Hemma^^

Haha kom hem från Norge för nån timma sedan och vill redan tillbaka, längtar redan tills jag åker dit om några dagar, haha ja jag hade tänkt åka dit själv kanske 14 eller 15 augusti själv.
Jag gillar Norge och längtar jätte mycket till jag själv flyttar dit vilket jag tänker göra ganska snabbt efter Studenten.
Men innan jag åker till Norge ska jag på Crashdiet. =D

Släpp aldrig in dom här

Thåström vad kan man säga om den mannen? Jo, han är är ett geni.
Jag har kommit in i en sån period då jag lyssnar på Thåström, när man vil lyssna på avslappnad musik är Thåström väldigt bra.
Kom just på att jag var inne i världens Thåström period exakt för ett år sedan eftersom vi skulle se han live på yran. ^^
Så här sitter jag i min Thåström tröja och lyssnar. ;)

Will write your final rhyme And end a memory

Haha satt och tittade på när våran otroligt söta katt roade sig själv genom att busa med kuddar och min hand i mellan åt, nu kom han tillbaka och är beredd att attakera min hand när jag skriver.
Katten heter sixxten (vi tar två xx bara för att det är Sixx ;)).
Haha han springer verkligen upp och ner för trapporna hela tiden, när han kommer nerlägger han sig på sofan och jagar sin svns eller springer bakom soffan och busar med mig, men det gilar vi för det är otroligt gulligt att se!


Finns ingen fördel alls!

Jag ska helt jävla totalt ärlig nu: DET SUGER ATT INTE VARA 18 NÄR ALLA ANDRA ÄR DET!
Det suger verkligen, för det första: Alla andra får gå ut medans man själv aa va fan gör man, för det andra: Det är lättare att vara 18 om man ska ha jobb, för det tredje: Man blir faktiskt ganska mycket utanför eftersom alla andra går ut och gör det på helgerna sen pratar dom flesta om det och aa utanför.
Saken för mig är att det inte är en eller två månader kvar utan det fem jävla månader!!!
Det ända folk vill är att festa och om man inte är på fest är man ute om man inte är 18 kan man inte gå ut så aa.
Nä det SUGER KUK att inte vara 18. Men man kan ju inte hjälpa när man är född eller hur ändå blir man moddad för det. Aja finns ingen fördela alls att fylla år tre dagar innan juafton, kanske därför jag hatar min födelsedag!

Vad händer!!

Seriöst blir fan rädd det är nåt seriöst fel på vårt samhälle.
Satt och lyssnade på radion om vad som hänt i Gotia igår, alltså det var en match mellan ett irakiskt lag och ifk Görteborg. Publiken hade buat när Ifk fick bollen, det irakiska laget hade fårr 4 röda kort i andra halv lek (inget med saken att göra men en ful match helt enkelt), efter matchen hade publiken som bestod av Irakier jagat Ifk spelarna bort från heden, även jagat domarna.
Dessa spelarna är 16ÅR. Den som blev avstängd var en ifk spelare som "hade proviserat publiken genom att peka fingret, eftersom det är lite störande när som skriker varje gång dom får bollen, men enligt andra hade han sch:at dom. Iallafall dom är fan 16år vad är det förjävla publik hela jävla högen borde ju gripas!!!!
det ska inte gå till såhär i denna ålderna eller i någon annan ålder!

Videon

Then why do you treat me badly

Hallo idag har vi soligt väder med ungefär 24 grader i luften och 23 i vattnet, yes det är sommar.
Ska ta mig endusch när daniel stängta va den dåliga låten han spelar om och om igen men det är bara att stå ut, nu stängde han av och åker till smögen.

Cherry oh baby- Rolling stones

Det låter verkligen som on Mick kommer från Jamica

Hahaha någon har kul med stoleken. Kom på att detta är ju världens sommar låt!

Dessutom låter det inte som Rolling stones, det tyckte inte Bettan iallafall när jag satte på den, med tanke på att hon gillade den och att hon hatar Rolling Stones. ;)

Nämen oj!! =O

"I couldn't find the floor until it hit me in the head", en klockren text från Mötley Crües White trash circus.

Fan mannen jag har ju namnsdag idag ju!!
Har vart istan med Elle och Calle idag det var lite mysigt men otroligt varmt blää men men man ska inte klaga.
Nu ska jag se klart första sesongen av OC. =D
Idag
februari 2009
September 2009
April 2010
maj 2010

Mitt hår har antingen vart kort elelr rött lite coolt, eller tycker mysket har förändrats på ett år. ;)
Jag gillar mitt hår i april haha visst är jag cool? ;)

Another bad day-Vince neil

En helt underbar låt från Vince neils nydligen släppta album Tattoos and tequila, denna låten är beroende framkallande och underbar inte bara till Vince röst utan även texten.
Enligt Daniela är denna låten skriven till Mötley från början men efter att Vince älskade låten så mycket tog han den till sin solo platta. Om den var skriven till Mötleys senaste album förstår jag varför han tog den, annars är det väl att dom har otroligt många låtar och denna inta passade in riktigt.
Underbar låt iallafall, hela Vince nya album är bra och finns både på Youtube och Spotify.


Rape me lalalala (nja kanske inte xD)

Det är hemskt att jag inte gillar mitt rum längre (skrev liv istället för rum, lev lite fel där haha) hos pappa är det kallat och svalt nästan för kallt här är det varmt och kvavt, det har gått så långt att jag satte på fläkten och det har aldrig hänt förut. Jag är fan orolig över att jag kommer att kunna somna överhuvudtaget, med tanke på hur dåligt jag sov i natt. Antar att man måste vänja sig med att flytta och värmen osv. Nu ska jag se på fil sen får jag se vad jag hittar på.
Har haft en mysig kväll med tjejorna iallafall borde göras mycket oftare!

Lika som bär!

Eftersom jag är lite efter eller kanske inte orkat, tänkte jag lägga upp en sak jag tänk på hela Fotbolls VM (inte orkat).
Iallafall Pyol i Spanien är så jävla lik Steven Adler (orginal trummisen i Gun n roses)!


Lika som bär tycker jag iallafall, hittade tyvärr ingen bättre bild men ändå otroligt lika!

Paint it black

Kan ju inte säga något annat än att detta är en otroligt bra lista (kräver spotify ;))
Vi gjorde den till pappas 50 års kalas och tycker det är en bra blandning om man gillar den musiken men det gör dom flesta.
Iallafall satt jag och läste GT förut och läste att ZZ tops ska komma till Scandinavium 22 oktober, även Status que tar en turne runt om i Sverige på sm ställen också lite intressant. Ibland är jag glad att jag gilar samma musik som mina föräldrar eftersom dom kan betala. ;)
Han som heter skägg i efternamn har inget haha lite kul.
kan ju inte påstå att dom är så vackra. :P

Jag kan inte förstå........

hur folk orkar hålla på med Twilght eller justin bibler eller vad han nu heter. För det första visst Twilight är väl en helt okej film men inte nån av dom är ju snygga, vist edward ser okej ut men han ser ju it som en pundare, han andra var hans namn nu är är inte snygg hans kropp är ju dator gjord nä inte snygg, och hon ser ute att vara jävligt deprimerad och kåt hela tiden.
Justin är bara ful och inte ens bra.
Aja kanske inte ska säga nåt sitter just nu och tittar på Nikki Sixx men han är ju snygg och har en jävligt bra historia bakom sig, sen har jag ju vart en jävla Tokio Hotel tönt vilket kanske int eäe nåt att skryta om men ändå det var då och dom är är ju trots alt snygga och musiken var bra.

Bara en märklig dröm ;)

Varför drömma om det du aldrig kommer att få, eller drömma om en plats eller tid du aldrig kommer komma till?? Jag antar att det är det livet går ut på det man har vill man ha, dit man vill komma kommer man aldrig komma till, det kanske är därför vi drömmer om det.
När jag vaknade igår visste jag att jag hade drömt om nåt konstigt och nu när jag tänker efter kom jag på att jag hade drömt om att jag snortade kokain, jag vet inte om det beror på att jag läst för mycket, vet inte varför jag drömde det men kan ju inte säga att jag klagade om det i drömmen, med tanke på hur stora linorna var och hur många jag tog.;)

The rose

Ååh vad jag är Glad nu äntligen fick jag se filmen!
Kanske inte så bra som jag hade förväntat mig men ändå det är baserat på Janis Joplins liv eller vart fall slutet. Den var fan hemskt och hon spelade otroligt bra måste jag säga helt otroligt!
Janis var en av många artister som dog vid 27 års ålder och jag läste hur många det var och det var många varför 27? Är det då kroppen inte orkar för dom? Nikki hade dött vid 29 år ålder om han inte haft en skydds ängel vid sin sida.

VM 2010

Min dag har bestått av att läsa 50sidor i The dirt, vart med Emma och Birger badat och sett på fotboll.
Det är vad jag har gjort idag, vädret var varmt men inte soligt så jag satte mig ute och åt frukost medan jag läste boken sen har jag fortsatt läsa och läsa, senare gick jag till Emma och badade och så Finalen.
JA! Spanien vann!
Hejade på Spanien endast för att Emma och Birger hejade på Holland, bläckfisken sa så och för att Holland slog ut Brasilien.
Jag hade mina favorit lag och det var Brasilien, Tyskland och Argentina. Brasilien för att jag gillar landet såklart Brasilien: och Fotboll= Bäst, bra spel intressanta spelare m.m.
Tyskland: för att det är Tyskland alla gillar Tyskland sen är det ett bra spel, ett fotbolls land och Özil ÄR SÖT!
Argentina: Som jag skrivit och sagt hela tiden jag är KÄR MARADONA! Han är helt underbar på sidan av planen och har en sådan spel sug, han tar hand om sina spelare, kramar dom m.m.
Alla mina blickar detta vm:et har vänt sig mot dessa lagen men mest åt maradona och Brasilien men även Tyskland och deras otroligt bra spel snygge Özil. Men alla dessa lagen har underbara förbundkaptener!
Grattis till Spanien!


Säg va fan du vill Men jag tycker Mesut Özil är söt och snygg så är det bara.
Du kan ju inte medge att man blir lite förälskad i maradona!^^


On with the show-Mötley Crüe

Man upptäcker nya saker varje dag/gång, sitter och läser The Dirt och läser om när Nikki ändrade sitt namn från frank till Nikki. Det var då han skrev "On with the show", så här går meningarna: Frankie died just theother night / some saysit was suicide / but we all know / how the story goes. Visst är det rätt coolt ändå att det finns en historia bakom nästan alla låtar. Denna låten är alltså skriven innan både London och Mötley Crüe alltså deras första låt, det är riktigt coolt!

The Dirt

Nu är jag lite nöjd faktiskt, Jimmy vann första matchen och förlorade andra synd. När den sista matchen började spö regnade det och det slutade aldrig helt för jävligt.
Men mellan matcherna gick jag och mamma upp avenyn och handlade lite fick köpt två armband, en bok (The dirt), och ett par jeans (som inte var så fina men kostade 100 kr) fast det var mamma som betala.
Nu sitter jag och läser boken jag älskar den boken helt underbar eller mer skrämmande. ;)

Don't stop me now!

Tyskland skulle vunnit!! Holland är bläää spanien är också bläää inget bra lag i finalen!!! blääää Dumma bläckfisk den borde avlidas och du med! ;)
Kom på att det är sällan man älskar någon i hela sitt liv mycket sällan oftast skiljs man men någon man älskar hela sitt liv är sina vänner!
Så om man ska lita på någon lita på din vän, att vara kär är tillfälligt.
Ska jag säga som aldrig vart kär höhö.^^
Ska upp tidigt idag (heheh) för jag sa se när Jimmy spela och det är 09.40 på heden sen ska dom vara där 09.00 så tidigt tidigt, dom ska spela mot ett snigel ätande lag imorgon och norrköping.
Frågan är vad är det snigel ätande lag för nåt?
a) Stockholms lag
b) Danskt lag
c) Franskt lag
d) Afrikanskt lag
å vilket lag??? =D  Jag gillar inte någon av dessa länder förutom Afrika! =D

I like the way you lie

Kan verkligen inte säga något annat än att jag gillar denna låten starkt, tyvärr.
Gillar inte Rihanna efter rockstar blää  på henne, men denna låten är bra dessutom gillar jag Eminem han låter så plågad hela tiden men han är bra.
Visst gillar man den efter ett tag, kan inte få ut den ut hjärnan.

They are pretty and gone!

Nä mannen jag ska göra en header nu när jag vet hur man gör. Men först ska jag till biblioteket eller kanske ska ta det senare, har ju inte läst klart Lemmys bok än. Men det var för lite knark och för mycket musik, har blivit så grymt sugen på att läsa the dirt igen älskar den jävla boken!
Nä ska nog ta mig en sväng dit kanske ska cykla, haha nä tror inte det fast nä för mycket backar.;)
Kolla mannen till vänster han ser rätt borta ut, men tror han till höger är exakt lika borta eftersom detta fotot är antagligen taget 1987. Denna skicka Daniela över till mig igår när vi satt på espresso hause igår.
Annars är det två riktigt jävla snygga grabbar!

We were drinkin' dinner on th Sunset Strip

Jag gillar detta stört sköna bandet så det såh!=D

Don't drink and drive................

......when you can smoke and fly!

Hmm Vince Neil vad gör du??
This is what I call rock n' roll you never learn! ;)Ozzy Osbourne & Motorhead & Slash - I Ain't No Nice Guy

Kan det bli en bättre blandning eller?? Ozzy, Motorhead och Slash Nä tror inte det va!
Det är en bra låt och ett bra år den är inspelad på alltså 1992 då Slash var som snyggast! =)

Shutter island

Aa du vilken dag! Vaknade vid 9 tiden gick upp och gick och la mig igen när jag såg vädret, så jag tittade på film Remember me igen (såg den igår kväll), sedan satte jag mig framför tv:n efter min ångest attack och tittade på film. Har tittat på fyra filmer idag sist var det shutter Island, mycket märklig film men bra kan rekomendera den, mycket märklig, men bra sitter fortfarande och funderar på slutet.
Seriöst hur lyckas dom se ut så!! :O

En klump av ångest!

Har fortfarande kvar klumpen och denna gången är det en stor fet klump av ångest i magen! Jag hatar att jag alltid får ångest när det känns som jag sviker nån jag hatar det, för det är ju inte så att det är första eller sista gången det kommer hända att jag sviker någon. Jag är för snäll och jag hatar det. Hat iallafall tackat nej nu det är där för jag har en klump av ångest, hade inga pengar för att åka upp sen vill jag inte missa partille cup aja jag hoppas jag aldrig behöver se dom människorna.

Remember me!

Jag har lyckats fördröja tiden med att se fyra filmer och badat idag.
Vaknade runt ett och då såg jag och Daniel klart Harry Potter som vi hade börjat se för rätt längesen, sedan kom mamma hem och då åt vi framför Alice i underlandet som dom hade köpt. Sedan åkte jag iväg till Elle och då badade vi faktiskt sedan såg vi på någon film, Och nu har jag legat och gråtit till Remember me som var otroligt jävla bra älskar denna sortens filmer.
Nu ska jag sova ska nämligen upp tidigt för att vi ska sola hela dagen, jag hoppas det blir fint väder!
Oj nej nu kom den låten jag aldrig kan sluta lyssna på fan! Seriös har jag hört den en måste jag höra den 500 gånger till! 30 Seconds To Mars – The Kill (Bury Me)

Såååå Dumt!!!!!!

ag vet inte hur jag ska göra!! Har en stor jävla klump i magen! Seriöst att åka upp till Söderhamn själv låter inte lockande men att se Sebastian Bach live låter jävligt lockande! Samtidigt att åka dit själv nej och att dom inte svarar eller ger än mer information är jävligt störande jag hoppas dom svarar så i kan åka upp allihop annars får jag tacka nej, om dom ens svarar på det. Jag hatar personser som inte svarar. Dessutom skickade dom det i tisdags eller nåt och nä jag bor inte alls i Göteborg och måste planera min resa nej inte alls, jävla idiloter!!!

Strange-Tokio hotel & Kerli

MEN VA!! Snacka om att man ligger efter.  Inte fan visste jag att Tokio Hotel hade gjort en låt med Kerli på Alice i underlandet musiken!! Seriöst, aja den var bra iallafall och kan verkligen inte klaga på Bills röst den är otroligt bra. När jag lyssnade på Tokio Hotel för ett tag sedan igen minns jag varför jag gillade dom och det var för musiken, för Bills röst och för att den var lite annorlunda, inte för att pojkarna i bandet ser bra ut utanför att  musiken var bra då, sen att den har förändrats när dom kom till USA är synd men men, tror även man ändrar musik smak ju äldre man blir och hittar det man gillar, och jag gillar old school rock! ;)
Tycker om låten faktiskt!

Mina favoritisar! ^^

här sitter jag ute i solen och lyssnar på musik! =P är svårt för jag vet inte vemNä sitter faktiskt och väntar på Jackie som ska komma så vi ska se på Tyskland-Argentina det är svårt för jag vet inte vem jag ska heja på, är som sagt kär i maradona men Tyskland är Tyckalnd men jag satsar på Tyskland för dom kommer nog vinna VM.
Mamma och Jimmy är hos Göran och kommer inte hem fören imorgon så huset är tomt men jag ska till Alingsås för jag lovade Emma det! =D
Jag gjorde en till biled igår hehe denna gången är det mina favoritisar. ^^
Vilket liv man har va :P

Man blir varm i hela kroppen!

Herregud undra på att man blir rörd!
Mela sms:a mig nyss visseligen var hon full men när man är full är man ärlig.
Jo, Mela skrev till mig på sms: I love you:) du är bäst. Sedan skrev hon: Du är underbar, det är som sagt inget ont i dig, På ett ungefär.
Jag blir varm i hela kroppen när jag läser det och blir tår ögd.
Kan ju inte glömma den timman på nyår då Mela stod och berättade hur mycket hon älskade mig och allt ja man blir varm i kroppen och sånt kan göra ens vecka om inte månad om inte mer.
Kan inte säga nåt ont om Mela så jag känner det samma om denna underbara person, Min Mehl!<3
" Mela I love you to<3"
Yep life is Beutiful.
Bestämde mig nu att jag ska tatuera in det! =D

Det är lite som krävs för att göra mig glad! =D

Känns som att det inte vart en bra dag, först visste jag inte vad jag ville göra så det slutade med att jag inte gjorde nåt, sen åkte Brasilien ut ur VM (en stor sorg!), sen sitter jag och tittar på en jävla skräck film 12 på natten jävla idiot, dessutom tittade jag på The Grudge ibland blir jag förbannad på mig själv för jag är ju inte liiiite mörk rädd!
Nu försöker jag lyssna mig av skräcken med lite Buckcherry får se hur det går, för mitt eget bästa hoppas jag det går bra.
Nu är jag på bättre humör för jag lyckades göra en fin bild! =D Dessutom lyckades jag spara den i rätt format yay!! Är så stolt över mig själv visst är jag göllig!!? =D
Tilloch med jag lyckas göra mig själv glad ahha slå den du! ;)


Gud vad fiiint väder -.-

Ååh vilket fint väder det är, att ligga vid havet och sola och bada nu hade inte suttit helt fel! MEN det är ingen som vill bada! Ibland får jag damp på folk seriöst blääää! Att vara 10år gammal hade vart otroligt kul nu för då hade man roligare nu är der som att det inte är okej och bada för folk är klena och tycker det är kallt. Nä ska lägga mig i gräset och läsa min bok!

Kick in the teeth video + making of

Jag är helt besatt av denna låten och tycker bara om den mer och mer! =D
Musik videon!


Making of Kick in the teeth!

Kurt & Courtney

Nu ska jag se på film, det har blivit en vana att först se på scrubs och sen när det är slut  gå ner och se på en film, ja jag är hos pappa nu annars hade jag gått upp. ^^
Iallafall var det "Har du hört ryktet om Morgans" igår och nu ska jag se en dokumentär och Kurt Cobian's död den heter "Kurt & Courtney" älskar såna filmer så jag hoppas denna är bra, dessutom tycker jag hans död är väldigt hemsk och tro det eller ej men jag tycker synd om Courtney, för det ändå hon har fått av pressen är skit för hur hon sett ut, för hennes knarkande och dessutom blev hon anklagad för att mördat Kurt och på det har hon fått ta hand om ett barn vilket inte hon verkar ha enligt pressen som påstår att en nanny har tagit hand om henne.
Jag tror att Courtney fortfarande sörjer, och att pressen inte förstår det utan hela tiden hackar ner på henne tycket jag är jätte hemskt. Men pressen är hemskt!

Han var jävligt snygg när han levde.;)


RSS 2.0