Frågetecknet!

Pappas 50 års fest va kul måste jag skriva mer, hehe har väl några putte små minnes luckor.

Idag var första dagen på våran Apu som jag och Emma har på restaurang frågetecknet, som är sjukt mysig.
Iallafall var det väl sådär eftersom det var första dagen och sen var det typ tre månaders sedan jag serverade så har tappat det lite men det kommer. Annars var alla trevliga men jag mådde halvt bra idag men fixa det bara man gick runt så. Det tar två dagar för allkoholen att komma ut ur kroppen, första är den kvar så man blir inte bakis direkt utan är fortfarande påverkad men fram åt kvällen släpper det lire och man mår lite illa, sedan är det andra dagen och då kommer allt när man vaknar mår man piss men inte jätte eftersom man sovit en natt men man mår inte bra. Så är det för mig när jag druckit för mycket.

Men ska snart sova börjar elva imorgon sen mår jag sådär fortarande.


Förberedelser

Nu fasnade jag framför datorn vilket jag inte skulle göra utan skulle bara titta paj deg och göra några pajer.
Pappa ska ha sin stora fest idag så vi har precis gjort klart tältet jätte stort tält ska ta kort och sånt sen, det tog några timmar att bara sätta på taket eller en timma och golvet det blav bra iallafall.
Ska iallafall göra paj och sedan vet ja inte men allt ska vara färdig innan 18.00, sen kommer Helena med barn och farmor snart tror jag. Men det ska bli jätte kul, pappa köpte mycket sprit så dom blir fulla ;) aa inget mer.
Nu ska vi titta högtalare och sedan paj.

Xplodera mig

Lyssnar lite på Thåström medans jag lagar lite mat vilket är helt underbart musik är bra!
På spotify såg jag världens snyggaste skiv omslag asså skojar inte blev kär i bilden.

Vet inte vad jag fasnade för men gillar bilden, och är helt kär i hans musik!


Man får se när tiden gått....

Sitter och läser lite om skådisarne i pippi, vad hände efter o.s.v. Tommy och Anika  blev det inget av utan Anika blev en sjuksköterska och Tommy någon chef på ett stort företag. Pippi därimot fortsatt med att skådespela, dom äldre som är med som pippis pappa, klang, dunderkalsson och blom, Prusseluskan, Tommy och Anikas mamma är alla döda.
Visste ni att: Dunder kalsson och blom och "Prusseluskan" var tyska skådespelare och hade dubbade röster vilket är väldigt coolt tycker jag.
Ingen av dom har blivit något förutom teater skådisar ingen av barnskådespelarna har blivit något så stort som dom var efter pippi, men många gav upp eftersom dom blev karaktären efter pippi vilket är ganska sorligt men antar att dom inte gråter över det.
När man blir gammal tänker man antagligen till baka mycket på tiden som ung och saknar det mycket skulle jag tro, jag vill nte bli gammal visst många stunder är säkert också kul som gammal men att sitta på ett äldreboende och tänka tillbaka, man blir bara deppig av att tänka på det man får väl se hur det blir när man blir gammal antar att man inte kan klura ut det nu.

Good girls go bad-Cobra starship

Det var Elle som visade denna låten och den är faktiskt bra, tror vi pratade om att Jenny sjunget (GG) och så kom hon på att Blair är med i denna låten. Det är Gossip Girl jag menar.



Den är faktiskt väldigt bra!

Nu börjar det....

Sitter och lyssnar på Katy perry med huvudvärk, bra blandning hahah.
Idag började skolan vilket jag märker på hur trött jag är, vet inte vad det är men blir alltid jätte trött efter skolan man kan ju undra varför?! För idag har det inte hänt mycket lite upprop, rast, info pm Apu,rast och skolfoto vi tog det idag bara för att vi ska ut på Apu på måndag vilket ska bli väldigt kul.
Egentligen borde man sova men tror inte jag kommer kunna sova så det blir nog att jag lägger mig framför datorn och tittar på nåt kul. ^^
Såg Scary movie 3 förut, älskar verkligen dom filmerna sen skrämde jag Jimmy tihi genom att skrika till!!

Ny familje medlem!

Oj! Borde verkligen sova nu men det är inte så lätt närman inte vände tillbaka dygnet innan man började skolan.
Börjar iallafall 9.45 imorgon så det är inte så farligt men det är ändå tidigt.

Idag fyllde pappa 50år, så morgonen började med att jag sa till pappa att han inte skulle äta någon frukost för farmor skulle komma. När hon väl kom blev det smörgåstårta och lite champange och jordgubba, ingen dålig frukost.
Det var jätte gott och vid tre tiden åkte jag till backaplan, där mötte jag upp mamma. Vi köpte en väska till pappa, en hamster till Jimmy och jag köpte ett par jätte fina skor mamma köpte okej det vet jag inte hon hade åkt in tidigare.
Hamstern som Jimmy fått av mig är en hona och heter Marcedez Bentz vet inte om det är rätt stavat, om det hade vart en hane hade den hetat porshe. Hamstern har jätte cool färg och väldigt "vild", när vi gick hem va hon jätte nära på att komma ut men vi "rädda" henne.

Tears in heaven-Eric Clapton

Grattis till pappa som fyller 50 år idag, kommer ju inte vara den roligaste dagen tror jag haha han verkar väldigt deppig.
Sitter fortfarande och söker på Spotify, nya nöjet på en tisdags kväll aa eller bara en kväll kanske.
Aja jag vet iallafall vilken låt jag ska av sluta med och det blir en väldigt fin,sorlig och helt underbar låt.

Liv är bäst. ^^

Hans son ramlade ut genom ett fönster när han var liten, och denna sång är allatså tillbringad till honom.
Otroligt fin låt älska hans röst och det är en perfekt låt att avsluta med!

Muddy Waters-Hoochie Coochie man

Oj! Vad kul man har då, sitter inne på spotify och söker på lite musik men det är ju härlig musik så gör inte så mycket.
haha vi satte på muddy water förut och pappa rockade loss, såg så kul ut att jag tog upp mobilen och filmade tror jag ska lägga ut den på youtube sen hahah asså såg hur kul ut som helst.
Blev väldigt mycket musik idag såg jag nu.



Grymt härlig låt så kan förstå pappa, men luft gitarr ser väldigt kul ut. xD

Finns det nåt bättre än....

Hög volym till bra musik??
Bytte musik till Imperiet, ljudet blir verkligen mäktigt med högtalarna i det blir lite roligare att lyssna då.
Tror jag ska ta och städa lite ser förjävligt ut här, pappa fyller trotts allt 50 år imorgon så nåt får man göra.
Ååh nu kom min favorit låt upp (C.c cowboys) verkligen kul och lyssna på den med sånt här ljud.

Idag har Jag, pappa och Daniel vart i sisjön och handlat lite till pappas fest på lördag alltså sånt som dricka till sprit, mat you name it!
Nåt som både jag och Daniel la märket till är att hanredan börjar blir lite virrig, eller det har han vart länge hehe.


Hihi kolla vilken läskig tunga jag har. xD
Daniel fråga vems hatten var i morse, då sa pappa att det var min och då fick daniel en elak min hahha =P

Angie-Rolling Stones

Sitter faktiskt och lyssar på Rolling stones nu, tror att pappa har smitat ner sig lite med Rolling stones. Sen jag visade pappa spotify har ag tyckt att Rolling stones är bra, eller klart dom är bra det finns ju en anledning till att dom är så kända.
Nä, härliga låtar med härlig stil, sen spelar dom ju nite bara rock utan vissa låtar har lite bluse i sig vilket är väldigt härligt. Iallafall är det ingen hemma så jag satte i stereo högtalarna, så det blir lagom bra ljud.



Älskar verkligen live spelningar, låtarna låter så mycket "verkliga" då riktiga som om dom kommer rätt från hjärtat tror ni fattar!
Iallafall är angie en ritigt klassiker om man inte hört den borde man verkligen det nu. Det är verkligen ett band i topp klass finns ingen tvekan på det allt är bra strunt samma gillar verkligen denna låten!

Fanfanfan-Thåström

Sitter just nu i soffan och tittar på pippi men just nu sitter jag och lyssnar på en väldigt skönversion av Fanfanfan.

Fanfanfa klockan tre på natten låter som ett bra namn eftersomma man nog somnar ganska lätt.;)

Nationalteatern-Livet är en fest

I have a good feeling! Det lät bra och det var det första jag fick fram i hjärnan, hmmm??!

Har 1000miles på hjärnan haha fast det blir inte dagens låt för då kommer ni bara få damp på mig för att ni sitter och sjunger på ben imorgon.
men det blir en låt som är bra, ja det blir en bra låt som blir dagens låt, som om inte alla låtar är bra som jg lägger ut. Hmm någon är trött, det är mycket som håller på där uppe (hjärnan).

Det blir en gammal klassiker, det gillar vi!!


"Evil" projekt (Emma)

Hah hah! mitt Evil projekt ska bli fullbordat nu muhahahaha!
Okej så Evil är det inte men Birger klagade på att det var förlite bilder på Emma på våran busnissar blogg, och eftersom jag inte fick lägga ut några på henne där gör jag det här.
Det är mitt Evil projekt men dom flesta är så rädda över att se sig själ, dock fattar jag inte varför!



Att vara seriös är inte min starka sida men att vara snäll är en, asså vet inte vad jag skriver!!

Natt inlägg!

Asså ska jag vara ärlig har jag lite tråkigt, alla andra har börjat skolan så sena kvällar får man spendera själv.

Idag har jag vart i stan med Hanna, Emma och Elin men blev inte så länge eftersom Emma skulle möta upp Birger och hon sluta så sent så det blev kanske bara en timma.
Men Jag, Hanna och Elin gick och såg på bio, vi såg L.A gigalo (kan inte stava, orkar inte titta upp) den var bra lite konstig men bra.
Imorgon blir det handla, jag och Daniel har lika mycket att gör (inget) så vi ska antagligen följa med pappa och handla, måste ändå handla massvis med kläder och på onsdag fyller pappa 50år så present tack!!!!
Men ska nog sätta på en film sedan får jag se vad datorn tar vägen man tror den stannar här inatt (hehe låter som jag vet inte vad).
 

"Kom in eller stå kvar, för mig kvittar det"

Asså pippi är bara för söt! Ligger och tittar lite på pippi.
Hahah Tommy: Mamma har sagt att det inte finns några spöken.
Pippi: Nä, för jag har hela bunten hos mig, men dom är inge farliga.
Anika: vad gör dom då dah?
Pippi: spelar crocket med sina huvuden.


Hahah den var så kul, sen har vi ju hennes kom in fras: Kom in eller stå kvar, för mig kvittar det!
Aa pippi är verkligen härligt söt!

Tiden går.......

Idag har jag vart och slängt lite grenar och sådant med pappa sedan har vi tittat lite på hamster men hittade inget.
Imorgon ska jag åka och besöka reataurangen som vi ska ha våran Apu på, det är lite sent kanske men har typ glömt av det och sånt.
Efter jag besökt dom ska jag nog shoppa lite med Emma tror jag. Hah hon går ju i skolan imorgon alltså börjar då som dom flesta gör själv börjar jag på torsdag. Skönt med några extra dagar, sen fyller pappa 50år på onsdag så tror jag ska och köpa hans present på tisdag, men ska leta imorgon. Vi ska köpa en resväska till han och det blir lite stort och komma hem med en sån när han antagligen är hemma, oj trodde jag skulle vara smart men han är ju ledig hela vecka bajs får fixa det på något sätt.


2007-08-15

2009-08-21
Herregud va längesen det var på första bilden, kan ju inte säga något annat än att tiden går!
Det är bilder från viglandsparken, jag och Emma var tvugna att ta om dom, mysigt.^^

Paint it black-Rolling stones

Okej kan verkligen inte fixa en heather, vet inte vad jag gör för fel.
Tittar lite på lindex som har sjukt snygga kläder men dom har liksom H&M har lidex roling stones tröjer, dock är dom väldigt snygga men vad är det med Rolling stones, det är ju inte så att dom dött som jackson dom lever och kommer säkert göra en turne snart igen.
Aja har iallafall funderat på dagens låt hela dagen och det blir paint it black med Rolling stones.


Grymt härlig lyssnad på den imorse då jag skulle visa pappa spotify.

Till min lilla Gris 2!!

Satt och tittade lite på bilder när vi satt utanför Madonna.
Och får se Gris 2, och kom på hur otroligt mycket jag saknar henne helt otroligt.
Men det är bara 10 månader kvar hoppas att tiden går fort!
Men tackar för denna sommaren det har verkligen varit kul, jätte kul!
Hoppas du har det bra i USA så ses vi snart. ;D




hahah kolla en bonde!!xD

CB vs TH!

Sitter faktiskt och lyssnar på Cinema bizarres nya platta som än sålänge är väldigt bra.
Som dom flesta märkt har jag klagat på att Tokio Hotel inte är det riktiga TH och håller fast vid den punkten.
Lyssnade på deras gamla låtar i morse och jag fick sån härlig känsla i magen, en sådan härlig åå vad jag njöt det är så härligt, det var det samma på bussen till Norge då jag luta mig mot fönstret och bara slöt ögonen och lyssnade, det är en härlig känsla som jag tror heter lycka! har jag rätt tro?? Eller är det Sentimental tro!? Aja tror dom flesta vet vad jag menar.
Tillbaka till Cinema bizarre som har gjort en otroligt bra platta som till och med kommer ut före TH's och har bestämt turne', och är inte så "diviga" som Tokio Hotel blivit. Iallafall vad jag tror visst CB har turnerat men lady gaga men det är inte samma sak, när dom kommer till Göteborg ska dom spela på Sticky fingers som är en liten eller ganska stor klubb. Medans Tokio Hotel skulle ha åkt till Stockholm och spelat på Hovet men bill blev sjuk i halsen och kunse inte sjunga, när han blev frisk åkte dom till USA sedan dess har jag ogillat dom allt mer och mer!!

En av dom bästa men gå in här så finns alla låtar.

Över sundet-Thåström

Dagens låt skulle kunna bli TH:s nya men gillar inte den så mycket så det blir en sin sång ikväll!!
haha sitter och lyssnar på C.c Cowboys men det blir det inte utan......... Över sundet!
Som kommer från Thåströms nya platta (Kärlek är för dom), låten är faktiskt skriven till Regina lund som tyvligen bor i Danmark enligt låten (Över sundet). Kan ju hålla med om att hans röst är lite sönder knarkad men det slår ändå inte hur otroligt bra han är. Låg och nynnade på denna för ngra dagar sedan och den är otroligt fin!!
Men låtarna blir oftast finare när artisterna skriver dom själva.
Kärlek är för dom är en otroligt bra skiva och borde lyssnas på.



Drömde att jag var på konsert och såg Thåström i natt, han var på Kultur kalaset.
Först spelade han i ett litet hus eller lokal lite mindre sista låten var långtbort.
Sedan skulle alla artister som spelat spela kanske 15 min var på stora scenen som nu var Göta platsen, sen vaknade jag helt random!

Nya Tokio Hotel

En flopp!!  Gamla TH var en flipp men ta bort popen så blir det bra mer rock åt TH!!!
"Bill and Tom were on their way from their hotel in West Hollywood to our studio - originally to record Bill's vocals. Just before the guys arrived, Bill called from the car and said that he had an idea for a song which should be named 'Automatic,' " Jost wrote. "We put the vocal recordings on hold that day and wrote down the entire song in less than two hours."- Mtv.com orkade inte översätta!

(Engelska)



(Tyska)
Vet inte tycker inte riktigt om den ny "förbättringen" eftersom den gamla var bra som den var. Vart har rocken tagit vägen?? det är liksom bara konstiga ljud alltså för mycket pop så blää på nya TH Jag vill ha gamla!!!!

Snygg hatt!! ;)

Hemma nu, eller bussen kom in vid 20 tiden.
Jag och Emma har haft det väldigt bra med en väcning vid 10-tiden av August, frukost efter lite lek, och sedan har det vart utgång på stan och vid fem-sex tiden har det vart mat.
Ja, vi har vart lite vid slottet, Viglandsparken och Sognsvann sköna och varma dagar.
Jag har till och med hunnit bli kär eller ja kär och kär, kär i en hatt haha okej kul.
Minns den hatten jag pratade om för några inlägg sedan den Thåström hade, en sån hittade jag på H&M såm jag var tvungen att köpa, men det var ju inte så att man bara kunde gå till första bästa H&M utan vi fick åka till Carl johan okej inte så långt men det var det ändå värt.

 
Ser ni Dock är hans snyggare men "me in love!" Anledningen till Fjortis minen är p.g.a lycklighet (precis hittat den).


(Klicka på bilderna för att få dom större!)



orkade inte lägga inte lägga ut så många sen har Emma många bilder, hade en annan sak på gång. ;)

Om man är smart

så går man och sover nu men lilla Johanna är inte så smart utan dum. Så hon skapacka klart sin väska klockan halv 3 på natten, sen kan ju inte sova efter som att sängen är full av kläder och grejer.

Gud det ska verkligen bli skönt att åka till Oslo har sknat det såååååååå mycket verkligen, att bara gå runt i Oslo inte göra något komma "hem" slöa lite sedan kommer August och Oda aa det är livet!!
Tack Oslo för att du finns vad skulle jag annars göra?? Eller Tack Helena för att du flyttade till Oslo!!

Bigbang-Swedish television

Skulle kunna lägga upp C.C Cowboys nu eftersom jag fick den på hjärnan efter min lilla text men nej inte idag!



Otroligt bra band och låten är riktigt härlig, hörde den i moss när jag var där i påskas.
Såg dom live på Yran, det är ett Norskt band.
Låten handlar om sorg eller nåt, hans mamma tvingade alltid han att se på Ingmar bergman filmer som han tyckte var otroligt tråkigt så Svensk tv är tråkigt för han nu, eller nåt han sa det innan han bärjade spela.

Skratt retande!!

Vi var på Rix fm festivalen idag (jag och Tess) det var kul eftersom E.M.D spelade var det mycket konstigt folk där (kan inte säga fjortisar för det stämmer inte riktigt). Eftersom festivalen var på grönsaks torget skulle folk såklart ställa sig på bänkarna och inte alls ha respekt för dom bakom som inte såg något.
Det var en jätte jätte ful tjej och en jäte jätte ful kille som stog på en bänk framför oss mn vi sa till dom och såklart blev dom sura, men gissa hur länge dom stått där??!! Hahah skratt retande 4 timmar och då går dom till en bänk i mitten och tror dom kommer kunna stå där när allt börjar. Haha vissa fattar visst inte att folk står bakom, avskyr verkligen folk som inte har respekt för andra (som om jag har det xD) på konserter.

Läste en sak om en snygg hård rockare eller nåt iallafall är dom sjukt snygga alltstå riktiga med långt hår och bla bla bla ni vet vad jag menar.
Men det jag vill komma till är, när vi stog i kön till langos stället i Torsdags var det en kille brevis kön som hade så jävla cool stil så det finns inte, han hade röd rutiga byxor (irland tänk irland eller dom kjolarna), hängslen, lite halvt bögog t shirt, skinn jacka och det bästa hatten shit älskar sån hatt Thåström hade en i ett klipp ska leta upp men det är en sån militär hatt aja shit samma, det ända såm fattades var kängor han hade nämligen vanliga gummi skor men shit det kallar jag stil, kunde verkligen inte sluta stirra.


"Imperiet ska segra tralalaLA!", C.C cowboys
Älskar den låten och denna förbannat snygga hatten asså finns inget snyggare än killa med 70-tals punk stil.
Aja det var en sådan hatt han hade aah shit va snygg stil han hade!!
Vet inte hur han såg ut men stilen I'm in love!! ^^

Imorgon (idag) bär det av till.....

Noge!!
Ja, nu har jag fått tag på Helena, eller det var hon som ringde mig.  Hon hade tydligen jobbat hela helgen och då jobbade hon natt och sådant.
Men det känns bra att meddela dagen innan man åker att man kommer, det är ju inte så att det är första gången, tror jag gillar sista minten. Men spontana grejer är alltid roligare än planerade grejer inte sant?!
Iallafall ska jag kanske packa klart nu ska nämligen upp om.....aa 8 timmar (mamma sa att klockan var 2 men icke).
Det blev Swebus, känns säkert att åka med dom efter som jag åkt med dom sen jag var hmm... 10år typ aadet är säkert eftersom det aldrig hänt något.
Har också fått ett mail från Gris 2 som nu är i Houston och ja hon är verkligen jätte saknad!!
Kommer tillbaka på hmm...... fredag hoppas ni inte kommer sakna mig förmycket. ;D 


Mycket charmig bild på mig och Emma när vi var på väg hem från stan i pappas firma bil.
Det var i Trosdags tror jag nä onsdags var det.
Oh det gjorde lite ont när pappa skulle göra sin små ret svängar.
Emma satt på en bit parket och jag på pappas tröja!


Vart tog säffle buss vägen??

Europe var sjukt bra igår, hela avenyn var full typ och et stog i tidningen att det var ca. 50 000 pers. där alltså det var 9000 mer på madonna. Dock kostade det inte alls men det är väldigt coolt.

Idag har inte jag gjort nåt förutom att titta på tv alltså en väldigt seg dag.
Min lilla Gris 2 åkte till USA i morse, hon kommer verkligen blir saknad!! Men det är bara tio månader kvar sedan så, nä tiden går fort.
Jag har inte fått tag på Helena än så jag får väl ringa imorgon(idag) och säga att vi kommer till norge imorgon (måndag).
Om det inte är så att dom är i moss så man får väl räkna med att det kanske inte blir någon Norge resa, men det hade inte vart kul, får hoppas på det bästa.

Tittade lite priser och tider till Oslo och såklart är det dyrare att åka tåg det kostar 299kr med nsb och 168 kr och åka buss med sewbus. Men tänkte på det att dom vill ju att folk ska ta tåget.
Men en fråga som jag undrar på väldigt mycket vart tog blääiga säffle buss vägen??
Bryr mig inte en vill inte åka med samma företag avskyr dom, det var dom som såg till att min väska försvann så mina ihopp jobbade pengar gick upp i rök för ingeting, det var dom som var otrevliga och förstörde en tripp till Oslo för mig. Usch det har gått ett år men sörger den där väskan asså.
Det är ett företag som heter bus4you som värkar bra vet inte om dom tagit över säffle men det står inget om det, sä skoja bara säffle heter nu mera gobybus eller nåt ett tips åka aldrig med dom!

 I'm really gonna miss you!<3<3

Det får du veta sen ;)

Aa Elle vad jag och Emma har i kikan får du veta när vi kommer hem från Norge skulle jag kunna tro. ;)
Oj ska kanske ringa till Helena och säga att vi kommer på måndag heheh.

Har precis ätit och nu sitter jag och lyssnar på Bob hund som är väldigt bra tycker jag!
Oj tror jag åt förmycket mat min mage kommer srängas snart asså, aja det var ju middag ingen mer mat idag. ;)

Iallafall kommer Tess snart och sedan ska vi ta bussen till stan och där ska vi träffa Emma och birger bagare och så blir det Europe yay!
Men nu ska jag nog ta ett litet samtal till min kära faster i norge. =)
Så länge kan ni ju lyssna på denna låten:


Tycker denna låten är otroligt bra och Europe är faktiskt en stolthet för Sverige så det är klart man ska se dom. ;D

Kristian Anttila-"Västa frölunda"

Okej har aldrig hört låten, men satt och sökte lite på Bob hund sedan kom denna låten upp, det första jag såg var Västra frölunda alltså i Göteborg (där bor min mormor) men det var lite kul och ganska bra faktiskt.



Ätligen någon från Götet liksom ;) nämen faktiskt bra lite bob hund aktigt men bra! Fast Bob hund är bra såås;)

Harry, Johan och Bob

Orkar inte skriva men har vart på harry potter, Johan palm och bob hund idag, jag har aktiv hela dagen imorgon blir det Europe på Götaplatsen!
Idag var även sista vällen jag träffa Gris 2 innan hon åker till USA men det stoppar oss inte från att hihi aja får se någon dag ännu är det en liten secret. ;)


Random day!

Igår var jag med Emma på dagen om dagen var verklien helt random.
Telia "gubben" som Emma fick ett sms av har blivit fler och han ser ut som Justin Timberlake tycker jag men är nog ensam om det verkar det som.

Jag och Emma hade inget att göra igår så vi åkte in till stan med våra höga skor (som inte var en bra ide), Efter att vi gått runt ett tag orkade vi inte gå runt mer och eftersom vi väntade på pappa som skulle köra oss hem, köpte vi varsinn glass och satte oss utanför nisse terminalen.
När vi satt på en av bänkarna kom en man fram (25-30 år) och frågade oss: Så fort en tjej får hans nyckel till hans lägenhet möbelerar dom om, kan ni svara på det? (ungefär så sa han) Och vem kan svar på den frågan?
Sen började han prata lite om ringar och grekiska gudar, det kommer tydligen därifrån, sen gick han. 
Efter kanske 15 min eller nåt kom en annan kille upp (kan man nog säga) och frågade om han fick låna mobil i nån minut och han fick låna min (han gav oss data väskan ifall han fick för sig att springa iväg med mobilen).
Sedan satt han där och snacka med oss, han var 20år och kom från typ stockholm och tycker inte om Sverige så mycket bara för att det inte händer nåt. Medans han satt där och pratade med oss kom Gabriell upp (Emmas kompis) och sedan gick han och hon.  Aja lite konstigt blev det iallafall.

Vid åtta gjorde jag och Emma den Svenska middagen till Gris 2 och gissa vad det blev? ;) Tänkt Sverige.



Här kommer pippi långstrump-Pippi långstrump

Hahha nu ska jag få er att få en låt på hjärnan nämligen...............Pippi låten muahhaha!
Ååh jag är så himla ond!
 
Visst får man tillbaka barndoms minnen när man satt i soffan och tittade på Pippi!^^
Fast det minnet jag har av Pippi är när jag och Emma sitter i soffan och tittar, och et var för 2-3 år sedan. ^^Underbart!!

Så nu har jag 6 timmar framför mig med endast pippi kommer inte de hela men ändå!

Pippi Långstrump^^

Okej fick mat efter en stund iallafall, det blev köttbullar och makaroner.
Mamma kommer inte hem fören imorgon stackarn började klockan ett och kommer antagligen inte hem fören 7 på morgonen, det kallar jag över tid egentligen skulle hon sluta 1 men somsagt hon jobbar över.

Just nu sitter jag och lyssnar på Thåström från mobilen, ser på iradise hotel, och bloggar. okej förmycket på samtidigt och tv:n tittar jag inte ens på så ska gå upp stänga av musiken och bara se på pippi långstrump, min favorit fast vem gillar inte pippi??


Tredje person!?

Johanna är hungrig men kommer inte få i sig någon mat på ett tag. Ja, varför kommer Johanna inte kunna äta, bantar hon, har hon mag katarr?? Ellåer något annat vad är naledningen??

Nä inget av det Johanna kan bara inte gå ner till köket eftersom Daniel sitter där med sina kompisar och spelar poker och Johanna vat att man inte får gå ner dit då.

Varför skriver jag i tredje person?? Aa vem vet det som vet det är ett geni.
Iallafall som jag skrev är jag lite hungrig men om man vill ha mat måste man laga at och det kan jag inte eftersom Daniel sitter där och har blockerat hela köket, aja får leva på blåbärs pajen ett tag till hihi det är vad jag har ätit idag.



Ååh jag var tvungen, det var ju nite så att det gjorde saken bättre. =P

Grattis Bibbianca

Idag vaknade jag vid 12 tiden, då jag gick direkt till duchen sedan gick jag till emma fast jag gjorde lite saker imellan det.
Vi åkte till Backaplan efter en stund Emma skulle köpa en mobil och något till Louise.
Efter att Emma gjort det hade vi inget att göra så vi båda blev sugna på paj och åkte till stan och åt paj
När vi satt och åt våran paj fick Emma ett sms från någon kommer inte ihåg vad det stog men det stog iallafall hör av dig om du vill i slutet. Sms:et var från killen i telia butiken ahah ganska lol ändå han tog hennes nummer medans han fixade med hennes mobil och sms:ade henne senare, vi fick oss ett gott skratt iallafall.

Sedan gick vi mot centralen och Emma tog tåget till Birger bagareoch jag bussen hem. På centralen träffade jag Daniela och detvar verkligen längesen jag träffa henne.

Iallfall ett STORT Grattis till Bianca som fyller år idag!!<3<3 Grattis!! 
Säg Grattis till henne!!


Hihihi bild på mig och Bianca ^^ Grattis!!!

Die mauer-Ebba Grön

Jag är rädd men antar att det var något aa vet i fan iallafall tänkte jag efter som det var väldigt väldigt läskigt så blir Die mauer dagens låt!



Väldigt fin låt och det var faktiskt en av Ebba gröns sista låt vilket gör den lite mer sorglig.
Gillar Thåström på bilden. ;)

Asså Hjälp, det är läskig

Asså herregud det här är läskigt.
Jag sitter och överför lite musik till mitt minneskort, och så för jag över Die mauer och råkar klicka förlänge antar jag.
Helt plötsligt sätts låten på, okej inte fel med det jag gillar ju låten men jag ser inte musik spelaren så vart spelas den från?? Och jag för över från en helt vanlg mapp, problemet är ju bara att jag inte kan stänga av den.
Det är läskigt asså är det något slags data spöke i farten eller??
Okej jag börjar fan bli riktigt riktigt rädd och jag menar det, det är läskigt och jag har inten play knapp på datorn så jag vet inte hur jag ska kunna stänga av den utana att starta om datorn.

Kanske har min Thåström tröja och datorn pratat ihop sig och kommit på att skräma mig lite vem fan vet. Okej nu är den inne på sin tredje gång, Kanske är det någon som försöker säga mig något!

Nej jag skojar inte detta är läskigt!!

Okej detta var riktigt riktigt läskigt!!
Nu har det slutat men hur det slutade det?
Jo, jag sa okej okej vad är det du vill? Du kan sluta nu det är läskigt!, lite för mig själv.
Sluta den?? JA hur jävla läskigt är inte det!!!??

W995i och Pippi

Nu har jag köpt min mobil, det blev en sådan som går på reklam väldigt ofta alltså en röd W995.
Iallafall när man har någon ny mobil att pilla på så kan man göra det i flara dagar sedan tröttnar man och låter den vara lite. Okej fattade inte den meningen själv.
Nu laddar jag ner en film till mobilen och ska snart se på Pippi tror jag, blev lite sugen på pippi när jag kom på att jag hade alla serierna på datorn. Pippi är en av mina favoriter, hon är mysig på något sätt eller snarare aa kul.
Strunt samma fattar knapt vad jag skriver själv.

Jag och Emma såg klart på Snövit och Aristocats, det var längesen man såg dom men när man ser dom nu fattar man dom och jag kom även ihåg vad jag var rädd för.

Datorn vill inte ladda upp någon bild så det blir ingen.

Lite gamla bilder!! ^^

Idag är det en seg dag Johanna är förskyld, Jimmy har bränn sår från fun city igår, Daniel vet jag inte men alla sitter i soffan och tittat på Simpson det kallar jag en seg dag.
Sitter också och tittar på gamla bilder som jag har på mitt lilla usb minne hihi det är heligt och det är bara jag som kommer åt det muahahah!! Alltså det är jag som har det och det är jag som bestämer vilka bilder som ska visas haha.







Den b ilden på Johnny Depp la jag ut bara för att jag och Emma gjorde om den lite när vi hade lite tråkigt i Norge, då vi älskade Johnny depp. Det är lite olika bilder som jag hittade.

Madonna- Hung up

Okej en dagens låt innan jag ger över datorn till Daniel.
Om jag skulle tagit vad jag lyssnat på så blir det Ballad om en Amerikansk officer men inte idag.
Idag blir det en madonna låt, förvånad? Okej tänkte mer på att idag var det konsert och igår var vi utanför, btw Emma är på madonna nu, om den inte är slut.



Blev Hung up eftersom det är den ända låten jag vet, gillar inte madonna så mycket alltså musiken eller personen dom skriver om i skvaller tidningar, men that's life!

Bilder från igår( 8/8)

Okej nu är det bra om idag tänkte att jag sklle lägga upp några bilder från igår, och dom är ca.75 st. totalt och dom flesta är på mig, Gris 3 och Gris 2 och någon på Anton.










Så får bli bra annars kommer detta inlägg bli skit långt!
Sista kortet är min röda rygg. xD
Kommer verkligen sakna Elle/Gris 2 så detta är ett minne av henne hehe ännu en gång låter som om hon kommer dö!

Den frusna leoparden!

Tittade på "den frusna leoparden" förut och måste säga att den inte allas var bra, utan det var en sådan sorlig 08-tals film. Asså det var en sdan film dom knappt sa något i utan en gissa-vad-som-hänt-film, men det man hörde va bra okej jag gillar Thåströms röst vet inte varför men gör bara det.
Men jag fatta varför den inte blivit känd, Peter Stormare var en sådan föredetta brottsling som ska reda upp allt och leva i "fred", men lyckas inte så bra i slutet. Thåström spelar hans lille bror som har en dröm att åka till Afrika, bryr sig inte om någon eller sig själv i slutet krossas hans dröm och han har inget kvar. Antar att ni inte kommer se filmen men om ni gör det lyssna på Thåströms röst och se hur han går, och glöm inte stormares röst, okej jag gillar Stormare som skådespelare faktiskt än av min favorit och Thåström lär ni nog veta, så kan ju inte klaga på skådespelarna.


Smärta och tips!

Aj jag har ont på ryggen (sägen man så?) det gör ont så just nu sitter jag med rak rygg över datorn, och ser "Asterix och kleopatra" (den tecknade). Kom just på att den inte alls var roligt, om man sett den otecknade så är den inte bra.
Men tror jag ska stänga av den och se på "Den frusna leoparden" Anledningen till att jag vill se den är för att Joakim håström är en av huvud rollerna och Peter stormare den andra blev lite nyfiken ch se den när jag läste om den, men frågan är om den funkar.

Ett tips: stoppa aldrig in ett minnes kort i datorn som är förlitet. Skulle testa om man kunde stoppa in minnas kortet till kameran direkt i datorn men nej det var för litet och sluta med att jag fick ta en pincet för att kuna ta ut det.


Det satt fast men........

.... jag fick ut den med en pincet.


Btw. Filmen funkade så ska se på den och titta om han var en bra skådis.;)

Brännt fläsk!

Hej nu är jag hemma! Jag och Gris 2 har vart i sanden hela dagen och solat och badat och jag har brännt mina armar och axlar såg jag nu, men fin färg. ;)
Mitt hår der jätte konstigt ut och mitt ansikte är inte sminkat men såg en likhet i en som är med i Twiligth ska visa. hihih


Ursäkta bilden men jga ser förjävlig ut jag vet, och just nu kan jag inte ta en bild.
Men jag tänkte mer på frisyren lite likt iallafall. =P

Mm nu lukat det grill och en duch för mig lockar!
Vi ska "se" madonna sen eller snarare sitta utanför ullevi och lyssna men ska bli mysigt!

Johnossi- man must dance

Hemma nu har ni saknat mig?? Åå tänkte väl det men nu är jag hemma igen!!

Orkar inte säga vad jag gjort idag men kan lägga upp en dagens låt, lova inte Thåström okej det kommer bli svårt eftersom jag bara lyssnat på han idag men jag kan!




Okej var inte så jätte svårt men här är Johnossi som jag till och med har sett live,
otroligt skön låt och rösten går det ens och beskriva hans röst. =)

Coca cola cowboys- Imperiet

Asså har suttit och lyssnat p å Imperiet och har hört C.C. cowboys tre gånger på slump sak så jag antar att jag ska ta det som dagens låt.
Lovar imorgon blir det nåt annat förutom Thåström. Vet att dte inte är så många som lyssnar på låtarna ens men iallafall.
Börjar med en ny kategori nu och det blir Dagens låt ska försöka att ladda upp en låt varje dag! =)


Låten är så himla härlig tycker jag så lyssna iallafall aja obeskrivligt bra är dom!!<3

Men det får bli bra för mig idag eller igår ;) God natt!!

25 juli<3

Radera alla mina bilder från min dator nu, det tar sån plats sen har jag det på mitt usb minne.
Iallafall sitter jag och lyssnar på imperiet fast just nu rymdimperiet men det är ju samma band.
Iallfall om man går in på endast imperiet på Spotify finns det en skiva som heter livet e en fest-80-talet, på den cd:n finns alltså Ebba grön, Impriet, Thåström och Rymdimperiet. Jag kom just fram till att den personen som satte ihop låtarna på den skivan gillar Thåström eftersom han är med i varje band, men det är ju bra att personen visade det på ett sätt iallafall.
Pappa berättade att när han va och campade på 80-talet eller något var det några som spelade "Balladen om briggen blue bird" hela tiden, vilket jag tyckte var väldigt kul när han berättade.

Iallafall snackade jag med pappa på bussen och han hae precis ringt telefon snubben och han ska till jobbet imorgon så snart kommer min mobil och snart blir det kul att åka buss, fast har inget mot det nu men musik musik är livet!!



Då hade jag långt hår, då hade Bianca kort hår!
Hahaha det roliga med det hela är att jag har kort hår nu och Bianca långt haha komiskt va!!
Tänkte på det när jag bläddrade igenom mina bilder.
Bilderna är tagna förra året på Thåström min första konsert med honom<3 25 juli var det!


Söt unge!!!

Nu är jag hemma, jag och Bianca började dagen vid havet och slutade den på en bio salong.
När jag hämtat Bianca och bytt om till bikini gick vi ner till havet och tog ett bad och låg och pratade lite medans bada hade Häng gud på hjärnan. Sedan gick vi hem till mig där vi bestämde film och sedan åkte vi. Det blav year one som varsjukt roligt helt otroligt rolig. Sedan bye bye och sedan hej till micki som jag träffade på spårvagnen, sedan bye bye till henne och hej till Emma, briger och hanna, och sedan bye bye till dom och nu hemma. Aa det har vart en mycket stressig dag idag  eller inte väldigt sofft med trevligt sällskap otroligt kul att täffa bianca idag, fast det är alltid lika kul!
Nu har jag ätit tre knäcke bröd och det är väldigt gott tycker jag.

Okej detta är nog världens sötaste unge om ni inte går in och titta på den söta ungen kommer ni aldrig få veta vem det är så tryck på länken och läs den söta ungens blogg okeej uppfattat??? Söt unge(länk)!!


Sjukt kul var den men jag gillar inte Jack black men det är för att han alltid är misslyckad.
Men den är värd att se helt klart!!

p.s hihi jag är jätte röd i mitt ansikte hihihi kul va =P d.s

Imperiet- Ballad om amerikansk officer

Det räcker inte bara med God natt bilder utan en underbart fin God natt sång får vi ta också! ;)
Appropå USA snart åker Gris 2 till USA och det är om 8 dagar :'( hon kommer bli mycket mycket saknad minnes stund för henne blir det (hahah låter som hon kommer dö xD).
Gissa tre gånger Ebba grön? Thåström? Imperiet?
Rätt, eller svaret är Imperiet!!


Lyssna på texten otroligt fin tänk er det framför det det är nästan så att tårana börjar falla!
Måste vara den finaste texten Imperiet gjort men då har dom gjort mycket!
Den är faktiskt bättre live än vad den är på spotify.
Lyssna och njut!
God natt!!<3

God natt bilder!;)

Kom hem från Gris 2 någongång vet inte när, vi såg på Kenny begins som jag beundrar djupt nu, den var kul. ;)

Iallfall sitter jag och sms:ar med Bibbianca, som jag kom på att jag saknat otroligt mycket lilla bibbianca ahha senast jag träffa henne var på Thåström 2 juli vilket är alldeles förlång tid. Men nu imorgon faktiskt ska hon koma till mig, då ska vi bada och sedan gå på bio. =D
Det kommer bli mer Bianca till hösten då hon börjar på lindholmen hiihih det gillar vi. ;)


Tack tack TACK!!! Emma för att jag fick följa med pözz på dig!!!!!!<3

Johnossi-  Mycket härlig musik, trodde det var mer än två men nej bara två pers.


Sugarplum fariy- Två snygga bröder bra musik alltså ja dom va bra!;)

Bob hund- asså han var helt sjukt tycker om musiken bättre nu när man sett han live!;)

Lorentz & M.Sakarias- Ja, om jag säger partille johnnys säger
 ni tryck ja det var tryck och mycket mysigt, men inte min musik men bra är dom.

Dead by april- Dom är bra men som Emma säger för mycket fjortis band.

Hallo saferide- Kan ju inte säga att dom va dåliga
men jag störde mig mest på dom brevid mig så hörde kanske inte så mycket xD

Thåström- Behöver jag ens skriva nåt men kan skriva att jag fick tårar i ögonen.
Thåström är underbar och musiken är obeskrivligt bra!<3

Det var dom bilderna jag tog på festival området men kameran var inte upp mycket alls bara 171 bilder vilket är väldigt lite.


hmm vad blir det att göra idag??

Blä vad jag har tråkigt, okej vakna för en timma sedan och har hunit ta en duch och satt mih vid datorn.
Iallafall är det fint väder ute så man kanske ska gå ut, men vad kan man göra ute har inte en större lust att bada eftersom det ine är kul bada själv och sen ducha jag nyss.
Aja jag får hitta på nåt, ska jag vara ärlig har jag lust att åka till stan men det är jag nog ensam om hehe.

Tror jag är mer förskyld än vad ajg trodde, har nämligen ignorerat den lite men nu kände jag att jag borde ta på mig kläder och gå ut!


Nämen oj undra hur hon fick en sådan overklig bild =O??=P

Ointressan, ointressan det var ordet du sökte!

Hahaha jävla tönt!! hahahah fick bara lust att uttrycka mina känslor lite, det är väldigt bra att man gör det annars kan blir psykiskt stöd av allt runt omkring, Jävla Tönt!!! Hahah okej hade lust att skriva jävla tönt hihih okej det va ju jättte kul HA HA HA HA! Jag sa det till en människa men det är hemligt till vem muhahahah! kul va jättte kul!

Hahha sitter fortfarade och lyssnar på daniels Spotify, är fortfarande beroende av Thåström.
Låg och tittade på Ebba the movie förut och den är bra min favorit film eller inte eller asså den va bra för Thåström är snygg hehe, egentligen är han inte det men vet inte beundrar hans liv så mycket at det blir så, ni kanske har erfaren heter vem fan vet!
 Hej!  Mitt namn är Johanna! idag har jag haft en väldigt o äventyrligt dag vilket jag gillar ibland men visst kan men göra den kul med lite Thåström musik som jag blir helt fuckt up när jag hör. Hahah lol vid tre var jag lite myrig i kroppen så jag gick ner till mamma och tittade om det fanns nåt att äta men nej, så jag gjorde en pesto omelett medans jag sjöng på Häng gud och Personliga persson. Sedan tog mamma fram hehe det är hemligt men kaffet var på plats.
Vid fem tiden kom jag upp ur min underbara säng och i min fin fina Thåström tröja, så åkte vi iväg till Kina och köpte mat, det var gott. okej en ointressant dag iallafall, vet du vad som är väldigt kul nä klart ni inte vet, Men när man söker på Thåström kommer äver Jerry Thåstrm med och han är en sago berättare ahahah så jag sitter först och lyssnar på senk hederlig musik och helt plötsligt kommer svensk hederlig saga hhaha okej kul. 
Oj va långt det blav aja lika bra det ingen kommer ändå läsa det, det är ju så ointressant det var ordet jag sökte i havet ointressant!

 Thåström är mannen, mannen är Joakim Thåström!!
(Jag känner mig smart när jag skriver så, och det är inte ofta)
 

Exorcisten

Jag har vart ganska jobbig idag natar jag, för det första har jag krikit eftersom jag har lock för öronen, sen har jag var lite över trött och hppat runt över allt, och sjungt på antingen Häng gud eller personliga. Ja, jag har kommit ram till att min familj inte gillar min musik smak vilket är synd eftersom jag inte skäms för det utan springer runt och skriker ut vissa låtar.
Vi såg på Exorcisten förut och eftråt började jag och Jimmy ää.... leka haha aah jag var det lilla psyk barnet och Jimmy var präst, hahah ja, jag är jävligt jobbig ibland sen jagade jag ut pappa till sin bil så han försvann.
Exorcisten kan vara lite små rolig ibland fast ändå inte men det ser kul ut och vissa ord låter väldigt hemska på ett roligt sätt, aja iallafall kunde jag inte hålla tyst ibörjan så mamma blev lite sur men är man jobbig så är man. ;)


Klockren!!



Asså så jävla bra så det finns inte haahha skratta som en galning när jag såg den hahahah!

En kort dokumentär om Thåström!

Va busig jag är hihihi, jag sitter inne på Daniels spotify och lyssnar p Ebba Grön busigt va!!?
Jag vaknade förnågon timma sedan då jag gick ner och kom fram till att vi skulle tömma datorn elelr nåt eller omformenering eller vad det nu heter har ingen aning.
Men det ska Daniel göra eftersom han lånar min dator nu när hans är trasig så får han göra lite för mig.

Hehe blev otroligt sugen på kina mat så tror det blir det till mat idag hihi nu när man har tid och äta. ;)
När vi var på Yran åt vi middag kanske 2 dagar och en dag på festivalen alltså den dagen v iåt på Yran åt vi ett på natten och sista dagen åt vi lite men det kallar inte jag mat, är det festival så är det.

Asså sitter fortfarande och är beundrad över Thåström, han har vart med mo så mycket asså det är helt otroligt mycket och hans åsikter i dom flesta Ebbagrön låtarna är bra åsikter aja skit samma kan ändå inte utrycka mig.




Som sagt han är helt otrolig verkigen beundrar allt han gjort!

Oyafestivalen

Inte visste jag att Oslo hade en stro festival.
Alltså lilly allen kommer, Thåström, bob hund m.m. Alltså funderar seriöst på att gå men om jag åker dit blir det för att gå på Thåström alltså åker jag dit på Torsdag 13 Augusti och sedan går jag på Fredag och lördag. Men jag tror ändå inte det kommer bli av eftersom jag måste spara pengar och sen massa bla bla bla skit samma men det hade vart kul och åka dit.
Isåfall kan man ju åka dit nästa år om det är några bra artister då, nästa sommar blir det festival sommar hoppas jag iallafall.
Men det blir iallafall Oslo 17 Augusti till 21 men tycker det var lite lite tid men får se hur det blir.

Oyafestivalen


Thåström, Det handlar om Joakim Thåström!!

Ja, som ni kunde läsa har jag vart på Yran med Emma vilket betyder att min blogg kommer handla mycket om musik.
Och eftersom jag just nu är helt besatt av Thåström handlar det om Thåström, men han har gjort så otroligt mycket och har faktiskt fasnat lite på hans galma band alltså Ebba grön och Imperiet.



Texten är riktigt fin och fasnade faktist på hur han såg ut då, han så inte så illa ut, ;)


Fasnade för denna låten och det var på hur han sjunger den eller om det är för att låten låter lite lustig men gillar den verkligen, men det är en Cornelis Vreeswijk  från början men får nog ta och lynna på den för att fatta om Imperiet gjort den bra eller inte.

Yran 09

Gissa vart jag har vart??!
Jag har vart i Östersund med underbara Emma, vi var på Yran alltså en 3 dagar lång festival och det var jätte kul.
Första dagen, Torsdag såg vi: Sugarplum Fairy, Johnossi, Buller, Opeth
Andra dagen, Fredagen: Bob hund, Lorentz & M.Sakarias,Bigbang
Tredje och sista dagen, Lördag: Dead by April, Hallo saferide, Thåström, President talet och sist Lady gaga.

Roligaste artisten och titta på var helt klart Bob hund som bjöd på sig själv hela tiden vilket vi gillar.
Bästa artsisten: Alltså alla var jätte bra men min favorit är som vanligt Thåström kan inte säga nåt annat man klart allla andra var jätte bra.
Mest tryck: Lorentz & M.Sakarias, herregud vi stod längst fram och vi höll på att dö dessa partille johnnys dom är bara för mycket ibland.
Mest folk: Gissa två gånger?!! Lady gaga såklart vad annars hon är ju världs känd. Men hon var mer närvarande än vad jag trodde hon skulle vara och verkar riktigt trevlig.
Ja, hela äventyret var jätte kul och väldigt äventyrligt. ;)

"Ser ni mig och Emma på Johnossi eller Sugarplum fariy."



RSS 2.0