HIM - The Funeral Of Hearts

Kom på en sak. Kyrkan måste tycka Dileva är bra med tanke på att han tror han är gud, och dom lättlurade typerna som tror på gud lär ju tro på Dileva eller hur??  (lät bättre i hjärnan).
Finsk musik är verkligen bra.

Where ya gonna be tomorrow?

Jag och Emma gjorde nåt otroligt kul igår måste jag säga nåt jag aldrig gjort innan.
Idag har jag vart hos farmor hon gjorde mat och sånt. Nu insåg jag att det är sommar tid och jag kommer få sova en timma mindre usch. Kanske ska gå och lägga mig eller lägga mig och läsa lite.
Imorgon ska vi göra nytt pass haah mitt kort haha, sen ska vi lämna in min dator och den låter som en aa vet inte vad de låter som men den gör det hela tiden rätt störande. Så nu får jag sitta och läsa bok i en vecka skulle jag tippa på, behöver en paus från datorn.

Lika som bär

Jag satt och sökte på Axl Rose för att se hur han såg ut nu förtiden. Tror faktiskt han har riktiga kläder på scenen nu, han har/hade ganska roliga scen kläder. Fick inget riktigt svar på den frågan men tror han har lite blandat.
Alla fall såg jag en bild som stämmer, har aldrig tänkt på det förr men det stämmer ju.
Alltså att Gerog är otroligt likt Axl eller hur?
Axl är den till höger och  Georg till vändster.

Velvet revolver-slither

Jag känner mig lite cool faktiskt varför får du inte veta. HAH HAH!
Har vart med Emma i stan idag vi gick runt tills vi insåg att vi skulle ta en fika efter den åkte vi hem till henne och sedan var det Earth hour aa det har vart en lugn dag idag.
Lyssnat på Velvet revolver nu bra musik var tvungen med tanke på att Slash är med i det bandet. Tror jag ska sova nu och sedan vakna upp imorgon/idag och vara pigg och glad.
BTW. Dom har släppt en skiva där det är en kvinna som sitter/står och pratar om dom rätt kul.

It's good good good!!!=D

Yay jag är glad mamma köpte Slash! =D Så nu har jag ett eget gitarr proffs i mitt rum nu. Nä det är faktiskt bara en bok men den är jag glad över, även om jag hade vart ännu gladare över att ha människan Slash i mitt rum haha okej. Boken är tjock och det är mycket text och Slash ena son är otroligt lik honom när han var liten.
Nu har jag en fågel på axeln som sitter och skäller dumma hann man han är mysig iallafall.^^
Slash's Snakepit – Been There Lately

Come as you are

Vad är det med mig?? Jag är förbannad, vill slå något/någon, skrika på någon/något! Hoppas det är för att jag är så jävla uttråkad och inte vill gå till skolan imorgon men ändå ska ångest. Det är rätt obehagligt för det kryper verkligen i kroppen. Jag är arg på min dator, mig själv , min bror (??), alla jävla miljö nissar, allt!!
Jag vill inte sova även om jag måste eller borde.
Hoppas mamma köper slash boken imorgon känner att jag behöver läsa nåt om knark och rock stjärna så jag kan låsa in mig på mitt rum när data jäveln är på lagning.
Sen hostar jag som ett svin hatar det!! Jag ser förjävlig ut och orkar inte göra nåt åt det, mår förbannat dåligt att vara hemma i två dagar får en verkligen att vilja gå under. -.-

Seether-the gift

Jag sätter alltid på Sixx sense på nätterna eftersom Nikki har sin show då, sen är det otroligt bra musik. Hörde detta bandet, inte denna låten men den var väldigt skön för öronen att höra tycker jag.
Har aldrig hört talas om dom innan men antar att dom är rätt kända.

Slash-Godfather theme

Seriöst får gås hud! Kan inte säga nåt annat än att han är grym!

Telefonjack-nej tack!

Skulle aldrig vilja gå runt med en jävla mobil över allt skulle du??
Visst börjar dom gå överstyr!?
Är dom inte lika!!? Ha tänkt på det as länge nu.

Helt sjukt!! =O

Har var hemma idag har seriöst sovit över 14 timmar idag helt sjukt. Brukar vanligtvis sova 6-4 timmar om inte mindre. 14 timmar sov jag bara på natten alltså från 23.00-12.30 helt sjukt. Sen har jag somnat lite här och var.
Önskar jag hade en bok nu en bra, har bara "enligt Rolling stones" men den är otroligt seg skulle vilja ha Slash (boken) i mina händer den hade passat bra in. Bad pappa köpa den idag men han åkte inte förbi maxi så får väl be mamma eller nåt. Hoppas jag inte behöver betala den men jag läser ju böcker så kan köra med den.
Haha satt och lyssna på musik tidigare på dagen och det är en sån låt man måste sjunga till så jag sjöng kan säga såhär tur att ingen var hemma. Jag är i målbrottet igen haha lite kul men jag gillar när ingen är hemma!
Nu är snön äntligen snart bort! =D Såhär såg det ut för några veckor sedan helt sjukt.

Star Wars cake!

Prutt! Imorgon ska jag vara hemma hela dagen kan knappt gå ner för trappan, känner mig som ett jävla fyllo. Ska förklara okej jag dricker (vatten) mycket, hostar som ett svin (fyllo), skallen snurrar, jag tycker synd om mig själv (Höh höh), jag däckar (trött) aa låter inte det som en nykter alkoholist  (fyllo).
Frölunda vann fan va GÖTT! Har tittat på Arn serien på tv4 älskar Arn, Sett på salt ön otroligt deprimerande skulle aldrig vilja bo på en ö. Nu ska jag sova.
Herregud hur hittar han allt?? Star wars cake
Gillar den sidn väldigt mycket! =D

Goder natter! =)

Är det inte en konstig känsla när du fryser men samtidigt svettas som en gris, kan knappt gå för huvudet snurrar, när du knappt kan prata för nåt sitter i vägen, kan inte hosta för då gör huvudet ont.
Så har jag känt hela dagen usch men vad kan du göra när man slarvar med kläder och sömn någon gång får man konsekvenser.
Ska sova nu men var tvungen att lyssna på musik innan jag la mig ner för att sova.
Imorgon kommer det en snubbe från AA och ska prata rätt intressant, så jag ska komma upp imorgon så är det bara. Har precis tagit två alevdon känns som jag skulle kunna missbruka dom om detta inte hjälper men det ska jag inte.
Goder natter!

23 år sedan, Grattis!!

Tänk att för 23år sedan satt Nikki i sitt gigantiska hus i Van nuys och sket och insåg att han inte hade handlat toa papper på några veckor, dessutom var han nerdrogad.
Aja det var då idag fyller Daniela år så stort Grattis till henne!=D
Väntar på att klockan ska slå 17.45 så jag kan åka iväg men ska


Snyftig serie och rock ballads humör.

Klockan är över tio mitt huvud snurrar av trötthet och det ska det fortsätta att göra tills jag går och lägger mig.
Jag är på sånt lyssna på rock ballader eller se på Grey's anatomy humör. Så serien står på paus och Guns n' roses don't cry är på, finns många bra rock ballader tyvärr var inte Mötley Crüe så bra på det, men Aerosmith, Guns n' roses, Sixx:am, Skid row m.m. var/är bra på det. Gillar att vara på detta humöret på ett lite udda sätt tyvärr är jag jätte trött. Hade tänkt och se Lilja 4 -ever men mina ögon kommer stängas sen är det för sent med tanke på att dagen börja vid 6 tiden imorgon. -.- Men vad kan man göra åt saken?!?!
Ska inte sova än för jag ska göra pasta sallad till min bror fast först ska jag ta en dusch.
Hahah kolla vad jag hittade en bild på söta lilla Oda som jag tog på sportlovet.
Hon är otroligt busig. =D

Vince Neil-Tattoos & Tequila

Nu ska vi göra lit reklam för Vince neil ink och Tequila. Herregud han får till det, detta en en ren reklam film.
Det är Vince neil så jag ska göra lite reklam han har ett eget tequila märke och en egen tattoo studio i Los angeles.
Skulle vilja dricka hans teuqila men den finns inte på systembolaget synd.
Här är iallafall den lilla reklam låten, helt ok tycker bara inte oam attityden men det är Vince vi pratar om. ;)
Och Mötley crüe.

Möterhead-Ace of spades

Tack gode gud för Sixx sense! Jag verkligen älskar den radio stationen sen är Nikki och Kerri med på nätterna, eller dagen i USA. Tror deras program börjar runt 00 tiden. Btw Kat von D och Nikki Sixx är tillsammans enligt Twitter iallafall, förstår inte varför det att dom har gjort slut på Wikipedia.
Nu har jag bara ett rödvin kvar att skriva om och tror det kommer gå rätt smidigt runt halv 4 kan jag nog sova om jag har tur.
En låt då åå finns så många, gillar låtarna på radio Stationen bra musik smak.


En klassiker! =D

Twitter

Har aldrig riktigt fattat det där med Twitter innan därför har jag aldrig brytt mig om det.
Men så såg jag att Nikki Sixx hade skaffat det så blev lite nyfiken på vad han skrev, och såklart blev jag medlem så typiskt. Men det är ett grymt sätt att få nytt skvaller o.s.v. Så nu fattar jag varför alla journalister hänger där. ;)
Har inte kommit någonstans på mitt arbete som är till imorgon så antingen ljuga för honom eller sitta uppe hela natten, hmm vilket väljer jag? Tror jag stannar uppe spelar ju inte så stor roll om man är trött imorgon det är jag ju iallafall. Sen går jag ändå och lägger mig runt två och då kan jag väl göra lite nytta och plugga och isåfall stanna uppe några timmar till.
Yes det handlar om vin! ;)

Det fixar vi! ;)

Åå va jobbigt! Sitter och gör ett vin arbete som ska vara klart imorgon och vet inte hur jag ska böja, är nästan alltid så när man ska börja på ett arbete, sen när man väl börjat flyter det på, sen är det slutet då ska man få till ett bra slut och sedan titta igenom allt. Aja det blir nog bra vi fick ju ändå kopiera allt om vi så ville det spelade ingen roll. Vi ska skriva om ett vitt och ett rött vin och då ska det vara fakta om smak, druva, klimat, område, m.m.
Ska möta upp Emma sen och då ska vi göra ett annat arbete som ska vara klart denna veck som vi knappt har börjat på oups!
Det löser sig!

Nirvana-Lithium

Denna låten är ju verkligen positiv måste jag säga... not herregud lyssna på texten.
Aja hemskt text bra låt, eller låten är mer konstig är hemsk den är konstig!

The rose

Jag sitter och sjunger på Afraid, den får mig att vilja läsa The dirt seriöst jag älskar den boken så bra ska köpa den sen tror jag.  Låten Afraid är om när Nikki träffade Donna (hans före detta dom var gifta i 9 år)för första gången donna var med i den serien som Pamela så hon hade gjort upp den dejten. Iallafall var detta efter hans drog missbruk så han var ren, men hon var blyg vilket han beskriver bra i låten.
Blev så nu att jag vill se The rose den finns knappt någonstans men nu såg jag att den fanns på ginza tror jag men klart att den var slut men ska be mamma beställa den så slipper jag köpa, tror även hon vill ha den.
Det är så sjukt men jag har fått ett sånt dåligt minne pratade med mamma förut och när jag lagt på luren minns jag knappt vad jag sagt till henne eller att jag ens pratat med henne, alltså jag hade ett svag minne helt sjuk!

Guns n' roses-Estranged

Hjälp va snygg han är! Gitarristen i Sixx AM och nu Guns n' roses.
"I think I know what this song i about!"
Slash är jesus i slutet xD Gillar sången för den visar vilken grym röst Axl har.

Det är bra på sitt lilla vis ;)

Herregud jag har ju prov imorgon =S schhhh säg inget till mamma. Mina föräldrar vet inte ens om jag ha läxor, prov knappt vad jag har för lektioner det gillar vi starkt då kan man ljuga om vissa saker höhö.
Jag har bakar choklad kaka idag som skulle blivit en kola kladdkaka men så blev det en kola chokladkaka, tror jag hade inne den för länge  men den blev god iallafall märkte jag. ;)
Tog en promenad förut kom inte ut fören halv sex igen men det var skönt tog några bilder i kväll solen.
det är en liten pigg längst ut och jag tror man kan skada folk med den tror även det är meningen.
Vet inte om ni det den svarta pricken på isen men jag tror iallafall någon har slagit isen så den fått blåmärke.
Jag erkänner att jag har dålig humor!^^

SERIÖST!!!

SERIÖST Varför var man inte född tidigare??
Skid Row och Mötley crüe= mums fillibabba en god måltid! ;)
Grattis till Caroline carro carola korsberg som fyller 18 idag Grattis!!=D

(seriöst ibland gör man bort sig men det är bara att bjuda på :P)
Det här var alltså 1989 då var det två år kvar tills min födsel -.-
skulle vilja gå på denna festivalen seriöst (var tvungen) Cinderella, Bon Jovi, Skid Row, Ozzy och Mötley crüe mama kan det blir bättre??
Nu ska jag ta på mig kläder och ta en promenad ute i det fina vädret vi har ju en sån seriös dag idag! ;)

Us festival 83

Oj undra vad detta är? :P vet att det är en video med Mötley crüe om jag inte minns fel så är det lokks that kill från US festival 1983. Ljudet för Vince krånglar men gillar verkligen hur dom såg ut då total diggar dom!

It's a wonderful day!

Har ingen aning vad jag ska göra idag har tråkigt, tror jag ska ta en promenad.
Sitter och lyssnar på Papa Roach faktiskt ganska bra.
Påminner lite om Dead by april förutom att Papa Roach inte är ett fjortis band sen låter deras musik hårdare.
Sen är sångaren otroligt snygg! 


Sevendust-"Unraveling"

Jag är döds trött och ska faktiskt sova nu.
Ska bara slänga in en låt Som Nikki Sixx faktiskt rekommenderade och nu när ag lyssnade på den var den bra.
Nikkis sida heter Sixx sense som även hans radio kanal heter som och är bra, han/dom lägger in rätt roliga saker och titta in på.

If I die tomorrow-Mötley Crüe

Ska faktiskt sova snart är väldigt trött på morgonana och imorgon börjar jag 08.00 (blää) och lär ju behöva komma upp i tid, har börjat slarva lite förmycket med skolan nu höhö.
Nä en sista låt som påminner mig om morgonen eftersom det är en av mina upp väcknings signaler, kommer knappt ihåg den men vet att jag nästan alltid har den på järnan när jag vaknar, imorse hade jag Saint och los angels. Fast resten av dagen har jag haft just denna lilla texten:This ain't a love song This is a f*ck song Don't have to sing along." Mycket charmerande text måste jag säga.
Gillar denna låten lite modern Mötley musik, deras senaste skiva låter råare.

Bullisar!!

Kan ju inte påstå att det var dom bästa bullar jag gjort men dom gick och äta. Degen blev helt torr så trodde dom inte skulle jäsa och blir torra och massa, men Johanna gjorde ett mirakel och gjorde ätbara och ganska goda bullar.
Idag har mamma skrivit på nåt papper med pappa som är att dom ska flytta isär, det börjar närma sig allt vet inte hur jag kommer reagera på saker men tror jag kommer sakna allt. Det är ju trotts allt mina föräldrar.
Om 40 minuter ska jag sätta mig framför tv:n och se på Vampire Diary har knappt sett nåt avsnitt men Jimmy förklarade (en konstig förklaring som jag knappt fatta nåt på) lite men som tur är denna serien mer lik Twilight än True blood.
Koll kolla vad jag har på mig kolla! Den fick jag av Emma i julas som hon köpte i Paris! =D


Jag har hört att man inte ska leka med maten, men jag är så rock n' roll så jag gör det iallafall. xP

Bollar!!! =D

Jag bakar bullar! =D
Hoppas bara dom blir bra för jästen var för gammal typ gick ut i måndags men mamma sa att det gick bra iallafall (någon vill ha bullar ;)) så litar på henne, men så la jag i förmycket mjöl så den blev helt hård så jag la i lite mjölk så den blev ok. Får se hur det blir nu väntar jag och väntar och väntar och ska nog sätta på en film. =D
Världens bästaste ide måste bara visa en bra låt som Mötley Crüe har gjort om.
Gillar originalet men måste säga att pojkarna i Crüe gör den väldigt bra också.
Dom är la för goa eller! Gillar dessa fyra pojakr. ;)

Helt otroligt =O

Seriöst kolla det är ju helt sjukt hur folk kan måla.
Det är verkligen läskigt trodde en stund att det var verkligt eller nåt overkligt. =O

Money-Pink Floyd

Jag har just tittat på True blood och förklarat allt för mamma, eftersom jag redan sett alla avsnitt. Älskar verkligen den serien så olik Twilight (som är en typisk tånårs film) vilket är positivt, sen gillar jag när dom pratar svenska. =)
Tror jag ska ta och läsa lite Rolling stones innan jag somnar så jag tänkte lägga in en dagens.
Okej jag lyssna på radion i morse/dag och dom sa att vi skulle ändra massa pengar typ till 200 lappar 2 kronor, hallå varför inte ha kvar det gamla tror faktiskt dom flesta gillar när man kan dra fram 5 100 lappar och lite sånt. Aja det var det regeringen ville. Men så spela dom en jätte bra låt (eller skulle jag insåg att det inte var rock klassiker) som jag gillar.
Okej kan ju erkänna att det inte är den bästa (lite seg) men ändå en klassiker.

Rätt sjukt ändå!

Idag hade vi vårat samtal med Sinikka, kan ju skriva att vi alla tagga till. Det kom fram till att hon jobba mycket och hon va stressad, så förstår att hon vart otrevlig. Men så skulle jag föreslå att hon skulle säga det till klassen men hon avbröt mig hela tiden mitt i en mening, och jag tål inte så så jag sa till henne men då var det jag som inte hade respekt för henne, en tonart högre och jag hade mer eller mindre skrikit på henne. Jag har bra tålamod men när det kommer till den punkten att någon pratar rätt i mun på mig blir jag arg men nu var jag redan till taggad så då blev jag förbannad, resten av samtalet satt jag och drog i min halsduk och skakade just för att jag var arg.
Men men allt är löst och lösningen är att vi ska sitta varannan tjej och kille, tss som om det kommer funka men men vi får komma in i klassrummet igen.
Har inte skrivit dag bok på ett tag tror det märks, fasen borde sätta mig i garderoben under en filt men mitt heroin och skriva lite kanske. Okej jag har inget heroin eller sprutor så får ta det en annan dag men jag kan ju faktiskt skriva lite iallafall. Lol jag är ju helt sjuk.
När vi ändå är inne på Heroin och dagbok så börjar boken så här.
Sen är Nikkis röst otroligt mm åå sexig.
Det kommer ta lång tid för mig att glömma den boken men när jag gjort det, ska jag läsa den igen.;)

Brides of Destruction-Shut the fuck up

Åå vill läsa ur min heroin dagbok (Nikki's) det får mig att lugna ner mig, känner mig stressad och förbannad tänker helt enkelt för mycket, får verkligen ta och köpa mig ett liv.
Vilken bra ilske låt. Detta är Nikkis tredje band utöver Mötley crüe, Sixx:am.
Seriöst vad är det med han, han driver en radio kanal sixx sense, har tre band, kläd kollektion, antar att kändisar inte har så mycket att göra men han skriver ju låtar också.

HELVETE!!!

Seriöst känns som jag hela världen faller ihop. Har ingen aning varför, eller kanske för att mina fucking hörlurar är cp skadade när jag sätter i dom i datorn, jag ser förjävlig ut seriöst mitt hår har fan lust att klippa av skiten eller åå jävla skit hår, sen ser huset förjävligt ut för att det är en jävla gubbe som inte kan städa, min dator har damp på många olika sätt t.ex. att den låter som en jävla opera sångare (med otroligt pipig och dåligt röst) så fort man sätter på den sen har fan volymen försvunnit.
Allt känns skit just nu sen är jag förkyld så kan fan inte träna heller helvete just nu hatar jag vintern och vill ha sommar eller bara kunna gå i ide och vakna upp då man ar pengar på kontot, allt är rent och solen skiner, kanske borde bli på körd eller nåt så man hamnar i koma i några månader så mycket lär man ju inte missa!
Skulle vilja vara den fisken för det ända den behöver oroa sig över är att hitta mat och inte bli mat!

Otroligt gulligt!

Kom och tänka på en sak.
Vince skrev Skylar's song, Tommy skrev Brandon båda är väldigt fina låtar med tanke på att dom sjunger om sina barn men Tommys låt är ganska löjlig, Vince låt är otroligt sorglig med tanke på att Skylar är död och det var därför han skrev låten.
Nikki då skrev han nåt? Ja, det gjorde han faktiskt, han skrev Nona om sin mormor som han älskade, denna låten är också skriven efter hennes död.
Tommy skev sin låt precis när Pamela fött  Brandon eftersom han velat bli pappa väldigt länge.
Vince skrev låten efter han blivit av med sorgen, hon blev 4 år och dog i magcancer så sorgen var nog stor, sen var hon den ända person han någonsin älskat, skrev han i The dirt.
Nikki skrev sin låt under en mycket mörk tid, då han satt inne i garderoben under en filt och tog droger ungefär. Nikkis mormor var som en mamma för han eftersom han aldrig riktigt bott hos henne. Tror låten är så kort eftersom han inte kunde skriva så mycket då.
Mick tror jag aldrig skrivit nåt om sina barn eller familj. Lite fakta.;)
Brandon-Mötley crüe (Tommy Lee)
Skylar's song-Vince Neil Nona-Mötley Crüe
När man tänker efter är låtarna otroligt gulliga och att två tuffa pojakar kan vara så känsliga. ^^

David Bowie-Magic dance

Oj inte konstigt att folk ska sova klockan är ju typ halv 1, antar att jag också ska sova, så jag kommer upp imorgon.
Imorgon blir det matte sen ska ag möta upp Emma så ska vi göra ett arbete som ska vara klart snart och vi har haft några veckor på oss men vi båda har vart rätt ointresserade och inte kommit på nåt typ.
Älsakar denna filmen helt underbar, sen får denna låten mig att tänka på Bill.
Ska berätta varför, inte håret. Det är så här att detta tydligen är hans favorit film, och när han dör vill han spela denna på sin begravning eftersom han vill ha nåt icke sorgligt, och det håller jag med honom om.
Sen total diggar jag Bowies frisyr i denna filmen!

Jag upptäckte just en grej......

Jag har väldigt blå ögon!! Okej efter 17år tror jag alla som säger att jag har blå ögon shit fick värsta chocken när jag såg dom på kort! Oftast har jag grå blå eller röda ögon men på dess korten woooow!!
Hahah okej har upptäckt en sak till, jag är helt cp i huvudet ahahah kolla in dessa kommentarerna eller jag och min Gris 2 kanske man ska säga. Åå saknar henne och vill ha sommar så vi kan cp:a runt saknar det, sen vill jag ha jeans jacka så underbart!
Men jag är en liten cp unge måste medge. ;D
(vilket konstigt inlägg)

Blå ögon=O, Jag och Daniela är BÄÄÄÄÄST!!!=D

 

VÄRLDENS UNDERBARASTE!!!^^<3


I know some things that you don’t

Haha fick lite halv utbrott när jag kom hem idag var helt enkelt tvungen att städa ser förjävligt ut i hela huset. Sen kom pappa in och sa att det blir fint men jag var så arg att jag sa å honom att städa massa saker. Killar kan verkligen inte gör två saker samtidigt.
Såg att jag hade 301 bilder i min Tokio Hotel mapp från i fredag bra då kan jag sitta och titta på dom när jag blir gammal och minnas. ;)
Idag var jag i skolan, det börja med att jag kom 20min försent sen hade vi lektion i en timma då så ingen fara tycker jag. Sen var det projekt grej (vet inte vad lektionen heter), sen skulle vi ha natur prov men det skippade jag, Emma och Madde och åkte in till stan istället och åt lunch och sedan stannade vi lite på Topshop, och in i den butiken bredvid sen var det teoretiskt prov i gympan.
Blev otroligt sugen på att göra nåt sånt fast på skulder bladet men denna var sjukt snygg!
Här är den nåt i den stilen så sjukt snygg!

Breaking the law-Judas Priest

Imorgon är det skola och jag ska gå, men inte på gympan p.g.a. sjukdom aa jag är förskyld och om jag ska springa på detta nä kommer inte komma någon vart sen är det farligt. Vill inte något hellre än att simma just nu det var så längesen men kan inte. =(
Såg på shine a light idag och trodde den skulle vara mer dokumentär än konsert men helt ok.
Sångaren i judas priest är bög, bara allmän fakta!
En klassiker men tycker den låter lite hmm... vet inte om det är mitt ljud men lite kommer inte på ordet men typ töntig med ljudet då. Men jag har kommit in i en sån period där det ska vara rock eller inget.
Såg på Melodifestivalen igår och fick seriöst utbrott på Pernilla wahlgren! Usch för hennes töntigheter + låt åå usch!!!

Back on track

Men åå vill inte till skolan men måste, jag är jätte seg halv sover nu medan jag lyssnar på Tokio hotel. Jag och Daniela är verkligen back on track! Har faktiskt varit ute idag, då jag och pappa bar i två garderober i det nya huset vi fick ställa dom i källaren snällt.
Han som bodde där var otroligt snygg och verkar jätte snäll sen var hans son hur söt som helst!^^
Nä funderar på en film frågan är bar vilken, är sugen på en rock film.

Bills underbara leende kan inte sluta tänka på konserten!


I like It!!=D

Jag är glad glad glad!! Frågade pappa om han hade en skinn jacka en i mc modell (lite coolare och ha en äldre och billigare), då började han leta lite och så hittade han hans och mammas gamla eftersom pappa har haft motor cykel. Mammas var en sån jag har velat köpa men som kostar 1500kr (vilket är för dyrt för min del) så nu återstår bara att fråga mamma om jag kan få den. =D
Förra året fick jag mammas jeans jackor som jag verkligen gillar, det är snyggare och ha lite halvt slitna jackor när det kommer till jeans och skinn så jag är glad att mina föräldrar inte vart några snobbar som yngre (alltså tråkiga i stilen).

Det var nämligen så att jag blev kär i hans jacka, han snygga i mitten va dom andra snygga pojkarna!!=D


Aftonbladet hånar Melodifestivalen

Seriöst jag smälter ärligt varje gång jag hör Bills röst helt otroligt alla känslor för Tokio Hotel kom upp bara någon timma, underbart!
Börjar fatta nu nästan två dygn efter konserten att jag faktiskt sett dom helt sjukt, får hoppas att det inte dröjer alls lång tid innan man får se dom igen!
Hahahah lol xD Afton bladet hånar Melodifestivalen genom att plocka ut dom allra sämstigaste låtarna.

Tokio Hotel - In Your Shadow

Helt sjukt har inte insett det ännu! Idag har jag vart med pappa och tittat på ett hus, lägenhet, vart hos farmor vart allmänt seg. Imorgon/idag ska jag bara ligga i sängen och se på film typ Shine a light (rolling sotnes) m.m.
Han sa att man skulle tänka på någon man älskade under denna låten.
Skärmen var jätte gullig för då filma dom Tom så såg man Bill lite så som en skugga skit gulligt Gillar denna låten!
Kan inte släppa Tokio Hotel det har kommit nya känslor för dom det är magiskt!

It's a new begining!

Jag har inte vart såhär sjuk på hur länge som helst. Låter som en kille i mål brottet, ont i öronen, varm i ansiktet (kan vara solen), aja men vad kan stoppa mig nu, skulle kunna gå på en Tokio Hotel konsert till skulle jag gått även om jag är halv döv och kommer skrika sönder rösten! Så jävla lycklig jag älskar dom och som Daniela skrev eller sa jag trodde det skulle vara slutet men det är en ny början!!!=D
Imorgon ska jag BARA ligga i min säng och se på massa film tänker inte gå utanför dörren.
Så underbart snygg!!!

5/3!<3

Oj tog visst över 200 bilder igår och det är på oss och TH!
Igår var helt otrolig, kom dit vi 9 (jag och Wilma) då satte vi oss ner och fick nummer 238 och 239.
Tiden gick som en racer bil helt plötsligt var klockan två och då kom Daniela sen var klockan fyra och Emma kom. Sen var det en vänta på en timma som gick ganska segt men inte för seg. Sen var klockan kvart över 5 och pappa kom och hämta våra grejor så där stod vi i ca. 1 timma i t-shirt det var ganska kallt.
Helt plötsligt var vi inne och helt plötsligt var våra idoler på scen, helt magiskt kan inte fatta det kan fortfarande inte göra det.
Efter konserten var jag seriöst i chock tillstånd tror vi alla var det men helt underbart.

Va va har hänt!!=O

Asså kan fan inte fatta det! Är det en Dvd eller va jag fattar det inte har jag sett mina idoler efter 3 År??
Asså jag fattar inte är hur lycklig om helst asså vafan jag har sett Tokio Hotel ää live va!?
Åå jag är lycklig får helt enkelt ta och titta på bilderna för att fatta. =O =D
Jag kan knappt prata, ont i öronen och är helt borta men åå jag har sett Tokio Hotel!!!!

Tomorrow-Sixx:A.M

Haha hade tänkt och ha min TH kjol men min röv blir ap stor sen ser den så EMO ut usch! Nä jag kör på skinn leggins och min klippta TH tröja det blir lite snyggare tror jag, det ända som fattas är ett nit skärp får leta upp ett. ;)
Nä ska sova snart ska ändå upp tidigt imorgon och ta 8 bussen sen måste jag göra lite frukost och sånt så usch gillar inte tidiga dagar. :P
Ska lägga upp ett band jag lyssnat på väldigt mycket det senaste och jag älskar hans röst! Låtarna är om Nikki Sixx's bok som jag läst och åå älskar dom helt enkelt, hans röst!
Fy fan börjar typ gråta asså den boken är riktigt sorlig!
Asså är han snygg eller är han SNYGG!! :O helt sjukt!
Tydligen spelar dom Life is Beautiful på bandit och det är den låt titlen jag ska tatuera in på mitt skulder blad sen.
Tänkte på tomrrow för det är Tomorrow det gäller! =D

They're gone in the blink of an eye

Aja antar att livet inte är rättvist kanske jag är för snäll det tycker pappa iallafall. Men är man snäll är det alltid nån som utnyttjar det  så för så där och frysa skiten av mig men samtidigt kommer det vara bästa dagen på året!
Har vart och sett Alice i underlandet idag med Emma den var jätte bra verkligen älskar Johnny depp med Tim Burton så klockrena! Vi såg den inte i 3D men skulle tydligen inte vara så speciellt med det heller sen såg jag Avatar i 3d och nä var inte så speciellt.
Nästa vecka är det möte med Sinikka och oss tjejer + Oliver ahah aja får se hur det blir ser fram emot det!
Emma fick mig att vilja pierca tungan och innan har jag viljat näsa och tatuera in life is beautiful! Är jätte sugen på det!

Besviken men glad!!

OMFG!!! Imorgon gaaah har fan väntat tre jävla år på detta!!!
Riskerar fan min hälsa för detta och jag kommer typ stå där själv eftersom Wilma ska på nån jävla dans prov eller nåt Daniela kommer så fort hon kan Emma ska till skolan för någon jävla relgion grej fan jag är sur men men jag ska fan stå längs fram Tokio Hotel var dom som startade mitt musik intresse och jag ska stå bra skiter fan i om dom andra eller Inte Daniela för hon är fan lika mycket fan som mig. Men jag är besviken på Wilma aja får väl hitta andra kompisar i annat fall. Tokio hotel för mig är guld värda för vilket är ett måste att se dom när dom äntligen kommer. Grät seriöst i flera dagar när dom inte kom försökte tänka stackars Bill men kunde inta var både besviken och arg och ledsen och lite lite förstående! Jag skiter vad ni tycker för det är så jag känner innan kände jag inte det men nu när Wilma sa det så åå!
Aja skit samma jag kommer vara jävligt sjuk nästa vecka har faktiskt redan feber och ont i halsen o.s.v. Men jag ska jag ska och nästa vecka måste jag gå till skolan med tanke på min närvaro så aja jag kommer antagligen inte dö, eller jo kanske när jag ser Bill och TH live fan va glad jag är!!! =D
När dom var som bäst! <3<3<3<3

Don't jump-Tokio Hotel

Åå ska sova men först en låt, ska lägga ut en varje dag vare sig folk lyssnar eller inte jag ska.
Bara för att denna sången är sorlig, och för att dom inte ska spela den på Fredag Fuck them! Älskar denna låten.

Über gammalt, über taggad!

Jag och Wilma är taggade inför fredag! Sitter och skickar massa Stockholms bilder från när vi var där 2008 då som inte kom. Helt sjukt vilka minnen så jävla töntig tog typ bilder på numret på hotell rummet, don't disturb skylten bara för att jag började sjunga reden när jag såg den så jävla töntigt men kul! Helt klart minnen att minnas även om jag aldrig kommer bli sån igen och det säger jag med handen på hjärtat aldrig (asså i Tokio Hotel blir beroende hela tiden så aa). ;)
På fredag ska vi köa hela dagen asså shit kommer börja gråta på konserten det är ju ändå väldigt starka känslor och minnen.
Hahah nu har det flippat över nu är det bilder på allt shit måste lägga upp en kände fan inte igen mig själv! =O
Jävlar mitt ansikte så smalt vad har hänt?? Någon behöver träna!
Hahah bästa till sist, nej har inte tagit über mycket hårspray har bara satt mina hörlurar på bak huvudet. Så kul hade jag xD

Idiot!!

Åå jag älskar Sinikka absolut bästa läraren. (hör ni ironin)
Idag på Svenskan aa kan ju inre påstå att vi var tysta som möss men Sinikka fick helt enkelt damp, vilket hon brukar men hon blev så sur att hon skick hem oss 20 minuter innan vi brukar sluta. :O Herregud jag blev så rädd för missa ju ändå en del information.
Nä, ärligt så blev jag rätt irriterad och i den stunden skulle jag kunna säga vad som helst till henne men hon är en lärare och har känslor precis som vi! Idiot! hon sa att vi förstörde hennes dag (Yes!) och att hon skulle skicka ett brev till våra föräldrar (hjälp shit va rädd jag blev för jag kommer få utgångsförbjud i två veckor :O) eller inte!
Alltså vi är Jag, Madde, Emma, Carro, Mela på ett ungefär aja släpp det sinikka är en sur kärring blanat med finne och pms och idiot!
Aja nästa torsdag åker Daniel iväg och åker skidor i två hela veckor och ja jag är lycklig! Jag stora planer för dom veckorna höhö typ rota lite, skrika ää nä ärligt vad jag tänker göra ska jag inte skriva för det är olagligt höhö.
Haha med lite svart smink på hade jag vart rätt läskig där inte sant?? =D

Cryin'-Aerosmith

Tog en promenad idag på lite över en timma, hade vart längre om min skor hade var skönare. -.-
Sen kom Emma hit så vi la ut lite bilder på Facebook sen aa.
Ska se Alice i underlandet på torsdag jätte glad.
Men nu hade jag tänkt att se Lejon kungen så god natt, jag är den coolaste!;D
Lite intressant musik video. Just för att Nikki lyssnar på Aerosmith hela tiden, kanske inte denna låten men ärligt hela tiden i boken!

God save the queen

Om man är trött på samhället ska man lyssna på punk musik, vilket jag gör nu men det är mest för att jag ville få det gjort. Okej jag sitter och lyssnar på Sex pistols och kan ju säga att Ebba Grön är en svensk bra kopia av dom, alltså musiken låter det samma klaga på samhället, rå musik spel o.s.v. Älskar det men som Thåström sa man: "Jag kan inte spela den musiken idag för då var jag ung och klaga på allt." När man är ung ser man samhället på ett sätt dom är emot oss eller hur?? För så känner jag man vill klaga på allt och det ä mycket som är fel och när man inte har pengar då kommer allt dåligt fram o.s.v.
Älskar hans Engelska uttal eller att han sjunger på riktigt Engelska känns lite mer aa punkigt. Men det kan ju egentligen inte finnas så mycket såna här band eftersom under punk tiden klagade alla då lät musiken den samma, och på så sätt kan man ju inte ha lika många punk band som rock band för det hade blivit väldigt tråkigt. Kanske därför Sex pistols blev så kända för dom klagade på Engelska samhället och sjung på riktig Engelska, och Ebba sjung på Svenska och i Sverige aa Svenska är som vi är, aa det var ju ingen som gillade när Ebba kom fram eftersom dom klagade och tror inte många vågade det då, tror ni fattar kan inte skriva det men jag kan prata. ;)
Kan ju inte påstå att jag förstår texten riktigt men ganska härlig att lyssna på, kanske inte heller en sånt band man lyssnar på när man ska sova men somsagt helt okej. Tror jag föredrar Ebba grön i punk väg förstår texten lite bättre sen älskar jag Thåström helt otroligt bra.
Men den här sorts musik kan vara rätt uttjötad efter några låtar men aja skit samma ni fattar!

Vackriga vädret!

oj oj oj något har blivit skoltrött hmm undra vem?! Jag daah idag skippade jag skolan orkade helt enkelt inte gå upp ur sängen, igår orkade jag inte heller gå upp ur sängen men gick på dom två sista bara för att få något gjort. Förra veckan aa då skippade jag dom två första dagarna alltså måndag och Tisdag. På fredag ska jag köa hela dagen så nä inget kök för mig. Har aldrig skolkat såhär mycket men jag har släppt den lilla flickan som måste gå till skolan, och istället hämtat den lilla flickan som gör lite som hon själv vill. Det är helt enkelt en helt annan frihet när man går i gymnasiumet och kan sjukanmäla sig via datorn we like! ;)
Nä börjar blir förkyld och har ont i halsen och lite sånt så ska inte simma idag för jag vet att det blir värre så ska ta mig en promenad i det fina vackriga sol vår vädret.
Haha jag gillar att göra om ord har jag upptäckt.

Skid Row-Wasted Time

Haha jag och mamma satt och tittade på James bond (har fina minnen från James bond) och mamma tycker han är snygg så hon blev glad när han stod och duschade. Aja det slutade med att vi satt och pratade vad killar skulle ha på sig alltså tajta jeans eller skinn brallor. Tänkt lägga in en liten låt sen natti natti tror jag.
Helt underbar låt! Visste inte om jag skulle ta videon eller live men blev live.
Låten handla alltså om ett förhållande där killen är beroende av droger och så.
Jätte hemsk insåg jag nu har inte gjort det än men att läsa om Nikki Sixx helvete fick mig att inse att det inte är så coolt, fick några tårar i ögonen när jag såg videon.

Asså jag älskar Sebastian Bach så jävla snygg och hans hår gossi gossi. ^^
Tycker om hans personlighet han verkar riktigt cool.

Music is the life!

Haha lol kom just att tänka på en sak. Okej när jag var liten gillade jag my heart will go on kvinnan, spice Girls (som alla andra), Markoolio  o.s.v. Sen var det Tokio Hotel tiden för innan den var det inte så mycket typ massa äcklig töntig musik, iallafall höll Tokio i typ 3 år lite mer kanske. Efter den (nu är inne på i sommars) var jag mycket inne på Thåström, Imperiet och Ebba grön och då var jag verkligen beroende av dom lovar satt och sökte och sökte och sökte älskar 80-tals band! Sen efter jag tröttnat lite och hört dom nästan 24/7, vet jag inte riktigt som kom tror det var mycket typ Rocky musik, Dirty dancing okej ingen speciell artist. Sen mina damer och kanske herrar kom något helt annan jo Nämligen lilla jag upptäckte Skid Row så lilla jag började gillar Havy metal det du, jag gillar fortfarande dom det är bra musik. Efter dom eller inte efter men nu är det mycket mycket Mötley Crüe, det är så att jag har läst två böcker som jag inte ångrar jag läst, ja just nu är det mycket mycket 60-,70-,80-tals rock vilket är det bästa!
Aa vad jag ville komma fram till var att jag har lyssnat på mycket olik musik. Kom just på att jag lyssnade på mycket Bob hund i sommars också. Har även lyssnat mycket på Green day ett tag aja ni fattar vinkeln. Rocken har alltid varit inblandad eftersom nästan alla jag känner lyssnar på Rock, får se hur framtiden blir kanske lite töntig R&B haha just God knows! Har upptäckt att jag lätt blir beroende av personer och band lite charmigt. ;D

Nikki och Tommy

They still got it! Hahah fy fan va jag skrattar när jag ser denna videon dom är så goa!

Helt underbara!<3

Usch har känner mig jätte okänslig, i lördags gick Madde och sa till mig: Johanna jag tycker verkligen om dig, med världens gulligaste röst. Vad svarar jag jo med ett svar som om jag inte brydde mig. Usch tycker verkligen om mina tjejer i skolan utan dom vet jag inte vad jag skulle gjort!
Aa så om madde läser detta vill jag säga att jag tycker om dig med du gör mig glad hela tiden!
Jag kanske inte är så blyg utåt men när det kommer till känslor blir jag jävligt blyg!
Tack ni är helt underbara!! <3<3

Cinderella-Coming home

Är nästan 50% säker på att jag kommer vara sjuk imorgon min hals har ont och jag är trött, får se men tror faktiskt det eller så är det så att jag vill det för att jag inte vill gå till skolan.
Vill verkligen inte är så sjukt skoltrött det ända jag egentligen vill är att vara hemma och tråka ut mig själv blä, börjar bli rätt trött på mig själv men ja ja.
Fuck this! varför inte gå tillbaka lite i tiden, till goa 80-talet då musiken var bra, då drogerna fanns över allt, då jag inte fanns.
Nu ska jag sova börjar 08.10 imorgon! -.-

RSS 2.0