Grattis till Georg!!!

Oj! Vi får ju inte glömma att säga Grattis till Georg som fyller 22år idag!!
Ja Grattis till Georg iallafall!


Jag har inte glömt Tokio Hotel vilket jag inte kommer göra heller.


Twilight

Såg nyss på Twilight för andra gången, förra gången jag såg den var i lördags med Wilma.
Allafall kan jag förstå varför alla tycker den är så bra för den är ju helt underbar, väntar på att andra filmen kommer ut. Men dom har verkligen sminkat Edward väldigt dåligt, om ni tittar på den någongång så kan ni se hans hals och såvidare att det inte är vitt.

Kom på att min platt tång funkade vilket jag är väldigt glad över.
Det har inte hänt så mycket idag har vart iskolan, åkte hem och tittat på Twilight inte så intressant.
Nu ska jag skriva rent tyskan sedan så är det tv dags.


Moss på Fredag!

Jag har inte orkat skriva på hela helgen nu men tror inte någon har dött för det eller?
Mina underbara Emmor har blivit brunetter, gud så vackara dom är heltunderbart fina.
Jag var på promenad med Emma för en stund sedan det blåste, vi gick till havet och till busshållplatsen och sen en omväg tillbaka, det var mysigt och konstigt nog var det min ide att gå, hade lite energi över, men det var kul det var ganska längesen jag träffade henne konstigt nog.
Nu sitter jag här och lyssnar på Thåström, har faktiskt städat rummet idag, kan ju säga att det behövdes.
Sen är mitt hår fult och mina kinder är röda haha ser ut som röluvan fast jag har ingen röd luva på mig då.
Men jag tror faktiskt att jag ska lägga mig i min säng och läsa lite "One piece" nu när man ändå har den.

På fredag blir det antagligen Norge med farmor, vi ska vara i Moss ska blir mysigt tror jag.

"Till Daniela!"
"Det är en period med Thåström nu har ju trotts allt vart på hans konsert nyss sen kommer inteTokio Hotel med nåt nytt men den tiden kommer att komma tillbaka, till höseten ska vi allt se dom live istockholm eller i Oslo ;) och då ska vi stå längst fram! =D"



=D Fredag!!!


Thåström 2 juli!!!

ssåOj gissa vem som typ är gladast nu!! Jag hehe Thåström ska komma till Trädgården 2 juli oj undra om man är glad. Jag lyssnar näligen bara på Thåström nu efter konserten, och har verkligen gått runt och hoppas på en till konsert, så det här kommer helt lägligt är verkligen jätte glad och jag längtar till konserten.
Hur upptäckte jag det här då, jo jag tittade mina meil och såg att det stog thåström och tittade vad det var och det var från ticknet, man blir väldigt glad när man ser något sånt här måste jag säga. Men nog med det.

Idag har jag haft severing och det var väl kul, asså har vart helt konstigt idag vet inte men var hlt förjävlig men sån är jag ibland. Btw Frölunda suger! Fast liv är väldigt bra i målet just nu står det 3-1 till HV71 och det är bara 5 min kvar, men ännu är det inte över om Hv vinner nu, vilket är ganska troligt kommer det stå 3-2 i matcher och sen är det bara för Frölunda att vinna resten av matchernahoppas bara dom gör det hade vart kul och se dom i finalen. Jaja får se hur det går nu står det iallafall 4-1 och det var slut resultatet.


Ester kvar på Lindholmen!

ESTER KVAR PÅ LINDHOLMEN!!!!!!!
Gissa på om jag är glad och jag är absolut inte ensam om det heller, åå vad jag är glad!


Det ble tyvärr inga våfflor men vad gör det när man kan äta det någon annan dag.
Kom nämligen hem vid 21 tiden, det började med att jag och Mela slapp tyskan p.g.a demostration så då äkte vi in om gick med i tåget. Efter att vi gått ner till Brunnsparken stog vi där och skrek lite sen gick jag och Emma och bytte mina skor, har man tur så har man,jag hittade ett par 38 när jag gett upp men som tur gick vi runt och tittade på skona på H&M nu är jag väldigt glad äver att ha dom i storlek 38. Efter vi bytt skorna gick vi runt lite alltså vet inte hur länge men det var länge. Sen gick vi in på conken och jag köpte nog den äckligaste kaffet jag någonsin köpt, vi satt där inne väldigt länge och bara pratade, de ver jätte mysigt Tack Emma!!<3
Nu har jag tittat på Sex and the city och det var minst två skådespelare som är kända som gäst spelade, medans jag och mamma såg på den tog hon fram godis ägg hehe gott!!
Men tror faktiskt att jag ska gå upp och kanske se på en film eller nåt om jag inte somnar då.





Våfflor

Imorgon är det våffel dagen och den firas som den heter med våfflor såklart. Själv ska jag nog göra några våfflor så jag tänkte att jag lägger upp några intressanta recept på hur man gör.

Våfflor med sylt och grädde

Antal portioner: 4

Ingredienser

75 75 g smör + till gräddning
2 2 dl iskallt vichyvatten
4 4 dl vetemjöl
3 3 dl vispgrädde
2 2 tsk socker
Till servering:
bärsylt
vispad grädde

Annons:

Gör så här

1. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ihop vichyvatten och mjöl och rör ner smöret. Vispa grädden med sockret och vänd med lätt hand ner den i smeten.

2. Hetta upp våffeljärnet med lite smör och grädda våfflorna. Lägg de färdiga våfflorna på galler så att de behåller frasigheten, trava upp dem i "torn" först vid serveringen.

3. Servera med socker, vispad grädde och en god sylt.


Fras våfflor

Antal portioner:
8

Ingredienser

3 3 dl vispgrädde
3 3 dl vetemjöl
2 2 dl iskallt vatten
2-3 2-3 msk smält smör
florsocker till garnering

Annons:

Gör så här

1. Vispa grädden.

2. Lägg mjölet i en matberedare. Tillsätt vattnet genom matarröret och sedan det smälta, avsvalnade smöret/margarinet medan maskinen snurrar på halvfart. Kör några sekunder till en jämn smet. Vänd ner den vispade grädden. Blanda för hand eller med ett par tag på momentläget.

3. Grädda våfflorna. Lägg dem på galler efter hand som de blir färdiga. Våfflorna mjuknar om de läggs ovanpå varandra.

4. Sikta lite florsocker över våfflorna. Servera med hjortronsylt och vispad grädde.



Smalare fras våfflor

Antal portioner:
10

Ingredienser

100 100 g smör
4 4 dl mjölk
3 3 dl vetemjöl
10 10 g jäst (2 tsk)

Annons:

Gör så här

1. Smält smöret och låt det svalna. Värm mjölken till 37°. Rör ut jästen i hälften av mjölken. Rör ner mjölet, lite i taget, och rör till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken. Låt smeten jäsa i rumstemperatur i 30 minuter.

2. Blanda ner det avsvalnade smöret. Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen med smör och grädda en våffla. Beräkna 3/4 dl smet till en våffla. Grädda sedan övriga våfflor. Du behöver inte smörja järnet mera.

3. Servera våfflorna med sylt.



Hihi nu slipper jag gå in och titta efter recept hehe taget från Recept.nu

Jävla pingvin!

Jag går ju som en jävla pingvin!!
När jag gick ut förut när jag skulle hämta en sak, så kommer jag på att jag går som en pingvin. Kom på att när jag går vikar jag sida till sida, och det beror på att jag har en fot som är längre än det andra och det märker man genom att titta på mitt ena ben asså ärligt det är helt sjuk, sen kanske jag gick som en pingvin för att jag hade förstora tofflor på mig men ändå tror ni fattar vinkeln.

Hihi kom på en jätterolig sak nu hehe, jag stängde av och på ljudet i reklamen det blev väldigt coolt okej jag vet jag är efter.
Idag har jag vart i skolan som vanligt, efter skolan åkte jag till stan och köpte ett par skor till sververingen på torsdag men tyvärr så var dom försmå så jag ska byta dom imorgon, annars är dom jätte söta fast inget speciellt bara ett par svarta ballerina med en rosett fram till från H&M, finns många fler filmer men vi måste ha svarta så.


Äntligen spärrat

Har precis spärrat mitt bankomat kort, frågade om dom hade hittat min plånbok på västtrafik hittegods men det hade dom inte så jag gav upp och åkte hem och spärrade kortet.
Sen ringde pappa och han sa att han hade jobbar på first hotell idag då han fågat om jag kunde jobba lite där, enlig vad han sa hade jag iallafall en chans att få ett jobb, hoppas verkligen dom har ett jobb det är bara att hålla tummarna!
Funderar om jag ska ner till banken och beställa ett nytt kort, hade ju behövt ha ett nu och banken har öppet i en timma till så jag har tid men jag tror jag ska åka ner tar ju inte lång tid iallafall.

Idag har det var helt underbart väder med sol och lite varmt våren är verkligen påväg det är kul det.
Annars har det inte vart någon speciell dag idag.

Jo, nästa ferdag börjar Talang och det börjar med Göteborg, det jag vill säga med detta är att Alexander och hans band är med kommer inte ighåg vad dom heter just nu, men om ni tittar och hör ett band som är väldigt rockiga så är det säkert dom, Men titta det ska iallafall jag göra tycker det är skit kul att dom är med och jag vet redan hur det går så jag kan inte säga lycka till.
Men om man ska dra ner till banken nu kanske eller orkar jag det? Hmmm.... nja vet inte tror faktiskt jag skippar det men änå inte aja får se hur jag gör.

Livet går ändå vidare!

Nu vet jag vad det är som tynger mitt hjärta, jag har lyssnat för mycket på Thåström.
Sitter och tittar på "I hennes skor" men just nu är det paus. Men när jag satt där nere kändes det som om något saknades, det var något jag skulle göra, kände mig almänt deprimerad men kom på det nu när jag kom upp och satte på Thåström. Alltså jag vet inte men tycker det är lite intressant att få reda på hur han lever idag, så jag har läst en del nyfiken som man är och jagtycker det är så hemskt, alltså som jag skrev igår det jag tycker är hemskt är att man blir gammal och antagligen förlorar allt man vart med om, dom vänner man lärt känna, folk dör ifrån en. Jag vill inte bli gammal, varför inte leva dom bästa åren i sitt liv och sedan bara dö? Men det händer ju saker hela tiden, både roliga och tråkiga och om man lever dom bästa åren i sitt liv missar man en del. Det är livets gång och den går vidare man kan inte göra något åt det, that's life!


Jaja men nu lämnar jag d, nu när jag kom på det är allt befriat.
Idag vaknade jag upp vid tio tiden, klar vaken så jag gick ner och satt mig och åt frukost med Jimmy och pappa.
Efter vi ätit frukost åkt vi ner till hallen, jimmy skulle nämligen spela match mot kungälv. 
Hur gick det då? Det blev en utklassning med 32-9 alltså Torslanda vann med 32 mot 9 mål.
Grymma var dom, iskalla vet inte men det spelet dom spelar är helt underbart snabbt ändå är dom bara 11år.
Kungälv var väldigt långsama om man tittade på spelet.
Efter matchen skulle han spela en match till den vann dom med 21-9 då mötte dom Kroppskultur.
Efter det åkte vi hem och jag stte mig framför datorn. Nu är filmen slut och jag ska sy fast en knapp på min jacka, är verkligen förälskad i den, oj men gud jag ska ju bädda också och mitt täcke är ute på ballkongen ska nog ta in det nu det lär vara ganska kallt nu.
Men ha det bra och God Natt!!


Det var någon som sa att det skulle snöa imorgon men jag hoppas inte det på våren ska det vara sol.
(bilden har jag tagit själv med mobilen, förra gången det snöade)

Thåström!!!!!

Vet inte om man ska skratta eller gråta när jag tänker på konserten igår.
Konserten var hel grym, jag stog längs fram, vi hittade några två hel sköna killar innan konserten även om dom inte var så nyktra men vad gör det?!
Konserten var helt underbar Thåström lever sig verkligen in i låtarna, sen var det väldigt roligt när han spelade låtar från gamla tider om man kan säga så. 
Sitter och lyssnar på den nya skivan nu och efter konserten gräter jag nästan, ni kanske undrar varför. Men saken är den att han har vart med om så himla mycket, men det är ju inte bara han utan det är ju så för alla som blir gammla, man börjar ju tänka lite på livet när morfar pratar om saker som han har vart med om. Men livet går vidare och denna konserten kommer att vara oförglömlig, Tack till Bianca, Emma och Mimmi!

Idag har jag lyssnat på den nya skivan ja, minst fem gånger iallafall och den blir bara bättre och bättre, och sorligare på ett sätt. Jag har köpt en jacka idag äntligen den lär behövas iallafall det går ju mot varmare tider!
Det har inte hänt så mycket jag åkte in till stan med Hanna då jag köpte en jacka och ett fläder te och hanna kan jag inte säga säker det var ganska många kassar i hennes hand. På bussen hem träffade vi Emma och Louise jag och Emma pratade om konserten hela vägen hem, det är ju nåt man brukar prata om dagen efter liksom.
Men om jag ska ta och göra något annat nu kanske sätta på en film.


Mimmi, Bianca och Emma!!!


Thåström is the man!!!!! On the stagde!!!

Gordon's kitchen nightmares

Sitter och tittar på "Gordon's kitchen nightmares" och jag sitter och spänner halsen, fattar inte hur som lyckas vara så dåliga. När man vet hur lätt det är att fixa ihop lite mat fattar jag inte hur dom ens vågar köpa frystahamburgare och frysta pommes frites, även om dom klagar på pengar men saken är ju den att det är billigare och göra allt själv så dom är verkligen misslyckade. Fast jag tror det är ganska mycket skådespeleri inblandat men ändå.
Annars har inte arbetet gått så bra fast jag måste skriva på det nu det ska ju vara klart til imorgon.


Jag har gjort det igen!

Asså det måste verkligen vara något seriöst problem med mig, jo jag har tappat bort plånboken igen. Asså kan man vara mer klantig eller menmen that's life.

När jag gick hem från bussen kom jag och tänka på hur mycket jag har tappat bort och klantat till så här blev resultatet (kan man säga så? tror ni fattar)

Förstagången- Tappade jag bort nycklarna men vem har inte det liksom, det var i låg  stadiet.

Andra gången- Låste in nycklarna i bilen alltså bilnycklarna, det var i Danmark när vi vart i Italien. det sluta med att vi fick ring någon som bröt upp rutan lite men bilen var oskadad.

Tredjegången- Glömde jag min Mp4 (eller vad det nu heter) ute i omklädningsrummet så den vart borta när jag kom tillbaka.

Fjärde gången- Glömde mobilen i skolan men fick tillbaka dagen efter som tur.
 
Femtegången- tappade bort plånboken första gången men fick tillbaka samma dag som tur var, var ätte ledsen när det hände. 

Sjätte  gången- Tappade cykel nyckeln som jag inte fick tillbaka, cyken stog vid busshållplatsen i över en vecka. Slutade med att pappa fick såga upp låset eller nåt.

Sjunde gången- Tappade bort plånboken igen, denna gången förvånade det mig inte min reaktion var att jag blv lite stressig, skrek lite och sen gick det över. Men ska titta lite på vesttrafik imorgon dom kanske har hittat den om jag har tur.

dom 5 sista gångerna har hänt når jag gått på Ester hoppas verkligen inte att det händer något mer men ska köpa en ny väska så det kanske blir bättre.

Annars är det Thåström imorgon vilket ska blir riktigt kul!
Btw Frölunda ligger under mot HV71 med 3 mål inte bra inte bra.
Men om man ska ta och skriva klart livsmedelarbetet nu det ska ju vara inlämnat i morgon.


Julia, Mela, linn och vincent visst ser det härligt ut! :P

lite problem där va!?

Sitter och skriver på livsmedelkunskaps arbetet vilket jag inte kommit så långt på men hoppas att jag kan skriva klart det idag för jag vill inte sitta och skriva natten till fredag, det blir inte så bra dagen efter.

Idag har vädret vart helt kanon igen, måste jag ta och köpa mig en vårjacka det lär ju behövas om vädret fortsätter vara så här fint.
Vi har inte vart så mycket i skolan idag för på morgonen var vi på museum och tittade på Bollywood, efter det åkte jag hem en stund men när jag väl kom till dörren och skulle ta upp nycklarna var det inga där, jag glömde dom i morse. Så jag åkte till Jimmys skola och fick låna hans nyckel, när jag väl kom in åt jag och sedan satte jag på tv:n sen var det dags för mig att åka till skolan igen, väl där hade vi datakunskap och Tyska.
Det var mer än jag vad trodde det skulle vara på datakunskapen men gjorde inget satt inne på internet isstället.
När vi väntade på tyska köpte vi tre bröd var, men när cafe tanten skulle gå skickar hon ut oss den jäveln. Så vi satt utanför och väntade, medans vi väntade satt vi och tittade på alla som försökte komma ut ur skolan, för vissa gick det bra men för dom flesta gick det inte så bra dom stog i kö och kunde inte få upp dörren, lite längre bort där satt jag och mela och skratta det var väldigt kul och se för det var mest vuxna människor som inte kom ut.
Men ska fortsätta skriva nu så ha det bra!

Agg :S

Oj herregud vad är det med mig?
Daniel kom in och sa att jag skulle stänga ner min nerladdnig vilket jag redan gjort så jag sa eller snarare skrek att jag hade stängt av den, men så skulle jag visa och då var det något som kom upp, så han började skrika att jag skulle stänga av den, och då blev jag sur för ingen skriker på mig så jag skrek tillbaka. Eftersom att vi stog och skrek på varandra kom mama in som skulle sova, men hon kom in och Daniel fick se att den var avstängd så han gick och det ända jag vill göra var att kasta något på han, men så blev det inte som tur är, hade antagligen sett förjävlig ut idag eftersom att han hade slått tillbaka dubbelt så hårt.

Men känner mig lite lugnare nu iallafall även om jag kommer att få anfall om någon pratar med mig, fattar ine vad det är med mig. Trodde verkligen att kvällen skulle bli bra eftersom att dagen var så bra, men inte det inte när Daniel och pappa hade kommit så börja det har nåt agg motdom asså, aja men nu ska jag sova så God natt!

Hålet i väggen

Orkar inte skriva det fär jävla arbete men jag måste hataer det vill inte blir bara arg när jag försöker skriva, höll nästan på att slå sönder datorn. Inte mer med det utna mamma upptäckte hålet och fläcken i lägenheten så jag är arg för det.
Fan sitter och spänner mig av ilska, och sen fick jag inte se på den rätte för rosing heller, vill bara skrika men det är lite olägligt nu.
Annars har dagen vart bra, det har vart enriktig vårdag med sol och blå himmel.
Efter skolan idag åkte jag till stan och tittade lite på vd jag skulle köpa till turk landet, är jag går mot din sko kommer det fram en sån där telenor kille och fråga om abonnemang, det tog en lång stund innan han frågade hur gammal jag var och när jag sa hur gammal jag var sa han : "Fan, vilken diss" haha det var väldigt kul. Men sedan insåg jag att jag var hungrig så jag tog bussen hem. När jag väl kommer hem och går på vägen tänkte jag lite på pengar och vad jag skulle köpa till turkiet, då jag insåg att jag faktiskt hade 900kr till att köpa saker för, alltså jag har gått runt ganska länge nu och tänkt på vad jag ska köpa för jag måste köpa en ny väska, bikini och en jacka och det räcker knappt med 900kr till det men när jag insåg att jag hade 900kr till blev jag väldigt glad.

Jaja nu kom pappa också och såklart sitter en på varje sida om mig och pratar om hålet i väggen tack för det jag blir ju genast mycket gladare, men nu sluta dom tack!
Så nu har jag tagit en kopp te och känner mig mycket gladare men arbetet får vänta får väl sitta natten till fredag och skriva på skiten.




Det var jag som gjorde hålet i väggen med en fun light flaska


Mål i Sjätte perioden

Skelefteå vann!! I sjätte perioden blev det äntligen mål och ställingen blev 3-2  jag undrar om Johnas är glad ( vår lärare.)
som ni märker har jag haft en riktigt intressant kväll, nämen jag har inte tittat på hockey hela kvällen, jag hr faktiskt tittat på charterhjältarna, och spårlöst och nyheterna intressantare än så kan det väl inte bli.

När jag kom hem från skolan idag åkte jag hem åt lite sedan gick jag vidare till Hanna. Tyvärr var det inte lika fint väder som igår för idag var det dimmigt och fuktigt, så det blev ingen promenad som vi bestämt men that's life.
Isället satt vi inne och pratade lite sen var det dags för henne och åka till Dingle samtidigt skulle jag hem.

men om man ska ta och sova nu det va ganska segt att komma upp idag så God Natt!

Solen skiner och alla är glada =D

Satt just och läste ett inlägg från i lördag och ni kan ju bara gisa vad det handalde om, jo såklart melodifestivalen.
Asså vi i sverige är nog dom ända som tar det så stort ändå säger dom flesta varje år att dom inte ska se nästa år, men vilka är det som sitter där i soffan och kommentarar varje bidrag jo samma personer.
Ja, det var iallafall ganska bra låtar som var med i år även om jag inte hörde varje låt, igår kom jag hem till röstningen av det hela och jag det var äl lite spännande det var ju en ganska bra låt som vann.
Enligt mig kunde vilken låt som helst vinna men inte EMD:s låt, men färdig skrivet om Melodifestivalen.

Igår fyllde Caroline år och för att fira det gick vi på bio och såg "Che-Aregentinaren, de var bra men platerna därimot var dom sämsta jag suttit på, vi satt på andra plats och det var för att Vincent misslyckats boka menmen.

Idag vaknade jag 10.00 men själv trodde jag klackan var 13.00 men så var det inte. Det jag vaknade av var attJimmy satt och spelade Star Wars och då blev jag lite sugen på att spela så jag gick upp och in i Jimmys rum där han satt och spelade, sen kan ni nog arna vad jag gjorde med andra kontrollen, okej det lät lite knäppt men jag spelade iallafall.
Efter det åkte jag med Mamma och Jimmy då han skulle spela match mot önered, och ja dom vann men bra spel kan jag ju inte påstå men dom vann. Idag har det vart världens vår väder ute så innan matchen stog jag och mamma i solen, det var riktigt skönt och jag längatar verkligen tills våren börjar på riktigt.




Deppig men BRA

Sitter och lyssnar igenom Thåströms nya skiva, "Kärlek är för dom" och måste säga att han är bäst han lyckas alltid med musiken. Lite depremerad dock men sån är hans röst, och nu är det minde än en vecka tills han kommer till lisebergs hallen det ska bli riktigt kul, för denna hången har jag lyssnat igenom hans låtar några gånger så jag kan dom.
nu såg jag att jag måste köpa ett nytt naglack men just nu har jag inte pengar för det så det får vänta, det är ju ändå halva flaskan är ju kvar.

Men ska nog ta något att äta och sedan en duch sen vat jag inte vad jag ska göra, vet inte när vi ska träffas heller. Hejdå ha en kanon bra dag!!


Spindel på golvet :S

Sitter med Benen upp iluften sndledningär att det går runt en spindel på golvet, Hjälp alltså den är ganska stor.
Nu ska jag snart gå och lägga mig fast ska plocka undan lite innan, gjorde kladdkaka utan kakao andledningen till det är att vi inte har någon hemma men den blav bra tycker jag iallafall vet att inte Louise tycker att den var god men det tycker jag. Jackie fyllde 17 igår så vi satte i 17 ljus i kakan och skrev 17 på den med rosa glasyr som vi hade hemma, sen spårade det ut som vanligt men denna gången var inte alkohol inblandat, och tror inte att det blir på ett tag heller men det var kul men lite för mycket.

Imorgon fyller Caroline år eller om man ska vara riktigt noga så är det idag, iallafall ska vi på bio, Jag, Caroline, Mela och vincent och vi ska se "Che - Argentinaren" vet inte vad den handlar om men det lilla jag läst så verkar den bra, men det är ju inte filmen som är det viktiga utan sällskapet och dagen det är ju ändå Carolines dag så hon bestämer!

Grattis ännu en gång Caroline!!
Man kan aldrig säga det för mycket.  


Kärlek är för dom!

Idag är det fredag den 13 ojoj har det hänt något oturligt för er??
Inte för mig iallafall dagen har flytit på som vanligt.
Thåström har släppt in nya skiva,kärlek är för dom idag och jag vill verkligen höra den, har hans singeln, Kärlek är för dom på datorn och den blir bara bättre och bättre, men kan ju inte lyssna sönder den så jag satte på Takida.

Igår började det snöa när jag gick hemifrån, efter att vi stått i köket i några timmar hade det kommit jätte mycket snö fast den håller på att gå bort nu, tur det för just nu orkar inte jag halka runt på mina skor det är väldigt jobbigt.
Men somsagt så var det snö igår och det snöade hela kvällen, när vi slutat går jag till busshållplatsen. När jag kommer dit hör jag hur Kristian säger: nu kommer det någon rolig! Och sedan kommer det en snö boll mot mig. Innan vi kliver på bussen har jag fått ca.5 snöbollar i ansiktet och några mer på mig det var ju kul, men det var kul iallafall.

Ska säga Grattis till Jackie som fyllde år igår GRATTIS!!!
Och kan passa på att säga Grattis till Caroline som fyller år imorgon GRATTIS!!

Det funkade inte :/

Har suttit och tittat på hockey hela kvällen nu och slut resultatet blev 5-1 till Frölunda mot Luleå.

Annars har jag försökt att få upp låset på min cykel men lyckades tyvärr inte, min cykel har varit nere vi hållplatsen i en vecka snart och jag har tappat bort nyckeln, och det är inte så bra.
Vi hade tyska idag och alla var verkligen trötta, när Mela sitter och läser är det helt tyst när jag tittar på våran lärare sitter hon och sover, det var väldigt kul det var det.
Annars har dagen varit lugn.

Igår var jag och tittade på Jimmys skol handboll och dom vann den kul säg Grattis till Jimmy och hans klass!
Innan jag åkte hem hade jag Engelska då jag hade prat prov, det vart bra jag fick MVG- det är alltid bra med mvg.
Men nu såg jag att det kommit ut ett nytt avsnitt av ff så ska ta och läsa hehe.
 Ha en bra fortsatt kväll!!

Duktiga

Idag har jag vart i skolan då jag fick veta att jag har prov i morgon men det går bra det vet jag. Och för hoppningsvis slutar vi efter vi gjort det och då kan jag åka och titta på när Jimmy spelar skol handbollen det är alltid kul, dom är så duktiga.
Frölunda vann just med 5-1 mot Luleå a för ovanlighetens skull satte jag på hockey men det var kul och se.
Men ska gå upp och ta en duch nu fast först ska jag vattna blommor mamma sa att jag skulle göra det. Men skaiallafall onte skriva mer nu så ha det bra hejdå!

jadu vad ska man säga?!

Jag igår hade vi allt bra kul!
Vi var i lägenheten hela kvällen då vi drack och åt och lite sånt jätte kul men det var ju allkolhol vi drack så det blev som det blev, men det var kul!
Dom som var i lägenheten var jag, Emma, Louise och sedan kom Hanna.
Och idag fick vi städa ganska mycket golvet var täckt med popcorn sen hade jag gjort hål i väggen, kastade nämligen en flaska in i väggen när jag skulle kasta den till Emma, det var vin i mamma och pappas säng vi lket inte var så bra, dricka över hela golvet i badrummet, ja du fattar vinkeln.

Det var kul och nu komer lite bilder ursäkta för att dom inte är världens finaste!
Den va fin ( louise
Jag omg kolla minen ser ganska glad ut inte sista konstiga bilden iallafall.
Louise tog ett bad
Emma och louise

Hahha ser helt jävla psyko ut men det får bli den sista

Snakes on a plane

Sitter och tittar på "Snakes on a plane" massvis med ormar och jag som avskyr ormar usch, fast så farlig är den inte det är bara ibland soim man får titta bort.

Sen jag kom hem idag har stått vid spisen och gjort mat plus efträtt det blev bra och alla tyckte om det. Pappas "flickvän" var här idag och hon är väldigt snäll det är hon, men nu är dom inte här längre så nu har jag suttit här ensam halva kvällen med datorn i knät och ska snart sova.

Lutscher och Mehl hade kul xD

Gick till skolan idag då jag kände mig mycket bättre.
På vårat studiepass pratade vi lite om rasism som slutade med att vi pratade om att folk är olika i sverige och hur våran studiehandledare förklarade Göteborgare, den var klockren orkar inte skriva men kan säga att jag skrattade som tusan, och när en norrläning bryter på göteborska då blir det bara roligare.
Sen hade vi Tyska och som vanligt var jag och mela eller hennes nya namn Mehl (Mehl=mjöl på tyska), ja vi var lite flumiga. Jag fick också ett ny namn : Lutscher = slicke pinne, ja vi hade ganska kul. Och inte mer med det utan Mehl målade på mitt ben genom mina boxor som ha lite hål, ska lägga upp ett kort på det så lite porr. ;D


Det här målade Mehl genom mina byxor *busigt* 

Alltid ott med en kopp te

Nu har jag tittat på fyra Gossip girl avsnitt, druckit te, ätit pizza, spelat Star Wars, ätit middag och sett på Star Wars IV.
 Ja, det har vart min dag idag men det har vart skönt och jag mår mycket bättre så jag tror det blir skola imorgon, om jag ska vara ärlig stannade jag nog hemma mest för att jag hade Engelska prov idag, men det är inte som ni tror. Det är nämligen så här: om jag hade skrivit det hade det inte blivit bra och det betyder dåliga betyg och det är inte bra, och jag känner mig mycket bättre nu så det behövdes.
Men nu ser jag på den rätte för rosing och dricker en kopp te igen, alltid gått med en kopp te!


liseber =)

Sjuk!

Det blev att jag stannade hemma idag, har ont iahalsen och är föskyld och lite trött.
Så sitter jag och lyssnar på Thåström och ska snart sätta på ett Gossip Girl avsnitt.
Vet ni vad?! Thåströms nya skiva kommer ut imorgon yeey så just nu sitter jag och lyssnar på hans förra skiva med exempel fanfanfan och en massa bra låtar.
Men ska lyssna vidare nu så ha en bra dag!

Svårt val :/

Oj står för ett svårt val här ska jag gå till skolan eller ska jag inte? Saken är den att jag har prov imorgon så känner tt jag måste gå, men efter som att jag inte mår helt okej så kommer det inte gå bra alls, för när jag gjorde det idag gick det sämst kunde inte skriva tappade orden. Ja, som jag skrev så va jag snurrig när jag reste mig upp.

Men ska prata med mamma och se hur jag mår imorgon. För jag har ingen feber utan jag kände att jag har väldigt ont i kroppen och i halsen, det brukar ju bli värre när man sovit så det blir nog att jag är hemma imorgon men man vet ju aldrig. Nåt jag ska göra nu iallafall är och sova annars vet jag inte vad jag tar vägen.


Ja, det har snöat idag -.- och det var plus grader kul!

Usch det gillar vi inte

Jag håller på att bli sjuk! Ja, sitter halft död i min säng nu mår inte alls bra fryser, tungan är svullen, blåsor i käften och ja vad mer behöver jag säga jag mår helt enkelt inte alls bra och jag vet varför haha vi gick ju ut några gånger i lördags.
Har vart i skolan idag och redan då märkte jag att jag håller på att bli sjuk, när jag reste mig upp när vi haft engelska kände jag bara hur hela huvudet snurradet och jag kunde inte kocentrera mig, vi hade nämligen prov på Engelskan och det gick inte bra kunde inte engelska men det får väl gå som det går.
När jag väl var hemma kunde jag tänka på något annat än tv:n så jag la mig och tittade på en film.
Men ska nog titta på ett Gossip girl avsnitt nu så Hadet!!

kulkulkul =D

Oj va kul det var igår verkligen tack Mela för den kvällen!!
Men orkar inte tänka igenom vad som hände och sen orkar jag inte skriva.

Kan ju skriva att jag hade ont ihuvudet halva dagen alltså spräng värk och nu mår jag lite halvt bra hehe det löser sig tror jag.
Imorgon börjar vi tidigt (08.00) med livsmedelkunskap och gissa vem som har gjort läxan? Inte jag iallafall
Men ska ta en du och sedan sova :) Godnatt

RSS 2.0