Fint!!

Oj kom visst in på internet, eller gick in på grannens hehe " man tager vad man haver" typ.
Idag har jag prov smakat glass, haft hål timma, lagat mat, och sedan var jag på promenda med Emma. Vi gick precis vid havet och det var verkligen hur fint som helst, det finns typ en sten starnd lite längre bort från viken påväg mot hjuvik och vet är verkligen fint. Fiskarna hoppade, vi kasta stenar i vattnet mogna spm vi är heh dom gick sönder aja det var jätte fint. Och nu kom jag hem och nu ska jag sova god natt!! 

Data

Sitter på dator lektionen nu var nämligen tvungen att göra klart en liten liten sak men nu är jag klar. Efter detta har jag Tyska fast den börjar inte fören kvart över 5 så jag får väl sätta mig vid en dator eller nåt. Vi har bara haft Svenska och matte idag för för studiepasset var inställt. Det finns inte så mycket kvar att göra i skolan.
nu hör man någon student bil utanför herregud det är bara 2 år kvar, tror det är polhem.
Jag har inget internet hemma för det var någon som hade fest hemma "host" Daniel och då var det någon som hade gjort sönder våran mojs jag vet inte vad det heter men vi har inget internet iallafall.
Men nu ska jag gå härifrån men ha en bra dag, ska skriva om Turkiet så fort vi får internet ;) orkar inte skirva i skolan.

Hejdå!

Okej pappa är borta någonstans och det är han som ska köra oss til flyget. Nu kom han så jag vi ska åka til Turkiet nu ha en bra vecka allihop för det ska jag ;)
Hejdå!!!

Cp omogna ungjävel!!!!

Aj aj aj! har så otroligt ont i foten och jag fattar inte varför, när jag säger att det gör ont menar jag det verkligen det plågar mig. Imorgon är det skola så har jag kallkök. Jag har vart ledig i två dagar och det har vart mycket trevligt, idag åt vi klart landgången och sedan var det iväg till Frölunda torg och titta in på Telia hade nämligen tänkt att köpa en ny mobil någongång snart och man kunde få 1000kr rabatt så det var ju bra. Sedan var det någon liten cp unge som gick efter mig och mamma en liten stund och var allmänt omogen hade bara lust och slåt ung jäveln så han lärde sig en läxa, usch nä sånt gillar vi inte alltså cp ongar som tror att dom är coola.

Nu sitter jag och skriver på bok rapporten, förut skrev jag inget eftersom att jag satt och spelade"Age of empier II" okej jag vet det är typ 500år gammalt men det är kul, har man kul så har man. Men får väl ta och skriva klart nu det är sista dagen idag för på måndag är jag i Turkiet.

Böcker, jordgubbar och sol

Har jag sagt att jag är besatt av min bok? Men iallafall så är jag det och den är sjukt bra I love it!
Men jag måste tyvärr läsa en annan bok som ska vara utläst idag eller imorgon men saken är den att jag fattar inte så mycket när jag läser den, antingen är det för att den är på Engelska eller för att den är tråkig jag vet inte. Men nu är den bara tre dagar kvar till Turkiet och jag ska äta melon då heheh med sked har jag sagt det?? Men det ska jag och nu ska jag äta mycket morötter för färg vill man ju ha, men inte för mycket morötter för min del eftersom att jag inte vill bli orange.
Nu kom pappa hem också och han kommer att borja prata om lördagen bla bla bla vill bara glömma allt och inte höra mer av det. Bara ingen ann vet det än familjen för det hade vart väldigt pinsamt, alltså typ farmor och dom gammla om du fattar.

Idag har jag vart ledig så jag åkte in till stan för att möta Farmor vi skulle till saluhallen och köpa landgång och jordgubbar, ja och sen var det hem och sola lite. Anledningen till att jag möte upp henne var för att hon vill ha hjälp med att bära, och eftersom att jag var ledig så varför inte?
Så det vart kul men nu ska jag läsa lite, hoppas ni haft en bra dag och hoppas det gick bra för er som hade nationella i matte gick det bra??

The old is gone

Bye bye old Tokio Hotel eller iallafall gamla Kaulitz =( kommer sakna det men ja, antar att musiken fortfarande är lika bra. ;)


Kolla Tom han ser förjävlig ut nä det gillar vi inte



Förut va dom mycket sötare =)

Grattis Sheyla!!

Jag sitter och äter choklad framför scrubs och aa datorn. I
Iallafall kom jag på en jätte viktig sak

GRATTIS SHEYLA!!!!!<33<3<3<3<3

Saknar simmar tiden och brasilien matchen saknar dig och Bianca!! <3<3

It Girl

Jag lånade "It girl" på bibloteket och såklart är den bra, men har inte kommit så långt än är nämligen bara på tredje kapitlet. Men jag tror att om man älskar Gossip Girl gillar man nog denna, sen handlar det om Jenny och hon är en av mina favoriter i serien.

Visste ni att man äter ungefär 9 hektar pizza i USA varje dag, är det mycket??

Sitter och tittar på kanal 5 nu och jag stör mig väldigt mycket på "färjan 2" reklamen är jag ensam??
Det är en man som står vid ingången av en färja och är almänt töntig, okej jag stör mig på sånna typer väldigt lätt.

Bara 5 dagar kvar till Turkiet!!!


pinsamt!!

Men gud vad har jag gjort??? Kommer inte ihåg så om jag sagt nåt dumt glöm det för jag har som sagt inte så stort minne av det hela. Herregud okej det blev för mycket och det var första och sista gången!!!

Idag har jag städat, städat och åkt till mormor och morfar sen har jag städat lite till och nu måste jag skriva uppsats och jag nu kan tänka klart men det tror jag.;)

Vad hände!?

Shit! vad har jag gjort??
 Vaknade upp med min kläder på mattan va helt konstig aa behöveer jag säga mer?? Jag minns inte så mycket och jag tror mamma kom hem men det här är fan pinsamt Daniel hade kompisar också shit jag gjorde bort mig och jag har ett stort skrap sår på mitt knä och en hink i mitt rum hmmm......... ja du vet inte vad jag ska säga men en sak vet jag och det är att jag inte kan stava nu ooch inte skriva. För jag är fortfarande lite full och har mascara i håret men ska ta en promenad nu hejdå!!

Fashion against AIDS

Tröjan som Tokio Hoel har designat till "fashion against adis" kommer se ut dåhär:


Personligen tycker jag dom har lyckats bra och jag tror det är Bill som har ritat upp den men man vet ju aldrig.
Frågan är om jag hade köpt den om jag inte gillat Tokio Hotel men skulle tro att jag skulle köpt den, men det beror ju på hur dom andra ser ut.
Vad tycker ni då??


Nu var den lite snyggare!! ;)



Grattis till Emma!!!<3

Det är bara en vecka kvar tills vi åker till Turkiet nu och jag längtar jätte mycket!!
Iallafall är det den 9 maj idag och Emma fyller 17år idag många Grattis till Emma!!!<3<3<3

Min plan idag är att ta den lungt till halv fem ungefär för sen ska vi handla och sen blir det mat och film och inte så mycket mer, tror jag inte iallafall men får se om det händer nåt mer.
I veckan har det vart skola och nationella som jag tror gick bättre än förra delen.

Jag har funderat väldigt mycket och har väldigt måna frågor men kommer bara på en just nu.
"Om man lagar pytt i panna i en gryta blir det pytt i gryta då??"
Tror jag har sagt det till verenda person jag har pratat med dag men det är väl en ganska bra frå är det inte det ??
aa nä får ta och fråga en smart person som vet då kanske man får svar på sina frågor. ;)
Men ha en bra dag btw Grattis till Emma igen!!! <3

Grattis Farmor!!!!!

Idag är det 5 maj 11 dagar kvar tills vi åker till Turkiet jippie yeey!
Saken är den att jag orkar knappt skriva, Mormor ligger på sjukhus hon ramlade ner för en trappa eller nåt,det är inte alls kul för först är det Morfar som har det jätte svårt med hjärtat och lite sånt, så mormor tar hand om honom. Jaja iallafall hoppas jag inte det är nåt allverligt med mormor för det hade vart riktigt tråkigt.
Sen orkar jag inte riktigt vet inte men känner mig ensam, et är så mycket nu så aa orkar inte med så mycket nu, och att vara hemma är det sista jag vill men mamma kommer imorgon så det blir väl bättre. Okej sitter och gråter nu och känner mig så löjlig, men det är skönt för man behöver verkligen gråta ut ibland. Nu lämnar jag det.

Idag var det skolan som vanligt och efter åkte jag till stan och köpte en bikini, sjal, flipp flopp och shorts. Sen åkte jag hem och åt sen var det iväg till Emma då vi såg blair witch prodjekt och den var läskig senare var det dags för dom bästa programen, orkar inte skiva vad dom heter för jag kan inte stav men tror ni vet.
Ja, och nu är jag hemma och ska väl snart dra mig.



Grattis till min underbara farmor som fyller år idag!! 71 år vi ska vara exakt ;)

Ankorna i dammen!!

Kom och tänka på en sak när jag var uppe lite, och den saken var hur otroligt beroende man är av sin mamma. Visst kanske ni tänker ibland vill man bara komma ifrån hela livet och framförallt familjen, men när man har halva familjen hemma tänker man jätte mycket på sånt eller iallafall jag.
Saken jag vill säga är att man har väldigt tur att veta att ens föräldrar alltid är där och det har jag insett nu, man är lycklig lottad att bo i ett sånt här bra land där alla känner att dom överlever, där det inte är krig, finns pengar för dom som har det svårt.
Ja, vi har det bra i Sverige och dom som kommer till Sverige efter att bott i krig och fattidom borde vara väldigt glada över att dom kommit just till Sverige.
Men det finns alltid saker och klaga på, men vad hade världen vart utan klagomål?



Idag var det skola igen efter vad som har känns som en evighet men det har vart en skön hegl och rolig men mer än så orkar jag inte skriva.
Efter skolan gick jag och Elin och köpte lite bär. Men sen gick hennes buss så då sprang hon till den och jag gick till fisk affären. Hehe blev sugen på att baka en paj (riktig), och lite sugen på Fisk heheh aa du så det var dagens shopping.

Ska visa ankorna som bor i dammen ovanför oss hehe dom är lite fula måste jag säga men lite kul är det ju ändå. ;)

TH designar för H&M

Herregud gick in på startsidan av blogg.se och ja vad ser man där?
Jo, tvillingarna Kaulitz så var tvungen att titta och då stog det att Tokio Hotel har designat en tröja till H&M vid aids kampanjen och såklart ska jag köpa den det finns inga frågetecknen på det. Förra året hade dom också en sån kampanj och då köpte jag Good Charlotts tröja. I vilket fall börjar dom att säljas 28 maj så var beredda. ;)

Så kommer tröjan se ut.


RSS 2.0