I lost myself inside the lies and wicked ways

Oj Daniela berättade att Perla och Slash hade gjort slut men det stod inte exakt så och jag hopas men hela mitt hjärta att dom inte gjort det.
Har vart i skolan idag sedan åkte jag och mamma till mormor och morfar och lämnade lill pippin.
Just nu sitter jag på golvet för jag hade tänkt att damsuga men ska bara orka ludde är väldigt mjuk. ^^Papa roach har kommit ut med sin nya skiva på spotify men saken är den att det är 5 nya låtar vafan är det då??
Mötley crüe skrev 10 låtar och dom var ner knarkade, herregud skärpning! ;)
The enemy-Papa roach

The Ramones - "Blitzkrieg Bop"

Jag eller Emma skulle färga mitt hår blont men det blev brunt så aa jag hat ljus brunt hår just nu, vilket jag ska färga till blont så fort jag kan alltså om 2 veckor.
ska snart sova men först ska jag vänta på en liten grej så kan lita gärna lägga in en dagens.
Dom var otroligt fula men otroligt bra!

Slash being slash

Hur cool är inte snubben?! Seriöst han har verkligen sin egen stil helt och hållet. Okej detta klippet är jag helt och hållet kär i eller när det kommer "Slash being slash".
Alltså den jag tycker är cool är SLASH Iii|;)

Troubles will come and they will pass

Yes! skola från 08.00 till 09.15 *tummen upp.*
Okej om det hade vart en jobbig lektion hade jag inte gått men kände att det var första måndagen på det sista året höhö.
Kom på imorse varför det var så förbannat halt på golvet i badrummet jo, jag hade sprutat värme skydd på golvet. Det var så halt att man knappt kunde stå där, men det gör inte mig nåt hade väldigt kul. =D
En väldigt härlig låt för tillfället! ;)

Forever-Skid row

Har suttit och läst Skid row texter, och WOW! Seriöst dom som skrivit låtarna har seriösa problem med kärlek, nämen fyfan vilka fina texter seriöst satt typ och grät till dom och seriöst var jag skriver fjortis.
Nä, satt faktiskt och grät när jag läste texten ute remember you och Forever båda låtarna är underbara men Remeber you finns redan på bloggen få tal gånger till och med. Hittade även min favorit citat ut Wasted time funderade för en stund att tatuera in det på skulderbladet:

"The sun will rise again
The earth will turn to sand 
Creation´s colors seem to fade to grey 
And you´ll see the sickly hands of time 
Will write your final rhyme 
And end a mem
ory. "
Det skriker hopp i texten!
Den under bara texten från Forever kan du hitta här+alla andra super duper fina texter! =)
Detta är helt klart dagen band!!
Nitti natti ;)

Please let there be light In a darkened room

Tänkt på att dom legendariska banden inte häll i så många år??
Vi har Sex pistols höll i 3 år och blev ändå så stora helt troligt, The clash höll på i 10 år inte heller så långt men ändå legendariska, Ramones som höll på från 1976-1996 men det var dom första 4 åren som va som störst, Guns n roses höll på i 10 år (tycker inte guns är guns utan Slash, nu är guns axl inte guns n roses), även Skid row men efter att bach slutat är dom inget.
Methods of mayhem

Lyssnade på nye methods of mayhem-fight song och ja det är en låt man vill slåss till.


Men Time bomb har ett helt annat sound typ efter fighten ta det lugnt och plåstra om sig.
London calling-The Clash

En klassiker helt klart! Satt och lyssna på den, jag har ju mina högtalare till stereon och jävlar vilken bas!!(Y)

Allting här e` gratis om du svär att skyldra ditt gevär och va en basbollproletär.

Ibland klickar det med vissa låtar man blir beroende helt totalt!

Kom ihåg i sommras blev jag helt totalt beroende av The kill med 30 seconde to mars, innan det Breaking down, wasted time med Skid row och innan det var det C.C cowbos- imperiet. Nyss hade jag ett beroende av Chemical-Crashdiet, White punks on dope- Mötley Crüe.
Kan inte nämna alla med alla låtar är bra och antagligen har dom något lite extra för så beroende man blir iblan är läskigt.

Vad hände med honom??

Asså den här mannen blir bara snyggare och snyggare seriöst!
Vad hände med mannen alla kallade tjej?? Nä han har faktiskt blivit jävligt snygg på senaste, den andra bilden är nutid men älskar han mohawk. =D
Han har skaffat en sån ring i näsan tycker du snyggt?? kan inte bestämma mig. =P

Cuz theres a place I wanna show u and it wont take long

Just nu är det ingen hemma så vet inte om jag ska springa runt i huset i handduk och skrika eller bara strunta i det.

Shit mannen jag är uttråkad men ska antagligen till stan sedan och se Karate kid med Wilma. Alla människor har börjat skolan idag så aa aa du vet hur det är. Fan kanske ska gå upp och checka frysen och kylskåpet efter något gott och skrika lite alltid kul. ;)
HAH HAH Ibland har man kul xD

Tycker den är föbaskad kul xD

Slash Attacked by Fan Onstage

The hat stays on. Guitar player Slash was attacked from behind by a fan on stage in Milan. Luckily, a security guard dove head first at the guy and took him down into the photopit.

Slash then continued the solo. And when his guitar was fucked up, stayed on stage until they brought him another one.

Rock. Star.

MAN KAN INTE HATA SLASH. Iallafall efter att läst hans bok och efter att sett detta kan man verkligen inte, slash älskar verkligen att vara musiker det märks långa vägar!


Nikki Sixx: We Slept With Daughter, Mother, GRANDMOTHER!

Motley Crue has always been known as the sleaziest rock band to ever shake their way on to the scene. We've heard about snorting Ozzy's piss, the overdose, the sex tapes, the car crashes, but not this dirty little story. Nikki Sixx tells it:

"For us it was always, 'Let's set a goal for something stupid and see if we can do it.' We would put bounties out on stupid shit, like whoever could sleep with the fattest chick. And managers would start getting involved - one of them said there was a $10,000 bounty out for whoever could sleep with a mother-daughter team. Then that became too easy, so it was a mother-daughter-grandmother team. You couldn't pay me now to do half that shit."

Who know when Vince sang I'm such a good good boy, I just need a new toy, that toy was collecting social security.

Taget från


My final wish will guide you out

Det är fan sorgligt men det ända jag vill just nu är att flytta. Men tror det är för att jag just vart i Norge och dit ska jag fan flytta. Det är ju trots allt mindre än 10 månader kvar sen får jag göra va fan jag vill, kan det bli bättre!? =D
Nåt jag också är jävligt trött är att veta att på julafton så kommer mamma sitta ensam, jag får ångest av sånt hatar det därför vill jag inte vara hemma.

Satte på gamla favorit låtar av Tokio Hotel det är en känsla för det är verkligen fina texter på dom gamla skivorna!


Heeeelt underbar text!<3

I'm a man alive cause I’m pretty sure I’m gonna die one day

Oj, det blev änna en våt kväll.
Åkte till stan och såg Hoffmestro på liseberg, dom var faktiskt väldigt bra och ett grymt bra band att släppa loss till. Det regnade väldigt mycket och det var otroligt mycket folk, köade i minst 15 min innan jag kom in på liseberg. Väl inne träffade jag Emma och Sofia, efter tog vi en kaffe på condeco och sedan kom Madde, där satt vi aa vet inte hur länge men otroligt trevligt.
Innan vi tog en kaffe gick vi från liseberg till arkaden och det är en bit och det verkligen öste ner, men efter en stund orkade vi inte bry oss så det blev några hopp i pölar.
Men nu ska jag sova för jag är trött!

En besatt jävel!!

Okej jag en låt på hjärnan som jag inte kan får dessutom kan jag inte sjunga den helt eftersom jag inte kan texten riktigt, så jag går med Simons röst i hjärnan. Tanken på att det är en börja på en Mötley Crüe låt kan jag inte heller sluta tänka på. Jag vet inte hur många gånger jag lyssnat på den, så det har blivit min favorit låt!
Om du vet vilken Mötley låt början är SNÄLLA SKRIV DET!!!! Tror jag håller på att bli galen HAH HAH!
Chemical- Crashdiet

Dessutom ploppar denna upp då och då.

Nagative nature-Crashdiet

Men kan ju inte klaga på låt valen! ;)

All I need is another hit yeah

Ja såhär ligger det till: Jag vaknade 06.00 av mig själv och gick upp, packade klart och gjorde mig iordning sedan var det i väg till Oslo central station och ta tåget som gick 07.00.
JAG SKA flytta till Oslo är helt jävla såld på den staden!! Seriöst älskar den t.o.m lite bättre än Göteborg fast ändå inte. ;) Iallafall Jag säger bara OSLO!! <3<3<3
Vi tittade på Terjes utställning av tavlor dom var väldigt fina, träffade Åsa (Helenas kompis) och hennes barn, Jenny och hennes barn Jenny har precis fått en son och han var så liiiten men söt. ^^
Är lite övertrött så ska ta en dusch.
Idag fyller min bror 13år GRATTIS!!!
Så kan det går är man är trött.
oj kanske dags att ta ner Bill  hihihi =D

It's a miracle-Crashdiet

Insåg ju att jag sett Crashdiet 2005 på okej dagen. Dock var jag inte där för att se dom utan för Darin HAH HAH Hjälp!
Insåg också att jag borde ha packat färdigt och sova nu men det gör inte jag.This empty space you call your home

Sitter faktiskt och kollar på LA ink den nya sesongen eller har iallafall sett första avsnittet. Jag måste se det eftersom Nikki verkar vara med ganska mycket, han har liksom redan vart med. ;)
Aja måste pack men jag orkar inte seriöst men måste ska ta bussen kvart i 8 från centralen och det betyder att jag måst gå herifrån halv 7 och ta kvart i 7 bussen, brukar inte ens gå upp så tidigt när jag ska till skolan tror jag HEH HEH.
hahaha min nya frisyr ^^ vet att du diggar men jag hatar det -.-

Night train-Guns N' Roses

Okej idag har jag skrivit mycket. Men när jag ändå håller på kan jag ju lägga in en dagens.
Kunde tagit en Crash låt menär seriöst beroende av denna låten!!
Night train är ett vin som dom drack när som inte hade pengar för det var det billigaste.
Ja, jag har läst slash boken ^^
Har tydligen tagit den förr men vad fan gör det den kan ju inte bli bättre.

Det är ni som e konstiga, det är jag som e normal

Ja, mitt år kan dra åt helvete!!
Idag har jag vart med mamma i stan tänkte att jag skulle komma utanför huset. Vi tittade på när några båtar sköt på varandra aa det var rätt coolt iallafall.
Var inne på Thåströms Facebook sida för fans, iallafall kom jag på världens bästa text att tatuera in: "Det e ni som är konstiga, det e jag som är normal".
Det läskiga är att det stämmer!
Låt från skivan: Det e ni som är konstiga, det e jag som är normal!

Stör mig grymt mycket!!!

Här sitter jag i handuk och ser ut som en höna i håret.
Försöker leta fram Simon Cruz ålder vilket verkar vara helt jävla omöjligt för det som inte finns på Google finns in i verkligheten. Det stör mig att jag inte hitta den, stör mig även på mitt hår som varken är blont eller så jag vill ha det. Aja ska blåsa det sen ska jag köpa färg någon dag snart snart imorgon måste jag göra det, så ska Emma färga det!
Åker nämligen på Måndag till Oslo till mina köra kusiner och faster m.m ni kan historian.
Något jag också stör mig på är att jag inte kan komma på vilken låt Chemical är lik, alltså en Mötley låt. Antingen är dessa två meningen att man inta ska veta men jag vill!!!

Fredag 13??

Igår var det fredag den 13, fick du ett sten block i huvudet?? Eller hände det något oturligt??
Det ända som var mindre tur för mig igår var mitt hår, först klippte frisören det lite knepigt men blir säkert bra, sedan skulle jag färga det blont men blev inte så stor skillnad, men bara att göra om.;)
Annars var allt bra Jag och Daniela stod längst fram på casablanca, Bullet och Crashdiet va det grymt eller va det grymt oj oj jag är kär i Crashdiet. Casablanca hade den coolaste gitarristen jag sett på ett jävla bra tag han hade spelat med Slash, Alice Cooper och några mer men det var det jag hörde. Det var iallafall Grymt ingen otur där inte, Daniela fick till och med Martin Sweets plektrum coolt.

Hah slå den du!!!

Haha drömma kan man ju.
"Min man ska vara som Nikki Sixx alltså känd musiker, knarkare och alkoholist, och lika snygg och mode medveten som han mm jag vet. Iallafall ha den energin som Tommy Lee, lika mysigt hår som Sebastian Bach, och han ska vara lika cool som slash och alla dom tillsammans!
Detta var som ung som gammal hehehe har jag värsta planen.
Som gammal ska mannen vara en harley davidsson snubbe UTAN öl mage, han ha han sån banderoll (haahaah roligt jag är) på huvudet en röd, sånt skägg med en fläta på hakan och......och äää aa det var nog det, han ska se lite ut som Lemmy när han blir äldre! =D
Jag ska vara världens coolaste i världen, behöver jag skriva nåt mer liksom! "

hmmm :/

Usch va synd men men that's life :/ Förstår dom lite han är ju trots allt 52 och hon 28 år en ganska stor ålders skillnad.
Jag ärlskar twitter

Children of the night

Soldiers out of time Screamin out loud.
Vet du vad som är lite kul med mtv?!
Jo, när dom spelar musik på tv:n är den inte bra, men när ma går in på sidan och trycker på World stadge är det bra band som som sänder där lite weird.
Men antar att alla dom rnb stjärniorna inte gör så bra playback shower! ;)
Okej lite läskig video men grymt snygg sångare!!!

cherry bomb-The runaways

Jag hatar internätet här det suger K*K, Bredbands bolaget kan dra åt helvete seriöst det avbryts varannan sekund blääää!!
Såg The runaways nyss vilket var en mycket bra film tycker jag då slapp jag internet cp! =)
Iallafall är det Göteborgs kalaset nu och idag vart det Hardcore superstar på götaplatsen mycket bra!!
På fredag blir det parksomma med bästaste banden!
Nu ska jag försöka lyssna på sixxsense!

Crazy bitch-Buckcherry

Hey you're a carzy bitch but you fuck so good.........okej vad är det för text?? Det är en text som fastnar på hjärnar och det är en låt.
Iallafall är detta en buckcherry låt som egentligen är skriven till Velvet revolver när sångaren var med där om jag inte mins fel. Alla dessa böckerna fastnar på hjärnan. ;)

Lifes good!

Ja, ibland är livet kul inte sant!!
Denna videon har Anton gjort av alla kort vi tog på en grillning för ett tag sedan!
visst blev den bra! =D

You know wild horses couldn't drag us away

Hahah SIXXten ligger bakom mig och sover.^^ Det finns en anledning till stavningen med två XX och tror som flesta vet, Sixxsense, Sixx:am eller gå rakt på sak Nikki SIXX men eftersom han inte fick heta Frasså så bestämmer jag stavningen på mitt egna lilla sätt. ^^
Frågan är vad ska man göra idag?? hmm vet inte :P inget fint väder så får väl störa någon eller nåt.;)
jag har en KATt som hetet SXXten
Visst är dom söta ^^

FYNDIGT!

Jag har en KATt som heter SIXXten! Fyndigt Daniela! :P

Youth Gone Wild!

Trodde detta skulle bli sämsta helgen på länge med tanke på att Mötley spelade i Stockholm och jag missade.
Men kan inte klaga, åkte till åsa i fredags hade världen migrän tror jag och drack lite kan inte klaga på det men huvudvärken förstörde kvällen. Igår åkte jag på kräftskiva i Lerum hos Elisabeths son men jag Caroline och Linda drog till mönlycke och det blev bra en chill kväll som jag inte minns så mycket av dock lite suddigt.
Idag har jag och Caroline suttit i soffan och tittat på tv hela dagen helt chill.
Det är många som gillar denna bilden på mig undra varför?! ;)
Jag är ju så jävla snygg!!

John coffey and me!

Ska bara säga att jag är lycklig och emma gjorde ett väldigt fin kort på mig om min mys man. ^^

För den som undrar vem det är så är det han som spelar John Coffey i Gröna milen. Tycker han verkar så mysig och sött efterbliver. ^^ Jag är kär!<3 x)

Living out our dreams down at the Whiskey

Idag har jag träffat Daniela några timmar, vi båda hade inget att göra så varför inte åka in till stan.
Iallafall gick vi inte braa runt utan vi åt nudlar vilket fick bli min middad, det vara gott men innan det köpte jag en Mötley Crüe tröja! =D Nu är jag jätte glad för jag tycker den är snygg och har alltid velat ha en sån! =D

ahahah visst är den snygg =D Den är sååååå Mötley Crüe!

kolla in denna snyggingen
han ärrr snygg!! =O

Paradise city the story;)

Jag absolut ÄLSKAR Paradise city helt grym låt, som faktiaskt handlar om San francisco Guns gjorde nämligen en spelning där i början av deras karriär och dom tyckte det var så bra där med gräs aa rock stuff. ;)
Tror det var så iallafall eller så var det den gången allt gick åt skogen, men nu när jag tänker efter var det den gången allt gick som det skulle. Slash satt i bilen påväg hem och spelade gitarr grejen till låten och Axl kom på en text. På den tiden var dom oslagbara slash kunde spea gitarr medans duff hjälpte till och även Izzy sedan kom Axl på en text bara så. Allt detta enligt Slash bok om jag minns rätt. Hade jag Rätt Daniela =D
På den tiden kom dom på låter bara så men sen fick dom pengar och Axl förvandlades till idiot, Steven till pundare, Izzy till nykterist, Slash och Duff till smarta pundare. Guns skulle adrig låtit Axl bli som han blav för då hade dom antagligen vart kvar.

Melon!

Melon eller kanske vatten melon som är min favorit btw.
För ett årsedan när och mamma skulle till Turkiet för första gången så var mitt mål att äta melon med sked vilket jag gjorde.
I år när jag var i Turkiet med Mela och Elin hade vi en melon och en morgon tog jag och Mela och högg i oss en halv melon vilket var gott och väldigt kladdigt. För det var ju inte så att vi var försiktiga med hur vi åt den, aja efter vi hade ätit den var det rätt kladdigt under oss alltså på golvet hahah men men vi hade kul. ;)
hahaha kom och tänka på det nu när jag åt melon haha.
Man skär en halva och sedan äter man den med en sked som om man äter ur en skål.

Mondays! :P

Så jävla klockrena videosar

Can't have your cake-Vince Neil

Pamela anderson är med som ni lär märka.

Now i'm hitting the wall and she begs me to quit,

Fan inget verkar ju gå min väg längre iallafall när det gäller festivaler och pengar. Och om inte det går rätt väg kan jag ju lika väl ya mitt liv!! 
Jag orkar inte är s sjukt uttråkad på allt om ändå skolan kunde börja eller nåt.
Okej nu låter jag gnällig men  jag är uttråkad och sur!!!

He'a a whore

Nu blev jag väldigt glad! Som kanske dom flesta vet älskar jag Sylvester Stallone och det som ingen vet kanske är att jag tittar på en sly film nu, men det har inget med saken att göra.
Iallafall Sylvesters nya film The expendables kommer till Sverige om bara några dagar, trodde inte den skulle komme men det gör den. =D
Kanske är lite efter men detta var den roligaste grejen jag sett idag. =D

RSS 2.0