White punks on dope-Mötley Crüe

"Denna låten handlar om kokain"
Denna låten är härlig att lyssna på tycker jag, även om inte texten är lika trevlig.
När han sjunger "We are white punks on dope" låter det som Duah (homer Simpson) fast bara när han sjunger dope då. Aja hoppas ni hör likheten för det är det som gör låten.^^

Jag kom på en, två saker

Jo, jag kom på att om man är med ganska smarta personer blir man (jag) helt tvärtom och lägger på lite mindre viktig kunskap på hjärnan, eller man (jag) blir helt enkelt blondare.
När man är med väldigt dumma (inte så smarta) personer blir man helt plötsligt smart, visst stämmer det?!
Frågan är ju bara om någon fatta vad just skrev där. ;)
Sen kom jag på en till sak och det är att Mötley Crüe har max 11 låtar på sina tidiga skivor alltså då man räknar bort alla demos och sånt, alltså dom har max 11 skrivna låtar på en cd.
Hem sweet home demo

Sometimes you just need to sleep

Med tanke på att jag näst intill är beroende av min dator är jag rätt stolt över att jag inte ens tryckte på start knappen igår.
Nä, jag var otroligt trött igår, somnade på bussen och gick av två hållplatser efter då jag egentligen skulle gå av, så min cykel står förhoppningsvis vi hållplatsen och väntar på mig.
På morgonen försov jag mig så jag vaknade 10min innan vi började men jag missa bara genomgången, vi serverade dem som tog studenten och nästa år är det vår tur!!!=D
Nu ska jag ringa ett samtsl sen ska jag ta en dusch sedan ska vi till Wilma.

Dr.feelgood (Demo) -Mötley Crüe

Om ni känner att ni vill sjunga bort en låt som ni inte vill ha på hjärnan kan ni alltid börja sjunga på Dr. feelgood.
det brukar jag göra det funkar bra sen är det är bra sång av ett bra band också.
Detta är en version på sången personligen gillar jag den men originalet är bättre klart (vilken låt nu original är) eller iallafall den som hamnade på cd:n.
Nu ska jag fortsätta med mitt idiot arbete!!! -.-

Självbiografier

På senaste tiden har jag blivit en riktig boknörd, kom jag på nu.
Men dom böckerna har vart fakta böcker om ner drogade kändisar som nu är nyktra. Egentligen bordde alla läsa såna här böcker för ärligt talat tror jag att drog och alkohol missbruket hade minskat. Efter som minst 90% av dom som börjar med droger inte vet vad det innebär, dom flesta tar det för att komma bort från världen det som finns runt dom, det som är jobbigt oftast familjen.
Men jag tror om dom hade läst om kanske Nikki Sixx innan dom började hade dom förstått att det inte är lösningen och det är inte coolt.
Iallafall såg jag att jag vill läsa:
 1. Thåströms bok
 2. Ozzys bok
 3. Reckless road (Guns n roses)
 4. Welcome to the jungeln (GNR)
 5. Eric clapton
 6. Keith Richard
 7. Jenna Jemeson
Och jätte jätte många fler böcker och detta är ett mål innan jag packa ihop mitt liv och sticker. ;)

Frisyr

Kom just på en sak när jag satt och snackade hår. Jag har blivit beroende av att föna håret för om jag inte gör det ser håret cp skadat ut och det vill man ju inte, sen om jag inte plattar håret sätter jag upp det i toffs eftersom mitt hår verkligen är beroende av det sedan jag klippte det. Idag klippte Madde håret kort och imorse när jag vaknade och insåg hur långt och tjockt mitt hår har blivit har jag lust att göra det samma. Eller nåt i sen stilen, tycker det är svårt att bestämma när man inte riktigt vet vad man vill ha men men.

RIP Paul Gray

Känner mig lite halvt stolt eller egentligen inte för det är bara hemskt att vara stolt över det. Igår gick basisten i Slipkont bort vilket är väldigt sorglit med tanke på att han och hans fru väntade deras första barn. :( Nu är ju inte jag den som lyssnar på Slipknot men tycker det är sorgligt iallafall, för nu har iallafall tre musiker på ganska kort tid dött. Det jag egentligen ville skriva var att jag berättade det för Madde idag som lyssnar på dom och jag visste det före henne, antar att jag inte har nåt liv. ("hade lagt in en bild eller iallafall finare text eller nåt liknande men skriv grejen har damp så kan inte lägga in nåt typ") Rest in piece paul Grey!!

Skoltrötthet

Jag ska absolut inte berätta vad jag ätit idag men jag känner mig otroligt tjock!! Idag har vi haft gastronomi men skippade matten hon sa att vi inte behövde komma men jag visste faktiskt att jag skulle gå iallafall det vara bara orken som inte hängde med. ;) När jag åkte hem idag insåg jag att jag nästan alltid varit skoltrött eller iallafall inte brytt mig om skolan. Jag vet inte när jag slutade plugga men det måste var i mellanstadiet då mina föräldrar inte hade den kollen på mig. Men jag vet att jag inte pluggade till nästan något i högstadiet men klarade mig ändå. Nu när jag kan sjukanmäla mig hur jag vill gör jag lite som jag vill. Har inte pluggat nåt, lyssnar inte på lektionerna, går till skolan då och då aa det är inte bra att vara skoltrött, när man helt enkelt kan göra annat.

Following The River

Jag satt och tittade på -en dokumentär om SATC 2 men efter två reklam pausar orkade jag inte se mer eller avslöja filmen.
Idag var mamma och jobbade på landvetter och när så när hon ringde och sa det bad jag henne köpa en bok som jag ville ha, och denna gången är det om Thåström helt underbart. Har inte sett den någon annanstans är på Rock hause och flygplatsen och mamma betalar. ;)
Idag har jag vart ledig så jag vaknade inte fören halv 1 och var jätte förskyld men men.
Satt mig och kolla på LA INK som går 12.00 sen kom pappa och då åkte jag med han till huset ett litet tag och hjälpte sen hem och göra mat.
Nu ska jag dricka te och lyssna på Rolling Stones nya platta.

En vanlig lördagsmorgon


På nåt sätt kommer alltid jag och mamma in på politik eller alkohol och droger när vi äter.
I morse började vi och diskutera om Sverige demokraterna som verkar ha en väldigt bra plan för Sverige. Sen började vi snacka om Droger och lite så, tror det blir så eftersom jag är väldigt intresserad av sånt efter alla biografier jag läst och mamma jobbar med det, men hellre det än att det är tyst. ;)
Och som sagt jag läser ju "White line fever" nu som handlar om Lemmy Kilmister som är sångarei motörhead.
Och jag jag kan förklara han genom ett ända citat vilket stämmer när man läser boken.
"Vad som är normalt för mig är dödligt för en annan människa
-och vad som är normalt för andra människor är dödligt för mig
vilket är okej för min del. Jag antar att jag skriver någon slags
Medisinisk historia. Jag ska skänka min kropp till science fiction!"

Det säger faktiskt en hel del om hur han är som person tror jag. Lite humor mycket droger och mycket onormalheter.

Fall to pieces-Velvet Revolver

Har haft nationella och suttit ute i solen och läst idag, ändå har jag inte kunnat slappna av på hela dagen. Tror jag håller på/är sjuk men det får jag vara orkar inte bry mig.
Jag är så stolt för jag har fått Jimmy att lyssna på Sorry-Buchcherry det är lite coolt. När jag sa att han skulle lyssna ville han inte men efter han lyssnat klart på den låten han lyssnade på då örde jag låten och han gillade den (detta var några veckor sedan) och nu hör jag den lite då och då *trycker på gillar knappen*.

"Iallafall tycker jag denna låten är väldigt bra. Slash skrev den till Slash ande the snakepit men hittade aldrig ett bra band så den sparades till Velvet Revolver. Alltså denna låten låg kanske 5 år innan den användes eller nåt lite coolt.
Scott hade även problem med sig själv då så, låten passar in i hans privatliv då iallafall."


TourTv

Haha dom är för roliga! Nikki Skriver i sin bok hela tiden hur mycket han hatar Bon Jovis musik, och eftersom jag blivit en Twitter hängare "Höhö nyfiken" skrev Steven Tyler det nyss vilket är lite kul tycker jag, Men han skerev även att han hatar Jusin Bibers musik och seriöst hur kan man tycka den är bra?? Är det någon som tycker det??
Och när vi ändå är inne på musik: TourTV (vet inte var dom spelar när du öppnar den, men nu spelar dom Aerosmith iallafall).

Fotbolls spelare

Detta tänkte jag på i Söndags eller det var Jimmy som sa det till mig.
Har ni tänkt på att dom flesta fotbolls spelare ser jävligt bögiga ut? Ronaldo, Torres, Zlatan aa jag vet inte men om man tittar på en fotbollsmatch ser dom väldigt icke manliga ut i ansiktet.
Det beror nog på att dom har för mycket pengar och inget att lägga dom på förutom fina hus, bilar, utseendet m.m.
Antar att det är Fotboolls modet men jag tror jag skippar det faktiskt. ;)

White line fever!

Sitter Egentligen nere och tittar på Simpsons men gick upp. Idag var det esters mässa och nästa direkt hem kom lite i mellan. Iallafall följde jag med mamma och handlade och det var bra för jag slängde ner Lemmys bok i vagnen. Den verkar faktiskt väldigt kul så ska sitta och läsa den och bli beroende av dom.
Han verkar vara en lustig liten typ. ;)

Rolling Stones - Plundered My Soul

När jag ändå är inne på Rolling Stones varför inte fortsätta??
Detta är tydligen en gammal låt som dom inte har spelat in fören nu. Den kom ut lite tidigare i år!

Cherry oh baby

Rolling Stones hur jävla coolt är inte det bandet då eller?? Det var dom som gjorde att rocken kom igång på ett sätt som fortfarande lever kvar. Ingen kan spela på Keith man hör direkt när han spelar en låt man hör om det är Rolling Stones  eller inte just för att dom har den soundet som dom har helt Grymt. Alla är runt 70 år men hänger fortfarande med, och då har dom alla tagit grymt mycket droger vilket vissa fortfarande håller på med. Detta är rock stjärnor i  högsta grad som har fans både unga och gamla runt över hela världen!
Iallafall hittade jag en låt med dom som är helt grym och låter inte som dom helt sjukt.
Cherry oh Baby-Rolling stones

En liten del av sanningen......

Saken är sån här: När jag (tror fler) tänker på.......
Guns n' roses tänker jag slash inte axl Rose faktiskt, den som har gjort bandet värt att leva kvar är Slash, alla hit singlar och Axl röst.
Mötley Crüe har levt kvar tackvare Nikki Sixx, Tommy lee och musiken såklart. Men även att dom har levt det jävla livet dom har tror jag.
Tokio Hotel har blivit kända mest för deras konstiga stil alltså två stil lösa (Gustav och Georg) Bill en emo igelkott, Tom en wannbe gangster/playboy.
"Skulle kunna fortsätta men orkar inte och ska snart sova.
Tänk på det fär när jag tänker på dessa banden tänker jag på det. Det är inte Axl som är kändast i bandet det är Slash. Tommy och Nikki har kommit ut i världen mer än vad Mick och Vince har. Tommy var gift med Pamela och Nikki har sitt namn och han var/är trots allt den som skrivit musiken och vart den mest närgångna i bandet.
Tokio Hotel hade inte vart nåt utan Tom och Bill det kan man verkligen inte förneka för det är sanningen."
Nu ska jag sova God natt!

We call him Slash!!

Har läst klart Slash boken nu, tog sin lilla tid just för att jag tog en paus i slutet men nu är den slut.
Jag gillar inte Axl Rose iallafall han verkar ju helt dum i huvudet men jag känner inte han. Slash verkar som en riktigt go gubbe.
Nu ska jag börja läsa någon annan bok men vet inte riktigt vilken. Antingen tar jag och läser Thåsröms bok som jag såg på flygplatsen och blev över lycklig, eller så tar jag och läser Tommy land på Engelska (Tommy lee) eller så går jag bara till en vanligt bok affär och köper boken om Lemmy. Mitt mål är att läsa om varje cool person! ;)

Vet du vad jag borde........

sitta i soffan där nere framför tv:n och titta på hockey, antar att turiket resan har satt sina spår. ;)
Pappa och farfar skruvar ner en bänk eller nåt den är för stor för att man ska kunna få ner den för trappan, jag ska ha den nere i källaren. Vi flyttar ju trots allt på lördag eller stor flytten är på Söndag!
Just nu: Sick puppies-You're going down

Lilja 4-ever

Idag har jag vart hemma. Igår när jag kom hem frös jag och hade feber idag vet jag inte riktigt hur jag mår men bättre att vara på den säkra sidan. ;)
Nu sitter ja och äter glass hehe och det är gott. Nä värmde faktiskt frysta svarta vinbär och la i glass sen och det är super gott, ser dock inte lika gott ut som det smakar det är i en stor sörja. ;)
Såg klart lilja 4-ever förut (började se den igår) och den var otroligt hemsk. Det värsta är att det är en sann berättelse.
Den handlar om lilja som bor i Litauen med sin mamma, men när mamman träffar en kille så ska dom flyttar dom till USA men lilja får inte följa med istället blir hon övergiven. Får en egen lägenhet men när hon inte har några pengar kvar säljer hon sig själv. När hon träffar en kille som säger att han ska ta henne till Sverige där hon ska få en lägenhet och ett jobb. När hon kommer till Sverige är hennes jobb att vara en hora.
Jag är inte den bästa på att förklara grejer men den var bra iallafall.

Rest in peace Ronnie james dio!

Tidigt på morgonen igår avled Ronnie James Dio vilket är en stor sorg!
Han var en grym sångare med otrolig röst och grym musik.
Han var den första som gjorde djävuls tecknet på scen!

Här är en artikel om han i Rolling stones.
17 maj! =D

Insåg just att pappas sista dag i huset är på tisdag. Det är nämligen så att han flyttar i helgen.
Jag är döds trött men kan inte sova och har dessutom blivit förskyld och längtar bort från Sverige igen!
Känner mig förvirrad för vi ska tydligen börja halv 4 idag men jag vet inte och vet inget om dagen heller och det ju bra tycker jag. Idag är det 17 maj och jag skulle gärna vilja tillbringa dagen eller resten av året i Norge, orkar verkligen int Sverige blir bara deprimerad, aja vad ska man göra åt saken?!

Eric Clapton-Tears in heaven

Mormor och morfar är söta, medens morfar pratar på och inte är tyst en minut säger mormor håll käften till honom för att han inte kan vara tyst.^^ Vi var hos dom idag efter lunchen med tjejorna som var väldigt trevlig. Emma blev glad för sin present som var ett presentkort på city tatto alltid kul när någon blir glad!
Kom på att jag ska ladda min kamera, kan alltid vara trevligt att ha med den.
Bara för att jag har en clapton tröja blir det denna underbara låt, verkligen älskar den!
Han spelar inte den låten på sina konserter längre (kom inte i håg sen när) just för att han kommit över sin sons död. Låten är underbart fin iallafall!

Van Nuys

Jag älskar denna låten kom jag på nu! Kom även på att jag älskar boken helt underbar ska läsa om den sen.
BTW Fatt coolt att bo i hans gamla knark hus, där han satt i garderoben och tog sina sprutor och skrev under en filt. Det var då han sprang ut naken när det var jordbävning ahahha det måste sett kul kul ut!

Snygga pojkar!^^

Har vart och sprungit, skrivit ut mitt arbete. Ska åka kvart över 12 och sedan är jag antagligen inte hemma fören ikväll. Emma fyller år på söndag så jag ska äta lunch med tjejerna. Jag och Mela är inte hemma nä hon fyller, tyvärr men vi ska hälsa till henne iallafall!=D
Herregud kolla in det här vet inte om det är privat men herrejävlar. Nu fattar jag att kändisar har det jobbigt, fast dom har nog tjänat en del för att sälja det men ändå. Okej medger att det är jävligt coolt!

Just one day!!=D

Jag packar men jag är inte så bra på det för jag har en förmåga att packa för mycket. Vilket jag verkar ha gjort nu heh heh får ta och titta igenom vad jag har packat och kanske packa klart har inte ens packat det viktigaste. Ojoj jag är hopplös blir alltid så när jag packar.
Btw mamma fick ryck idag och städa igenom sira lådor med kläder så fick några shorts och sånt som är bra. Iallafall fick jag en så 80-tals tröja som är gul med ett musse tryck på åå längtar till Turkiet!!
Nu är det en dag kvar!!!!!!!!! =D =D=D=D
Oj kanske ska ha mer koll på mina pengar såg att dom låg på golvet heehehe.
hmm funderar på denna, rätt snygg eller??
Hahah seriöst ha denna på ryggen fyfan!! Usch!

Sevendust-Enemy

Satt och lyssna på denna låten förut då mamma kom in. Då tittade hon på mig och sa: Johanna du spelar bra musik men detta?? och jag bara satt där men denna är väl bra.
Okej kan ju inte påstå att "rapparen" är jättebra men ändå gillar jag låten. Den har en vändning och är lagom hård i om man säger så. Ännu ett band Nikki gillar jag gillar verkligen hans musik stil! GO NIKKI!!

Hahahah GANSKA KUL!!

Hahah fy fan va kul!
Jag kom ner så ligger Daniel i soffan också säger han: Vafan är det för video du har lagt ut på youtube??
Så jag börja tänka men kunde inte fatta vad. Så jag sa bara: vadå vilken??
Så svarar han: du och någon blond kompis.
Så var tvungen att springa upp och kolla, för liksom vilka skulle kolla på våra konstiga videosar.
Vet du vilken det var?? Hahahah det var  från i sommras när jag och Elle te pig var som mest konstiga alltså vi var wanna be fjortisar.
Det roligaste är att den har 309 visade och Daniel sa att hela Torslanda pratar om den haha. Aja skitsamma bryr mig inte för vi var så sjukt oseriösa så det finns inte.
Den finns under Videoblogg och är den färgade om du känner dig nyfiken.

They were nice!

Herregud kan verkligen inte sluta lyssna på Sorry helt underbar låt älskar den.
Iallafall om 3 dagar är det Turkiet som gäller, jag är så laddad att jag ska packa lite granna och nu sitter jag med sol hatten på vet inte varför.
Hämtade min väska hos Emma som hon lånade med sig till Frankrike. Emma var inte hemma men hennes föräldrar var väldigt snälla ändå. ;)
Ska göra ett arbete men orkar inte men borde med tanke på att det ska vara inne på måndag och då är jag inte HEMMMA!!=D

Sick puppies-All the same

Denna låten tycker jag faktiskt är väldigt bra.
Måste även säga att Nikki Sixx har grymt bra musik smak verkligen jätte bra!!!

Just so you know

 • Imorgon har vi ingen gympa så jag sla göra mig själv en liten tjänst att åka och simma innan skolan.
 • Jag är i läten sorry av buckcherry, lyssnar på den hela tiden!
 • Jag har var ute och sprungit i spö regnet och det va skönt.
 • Jag gillar att ha hatt på mig när jag äter och sitter vid datorn, när jag hittar en hatt.
 • Har precis tittat på The osbournes och jag älskar den serien.
 • Ozzy är underbar.
 • Jag ska sova nu för jag somnade hela tiden när jag kom hem i måndags.
 • Det är tre dagar kvar tills vi åker!!! =D
 • Pappa växlade 500kr till mig till Turkeland tack tack!
 • Jag fick just hjärnsläpp.
Bara så ni vet asså!

Free day!

Idag har jag vart ledig. Eftersom vädret är sådär ute har jag inte vart ute utan jag har suttit inne.
Daniel gick med sina skor inne så jag frågade han: "Varför går du med skorna inne??"
Då svarade han: "Jag måste gå in dom."
Och då kom min humor fram: "Aa klart om du går ute går du ju ut skorna!" xD

Slash- Mother Maria feat. Beth Hart

Pappa är en jävla sur gubbe, men ved kan jag göra åt saken.
Är jätte trött och har inte vart såhär trött på jätte länge, helt hängig, dåligt humör, orkar inget och vill sova!
Men innan jag somnar ska jag se på The osbournes Ozzy är så grymt rolig.
Jag är kär i denna låten bokstavligt! Älskar hennes röst! <3
Första gången jag hörde låten trodde jag hon var svart men det är hon inte blev väldigt förvånad.
Det var en komplimang, ingen illa menat mot någon!

"Thank you for the music!"

Vad skulle man göra utan musik??
Visst skulle folk bli deprimerade, rastlösa m.m.
Nä det hade helt enkelt inte vart någon glädje i världen!
Musiken har alltid funnits i världen, innan dom kunde spela musik lyssnade dom på fåglarna och djuren.
"Thank you for the music!"Bye bye Johnny-Return

HAH jag vet vad jag ska se på!!
Orkar nämligen inte sova just nu och att se en lång film orkar jag inte heller så det får bli The osbournes sesong 2.
Har gjort om min spellista lite och blir så förvånad på mig själv när det kommer upp en låt som inte är från Mötley Crüe aa men den blev iallafall trevlig, inte helt klar men kommer med tiden.
Denna låten är otroligt bra! Tycker även det är otroligt coolt att det är Norrmän!
Tänkte ta en annan låt men denna är sååååå bra!! Sen hittade jag inte den låten jag ville ha i min lilla spellista, eller denna kom upp före. ^^

Alla jävla papper!!

Ibland undrar jag vad våran skola tänker med! Seriöst tror vi får minst 10 olika papper i vecka och det förväntar dom att man ska ha koll på??
Hittar papper överallt och när man ska ha nåt är det borta, tror inte ens jag har tittat i hälften av papperna tar dom, lägger dom i väskan och när jag kommer hem lägger jag ur dom och glömmer dom.
Sen orkar inte jag att göra nåt som har med skolan att jag nu märker jag, är hur jävla skoltrött som helst. Inte skolk trött utan stänga av hjärnan trött, leva i sin egen lilla värld.
Märker att jag gör det väldigt ofta att jag inte lyssnar helt sjukt, kan stå och prata med någon men lyssnar inte på hälften. Kanske därför det inte går så bra i skolan längre för jag är beroende av att lyssna på lektionerna eftersom jag aldrig läst på innan ett prov.
Så gör man pappersflygplan. =D

Top 80!

Jag gick och la mig 06.00 idag, knappt någon ide att jag sov alls men men. Iallafall just klockan 06.00 fick vi en till liten kusin i Norge. Kul va!? Det blev en flicka och hon ska hete Juni (tror jag) jag trodde seriöst att det skulle bli en kille men en flicka är trevligt!
Det var beräknat 20 april så det är lite försenat.
Sitter iallafall och lyssnar på rockklassiker som har en 80-tals lista idag kul va!
Ebba kom på plats 40 med 800 grader, Iron maiden 39 med någon låt, och Mötley Crüe 38 med Home sweet Home.
Ebba har även staten och kapitalen längre upp Guns har två låtar och jag tror Mötley kommer att komma med Girls eller nåt mycket längre upp. Intressant lista jag har suttit och röstat på Mötley och Guns ganska några gånger.

This is how I am!

Sitter och lyssnar på Buckcherry – Sorry älskar verkligen den låten, har lyssnat på den hela dagen.
Har precis sett "My sisters keeper" jag älskar den filmen. Trodde inte jag skulle gråta denna gången men jag grät som en liten bebis men men det var ju det jag var ute efter. Det är nämligen så att på kvällarna blir jag oftast deprimerad och ledsen, och för att få ut det brukar jag antingen se på en sorglig film eller lyssna på nåt sorgligt, så jag kan gråta lite.
Tror jag ska sova nu hör nämligen fåglarna kvittra utanför, det är nog dags att sova!

fint väder??

Det ser ut att vara fint väder ute, frågan är bara om det är lika varmt som det ser ut att vara?! Ska checka det genom att ta en promenad till maxi och köpa nagellack blev lite sugen på att köpa något snyggt, när jag tittade på nagellacken för någon vecka sedan var det inte så många kvar och jag saknar att måla naglarna. ^^
Hihih kolla Emma och Mela typ förra tisdagen! Så går det till på Ester.;D

Det gäller att vara smart!

Tänkte på en sak alldeles nyss: "Livet handlar om en sak och det är att vara smart!"
Alltså smart kan man vara på många sätt man kan vara matte och nörd smart, man kan vara smart när det gäller livet.
Jag tror den smarthet som alla har men inte använder så ofta är den smartheten om livet. Detta låter inte ett dugg smart men det jag menar är att folk sårar varandra hela tiden och i såna situationer man sårar någon måste man vara smart. Egentligen handlar allt om snäll het men att vara snäll är ett smart drag. Ingen människa är gjord till att vara elak dom bara tänker inte, hitler var arg på livet och drog allt liite förlångt! Det är samma med alla andra elaka människor oftast vill dom nåt bra (snällt) men är inte tillräckligt smarta!

RSS 2.0