Morgon!!!


Idag börjar jag

12.30 =) skönt fast såklart så vakar man typ haalv 9 av att telefonen ringer -.- aja men jag vakna iallafall. Jag gick ner och satte mig vid tv ( den va på) och sen gjorde jag scones =D dom blev goda ja och mer ja nu sitter jag här och bussen går om ca.45 min!
Oj shit!!! måste nog göra mig ordning!!! 
aja puss och hej!!!

Seeeeg!!!

Idag har dagen vart ganska seg måste jag säga! Ja dagen började kl.8.00 med livsmedelskunskap vi såg på film -.- ahha men Jan-boris möller ahah LOL vi såg på han typ för två veckor sen jag skratta typ igenom hala filmen, men det kan ju bero på att jag bara hade sovit 2 timmar oxå VMA vet ni. ;)
Iallafall efter Lmk så hade vi svenska, skulle typ skriva en uppsats om hur jag hoppade på fel tåg det gick ju faktiskt ganska bra men så himla segt!!!
Ja och efter Svenskan hade vi Lunch och då fick jag springa runt och leta efter alla oxå (dom va i matsalen.)
Oeh efterdet Engelska som oxå va seg.
Och till slut sista lektionen Matte yeey typ första lektionen som gick fort. =)

Men jag kom på att andledningen till att dagen gick segt va för att jag bara väntade på att vi skulle sluta! För jag och mamma skulle köpa min MP3 som vi beställde igår.
I affären kostade den typ 1200 eller nåt  och om man beställde den så kostade den bara 1049kr det lönade sig iallafall. =)
Iallafall så kom jag på hur man förde över musik och deet va enklare än vad jag trodde. =P  Aja iallfall så börjar vi inte fören 12.30 men vi slutar ju förstås 16.00 men det är ju inte så illa, det typ tema dag så det är massa skit vi ska göra och alla lektioner är inte mer än 30 min haha aja men ska inte skriva mer!;)


VMA

Heej!!!
Nu är jag lite efter här men det var en helt underbar Natt här om dagen!! AA det är ju bara och gissa vilken! Kan ge en ledtråd det va många tokio hotel fans som tittade!!! Hmm va kan det ha vart hmm... jo det var MTV VMA!!!!! Gaaah Tokio Hotel vann gaah fatta va coolt!!!! Plus att deras  entre va den collaste, dom kom i en monster truck som det var reklam för  Tokio Hotel på :D gud va snygg den va!!! Okej kort sagt så va Tokio hotel coolast!!Och Bilols tal ska vi inte prata om!! gaah!!! Såå gulligt!!  http://www.mtv.com/overdrive/?id=1593811&vid=273212 hehe men det är lite kul den inte juven :P:P
Om du missa allt och villse det så kan du ju se det dom här tiderna!! Asså förutom Tokio hotel va alla andra jätte bra oxå Britney, Rihanna m.fl :P det var bra =)

Torsdag 11/9

12:30-13:00 - VMA Winners 2008

Fredag 12/9

07:00-09:00 - MTV Video Music Awards
12:30-13:00 - VMA Winners 2008
14:00-16:00 - MTV Video Music Awards

Lördag 13/9

11:00-16:00 - VMA Weekend
20:00-22:00 - MTV Video Music Awards

Söndag 14/9

11:00-16:00 - VMA Weekend
23:00-01:00 - MTV Video Music Awards

Taget från www.Tokio-hotel.se


BRAVO dag!!!

Hellu!! Idag har jag vart ledig! =D
Jag vakna vid 9 för att pappa skicka sms, -.- men jag somna om och vakna vid 10 igen. Då gick jag ner satte mig framför MTV kul kul. Efter typ en timma kom jag på att jag kan sätta mig framför datorn, fast innan det så hade jag gjort kladd kaka som jag satt in i ugnen.
När jag satt vid datorn och allt va klart (asså kladd kakan), kom jag på att jag skulle till stan oj!! Så jag tog på mig kläder, Diska ( Diskmaskinen är trasig-.-) och hängde upp tvätten och smika mig lite. 
Jag kom ändå till stan 14.20 skulle egenteligen möta emma kl 14.10 (hon sluta då.)
Iallafall så köpte jag 4 st. bravo tidningar okej två av dom är till Daniela, dom ska jag ge på fredag då vi oxå ska se Arthur und die minimoys =D yeey Asså anledningen till att vi ska se den på tyska är att Bill har rösten till Arthur om du inte visste det ;D aja men nu ska jag fortsätta och läsa min BRAVO ;) puss och hej leverpastej ;D!!!

Utkast: Heej!!! jag ...

Heej!!! jag har nu vart i skolan från kl.8.10 - 17.00 haha sluta tidigar idag ^^ :P ahah fast vi börja tyskan en timma innan så vi slapp håll timma!  =D
Iallafall så va tyskan kul :P så här ligger det till vi är 4 el.5 personer i gruppen =) idag var vi 4st. Jag, Mikaela, Elin och Vincent, alla är från HR1F altså min klass =D  haah det är ju faktiskt bra att alla är från samma klass. ;)
Aja iallfall så skulle jag ju inte säga det.
Det är nämligen så här att våran tyska lärare är lika blåst som min förra, för vi började nämligen och prata om vart vi vart i Tyskland och hon (läraren=K ) hängde bara på och vi bara pratade om hur Tyskland har utvecklats och allt detta bla bla bla!!! Iallafall sen så skulle vi presentera oss själva, och självfallet börjar alla prata om sina hus djur på hobbys xd asså LOL!!! Iallfall så skulle man säga sitt leibling band och ja jag säger ofc Tokio hotel!!! heheh och "K" ahha börjar bah: åå är inte det ett tyskt band? kan du inte ta med dig skivor och bla bla bla!!!! Alla anrdra bah : oohh fjeska för läraren haha det va faktiskt lite kul xD haha!!! aja Iallfall så är jag dö trött och jag menar det verkligen höll på och somna på datarkunskapen!! :P det 

RSS 2.0