För att göra en lång historia kort!

Guns n´roses som var så bra vad hände??

Jag ska berätta vad som hände.
Det började med att en pojke som föddes i Indiana typ 1962, han var en begåvad lite pöjk som sjung i kyrkan och spelade piano bra, men livet där hemma var inte lätt Bill (som pojken hette) blev näst in till miss handlad av sin pappa (som inte var hans pappa). Bill som var en busig en började göra saker så polisen blev inblandad och blev gripen 20 innan han fyllt 18år. Bill fick även reda på vem hans riktiga far var när han var 15 år, då han flyttade ut av ilska. (Ni ska veta att Bill alltid vart aggressiv).
Jeff var en pojke som spelade trummor i sin brors kompisar band ibland vilket han älskade (även han född 1962). När Jeff var 19 år flyttade han till Los angeles eftersom han tröttnat på Indiana väldigt mycket.
Bill flyttade till LA efter sin kompis Jeff något år senare.
Michael var en grabb som är uppväxt i Seattle (född 1964). Som ung spelade han i mycket punk band och lyckades rätt bra i sin hemstad, efter att tröttnat på trummor vill han göra som sina hjältar och spela gitarr vilket han lyckades med. Micheal hade allt det musikaliska och looken för att klara sig i LA, så han flyttade men han tänkte för att lyckas är det bättre att spela bas, så han lärde sig instrumentet och flyttade, smart grabb.
Saul var en lite unge som föddes i London 1965 med en mamma från usa och pappa från England. När han var kanske ett eller två år flyttade han till USA alltså LA där han växte upp. Som ungdom cyklade han mycket BMX och hade kunnat komma långt. När han var 15år upptäckte han gitarren och i den blev han kär! Som ung var Saul ganska vild och gjorde lite så han ville.
Steven föddes liksom Saul i LA och samma år 1965. Han vet jag inte så mycket om, men han mötte Saul när han skatade och ramlade så ha fick hjälp av Saul mycket snällt.
Steven och Saul hänge ihop och blev bra vänner.

Alltså Bill sjung det namnet han är känd som är Axl rose.
Jeff spelar gitarr och är känd vid namnet Izzy Stradlin
Michael är känd vid namnet Duff McKagan
Saul är känd vid namnet Slash
Steven är Steven AdlerNär alla fem mött varandra var allt bra och dom hade skoj och spelade på klubbar. Men så blev dom signade, turnerade med Mötley Crüe 1987. Slash var med när Nikki tog överdos och nästan dog (eller hade däckat).
Alla var alkoholister och droger ister förutom Axl (han höll säkert också på). Men för Steven blev det för mycket kan kunde knappt spela på sina trummor. Så Steven stämde bandet och slash, Duff och Izzy letade ny trummis och hittade då Matt.
Även för Izzy blev det förmycket så han nyktrade till och 1990 insåg han att han inte orkade mer dom hade blivit för stora. Så av fem original var det två kvar vilket funkade eftersom ersättarna var bra.
Slsh hamnade i ett djupt alkohol och drog beroende liksom Duff. Antar att Axl blev avundsjuk eller nåt så han började bete sig väldigt bortskämt. Trotts att Slsh inte var riktigt friskt märkte han detta och började bli irriterad på Axl när han kom 2 timmar försent till en konsert.
Så år 1996 då Axl spårat ur totalt slutade Slash och började med ett annat band. Mat och Duff stannade ett år till sen var det slut.
Innan allt detta hände var Guns n´roses ett oslagbart band men deras senaste kan dra åt helvete vad hände med Axl?? Varför blev han sån??
För det var egentligen han som gjorde att bandet splittrades.
Jag tror Axl inte klarade av att vara känd och ha så mycket pengar och makt.
Det är synd det som hände för nu GnR nya skiva är inte som den ska vara tyvärr. :/
You can have anything you want But you better not take it from me

Skulle kunna hugga av min högra hand (är ändå vänster hänt) för att få gå tillbaka till 80-talet och bo i LA, gå på sunset strip och lyssna på alla bra band.
Så som Guns n roses innan dom blev kända följa deras väg uppåt, Mötley Crue såklart samma där följa vägen upp, W.A.S.P när dom kasta kött m.m.
Dessutom följa alla dess anti rock mammor fy fan va sköj det hade vart!!!
GnR hade vart mäktigt att se överhuvudtaget med tanke på hur talang fulla alla dom killarna var/är dessutom verkade dom haft jävligt roliga och vilda fester.
P.s läser min GnR bok därför
jag blir så nyfikna på dom. D.s
En av låtarna jag hade kunnat döda för att se live (med orginalet),
en annan är faktiskt Nightrain (tror folk glömmer av dem men den är riktigt jävla bra.)  =D

Kungarna på tylösand

Kungarna på Tylösand hmm..... nog det löjligaste programmet jag någonsin sett!!
Visst Jersey shore för det var kul att titta på, dom hade sina personligheter men sverige ska inte gör om pogram. Samma sak med paradise hotel det amrikanska var jätte jätte bra men svenska går knappt att titta på.

För det första vad går det ute på??
Att supa och vara allmänt löjliga.
Hur ser som ut??
Har ett jävla bra exempel, som min bror! Allmänt fula och äckliga!

The horse stampedes and rages In the name of desperatio

Jag har kommit in i en sån period så jag är trött hela tiden och bara dricker te, lite höst humör helt enkelt.
Jag "total" somnade på bussen idag när jag skulle hem och glömde mitt diadem men inga tårar spillda för det.
Praktiken tar verkligen på krafterna dock tror jag bara det är denna veckan och att nästa så kommer jag vara piggare men får se. Alltså jag är så trött att jag får tvinga upp ögonen, drack lite glögg te men hjälpte inte (Vet lite tidigt med glögg men älskar det teet).
Just nu låt :D

Love hurts

Vilken jävla dumpning: "Vi måste prata....jag känner att vi kommit ifrån varandra. Det är dock inte du, det är jag. Jag behöver tid och ta reda på vem jag är. Vi båda har förändrats så mycket... Jag känner att vi behöver ta en paus, träffa andra. Ska vi kalla de öppet förhållande? Snälla bli inte arg... Jag vill inte skiljas, Jag älskar dig för mycket för att förlora dig för alltid! <3"

Trodde fan hon hade skrivit fel.
För dom som inte vet är detta om Elle, och vi har vart gifta på Facebook ett tag nu men nu i detta nu dumpar hon mig för en annan va fan är det då??

((Detta är ett litet skämt))
Nu är allt bra och vi båda är singlar eller kanske inte båda.


Vi som var så lyckliga!:'(


Jakten på lycka

Har just sett "Jakten på lycka" och insåg att om jag någonsin blir rik ska jag hjälpa dom människorna att blir friska och skaffa sig ett liv igen, för ingen ska behöva leva på gatan, även om dom så är i världens drogberoende för det är då dom behöver hjälp.
Sen är jaden så jävla söt haha det är han faktiskt.
Imorgon ska jag på min första praktik dag och den praktiken kommer vara i 8 veckor ganska skönt, dessutom verkar dom väldigt snälla där och det är bra.=D

R.E.M-Man on the moon

Den här mannens röst seriöst, den är grym, så jäkla härlig.
När jag var på väg hem lyssnade jag på Everybody hurst och var tvungen att lyssna två gånger, för att han har så härlig röst.^^
Men denna låten är också grymt härlig .

If your mind is open then there's no time left to waste

Jag kom på en sak, man kan känna en människa hur jävla bra som helst asså verkligen jätte jätte bra berätta alla sina hemligheter. Men det går inte att känna en person till 100% för alla människor har hemligheter, och tur är väl det.
Ikväll har det bara vart jag och mamma hemma eftersom mina kära bröder med pappa är i liverpool för att se match. Iallafall hade jag och mamma en väldigt avslappnade kväll men god mat och film, har faktiskt saknat henne.

Visst blir man rätt sugen på jordgubbar. ^^

Bröllopsfotografen- som hatar kvinnor

Asså Dregen är ju så jävla klockren. xD

An deine site

Oj vilken äcklig känsla!
Satt på centralen och väntade på bussen medans jag lyssnade på musik. Min lisa med låtar är allt jag har och Tokio Hotel vill jag inte ta bort för det betyder så mycket, i vilket fall. Kom Phantomerider upp så den lyssna jag på eftersom jag gillar den, efter den kom An Deine site live version upp och jag svär hela jag bara stannade upp, jag lovar jag blev helt stel och om jag had evart hemma hade jag antagligen börjat gråta eller skaka eller sitta som en jävla zombie. Men jag svär hela jag blev helt stel, det var som att hela världen runt om mig bara stanna upp, jätte äcklig men ändå skön känsla lite nostalgi. ;)
Vet inte hur många gånger jag tittade på dvd'n men det var måååånga hahahah!
En otroligt fin låt finns ju på engelska men saken var ju den at den var på tyska. ;)

18 and life you got it!

Det förra inlägget kan veka rasistiskt men den uppfattningen jag har om SD är inte rasistisk utan den är så den ska vara asså lite skärpning, eftersom deras frågor är pansionen, krminalitet och invandringen. Den handlar inte om att dom ska skicka ut folk utan minska den eftersom vi har hög i sverige, men skit samma jag har mina åsikter.

Idag är det 3 månader kvar till jag fyller 18 och det får mig att tänka på 18 and life haha!
Just nu står jag och sminkar mig efter som jag ää skippade min lektion på 30 min för att jag inte orkade 2 timmars håltimma. Mamma kommer hem på torsdag och jag vill inte se henne för hon har vart borta i 3 veckor i Turkiet. -.-
Sen åker Daniel,Jimmy och pappa iväg till England för att se på liverpool, det var nästan så att Jimmy inte komiväg för han kom på att hans pass hade gått ut men det är fixat nu, det kallar jag att inte ha kontroll på läget. ;)

Omoget rikstan omoget!!

Jag fattar inte alla politiker som håller på att varna för SD hela tiden.
Visst det kanske är en "farligt parti" men vet du var det är ganska många svenskar som röstade på dom nåt måste liga i det. Såg en intervju igår med SD's ledare och intervjuaren försökte hela tiden göra så han sa nåt rasistiskt men det gjorde han inte.
Dessutom låter det hela tiden att det är Jimmy Åkerssons fel att dom kom med i rikstaden men i själva verket är det medias och svenska folkets fel. Så varför smutskasta SD varför inte smutskasta media och svenska folket som faktiskt fick fram dom i rikstaden??!
Dessutom tittade jag vilka som hade röstat mest på SD och det var varken Torslanda bor eller något annat ställe man kan tänka sig utan det var tynnered, ett ställe i biskopsgården tror Bergsjön så vafan varför inte lyssna på vad dom har att säga istället för att skita i dom. Dessutom om dom håller på såhär i fyra år kommer SD få ännu mer röster till nästa val.
Nu består vår rikstad av Komunister, Greenpeace, Soffliggar parti, krstna, skolparti, bondar, överklass och rasister.
Men tycker det är fel att smutkasta ett parti som svenska folket röstat fram för det ligger i nåt det dom säger.

If I die tomorrow

Nästa vecka går jag ut på praktik vilket kommer väldigt lägligt med tanke på att jag redan börjar tröttna på skolan. Haha har gått en månad är ledig en gång i veckan har en lektion på måndagar, har mer eller mindre halv dagar och jag är redan trött great! (Y)
Iallafall ska jag till en lunch restaurang och jag fick SEB kan nog bli rätt intressant tror jag personalen verkade trevlig via telefon iallafall, ska dit på onsdag och prata med dom. Det sämsta är att jag kommer börja 07.00 men kommer då sluta senaste 16.00 tror jag, okej inte toppen dagar men att jobba är en annan grej. Dock har vi fått en jävla pärm som verkar hur jobbig som helst. -.-
Visst är dom snygga, sånt yrke skulle man haft :P

Suck, Vampires rock

Borde egentligen sitta och skriva en historia till svenska men jag orkar inte fööör segt.

Såg en film som heter "Suck" den var rätt ää vet inte men inte topp betyg kanske. ;)
Det som fick mig att se filmen var att Iggy pop och Alice Cooper var med i filmen sen handlade det om ett rock band, vampyr band.
Nåt jag tyckte var otroligt kul var när dom visade olika artiklar om vad bandet dödat och så stod det "Vampire band killed Jonas brothers" vilken torr humor jag har.  -.-
(Detta var alltså en komedi vampyr film från 2009) Värt och se om man är nyfiken på hu rockstjärnor klarar av skådespelar rollen.

He had a heart of stone

När jag stod i köket och gjorde mat någon gång runt mat tid, hade jag datorn bredvid mig och spelade just när min bror kom in 18 and life som jag kan varje ord i vilket han också klagade på haha älskar sånt.
Nä, finns faktiskt inget bättre än att laga mat till bra musik.
Är lite halvt trött på all politik eftersom jag är lite punkig av mig och bryr mig. Haha dumma Ebba grön som fick mig att bry mig.
Ska faktiskt lägga mig i sängen och störa den söta katten och läsa lite ur min Guns bok.
"Tycker den är pricken över i." Texten är rätt och klippet aa haha gillar den låten och aa Ebba Grön vilket underbart band det var!!(Y)

Elvis-In the ghetto

Hur underbar är inte denna låten, har glömt av hur bra den är faktiskt.^^

Studenten

Yes! Nu är det gjort ja jag har beställt student mössa!! =D Asså kan inte fatta att om bara några månader tar jag studenten, det kommer gå fort eftersom det är 16 veckor praktik alltså inte mycket skola. Längtar så grymt mycket till studenten men först ska jag fylla 18 haha.
Annars har jag världens jävla tränings verk i magen och nacken mums.
Min brors student;) blev så glad när har tog studenten :P

Let The Music Do The Talking

Vad vore livet utan musik??!! Det hade vart så jävla tråkigt!!
Musik är verkligen allt om du frågar mig då det är historia, intressant och alldeles....alldeles underbart.
Nä men det är historia och dom som gör musik borde verkligen få mer beröm för det dom gör, tänk vad opersonliga i hade vart utan musiken eller tänk vad tyst det hade vart.
Tank god for the music!

Kom och tänka på det förut när jag satt uppe och lyssnade rolling stones helt underbart, pappa är nämligen väldigt stolt över att jag tycker hans stora idoler är bra. ;)Whiskey in the jar

Hur jävla go som helst mm ^^

Under the arc of a weather stain boards

Är helt jävla slut, har ont i huvudet och orkar inte resa mig upp. Har gått i skolan från 12-21 idag. Hade egentligen gått från 9 men orka håltimma på två timmar. ;)
Hur ska de gå sen när man börjar jobba??! Dock tror jag vi springer runt mer i köket och är mer aktiva än vad man är om man jobbar (alltså skriker och springer runt till kall köket).
Annars tycker jag Mötley Crüe är ett väldigt bra band men det kanske redan var känt. ;)
Jag hade lite kul imorse heheh

Aerosmith-Back in the saddle


I'm Back inte saddle again............................!
i'M BACK!!!
Orginalet är alltid bättre även om Sebastian Bch gör den bra men nä den slår inte orginalet.

Paint it white!!

Idag agerade jag målare i 2 timmar, det var riktigt rofyllt. ;)
Hade inte så lång dag idag slutade nämligen 09.15, efter jag slutat åt jag frukost med Emma och Mela en tittade jag runt i stan och sedan träna jag.
Har hittat en jacka "jag" ska köpa eller som pappa betalar, yes he do! (Y)

Aerosmith-Walk this way

Nu har jag fixat så jag bara behöver lyssna på bra musik i mobilen, mycket bra!
Lyssnar på en skiva som Aerosmith kom ut med i år faktiskt. Den är faktiskt riktigt bra efter som det är deras gamla låtar på skivan. Dom var faktiskt mycket bättre då även om dom är bra nu med men dom var mer rock då.
Kan verkligen rekommendera den.

There is a house in New Orleans They call the Rising Sun

Trodde jag skulle avlid igår, eller det kanske var att överdriva lite men lite så.
Ville nämligen höra en låt men kom varken ihåg vad den hette eller vem som gjorde den.
Det jag visste var att den låter som "The saint are coming".
"Men plötsligt händer det" en ängel kom och hjälpte mig och jag kallar honom pappa!
Han visste precis vilken det var och det var tur det.
Första gången jag hörde den var på en musik lektion i fyran eller nåt, på nåt sätt kom jag och tänka på den fråga mig inte hur.
House of rising sun-The animals

Gun n roses-Welcome to the jungle

Kan inte säga något annat att denna låten är mäktig helst när man hör den på radion vilket jag gjorde idag. Älskar börjar mmh Slash! Det är såhär GnR borde låtit och ska låta alltså orginalet!

Hang myself when I get enough rope

Aj vintern är påväg och min eksem med aj aj.
Tänkte ha lite Rocky mys i natt så nu sitter jag framför brasan och ska se tredje filmen.
Jag gillar verkligen att jag har en brasa i rummet ett stort plus. Här ska jag sitta i vinter iallafall, bör bara skaffa en ludde till för det hade passat perfekt (Ludde= mysig matta på ikea).
Tror jag måste tvinga iväg pappa och Bettan till Ikea för väggarna här nere är väldigt vita sen vill jag kunna läsa. Det som behövs är: läslampa, tavla, en ludde, en till tavla och en guld fisk hade också vart mysigt. ;)

En ludde inte svårare än så.

ag och mina jävla fiskar men fick är kul att säga, säg "fisk". ;D

Everything will be okay Everything will be alright

Fastnade framför E! förut inte bra iallafall den mannen Kat dejtar är ful. Eller aa kanske inte jätte men Nikki är 100 gånger snyggare, dessutom ser han här lika gammal ut typ så aa.
Tycker det är synd om Nikki men men dom hade antagligen sina skäl.
Nu vet jag också säkert att Slash och Pearla ska skilja sig det är väldigt synd men men.
Okej hjälp sånt här ska inte boggen handla om.
Men det är sånt jag tycker är lite kul rota i andras privat liv. -.-

Glitter-Mötley Crüe

Hmm tror jag ska sova men orkar inte hehe eller har det så skönt under täcket samtidigt som jag titta på gamla bilder. ^^ Hittade den snyggaste bilden jag någonsin tagit och jag menar det tycker den är så snygg, inte bara för att jag har snygg nagel utan den är tagen på ljusa dagen.
mycket bra låt men vet inte lite konstig text kanske men det är Nikki som skrivit den antar jag. ;)

It's not how I planned it

Nej den blev inte sämre utan bara bättre. Om jag ska vara ärlig har jag inte var såhär glad på väldigt väldigt väldigt länge, för detta är äkta glädje. Detta har jag faktiskt Madde att tacka som jag vart med hela dagen.=)
Åkte till liseberg och såg The baseballs och det var nog det roligaste bandet jag sett live och det menar jag verkligen. För det första är dom från tyskland och pratar kul så som tyskar gör sen var dom verkligen sig själva.
Mycket glädje idag och allt har vi att tacka madde men även slumpen. ;)
Några bilder jag tog dom flesta blev inte så bra för det var min mobil jag hade att ta kort med. ;)

Glad glad glad bara massa glad!! =D

Just nu är jag jätteglad  hoppas ingen förstör min glädje min lycka och min icke stress! =D
Det är nämligen såhär att jag och Madelen har börjat med vårat projekt arbete och det är jag jätte glad för. Iallafall har vi kommit rätt långt och vi hade tänkt att gör om ost, så idag gick vi till en ost affär som ligger i saluhallen. Vi frågade lite om dom kanske kunde hjälpa oss lite med att göra en eller nåt, och han lät posetiv på saken och gav oss ett nummer till chefen, som förövrigt min faster känner.
Iallafall går detta framåt och tack gode gud för det annars hade jag varit alldeles för stressad för att göra något annat, nu kan jag iallafall slappna av och tror faktiskt Madde är lika glad som jag. ;)


Detta firar vi med en snygg bild på Slash!! =D


w. Axl Rose

Asså seriöst hur kan snubben gå runt med flätor på huvudet??
Han är inte snygg fast detta kortet är taget 2003.
Det andra kortet ver jag inte men kanske 87,88 eller nåt, men då var han snygg och inte dum i huvudet!

Whatever they sell, sure know how to deal it

Ibland önska jag att det var helt mörkt överallt och stjärnklart så som det är idag helt underbart fint!
Okej det är förtfarande 1 september vilket betyder höst men även att Bill och Tom Kaulitz fyller 21 år!
Grattis till dom antar jag.
Tänk för 3 årsedan haha ni vill inte ens veta för när jag tänker tillbaka blir det bara pinsam tystnad och massa skratt, men vad ska man göra det är minnen.
Tokio Hotel kommer alltid betyda mycket för mig, Det var trots allt dom som öppnade upp mitt musik sinne tack tack!!


Grattis på 21 årsdagen!

Welcome to the jungle It gets worse here everyday

Helt galet hur bra The dirt är!
Har suttit ute i det varma vädret och läst klart dom sista sidorna fick äntligen tummen ur röven att göra det.
Älskar slutet sorgligt men lyckligt men Mötley Crüe har ju inte dörr än kommer nog ta lång tid innan dom slutar också!
Ska nog läsa klart "White line fever" nu, men nu ska jag dra till maxi och köpa "Welcome to the jungel: legenden om Guns n roses" vill läsa den så varför inte köpa den när jag behöver en promenad. ;)
Vad passar bättre än att Axl har en möley tröja  på bilden?!!

Your dead end dreams don't make you smile

Nämen nämen oj! ahahah jag är ledig på onsdagar enligt mitt schema.
Ska egentligen ha en köks lektion idag men enligt internet har jag inte det, utan istället har jag lektionen på tisdagar. Men frågan är ju om man ska lita på schemat eller inte. Känns så onödigt att åka till skolan, och så är det ingen lektion men ändå int åka och missa första köks lektionen. Alltså ska jag vara lite rock och skippa eller lite nördig och gå dit?! Haha Jag kör på den gamla stilen lite rock som jag brukar. ;)
Tummen upp för det (Y)

Grace-Buckcherry

Hihih  hade inget att göra så jag tänkte eftersom jag behöver byta header varför inte göra en snabbt och lätt, så det gjorde jag. Den blev helt okej tycker jag men fördelen är att det är bra bra människor med på den! ;)
Aa hittade även några väldigt konstiga bilder på mig, ibland undrar jag fan!
Ska lägga in en dagens sen ska jag fan sova har så ont i ryggen just nu att jag håller på att dööö!

Ny låt från Buckcherrys nya platta som kom ut för inte alls längesen.
Tycker låten är bra men det är acustisk version, så snabbare låtar finns det haha.

RSS 2.0