Sommar=D

Idag har vädret vart helt underbart, 25 grader varmt och massvis med sol.
På lunch rasten idag gick jag och emma en liten promenad vilke var väldigt mysigt.
När jag kom hem grillade vi lite majskolvar och korv, sedan ringde jag Emma då vi också tog en promenad. Vi gick ner till havet och gick där bland bergen, sedan satte vi oss vi vattnet. När vi skulle gå därifrån känndes det som om jag skulle ramla ner i vattnet men det gjorde jag inte, istället trampar Emma i en vatten pöl det var väldigt kul.
Så det har varit min dag och vädret är underbart sommaren är verkligen är nu, men nu ska jag nog ta och sova.


Mina tre dagar plus en tanke

Jag har tänkt på detta väldigt länge och det är hur hemskt det svenska språket har blivit, asså nu låter jag som en mamma men om du går runt och lyssnar på folk när dom pratar låter det hemskt. Ord som Tvär och framför allt att men svär i varje mening, jovisst ibland kommer det upp svär ord när jag pratar men när man använder det i verkligen varje mening då blir jag orolig. Tänkte bara på detta nu annars har jag gått runt och stört mig på det. Sen har dom Göteborgska orden fösvunnit med flera dilekter, men nu lät jag verkligen som en mamma eller en svenska lärare men tyvärr är det sant.

Idag har inte jag gjort alls mycket vart i skolan, och inte gjort något mer. Jo, jag såg på en norsk film vid fem tiden, den var väldigt rolig men ändå sorlig och töntig, tänk er en norsk stig helmer som bor hemma hosa mamma alltså mycket mycket värre en Stig Helmer, filmen heter.... okej kommer inte ihåg ska gå ner och tilla det i morgon, den var bra i vilket fall eller bra och bra men den dög.


Otto, tot inte jag har berättat den lite roliga historien men den är lite söt så det ta jag imorgon.

Igår vaknade jag vid havl nio tiden av ett sms där det stog att vi skulle städa så då gick jag upp och åkte med Hanna till skutehagen och städade klart, sen kom jag hem vid två tiden då jag frågae mamma om jag kunde klippa gräs mattan, aa låter lite konstigt med tanke på att jag var så trött. Så jag klippte hela trädgården och efter det satt jag och var allmänt jobbig mot mamma. Hade ganska mycket energi i kroppen och på det var jag trött inte så bra blndning där. Efter vi ätit var jag ute med Jimmy då vi lekte lite med alla bollar, sen var energin slut så jag gick och la mig.

Det här är Buddy " Holly" han är väldigt bra vän med mig och framför allt Otto så respekt till Buddy okej!!

På lördagen var jag borta i skutehagen och hjälpte till lite med att servera och så. Det var Hannas föräldras fest så Hanna var också där. Vi var där från 17.00 - 03.00 ungefär och då somnade jag inte fören minst halv fyra, hade väldigt ont i bena efter allt vart klart men "that's life. ;)"

Jag har kommit på........

........ hur man gör en choklad kaka av ett kladdkaks recept:
2ägg
3dl socker
1,5 tsk vanelin socker
4msk kakao
1krm salt
100g smör 
kallt kaffe (avgör själv hur mycket)

Kaffe förstärker ju choklad smaken så jag tänkte att då gör jag en kladd kaka med kaffe och hur den blev aa resultatet blev att den blev torr. Men nu när jag gjorde en så hade jag inne den 30min och då blev den mycket godare.

Idag har jag haft nationella vilket inte alls gick bra men jga hoppas det blav bättre än vad jag tycker, hade ju vart synd och få IG men det tror jag inte. Annars har jag inte gjort nåtgonting idag somnade på balkongen, aa alltså kan inte säga nåt mer det har vart en riktgigt seg dag.Alltså funderar serigöst på att färga håret i en färg, för på min högra sida av håret är det blont medans på vänsta är det mörk blont typ, fast det blonda är jätte tunt så det som är under är mörk blont så jag vet ju i vilket fall att jag kommer att ha en mörk blond färg i håret. Men vet inte det är ju ändå slitsamt för håret att färga och nu har mitt hår blivit lite slitet och så men problemet är bara att jag vill inte klippa mig efter som att det kommer bli kortare då och det vill jag inte, aja får se hur jag gör.

haha han är bara för söt asså! 
Han gick runt och sa att det var han strump byxor men när han tog på sig dom såg det ut såhär.
Och det var Odas och hon är 2 år yngre hahah han är bara för söt.<3
 

Frukost ute =)

Sitter just nu och lyssnar på.....Queen det va ju roligt att dom spelar dom på radion, det va ett tag sen jag hörde dom, när jag var mindre brukade mamma alltid spela dom i steron när hon lagade mat tyckte alltdi om det för då kändes det som om vi var en familj om man kan säga så, sen brukade vi alltid spela dom i bilen när vi åkte till t.ex. Italien iallafall långt.
Det är kul att man har olika minnen till musik eller låtar och band kanske man ska skriva vet inte men tror ni fattar.

Det är konon väder och 14 grader står det på mätaren såg att det var 17 grader förut, men iallafall ska jag ta och göra lite frukost och sätta mig ute i solen medans jag äter den. Är ledig idag bara för att vi skulle göra ett arbete i serveringen men det ska inte jag göra idag för iadag ska jag med mamma, sedan ska jag shoppa med Hanna, en liten plan men nu ska jag iallafall äta min frukost i solen, får se vad et blir. Om jag hade bott brevid maxi hade jag köpt jordgubbar i vilket fall men nu gör jag inte det.


Igår på tyskan var jag och Mela lite som vi brukar vara på våra tyska lektionen men vi kom på att melas fingrar var lite längre än mina som ni kan se =P

Katten i trädgården =)

Okej jag har ett väldigt ointressant liv.
Men iallafall så har pappa kanske skaffat ett jobb åt mig på first hotell, dom som jobbar i restaurangen kunde inte svara på det eftersom att köks chefen var borta. Men det var hotell direktösen som skulle fråga efter som att pappa känner do där efter några arbeten. Men dom fick mitt mobil nummer så nu är det väl bara att vänta antar jag hoppas jag får!!


Förut när jag var där nere ser jag en katt som sitter på någon sak i trädgården, iallafall så går jag ut och klappar katten och den är gossig som vanligt, (det är grannens och den var här i sommras och gissade). Iallafall var den väldigt gossig, men jag stannade inte där så länge eftersom att jag har orm skräck, och vem vet när den kommer en orm sen hade jag bara på mig ett par flip flop. Men jag blev inte biten i tån klarade mig oskadd.
Och förut när jag tittade på en bild så var det en orm och hej mitt namn är Johanna och jag är rädd för bilder, så jag började med att dra up mina ben så att det inte skulle komma en orm och bita mig i tån. Såklart gjorde det inte det heller, det är ju inte så att jag har ormar innomhus och jag hoppas inte dom kommer in.
 


Nu när våren är här vat man aldrid vad som har vaknat till liv ;)

Hihih kom på det!!

Hihi råkade komma åt några knappar på min dator då jag kom in på batteri sparar knappen, och så kom jag in på massa andra saker vat knappt själv sen kom jag in på windows media center eller nåt hehe jag tryckte på lite saker där men såg att det kostae pengar, okej jag vet inte vad jag kriver så jag lämnar det nu.

Nu sitter jag inne på mitt rum med mammas tofflor och vanliga kläder aa alltså det jag ville sagt var att jag sitter  och inte gör nåt vilket aah skit samma fattar inte vad jag skriver.
Iallafall är jag ganska seg av mig, jag satt och tittade på tv igår kväll då tele2 reklamen startade, efter reklamen sitter jag och skrattar åt mig själv. Anledningen är att jag har kommit på vad dom vill ha sagt med reklamen och det är ju att dom är billiga, är man seg i hjärnan så är man så nu har jag fattat det iallafall.

Idag har det vart en vanlig dag, när klockan ringde i morse fattade jag inte varför men efter en halv timma förstog jag att det var skola idag, men vem har sagt att man ska kunna tänka kl.06.00 på morgonen??
Hade ingen Engelska idag så det vart håltimma, vad gjorde jag på den? Har ingen aning men fick tiden att gå.
När jag kom hem blev jag ganska hungrig så jag gjorde lite pasta och tomat sås som var ganska spice hihi.
Nä nu ska jag hitta på något roligt att göra ha en bra fortsatt dag!


Från fönstret i Moss, det är färjan som går lite längre ut där.
Men tyvärr är det inte sånt väder idag :/

Rolig dag -.-

Okej vad har jag gjort idag?
Vaknade vid halv 10 då jag inte kunde somna om så då gick jag upp och åt frukost, bråkade lite med Jimmy hehe eller snarare retade han, satte på en film ("December boys"), tog på mig klädr efter att jag sprungit runt i huset aah jag och Jimmy har hållt på att bråkat hela dagen och nu sitter jag mest och väntar på att vi ska åka till Farmor. Kan man ha en roligare dag eller?! Ja, såklart!
Haha Otto är så otroligt söt, han står på golvet i buren och tittar upp med huvudet när man säger nåt till han springer han upp till pinnarna lite längre upp, är men nyfiken så är man, den pippin asså han 'r inte riktigt klok.
Men nu ska jag gå ner lite.

sol!!

Gud vilket väder det är ute!
Just nu sitter jag ute i solen och aa solar med datorn i knät, först satt jag där uppe på ballkongen men det blev för varmt så jag förflyttade mig ner. Vet inte om det är så bra för datorn och vara i sol, och någonstans i bakhuvudet känns det som om det inte är det heller, men men nåt måste den väl tåla eller?
Jag hade tänkt mig att sätta på en film men det sket sig när jag såg att det spegla sig, istället sitter jag och chattar med någon från Australien han är väldigt trevlig måst jag säga. Oj tror inte det är så bra för datorn eftersom att skärmen känns helt varm, men det kan ju också vara för att den är svart, får väl bara hoppas på att den inte sprängs.
Men nu ska jag sola vidare så ha en under bar dag!

Fyra dagar!!

Så eftar att ha skrivit det hemska inlägget vilket jag absolut inte hoppas på att det är sant, men iallafall efter att jag skrivit det gick jag ner och tittade på Talang. Det var från stockholm och det var ett bidrag som var super kul och det var dom fyra killarna som dansade med knäckebrom, herregud jag och pappa satt och skrattade hela tiden det var jätt kul. Efter det kom Carina berg flyttar in så då tittade vi på det, efter det tog jag mig ett bad då jag ade datorn brevid mig så att jag kunde titta på film, jag tittade på "America history X" den är väldigt bra men har ännu inte sett klar den.

Efter att vi slutat skolan gick jag och Emma och luffade runt lite på stan sen åkte jag hem kände mig lite fri och gick runt och sjung i huset då ingen var hemma, sedan jag jag upp på ballkongen och solade lite det var riktigt skön. Klockan var runt 17 tiden och ändå var det så varmt, solen var påväg in mot tallarna men det var en stund kvar så där satt jag i solen och lyssnade på musik. Sen grillade vi, alltid lika gott med grillat.

Har läst klart min bok nu (Pojken som kallades det), den var riktigt gripande och det tog mig fyra dagar alltså fatta fyra dagar, jag som knappt läst en bok i hela mitt liv, jaja stolt kan man allt vara en boken var hemsk och det var flera tillfällen som jag fällde tårar och tyckte synd om honom och glad över slutet, kanske inte ska berätta så mycket men kan ju rekomendrea den om du inte redan läst den då.


Blivande familjen Joner!^^

Vad händer??

Asså shit vad händer??
För det första är Tokio Hotels skicva försenad till augusti eller september och inte mer med det utan nu har tydligen Tom gått och slagit mer ett fan, vet inte reiktigt om jag ska tro på det. Anleningen till att jag inte tror på det är att: Det har kommit ut på en nyhets kanal och dom är ju lite som dom är, för det andra ja, dom har varit borta från pressen ett tag nu vilket resulterar till att fans är desperata över att få höra lite från dom. Men det kan ju ha hänt eftersom att fans övernattar utanför studion, är almänt jobbiga mot bandet alltså elaka, enligt rykte bröt Bill ihop men det kan man ju frågesätta, sedan går fans runt i deras soptunnor. Ja vilket kan leda till att man blir förbannad. för jag skulle inte vilja att någon sov utanför mitt hus och rotade i mina sopptunnor eller var almänt elaka mot mig.
Och om nu denna tjejen har blivit misshandlad så har hom nog också vart ganska jobbig skulle jag kuna tro.

Tjejen är 21 år och enligt rykten är det Tom som har slagit henne i ansiktet och på örat eller något. ja du kan läsa mer här: Om misshandeln
Själv har jag inte läst men har inte tid just nu Talang är på tv:n nu ;)


En månad kvar!!!!! =D

Sitter och försöker hitta en bra restaurang, det är inte det enklaste men jag kom på att det finns väldigt mycket i Göteborg, någon bra måste det väl finnas.

Har hunnit med ganska mycket idag innan jag började skolan, jag började 14.10 innan dess hann jag att: ta en springtur, ducha, äta frukost (omelett, en macka), sen kom jagpå att det var en hel timma kvar tills jag behövde ta bussen så då satte jag på tv:n och läste lite. Okej det där med att jag satte på tv:n och läse ur min bok låter lite konstigt men jag tittade faktiskt.
Sen var det skola och sen slutade vi kl.18.00.
Men så skulle vi tydligen ha läämnat in menyn idag vilket jag glömmt helt totalt så nu måste jag hitta en resatureng som jag gillar och sedan skriva ut menys som jag gör i skolan imorgon.

Föresten idag är det exakt en månad kvar tills vi åker till Turkiet och jag längtar verkligen, dock måste jag sola innan vi åker om det blir solarium eller ute vet jag inte men får se, men det löser sig hur svårt kan det vara att sola när solen skiner hela tiden liksom!?!
Men köpte ju ett par typ sandaler och ett linne till Turkiet och det här är resultatet:

hehe lite enkelt så men jag gillar det :P men nu ska jag förtsätta att leta. ;)


Nötterna ska vaktas

Idag har det vart skola som vanligt, vad annars liksom det är onsdag. ;)

När jag kom hem åt jag tillsammans med min lilla far, efter det tittade jag på uppdrag granskring om hon 16åriga tjejen som blev gravid, och undra och jag blev förvånad när dom sa att hon bodde i floda, var nästan helt säker på att hon bodde i stockholm eller nåt, världen är liten.
sedan ringde Emma och sa att hon är seg på att skriva och att det inte blev någon film, men det gör inte så mycket för jag har annat att göra som att läsa min heltunderbara bok  (om man nu kan säga så), men så kom jag på att jag har lite saker att se på och då menar jag filmer så nu blir det filmdags. 

 
Det är någon som vaktar nötterna där uppe ;)

och lite huvudvärk på det

Första dagen i skolan idag efter lovet, måste säga att det vart en ganska slapp dag.
Men annars har jag vart helt tung i hela kroppen och lite huvudvärk på det, som har varat hela dagen nu verkar den vara borta som tur är.
Lånade en bok på biblotetet idag som jag började läsa på väg hem och den är gripande och det är ändå bara början, bokens namn är: " Pojken som kallades det", fasnade faktiskt när jag läste sen för saken var den att jag skulle gå till Emma. Men efter en stund kom jag iväg till Emma, då vi tog en promenad och sedan var det Ugley Betty o.s.v kom hem nu iallafall.
Efter skolan idag åkte jag till stan och gick in på H&M då jag fick köpt ett linne, sandaler, leggings lite småsaker som lär behövas.
Imorgon är det ingen svenska så jag börjar inte fören 10.50 skönt med sovmorgon.
Men ska nog ta och läsa vidare nu så god natt antar jag.


Hihiih la massa gossedjur på Wanda i Norge =)

Bara lite

Har precis ätit klart min frukost som har pågått i fyra timmar.
Känner att detta kommer bli en seg dag, det är ju inte så att det är sol ute så man kan ju inte gå ut men får se om Emma har vaknat än.

Igår kom jag hem vid fem tiden mamma hämtade mig, när vi kom hem kommer Jimmy fram till mig och säger att vi ska spela badminton, så då gjorde vi det. Sen åt vi och efter att jag ätit ringde Emma men så skulle hon äta och bla bla bla.
Iallafall när jag sitter och tittar på madicken ringer hon igen så då går jag ner till henne, så blir det en lång promenad, efter det gick vi til Emma och såg på en film sen tog vi en till promenad, sen såg vi på en film till sen gick jag hem.
Ja, det var min dag och när jag kom hem blev jag lite rädd för en påsk häxa som hängde i taket, fantasin springer vild när man är mörk rädd inte sant??!
jag har tagit över 200 bilder i Norge och minst 30 av dom är på sol nedgången, ja det är bra jobbat måste jag säga men ska lägga in några sockersöta bilder på August och lite annat iallafall.


Oda ^^ <3


Hahah August i mina solglasögon visst är han cool ;)


Taget från fönstret vid matbordet fatta vilken fin utsikt =)

Ja, det blev inte så många men ska ladda upp fler sen, det är ett sätt för mig att lagra mina bilder nämligen. Ha en bra dag!!


Norge imorgon

Sitter i en handuk, har duchat för en stund sedan skall snart föna håret sen ska jag titta vad som saknas i min resväska, den är ganska stor nu måste jag säga och då har jag inte fått i platt tången,får se hur det går.
Det har vart fint väder i dag igen, fast på morgonen var det dimma men då va inte jag uppe så det gör inget.

Jag åkte till banken idag innan skolan. Måste nämligen ha ett nytt bankomat kort smart som man är slarvar man ju bort plånboken. Måste verkligen ha dom pengarna är så otroligt shopping sugen, nu på våren är det så mycket fint, men måste ha en ny väska så får se hur det blir.

Imorgon ska jag til Norge efter skolan kommer farmor och farfar och hämtar mig, det ska bli riktigt kul. Jag planerar att vara där hela veckan så jag kommer väl inte hem fören ja vem vet när får se när jag kommer hem. Det är dey jag gillar med när jag åker till norge för jag har aldrig något datum bestämt bara jag är hemma innan skolan börjar.
Oj nu är klockan snart 00.00 så jag får nog skynda på börjar halv nio imorgon så upp tidigt. God Natt och hoppas ni får ett bra lov. ;)


Så ser min resväska ut just nu ganska stor.


Ursäkta för en liten komstig bild men är inte det vår eller?? Det är ett myr bo (oj sa nog lite förmycket där eller?)

Vinna

Jag vill vinna Kissie's present kort!!!

http://kissies.se/2009/march/vinn-500-kr-pa-hm.html

Sol och en Glass =)

Jag har kommit på va min familj verkligen är pappa är en 3 åring gömd i en 50årings kropp, Jimy är en vampyr och Daniel är en gris (fast det visste nog dom flesta redan.) Enklare än så är det inte, vi satt nämligen nere och bråkade förut då jag slog pappa med en linjal, pappa använde Jimmys ben dom ett skydd samtidigt som Jimmy bet pappa halsen, sen kom daniel ner och rapade, så ser det ut i min familj när mamma inte är hemma då.

Idag hade vi tyska och på rasen som är i en timma, la vi oss vi bryggan och solade det var nästan så att vi somnade så Mela satte klockan, hur skönt som helt och vårat såkallade mellanmål blev en glass, kan verkligen rekomendera nogger mint sjukt god.
Hahah appropå Mela ahaha jag åt en kött bit när jag kom hem heheh och sån sås som du sa (kan inte stava) lite kul ändå. Jaja men nu ska jag ta och dra till Emma vi ska se på "Jag vet vad du gjorde förra sommaren."


April!!

Första April idag och det äverklaigen världen härligaste väder ut sol, varm och ingen blåst knappt.
Jag är verkligen lycklig att vi är kvar på lindholmen, eftersom att skolan ligger vid havet gud så härligt!

Pappa skickade nog det sämsta april skämtet. Han skrev så här:

Hörde på radion att Ester mosesson skulle flytta till Oslo stämer det?
Måste ju säga att han inte kan haft så mycket för sig, men visst stämmer det till en liten liten bit eftersom att jag ska dit på fredag, men sån är min pappa. ;)

RSS 2.0