Musik

Sitter och segar mig fast det borde jag egentligen för jag ska till Wilma, men vad ska man säga det är ju lov och det är morgon (enligt mig oj klockan är 13.07) ockej nu ska jag bara skriva klart sen lovar jag att jag ska sticka till Wilma innan hon får rå damp på mig.

Förut så gjorde jag nåt "test" eller musik panelen på NRJ. Förra gången jag gjorde det va väldigt längesen, det var då dom upprepade gamal musik så det va inte så bra musik då, men nu vart det mycket bättre musik, fast det kanske är jag också etfersom att jag har vart inne i en sån period då det var bar Tokio Hotel,Cinema bizarre och LaFee som gällde och den perioden höll kanske på i mindre än ett år, alltså fatta BARA Tokio Hotel i mindre än ett år alltså bara morgon till natt. Fast senare kom LaFee och sedan Cinema Bizarre det måst vart ganska jobbigt att höra på mig när jag pratade och Tokio hotel. Fast jag måste medge att jag pratar ganska mycket Tokio hotel nu också, eftersom att jag inte lyssnar lika mycket på dom som innan så pratar jag om det som har hänt i omvärlden runt dom då, förstår om folk tröttnar på mig, men vad ska man säga det är jag. Tro et eller ej men jag sitter och lyssnar på Thåström nu inte CB eller TH eller LF. Men nu ska jag göra mig iordning så ha en bra dag så skriver jag nog mer sen ;D


Cinema bizarre =D jag vet dom hur dom ser ut men musiken = love!!!<3


LaFee =D hon är bäst så är det bara!!! =D
haha lite reklam ;D lyssna vetja nu har ju LaFee gjort Engelska låtar också ;)

HSM3

Heeej!!!
Nu sitter jag och läser, tror jag aldrig har läst så här mycket i hela mitt liv WOW!!!
Idag som sagt så har jag vart på bio HSM3, den va faktist ganska bra om man får säga det själv men ändå jag gillar inte dom filmerna så den va inte jätte bra utan mer bra.Men det va kul och träffa Erika igen för senast var ju på midsommar. När jag kom hem från stan, vid halv 10 så satte jag mig och titta på halva medium med mamma,sen så gick Mumien på tv400 så jag såg den, precis som återkommsten(tvåan) så vart den faktiskt rolig, när man hör namnet mumien så låter den ju inte så mysig eller hur? Dom filmerna är faktiskt något att ha som sagt.
Men det har inte hänt så mycket mer idag. Jo jag såg Antonio när jag vart på väg till bussen, blev lite chockad eftersom att han sträckte ut huvudet och jag hade musik på, men jag gick bara förbi och sa hej sen så gick jag till bussen som stod där och väntade. På bussen träffade jag Emme och Lollo som också hade sett HSM3 på Bergakungen då men det var lite kul.
Ja så mycket mer har inte hänt i mitt liv idag. Har suttit och chattat lite med Sheyla och Bianca, vi ska träffas på Lördag och se på bio yeey längtar jätte mycket =D somsagt det var länge sedan jag träffade Sheyla iallfall ;) Jaja ha en förtsatt bra natt och så skriver jag imorgon igen ;) ha det!!!

FF

Sitter och läser FF samtidigt som jag lyssnar på David bowie.
Har inte ätit frukost än men får la ta och släpa ner mig själv för att får något i magen.
Idag ska jag på bio igen och se på HSM3 den börjar inte fören 18.30 men vi ska mötas kl.17.00  och äta och sånt kulkul.
Jaa vad ska man mer hitta på?! Tror inte det blir så mycket mer än det fast äta måsta jag ju så jag får la gå ner snart antar jag ;) ha e fortsatt bra morgon, antar att jag skriver mer sen ;)
Just deet ja jag dissa mig själv när jag skrev till Wilma, den va lita bra faktiskt. Vi satt och prata om att ff:en är så bra och så sa jag att jag satt mitt i natten och kunde inte slita mig ifrån den, trotts att det va skola dagen efter.
Då svarede Wilma att hon hade gjort det flera gånger.
Då kom min dissning: inte jag för jag är mammas lilla flicka, fast det va del sanning i det för jag är ju det och det stör mig så otroligt mycket!! Aja men nu ska jag läsa vidare!! ha det bra!!


Kolla va söta dom är^^FF betyder fan fic och då skriver man om ett band antar jag och i detta fallet handlar det om Tokio hotel ^^ fast det är en egen liten historia man berättar. Det är så jag har upp fattat det har jag fel så skriv gärna det så ä du snäll^^

Eagle eye!!

Idag vaknade jag vid 12 tiden, då jag gick upp ochj satte mig vid dator och sedan så gick jag ner och åt, efter det duchade jag och sedan va jag påväg hem till Wilma.
Väl hemma hos Wilma gjorde vi inte så mycket, vi såg på anime och inte så mycket mer men det var kul och träffa henne, eftersom att man nästa aldrig ser varandra så blir man väldig glad när man ser den personen.
Vid 18 tiden cyklade jag hem och åt mat, sedan satt jag och väntade på att vi skulle åka till bion, jag och mamma såg Eagle eye, den va jätte bra det hände verkligen saker hela tiden så det va något att se, åt nästan upp mitt finger, hah nä men ärligt den va jätte bra det va den!!
Men nu ska jag gå och lägga mig, för en gång skulleska jag sova tidigt! xD
Ursäkta att jag inte kan skriva men jag har nåt problem med min hjärna just nu xD

God natt!!!<3<3


Ester Mosesson!!!

Sitter och lyssnar på Cinema Bizarre nu, har inte gjort det på jätte länge och jag ville gå på derar konsert, fast den va i september i malmö då så det va lite kneppigt att åke dit.

Men iallafall så har det kommit ut mer om fan partyt, det ska hållas i Hamburg, Tyskland och man ska vinna biljetter för att kunna gå, man måste vara 16 eller vara född 92, den som vinner vinner 2 biljetter och det är 270 st som kan vinna.
Ja så mycket mer info va det väl inte men jag är så spänd för det dras 10 vinnare varje dag och den första dragningen är kl.19.00, tänk om man vinner ass shit jag hade nog bokat hotell direkt haha aja får la se hur det går, är iallafall spänd.

Och just det ja våran skola ska inte flytta till Burgården! Fast dom ska fortsätta att undersöka saken och det ska dom inte bestämma fören i mars, så man får väl hoppas på att dom fattar rätt beslut alltså inte flytta våran underbara skola. För en gångs skull trivs jag riktigt bra på en skola och så kanske dom ska flyttta den till en skola som jag absolut inte vill gå på, är inte det typiskt?!

Jga drmde faktiskt i natt att vi skulle flytt på skolan, så vi fick typ ta en dag på Burgården som "test dag" fast vi va bara i matsalen och åt. Men det konstigaste va att Emme och min stora bror va där och Emme går ju inte på Burgården och inteDaniel heller men dom skulle typ vara med och titta om jag fixa det, aja men dom tur va så va det en dröm och den va konstigt, för jag hoppas inte att vi måste flytta på våran underbara skola!!!


Ester Mosesson!!

EMA

Idag är det 28 oktober och idag har dom möte om våran kära skola ska flytta till Burgården eller inte, asså jag är nervös tänk om vi inte flyttar då skulle jag hoppa så högt som jag kan och bara skrika asså hade vart jätte glad, men därimot om vi ska flytt då hade jag inte vart lika glad men ja nu ska jag inte tänka mer på det.

Tänkte faktiskt på Mtv EMA som är nästa torsdag =D det är inte alls långt kvar!
Tänk förra året vid denna tiden (eller iallafall under lovet) så va jag och Wilma i Norge och lilla August va  bara 1år ^^ gud så underbart söt han va, men iallafall så va vi i Norge och vi hade planerat att stanna så vi åkte hema dagen innan EMA, men Helena tyckte det hade vart roligare om vi stannade längre så då stannade vi där och såg på Norska MTV under Ema galan då. Men det va ju inget fel på det för uppträdandet va lika underbart i Norge som här i Sverige skulle jag kunna tro. Och stackars Helena som ville se min otroligt snygga idoler missa dom varje gång, alltså 2 gånger, eftersom att August skulle börja gråta just då när dom kom annars va han tyst. Men ja det va kul och det glädjer mig exakt lika mycket varje gång då jag kommer upp till Norge, och jag tror jag kommer att komma upp mer detta året än vad jag gjorde förra, enligt mitt schema i maj iallfall,då ska jag även passa på att åka till Tyskland och se på LaFee.
Men iallafall så kommer jag kanske missa detta årets EMA, som jag absolut inte vill men ja eftersom att man måste vara med på föräldrar mötet så får jag la missa EMA då antar jag, men det ska bli kul det också, men jag kanske hinner se det iallafall medtanke på att det börja klockan 18 och Ema börjar 20.00 med röda mattan och det kan man ju missa och se dagen efter men sen börjar ju inte galan fören 21 så jag så se till att dom trampar på gasen! ;D
Men nu ska jag göra nåt ska inte skriva mer om mitt "problem" så he en bra dag så kanske jag skriver sen beroe på vart vi är. ;)


Ema 2007 ahah kolla va glad Bill är ^^
http://youtube.com/watch?v=TpN4l2rkJOc
http://ema.mtv.se/artists/profile/115148562/#273835727
För att rösta på Tokio Hotel endast ;D


ror detta va innan när jag va där med Emme!! ^^


Halloween

Haha kan man vara mer nyfiken eller?! Våra grannar gick förbi med några tjejer nyss och jag udra vilka det va så jag sikade ut genom förnstret och då tittar vår granne på mig men jag fortsatte att titta, men jaja det vi ju kul att veta va?!

Idag vaknade jag vi halv ett eller nåt, jätte skönt tror inte jkag har sovit ut på länge men nu fick jag det.
Nu har klockan redan blivit 3 och jag sitter här i bara handuk har inte ens gjort iordni´ng mitt hår som jag kanske borde.
Om jag ska vara ärlig så sitter jag här och både orkar eller inte har något att göra eftersom att jag väntar på att Elle och Emme ska komma hem så vi kan göra iordning oss och sedan åka till stan, fast det är ju inte förenvid 8 tiden så det är ganska långt kvar.
Idag ska vi på Halloween fest på Gamle porten, jag sålde biljetter så jag fick gå utan att betala och så det är ju bra.
 Men ärligt nu ska jag föna håret innan det torkar xD haha men vi hörs la senare antar jag ;)
Eller det gör vi!!!

Kladdig kladd kaka!!!

Idag vaknade jag vid elva tiden, men då hade jag ställt klockan för att jag skulle till stan och möta Emma.
Iallafall innan jag vaknade så drömde jag att klockan hade ringt ( det hade den också,)Iallafall i drömmen låg jag och segade mig i jag vet inte 2-3 timmar, eller jag somnade om. Och eftersom att jag sov 2-3 timmar så hade jag missat den bussen som jag skulle ta och jag hade "missat vårat möte" så jag fick panik, för det kändes så verklgt, så jag satte mig upp hastigt, tittade på klockan och den va 12.13 och då fick jag panik. Så jag reste mig snabbt upp och drog upp allt, men vänta har jag ställt om dom klockorna så jag satte i laddaren i mobilen (eftersom att den va slut,) satte på den och tittade på klockan och då va den bara 11.15. Det va verkligen läskigt för när jag såg att klockan va 12.13 så låg jag och tänkte och kom fram till att jag skulle missa bussen som jag skulle ta. Men jag hann med den i tid och kom fram i tid men Emma. Emmas tåg klongrade så jag gick runt i satn och väntade på henne, när hon kommer fram ringer hon och säger att honglömt biljetten (som hon skulle lämna tillbaka,) så hon åkte tillbaka med tåget och jag gick runt och väntade på henne med endast 180kr i plånboken,mycket irreterande. Efter att jag hade väntat i 2 timmar så mötte jag henne och fick biljetten och sedan åkte jag hem. Jag säger bara den stan utan pengar inte bra!!

När jag kom hem vid 16 eller nåt så var det bara jag och Daniel hemma, efter som att mamma jobbar natt och kommer hem någon gång i natt. Så jag satte mig vid tv:n och tittade på en filme och sedan Zimmer dokumentären, sen gick jag till Emma och där va Elle och Jackie och senare kom Hanna. Efter att vi vart där en stund så gick vi hem till mig eftersom att det inte va någon hemma, eller jag trodde Daniel va hemma och spelade poker med sina kompisar men det va dom inte. Men vi hade inget hemma så vi satt igång med att baka kladdkaka., och eftersom att vi inte hade något smör hemma tog vi bregott. Ett tips ta aldrig Bregott och du inte vill ha en KLADDIG kladd kaka, ja som du förstår så blev dom väldigt kladdiga men goda blev dom iallafall. Och hyper aktiva blev vi också verkligen hyper.
Men nu ska jag läsa lite eller kanske börja p Hotelle arbetet :S men ja iallafall Hejdå och jag tror inte jag skriver något mer i kväll så Natti natti!!!!


Sa jag att den va kladdig?!!


Jag glömte nämna att våra stolar inte är så bra! skulle luta mig bakot men ja den gick sönder så jag ramla bakåt xD


Otto va med också! Cool bild va?!


MM blir du sugen på Klddig kladd kaka?! haha här är alla iallafall fast hanna gömmer sig!
eller försökte xD Lägg märket till emmas sked kakan rinner!!Sa jag att våra stolar suger?! ser du va ojämt det är med benen?! Höger är inte i marken!!

IFK!!!

Idag va vi på vallhalla och tittade på Bianca, det gick bra för henne och hon simma bra.
Fast innan vi åkte till vallhalla va vi i nordstan och titta runt, sen kom vi på att vi va hungriga så vi gick till paprika och åt.
Efter att vi fått mat i magen sprang vi till spårvagnen, vi hanna med den och så va vi påväg till Vallhalla.
När vi kom fram och va inne i bad huset så ja det va längesen jag kände den lukten och den värmen, jag saknade det lite men jag är ändå nöjd med att jag slutade. Framför allt så va det kul att träffa Bianca, okej hon har längre hår än mig men jag har tjockare *stolt!*

När vi var hemma så tog vi min moppe till Maxi och köpte lite saker till kvällen, vi hyrde What hapends in vegas! Den va jätte bra, Hanna somna inte heller iallfall inte under filmen, men sen när jag satte på Jackass så la hon sig ner och så slocknade hon. Sen efter att jag hade sett på en halv film med hanna i soffan sovandes, så åkte hon hem.
Jag satte på Next som vi har lånat ett ganska bra tag nu,den va jätte bra mycket bättre än vad jag trodde faktiskt.
Ja och nu sitter jag här och skriver om min dag.
Men ja nu ska jag försöka hitta på något kul att gör på datorn sen är jag väl tvungen att sova antar jag ;)Just det ja för exakt ett årsendan (tror jag) så tog IFK SM guld, bara allmän infom inte för att jag bryr mig men jag kommer inhåg den dagen det spöregnade som idag och IFK spelade mot Elfborg tror jag, appropå Göteborg så måste jag göra mitt Hotell arbete som ska va klart nästa vecka. :3

Simning!!

Har precis duchat och ska göra mig iordning snart också.
Just nu sitter jag och lyssnar på LaFee, chattar och lite sånt.

Efter jag har gjort mig iordning ska jag och Hanna ta 14.45 bussen in till stan, där ska vi titta lite och sen ska vi åka till vallhalla och titta på Bianca som simmar i sum sim. Det ska bli kul och träffa henne eftersom att det va typ senast sommras vi möttes, det känns verkligen overkliget eftersom innan så tränade vi tillsammans och då möttes vi minst 2 gånger i veckan, men nu har jag slutat och hon har hoppat upp i gruppen för att hon är bäst! Aja men jag tror det går bäst för henne eftersom att hon är bäst! ;)
Men nu ska inte jag sega mer, för nu ska jag göra mig iordning! Så ha en bra dag så skriver jag nog i kväll igen!!! hejdå!!


 


Bianca ska simma ^^ Bild från Lysekil!!_Saknar lite faktiskt men bara lite!!

Vintertid!!

Det har verklgen vart en slapp dag idag.
 Hanna kom hit vid 5 eller nåt  och vi såg på tv och sen såg vi på Dreamgirls, den va jätte bra!!
AA sen så hände det inte så mycket mer, vi satt och prata lite och så.
Nu sitter jag här och försöker hitta bra remixer på Tokio Hotel låtarna, men det finns inte så mycket vettigt.
Annars så regnar det och blåser som bara den, ute då.
På  tisdag får vi veta om Ester mosesson ska flytta till Burgården, gud jag är jätte nervös, vill verkligen inte flytta, aja får la hålla tummarna som bara den. Det är liksom den ända skolan jag har vart riktigt stolt över att gå på, för det är en fin miljö, människorna är bäst, lärarna för den delen också, ja det finns så mycket saker varför jag är nöjd med min skola precis som den är och då fattar inte jag att dom ens lägger upp detta förslaget!!! Aja men det finns inte så mycket som man kan göra förutom att göra sig hörd, det är precis vad vi har gjort, så jag hoppas på att dom inte är så dumma att dom tar bort våran fina skola!! 
Aja nu ska jag leta vidare efter hela Ring frei, hittar den inte är det någon som kan skicka låt eller länk eller något?! Måste bara höra den!!!
Ha en bra natt!!!

Just det ja glöm inte att vrida bak klockan 1 timma för nu är det ju vinter tid!! Elelr iallafall om 2 timmar. ;) 

MTV

Oj herregud! Sitter och tittar på My super sweet 16, kan man va mer bortskämd än vad dom är?! Efter detta kommer Exiled det ska bli kul och se, man får följa med den bortskämda saken två år senare då hon (i detta fallet) ska åka till nåt fattigt ställe så hon ska uppleva hur dom lever, så himla kul ska det bli och se. Har suttit och tittat på MTV hela dagen, har vart sån där weekend med massa bus det va kul och se.

Idag har inte jag gjort något,bara suttit framför tv och slappat. Idag tjärnade jag 255.50 kr  =P
Och imorgon ska jag och Sheyla mötas på väldigt lång tid, för att vara exakt så var det maj vi sågs senast, vi ska gå och titta på Bianca som ska tävla på vallhalla Heja Bianca!!! Så det ska bli kul och träffa dom för senast jag mötte Bianca va i sommras så det va också väldigt längesen!! Men ha en bra dag så skriver jag nog lite senare!!!


Kolla in söt pippin!! ^^<3

Tom Kaulitz!!!

Sit
ter forfarande uppe och checkar info, fast egntligen så väntar jag på att min mp3 ska ladda klart.
Men jag hittade lite söta bilder på Tom måste bara visa dom för det finns inget gulligare än en söt Tom kaulitz!!!


     

Aja struntsamma det va inte dom bilderna som jag hade tänkt mig men ja dom är ju söta iallafall!!!
Det fick bli dagens sitsta bilder och  inlägg för n uska jag sova God natt!!!

försovit!!!(mig)

Idag då! Vad gjorde jag idag då jo jag försov mig, inte lite heller utan hmm..... 6.00-11.30 vd blir det 3 och en halv timma har jag rätt?!
Asså 3 timmar och 30 min!! Uräkta Johanna hur är det med dig???
Jag fattar inte hur jag lyckades, och idag hade vi praktik också, så jag kunde ju inte ta på mig kläder och be mamma köra mig (tro inte att jag är bortskämt för att mamma skulle köra mig, för det va nämligen mamma som väckte mig och det första jag sa va kan du köra mig? och hon sa ja,) så jag fick känna mig dum i några timmar och sedan körde mamma mig ner till bussen, hon skulle nämligen ner och handla.
Så jag hann till hygien och ja vi hade det i 1 timma ungefär, sedan så gick jag efter Emma i några minuter och väntade på att Emme skulle sluta så att jag kunde åka med henne hem och det gjorde jag. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket utan bara satt och tittade på TV och väntade på att maten skulle bli klar.
Ja sen va det inte så mycket nä sen har jag suttit här och tittat lite och nu ska jag sova, för imorgon ska jag sälja GT så God natt!!!Just det ja kom och tänka på en sak nagående Tokio Hotel!!
Är jag ensam med att sakna den tiden då man bara gick runt och längtade så himla mycket på att 3 april skulle inträffa??
Och den tiden så Tokio Hotel forfarande bara va i Europa och inte i USA??
Jag tror inte jag är ensam eller??
Aja kom på det när jag såg hur mycket Bill ha förändras sen när han åkte till USA!!
Längtar grymt mycket på att dom ska komma till Sverige igen!!


Då sen så glada dom är!!


Ni ja dom är ju lika söta men dom tillhör Europa
och dom borde stanna här!!


23/10-08 (Gårdagen)

Oj nu har inte jag bloggat på en dag igen.
Så då tänkte jag att jag skulle berätta om gårdagen.
Igår va vi lediga, då åkte jag och gymmade men innan det vart jag och träffade Daniela på Nordlycke,( skolan innan den jag går nu) för jag skulle nämligen lämna några gamla scaut (stavning) sen vi gick i det åå det va tider det nämen vi gick tillsammans och det va många årsen aja, sen skulle jag lämna Bravo som jag hade köpt till henne för ganska längesedan.
Ja skolan såg ut som den brukar, inga ändringar där inte, men jag orkade inte hälsa på någon lärare så jag åkte direkt och tränade.
Det va faktiskt riktigt skönt och träna, jag va där i ca. 1 timma.
Sen åkte jag till maxi och köpte lite saker och när jag stod vid min moppe mötte jag Jackie eller jag såg henne så jag skrek på henne,där stod vi och pratade ganska länge faktiskt, det va senast i sommras vi möttses så det va kanske inte så konstigt.
Sen åkte jag hem och gjorde inte så mycket mer, jo jag gick till Emme och tittade på mumiens återkomst, den va faktiskt as bra, rolig verkligen rolig nu vill jag se dom andra bara för det. Ja, det va la den dagen det.

Ledig!!

Heej!!
Vi slutade 13.30 eller nåt idag, egentligen skulle vi ha slutat 17.45, men eftersom att Esa hade ställt in datakunskapen och vi inte hede någon studiehandledning så slutade vi tidigare. Egentligen skulle vi haft 5 timmars hål timma eller nåt i den stilen, våran lärare är så snäll så vi hade Tyskan på lunche istället, det va bra det för då kunde vi ju slutat tidigar.
Nä vi hade slutat åkte vi in till stan, tog busen därifrån, men innan det såå stod jag vid tågstationen och väntade på att tåget skulle komma, med Mela det va iallfall trevligt och tåget kom efter en kvart. Efter det åkte jag somsagt hem och gjorde ingeting, det va skönt det också.
Imorgon är vi lediga p.g.a. att vi inte har något praktiskt föratt E klassen ska ha föräldrar möte och bla bla bla, det är ju lite onrdigt att ha studie pass i mindre än 20 min, så vi slupper dagen skönt det.
Men det betyder ju inte att jag ska gå och lägga mig sen och sedan vakna jätte sen, nä tvärtom ska nog gå och lägga mig strax efter 1 och vakna ganska tidigt och gymma. =)

Ååh! satt och åt peppar kakor nyss framför livet i fagervik eller nåt vet inte men det va lite kul. Det fanns inget på tv så det fick bli det, våran dvd funka inte heller. Det stör mig otroligt mycket för jag hade tänkt och se Dreamgirls den verkar bra och jag har inte sett den än. aja men nu ska jag förtsätta med annat så ha det bra puss och hej ocg god natt ;)<3


Haha LOL kolla vad jag hitta xD htror det togs i sommras!
Men iallafall så tog jag porträtt foto idag. Det blev ganska bra Men det såg inte ut så xD

^^<3

Sitter och tittar på Tv nu. Måste säga att jag inte är på så jätte bra humör eftersom att Jimmy tog tv där nere för att titta på Fotboll, när jag kom upp började pappa skälla på mig så jag är inte på alls bra humör!!

Men iallafall jag kunde bara inte låta bli för att inte visa er dessa helt underbara bilder ^^ Förlåt för er som inte gillat TH men ja jag gör det ;)

   

Ojdå!! :S

Ringde farmor nyss, hon blev glad att jag ringde. Anledningen till att jag ringde va för att hon opererades igår, bara undrade hur hon mådde och så, hon verkar må prima iallafall i mobilen.
Iallafall så ringde jag från pappas mobil så jag passade på att titta hans sms, är ganska nyfiken för innan har han inte vetat hur man sms:ar men helt plötsligt kan hade det, gör det ganska ofta också. Jag vet att det är inte snällt att titta i andras sms, men efter som att mina föräldrar helt plötslit är skilda och pratar och sms:ar med telefonen kan man ju inte hjälpa det eller hur?!
Och i ett sms så va det nåt att han kunde senast komma kl.17.00 och pappa åkte iväg runt det tiden och sa att han skulle fixa ryggen. Hmma ja och det ska jag tro på då eller?! Efter att jag läst hans sms och kommit på att han inte alls klagar på ryggen (som han brukar) längre kom jag på att han kanske åkte i väg till den kärringen. Jag vet man ska inte säga så till sånna man inte känner eller har träffat, jag är inte så himle ledsen att dom är skilda heller men att pappa har träffat en annan chockar mig jätte mycket!! Verkligen och jag började faktiskt gråta när jag läste sms:en. :/
Men aja ska gå och titta på Ugley Betty och alla vet ju vad som  kommer efter =D (orkar inte skriva det men jag hoppas du vet ;))

Puss och hej!! <3

Jag vet att det kanske inte va så intressant( som om något är intressant som jag skriver) men jag som samg ville bara skriva av mig och det är det lättaste sättet att säga det på!!
Läntar otroligt mycket efter Norge och kusserna och faster!! =D

Slapp dag!!

Äntligen!
Släppade jag mig up ur soffan, med hjälp från Hanna faktiskt, hon ringde näligen så jag gick runt och prata lite med henne. Har legat i soffan sedan jag kom hem vid 15.30 ungefär, vet inte vad det är med mig men jag är hur trött som helst är jag ensam?!

Idag ja idag har jag, vart i skolan. Våran lärare kom tillslut och hon berättade lite, men det va inte så mycket vettigt han hade sagt enligt henne, politiker asså (ta inte illa upp alla politiker älskade människor.)
Sedan efter att vi haft "Svenska" så hade vi Hotell A som är nere i tolken, alltså brevid matsalen och det betyder att man måste gå ut och ut betyder kallt!! Det är faktiskt jätte kallat ute, riktigt höste väder, blåsigt, mulet, regn och almänt ruggigt.
På Engelskan idag kom några leonardo elever in, det betyder att dom inte är från sverige utan att dom är från någonstans i europa och går i trean. Dom va riktigt roliga faktiskt dom pratede med våran lärare som om dom hade känt henne i år men faktiskt knappt en månad, tror jag iallafall. Dom som kom till oss skulle prata med våran lärare, för att dom inte var nöjda med praktik platsen, eftersom att våran engelska lärare bara kan engelsk tror jag att det är lättare att prata med henne. Ja mer roligt har väl inte hänt tror jag, jag har nämligen bara legat och slappat ända sedan jag kom hem.

Ja om ni inte fattar vad leornado är så är det ett projekt, som pågor med massa skolor i Europa (inom hotell och restaurang tror jag.) Som sammarbetar med att får elever till andra delar av europa med det är ca. 18 st. i hela Sverige som får chansen, om man får chansen är man riktigt skicklig och borde åka. För Mat, boende och resorna betalar projektet, det är bara sina egna saker man får betala för. Men det finns säkert mycket mycket mer om det inte vet jag men det är det jag har förstått iallfall!
  Puss och hej!!


 Ååh! här är gamla klassen på balen, saknar lite faktiskt men jag är så otroligt nöjde med Ester  så det är ju inte så att jag vill gå tillbaka i tiden måset jag säga!!

hejhej

Hej!
Sitter i skolan nu, har svenska.
Det är ingen lärare här för att hon är nere och pratar med den där människan som vill att vi ska byta till Burgården.
Satt och läste lite förut men jag gavv upp och nu sitter jag här och bloggar. =P

Jag kanske ska berätta om gårdagen.
Det va ganska grått på himlen igår så man va ganska trött, höll på att somna på Engelskan. Så när jag kom hem så satte jag mig faktiskt inte framför tv som jag brukar, är riktigt stolt faktiskt.
Istället för att titta på tv, tog jag ett varmt bad i vårat badkar, det va liksom en sån dag igår och förden delen idag med.
Och efter att jag tagit ett varmt bad så gjorde jag mat, det blev gott det va typ kykling file med sås sak i och nudlar.
Ja sen efter att jag gjort mat hände det inte så mycket, jo men jag jag satte mig framför datorn lite och...och vet ni vad jag gjorde eller!? Jag gjorde min läxa! Shit det är ju ett mirakel! nä men jag gjorde den och sen gick jag och la mig i min varma säng!! Så skönt, skulle kunna göra det nu också men jag är ju i skolan. =P

Hoppas verkligen han kan berätta varför skolan ska byta till Burgården, den förklaringen måste vara jävligt bra för att Ester mosesson ska flytta!
Aja nu ska jag försöka läsa lit så hejdå!!

TV!!!

Har vart och gymmat idag med Emme och lollo,  det va skönt att röra på sig igen.
Efter att vi vart och tränat i ca. 1 timma, åkte jag hem och åt, Det blev lax och klyftpotitis med Tzatsiki, det va gott, åt jätte mycket och år proppmätt nu.Nu sitter jag och tittar på Gordin ramsey's the F word och innan det såg jag på gossip girl.
Söndagar mellan 19 och 21 är tv:n min. ;) Nämen nu har det vart bra pogram i 2 timmar så efter detta ska jag städa mitt rum tror jag, det kan behövas.
Fast jag vill ändå läsa lite men mitt rum ser förjävligt utaja strunt samma nu ska jag vänta tills det börjar igen.
Så hadet!!!

Du måste erskänna att han ser otroligt underbar ut <3<3 alltså helt perfekt!!
Igår!!

Oj då satt fastklistrad framför en ff igår, till kl. 4 ungefär,kan ju säga att det va väldigt skönt och sova, att hennes ff är helt förtrollande bra!
Nu sitter jag här igen och läser, det går bara inte att sluta läsa.

Idag vaknade jag 10 i ett, ganska utsövd så det va skönt, som det står ovanför så va jag uppe till typ 4 igår (på natten.)

Igår så va jag hos farmor och farfar, innan det så bakade jag och Hanna bröd, kul va?!
När v va påväg till Farmor så ringde hon på min mobil, just när jag svarade så åkte vi in i lundbytunnel, så jag trodde det blev störningar i sändningen, och så hörde jag inget, iallafall som jag trodde att jag skulle höra, alltså farmors hektiga röst som skulle fråga om vi va påväg och vart vi va men istället för att föra något sånt så hörde jag inget högt, som farmors röst skulle göra. Eftersom att vi va inne i tunneln så saa jag några gånger hallå och fick faktiskt svar på exakt samma mening alltså hallå, sedan hörde jag pomma(komma) nu Jimmy och Johanna! Och i den stunden då jag hörde pom förstog jag att det va August som ringde, han så att vi skulle komma ganska många gånger, själv sa jag att vi va påväg. När jag sa att vi va påväg så sa han ha det  och la på. När vi kom fram så gick August fram till Jimmy och drog han i handen, också va lekandet igång.
Ja vi åt middag och sedan så satte vi oss framför tv och pratade lite, eller vi tittade på dansbands tävlingen som gick på ettan, det va ganska kul för dom va inte lite töntiga liksom. När vi satt där och tittade på tävlingen, var det en kille eller band som pappa inte gillade, och han komenterade en i dandets skägg genom att säga: " och det där skägget kan det bli mer tintigare eller?!" samtidigt som han sa det så tittade han på Simen som hostade lite och drog lite på sitt skägg.
Haha pappa skämde ut sig haha.


Det är ju nu så att båda har blivit mycket större eftersom att detta kortet är taget i sommras
Men Oda är den minta och August den buse är han som är över henne.


Aja men nu ska jag inte skriva något mer för nu ska jag läsa vidare =D så ha det så bra så kanske jag skriver mer sen ;) Puss och hej!! 

Jul (Snart)

Nu ska jag bara lägga upp ett litet upplägg innan jag fastnar framför ff:en, så bra är den, helt förtrollande!!

Iallafall så hade vi varmkök idag, och vi hade gärst för första gången, allstå i varmköket då.
Jag och Elin gjorde fläskrullader alltså egenteligen är vi fyra men Stella och Hannna var inte där så det blev bara vi två, fast senare kom Viktor och hjälpte oss.
Iallafall så gjorde vi fläskrullader med klyft potatis och gräddsås, det va inte bara vi som gjorde den rätten så vi gjorde det tillsammans med dom andra. Ja det gick ju bra och maten kom ut i tid, den va varm och det va mat över också så det va bra.
Efter kök i 6 timmar så hade vi livsmedelshygien, alltså det känns inte som 6 timmar så jag blev ganska chockad själv när jag räknade.

Så nu har jag och Emme precis vart och köpt godis, vi cyklade de du!
Så nu ska jag läsa lite och sedan hoppas jag att pappa kommer med maten!!
Så puss och hej!!<3<3
Det här köpte jag, plus att jag och Emme köpte en julmust och dela på oxå!! Juul!!! =D

lite coolt
fast det va blåare på andra bilder
,det va coolt!!Dagen idag!!


Idag har det inte hänt så mycket, förutom att jag missade studiehandledningen igen.
Jag skulle ta en buss som gick 11.00 men den missade jag, så då skulle jag ta den som gick en kvart senare, jag cyklade ner och så bussen fara förbi, jaha och då skulle jag ta en buss som gick en kvar senare igen och den hann jag med. Men när jag kom fram va det försent dom hade redan slutat och jag gick direkt till lunch, då åt jag min frukost, fil och flingor.
Efter lunchen hade vi rast i ca.45 min eller nåt, då gick dom och låna böcker, gick och köpte klubba.
Sen så började vi, vi hade Jerker (han är bra) och inte sura Eva, idag gjorde vi fiskgratäng.
Vi skulle ha börjat kl.13.45 men dom innan va väldigt sega med att städa så vi började ca.45min senare.
Men vi jobbade på och blev lite stressade men alla fick mat och det blev till och med över mat så det va ju lyckat, bättre förmycket än för lite. ;) Aja men på matsedeln idag va det: Creps med champion stuvnig, Fick gratän med kokta morötter och Jordgubbs kräm och mandel skorpor.
men nu är jag dör trött och jag MÅSTE sova god natt!!!Demostationen igår med polis =P Spännade va?! men vi va ganska långt bak så det va ganska många där.
Vi va till och med i GP så gå in på www.gp.se !!

Här är jag och Emma då =P på åhlens visst ser det mysigt ut!!

Dagen!!


Nu har jag äntligen kommit hem! Efter en halv dag i skolan och en halv istan, är jag dö trött och vill bara sova, men så har det inte blivit än.

Efter att vi hade slutat Datakunskapen så åkte jag och Mela in till stan, där träffade vi Emma.
Vi gick in på Åhlens, (stavnig?) där tittade vi på alla jul saker och då tappade vi bort Mela. :/
Jag och Emma gick runt lite tills Emma hittade en soffa, med balo och pongo mysig mysigt. 
Ja vi satte oss i soffan och tittade på reklam om massa disney filmer och tog massa kort. 
Sen efter det eller mitt i det messar Mala att hon åker hem, kände mig as taskigt ärligt asså för jag och Emma hade typ bara sprungit runt där medans hon letade efter vin öppnare.
Aja efter Åhlens så gick vi långsamt mot göta platsen.

När vi va på Göta platsen, var det inte allas så många där, men vi stälde oss där och tittade ut över avenyn.
Sedan kom Elin och Alexandra fast innan det kom Rasmus.
Sen kome det bara fler och fler och tillslut så va halva skolan där plus några föräldrar och andra som ville hjälpa oss, polisen kom också, dom ledde oss så vi fick plast på vägen där vi gick.
Aja vi gick ner till gustav adolöfs torg och skrek lite utanför stads huset i ca.30 minuter, men vi får ju inte glömma att det regnade och att det va kallt. Sen gick jag och Emma åt på någon sallads bar, jätte gått och mysigt.
Jag tog en macka med mozarella,parma,sol torkade tomater och någon annan ost med sallad vid sidan av.
Men nu ska jag faktiskt sova så natti natti!!!!
Ska lägga upp lite bilder imorgon hinner inte nu!!

Datorkunskap

Nu sitter jag på datorkunskp, började nu tror jag.
Efter att vi har slutat ska vi Demostrera mot att våran underbara skola ska läggas ner.
Vi ska gå från Götaplatsen till gustav adolft torg i regn, men det är det värt, ska inte flytta till burgården!

Idag har vi haft Svenska och sen hade vi matte och efter det så hade vi Studiehandledning då vi hade frågesport om vatten, det gick inte så bra hade bara 3 rätt.
Och vi har ingen tyska idag, för att vi ska demostrera, men vi får närvaro iallafall, fast vi är ju inte så många i gruppen heller haah nämligen 3 st. aja men nu ska jag jobba!!
Puss och hej!!! ;D

Desperate housewives


Sitter och kollar på Desperate housewives, jag stör mig otroligt mycket på kayla fast vem gör inte det? 
Aja iallfall så har jag gjort Äppel kaka idag och omelett blev det till middag idag, är konstigt nog mätt efter det, men det är la bra på sitt lilla sätt.
Är jag ensam eller att inte youtube funkar? Och det stör mig också otroligt mycket, för jag vill nämigen höra en låt som inte jag kan nu.
Aja nu börjar det igen, så jag ska sluta nu men jag ska lägga in mer!


God Natt!!


Okej nu har jag tagit ett litet bad, det va riktigt skönt förutom att det kunde ha verit lite varmare man jaja.
Så nu känner jag mig fräch och allt han till och med platta det lilla hår jag har xD haha men nu ska jag sova faktiskt itid för en gångs skull. God Natt!!!!<3<3


Visst äe han sööt!!! ^^ älskade pippi (Otto)

Juuuul!!!Just nu längtar jag så mycket till vintern, asså det är helt otroligt mycket aja men det är ju inte så långt kvar och det är ju härligt, man måste ju ha tid och köpa jul klappar oxå ;D
Btw idag har jag köpt min först jul must =D och jag riktigt njöt av den =) aja det är ju inte den sista kan jag ju bara säga!!!!! 

Reeeegn!!!!!


Hej hej!! Idag har jag vart iskolan haha vad kunde man förvänta sig liksom.
Dagen började med Livsmedelskunskap kl.08.00- 09.00, mitt i lektionen eller nåt så går brand alarmet, Harald(lärare) öppnar dörren, för ljudet var inte så högt, iallafall så öppnar han och säger men va nu då aja ni får la spring ut då, alla sitter kvar en stund och sen går lungt ut. Iallafall efter den lektionen så skulle vi ha Svenska, eftersom att jag inte kommer ihåg att vi inte skulle ha någon svenska så sitter jag där tills Antonio frågar när vi började och sedan kommer han på att det inte va någon, aja ingen skada sked men ja, så jag gick ner till dom andra som också har 3 timmars håltimma.
Emma hade sms:at och fråga om jag hade någon raste eller nåt, och det hade jag ju så jag åkte in till stan med Linnea som skulle köpa julklappar. Jag mötte iallafall Emma och vi träffade sedan Elin och då åkte vi till deras skola, där träffa jag Alexander och natalie hehhe och vi prata om lita """"gamla"""" "horst" minnen eller asså gamla problemet är ju att jag mötte dom för första gången i lördags (fast bara Natalie) så ja. Ja och sedan hade vi engelska och där fick vi sluta tidigare som vi också fick på matten så det var ju bra.
Ja mer har ju inte hänt typ har bara slappat vart så himla trötta.


Men nu tror jag att jag ska ta ett bad passar nämligen bra till detta tråkiga vädret, men jag har en massa läxor också så jag vet inte hur jag ska göra får se;)

ha det bra puss och hej!!!

Dracula


Okej nu sitter jag här hungrig,har inte ätit frukost än.
Iallafall så har jag suttit och laddat ner LaFees låtar på engelska, måste säga att dom va sådär bra men jaja har dom nu iallafall.
Igår såg jag en bra film, på tyska.
Det va typ om Greve dracula men jag kommer inte ihåg va filmen hette för det va ett så konstigt namn.
Iallfall han rainfield (stavning??) han va typ helt galen och den bästa meningen han sa va nog: Blod es lebe! ahah den va kul asså Blod är livet, nämen kanske inte så kul när man läser det, men på filmen va det kul för han satt typ i ett hörn och såg helt psykad ut.  Aa Iallafall så va den faktiskt bra, och Dracula han va ful, såg typ ut som en vit kanin med långa nagler och mycket fulare, dom va faktiskt gansk realistiska för Dracula va vit och det borde han ju vara eftersom att han inte är ute i solen, han gillar nog inte moröter heller tror jag. Men nu ska inte jag sitta här och tjata för nu ska jag se på TH tv och sen ska jag äta magen ropar på mat ;) 

ha en bra dag puss och hej!!!

21 Jump street!!


Okej nu ska jag inte sega mer ska iväg till emme och titta på 21 jumpstreet. efter jag har duchat och tagit på mig kläder.

Iallafall idag har jag sålt GT tjärnade 275 eller nåt så det va lite bra, och så kom jag hem och åt en stor frukost.
Sen så Tittade jag på MTV och eftersom att mamma alltid ska vara någonstans där jag är kom hon ner och hon började jobba sig så jag gick upp (asså hon ville inte se på MTV -.-) och nu sitter jag här men inte så länge till ;D
 
puss och hej!!!

ojojoj!!!!


Ojdå!! hehe somsagt så började jag kl.11.40 och jag skulle gått upp 9.30.
Iallafall så ringde klockan och så stängde jag av den, gick inte upp för jag tänkte att jag kunde sova en kvart till men i stället ´för att sova en kvart så sov jag en timma uops!! Så jag vaknade 11.42 hehe! men jag kom iallafall till skolan redo för köket.
Men eftersom att våran skola kanske ska läggas ner så skulle vi demostrera mot det och det började kl.16.00 så vi fick skolka köket tragiskt men jag vill inte gå på burgården så vi va tvugna jag älskar verkligen Lindholmen och ester mosesson så som den är så det är klart men hänger på!!!
Men nu ska jag sova så jag inte försover mig imrogon med hehe aja natti natt & puss och kram!!!!<3<3


Natti natti!!!<3

Nu sitter jag här med en mugg och ett glas och borda är tomma, så det har gått ganska lång tid.
Fundrear på att göra mig iordning inför sängen, tror jag ska göra det faktiskt.
Så här ligger det till, jag börjar kl.11.40 imorgon, som jag alltid gör på Torsdagar och därför tror jag att jag kan vara uppe hur länge som helst.
Men så är det inte för jag är för trött på Morgonarna som jag måste sova så jag tänkte gå och sova nu så
Puss och hej och natti natti!!!<3

Gul!!


Haha idag så har dagaen gtt lite upp och ner med humör.
Iallaafall så skulle jag och pappa åka och köpa diskmaskin för några timmar sedan, hela "resan" till kållered så satt jag och klaga på politikerna, påvägen hem så va jag trött så då satt jag och bara klaga halva och resten lyssna jag på radion. Pappa hade laggt in en vit tvätt innan vi åkte och hämta diskmakinen.
När vi kommer hem så henger han upp tvätten haha och vet du vad haha!!  
Tvätten är gul lol säger jag bara haha gul asså inte rosa utan gul ahha han hade lagt in gula tröjor. :P
Aja men tvätten ser kul ut och jag hade en sak med i den tvätten. -.- =PHeja Ester!!!!


Idag fick vi beskedet! Asså det blev så som dom flesta trodde tyvärr :/ skolan ska flyttas till Burgården.
Asså flytta inte läggas ner,alltså dom ska flytta Ester mossensson till burgården för att Ester är ett bra ryckte och bla bla bla!!!
Fan va jag är trött på alla politiska "val" Asså shit jag vill inte flytta till Bur gården jag vill vara kvar på lindholmen!!!!
Aja men om detta händer så händer det hösten 2009 och om vi ska flytta ska vi få veta 28 Oktober så nu gäller det bara att Skriva på massa lisor och sånt. Imorgon ska vi pretestera på Gustav adolfs torg mot att skoaln ska flyttas kl. 16-17 eller nåt och då ska komunsaken hålla tal så vi ska protestera!!! heja Ester Mosesson!!! haha aja hoppas verkligen att vi lyckas så att vi slipper gå på den jävla skit skolan!!


Suck!!


Okej min dag hitills har vart förjävlig!!!
Det börjar med att jag vaknar sent (som alltid) iallafall så tar jag den bussen som jag brukar göra, så då möter jag Wilma som jag också brukar göra,
Men jag kom till skolan i tid iallafall.
Iallfall efter Lektionen så står jag i omklädningsrummet och så hör jag några prata om att skolan kanske skall läggas ner, men jag tänkte aja det är la bara ett ryckte eller så.
Sen när jag går till Hotell lektionen så sitter folk utanför och väntar och gissa va dom pratar om??!!! Jo att skolan kanske ska läggas ner!! Nä fy fan säger jag bara det är iallafall en Hotell och Resturang skolor i GBG som ska läggas ner, och en av dom är Ester Mosesson och den andra heter Burgården och det är dom ända.
Burgården är ganska stor skola och Ester (Min skola) är ca.700 personer så ja får la ser vilken som läggs ner. Hoppas verkligen inte det är Ester för jag hade presic börjat trivas och hitta och allt och jag vill verkligen inte gå på Burgården :/ aja får la ser va dom säger imorgon.
Och nu hittar jag inte min bok till MP3 *Suck*aja hoppas ni har en bra idag iallafall!!!

Skilda!!


Asså shit kom på en sak det låter jätte hemskt men det är lixom så jag känner.
Pappa ringde nyss och ja mamma är hemme nu och pappa kommer imorgon.
Iallafall så skildes ju dom i sommras och det märkte inte jag men anledningen va ju oxå att: bårda bodde hemma och att dom pratar med varandra som vanliga människor dom bråkar lixom inte.
Om jag ska vara ärlig så är det ganska dkönt att dom bor varannan vecka i huset.
För det första så nmär mamma är hemma så är det vissa typ dagar kan man säga (eftersom att jag slutar så sent) som hon inte är hemme så då är man hemma ensam eller så är min två bröder hemma men det beror på.
För det andra så tycker inte jag dom passar så bra ihop om jag ska vara ärlig okej det lät hemskt men ja.
Alltså så är det helt okej för mig att dom bor varannan vecka här i huset ville bara säga det, för när pappa ringde blev jag så himla irreterad på att han ringde när han inte bor här bor han inte här så är det bara, fast han kommer imorgon men iallafall.

Men det var bara det jag ville säga puss och hej!!!
<3

RSS 2.0