När gick tiden så fort??

Varför är inte livet enklare??
Fick just veta av mamma att hon ska titta hus för pappa planerar att flytta ganska snart.
Men saken är den att jag är den ända av barnen som vet detta och jag får inte berätta något för dom heller.
Jag klarar inte att hålla inne allt när dom säger att dom vill flytta från huset. När dom skildes var det inte hårt för mig iallafall tror jag intehar gråtit för det tills nu. Ja, jag förstog att det faktist är på riktigt, men saken är den att flytta skrämmer mig för detta huset har varit en del av mig sedan jag var aa har aldrig flyttat, blotta tanken på att flytta härifrån har aldrig funnits fören nu då jag jag insåg att jag måste.
Asså tanken att flytta hemifrån är en självklarhet men när man kommer för att helsa på mor eller far så kommer det inte vara detta huset, vad hände när gick tiden såfort??
Jag vill inte bara lämna allt, kanske aldrig få se huset igen. Det kanske låter löjligt men detta huset är  en trygghet för mig att alltid komma hem till ett och samma hus.

Livet är hårt och detta är inte ens en liten del av det, det vet jag och dom sakerna som kommer att komma hur kommer dom kännas?? Fan ibland önskar jag att jag aldrig blivit född!!


Tears in heaven-Eric Clapton

Nä måste bara slänga in dagens låt. Som jag just fick lust att lyssna på, ärligt talat har ingen gjort en bra cover det går nog inte eftersom har sjunger med känsla.

Den handlar om Claptons saknad efter 4-årige sonen Conor som dog i en olycka 1991. I mars 1991 glömde en fönsterputsare att stänga fönstret på 53:e våningen i familjens lägenhet på Manhattan. Conor kröp fram till fönstret, tittade ut och föll sedan och landade på taket till ett trevåningshus. Han avled senare.


Hans röst är så grym asså älskar verkligen denna låten!!
Haha har tydligen tagit den förr men vad gör det den är bra!

jul!!!!!

Det har varit en regnig dag idag för det har regnat ute.
Idag åkte jag och simma vid ett tiden men kom inte i vattnet fören kvart i två fast var där 5 överhalv, och kom upp ur vattnet kvart i 3 höhöh ganska stolt att jag simmade en timma, för det kan vara lite uttråkande att simma själv men det var det inte.

Det var väldigt juligt idagför till middag kom farmor och farfar och gjorde lut fisk (som våran familj äter på julafton alltså inget julbord här) det var grymt gott fick en sådan julkänsla. Men vi har inte satt upp så många julstakar hemma än eftersom pappa här hemma, men om mamma hade vart hemma hade allt varit uppe.

Ååh kom just på hur jag fick på ljudet på Vlc -.- ljudet var inte på på vlc gud var retligt! Så nu ska jag se på jeanne d'Arc. =D

Tiden förändras

J*vla skit VLC, tänkte att jag skulle se en film tror du ljudet funkar på VLC eller!!? NEJ fan hatar et men om jag tar media player jo då funkar ljudet men inte bilden DAMP!!! Jag stör mig på såna saker och jag fattar inte varför det inte fukar för i går kväll vi 19 tiden unkade allt som det skulle. 
Får fråga Daniel eller nåt.

Det blev lite konstigt för pappa har börjat titta på hus okej visst men vi har ett hus :( usch nu blev det jätte konstig tänk om vi ska flytta härifrån, hoppas vekligen mamma köper ut huset för jag vill inte lämna det här huset har ändå bott här sedan jag var nyfödd har alltid bott här, sen var inte huset klar fören förra året vilket kommer kännas jätte mera konstigare och lämna det då. Och lämna Hällsvik för Torslanda kommer ingen av dom lämna men hällsvi kommer nog lämnas. Jag vill inte!!! :( 

 
Haha kommer ihåg när jag tog detta korter tror jag hade pratat i telefon så hade telefonen i handen och det snöade jätte mycket samtidigt som det blåste, snön stanna ganska länge då men det här var några årsedan.


Trött......

Oj vad jag är trött, har haft kök hela dagen. Gjorde faktiskt min lax själv så det var lite och göra, sen var jag på sämsta stället man kan vara på i det köket alltsp man är helt instängd så min saker låg lite över hela köket.
Höhö sitter och lyssnar på Brintney Spears nu gillar hennes gamla låtar, dom nya kan diskuteras. Fast nu såg jag Thåströms nya skiva har lagt ut på Spotify så det gillar vi, dock är det inga nya låtar utan bara gamla låtar men det är kul att han kommit tillbaka lite.


Pang boom krasch-Thåström

Imorgon ska Thåström vara med i Skavlan =D det ska kollas på. Svt 1 typ 21.00 tror jag, gillar skavlan det är nästa alltid bra kändisar med där!


Höhö gillar denna låten och gillar att han alltid ser så galen ut när han sjunger. ^^

Så kan det vara!

Ja, somsagt tog lite ledigt idag. Så jag började med att äta frikost samtidigt som jag såg på D-tox den var faktiskt bra, en Sylvester Stallone film helt otroligt hur snygg han är!!

Sen skulle jag åka och träna så hade jag packat alla saker och skulle stänga väskan, tror du inte min brob till Idiot hade gjort sönder den då!! Oj va sur jag blev väldigt sur jag började kasta mina gympa skor ch massa saker sen höll jag på att slå sönder en dörr, tur att ingen var hemma! När inget går som jag vill att det ska när jag är hemma blir jag jätte arg och det kan vara för en sån här jätte liten sak aa iblnd undrar man.
Har letat lite skor men har inte hittat det jag vill men visst finns det snygga skor, får se vilka jag köper måste göra det ganska snart gillar inte mina fula skor. Nu har jag sett på Rambo first blood part II, nästan alla filmer med Sylvester Stallone  är bra bara för han är så snygg och nästan alltid halv naken. (höhö)^^
Nä nu ska jag sova ska ju faktiskt upp tidigt imorgon (börjar 8.00).

Tog lite......

 Ledigt idag.=) Nä vi hade nämligen bara matte idag och gå till skolan för en lektion känns så slöseri med tid. Så jag ringde skolan idag och sjukanmälde mig sedan somnade jag om och det gjorde gott med lite sömn, har knappt sovit något det sista känns det som.
Så nu sitter jag med min advokado som snart ska ätas sedan ska jag nog åka och träna, sedan vidare till stan och titta på skor. Mina skor gick i sönder och det är ingen ide att laga dom så mamma ska betala ett par riktiga skor, vill nälmigen inte gå runt med ett par skor som jag köpte i sjätte klass. xD

Nä ska äta nu sen ska jag se på film höhöh!

Dancing in the street & under pressure-David bowie, Mick jagger & Queen

När jag ändå inne på ämnet bättre förr kan jag ju ta en låt från förr. ;)

Nä denna låten är underbar Queen+ David Bowie kan det blir bättre Bowie är en underbar artist med bra röst, bra låtar och allt. Queena var helt underbara Frddie herregud hans röst grym och hans små saker ibland när han var grym synd att han dog. =(



Kunde inte låta bli att ta denna låten (rodde det var Queen först men kom på mig) Mick jagger & David bowie.
Lyssna nu för det var svårt att kunna hitta någon man fick ta gud avskyr när folk gör så man inte kan ta den till typ en blogg eller nåt!


Nä du skämtar den var inte så lång som den ska vara me låten är bra det är bara Youtube som har DAMP!!!

God natt!!!

Det var nog bättre förr!!

Nu förstår jag verkligen varför det var bättre förr! Sjärnorna var snyggare, bättre musik, mycket bra filmer!!
Man kan ju nita förneka att John travolta var snyggare förr, och Johnny Depp dock är han snygg nu med, och den forna snyggingen av alla Sylvester Stallone! Nu fattar jag varkligen varför alla säger det var bättre förr, fast tror inte vat är det dom menar. Men om jag ska vara ärlig tycker jag det verkade som det var enklare och roligare förr iallafall när mamma och pappa berättar.


John Travolta har så sjukt snyggt ansikte och när han var tränad och ung var det ännu snyggare!!


Man brukar säga att man var snyggare som ung och det stämmer dock är Jonny förtfarande snygg.
Och har t.o.m. blivit nominerad till årets snyggare man i år igen! Detta är en bild från Cry baby som är en liten konstig men bra fim!!


Man kan ju nite säga något annat än att denna bilden är sexig!! (föruom Lollo och Emma som är puckade!;))
Ja, det kanske märks att jag gillar Sylvester Stallone ganska mycket och kanske förstås varför.
Man njuter ju av att se han i filmerna, det som är men honom är att han är 63 år och är förtfarande väldigt vältränad det är riktigt cool!!


Det var bättre förr! ;)


M&m

hahahahah asså så sjuka är dom!!



I don't want to miss thing-Aeronsmith

Sitter här och skriver min bokrecesion skulle egentligen träna men Emma var inte hemma och ville inte träna med massa 40+ are själv så skippa den men skulle gärna gjort det, om jag ska vara ärlig tycker jag inte Yoga var et roligaste. Iallafall sitter jag och lyssnar på min lisa vid namn bra på spotify. Och bra tror jag det är många som tänker typ lady gaga, ää aa kommer inte på någon mer alltså det som en 17 åring borde lyssna på modern musik som går på radion ahha låter som mamma nu. xD
Men nej inte på min lista här är alla låtar födda mellan oj 60,70,80,90 talet med undantag av Lady Gaga och någon Tokio hotel låt heheh.
Men om jag ska vara ärlig tycker jag musiken var bättre förr det är för mycket dunk dunk och pop nu.


Detta är en av dom finaste låt som gjorts ever!! Tycker jag =)höhöh

Choklad kladdkaka (Goooood!)

Okej världens godaste kaka/kladdkaka/Chokladkaka.

Köpte Blockchoklad för en vecka sedan tänkte jag skulle baka något då men tror jag somnade elelr nåt aja strunt samma.

Iallafall står reseptet på baksidan.

Choklad kladdkaka

200g mörk choklad (idetta fall fazer ögon)
1tsk bakpulver (det är därför jag inte vill kalla den kladdkaka)
4 ägg
2 dl socker
2,5 dl vetemjöl
200g smör
skal från en lime (står inte i reseptet men var tvungen och testa och blev en mintig smak hur gott som helst)

Värm ugnen på 200 grader vispa ägg och socker vitt. Smält Choklad och smör (gör det samtidigt).
Häll över ägg och socker blandningen. Tillsätt vetemjöl och bakpulver. rör ihop försiktigt. Smöra och bröa en rund bakform ca 25cm. Grädda i mitten av ugnen i ca 12 minuter (lite mer). Severa gärna med hallon och glass.
Kakan kan med fördel göras dagen innan.

Limen var min lilla iden men det blev jätte gott så ta gärna i det.

Jeanne d'arc-mark twain

Sitter och skriver min bokrecension som ska vara klar imorgon men problemet är att jag inte läst klart boken.
en som tur är det en sann historia så det är bara att söka på googel höhööh.
Läser Jeanne d' arc som är en fransk national hjälte eftersom det var hon som slogs mot engelsk männen under 1400-talet. När hon började övertala folk att kriga var hon endast 16år gamal och dog när on var 19 år , då hade hon räddat den största staden och låtit den franska Kungen ta över. När hon dog blev hon ifångatagen, sedan misshandlad ochtillsist bränd på bål för häxeri. Hon är ett fransk helgon sedan 1920.

Höhö det har jag läst på google eller Wikipedia nåt i den stilen står det iallafall, men den är faktiskt bra och även om jag inte hinner läsa klart boken innan imorgon ska jag ändå läsa klart den, det är ju ändå historia.

Vad händer...

efter döden är det många som undrar jag tror antingen man blir ett spöke eller föds på nytt.
När jag föds på nytt ska jag bli Nya Rocky och Rambo och nej inte Sylvester Utan Rocky och Rambo jag ska bli cool!!
Jimmy ska bli Jimmy macksson (Michael Jacksson).

Det går nämligen ryckten om att den gamla gubben som byggde huset går runt här och tittar om huset är fint, tror det är det för inget ont har hänt. =D
  
Det har vart en väldigt seg dag idag vakna vid ett tiden då mamma kommit så åt lite med henne sedah har jag suttit vid datorn. Tänkte städa idag men jag orkade inte det, sitter till och med i pyajamas men har vart en skön dag nu tror jag att jag ska se på en film!! Det blir en sly film hehe!

Heart's om Fire - John Cafferty

Herregud blir man inte kär när man ser videon då eller??
Ooh såg en film för ganska längesedan för något år eller nåt, såg vade den hette nu "Over the to" heter den värd att se. Det är en typiskt Sly film med muskler och ää almänt snygg är han asså helt otroligt snygg!

Det här blir iallafall dagens låt så njut!

Dessutom gillar jag låten väldigt bra!
Haha borde göra enkategori som heter Film kom på att jag sett väldigt mycket film på senaste tiden!

Man är som man är!

Jag har en jätte bra plan för det första: ska jag lägga over all Rocky musik på mobilen man blir ganska sugen på att träna när man hör låtarna, eller bara se Rocky vet ej.
För det andra: Jag ska ha Rocky låten som ringsignal.
Vet Älskar Rocky har blivit beroende men blir så när jag gillar något, först va det Johnny depp, sen Tokio Hotel och senast Thåström som jag inte kunde sluta lyssna på och nu Rocky eller Sylvester Stallon.

Iallafall kom jag hem för en timma sedan eller nåt då vi var hos Elisabeth som fylde år idag exakt 46 år Grattis! Det var bara vi där och det var mysigt (alltså Jag, Jimmy, pappa, Carolin och Elisabeth) gillar verkligen lägenheten, blev verkligen förälskad det var afrikanskt tema över det hela oj hur mysig som helst!

The Expendables

Ett team (The Expendables) av världens farligaste och mest välutbildade soldater åker på en resa till Sydamerika för att störta och mörda en mäktig, ond diktator och hans armé, som har orsakat förödelse, kaos och tortyr under de senaste tjugo åren.

  • Filmen är inspelad i USA och Brasilien.
  • I The Expendables kommer många världskända actionhjältar som Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger och Bruce Willis att vara med i filmen. Detta är nog den första filmen som använder så många actionhjältar i samma film.

Det är en film man bör se alla forna action hjältar i en och samma film helt otroligt och såklart är sylvester Stallon huvudroll samtidigt som han skrivit manuset och regissör som dom flesta filmerna han gjort.


Rocky är bäst!

Rocky är bäst!!
Har just sett Rocky balboa alltså den sjätte filmen, har sett den innan men kan inte släppa Rocky ska till och med se om filmerna från den andra filmen för första tycker jag faktiskt va ganska tråkig.
Ser på den sjätte filmen med komentarer vilket är ganska kul och ha, men kom på att dennna filmen är väldigt sorlig om man sett alla filmerna innan.
Eller om jag ser dom rån början hmm tror jag gör det! Herregud vilket liv jag har dom är ju alltid bättre andra gången.

Gud älskar verkligen Rocky haha och det märktes nog på mig och Mela, det var det ända vi pratade om idag!  

Bed of roses - Bon Jovi

Jag orkar inte sova samtidigt som jag inte har något att göra haha aa bra där, så jag lyssnar lite på musik Bon jovi den bästa låten är ändå: Bed of roses


Låten börjar inte fören vid 1 minut eller nåt!
Den är helt underbar, gillar denna låten och trodde det var Guns n' roses som gjorde den först men nej! :P


Usch usch usch!!

Usch nu har jag tagit bort mitt badage eller nåt, min tumme ser inte så kul ut.
Man brukar ju ha en rund tumme  men min är just nu såhär på ena sidan/ ungefär om ni fattar, men den blöder lite och svider sen ser min nagel helt cp ut men annars är allt bra.
Hahah nu ska jag se på min fjärde Rocky film har sett tre idag men ska se fjärde nu jävla nörd säger jag bara.
Men det är något med Sylvester stallon att man bara vill se mer av honom, tror det är hans otroligt fina ögon eller muskler heheh. 
Pappa ropade på mig förut och sa att jag skulle komma ner och se dansbands kampen med honom, när jag kommer ner spelar dom 800grader, men dom töntarna hade gjort om låten till en äcklig gubb låt usch vad jag inte gillar dansband. Blir så irreterad i hela kroppen det sprider sig från tårna till hjärnan usch, satt och lyssna på radion en dag då dom spela massa danband jag hade bokstavligt talat lust att slå in radion!!
Nä nu bli det rocky!!


Han är min idol, så ska jag också se ut när jag blir stor! xP


Rambo!! =D

Undra på att det var bättre förr! Många säger det och jag har kommit på varför!
Sylvester stallone va så mycket snyggare då, hahah okej kanske inte därför men har tittat på alla Rambo och ska titta på tredje Rocky när den är klar.
Måste säga att jag njuter av att titta på dom helst Rambo för han var mer biff då, sen är filmera bra.
Man märker skillnad på nya rambo från 2008 och dom tidigare för i dom första har knappt på sig någon tröja men i sista tar han aldrig av sig den men mannen är 63år nu och ser hyfsat bra ut helt otroligt!

Njut!!!


Fredag den 13!!

Asså vilken jävla skit dag! Ja, det är verkligen fredag den 13 det märks.
Kände på mig det lite innan men i skolan märktes det, jag skar av min en bit av min tumme, sen gick det inte bra för mig och Mela i köket det var torrt kött, sur lärare och tummen gjorde det ju inte bättre sen hade mela typ bränn märken på magen eller nåt. Vilken jävla dag undra ad som händer härnäst kanske datorn faller ner på mina fingrar eller så skär jag av mig min andra tumme, dagen är inte över tyvärr.
Haha både jag och Mela höll på att bryta ihop i köket aa, men vi fick mycket hjälp vilket var väldigt snällt av alla.
Ingen bra dag idag det är  något som är säkert. Men hjort är hjort ahahha vi gjorde hjort idag xD


Så ser min tumme ut nu hehe!

Tyckte den var lite charmig så var tvungen xD


Man undrar ju ibland

Aa säger då det! Pappa ringde om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt vad han ville men samtalet varade i 8 minuter och då pratade han om att han såf massa gråa och vita bilar aa herregud. Enligt han kommer dom gråa bilarna i flock som makrillar men dom vita kommer ensamma. Och till sist kom han fram till att det finns mest vita bilar. Aah säger då det undra var han tappade sin hjärna någonstans!

Just nu sitter jag och lyssnar Bryan Adams men ska snart se Rambo hade jag tänkt.
Säg en bra artist, känner att mitt artist val inte är så stort.


Haha när jag stog och prata i telefonen såg jag mina små figurer.
Åsnan och den flygande snigeln är min Musen har Emma och dom andra tre än Cecilias.

Och dom är köpta.....


Under Star Wars resan 2008 gud det var verkligen kul!

Där har jag vart under våran Sverige resa med familjen något år typ 2004 eller nåt!
Fint va!


Here I am-Bryan Adams

HA! borde skaffa en kategori som heter Johanna funderar, har nämligen tittat på Scrubs senaste tiden, har påverkats lite av det och funderar brukar tänka mig att jag är JD heh.
Herregud jag vet vilken dagens låt blir, en Bryan Adams låt gud han är underbar ett geni!


Ha! vilken bra video vom har klippt ihop, detta är inte orginalet efter som han gjorde  låtarna till Spirit (häst filmen) underbar musik.
Men orginal musiken till filmen (videon) är också väldigt bra!


Det är nåt med kvällen

Ligger jag i min säng och gör inget lyssnar på bryan adams (asså gillar verkligen hans musik).
Det är nåt med kvällen som får alla mina känslor att komma fram vilket får mig väldigt lätt att gråta.
Idag har vi vart och simmat med skolan hehe och jag fick MVG haha mitt första MVG jätte stolt, och simmandet fick mig att tänka tillbaka då jag simmade, det var jätte kul underbara vänner. Minns när vi var på träningsläger, jag, Bianca, Issa och Sheyla ville sitta brevid varandra såklart men nej våran tränare tyckte vi var för jobbiga så jag och Sheyla fick sitta längre fram medans Issa och Bianca satt längre bak men avståndet hindra inte oss iallafall. Därimor när vi skulle hem fanns det en tåg biljett mindre så vi skulle lotta om vem som fick åka bil och såklart var det Bianca som fick åka. =( Gud va vi var arga på våran tränare då, lovar att hon bara hade våra namn i den högen.
Sen var det pågrund av dom små änglarna att jag gick till träningen, om jag inte tränat med dom hade jag laggt av för jättelängesen. Nu när jag slutadde hade vi alla splitras vilket var tråkigt men antar att det inte kan hålla jätte länge. Men har mött underbara kompisar för livet och sånt är väldigt viktigt.

Har iallafall tänkt att jag ska börja gymma på lundby, för då kan man ju ta ett simpass då och då för nåt sammanhängande borde dom väl ha va?


18 *pip* tusen kr =O

Ursäkta men jag är lite halvt irreterad. Är  inte barn och ungdomar framtiden?? Ja, et är klart det är ju vi som ska bygga upp världen sen!
Jo, jag såg på nyheterna där det var någon jävla komun som köpte hattar fula hattar för 18 000, alltså dom påstår om en arbetsgivare har en gul hatt blir man på bättre humör. Klart som fan att man blir, jag skulle först skrattat sedan blivit väldigt irreterad för att den personen har en sån ful hatt.
Aa 18000ke låter mycket, hattarna kostar 300 kr styck och företagen får dom i olika färger, dessutom är dom hand sydda, och då kommer dom hålla länge. Ja vi köper in hattar till företag för att se hur personen mår idag ja vilken bra ide, vi har ju ändå 1 miljard att slösa då köper vi hattar ja och fula tant hattar.
Hur jävla dum i huvudet får man vara kommer någon jävel ha på sig hatten eller?? Nä, tror inte många.

Istället för att slösa 18 000kr på hattar kan man väl satsa lite på dom stackars skolbarnen som får mat som har sämre näringsvärde än kattmat!
Ååh politiker är för gamla den tanten dom pratade med var gammal och såg ut som en pansionär, byt ut kärringarna och satsa på nytt folk som vet vad som händer i världen och inte bara kärringar utan gubbar också.
Dessutom var det vanliga sol/tant hattar dom fick.

Aa som det kanske märks gör politik mig väldigt förbannade allstå dessa överklass människor dessutom är dom 40+ vilket betyder att dom inte vat vad som behövs att göra ute i världen!
Men nog om mitt politik klagande kommer ju ändå inte kunna påverka eller nåt!
Men har jag inte lite rätt i det hela??

Några situationer

Oj! är man en dålig dotter om man inte grattar sin pappa på farsdag??
Aja det är inte hans vecka han har inte var hemma, eller han var hemma några timmar idag hehe oj skit samma han vet ju knappt när fyller jag år tror jag.

Iallafall har jag inte gjort nåt idag bara suttit inne och slappat.
Hahah fast förut hände det något kul. Jag satt och stitta på scrubs i mitt rum helt plötsligt ser jag något musliknade i ögonvråt, så jag hoppade till lite av förvåning så den sprang iväg. Och så gick jag och skrek på Jimmy man han svar inte å jag strunta i det sen kom mamma så hon fick komma och hjälpa mig. När vi väl kommit närmare ser vi att det är hamstern som rymt. Men saken är den att jag hade ute henne vid 3tiden kanske så det har vart en hamster på rymmen ganska länge ahha aja tur att hon var inne i mitt rum iallafall.


Dumma gulliga mjuka hamster!
Ja det är så man vill göra en stor mjuk kudde av henne men vill inte det.


Bantnings tips från Wrner & Werner

Vet inte om det är jag som har konstig humor men detta är väldigt välditg kul! xD


Hysteriskt roligt!!

Hahaha så jävla klock ren assåa hahahah asså dom är otroligt roliga, när jag ändå tänkte på julen.
Först när jag kom hem var det en peppakaka på smörpaketet sen hade mamma kåpt clemtiner. =D


The world behind my wall!

Gustav har färgat håret plantina blont. :P

Gaaah Tokio Hotel vann!!
Okej jag har inte ens röstat men det är alltid kul när Tokio Hotel vinner!
Sen var deras framträdande väldigt bra och fick mig och tänka efter på vad låten betyder så nu fattar jag den det handlar om Berlin muren, som också föll för 20år sedan.
Från 1961 - 1989 var det en jävla mur i halva tyskland ryssar är idioter.
Mammas morbröder var på varsinn sida så när mamma var där när hon var liten fick dom säga att dom var på semester och inte hälsade på en släkting men ena av dom kunde dom inte hälsa på eftersom han bodde på den rysska och elaka sidan.
Men muren föll 189 två månader efter The kaulitz twin was born.


The world behind my wall, på denna videon har han faktiskt snygga kläder och jag ska sen dom live hihiih hoppas ni är avundsjuka!!

Snart femte gången =D <3

Asså någon är ju glad! Sitter och tittar på MTV Ema samtidigt som jag är inne på Facebook. När man är inne på sin prfil ellernåt finns det några rutor med reklam, och lite sådär snabbt ser jag Thåström stå där men kunde tyvärr inte läsa. Men fick för mig att gå in på hans hemsida, det är ju inte ofta han är med på facebook, det första jag ser är Thåström släpper ny skiva och turne. Fatta vilken tur man har och hur glad blir man inte då jo super duper glad!
Shit U2 spelar live nu och det gör dom ute precis vid Berlins kända staty med en bra låt det är väldigt häftigt!


Sos barnbyar

sitter med tända stearin ljus och skrivet ett arbete till imorgon, lyssnar på bryan adams och försköker klura ut när jag ska gå upp imorgon. Visst har jag det mysigt? förutom det med arbetet då varför gör jag alltid allt kvällen innan??
Aja iallafall handlar arbeter om bistånds organisationer och jag tog Sos barnbyar tänkte göra det enkelt för mig för lite info finns det inte iallafall väldigt bra hemsida. Ju mer man läser förstår jag hur stor skilnad dom faktiskt gör och det dom gör är verkligen viktigt det är betydelsefullt.
Tänkte också på det med att ge pengar, ibland lägger man någon krona i en sån bössa men tänk om varje person i hela sverige la 1 krona  det hade blivit drygt 9 miljoner fatta 9 miljoner om man la en enda krona det är coolt.
Läste även vad som har hänt med dom som fått hjälp och en av dom beundrar jag verkligen.

Hae Soo, Sydkorea, kom till barnbyn 1966

Hae Soo Joung växte upp i barnbyn i staden Daegu i Sydkorea. I dag är han 50 år och chef för SOS-Barnbyars sociala verksamhet i barnbyn. ”Jag har positiva minnen från min barndom – och jag vill hjälpa andra barn att också få det”, säger han.

Tänk att hjälpa efter man själv blivit hjälp, tror det r många som gör det men det är så fint inte sant!

Heaven-Bryan adams

Asså finns inte så mycke att skriva men var hemma idag och då lyssnade jag lite på Toto och Bryan adams och Bryan adams är et geni då menar jag det han är en geni asså hans musik, hans röst, hans låtar gaah han är underbar och dena låten är min absoluta favortit! Heaven men Bryan Adam endast inte någon dj eller något annat, hans röst är underbar!


Det har vart lov!

Det var längesen jag blogga nu, har tänkt och skriva men har inte haft lust för tid har funnits.
Iallafall har vi haft höst lov nu, då jag och Jimmy åkte till Norge på tisdagen och kom hem på fredagen, vet inte riktigt vad vi gjorde men vi var vida havet, och i frogneparkken, fikade tyvärr jobbade Helena kvällar men det gick bra iallafall. Det är konstigt men när jag väl är i Norge vill jag aldrig åka därifrån så tror det blir dit jg flyttar när jag tagit studenten, för flytta ska jag så fort som möjligt!

I Lördags var jag, madde, Linn, Emma, Mela och carro hos Vincent det var väldigt mysigt och kul.

Aa just det jag så paranormal activity oj den var läskig fast inte så läskig som jag trodde den skulle vara men en bra film en mörk kväll runt tolvslaget då man är livrädd.

Iallafall har jag köpt en väldigt skön halsduk som jag är glad att jag hittade för det är kallt ute, sedan köpte jga vantar och en sjal för endast 60kr i norge. det var inte så mycket mer vi har biljetter till Tokio Hotel 5 mars, kunde inte sova fören halv 7 mellan söndagen och måndagen vilket gjorde att jag gick ut och tog en promenad halv 6 på morgonen.  Men biljetter har vi!!=D


RSS 2.0