Gratis bio

Nu när det är lite dåligt med pengar och allt vill man ju ha mycket gratis och ett bra sätt att få saker gratis är att gå in här: Gratisbio om ni blir medlemar får ni 75 poäng om ni blir medlemar via länken, gör det är ganska mycket värt det.

Annars var vi hos Mormor och Morfa idag och dom vart jätte glada att vi var där, det är ju inte så ofta dom får besök men gud vad jag har ätit så nu ska inte jag äta något men ja jag är ju som jag är så det kommer säkert bli nåt.
Men nu har jag lovat Emma att jag sk ner till henne och Jackie och se på film eller nåt, men jag ska skriva mer när jag kommer hem men hadet sålänge!!

Nämen vem är det....?

Sitter inne i min lille bror rum vi håller nämligen på och speöar need for speed.
Annars håler jag på och ladda ner "Star Wars: The clone wars" den är så sjukt kul och Jimmy har inte sett den.

Klippte ju mig igår och varje gång jag tittar mig i spegeln kan jag inte förså vem det är som står framför mig, fas efter en stund inser jag ju vem det är och det är ju jag då. Så ni kanske förstår att jag klippt det kort men blev ganska nöjd iallafall ska lägga upp bild när jag tagit någgon kanske ikväll. Emma klippte sig också och honblev jätte söt verkligen jätte fint.
Efter vi klippt oss och vi ätit gick jag hem till Emma och då såg vi på "Exsiten" alltså orginalet. Alla säger att den är jätte läskig men så läskig va den inte den var mer psyko vilket jag tror den ska vara, efter vi sett den satte vi på "American pie: Bete hause" just bara för att vi skulle kunna gå där ifrån. Bete hause var kul men helt sjuk om man gemnför med dom andra America pie filmerna.
Men idag ska jag inte göra något eller vi ska ju till mormor sen ska jag nog sätta på någon film tror jag.
Men ni får hadet!!

Kanske inte så tidigt iallafall..

Nu sitter jag här redo att sov och set ska jag göra. Klockan är bara 23.21 eller bara och bara jeg brukar gå och lägga mig sent och det blev ingen ändring på det idag heller kom jag på.
Innan detta har jag tittat på sista Gossip girl såg jag på Star Wars alltså inte filmen utan någor serieoch den var animerad ifrån den nyaste filmen då alltså den som kom iår.
Men nu ska jag sova har en lång dag framför mig imorgon så God natt!!!

Otur kan man ha!!

Vaknade imorse och tittade på klockan och den var 11.40 Oj och vi började 12.00 så jag fick strunta i studie passet och åka in till köket istället.
När jag stiger på 16 bussen och tänkte stämpla hittar jag inte plånboken! Hjälp vad skulle jag göra? Men jag ringde mamma och sa vad som hade hänt, hon sa att jag skulle åka in till stan och titta om dom hade den där.
Tror du om hade den på kontoret eller? Nej och cet var då min panik började.
Men jag åkte till skolan och brättade vad som hade hänt, alla var jätte gulliga mot mig och det är jag verkligen tacksam över så tack!
Men när jag stog och gjorde efträtten kommer det in en tant och frågar efter mig, ja då hade dom hittat min plånbok alltså det var någon som ringt till skolan. Undra på om jag var glad, för om det inte hade vart för det hade jag nog vart väldigt känslig men nu blev det inte så som tur är.

Efter skolan gick Mela med mig och hämtade plånboken. När jag fått plånboken skulle jag titta om allt var kvar jo, var det det nu då? Nej, mitt termins kort var borta, mina 30 kr, ena bio klubbs kortet och alla mina kvitton ganska irreterande men jag fick tillbaka den iallafall och det är jag väldigt glad över.

Pengar......

Oj herregud jag måste verkligen skaffa ett extra jobb. Att ha 900kr plus ca.400-800kr är inte så mycket, eller jo men dom 800kr försöker jag spara. Så på 900kr i månaden ska man köpa kläder inklusive jackor som kostar ganska mycket, skor som är ganska dyrt. Där imellan ska man ha lite kul också så jag måste verkligen skaffa ett extrajobb. Men vad ska man söka då? Dom flesta jobben vill ha sånna som är 18 år eller äldre, men det förstås jag tror jag har en fördel eftersom att jag går på en praktiskt linje.
Måste spara pengar nu så dom pengar jag tjärnar på GT ska jag spara till Turkiet även om det kan bli 3000kr eller någor liknande, va fan klagar jag på?? Det finns människor i världen som knappt ha pengar till mat och så sitter jag här och klagar på att jag int har pengar till mig själv. Ibland är man allt bra borskämd fast däremot om jag börjar tjärna mer pengar ska jag nog ge lite till Rädda barnen. Men ett bra sätt att ge pengar även om man inte har råd med kanske 100kr i månaden vilket dom flesta ungdomar har. Om man har småpengar i plånboken som man inte vill ha där kan man ju ge dom till rädda barnen i en sådan burk, då blir man av med såndat men kanske inte vill ha samtidigt som man gör något br för andra och kanske sitt eget samvete. 
Me nu ska jag ta och äta en apelsin och dricka te så hadet!!

Tiden går fort när man har kul!

Kollar på arga snickaren nu, det är faktiskt kul sen finns det inget att se på. 
Idag var jag riktigt aktiv på tyskan asså så himla grym är jag, lika aktiv som Mela brukar vara.
Annars så ska jag och Mela tydligen åka till Turkiet samtidgt alltså samma plan och samma stad men inte samma hotell men det tycker jag var lite kul, alltså att vi skulle åka samtidigt, och just nu längtar jag jätte mycket tills vi åker och faktiskt är det inte överdrivet långt kvar heller, tiden går ju snabbt när man har kul.

Mamma berättade nyss att vi ska till mormor och morfar på lördag och äta den efter längtade kalkonen som egenteligen ska ätas vid jul me nu var vi i Norge. Hon nämde också att morfar inte alls mår bra så det är en anledning till att vi åker dit också, men det kommer bli mer och mer nu när morfar inte mår bra. Ja, jag kommer sakna hans historier men man får ju hoppas att det tar lite längre tid. Ja, imorgon är det kök och vi börjar 20min senare vilket betyder att jag kan ta en buss som går senare än jag brukar och det är bra. Men nu ska jag se vidare på TV så hadet!!

Saknar 3 April!(innan)

Satt inne lite på THF och kom på hur jävla mycket jag älskar Tokio Hotels musik. Det har nämligen vart så här att det här året har jag vart mer intresserad av att läsa om dom än att lyssna på dom och det är ju det som är meningen med dom eller hur?
Kom också på hur snygg Bill är i platt hår, herrejävlar ganska mycket snyggare än när han har igelkott hår.

Men medans jag ändå skriver saknar jag tiden då vi alla längtade efter 3 april, vilken härlig tid det ända man gjorde när man kom hem var och gå in på forum och prata om 3 april planera, drömma. Alla var så himla ja jag vet inte men alla fans pratade om en sak 3 april. Men när det var 9 dagar kvar kom det mest trågigaste jag hört på länge då, hela tunern var inställd Bill hade cysta i halsen. Det var hemskt grät varje gång jag läste det eftersom jag sett fram imot att se idolerna i mitt liv för första gången men så blev det inte. När bill väl blivit av med cystan och vilat upp sig en tid åkte dom till USA och då sprack linan för dom flesta, dom gav upp och slutade lyssna på Tokio Hotel, jag kan förstå men ändå inte eftersom andledningen till att man lyssnar på dom är ju ändå musiken man lyssnar på. Visst att gå på deras konseter är nog en upplevelse man vill uppleva, fast att gå på konsert är en rolig upplevelse men att gå på dom man gillar mest är det bästa. Men somsagt det var många som slutade lyssnade på TH. Tänk att en sådan liten sak kan göra så många att sluta lyssna på TH men då kan man ju inte gilla dom så mycket. Men kan ju erskänna att när dom åkte till USA blev jag sur och lyssnade inte heller på dom men det gick inte så bra eftersom att jag blir så lugn av att lyssna på deras musik men på samtidigt känslosam men det beror nog på deras texter.
Det jag vill få fram är att jag saknar tiden innan 3 april så otrloligt mycket!!



Snyggare med platt hår eller??

Family guy & Star Wars

 tittar på Family guy star wars avsnittet, nu kom jag på att jag skrattar väldigt kul skrattar nämligen såhär: höhöhöhö! Så det låter inte så fint om jag får säga det själv.
Nu när jag sitter och pratar med Emma om detta avsnittet kom jag på att jag har en liten talang när det kommer till Star Wars ska säga mina skills:
Luke: You killed my father!
Darth vader: No, I am your father!
Luke:Noooooooooooooooo!!
Visst var det bra klippet är från tredje filmen. Men det var väldigt längesen jag såg filmerna så Emma nu får vi ta och se dom! ;)
Annars måste jag verkligen sluta skatta som en galning ni skulle bara höra mig låter som ett jävla psyko!

Jut det fick ändrat tiden till min äckliga tandläkar så nu ska jag dit 19/2 kl.08.10 så det var bra att jag fick ändrat rill den tiden. Men nu ska jag se vidare sen ska jag nog upp och städa undan lite,  ;)  Så hadet!!!


Villa sunflower!

Jaaaa!!! Jag och mamma ska till Turkiet vecka 21, mamma bokade resan nu och stället var jätte fint ska lägga in n och ågra bilder. Hänt lite saker som är bra för det första resan då, för det andra så fick jag guldkort hos bio klubben igår och Emma kom tillbaka till skoan välkommen tillbaka Emma!!
Du anar inte hur glad jag blev igår kväll när det låg ett brev från SF på sängen, när jag öppnade det stog det Grattis Johanna du har fått ett Guld kort! Tyvärr så kunde jag inte skrika så högt eftersom att klockan var närmare 2 och alla låg och sov men jag gjorde ett sånt där tyst glädje skrik. Ja, saker har gått min väg idag eller inte allt men jag somnade inte på Engelska lektionen iallafall stolt!
 
Gjortde igår natt som jag skulle ha till frukost idag, är den kvar när jag ska ha den? Nä, någon jävel hade ätit upp den min fina macka som jag legat och nästintill drömt om.
Bakade en kladd kaka när jag kom hem och måste säga att jag aldrig gjort en sådan god kladd kaka, la i lite choklad som jag hade hemma sen blev den helt perfekt.
Men hadet!!



Villa Sunflower! 2km till stranden men det är helt ok. Det ligger i Alanya.

Hur dum får man vara??

Nu är det så här att jag ska till tandläkaren på onsdag, tack för att jag fick brevet idag. Tiden ja det var en dum tid 12.30 asså hur dum får man vara dm vet ju att vi går i skolan och dom kunde ju skickat den lite tidigare så jag kunde förbereda mig, ibland undrar man vad dom tänker på. Sen har jag nog världens äckligaste tandläkare blir bara äcklad av att tänka på det, men jag är glad att jag fick tid behövde det är några småsaker som beövs göras. ;D

Annars sitter jag och tittar på scrubs och ter chips, hmm låter lite fel är det inte måndag idag? Jo, det är det men Daniel tog fram dom och man kan ju inte motstå. ;) Mumien 3 var bra fast den var inspelad från bio så i slutet gick det förbi några och det så otroligt kul ut. Annars var filmen sjukt kul älskar alla tre.

Ringde mamma nyss och jag ska avboka tandläkar tiden den var helt fel asså att dom inte tänker på oss som går i skolan ahha okej men tror du fattar poängen. Men ska titta när jag börjar imorgon sen ska nog Daniel låna min dator( hans är trasig hehe, men det var inte jag asså). Men hadet och God natt kanske. ;)


Bilden är väldigt cool och Bill är söt i platt hår, sen har jag kommit in på Tokio hotel igen!! =D<3

Det är hemskt......

Jag kom itid idag så dagen började mycket bättre. Vi pratade om kött och djur på Livsmedelskunskapen det var verkligen hemskt att höra hur dom behandlar djuren, det var till och med så intressant att vi drog över. Asså det är hemskt hur elaka vi människor är och hur respect lösa vi är mot djuren dom har ju också känslor, men det bästa man kan göra är att bli vegitärian eller köpa ekologiskt.

Ja, snart ska jag till Emma men ska bara ringa henne innan det, vi ska se på mumien 3 och efter vi sett den har jag sett alla mumie filmerna, dom är väldigt roliga vi såg tvåan först och vi satt och skrattde ganska mycket.
Imorgon har inte vi någon svenska så jag börjar senare men ska försöka lägga mig tidigare iallafall, är ganska trött somnar hela tiden så det kan ju behövas.
Åh nä nu ska jag ringa Emmisen, så hadet!!


Not at all

Har precis kommit på att mamma och pappa är skilda, jag vat dom har vart det länge nu ett halv år ungefär men man har inte märkt det. Mamma och pappa kommer väldigt bra överens och dom flyttar varannan vecka som nu bor pappa hemma vilket jag inte trivs med. Anledningen till att jag inte trivs är att det ser ut som ja, jag vet inte vad och jag mår inte alls bra över det heller. När mamma är hemma är det mycket mer iordning och ja man blir gladare av ställen som är renare.
 Anledningen till att jag drog upp detta och att jag märkt det nu är så här. I lördag så skulle pappa iväg en stund på kvällen och jag, Louise, Emma, Jackie och Hanna satt där, när pappa ringde vid 22 tiden pratar han lite då frågar jag om han är hos sin flickvän lite så på skoj var han det då? Ja, hon heter Elisabeth och dom åt taco. xD 
Men grejen är den att Han kom inte hem på kvällen utan vid tio tiden dagen där på, och då insåg jag att dom verkligen gått vidare och det känns inte rätt det gör det inte, så jag är inte alls glad när jag tänker på det efersom att det gör mig väldigt ledsen och vata att en dag kommer det bo några helt andra människor här i huset. Jag vet att detta kanske inte är det värsta som finns och jag vet att det är flera som har det värre men det är inte kul överhuvudtaget när sånt här händer.
Ville bara få ut mig det nu ska jag sova så jag inte kommer försent imorgon. God natt!!


Filmer, filmer och ........

Nu är jag hemma igen. I går var vi och gymmade och efter det åkte jag hem, gjorde lite mat och somna i fotöljen var så otroligt trött. När klockan var fem var jag påväg hem till Wilma, väl där letade vi efter filmer medans vi väntade på Tess.
När Tess kom beställde vi pizzor och gick ner till amhult och hämtade dom. När vi väl kom hem var alla lika hungriga och åt en pizza var medans vi såg på "Bolt", som var sjuk kul och bra gillar den filmen men jag skulle inte gått och betalat för den. Efter det åt vi Never stop och såg på "En vampyrs bekänelse". Vilka mer filmer vi såg på var "A girl just wanna have fun" & "Ella av frell" och "AI" alla filmerna var bra och just nu ser jag på Gordon ramsey the f-word. Innan dom staratde pogramet sa dom: Varnar känsliga tittare.
Dom ska nämligen slakta två grisar men det sa dom inte.
Nä ska göra något annat nu i pausen så ha det!

Fjortiz

Louise Gästbloggar!

Hallå där!
Jag Louise, sitter just nu hemma hos Johanna. Emma, Hanna och Jacline är också här. Kvällen började med att vi satt och spelade poker. Det blev bara mer och mer oserriöst för varje minut som gick...Tillslut satt vi alla på Johannas toalett och sminkade oss. Jag kom nämligen på att Johanna hade en massa olika roliga ögonskuggor. Det visades sig att Johanna hade ett extremt solpuder som vi alla bara öste på. Vi alla såg ut som om vi var ifrån brasilien x2 och mega fjortisar. Jacline vägrade att ösa på solpuder som vi alla andra gjorde. Istället gjorde hon"choklad bollar" Vi såg själva ut som "chokladbollar"
Nu sitter vi alla och pratar om ALLT, medans Johanna frivilligt går runt och plockar och städar i köket. 
Man börjar ju  undra vad den bruttan tänker med. Johanna går till och med och städar efter dem andra i hennes familj. När hon kom hem från skolan satte hon igång med att baka bröd. Jag tror att hon lider av "E.M syndromet" Vilket betyder ESTER MOSESSONS syndromet. Nu är jag så sjukt trött, jag ska nog dra mig hem.
Fortsätt läsa Johannas blogg.
Kraam
På den här bilden ser vi ändå inte så
Här ser vi ändå inte så "chokladbolliga" ut



Two Face

Ja, du borde nog sova......

Jag borde verkligen gå och lägga mig nu börjar nämligen 08.00 imorgon och inatt var jag uppe till 04.00 och pratade med Emma via MSN måste ju bara säga att jag tänkte efter när jag va uppe så länge eller inte.
Iallafall så hade vi studie tid innan vi hade kök, det var typ ingen iskoalan kändes jätte tomt för serveringen var lediga. På studie tiden var vi ca. 10 st. och den höll på länge, va satt och pratade om krig och valen inför 2:an ja man undrar ju.
I köket blev det:

 Förätt var det ingen.
Varmrätt Kalv gryta med potatis typ.
Efträtt: Risgryns kaka med saft sås.


Ja, asså kan ju inte påstå att det var den bästa.
När jag kom hem från skolan var jag så otroligt trött och bara la mig ner i soffan och halv sov medans dom andra åt middag. När handbollen började satte jag på vattnet till badkaret och tog ett bad. Angående hanbollen så förlorade Sverige mot kroatien med 30-26 men det var spännade för det var lika hela tiden nästan, Annars är det ju bara och säga Heja Sverige i slutspelet som börjar på lördag.
Men imorgon är det fredag och det betyder slut på veckan och helg = sova eller nåt liknande, ska iallafall gymma på lördag skulle jag kunna tro och klippa mig om jag hinner måste göra det mitt hår ser ut som jag vet inte vad. Men det är på lördag det nu ska jag sova och vänta in fredagen God natt!!!<3

Är han inte för söt^^<3 han badar (duchar) i isa kallt vatten xD ^^<3

Äppel muffins

Nu har jag gjort klart mina muffins och ja dom blev fina.
Det blev Äppel muffins med Ägg faktiskt och dom smaka ganska mycket ägg men goda det var dom ska lägga upp receptet nu.


Äppel muffins
100g Margarin eller smör
1½dl socker
4 ägg
5dl Vetemjöl
1tsk Bakpulver
1tsk vaniljsocker
1dl filmjölk eller mjölk
Fyllningäpple klyftor och kanel, socker blandning.

Gör så här: Rör matfett och socker poröst. Tillsätt
äggen ett i taget under kraftig omrörning.
Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker.
Rör ner blandningen i smetenoch tillsätt
vätskan. Klicka ut smeten i smord muffins panna
eller muffinsformar av papper.
Skär 1-2 äpplen i tunna klyftor.
Stick ner dom i smeten och strö över ½ tsk kanel
blanda med 1 msk socker.
Grädda mitt i ugnen i 15min
 på 200grader  eller 175 grader på varmluft.


Skrev receptet själv direkt från sju sorters kakor som är en mycket bra kakbok så du bara vet.

Ser ju halv goda ut men dom va goda.

USA.......

Satt och tittade på Hanboll förut men Sverige vinner så det var inte så kul och se så vi bytte till SATC. När jag satt och tittade på handbollen kom jag och tänka på hur otroligt dårliga USA är på sport. Okej kenske låter lite knäppt men hur många är dom inte i det landet? Men det dom är bra på är: Simning, dam fotboll, Amrikansk fotboll, Basket, löpning jadu kommer inte på något mer men något finns det säkert. Iallafall Så är det ju ganska patetiskt att dom inte är bättre än så i sport men vad ska man säga dom är ju bara 305 651 000 fast ändå den "matkulturen" dom har i USA kan man ju inte vara så överraskad. Men ärlig om man gemnför med Svverige som är 9 000 000 och vi har ädå bra skid åker, Handboll, Fridrott, simning och säkert mer. Sverige är ett väldigt bra land om man gemnsför med USA fast dom har ju mycket annat som pengar, skådespelare, modeller, musiker och mycket mer. Men ska inte klaga mer på USA mer ska nämligen ta min tredje apelsin. Funderar seriöst på att göra muffins så jag ska nog göra det är bara sugen på att baka dom så ni får ha det bra!!<3

vet redan........

Ja du sitter i skolan nu ska ha data kunskap efter en ganska lång studie handledning.
Ska ha tyska efter detta och slutar 17.45 men som vanligt har dagen gått väldigt fort.
Vi fick vata allainriktingar inför år2 och 3 och jag har redan bestämt mig alltså kök, och tyska kunde man ta utöver så då kan jag ta alla kuser som jag vill och det är jag väldigt glad över.
 Men nu har vi börjat så hadet!! ;)

Misslyckade

Så nu har jag sett på dagens sista SATC avsnitt (missade det första). Så vad finns det mer att göra än att sov, det är precis det jag ska göra sova. Börjar 09.30 imorgon och slutar 17.45 med tyska så det  är en lång dag imorgon, men som tur är går dagarna snabbt på Ester. Fick inte in bilderna förut för att jag tog fel mapp och sen var det försent att göra om det eftersom att datorn var avstängd så jag ska göra det imorgon. Och snart är det Thåström konsert oah jag längtar jätte mycket, måste träffa Bianca också och se vad hon gjort med sitt hår hmm.... jaja det är nog fint men nyfiken är jag det kan jag inte förneka.
God natt och ha en bra dag eller ja!!!<3

"Fåglarna"

Håller på att lägga över alla bilder från den amdra datorn så snart ska ni få se lite bilder fast det är bara det att den datorn är väldigt seg, men det går framåt.
Var i stan idag och handlade två tröjot från monki för 95kr det är billigt, och sånt puder som man har i hårbottnen hade typ bara 300kr men det räckte och blev över alltså 100kr.

Vi såg på "Fåglarna"(Film) förut och den var ganska läskig även fast den är från 60-talet men den var psyko och skådespelat var lite irretarande så vi satt och skrek åt henne. Men det gick ju bra i slutet.

Jag skulle mött farmor idag men hon skulle se på Obama galan och var rädd att hon skulle missa invigningen hon är så söt.
Hadet!!!<3

När man pratar om trollen!

Asså så jävla trött först sätter han på tvätten och efter en timma eller nåt är den klar vilket inte han märker. När han går säger han att tvätten säkert är klar och säger att jag ska hänga upp den asså ärlig blir ganska arg, eftersom att det var han som startade den och inte jag och så får jag allt jävla jobb på mig. Aah nu fick jag ut mig det var bara tvungen den personen jag pratar om är min bror, men ärligt asså iblad är han så jävla bortskämd fast det är så med bårda min bröder.

Tittar på Lipstick jungel och i pauserna skär jag ett äpple och hänger upp tvått och när man pratar om trollen, så nu ska jag göra lite saker ha det!!

Lite pinsamt heh

Nu sitter Otto och pratar med min kind medans jag sitter och tittar på handboll måste ju säga att detta är en bra match Sverige leder med 27-23 mot spanien än så länge iallafall.Okej nu är det en annan ställning men jag tror ni fattar.

När jag kom hem idag blev jag så otroligt sugen på att baka muffins, såklart börjar jag med det första och tittar inte om vi har allt hemma när jag skulle ha äggen var det inga där. Oj, vad skulle jag göra men jag fortsatte och bytte ut äggen mot citron och lite smör. Jo, asså degen blev god men dom blev ju lite torra men fun kade att äta med chokladen över blev ganska goda. Sen åt jag spagetti och tomat sås kan inte bli godare!
Sverige vann med 34-30 mot OS treorna det är väldigt bra.
Haha kom 30min försent idag men det är en annan historia, men det var riktigt pinsamt. När jag kom in genom dörren stod våran lärare framför mig i dörröppningen och jag fattade ju ingeting så jag sa:"jag är försenad" då svarade han "aah det har jag redan märkt" asså saken var den att jag vara inte lite stressad men det var ju ganska dumt sagt måste jag säga. Jag missade nämligen min andra buss och då var den framför ögonen på mig så jag var på sådär bra humör, det var lite isigt ute så jag fick gå och sista biten kunde jag knappt springa för att det var så isigt. Jaja men sånt är livet och man kan ju inte backa bak i tiden eller?!
Ja, men nu ska jag se vidare på The simpsons. ;) Ha det!!

Inget att skriva

Nu har jag duchat och ska göra mig iordning, vi ska nämligen ut och äta för att Daniel fyllde år igår.
Har tittar på Crowed (eller nåt) hela morgonen ganska kul. Men jag har inte så myckaet att skirva så jag ska inte skriva något mer. ;)

Min kära broder fyller myndig (17/1)

Min kära broder fyllde myndig idag Grattis till honom!!!!

Annars har jag art och fikat och lite sånt idag jätte mysigt vi satte oss på Cafe' vasa då jag tog en kladd kaka och kaffe mocca.
Efter det åkte vi hem till Tess men där stannade vi inte så länge, sör då åkte vi till Wilma och stannade där hela kvälle tills nu, då vi spelade singstar hela kvällen men det var mysigt.

Igår var vi hemma hos Emma då vi speladde rockband och jag måste säga att jag "äger" på trummor.........Eller inte satt och slog i o takt, på gitarr suger jag verkligen och på sången kan jag ju inte skryta så jag har kommit fram till att jag inte är musikalisk. Men vad ska man säga det lät iallafall roligt när vi spelade vi sjung falskt, jag sitter bara och slår och gitarrena var bra så vi tänkte att vi skulle starta ett band vad tycks??

Men nu ska jag se på "Ghost" och du inte sett den måste du se världens roligaste och världens sorligaste sen är "dirty dancing" manen, har precis sett klart den så nu sitter jag med tårar i ögonen. 
God natt!!!<3
 

Stor,fet mygga

Sitter och tittar på Tomb raider, vi kom på att den nya James bnd är med i denna filmen fast har är lite mindre muskelös.
Mamma beskriver Otto som en stor,fet mygga och ja det kan ju stämma men saken är ju den att han inte är en liten irretarande blod sugare.
Vi hade somsagt kök idag och våran grupp fick plus poäng, vi gjorde fint på hyllan.
Jo, idag får menyn ut så här:

Förätt:Svart rot med Hollanide sås och förlorat ägg
Varmrätt:Någon kött gryta med ris
Efträtt: Kaffe och muffins


Ja, förra terminen fick bara dom vuxna kaffe eller te men nu får även vi "barn" det, det är ju bra att dom har ändrat det.
Snart är det te dags, det var ganska löngesen jag drack te om jag ska vara ärlig.
Imorgon är det gäster. Jo, imorse hann jag med ganska mycket, hann gå ut i 20 min, ducha, torka håret, äta en apelsin, sminka mig och platta håret är riktigt stolt efter som att jag gick upp 2 tim innan jag behövde gå upp och den är bra för min det.  ;) men nu ska jag se på nyheterna haha så ha det bra!! ;)


Den lilla stora feta myggan xD

Made in Sweden

Börjar 11.40 imorgon så jag funderar på att se på en film nu när vi ändå har Ghost hemma som är världens mest underbaraste film så du bara vet.
Så på Made in Sweden vilket var väldigt kul eftersom man får veta lite om deras liv vilket jag tycker är super kul, ser nämligen på Sjärnor på slottet tror ni förstår då heh. Men det har ju inget med saken och göra nu när jag täker efter.
Men jag vet inte hur jag ska göra kanske jag ska gå upp tidigare och vara vaken haha när vet inte men jag en sak vet jag och det är att jag ska sluta skriva nu så ha det bra.

Sov i skolan....................

Kom hem nyss,fast jag har hunnit äta middag.
Iallafall efter skolan skulle jag följa med Mele till stan då hon skulle köpa ett minneskort, efter det gick vi och tog en fika det blev condeco där vi tog en hallon paj och en mocca latte. Helt plötsligt blev klockan 16.30 och 20 minuter senare gick vi.

Haha ser på 2½ män nu Charlie till Jake: kom kom du måste höra detta.
J:en jag sover ju!
C: men sov i skolan som alla andra gör!
hahah det tycker jag var kul snart kommer "Sex and the city" så ni bara vet.;)

Kex choklad =)

Hjälp har Datakunskap och jag kommer inte ihåg hur man gör oj det var ju inte så bra.
Förut när vi satt och väntade på att vi skulle börja så höll Vincent på med stolarna så han i kassan sa att han inte fick göra så, då höll jag med honom bara på skoj, och då fick jag en kex choklad.
Vi har ingen tyska idag heller så vi slutar efter detta alltså 3 timmar innan vad vi egentligen skulle gjort.

Men nu ska jag försöka göra den här saken så ha det bra. ;)

Sex and the city....

Oj pizzan var god men den var lite smaklös alltså degen så man ska nog ha lite mer salt men annars så ver den jätte god. Sex and the city börjar om 10 min så då ska jag se det, sen tror jag Ugley betty är idag med jag får titta den men jag har för mig det iallafall får titta upp det.
Haha pappas mormor kammade alltid sitt hå innan hon satte på tv:n så gulligt hon gjorde sig fin innan hon slog på tv:n för att hon trodde dom kunde se henne. Jaja som tur är förändras tiden och dom i tv:n kan inte se er så nu bara vet ifall ni trodde det då.

Biljetter köpes??

Oj vad tiden gå det är redan den 13 januari det känns som det inte var så längesen det var Jul aftom men det var det ju om man tänker efter. Om fyra veckor är det redan sport lov. Jag fick ett brev som jag inte ville ha, i brevet låg biljetter till något disco igen jag vill inte sälja men det är ju försent nu så är det någon som vill köpa biljett??
Det är 10/2 en tisdag på sportlovet kl.21.00 på gamle port i Göteborg och är bara för 92:or tror jag iallafall, biljetterna kostar 110kr styck.

Annars har dagen vart bra och just nu gör jag pizza, degen jäser nu. Hitta världens godaste resept på pizza deg tror jag iallafall det verkar gott så jag tänkte lägga ut det.

Leilas pizzadeg

Förberedelsetid: 10 min

Färdigt på: 35 min

Ingredienser

 50 g färsk jäst
 2 tsk socker
 1 tsk flingsalt
 0.5 dl olivolja
 3 dl ljummet vatten
7 dl vetemjöl special

Gör så här

1. Blanda jäst, kryddor, olja och fingervarmt vatten (37 grader) i en degbunke.

2. Rör i mjöl, lite i taget, tills du får en fast och elastisk deg. Spara resten av mjölet till utbakning.

3. Jäs degen i bunken under bakduk i cirka 25 minuter.

4. Dela degen på 4 bitar och baka ut dem med kavel på mjölat bakbord.

(taget från Recept.nu) aja det verkar gott iallafall får se om det är lika gott som det verkar. ;)


pippin på kranen......

För min del är klockan ganska mycket så jag ska snart gå och lägga mig.
Förut satt jag och tittade på tv helt, när jag hör att det är en fågel som pratar inne i köket men jag kunde inte se honom. När jag lutar mig framåt så ser jag lilla pippin sitta på kranen och spegla sig, han var så grymt söt fast när är han inte det?!!
Men som sagt klockan är ganska mycket så jag ska gå upp och sova nu så God natt!!<3

Mjölk?!

Första riktiga skoladagen idag eller vad man nu ska säga, alltså vanliga lektioner aja jag tror du fattar.
Iallafal så var jag på ovanligt bra humör idag vilket jag är väldigt glad över eftersom att ett leende kan göra hela dan hah okej jag tror ni fattar poängen. Juste det fick reda på Engelska provet vi gjorde innan lovet och jag fick MVG- as nöjd eftersom att jag skrev dåligt. Förövrigt gillar jag mitt naglack så ni bara vet det alltså.

Ja, idag börjar "Sex and the city" första avsnittet idag vilket jag inte har sett har typ sett dom mittersta avsnitterna, så idag ska jag se på Sex and the city sen ska jag se på "Lipstick jungel" så nu vet ni det iallafall.

Just det måste berätta något roligt tycker jag jo, jag låg halv vakn imose och lyssnade på radion då jag blev jag så grymt sugen på mjölk. Också börjar jag drömma om att jag dricker mjölk ur ett en liters paket, så jag gick upp och sminka mig sen gick jag ner och drack den där mjölken. Ja men nu ska inte jag skriva mer så ha det bra.<3



Detta är en väldigt söt bild visst är det? ^^ (Oda t.h Daniel t.v)


Stackars Gust

Några underbara bilder =D
Bill<3
Tom<3
Georg<3
Gustav<3
Strackars lilla Gustav! Medans Bill och Tom är på semester(?) Operarar Gustav blindtarmen. Men allt gick bra och han kommer ut imorgon från sjukhuset, därför är detta inlägget till Gustav eller ja till alla fyra.<3

Jul med Tokio Hotel!

Har inte ...

Har inte gjort något idag förutom att sitta vid tv:n "School of rock" gick på tv så jag satt och titta på den. Men som sagt så har jag inte gjort något idag, nu sitter jag och tittar på "A lot like love" och den är bra. Jag sparade några bilder på Tokio Hotel förut har inga på denna datorn så jag passade på när jag såg några helt underbara bilder, hade typ över 100st. på
förra datorn ja, och nu hade jag inga.
Lånade Daniels föredetta mus, jag blev ganska trött på" mus plattan" så jag tog den som jag kan köpa för 100 kr men det tänket inte jag göra.

Sj satsar sten hårt

Sitter och kollar på en film med Adam sadler, brukar alltid gilla hans filmer och denna verkar lovande.
Ja, lördagen är ju slut och jag kan ju säga att jag inte gjort så mycket idag men det har varit skönt det också, har varit så förbaskat trött sen har jag inga pengar så vad skulle jag göra (okej det lät lite fel).
Idag (söndag) har jag inga planer heller men får se, har ju lite saker och göra eller inget viktigt men sånt man måste få gjort i vilket fall.

Såg nu att dom atsar på billigare priser på tågen nu, så ästa gång man åker till oslo kanske man ska satsa på Oslo. Men det är ju inte bara det att det är billigare det är ju bekvämare också då man kan gå runt på tåget utan att vingla runt som man gör när man åker buss.

Daniel ska till Sälen imorgon med sina kompisar jag jag kommer slippa honom i en vecka drygt. Men om jag ska vara är lig är jag avundsjuk på honom, vill också åka skidor vilket jag inte tror kommer att bli av i år.

Men nu ska jag se vidare på filmen så ha det bra!! Och god natt ska nog säga också.  ;)


Fint^^

Lutchie

Första dagen i skolan igår, det var väl kul jag har kallkök och det är ju kul.
Efter att jag vart i skolan så gick jag till Emmas skolan och väntade lite på henne, sen när hon kom tog vi bussen till stan där vi mötte Jackie efter en stund. Vi skulle se Yes man på bio, och ja den var sjukt bra asså. Efter bion åkte vi till maxi där vi köpte en energi drcka, sedan åkte vi hem till Emma där vi såg Eragon och Madagaskar 2, och dom var också bra. Alltså en film fredag kan man säga.

Idag her jag inte gjort något och jag vill inte göra något heller. Jag bakade en Skink och ost paj blev så otroligt sugen på det, och innan det var jag på maxi med mamma och pappa. Köpte Litchie (frukt) den är så otroligt god. Om du ser på Ugley betty så hade dom en model där som gillade sånna, om ni inter kommer på vilket avsnitt så var de det avsnittet Linsey Lohan hoppade av serien. Iallafall så är dom super goda och smaka godis även om dom kanske inte ser så goda ut. Men nu har jag skrivit väldigt mycket så jag får väl ta och sluta nu ha det bra!!<3



It's over!

Ja, hittade min kamera igår/idag (inte för att jag letat men) klockan var nämligen 4.00 eller nåt. Efter att jag läst klart skulle jag sova men kunde inte för jag hade ångest så jag började leta efter kameran, och den låg under min säng där de flesta tidningar och sånt låg. Men nu är allt undan plockat fixade det innan jag åkte till maxi, då jag hittade en plats till min dator alltså på skrivbordet det låter ju ganska logiskt men jag lägger alla mina saker på skivbordet.
Annars åt vi pizza idag alltid lika gott. Men idag var det också hejdå till julen så nu har mi inget julit här hemma förutom dukarna då, Otto var ledsen för sin sjärna. Han flög in i rullgardinen igår för att han skulle flyga till den haha så gulligt.

Ni måste bara höra på Cinema bizarres nya låt asså är helt beroende av den nu är det bara nya hela skiva som fattas. Men eftersom att det inte att lägga in youtube klipp får jag väl länka då ;)

 Tror den ligger i bilden nu. Men han med långt svart hår längstbak bakom sångaren har slutat så ni bara vet fanns ingen bild med den nya men det kommer nog.


Lite manga!!!

Sitter här med mina vita läppar (har Idominsalva på) och klockan är 01.55 just nu och det är torsdag. Iallafall så är det Torsdag och det är många som börjar skolan idag eller har redan börjat, själv börjar jag på fredag men det är en annan historia. Jag hade tänkt att jag skulle gymma idag, nu när jag har tid och orkar så är det väldigt bra att göra det för jag måste ju göra det i vilket fall.

Idag har jag iallafall varit med Wilma, ja vad gjorde vi jo vi såg på Harry potter 5 medans vi åt våran torra kladdkaka(den hade stått ute hela natten), och spelade in sånger haha men det var kul det var det. Igår var jag med Wilma också då vi bakade kladdakakan och tog en ganska lång promenad, det kändes i fötterna då jag hade mina nya stövlar som jag köpte i sviningsund. Ja, som jag skrv nyss är klockan mycket och nu ska jag sova fast först ska jag läsa lite Manga. ^^
Ha det bra på er!

Blir aldrig som man tänkt sig

Tänkte förut att jag inte skulle ta ner dator men det blev så iallafall så nu sitter jag här med datorn i knät och tv:n vid sidan av mig. broden min och jag tittar just nu på spin city, asså du skulle höra han nyss han är expert på kanal 6, t.ex så komentarade jag att Charlie sheen var med i Spin City, då sa han att det va världens mest betalde serie skådis och så. Det var lite kul för det är sånt jag ska veta inte brodern min men jag har iallafall lärt mig nåt idag alltså att Charlie sheen är Världens mest betadade serie skådis. Men ska snart upp och sova ska nämligen inte lata mig hela dagen i morgon, för jag ska gymma kl.12 och sedan ska jag till Wilma eller nåt. Just det Elle fyller år i Maj också (till lägg på hava 2008.)

Seg dag idag...

Okej jag har verkligen vart seg idag. Vaknade vid ett tiden bäddade sängen och satte på datorn, sen dess har jag suttit här och pratat med någon från pakistan och massa sånt, sen har jag inte ätit nåt heller men är inte så hungrig så det gör inget.
Dröde en jätte konstig dröm inatt fast när jag vaknade upp funderade jag på saken och kom fram till att det bara var en dröm, men drömmen var iallafall såhär att: Pappa hade träffat en ny tjej (vilket han inte har tror jag), och så skulle dom flytta ,em vi hade ändå kvar den ena lägenheten och huset. Men Pappa flyttade till linne eller nåt sånt fint ställe i stan och mamma bodde kvar i huset. Men det konstiga var att vi hade 2 lägenheter och ett hus men dom skulle ändå köpa en till lägenhet som vi skulle ha och festa i eller nåt. Aja klanske inte så knäpp men den kändes konstigt, eftersom tt det var en såndär dröm som känns verklig. men nu får jag väl gå och göra nåt annat så ha det bra puss!

Halv tolv jadu....

Nu är alla filmer slut alltså dom på tv, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra för det är så här att jag inte vill sova, men jag kom på en helt galen ide: tänkte att jag skulle ta ett bad, och det tyker jag låter bra klockan halv 12 på natten oj var den så mycket aja får se om jag gör det men jag har lust till att göra det. Me nu när jag tänker efter kommer jag inte komma upp fören ett tiden och sedan ska jag blåsa håret och så, så jag tror jag struntar i det, sätter nog hellre på en film eller så går jag och läger mig. Nåt som jag är säker på tror jag iallafall är att jag inte kommer skriva mer så jag skriver God natt nu!!<3<3


Nu har den börjat....!!!

Oj va läskigt skrev wwwblogg.se och då blev min blogg helt knäpp.
Nu har iallafall filmen jag längtat efter hela dagen börjat, älskar värkligen denna filmen Owen Wilsom äe så härlig skådis.
Iallafall så var jag och tittade på Jimmy när han splade match och ja, dom vann med 16-11 mot något lag från bergsjön. Men saken är den att min lillebror är född 1997 och nu spelar han med människor som är ett år äldre, fast i hans lag är det bara 97:or och två tjjer och dom är helt gryma alltså, okej jag är stolt men det kanske inte är så konstigt. Han är ju ändå en av dom bästa i laget, har en han och är min lillebror! Men nu ska jag titta vidare på filmen så ha det bra.<3

Handboll....

Jag sitter och tittarpå en film som går på tv4 med orlando bloom den är faktiskt ganska bra fast jag misade en timma.
Jag blev så otroligt sugen på spagetti och tomatsås men det var inte mamma så jag får se hur det går med det.

Stannade hos farmor igår, men det var mest för att jag inte hade något att göra här hemma iallafall för Jimmy spelar "Taik blixten"  och mamma är med och tittar så det hade ändå inte vart någon hemma. Men det var ju kul det också vaknade klockan sju på morgonen av att August kom in, men det gjoder inte alls något. Annars är Oda väldigt söt hon är oändligt söt. Men nu ska vi åka och titta på när Jimmy spelar sin match sen ska jag bara sitta framför tv:n och datorn, You me and Dupree kommer idag och den är kul det är den ;) ha det bra så länge!<3

Sagan om den fula data väskan........!

Sitter och tittar på tv det går ett pogram som går kortväxta människor, asså det är sjukt vad korta dom är och jag trodde jag var kort.
Jag vaknade vi tolv tiden och sen dess har jag suttir framför tv med  min dator i knät och tittat på film.
Pappa kom hem nyss och gav mig en jätte ful datta väska som han hade vunnit på lotto, tydligen hade han vunnit 4 st. Jag sa att Emma kanske ville ha en väska eftersom att hon letar efter en. Då kom han på att hon kan få en och att jag kunde ringa henne och säga att vi kunde gå ut och gå med våra datorer. Okej jag vet min pappa är sjuk jag vet fast et kom jag på för längesen. Men ska nog upp och ducha snart eller nu typ om jag bara kommer upp ur soffan då. Vi ska snart åka till farmor med mamma inte pappa även om man kanske kan tro det.

Slut på 2008!!!

Augusti- Jag och Jimmy åkte till Norge, resan dit var inte så lyckad för när vi kommer till Norge är inte våra väskor med oah jag får panik och gråter resten av dagen. Någon dag efter får Jimmy tillbaka sin väska men min den är borta men som tur fick jag kläder av Jenny som hon hade skickat med Helena några dagar innan. Men norge blev inte långvarigt för några dagar efter åker vi idare till Tanum där Mamma är. Just det jag glömde nämna att i Juli berättar mamma att hon och pappa har skilt sig och jag ville inte börja gråta framför henne så jag höll dom inne men det var svår för jag var ledsen. Men tanum var kul men det regnade hela tiden så vi åkte hem tidigare eller inte jag för jag skule till Ester och prova kläder och få skåpet. 21/8 börjar vi skolan igen och jag var sjukt nervös inför skolan, en helt ny klass med nya människor och ny skola. Men det gick bra det var bara lite svår att hitta i början. Pappa fyllde 49 år och Hanna fyllde 16 år och det får var det sista av Augusti.

September- Börjar med att Kaulitz fyller 19 år och det firas av alla fans själv var jag i Göteborg, det var kul men inte i närheten av Stockholm. Klippte håret kort kort ( nu när jag ser kort ser jag hur långt mitt hår är nu). Farmor blir halv blind. Tokiohotel är hela månaden i USA, natten till Gustavs 20 års dag är det VMA och går upp tidigt på natten för att kunna se på det och sover 2 timmar ungefär, men det var det värt TH vann Best new artist och jag var överlycklig satt och sms:ade med Daniela hela natten. Jag startar bloggen som jag tycker själv vart lyckad för mitt sinne.

Oktober- Det var inte så längesen TH släpper Fan party biljetter och jag vanna inte. Komunen vill lägga ner Våran kära skola och vi demostrerar och har lyckats. I Oktober hände det inte så mycket utan det var skolan hela tiden.

November-  Åkte till nogre en helg. Började med severing, böjade bli perenoid och saknade allt och alla men det ver bara för att jag var så föbaskat trött kom jag på nu iefterhend. Men November var inte heller en intressan månad.

December- Jag får jul känsla i kroppen och blir helt galen alla mina pengar gåt åt till Julklappar men jag älskar Julen så det gjorde inget. Jag fyller 16 år grattis till mig. Vi firar ju 4 dagar innan julafton här hemma bara för att mamma jobbade på julafton. 3 dagar innan Jul åker vi upp till Norge och det vet jätte mysigt med hela familjen samlad, denna julen var lyckad. Vi kom hem 26/12 och 18/12 åker jag upp till Bullaren och är där över nyår och vipps är det 2009!

"Om jag ska vara ärlig trodde inte jag det hade hänt så mycket detta året, för det ända jag kommer ihåg är det senaste halvåret alltså den tiden då jag gåtte på Ester, den tiden går inte att ångra det har vart så kul och jag vet att det kommer fortsätta vara lika kul att gå där. Tack för detta året alla underbara människor älskar er och jag vet att 2009 blir ett mycket bättre år. ;)" 

Halva 2008

2008 för mig har varit lite upp och ner för mig men jag ska berätta eftersom att jag känner att jag måste göra det men bilder blir det inga tyvärr ledsen men har dom inte datorn.

Januari- Året började bra, vi hade biljetter till Tokio Hotel konserten och jag var helt över lycklig verkligen har aldrig vart så lycklig i hela mitt liv och för var dag som gick kom konserten närmare. Ja som sagt jag var överlycklig. Daniel fyllde 17 år och lite sånt.

Februari- Bara 2 månader kvar till konserten. Jag had börjat lyssna på Cinema Bizarre och var helt fast vid dom men det var ändå Tokio Hotel som gällde. I februari fick jag biljetten och jag betalade Daniela och fick änteligen ha den i min hand och det var då alla började titta konstigt för att Vi skulle på TH konserten men jag var stolt. Var helt beroende av Bilddagboken ( det är där jag tittar upp vad jag gjorde).

Mars- Mars ja nu var det bara en månad kvar och det firade jag och Wilma genom att se på Zimmer konserten och göra pizza.Pappa måste nog ändå dragit årets skämt:


Mamma till pappa: Jag lägger kycklng i denna lådan utan nåting i!!

Pappa: Men kan du inte skriva kyckling på då??

Mamma: nä jag orkar inte skriva nåting på

Pappa:Men skriv höna på då??!!!xD

Mamma: nä jag sa ju att jag inte orka skriva nåt på

Pappa: men måla en kyckling på!
Mars var en snö månad och en mycket ledsen månad grät floder verkligen konserten blev inställd, usch kunde börja gråta till allt då. Georg fyllde 21 år samma dag opererades Bill det gick bra

April- Jag och Wilma bestämde oss för att åka till Stockholm iallafall. Så det var jag, Mamma, Wilma hennes mamma och bror. Men resan var lyckad och TH träffen var underbart kul. Hela April månad var jag antingen sur eller mycket ledsen när det kom till Tokio Hotel. April det var då solen började komma fram och det blev riktigt varm. Slutet av Aprill gjorde vi klart vår glasspinne bro och våran über dårliga redovisning om anarkismen var äntligen färdig.

Maj- Issa, Wilma och micki fyller år i maj månad och vi får ju inte glöma fina lilla Sheyla. Comet galan var och Tokio Hotel kom hem med Bill med en konstig look. Tävling i Halmstad var och det var kul men det gick piss för mig alltså i simning, det var utomhues med salt vatten jätte skönt. Klippte lugg någongång i Maj med måste säga att det blev lyckat.

Juni- Juni sitsta månaden innan lovet. 6/6 fyllde August 2 år bara 4 dagar efter kommer lilla Oda till världen, dagen innan det hade vi våran skol bal som jag måste säga att den var lyckad. 18/6 Fyller Emma år och det firas, 11/6  slutar vi nian och jag var överlycklig ändå grät jag. 16/6 började jag sommar jobba vart vill jag inte berätta men jag gjode det i tvåveckor oah tjärnade 2000kr inte så mycket men det regnade dom dagarna iallafall. 29/6 åkte jag med Emma, hennes lilla syster och hennes mamma till örnsköldsvik, där vi gick på Star Wars mässan resan upp var underbar och kommer vara livet ut, utställningen var ännu mer underbar är väldigt stolt over att jag åkte med. Mamma fyller 47år

Juli- Efter att vi kommit hem från Star Wars resan var jag hemma någon dag sen åkte jag till min farmor och där var även familjen kusiner. Men det var inte många dagar hemma efter jag kommit hem från farmor åkte jag direkt till Bullaren. Dör jag stannade i en vecka sedan åkte jag hem då jag hade ont om tid. 25/7 var det Thåström + Kent dags och jag var glad Bianca var med mig eller jag var med henne, dagen var super varm närmare 30 grader men det var det värt.

Skirver ett in lägg til så det inte blir så tråkigt att läsa!!


God natt med Mr. & Mrs. Smith!

Såg nyss på "Mr. & Mrs. Smith"  för jag orkade inte se någon annan film som gick på tv4.
Men jag tänkte på den okej min tanke här nu då: "Om man sätter en tändsticka framför ett avgasrör sprutar det eld då?"
Tänkte på det att Anelina jolie och Brad pitt är ett väldigt väldigt fint par väldigt söta tillsammans, inte konstigt att dom har så många barn tillsammans.
Om jag ska vara ärlig har jag bara sett filmen två gånger och detta var den tredje men den är bra rolig och mycket bra skådespelare. Men nu ska jag nog bara läsa lite sen ska jag sova så God natt!<3


Semester för Kaulitz.....!

Nu har ju Nyår varit och det betyder att Bill och Tom är på semester eller dom andra med men det är Bil och Tom man ser bilder på.
Äntligen får man se Bills tatto den är ju helt underbart snygg och hans hår är ju också helt underbrt tycker jag iallafall vad tycker ni?
Sen kommer vi ju till Tom då och ja finns det så myket och säga om honom förutom att han är super säxig herregud kolla in hans muskler snyggare än förra semestern.









Eftersom att jag nästan aldrig lägger upp bilder på Tokio Hotel så lägger jag upp det nu när det hänt nåt lite roligare!

Bullaren och mini mini

Nu är jag hemma igen och jag kan int bestämma mig hur jag ska sitta eftersom att jag är i min säng.
Oj vad kallt det var i Bullaren fast det är kallare hemma men det är bara för att det är havet här.
Iallafall så sitter jag upp juste nu och lyssnar på Jonas brothers men det var inte det jag skulle skiva utan jag skulle skriav om Bullaren. Jag åkte upp med Emmas pappa och det var väldigt tyst i bilen, men som tur gick färden snabbt och när vi kom fram hade Emma pyajmas på sig. Jag kom inte och ställde upp mi stora väska och sedan vet jag inte vad vi gjorde. Men nästan hela veckan har vi sett på film och vart ute en liten stund då vi gått ner till sjön och gått på isen, sen får vi ju inte glöma att vi vart på Nordby och Svinesund och Östad, ja men det var kul och vara där uppe det var det. Och jag har fått ett nytt smek namn: Mini mini ahah du ska få en historea om det, jo det var så här att jag satt på en ganska liten stol ocm Emme och alla andra satt på normala stolar, å var den en ganska mycket full kvinna som sa att jag hette Mini mini jaja sånt är live

RSS 2.0