"Wherever there is a human being, there is an opportunity for kindness."

Tänka sig 25 dagar kvar till studenten!
Detta är sista hela vecka vi har kvar och då är vi ändå lediga på fredag, herregud det är många tankar och känslor som flyger runt i rummet just nu.
Jag och mamma var och köpte student kläning och det då fan inte enkelt men till slut efter att mitt tålamod hade brytit ihop och gått hem.
Jag kom och tänka på hur mycket som kommer förändras till sommaren, mitt liv kommer vändas totalt upp och ner men antaglien eller hoppningsvist ett bra sätt. Saken är den att jag tror denna sommaren kommer ändras för mig både psykiskt och fysikskt, vet att jag inte är den bästa personen att ta kontakt så det ska jag verkligen änrda på för vill inte förlora kontakten helt, tack gode gud för Facebook!!
Sedan har vi en liten fågel här hemma som får mig att lida inombords varje gång jag ser han. Den här lilla pippin har alltid vart världens goaste piggaste men alla blir ju äldre nu är ha 9 år vilket är ganska mycket. Han har börjat halta och inte kunna hålla balansen och jag lider när jag ser han, men den här lilla krabaten kämpar verkligen helt otroligt men han vill saktiskt inte ge upp.
Trodde seriöst jag hade dödat han när han flög mellan elementet och väggen, men icke inte en jävla skada. Jag älskar min fågel och hoppas han återhämtar sig från vad han än har fått, antagligen en hjärnblödning. Nu tänker väl du vafan det är en jävla fågel och ja det är en jävla fågel det är min jävla fågel som jag haft i 9år! =)

"If your actions inspire others to dream more, learn more, do more and become more, you are a leader."

Det är mycket man inte orkar med men måste göra tyvärr. Funderar på att om jag skall göra detta men vet inte.
Håller på att läsa Heroin Diaries (kan inte säga att jag precis börjat är mycket mer till slutet än början) och ärligt talat första gången jag läste den skratta jag åt det mesta men nu är det bara hemskt att läsa. Har suttit fast klistrad i nästan en vecka nu, så jävla bra är det. Nu återstår bara Nikkis nya bok och seriöst tror den är minst lika bra efter att ha sett dokumentären som är i 6 delar. Nikki är helt enkelt en artist/författare om faller mig i smaken fullständigt.
HAH ännu bättre nu spelar dom Mötley Crüe på bandit dock utan Vince.
Om du har tid titta på alla sex delarna här Hoppas du inte är allt för handikappad för att inte inse att du själv måste leta upp delarna. ;)

Poltergeist

Aah!! Blir galen skrämmer alltid upp mig själv genom att tänka på saker och ting. Alltså jag har blivit väldigt mörk rädd på senare år och har tyvärr en hatkärlek till skräckfilmer. Kom och tänka på en film som heter Poltergeist som jag såg när jag var liten första gången tänkte jag skulle se om den men seriöst vet verkligen inte om jag vågar, men jag ska!
Sen var jag och pappa på ett litet äventyr tidigare idag i ett öde hus tror seriöst jag skulle avlida svär på att det har bott någon äcklig knarkare där. När vi gick i huset var det helt plötsligt något som börja pipa, pappa trodde det var en fågel men tror det var något larm eller nåt blev iallafall livrädd så drog med pappa ut ur huset. Annars ligger huset precis vid havet as fint läge och allt. Blev dock lite paranoid när vi skulle därifrån så låste dörren. Har min teori om olika saker kan nästan slå vad om att det bott en knark kung eller nåt liknande där. Ska försöka ta kort om jag kommer dit igen Hatar sånt och alla skräck filmer bara dyker upp en efter en USCH!
Glad Påsk förresten!


Blir livrädd bara jag ser bilden FYFAN!!!



Uppdrag: Färskost!

HÅller på att göra mjukost (aldrig gjort förr) till vårat projekt arbete. Tycker det är jätte coolt och kan verkligen inte fatta att man köper mjukoster/ färskost för det är verkligen lätt att göra.
Först tar man 3dl gräddfil och 1L filmjölk kokar upp det till 45-50 grader sedan häller man det i kaffe filter( hade inget hemma så tog vanligt pappa funkar kanon) och låter vasslan rinna av i ca.4 timmar, svårare än så är det inte.
Sen kan man ju göra lite hur man vill med smaken efter. Det som rinner av så det blir ostmassa är typ vatten tycker det är grymt coolt faktiskt, nu har den stått där i två timmar och den börjar tjockna faktiskt tycket detta är väldigt spännande och se hur den blir. ^^

"Any fool can criticise, complain, condemn, and most fools do."

Känns som allt crashar för mig hela tiden, min framtid ser inte ljus ut för allt som känn bra bara crashar och ångesten smyger sig in. Det som är bra är att jag har ångest över studenten innan och efter vad fan ska jag göra efter uschande mig!
Ingen kan ju dock se framtiden innan det väl händer tur det för den skulle inte jag vilja se.
Jag har helt enkelt inget hopp för mig själv inte just nu iallafall.
Det blir inget Norge men det hade jag redan insett och projekt rappaorten och allt skall vara klart efter lovet men ska sätta mig ner under lovet och gör allt.
På måndag ska jag och Madde på ett studie besök uppe i Nossesund känns ju bra att vi ska på det iallafall.
Nä, Behöver mig en rejäl sup, ikväll blir det HCSS, Crashdiet och 69 eyes! (Y)



Maybe-Sick puppies

Har fastnat lite för detta bandet då jag lyssnade på en gamal lista jag hade. Iallafall så fort man bara lyssnar på bandet kommer denna upp hela tiden men ska inte klaga gillar verkligen den.
Detta är ett band från Australien som även kommer till Sverige i sommar tror det är Sweden rock men är inte riktigt säker.
Kan ju inte klaga på sångare både snygg och behaglig röst att lyssna på! =)

Live your own life!

Det är krig och elände överallt varför måste folk bråka. Om man märker att man inte är omtyckt men ändå fortsätter varför slutar man inte då??!
Människor är såna antar jag, tyvärr. Själv är jag som min pappa och smiter helst från bråk, antingen är jag feg eller bara inte vill bråka bara slöseri med tid.
Fick lära mig en viktig sak på praktiken: Ha kul i livet du lever bara en gång och bli dig av med alla "vänner" som bara suger energi från dig.
Det är faktiskt jävligt smart och är precis vad jag tänker göra, tycker fler borde göra det faktiskt. Om alla gör det borde ju alla energi sugande människorna lära sig eller!!?
Fast klart man kan ju inte lära en gammal hud sitta, så det bästa man kan göra är att ha kul själv och skita i alla andra!
Men så är tyvärr inte livet vi bryr oss för mycket vad andra tycker.
Jag tycker helt enkelt inte om bråk och krig även om jag gärna vill starta ett men då tittar jag nog hellre på. ;)
Sådan fader sådan dotter!

To forbidden forest by the shore

Har vart ledig heeela dagen!
Har lyckats ta mig till maxi och köpt potatis och mjöl (kanske inte såååå intressant). Sen har jag träffat Daniela i stan väldigt kul många konstiga tankar som kom upp faktiskt och det gjorde min dag haha!
När jag gick hem gick jag förbi det läskiga sparkcykel gänget ( usch blev så rädd tänk om dom hade attackerat mig med sina sparkcyklar), sen kom en ännu intressantare sak upp i min lilla hjärna jag bestämde vilken låt jag ska ha på min begravning!! =D
Okej kanske inte så kul men man vet aldrig när man kommer att dö faktiskt. På min gravsten ska det stå: I'll be forever free like the wind.............!


Sååå underbar va!!!^^


Just to get high- Nickleback

Har lyssnat på en låt som heter Just to get high av Nickleback inte den nyaste men ändå bra.
Detta är en låt man bör lyssna texten på (så jag blev lite beroende).
Har aldrig tänkt på det men om man lyssnar på deras texter så är dom otroligt bra och ofta sorliga. Om man inte lyssnar på texten till denna låten är den sjukt bra och man blir nästa glad men texten usch, det är en sann historia det var en vän till bandet.

"There is real magic in enthusiasm. It spells the difference between mediocrity and accomplishment."

Saken är den att det inte alls är långt till studenten, och jag längtar som faaan!!
I fredags var jag och Emma på Tattooexpo där hennes kompis gjorde en jätte snygg tatuering klockan 22 spelade Nicke borg där med dina nya låtar (kan inte skriva band eftersom han stod själv på scen med en akustisk gitarr), Nicke var iallafall otroligt bra och väldigt trevlig när vi pratade med han efter. Hans skiva kommer ut snart och verkar väldigt bra då han spelade några låtar, verkar som en riktigt skön platta dessutom är det Nicke Borg!
Efter vi vart där gick vi till Trädgården, sen kom jag hem vid halv 6 på morgonen aa en riktigt bra dag helt enkelt.
På lördagen blev det en lugn tjej kväll hos Louise med god mat och trevligt sällskap.
Hah den du!! =D


"It's always too soon to quit."

Ja, praktisken var över i tisdags och har vart lite ångest inför skolan, jag VILL INTE TILLBAKA!!!
Nä, jag vill verkligeni nte tillbaka till skolan, stena line var den bästa jag vart på verkligen kommer minnas den väldigt bra!
I fredags var jag på Rockbaren med mina två Emmor och några fler måste säga att det var bästa kvällen på väldigt länge, igår hade vi lite tjej kv'll hos Jackie väldigt mysigt! Ska verkligen inte klaga på helgen för den har vart väldigt bra.
Dessutom har jag fått bort lite ångest jag har haft i kroppen men har kvar en jävla massa! -.-
Jaja snart är det helg igen iallafall det är ju bra det. ;)

RSS 2.0