Life's a journey!

Hmmm....... Ja, jag vet inte riktigt klockan är halv 3 jag ska upp kl.7, kanske borde sova.
Jag skulle kunna sitta uppe här till att klockan var halv sju, men varför utmana ödet??
Seriöst idag är det onsdag vilket betyder 2 DAGAR KVAR!!!!!!!
Nä, Studenten ska va nice och hoppas det samma med min hals och min näsa, min hälsa mitt allt livet är så inte rätt. Ska ta mig en stor shot bisolvon imorgon bitti.
Anledningen till att jag går upp så tidigt är inte för att jag inte skall till skolan (slut förlängesen) det är för att jag ska se Motörhead i december 12 dagar innan min födelsedag.
Men för att kunna se dom måste jag ha biljett så det ska vi åka och köpa imorgon bitti. Sen senare ska jag till skolan då vi ska måla lakan eller nåt tror jag tagga inför studenten osv. Sedan ska vi tagga lite mer i slottskogen med lite öl brännbol som Oliver lustigt kallar det.

Livet är underbart!
Halsen dödar mig, jag tar adjö till min karriär i skolan (för gått hoppas jag), min nya karriär som slav börjar, katten är ute, jag vill ha en drake, jag ska se världens coolate man live (LEMMY!!!), jag får en tidig födelsedags present av mig själv typ, nästa år kommer bli awesome för inget ska förstöra det, mina kompisar är underbara, Yran i augusti, jag ska aldrig gå till skolan mer!!, om 10 år är jag kanske gift och har barn eller nåt, vill ha en katt oxå och den ska heta mauo mauo, en palm också men behövs nog inte eftersom vi ska bo långt från Sverige.
Okej blev lite för mycket kanske men saken är den studenten, Grekland, mitt liv kan börja!!

Ja, jag tar adjö till mitt gamla liv och knackar på dörren till mitt nya och jag ska ändra mig, mit mål i livet är trotts allt "att ha KUUUUL!!!!!" ;)

OCH JAG VILL VERKLIGEN HA EN TOOTHLESS! <3 ^^

Ett litet sött avslut:
"if there ever comes a day when we can't be together, keep me in your heart, I'll stay there forever." -Winnie the Pooh

Toothless <3

Jag tror är lite granna kär, Igen!
Detta var den draken som fick mig att gråta och Emma tro att det var nån som hade dött!
Jag satt och tittade på "How to train you dragon" på Stena line när Emma kommer och knackar på, då hade jag redan fällt några tårar. Det ända hon ser när jag öppnar är mascaran rinner ner för kinderna, den ledsna blicken. Såklart blir Emma orolig, jag säger inte något fören jag kommer till min säng och tittar på tv:n och säger: Jag vill också ha en drake!
Emma blev nog ganska chockad tror jag hahaha!
Men så söt han är vill faktiskt ha en toothless, fast vem vill inte liksom! ^^Balen

Ja, balen var i tisdagds tänkte att jag kanske skulle lägga upp lite vakra bilder höhö.
Jag tog inga själv men tog lite från andra på Facebook. =)
Vi hade balen på Valand, Hanna sminka och gjorde håret Tack!
Bara några bilder, kna j uinte säga att det fanns så mång papparazis där precis haha eller inne på valand då. Balen var kanon kul och pågick för mig mellan 19 och kvart över 2, då jag åkte hem med Daniel.
7 DAGER KVAAAAAAR!!!!!!!!!! =D

Follow your heart

Jaja då var det dags att leka disney prinsessa eller iallafall ikväll.
Det betyder att det är bal idag tänka sig att jag har blivit så stor och att tiden har gått så fort. Dessutom är det 10 dagar till studenten Herregud!!! Helt sjukt!!! Men otroligt kul inte sant?!
Nu ska jag tvätta håret hade ju inte vart kul att gå med fett hår till balen, Hanna kommer sedan och hjälper med smink och hår väldigt snällt tycker jag.

"A true critic ought to dwell rather upon excellencies than imperfections."

Herregud när jag läser tilbaka i min blogg inser jag faktiskt att mådde dåligt över mina föräldars skilsmässa.
Jag inte trodde det själv, men det gjorde jag.
För det fösta plågade jag mig själv genom att inte sova en sak till som jag inte ska skriva alldeles för privat. Inläggen på bloggen var ganska bittra många gånger.
Det är inte sommaren 2008 jag menar nu utan vintern 2010 då pappa skulle flytta.
Antar att jag mådde ganska dåligt över det och det inser jag nu när jag läser tillbaka.
Tror jag kände att jag mådde dåligt men förtjärnade inte att må dåligt eller ha de bra för det finns faktiskt värre saker i världen.
En sak man ska veta när man inte mår bra är: skit i all skit i världen, dom runt om kring dig för det är du som mår dåligt och världen mår inte bättre av att du plågar dig själv.
Det jag gjorde vitern 2010 var ett sätt att plåga mig själv, att sova 1 timma per natt är inte bra alls långt ifrån bra.
Folk reagerar olika jag regerade på detta sättet. En skilsmässa är aldrig bra för det är alltid barnen som hanmar i mitten alltid hur man än gör. Människor är själviska och föräldrar tänker ofta på sig själva det var det pappa gjorde iallafall, han tänkte inte alls på sina barn och såg inte att vi mådde dåligt varför skulle vi må dåligt när det var han som gjorde besuten hade vart bättre om han mådde dåligt. Män är män dom ser helt enkelt inte när saker går för långt, mamma såg det och tog det lugnare och jag älskar henne för att hon såg allt och att hon behöll huset, om vi hade flyttat hade nog ingen av oss mått bra. Men men allt i det föflutna...... eller?!
Detta är en sak som nästa varje barn plågas med och min var en bra tänk då dom dåliga.
Vuxna personer är mer idioter än vad barn är för vuxna tänker bara på sig själv, tänk p åde ti framtiden! =)

R.I.P. Ronnie James Dio

"Knowledge speaks, but wisdom listens." - Jimi Hendrix
Fastnade lite för det citatet faktiskt.
Idag är det ett år sedan Ronnie james dio dog.
Men det är faktiskt inte han jag hör i mina högtalare nä, det är faktiskt Paradise Oskar.
Vet att ni kanske känner igen namnet från Eurovision och det gör jag med, faktum är att jag satt och kolla på det med Emma i lördags.
Saken med denna Paradise oskar är att det är den mysigaste musiken jag hört sedan jag lyssnade på John myer. Verkligen en talangfull kille, blev lite små kär i killen när han stod på scenen med endast en gitarr och sjung denna underbara låten.
Helt jävla underbar, lite smått småkär blir man ju ändå. ;)

Sebastian Bach arresterad - igen

Enligt TMZ.com har den f.d Skid Row-sångaren Sebastian Bach återigen hamnat i trubbel. Det var i tisdags som 43 åringen blev stoppad av polis på en motorväg i Monmouth County, New Jersey då han hade svårt med att hålla sig i rätt körbana.

Vid stoppet hittade polisen bland annat 50 g marijuana. Bach greps på plats men är nu släppt i väntan på framtida domstolsförhandlingar. 

För ett halvår sedan arresterades Bach för droginnehav samt misshandel av en krogvakt.

sebastian-bach-ex-480
källa: www.Rocknytt.se

Vad är det med han egentligen?! Okej visst vet det är Rock n´roll, men beterju sig som om han vore typ 20 år inte 43år. Sedan han skilde sig har det hänt en del eller iallafall dessa två arresteringar.
Bach väx upp!!

Helt jävla sjukt overkligt!!

Heeregud vad tiden går fort!!
På tisdag är balen och om TVÅ JÄVLA VECKOR ÄR DET STUDENTEN!!!!!
Det är fan sjukt juh!! Själv är jag ledig fram till studenten utom några få dagar väldigt skönt faktiskt.
Men herregud två veckor det är ju helt sinnessjukt, kommer ihåg när jajg stod utanför skolan för typ två årsen och alla tog studenten. Då kändes det som en miljon år kvar men nu är dagen snart här.
Förra året ska vi inte prata om när daniel tog studenten herregud.
Tiden går fort när man har kul. =)
Vad ska man säga känns rätt overkligt! =)


Min bal klänning den ska användas på tisdag!!! =D

Skin-Sixx: A.M.

Let them know you not your skin!
Herrejävla tror jag kan sitt aoch lyssna på denna i dagar, veckor, månader och bara lyssna men det har jag inte tid med och sen kommer jag inte kunna llyssna på den. Har trotts allt suttit här och lyssnat sen vid två tiden helt besatt.
Bärsta är att jag slipper slösa på mina spotify timmar perfekt!
Jag och daniela kom fram tilla att skin är den bästa sorligaste mest rörande låten på skivan.


This is gonna hurt-Sixx: A.M.

Dagens uppgift var att städa rummet eftersom jag fösov mig och inte gick till skolan. Det började bra bäddade sängen sedan satte jag på datorn och såg att Sixx:A.M.'s nya album kommit ut så nu sitter jag här och lyssnar är på nionde låten/11 och denna skiva kicking some real Ass fy fan va bra den är. Om du får chansen Sixx:A.M.-This is gonna hurt otroligt bra album. tänk dig tre riktigta musik genin som gjort ett album innan som man inte kan sluta lyssna på, tänk dig då andra albumet helt jävla Amazin!!!

RSS 2.0