Just like brothers!


Tänkte på en liten grej, i ett band finns det alltid två som håller ihop och verkligen är som bröder.
Tittar på "Exil on main street" och i Rolling Stones har det alltid varit Mick och Keith men numera kanske det är Keith och Ronnie wood, med tanke på att Mick inte är så bra vän med Keith.
Mötley Crüe har The terror twins Nikki Sixx och Tommy lee. Aerosmit Steven tyler och Joe perry, Guns n' roses Duff mckagan och Slash ( man skulle kunna säga Axl och Slash men nej tycker inte jag stämmer), Backyard babies Nicke borg och Dregen ja listan fortsätter om man så vill sitta och söka på saken.
Tycker det är en liten charm med band för det finns alltid två som antingen festar som galningar eller bara är två genier oftast både två! =)

 


Mini 2010!=)

Snart är det 2011 herregud.
Satt och tänkt vad som hänt detta året, och kom framtill att det hänt rätt mycket faktiskt!
Året började med att jag firade en bra nyår med vänner i Floda jätte kul. Innan detta hade jag läst the dirt och tror jag läst klart den eller höll på att läsa den, så en ny kärlek funnen (tror ni kan gissa vad).
Medans denna kärleken höll p åatt utvecklas fylde Mela 18år 23 februari och Madde 27 februari. Medans dom fyllde år var pappa och Elisabeth i Thailand och hel plötsligt stod det på Facebook att dom var förlovade, jag jag var både glad och chockad men mest besviken av att dom inte sagt nåt till oss, och Caroline reagera likadant.
När dom kom hem började dom titta på hus och helt plötsligt var det köpt. Så nu skulle pappa flytta till ett annat hus och allt skulle bli kanon. Under denna tiden började musiken betyda väldigt mycket för mig igen.
Sen fick jag ju äntligen se mina största idoler lite 5 mars 2010 jag och Wilma kom till Scandinavium 09.00 på morgonen och började köa i den iskalla vädret men det var det värt.
När det var en timm kvar till insläpp kom pappa och tog både väskor och jackor, så där stod vi i minus grader och frös i våra t-shirts men vem bryr sig!
Efter konserten var jag iallafall i chock trodde inte det var sant. Daniela grät och Kenza trösta henne.
Nu hoppar jag lite för minns inte så mycket men sen var det maj och då fyllde Emma 18 år 9maj och Eleonor 28 maj, sen var det dags för flytt.
Daniel tog studenten i juni början och även så Caroline, då insåg man att det var nära tills man själv stod där lyckligast i hela världen.
Sommaren var lugn inget jobb utan bara slappa sen kom ju Eleonor hem efter ett år i USA och det var skönt att hon var hemma igen hade saknat henne så, så då vart det överrasknings fest för henne och den blev lyckad!
Juni var lugn Emma fyllde 18 år 18 juni och midsommar firades här hemma. Juli också lugn liksom resten av sommaren.
I september var det skola i en månad sedan ut på praktik i två månader, var väldigt nöjd med praktiken som jag även jobbar på lite då och då.
Sen var det skola i tre veckor innan dags för jullov och så långt har vi kommit.
Det låter inte så mycket med det är många som dött eller aa pappas kompis och farmors bror, det har vart ett både pysiskt bra år och dåligt även fysiskt år med vänner, flytt resa och annat. Kan inte klaga på året hittade trots allt en ny kärlek!
Gott nytt år hoppas ni får en bra nyår!

"The journey is the reward."

Tror det är dags att jag flyttar nu!
Vi firade mini julafton med mamma igår eftersom vi ska vara hos pappa ett tag nu.
Fick iallafall ett drink set alltså sånt man gör drinkar med (inte sprit), två drink böcker och en kaffe kanna. Innan dess har jag fått Whiskey glas och en fisk skål. Så får väl ta med mina saker och flytta snart haha.
Så när jag flyttar har jag ett husdjur, jag kan göra drinken och dricka den ur nåt, sedan jag jag göra mitt kaffe på morgonen och till det har jag tre muggar och Whiskey.
God jul allesammans!!=)


Werner och Werner- Vår julskinka har rymt

"To get the full value of joy you must have someone to divide it with."

Väldigt bra kväll igår faktiskt kan inte klaga. Kom hem 6.00 typ gick rätt upp och somna, men det var en kul kväll igår med bra sällskap.
Idag vakna jag 15.00 typ, har ALDRIG sovit så länge men det blev 9 timmar totalt, antar att jag behöver det sover max 5 på en natt. Sedan åkte jag med mamma till maxi och köpte klart mina julklappar, snacka om att vara sen asså. När jag kom hem hade jag fått ett brev, och vet du vad! Johanna ska ut och festa för hon har fått lön! Okej var bara 1064kr typ men det är för två dagar. Blev glad att det kom nu och inte senare för behöver lite pengar till nyår!
Men men en bra julklapp som jag trodde skulle komma i januari. =)

18 and lite I got it!

18 and life you know!
Japp det var dags för den dagen idag.
Är väldigt tacksam för alla grattis hälsningar verkligen verkligen tacksam!
Min dag har vart kanon dag, först julavslutning med många goda skratt åt dom som tror dom kan sjunga. Sedan var det att fördröja lite tid, när jag kom hem somna jag. Sedan vid halv 6 eller nåt innan kanske kom emma men en påse med en jack Daniels' flaska till mig och sen kom lollo med wiskey glas väldigt fint Tack! Emma, Louise och Elle! <3
Väl inne i stan kom vi tidigare så vi gick till Queen och tog en drink men hade tydligen minde tid än vad vi trodde så direkt till Pasta haus och träffa Mela. Emma och Madde kom senare för deras tåg. Av dessa tre Tjejer fick jag en skål och akvarium stenar och ett presentkort på Tribe så ska göra hål i tungan.  Nu behöver jag inte tjöta om fiskar längre haha! <3
Alla presenter jag fått han varit bra men dessa jag fick idag var dom allra bästa!
TACK Älskar er! <3 ^^

En sån liten sak!! =D

Asså seriöst jag dööör!!!!! an verkligen inte luta le. Det är lite töntigt jag vet men asså herregud han svarade mig på twitter hahaha, okej det är mega mega töntigt ahah!
för att zooma Ctrl + och minussa ctrl -

Behind the fire in this cold world!

what a lovley day! Lite kyligt men ändå härligt lite så vintern ska vara.
Jaja man kan uttrycka sig hur man vill. Men just nu är livet just nu kan ni hitta mig på en får skinn på golvet framför elden med datorn i knät.
Aja tillbaka till verkligheten, har prov imorgon och nationella i Svenska antagligen på torsdag, rätt tråkigt men bara en vecka kvar i skolan så får väl stå ut.
Aa om man kanske borde börja plugga nu, har inte pluggat på typ ett halv år hur ska detta gå. ;)
Grym fotograf som tog den med datorn. ;)

I wish I Was forever young!

Igår började bussen ryka när jag skulle till jobbet.
Jag som redan var set grymt bra, men bussen började ju iallafall ryka på Eketrägatan så var bara att ta en spårvagn.
Tittade min blogg från förra julen (skulle titta när jag jag började lyssna på Sixx am), blev lite tår ögd när jag insåg att mamma inte kommer ha en gran i år. Mamma ska inte fira jul iår (tänker i förklara varför får bara ångest) så någon gran ska hon inte ha. Men det är inte granen utan fotöljen som inte står på den platsen jag älskar. Nämlgen framför granen intill bordet nära tv:n, det är jul för mig. =)
11 dagar kvar!
Man skulle vart liten på julafton! ^^
min utsikt bakåt framåt tv:n ^^
Detta är vad jag kommer sakna mest till jul allra mest! Och såklart mammsen!

Grattis till mannen alla pratar om (i efterskott) ;)

Hade en ganska upp bokad dag igår eller iallafall så jag inte kunde sitta vid datorn. ;)
igår var det 11 december vilket betyder att Mr. Nikki Sixx fyllde 52 år, Stort Grattis till han.
Han är en förebild till många för han har förlåtit sig själv och sin familj. Kan inte säga nåt mer än att han verkar vara en helt fantastisk person och framför allt ett geni och livsnjutare. Skulle helt klart vilja träffa och lära känna den mannen. Det är ju inte så att han blivit en kyrko man efter han blivit nykter, blev sugen på att läsa Heroine dagboken nu. :P
STORT GRATTIS TILL MR. NIKKI SIXX I EFTERSKOTT!
Old people! ^^

Awwww!^^ Mormor ringde nyss och frågade efter mamma men hon är inte hemma så jag pratade lite granna med henne.
När jag pratade med henne hör jag morfar i bakgrunden: "Hälsa Johanna från mig."  När jag pratar vidare med mormor och nästan ska lägga på hör jag morfar igen: " Säg till henne att jag att jag älskar henne."  Asså Morfar är så söt, varje gång han kommer säger han hur söt jag är (även om han inte ser typ),  sen brukar han säga att jag är hans favorit. Okej men inte för att skryta nu asså haha men han brukar faktiskt det, älskar min morfar synd bara att han är på slut tampen men blir man gammal så blir man.
Älskar såklart min mormor lika mycket hon är alltid så snäll, tror hon har mycket att berätta eftersom hon är från Tyskland och är född under andra världskriget, synd att hon nästa aldrig får prata skulle vilja höra.

Nicke borg homeland-Confessions of a criminal mind

Lyssna på Nicke Borgs Homeland och fastnade lite för skivan faktiskt grymt härlig och Nickes röst är grym.
Fastnade lite för denna låten som även får bli dagen.
Tack och hej för mig!

Bring no tomorrow I'm already Somewhere else

Dom bästa människorna som finns är såna som kan skämta om sig själv. Alltså om man är svart, handikappad, allmänt konstig, lite osmart eller vad som helst. När man kan skämta om sina svårigheter i litet typ eller nåt speciellt med sig själv då har man humor. Tänkte på det förut när vi åt och Jimmy skulle visa öronen på en åsna men det blev ju ett och ett halvt öra helt underbart!
Antar att denna låten är om Nicke borgs drog beroende som han blev av med runt denna tiden.
Det är ju han som skrivit låten så.
Blev lite beroende av denna låten idag helt underbar!
Saved by the bell-Backyard babies

My brother!

Nöff nöff! Fy fan vilken humor och liv jag har haha!

Jag säger bara: JAY!!!!

Sååååå här glad blev jag när Jay gick vidare!!
Nej men seriöst HAN VAR GRYM!!


Okej om Metallica behöver en ny sångare eller som bagge sa om dom behöver en vikarie! ;)

"Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in a while, or the light won't come in."

Idag har jag handlat för ungefär 500 spänn. (Y)
Men ångrar inget jag köpt. Jag har köpt lite nya trosor på Gina, tre cd skivor (till mig själv), En bok (julklapp), Hasse och Tage skiva (julklapp till mormor och morfar, sen köpte jag bröd men det räknas inte. ;)
Köpte dom tre första skivorna! =)
Ska köpa igen när jag har pengar ska ha alla, SÅKLART! ;)
(Too fast fpr love, Shout at th devil och Theatre of pain alla tre av Mötley Crüe för er som är outbildade!)

Live Through This with Nikki Sixx

Wow säger jag bara!
Seriöst Nikki Sixx vilken människa!
Såg en dokumentär om honom på 45 minuter och har gråtit halva om inte hela, vilket jävla liv han har haft.
Han är en riktig förebild önska att det fanns mer människor som han är idag!
Se alla tre om du har tid lovar du ångrar dig inte! =)

RSS 2.0