"If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right." - Steve Jobs RIP

Lyckades bränna mig på underarmen i måndags så idag fick jag ett plåster på såret.
Nämen såg ganska äckligt faktiskt. Plåten var på 228grader driekt fårn ugnen och på den hamnar min underarm inte så kul kanske. Tänkte ifall du ville veta knaske.
Har vart på en Norsk film på kino som det heter (bio) me Helena. Den va jätte bra om du får chansen att se "Hodejagaren" se den för det va både rolig, lite tragiskt och jätte spännande, finns inte så mycket som va dåligt med den faktiskt. Dock började min mobil ringa mitt i bion och jag glömde stänga av ljudet-.-, värsta va att det ar från reklam skit!
Men nu ska jag sova kul och pratas vid! ;)

I find you!

Har ni någonsin haft den känslan att bli kär i första ögonkastet?
Det är inte ofta, men fick det här om dagen, då jag gick förbi Match och titta in en snabbis och fick se den underbaraste finaste snyggaste.... Jackan.
Den bara sa till mig kom hit och köp mig så. jag gick in och titta på den i nån minut innan jag gick vidare (det var på min 30 min pause). Iallafall gick jag förbi i dag för att kolla va den kosta och gissa vad!?
Den kosta 5000 nok (Y) Meeeen Helenas kompis ha 50% rabatt på den så jag får ju bara tacka och buga och offra mina pengar för jag ska då verkligen ha den, fast tror jag ska prova den först och se om det inte bara var en ögonförälskelse.
Här är den iallafall.

RSS 2.0