En liten "chock"

Vädret är lika fint idag om ine finare vet ite men det är riktigt härligt ute, har vart  ute sedan 09.00 imorse och kom hem 11.30 jätte härligt verkligen det är sånt väder man alltid vill ha.

Igår kväll åkte jag till pappa för jag skulle lämna och hämta några saker. Jag tog med mig Hanna bara för att jag inte ville åka dit själv, när vi kommer innan för dörren står pappas "flickvän" där så jag fick träffa henne igår också. Hon var jätte trevlig och hade bra humor dessutom så det kändes inte konstig, allstså när jag åkte dit visste jag inte att hon var där så det blev lite som en chock. Dessutom tänkte jag bara hämta sakerna och sticka men så blev det inte utan vi stannade där ganska länge men det var kul och träffa henne.
Efter vi vart där åkte vi till maxi och sedan hem till Emma sen hände det inte så mycket.

Nu ska jag ta och äta lite frukost känner att jag knappt har någon energi kvar i kroppen.

Fint väder, fina kläder haha

Åå vilken underbar dag det har varit idag solen sken, folk var glada, jag var på bra humör och ja finns det mer att begära??
Det har vart en bra dag idag och Grattis till Madde som är 17år idag Grattis!!
Just nu sitter jag och tittat på "Fönstret åt gården" som är en film från 50-talet tror det är en skräck film.
Sitter också och väntar på Hanna som borde komma snart men nu ska jag se på filmen så ha en bra kväll!!

Pengar och kaffe

Sitter och tittar på Uderworld med lite te i handen mysigt, fast ska snart gå och lägga mig börjar nämligen 08.00 imorgon. Vi hade kök idag då vi gjorde kalv med dillsås och potatis och persilje moroter och ja det var gott.

Har gått runt i nästan två veckor och trott att jag bara haft 60kr kvar på kortet men nä jag tittade igår hade jag närmare 200kr kvar undra om jag blev glad, så jag gick och firade det med en kaffe.
Också köpte jag en "tröja" som jag ska ha på lördag, den var på rea och från början kostade den 399kr men nu kostade den bara 149kr vilket var ra tycker jag, detta var då på MQ.

Hämtade mitt busskort idag innan skolan, så att jag slipper använda Jimmys.
Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag kommer upp imogon. ;)
 
God Natt!

Misslyckat prov

Sitter och tittat på nickelodeon har inte så my cket mer att göra.
Ja det är fettisdagen idag så då blr det semla dags, köpte fyra semlor i skolan dom är nog goda tror jag, köpte också ett bröd som var väldigt gott tänkte egenteligen köpa frallor men det fanns inga, måste erkänna att jag blivit gansk kräsen när det gäller bröd och vill bara ha färskt men det är ju gott så man kan ju inte klaga.
Vi hade prov idag gissa hur det gick? Hahah efter fem minuter var 75% av klassen borta och papperna var inte så mycket i fyllda, alltså IG till halva klassen jag var en av dom. Jag satt och försökte se om jag kunde svara på några frågor vilket jag inte kunde, helt plötsligt hör jag Emma: " Är du klar eller?" jag nickade på huvudet och sedan gick vi ut till datorena, jag satt och skrev klart engelskan.
Kände mig som en riktigt pluggis idag eftersom att jag var tvungen att skriva klat den till sista lektionen och jag fixade det såklart. Men nu ska jag ta och äta lite så hadet!


Det är jag det!

Bra gjort!

Åter igen Grattis mela! Var bara tvungen hon fyller ju 17 år det är inte varje dag man gör det eller hur?!

Har gjort en snäll sak idag, det var så här: Jag och Daniel gick samtidigt till bussen man han gick lite innan, innan han gick hade jag råkat välta ner hans bok på golvet alltså så det ramlat ut väskan. När han har gått ser jag att boken ligger kvar så jag tar boken och halkar efter honom, när jag säger halka menar jag det det var svin halt ute, iallafall så får han boken och han blir glad och jag blir nöjd sedan traskar jag vidare genom skogen. (okej genom skogen skrev jag bara för att det lät bra). När jag går känner jag hur min fot börjar göra väldigt ont och kommer fram till att jag har fått sko skav, bra så nu har jag gått med det hela dagen och det har gjort ont. Nu sitter jag i mammas tofflor och mjukisar alltid skönt, när jag kom hem la jag mig på soffan och somnade framför SATC så då missade jag halva det avsnittet men men vad gör man inte för en liten tupplur mitt på dagen.
Efter att jag slutade åkte jag in till stan och tittade lite kläder, har inga pengar men att titta gör ju inget.

Min "enter" knapp är seg och det är väldigt jobbigt hoppas bara att den fixar sig.
Imotgon har vi prov jag jag glömde allt hemma kan ju inte säga något annat än bra gjort Johanna! 
Så nu ska jag sova God natt!! 

Plugg och MTV

Nu var det tre dagar sedan jag skrev men jag har inte haft någon lust.
Men har inte gjort något speciellt har bara: åkt pulka, gått på bio och vart hemma och lite sånt.
Ja, det är mycket snö ute nu men det var mer i går kväll det har nämligen varit närmare 4+ grader ute idag så det mest har smält bort. Har inte varit ute idag har mer suttit inne och plugga och sett på MTV kul vaknade vid två tiden idag så halva dag gick bort där.
 
Mela fyller 17 år idag så Grattis till mela!!!

Tittade igenom lite webbkamre bilder och hittade några bilder alla var påa mig. Men saken är den att på några a bilderna kände jag inte igen mig själv. Datorna är från julas så bilderna är det samma.


Före kan man nog säga


Efter

på lite mindre än en månad förändrades jag gansk mycket asså håret då men jag menar det nr jag säger att jag inte kände igen mig själv.

En snygg Brad pitt

Min dag idag har vart ja vad ska man säga kan ju börja med att berätta. Jag gick upp kl.07.00 då jag skulle till tandläkaren väl framme hos tandläkaren gick det bra allt var fint. Efter det åkte jag och tränade, efter jag tränat gick jag till maxi och köpte bröd som skulle bli min frukost när jag kom hem. Sedan var det dags för skolan men eftersom att det är snö så var jag tvungen att gå till bussen och när jag går nerför våran backe som är ganska brant känner jag hur jag börjar glida ner, och glider nerför hela backen och får inte stopp på skorna men jag står på fötterna hela vägen ner som tur är. När jag väl kommer på bussen finns det knappt någon plats men när jag hittar en, när jag ska sätta mig glider jag av och får till ett fjoligt litet tjut, den personen jag ramlar på ser ut som en snygg Brad pitt alltså jävligt snygg.
Annars har jag varit på väldigt bra humör, men nu ska jag gå och lägga mig så Godnatt!!


Gås hud??

Oja jag älskar H&M dom har allt och det mesta dom har är snyggt ja, alla vet att dom har kläder och skor och deras skor är helt underbara det blir nog att jag köper lite skor där, kvaliten vet jag inte men dom är ju billiga och så dåliga kan dom ju inte vara för dom ligger ju mellan 98-398 kr. Men tror det blir där i år brukar inte hitta dom skorna jag vill ha på sko affärer. Men man hittar ju alltid och skor är helt uderbart, men asså dom skorna på H&M asså herregud fick gås hud så tror det blir nåt par därifrån till Turkiet. 
H&M skor.

Väder sol och snö

Åååh sitter och pratar med Hanna som är på Gran canaria och kom på hur otroligt mycket jag längtar tills vi åker till Turkiet så otroligt mycket, så sjukt kul ska det bli och att Mela åker samtigt gör att jag bara vill åka nu kan inte tiden gå snabbare?? Fast så långt är det inte lite mindre än 2 månader yeey jag längtar!!
Älskar verkligen att åka utomlands det är helt unerbart samtidigt som man ser nytt, träffar nya människor kopplar man av och blir lite brunare för varje dag (tänker på varmt land). Måste ju erkänna att jag är lite små avundsjuk på Hanna men snart snart är det min tur att åka hehe men före det Thåström, hur han kom in vet jag inte men iallafall.

Har jag berättat att det snöar ute eller har snöat hela dagen så det är ganska mycket snö ute fast intecm mycket utan mm mycket tror ni fattar men det är jätte mysigt ute när man tittar ut lite vitt över allt me like!
Nej, tittade ut nu och det snöar nu med, älskar snö så nu är jag inte lika avundsjuk längre mihihih!
Som du kanske märker är jag på väldigt bra humör men det är nu på kvällen nästan alltid bra umör då men nu ska jag snart sova!


Ibland kan man ha kul med webb kamera haha här är min flingor!!

Flingor =)

Äntligen.... lämnade han mina flingor ifred (alltså fågeln) hehe sitter och äter flingor som ni kanske redan klurat ut. Jag var lite hungrig och ja, flingor är gott men ite et nyttigaste  men vi hade bara en ätlig apelsin hemma och den åt jag upp.
Flingor och lite te det är helt perfekt onsdags mys. Såg på "Kungfu panda" förut omg vad jag älskr den filmen helst när han ska äta kakor ahah omg sjukt kul var den iallafall.

Imorgon ska jag till tandläkaren och ska vara där kl.08.10 och skolan börjar kl.12.00 men tänkte at jag skulle hinna gymma efter och sedan kanske åka direkt men får se fast jag har bestämt att jag ska gymma iallafall. Imorgon är det också dags för varkök yeey det är kul.
en det verkar inte finnas så mycket goda saker kvar så får väl gå ner och lämna det dan ska jag sova. =)

Riktigt irreterande

Sitter i skolan och har datakunskap och jag har inte en jävla aning om hur man gör hoppas bara att jag löser det men det tror jag.

Kom på en sak som är riktigt jävla irreterande, det är när saker händer i sista sekund, alltså oväntade saker. Kan ta ett exempel i onsdags skulle jag till bussen och som vanligt hade jag lite små stressad, när jag ska ta cykeln kommer jag på att daiel har min nyckel så jag går upp och frågar efter min cykelnyckel. När jag kommer upp och har frågat han, säger han att nyckeln är bruten och titter i låset och saken var den att jag hade ingen extra nyckel, men det ordna sig och jag fick låna låset till hans moppe (ett vanligt cykel lås). Men sånt gör mig riktigt irreterad han hade liksom haft flera dagar på sig att berätta det för mig men istället väljer han och vänta tills jag frågar efter den. Somsagt ibland undrar jag vad folk har i huvudet för jag tror inte min bror är den ända so gjort det.
Men nu ska jag återgå till min data sak!

Okeeej!!

Okeeej! När jag satt här och laddade över bilder till dator (nyss) hör jag något som bankar, jag blev lite rädd men när jag satt och lyssnade lite mer hörde jag att det var någon som smällde raketer, vafan hur tänker folk ibland? klockan är över 12 på natten och det är onsdag alltså mitt i veckan, ibland unrar man vad folk tänker med för det är ju inte första gången heller.

Idag började vi skolan efter en veckas lov, som har känns som minst 2 veckor. Men det är jätte kul att komma tillbaka till skolan igen, hur konstigt det än låter så har jag verkligen saknat skolan att komma tillbaka till vardagen, träffa alla underbara människor ja, jag har verkligen saknat det och dom sista dagarna led jag verkligen (men kan ju också vart för att jag hade tråkigt). Men har jag bara vart i skolan idag? Nej, jag har träna, lagat mat, bakat gjort läxa ja, alltså vad ska man säga denna dagen var en bra dag. Jo, jag såg på en star wars film idag, episode II för att vara exakt älskar Hayden christensen han är så grymt snygg eller så blir han snygg p.g.a han karaktär vet ej men me like.

Haha peston ser ut som bajs klickar xD skit samma det var gott iallafall ;)

Kademumma kaka: God men det finns godare kakor

Ja, lite snö är det ute och det är super mysigt när man tittar ut och ser lite vitt här och var ^^


Hihi försökte ta en bra bild xD men så dålig blev den väl inte??

det snöar

Jaaaaa!! det snöar ute och jag är glad. Det har snöat typ hela kvällen nu och det är minus grader ute så det ser lovande ut.
Det var det som var bra det som är dåligt är att min "å" knapp är trög och det är jobbigt at skriva.
Men såklart finns det fler bra och dåliga saker t.ex. Jag är ledigt imorgon och slipper gå upp tidigt, men hur ska jag ta mig till gymmet? ta bussen kan ju inte åka moppe i snön det vågar jag inte. Det var inte så mycket mer jo, min "å" knapp är fixad yeey nu slipper jag trycka som en galning, gillar när man skriver allt är möjligt då. Sen har jag ett litet problem igen mamma kanske ska ta ledigt för att hon inte mår bra, men saken är den att när jag är ledig en dag och så vill jag vara ensam hemma, aja får se om det blir så eller inte det är ju inte hela världen om hon är hemma eller hur?
Men ska nog ta och se på en film till men God natt iallafall!


oj nä tror jag överdrev lite där med bilden men tror ni fattar.

15/2

Har på mig ett par mysbyxor och en Tokio Hotel tröja så idag blir det bara hemma precis som igår. Just nu sitter jag och rensar kläder och lyssnar på LaFee och Takida ja, vad ska man säga inge Tokio Hotel men saken är den att det har inte kommit något nytt så det är inte kul att lyssnar på dom längre. Sitter nämligen och lyssnar på LaFees nyaste skiva: "Ring Frei" och Takidas nyaste skiva som jag aldrig hört förut.
Imorgon ska jag iallafall göra något, hade tänkt att åka och gymma och på tisdag börjar skolan igen, ska blia gansk skönt och komma tillbaka till vardagen igen och slippa dessa dagar då man inte gör något, men någon gång måste man ju ha sånna dagar.
Hoppas ni får en roligare dag än mig. ;)


14/2

Ja, nu var denna dagen över. Det är ju inte så att jag firat denna dagen (eller vad man ska säga) alltså själv tycker jag den är ganska överskattad, men såklart om man hade någon att dela den med så är det nog en väldigt bra dag.
Appropå 14 februari så fyller Otto år denna dagen och när men ser honom eller när han flög om kring i kväll märkte man at han verkligen är gammal, alltså han är inte lika glad som han verkar men förstås fåglar kan ju också ha dåliga dagar.

Tiden går snabbt iallafall, kommer  ihåg när Emma hade suttit och målat ett kort till fågeln min, det var i tredje klass men jag minns det så väl när vi gick på den lilla skolan ja, det var verkligen mysigt. Men det är inte fören nu i efter hand som man inser det. Jag ska inte berätta något nu men det var verkligen mysigt, och när vi kom upp till fjärde klass oj vilken klass. Men tiden går fort när man har kul och jag slår vad om att dessa tre åren kommer gå blixt snabbt, vi är redan inne på andra terminen och månaderna går snabbt.
Efter dessa tre åren kommer jag åka utomlands det är något som är säkert, jag och Mela ska åka hoppas bara det blir som vi sagt, brukar nämligen inte bli som jag planerat men om man vill det vill man det, viljan styr hela livet. Sen finns det ju saken man inte kan göra något åt exempel kan jag inte komma på men tror ni vet själva. Livet går sin väg så det är bäst att ta vara på tiden.

Oj, lite förvånad över mig själv  men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och titta på en film alltid lika mysigt.
 

Det går långsamt

Herregud vad detta lovet går långsamt, saknar skolan faktiskt så jag satte mig och gjorde lite Engelska. Haha nä, jag kom på att vi hade läxa, så nu sitter jag här och ska skriva sex sidor kul va? ajaj men så mycket är det ju inte, vi har nämligen ingen skola på måndag och ingen engelska på tisdag så vi har det till vecka 9, Men bättre förtidig än försent. Sitter och lyssnar på LaFees nya skiva, haha bra blandning Engelska och Tyska aja det ixar sig nog.
Ska skriva klart nu sen blir det mat mums och sedan tror jag atta jag ska titta  på Melodifestivalen, är nämlgen lite myfiken på alla låtar.

Soligt och kallt

Asså ibland är jag så sjukt smart, eller inte. Satte datorn på stolen eftersom att jag inte kan sätta den på skrivbordet har ganska mycket andra saker där, aja satte den på stolen och om man sätter den på stolen måste man ju sitta på golvet men det jag gör är att jag sätter min på knä på en handuk och tänker inte på att jag får ont i knät om jag gör så. Så nu sitter jag i min säng sträcker på benen, det ver riktigt äckligt att resa sig från golvet aj!
Haha nu fick ni veta det kul va? xD
Nä nu har jag bara suttit innen och lyssnat på musik men måste ta och dra mig ut, vädret är soligt och kallt precis som jag vill ha det.

Alla hjärtans dag!!!<3

Idag är det alla hjärtans dag och gissa vem som fyller år idag? Jo, lilla pippi fågeln han fyller 7 år idag alltså sju år ojoj va länge jag har haft han och såklart är jag glad över att han är i livet.

Annars sitter jag och lyssnar på radion på p4 det är riktigt intressant faktiskt, det handlar om drogor alltså föredetta drogare som berättar om vad dom vart med om och vad dom utsatts sig själva för. Det är hemskt vad som kan hända med en person som bara tar en drog, hur beroende man blir av det att man kan bli en helt annana människa på att bara ta en drog och ja, där fastnar man jaja får väl hoppas att det inte häder än själ iallafall, men det väljer man ju till största del själv.
Nu ska jag gå upp och ta en duch så ha en jätte bra dag!!!<3


Lilla (stora) pippi fåglen 7 år Gratis Otto!!!!<3<3<3

Snart snart är den här

Sitter och sminkar mig nu ska snart till stan och se på bio, "Vi hade tur med vädret igen"  den verkar ganska bra.
Igår så jag "kärlek på menyn" innan jag gick och la mig, gud va bra den var det var sorg, kärlek, bråk och maten såg underbar ut. Det är inte sista gången jag ser den iallafall kan jag ju säga så om du inte sett den se den, helt klart värt och se.

Annars vaknade jag upp imorse av att solen tittade in lite försiktigt bakom rullgardinen, när jag såg det fick jag en sån vår känsla, helt uderbart med våren solen tittar fram efter den kalla vintern, blomorna blommar för första gången efter vintern och alla är glada jaja kan ju inte säga något annat att våren är påväg. Men själklart är vinterna helt underbar nu när olen lyser, 2 minus grader utanför dörren ja, nä solen tittar fram blir man glad och vill bara gå ut.
Oj, snart ska vi gå så ha en bra dag!



Ojoj så det kan gå....

........Jag skulle häng ut mitt täcke på ballkongen, när jag hängde det på balkongen trillar min mobil ut och hamnar på marken. Men den klarade sig   för den hamnade på gräset, men bara för att det är kallt ute var jag tvungen att springa ner och hämta den.

Så nu har jag tagit en duch och sitter här med en ansiks mask som säker suttit för länge i ansiktet men ju mer dessto bättre (hoppas jag). När jag är klar ska jag sms:a Jackie så ska vi åka till maxi sen ska vi nog sitta här hela kvällen mamma jobbar natt tror jag.
Såg på Hairspay nyss och den var faktiskt ganska bra men tycker att den gamla är bättre, men den dög ju.
Jaja men nu sk jag ta och fixa mig hadet!!


Det blidde inge

Blev inge ullared idag istället stack vi till frölunda torg och var där sedan åkte vi till stan och nu kom jag hem.
Nu sitter jag här hur snurrig som helst  så jag ska ta och sova nu, vi ska åka klockan 07.00 till ullared det finns anledning varför men jag orkar inte skriva det för det är något fel på min dator, kanske var för att jag råkade ställe mig på den förut men God natt!!


Fullt upp!

Idag har jag, vart i stan med farmor, och tittat på filmer.
Egntligen skulle jag och Mela på bio men hon var forfarande sjuk, innan bion skulle jag och farmor handla lite men eftersom att det inte blev någon bio stannade jag och farmor längre. Jag fick köpt fyra par leggins och det behövdes.
När vi kom hem var jag väldigt trött och gck upp och satte på datorn och såg på "Astrix på olymipiaden" och efter vi ätit såg jag på "förtrollad". Båda var väldigt bra fast förtrollad var nog ändå den bästa tycker jag. 

Igår när vi kom hem från Ikea hade jag köpt en filt från ikea och en kudde från jysk, väldigt bra filten är till bra andvändning nu faktikskt och kudden är bakom mig så jag inte får ont i ryggen. Vi köpte en ram till mina små tavlor som vi köpte i Paris för några år sedan, ska ta kort på den när vi fått ihop det. När jag kom hem såg jag på "27 dresses" den var väldigt bra det var den me love it!

Och imorgon vad ska jag göra då? Jo, jag ska med Emma till ullared, efter det ska vi till Gamle port så jag kan ju inte påstå att jag inte her tråkigt iallafall. När vi ändå är på ullared ska jag köpa naglack och lite små saker som man alltid behöver alltså ansiks masker, naglack you name it.
Så nu ska jag sova vi ska åka tidigt imorgon så hadet och God natt!!

Lite support!

Hejhej mina små vänner! Nu har jag fått mailet av Simen, i mailet innerhåller en musik video som ni bara måste se.
Alltså detta är då Dead hoodlums och låten heter No Cowboy, personligen tycker jag den är jätte bra!

No Cowboy- Dead hoodlums
Myspace

Vi är ju ändå släkt så man måste ju sprida musiken på bästa sätt, så om ni är jätte snälla nu så går ni in och lyssnar somsagt jag tycker att musiken är sjukt bra (Inte bara för att jag känner personen). Simen är sångaren. =D

Nä, tillbaka till verkligheten! Nu ska jag ta på mig lite kläder, sedan kommer väl mamma och då åker vi till Ikea!

Lämna en kommentar om du tycker dom är bra!

 
Redigerade bilden lite men det blev ju bra =D

Tiden går alt bra snabbt

Nu har jag legat och lyssnat på Thåström ett bra tag och det är verkligen hur skönt som helst. Tänkte att jag skulle ta en duch men det sket sig orkar inte vara blöt nu är alldeles för trött för det, men jag lovar att inte gå äcklig hela dagen får ta och hoppa in i duchen snart.

Gud vad fort tiden går, redan sport lov! Det kändes som igår då vi gick runt och pratade om hur mycket vi längtade efter Julen. Men det är ju inte så att tiden går snabbare tror jag, fast när man var mindre gick tiden långsamare. Jag ar kommit på varför det är så (tror inte jag är ensam heller) det är för att nu förtiden går man i skolan till 16 eller 18 och är mycket tröttare så man hinner inte göra så mycket på dagarna. På ett sätt är det sköt att det är så och ett att det inte är. Vi kan ju börja med varför det är skönt jo, det är såhär att jag har ändå inte så mycket att göra på dagarna sen gillar jag alla sköna människor på Ester.
Varför inte så jo, somsagt vi går ju i skolan och jag är mycket tröttare nuförtiden så det kan vara svårt att hålla uppe ögonen ibland, men det funkar man kommer ju hem efter ett tag iallfall.
Jag har ingen anning varför eller hur jag kom in på detta ämnet.

Ska försöka vakna till nu och plocka undan i mitt rum även om det inte är så mycket att plocka bort men mitt skriv bord hehe bara massa saker på det. Ska gå ner och säga till pappa att vi åker till Ikea imorgon, jag har längtat på detta äntligen har lite skaer att köpa som kuddar, ett mini bord till dator, korgar ja det var nog det men kommer nog på något när jag är där. Så nu ska jag gå ner så Hadet!


Jimmy, lilla August och Farmor med vagn. Inte riktigt sån väder är det nu men jag vill ha!!

Halv sover

Det blev ingen bio idag, vi hittade inget bra så det får bli melodifestivalen ikväll.
Just nu ligger jag och lyssnar på Thåström och halv sover, men saken är den att jag väntar på att star wars ska laddas ner. Kom på att jag kommit in i en Star wars period nu och det blir någon gång per år.
Nä ska nog ta och sova nu helt otroligt trött. Ha det!!

Lite snabbt så

Ska bara göra ett snabbt inlägg sen ska jag sova.

Vart i köket idag och vi gjorde små kycklingpajer och peti chuer (stavning) det är som en banan bakelse.
Ja allt blev lyckat men vårat kök såg ut som ett bombnedslag som Jonas valde att kalla det.
Och hur vi hade planerat allt vet jag inte heller för när klockan var helv 11 fick vi väldigt brotom men vi hann, men maten fick vi hoppa över. Istället åt jag rester av pajen och Vincents utsökta fläsk kött helt underbart bra gjort!
Jaja klarade dagen och när jag kom hem lagde jag pasta carbionara som också blv väldigt god. Sen när jag slutade skolan har jag vart med Emma och det var bara vi två så vi såg på två filmer eller nåt men nu är jag über trött så jag ska stänga av datorn och sova! God natt!!<3

God natt!!

I tisdags fick jag veta att min mamma träffar en ny, hans namn är Göran och verkar tjärna bra ( det är mycket viktigt hehe) han bor i Mellerud (stavning?). Okej snart kommer väl hans person nummer upp också ( inte för att jag vet det). 
Jag visste att pappa träffar en ny och hade en liten aning om mamma också, men nu slipper jag titta sms inkorgen för nu vet jag ju hehe. Men jag måste ju säga att det kännt väldigt konstig att mamma och pappa träffar nya personer efter ca. 18 år, ja 18 år det är ganska mycket men man kan ju inte bestäma vad mina föräldrar känner för varandra. 

Detta är helt säker sista inlägget för idag för nu ska jag göra mig redo för att sova!  =D 
God natt!!!
  
Det snöar ute men kommer nog smälta bort snart.

Inte tappat bort!

Vart i skolan idag såklart det är ju bara torsdag. Vi hade våran tema middag idag, våran grupp hade sommar och ja vi lyckades faktiskt.
Ja, maten var jätte god och jag tycker vi lyckades bra med både maten och dukningen. Men såklart var alla rätterna jätte fina och såg goda ut för den delen, det var väldigt kul och göra arbetet.
Menyn såg ut såhär:

Förätt: Mozarella sallad med vitlöks bröd.
Varmrätt: lamm grillspett med ugnsbakad potatis.
Efträtt: Glass med grädde, honungsmelon, passions frukt och choklad sås.

Visst låter det gott? Men som jag skrev alla rätterna såg goda ut så vi var ju inte speciella om man kan säga så.





Igår tog ju jag och Mela ganska många bilder så jag tänkte att jag skulle lägga upp några av dom här.
 
Mela tittade på snön =)

Hmm den sura sidan av Mela.


Jadu vad ska man säga den tog hon själv xD

Blev den mest seriösa bilden på oss två.





Våran fina skola!!

Asså ibland undrar man!

Våran tyska kompis är med på bilden också (pontus)

Haha våran tyska lärare undra vad det var som blixrade men vi sa aldrig något xD


 
Krya på dig Melisen! Detta var bevis på att jag inte Tappat bort dig xD <3

lite snö

Sitter och tittar på tv och har precis ätit lite mango, super gott fast först gången jag åt det tyckte jag det smakade morot men ju mer jag åt ju mer tyckte jag om det.

Det har snöat idag alltså det började 15.15 och skutade vi 19 tiden.
Blev väldigt glad då jag och Mela gick från gula kiosken anlednignen var ju förstråss att det började snöa, det är alltid kul och se när det snöar. Efter att vi ätit våran lilla baugett  titta vi ut och undra om det snöade, herregud vad det snöade det bara vräkte ner. Och efter en stund stog vi båda vi fönstret med kamerorna i handen, och där stog vi tills tyska läraren kom.
Det är gansaka mycket snö nu men problemet är att jag bor i Göteborg och ha snön håller på att smälta, vilket som är mycket tråkigt får hoppas på att det blir kallare.

Börjar ite fören 13.15 imorgon men tänkte gå och lägga mig nu om jag bara kommer härifrån snart vilket jag gör.
Tänkte också vara duktig och göra en liten lunch till mig imorgon vilket ska bestå av: Pasta, pesto, mozarella och tomatsås vilket jag tycker är väldigt gott.
Men nu ska jag nog ta min data och gå upp, Så Hadet!


Eller vad säger du?

Kom på varför bill hade kläder på sig när dom var på stranden 1/9 alltså på deras fördelsedag jaja visar bild.
Anledningen var för att Bill har gjort en väldigt snygg tatuering alltså att den är snygg är inte bara för att den är på Bill utan far att den är sjukt snygg tycker jag, även om inte jag kule kunna tänka mig och ha den.


Kolla asså när jag såg bilden för första gången trodde jag han bara vet Emo men det verkar inte så nä.



Ja, när jag ändå bläddra förbi den så, hans arm också sjukt snygg tatuering.
Det står "Freiheit 89" alltså Frihet 89 han gjorde den när han var 18 så det förklarar nog sig själv.
And I like the hair!


Och sist men absolut inte minst den nya. Ja, asså kommer inte ihåg vad det stog men något menings fullt står det, det vet jag. Jag vet inte varför jag tycker den är snygg men jag bara tycker det eller vad säger du om den?

Made the foce be with you!

Nu ligger jsg här i minsäng helt utslagen skulle bara kunna somna men ligger inte så skönt så jag struntar i det.

Efter skolan idag åkte jag till stan och fick faktiskt köpt ett par jeans så nu är jag super nöjd. Dom kostade bara 299kr och igår sa pappa att han skulle betala hälfen då jag sa att dom kostade 400kr men ska inte säga nåt till han om att dom kostade mindre, jag sparar ju pengar på det.

När jag inte kom på något och skriva förut så skulle vi äta, när jag kom tillbaka upp igen glömde jag av det och satte på Satr Wars: The clone wars (serien). Så detta inlägget har legat här i minst en timma eller nåt.
 Men den serien jag tittar på är väldigt rolig, just nu letar dom efter R2 D2 och robotarna i imperiet är också väldigt roliga. Oj, vad nörd jag låter men så nördig är jag inte eller? Hmmm...... okej kanske lite men kanske inte så nörd som dom i Amrikanska filmer. Men detta inlägget har ju som sagt legat här länge så jag får väl ta och posta det så hadet!

Fördelar med kort hår

Så nu är jag klar med allt i mitt rum och jag är super nöjd. När man sitter på rummet med datorn är det viktigt att det är rent och städat annars trivs man ju inte men nu trivs jag.
Sen jag kom hem har jag bara suttit framför datorn men jag satte på en film och sen ducha jag så lite har jag hunnit med.
 
Nu kom jag på fördelen med kort hår och det är att man inte ehöver föna det för att det inte ska se förjävligt ut, det tar inte lika lång tid på morgonen då man inte behöver platta det eller något liknande. Nu har jag nämligen bara i mousse och någon Lacome' sak och det är väldigt skönt att slippa greja med håret för att man ska bli nöjd. Men ändå vill jag ha långt hår, personligen tycker jag det är finare men det kräver mer tid. Så just nu är jag nöjd med det jag har sen är det ju skönt till sommaren oxå då man slipper sätta upp håret, själv blir jag aldrig nöjd med mitt hår efter att jag badat jaja det blir nog bra tror jag.

Kom på att jag kunde lägga ner några små saker under sängen så jag ska ta och göra det nu så Hadet!!!

Måste ju göras

Kom hem nyss efter att varit i stan en stund, fick köpt ett puder och en hårspray.
Nu sitter jag här med tvätten brevid mig inte så kul men det måste göras.

Annars har jag gjort klart hele procent kapitlet före alla andra ganska stolt måste jag säga fast det är väldigt enkelt med procent tycker jag.
Kom överens med pappa att om jag köper ett par byxor betalar han halva men säger inget till någon annan, ibland är jag så hilma smart att fjeska för pappa är nog det lättase som finns men ändå heh.
Nä har inget mer att säga så nu ska jag försätta med tvätten. ;)

Tillbaka blick....

Nu har jag nästan städat klart har bara småsaker kvar, gick faktiskt ovanligt snabbt idag.
Förut blev jag lite konstig, på vilket sett? Jo, jag gick ner och tittade på massa kort och ja känslig som man är...........
Andledningen till att jag gick ner överhuvudtaget var för att jag tänkte ttta på mitt hår alltså så som jag hade det förr, resultatet blev att jag tog kort på korten och tänkte lägga upp dom nu.
Tänk på att när jag tog kortet grät jag hehe okej men det kanske inte är så konstigt så såta som jag ver heheh.


Jag och daniel
Då det var snö i Gbg (längesen.)


Jag och Daniel innan vi byggt om tror jag.


Förskolan



Tredje klass


Fjärde klass


Femte klass (ser ut som en jävla alv)


Åttonde klass



Nyss Den nya frisyren.

Ser ni skilnad på bilderna eller??
Själv älskar jag dom två första så söta^^<3

Farligt där ute

Fick låsa in mig på mitt rum. Daniel är helt galen utanför alltså överskotts energi skulle jag kunna tro.
Helt galen, skulle ner och slänga mitt skräp men när jag nästan är inne i köket möts jag av en boll som träffar påsen, men han fick tillbaka bollen och "hotade" mig med den. Men jag fick tillbaka bollen och trodde han inte kunde göra något, men det slutade med attjag sprang upp med påsen i handen Daniel efter mig då han sparkade några klumpga sparkar i luften. Men jag hann in på mitt rum och låste och satte på radion.
Men han verkar lugnat ner sig nu så jag ska våga mig ut genom dörren. Tror att jag kommer tillbaka hel iallafall. xD

gulligt

Devilish interjuv ^^  

Den är väldigt söt. Men eftersom att det inte går att lägga upp Youtubeklipp på min blogg får det bli så här så länge, men jag ska försöka ordna det.


Perfekt väder

Nu ligger jag i min säng och har precis vaknat nästan, äntligen fick jag sova ut så det känns jätte skönt.
Vädret ute är helt underbart dte är sol och ca.2 grader kallt elltså helt perfekt väder att gå ut i. Så det blir väl att jag går ut idag, men jag måste städa mitt rum känner jag såg jag får göra det med.

Igår när jag kom till Emma satt dom och tittade på Rosapantern så vi satt och såg klart den, efter den såg bi på She's the man den är väldigt rolig. Efter vi sett klart den gick jag hem och såg på Star Wars serien och sedan somnade jag. Men nu ska jag ner och äte frukost så hedet!!

RSS 2.0