, undra om jag blev bisviken, jag hade förväntat mig Lövbiff, pomes frites och  beanäs sås, för det är ju det som hör till. Istället för att möta den blicken så ser jag grönpeppar sås med löv biff och pommes firtes, det var då jag blev på dårligt humör, och inte mer med det utan på tv så hade han på "leende guld burna ögon" jag höll på och få ett utbrott, men det gick över när jag kom upp till datorn och musiken. Det värst med att få ett utbrott när pappa är i näheten är att han också får utbrott och börjar jobba sig. Men nog med mina själviska utbrott.

Gossip girl är ju på tv och efter det är Gordon ramseys the f word =D bra pogram.
är det någon so har hittat på nåt kul idag eller?!

Rösta!!!

Som jag sa igår skulle jag ta det lungt idag, precis som jag har gjort idag. För det mesta har jag tittat på tv och inte så mycket mer, jo jag bakade en äppel kaka men det var mest för att jag hade tråkigt kom jag på efter, för jag trodde det var för att jag var så hilma sugen på något sött men så var det inte. Iallafall så har jag inte tänkt och planera nåt idag heller, det är ju måndag imorgon och det betyder skola. Men det ska bli kul att komma tillbaka faktiskt, nu är det inte alls låångt kvar till Vinter lovet heller och jag längtar som bara den, saknar norge fast jag kanske dit i helgen för farmor skulle dit och hon frågade mig, men jag skall tänka på saken hon ska åka tåg upp men det är kul med tåg jaja får se hur jag gör, tror ändå att jag åker upp för det kan bli skönt att inte vara hemma hela tiden.

Just det ja, idag är det sista dagen man kan röst inför EMA, så om du gillar nån som du kan rösta på så rösta. För det är nämligen så här fick jag veta från Elina att varje gång man röstar på det bandet/ artisten man gillar så räknar skiv bolaget dom rösterna och då är det större chans att dom kommer till ja sverige. ganska kort förklaring men jag hoppas ni fattar.
Och Kaity perrt skall vara värd för galan tror jag, iallafall vad jag uppfattade, längtar jätte mycket till galan, hoppas bara vi hinner hem till 20.00 annars får jag se reprisen, det vill jag men det är roligare att se den live. Men aja nu ska jag läsa lite men skriver nog mer sedan hade bra så länge!!!

http://ema.mtv.se/vote/#_


Sånt här väder har det vart idag, fast utan snön då.
Alltså kallat men soligt, sån som hösten skall vara.
Inte för jag har vart ute idag men ;)

Bilar!!!

"Låt den rätta komma in" vart faktiskt bra, men Arn är bättre ( asså nu är det svenska filmer jag menar.)
Såg 300 nyss, filmen var ju ett stort skämt ärligt den var ju jätte dårlig men jaja dom hade ju iallafall coola strids tekniker, men ärligt någon som har sett den och tyckte den var bra???! Fast det såklart jag har ju sett Meet the spartans så det kanske inte är så konstigt att jag tycker att filmen är ett skämt, fast den var ju inte bra. Jag såg 300 på kanal + och den ha inte vi i vanliga fall så vi har test omgång eller vad man nu ska kalla det, men det är bra för imorgon ska jag sitta och titta på Disney channel och kanal +, om det inte är någon som har ett mycket bättre förslag än det. Men jag tror jag skall ta den lungt imorgon, plugga , gymma och äta xD haha!

När vi var på bion så köpte jag en mugg med Bilar i, vet inte hur många gånger jag tappa ut dom, det var pinsamt och Bilarna var faktiskt godare i mugg än i påse måste jag säga. Aja men det var jätte kul och träffa Bianca Sheyla var ju på kyrko läger haha hoppas hon har det kul iallafall.
Nu ska jag läsa sen ska jag försöka att inte lägga mig fören halv 5 ahha nä men 2 säger vi ska se om jag klarar det ;) God natt!!!<3<3


Nu har solen gått ner för måga timmar sedan,
kortet är från Halmstad från i sommras
gud vad varmt det var då även fast det det var innan skolavslutningen.
Det är lite skilnad efter som att det är minus grader nu. ;)

"Låt den rätte komma in"

Idag vaknade jag vid 1 tiden, men det var ju inte så konstigt eftersom att jag gick och la mig klockan 4.30, jag du det blir lite väl sena kvällar nu, ska nog gå och lägga mig tidigar idag eftersom att det är skola på måndag igen. 
Men jag var inte ensam för Lollo, Tess och Bianca va ju uppe, jag och Bianca var så coola för vi satt och läste, så hipp haha. Men det har inte hänt så mycket idag förutom att dagen har gått väldigt snabbt och jag måste fixa iordning mig, jag och Bianca ska se på "Låt den rätte komma in" deen verkar faktiskt bra, vi ville se en skräck film och det var den ända som gick förutom Mirrors och den har jag sett. Nu ska jag göra mig iordning ha en bra dag skriver när jag kommer hem antar jag ;)


Hihi jag har träffat darth vader "stolt" ahah det slår di inte eller?!

kallllt!!!!!!

Nu är jag hemma från Wilma igen. Det va kul och vara med henne vi "chilla" mest, gick några promenader och prata Tokio hotel, är så himla glad när jag kan prat med någon som bryr sig om Tokio hotel lika mycket som jag. Det var ganska nära att jag inta kom hem, för det va så himla kallt 2 minus ungefär, vi hade sett på The fog innan och halva Skutehage(Skola) vägen är utan lyse. Det var faktiskt riktigt plågsamt att åka hem, för mina fingrar var ner frusna och halva vägen från skutehagen är utan lyse, så jag lyssnade på musik och för att inte titta in i skogen (som det gick pedofiler i i mellan stadiet iallafall vad vi trodde och den är bäcksvart) så sjöng jag med i musiken  och det lungade ner mig, tur bara att ingen hörde mig för det måste låtit förjävligt efter som att jag frös och var rädd och kan inte sjunga ni kan ju tänka er själva.Förutom att jag är väldigt lätt skrämd och mörk rädd så hade vi sett The fog innansom var en slags skräck film tror jag. Innan jag åkte så satt ja på musik som jag skulle lyssan på och när jag gjort det och sagt hejdå till Wilma så skulle jag ta uppstödet och cykla iväg, men då hör jag något knaka så jag vänder mig sagta om och stelnar till av skräck, det va dörren den var uppe och i dörr öppningen stod Wilma, du ska bara veta hur rädd jag blev jag skaka till och med usch jag är för lätt skrämd!!

När jag kom hem så vart faktiskt pappa uppe, när jag gick mot badrimet såg jag han och jag trodde han såg mig så när han vände sig om hoppa han till, det va kul faktiskt. Sen så pratade vi lite om Norge eftersom vi ska åka upp dit til Julen och fira där, så tänkte vi stanna lite längre och kanske åka till lillehammer och vara där en dag.
Jag kom på att det var jätte längesen Daniel och pappa var i Oslo, senast gång var för kansek tre årsen, då kom jag på min senaste tripp till norge som inte vart så lyckad eftersom att min väska försvann på bussen. Saknaden efter mina tjock tröjor är stor man vad kan man göra, klass tröjan är ju borta och så är det och min Tokio hotel tröja kan man nog köpa en ny om man hittar då förståss. Men tänk er dom som snodde min väska när dom öppar den ( jag tänker mig ett gammalt fattigt par runt 60-80 år) och får se mina underbart vackra tröjor, tänk dig en 80 åring gå runt med texten "VI HADE SEX terminer TILLSAMMANS 9F NORDLYCKESKOLAN" och gumman gå runt med en underbart snygg Tokio hotel tröja ahah tänk er det hahaha får mig bara att skratta HÖGT!!!!!!!! HA HA HA HA HA HA!!!!
Men ja nu ska jag fixa lite sen ska jag sova och jag antar att dom flesta redan sover!!! ;)


Jag saknar den som sagt och jag sakanr Stockholm, det va kul där ^^
Detta är taget 4 april alltså en dag efter konserten skulle ha vart  oj ni får ursäkta kortet på mig och Wilma men jag va riktigt rädd!!! R.I.P Saknar den det va så kul i Stockholm och det var ett minne :( <3<3


Ja tröjan aww jag andväde den väl iallafall hoppas du får vila väl där du nu är ^^<3
Ååh vad jag saknar Star Wasar resan som vi gjorde i sommras
  

Hur vågade hon jag satt ju kyrkan och vad brukar man göra där?!! haha Uppsala kyrka för att vara norga Visst va mitt hår lite fint då det var långt ^^<3<3 saknar lite faktiskt!!!


Hahha OMG skräck bilder haha! Ja det är jag ahah hahaha
OMG från örsköldsvik resan eller som jag kallar det Star Wars resan ^^
åå va det va kul och jag saknar det ^^<3<3
 Det är jag själv som har tagit dom xD


Kom och tänka på ett skämt med kanada gäss!!
Han står framför en hel flock med sånna:
är det någon här som är från kanada?!
 xD hahaha den va bra!!


Tro det eller ej men hotell rummen var fina,
utsikten ja det kan man ju ha sin egen åsikt om xD
Örn sköldsvik i sommras ^^ det va mysigt och i Stockholm med!!!
Okej nu fick jag bara för mycket flash back xDRSS 2.0