"By failing to prepare, you are preparing to fail."

Idag bär det av till Norge....... igen antar jag haha. Tänkte faktiskt att jag skulle dra upp med faster + kusiner och farmor och farfar, men så fick jag ännu en anledning nämligen en arbets intevju i oslo på fredag.
Lite lustigt för hon ringde mig när jag var på Liseberg med mina kusiner. Jag hade precis satt med i farfars bilar med august och oda så ringer hon, så himla typiskt. Men blev otroligt glad och chockad över att hon ringde, så jag hörde inte ens hälften vad hon sa. (Y)
Det är ett cafe som  ligger lite utanför Oslo, men sökte på det och det fanns två så har lite problem. Tänkt att jag skulle ringa och fråga vilket av det var har ju ingen lust att åka fel. ;)
Ska lägga en blomma utanför bomb området också. =)

Finns inga ord...............

på det som hänt i Oslo och på Utöya, seriöst jag är har inga ord. För exakt en vecka sedan exakt vid den tiden gick jag och Carro runt och sökte jobb runt dom husen. Sökte tom ett jobb vid det torget där NRK stod och filma.
Det är riktigt sorligt det som har hänt, finns inga ord på händelsen, lite tur hade väl regeringen då det är semester tider i Norge i Juli men samtidigt förjävligt allt. Den som har gjort allt detta är inte värd ett piss, att skjuta ungdomar på ett läger fy fan det är en riktigt sorlig jävel.
Lider verkligen med Norge och det som har hänt är riktigt sorligt!


Home Sweet Home!

Man brukar ju säga "Borta bra men hemma bäst" kan ju inte hålla med vid den punkten just nu saknar Norge så jävla mycket.
Men men ska ju ändå åka upp snart igen, typ näta vecka. har lite ärenden att fixa, sen ska jag åka upp med farmor det är skönt att bara vara ibland. Trodde nämligen vi skulle stanna längre denna gången men det var tydligen bara jag som inte va trött på Oslo.
Jaja nu är jag hemma och måste göra mig iordning för ska åka till stan snart med Hanna. =)

"Conquer your bad habits or they will conquer you."

Vissa människor vill man krama, vissa vill man högga halsen av!
Tror det är så vi starat alla krig eller???!!!

Ska jag berätta om min dag eller om nåt annat värdelöst, kan berätta en sak pappa gjorde på maxi.

Vi hade handlat, jag pratade i telefon, när  pappa skulle betala.
När han står där och är färdig och har betalat, kommer jag på att han glömde toapapper.
Av någon konstig (men bra) anledning börjar han leta i fickorna. Det han hittar är en loka i ena fickan och en i andra. Medans han tar upp andra upptäcker han att det står en polis bakom honom i kön.


Det gick bra iallafall han ställde flaskorna på sidan, fick inte åka i fängelse, och toa pappret fick han oxå köpt även loka flaskorna. Men kan ju bara säga att jag blev gansla chockad när han tog upp en flaska och sen en till haha.Blood Brothers- Iron maiden

Ja, Maiden dagen var ju trotts allt den bästa dagen på ett jävla bra tag.
Har snöat in mig lite på Iron maiden (fast är inte så mycket snö men ändå). Den låten som var en av dom bättre va ju ändå "blood brothers", innan Bruce börja sjunga berättade han om att alla människor är blod brothers. När han hade pratat klart blev publiken vild och konsetren blev bara värre efter det fy fan va undetbart!!!!
Kanske inte behövde skriva nåt. Hela kroppen rysen när jag ser och hör!
från Ullevi 1/7

Iron Fucking maiden 1/7-11

Ja, det var ett jävla bra tag sedan jag skrev på denna jävla bloggen. Men jag lever om någon trodde jag inte gjorde det.
Bor man i Göteborg så gör man, helt jävla underbart. I fredags var det dags för den efter efterlängtade Maiden konserten!
Jag var ju inte det största fanet innan konserten men nu är jag helt besatt, så jävla bra!
Jag och Daniela kom till ett varmt Ullevi lite efter 12  på dagen, vi satte oss ner tagga järnet, drack öl, gick på toa, skratta, tog bilder, drack, tagga, tagga, njöt av solen och tagga ännu mer!
Sen kom vi in på Ullevi (kl.17.00) och den arenan är verkligen mäktig!
Graveyard och sabaton var förband dock va Graveyard som ett sömn piller fast fick en trumpinne i huvudet. Sabaton då aa jo visst var dom bra även lyckliga som faen!
21.00 Ullevi skaka, det blev trångare längst fram, jag såg inte ett piss, helt plötsligt kommer Iron Fucking maiden ut på scen, jävlar va underbart det var! Bästa konserten hitils i mitt liv utan tvekan.
Svetten rann, har aldrigvar så törstig i hela mitt liv men jävlar va jag va lycklig!
Ungefär sådär lite väldigt väldans underbart!

RSS 2.0