"Man inser inte vad man har fören man förlorar det"

Snart är det jul, faktiskt bara fyra dagar kvar. Men ser inte framemot jul lika mycket i år.
Kanske beror på att hela familjen är splittad.
Asså när det kommer till stor högtider som jul är det fan inte kul att vara skilsmässobarn, inte för nåt barn. Det är svårt att förstå om man inte är det, för om sanningen ska fram så vet man inte vad man har fören man förlorar det, eller i detta fallet splittar det.
Men så är det i nästan alla fall eller situationer, man vet inte vad man har i livet fören man förlorar det det är då an inser hur bra man haft det.
Ingen ny kunskap men en man borde påminna om, så ta vara på det du har kärt medans du har det för när du förlorar det kanske du inte får tillbaka det.
Nä, livet är inte lätt och kommer aldrig vara det heller så sluta gnälla!

Låter rätt dyster intesant men det är okej för det är ju sanningen iallafall.
Tror jag åkt på en liten depression antagligen för att jag flyttat hem efter 5 månader i otroligt stress. Miljö ombyten är fan inte lätt.
=)

"Det blir aldrig som man tänkt sig"

Borde egentligen vara tacksam och glad över att vara hemma igen inte sant??
Har vart på Motörhead som va otroligt bra jävlar va bra dom va! Har även haft en jätte bra kväll med mamma då vi såg ett Svenskt band som heter Weeping willows otroligt bra röst hade han. Har även kommit tillbaka till min kära familj och mina vänner som jag saknat så.
But still det är nåt jag saknar, kanske är det grejen att bo långt hemifrån och slippa allt, eller kärleken barnen visade, eller vardagen då man slapp tänka så mycket och bara köra. Helt ärligt vet jag inte, det jag vet är att jag vill långt bort från allt vill bara flytta!
Orkar inte vara här längre inser nu hur bra jag hade det i Norge, jag levde så jag velat leva helt enkelt. Det är svårt att förklara men allt är så förvirrande gillar inte alls att vara hemma vilket jag trodde när jag sa upp jobbet.

Borta bra hemma bäst??

Förstår faktiskt inte riktigt varför jag åkte hem, finns liksom ingen mening med det. Har aldrig känt mig så vilsen och har aldrig velat komma bort från Sverige såhär mycket, och komma bort från detta skit landet har jag velat länge!
Vet inte vad det är men nåt är det antingen ångest eller besvikelse. Eller det är begge delarna nu när jag tänket efter. Men när tiden är inne ska jag resa till Glasgow eller Dublin, har fått den iden på huvudet sen jag kom hem, känns väldigt skönt att jag har ett mål.
Är det verkligen Borta bra ovch hemma bäst? Eller helt ärlig vad är mitt hem.

Ja, jag saknar Oslo jävligt mycket, helt sjukt!"Alltid svårt att ta adjö till något du inte vill ta adjö till."

Asså vet inte det är svårt mycket svårt att ta adjö till något man trivs med. Sen komma hem till något man är osäker på, det är riktigt svårt men thats life. Idag är det min sista dag på jobbet 11-19 jobbar jag. Kommer inte sakna jobbet men alla människor. Men somsagt det är alltid svårt att ta adjö till något man trivs med, men efter detta kommer jag öta ännufler sköna människor så är det bara.
Åker på fredag klockan 12 och är hemma halv 4 och då ska jag springa på konsert sen ska jag dö resten av veckan tänkte jag. Ska köpa mig två fiskar också och en mobil sen dö ut totalt.

8,9,10,11,12....!

Ja, asså Augusti, September, Oktober, Noember och December ja asså tiden har verkligen gått fort.
Nu är det dags att åka hem igen till Sverige. Det är en stor ångest som ligger över allt eftersom jag kommer få börja om mitt liv medans alla andra redan hasr kommit en bit på vägen. Men när man äl har på börjat allt går det fort sen börjar man om igen. Men men så är det, på Fredag flyttar jag hem igen och där ska jag stanna några månader tills jag flyttar till Singapore och påbörjar livet som pirat, Raw!

RSS 2.0