"The achievements of an organisation are the results of the combined effort of each individual."

Jag her en plan, men den är långsiktig.
Förhoppningsvis är den det iallafall beror ju på om jag ramlar av på vägen.
När pappa ringde förut bad jag August svara (eftersom jag visste att det va han), han svarade iallafall och dom pratade länge. Han va så söt för alla mina kusiner älskar Pappa och pratar om honom hela tiden. Iallafall satt dom och pratade om att jag skulle sova på taket m.m.
Min Norska har även blivit bättre ( eller jag översätter allt) för nu kan August lyssna på när jag läser för honom iallafall. Dessa små kusiner gud va dom är söta helt underbara.
Och jävlar va jag saknar min katt, tror jag ska knidnappa henne nästa gång jag är i Sverige. ;)
Haha hitta ett klass foto från tredje klass. Så himla längesen hhahah

"This time, like all times, is a very good one, if we but know what to do with it."

För exakt 4 månader sedan hade jag på mig den där fina hatten och hade den där underbara dagen, den dagen jag slutade skolan.
Nu då ja nu jobbar jag i Oslo på en sketet företag men jag tjärnar pengar i vart fall haha. Ja, asså där jag jobbar har vi chefer som har slått i huvudet tappat resppekten för sina arbetare och tänker bara på att tjärna mer pengar. Låter illa men så är det faktiskt.
Idag har jag vart ledig. Har vart ute och spenderat lite pengar på en halsduk, och lite andra ting blev 800kr höhöhehe.

"Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve."

Herregud har inte vart så här trött på jätte länge.
I fredags jobbade jag från halv 3 till 23.00 typ. När jag slutat tittar jag mobilen då är det en tjtj från jobbet som vill festa och frågar mig. örst sa jag nej men sedan tänkte jag efter så blev att vi tog ett glas öl. När vi satt där och prata och drack kom en kille och prata han va lite konstig men vi bestämde senare att vi skulle gå till en klubb (dock kom vi inte in det va 20 års gräns), fast vi gick inte utan ena killen betalade en limosine som vi åkte med till grünelööka (Oslos "knarkar kvarter"). Sen gick vi vidare.
Kvällen slutade halv 3 då jag kom hem.
Lördagen: Upp och jobba klockan 11 till 19 sedan ut och äta med Carro på TGI friday. Sen skulle vi gå vidare, hitta en kareoke bar men tog några timmar innan vi gick in där. Iallafall va vi där hela kvällen, hade skit kul med några killar. Sen skulle vi hem och ingen hade några pengar hmm......! Så vi gick hem med en kille som vi träffa på vägen och Carros mun sluta aldrig prata hah.
Idag har jag art med barnen hela dagen så har inte sovit något och ska upp snart igen.
Snälla tyck synd om mig!!!


Och jag älskar låten. Lyssna hela så jävla go!

"Joy is what happens when we allow ourselves to recognise how good things really are."

När man har tusen saker och tänka på gömer man av de saker som inte är lika viktiga som andra.
I helgen var jag hemma i göteborg blev en otroligt lyckad lösdag då jag träffade Madde tidigare på dagen sedan åkte vi hem till mig och sedan utgång men Emma och hennes kompis Tithi hade en väldigt bra kväll och dag tack för det.
Men alltid något som ska förstöra dock bryr jag mig inte för att det är så löjligt men det stör mig. På bussen igår skulle jag dra ner väskan från en hylla, dock va den öppen så fick både en hårspray och påse med mat i ansiktet och ett märke under ögat haha.
Har sån jävla längtat till Sverige och egen lägenhet och ångrar mycket just nu. Så det lilla som sårar mig blir större, fan asså livet är inte lätt!

9/9-11

Haha Älskar att reklamen på Spotify är på Norska (Läter jätte roligt) och att jag måste ladda ner nytt för att kunna lyssna här. Ååh ibland saknar jag Sverige grymt mycket men så är det. '
På fredag åker jag hem till mamman min och pappan min för att sedan åka tillbaka helgen efter men skillnaden med den helgen är att jag har lön mohahah.
Har kommit på att om jag lyssnar på Rolling Stones så får jag inte så mycket hemlängtat det är ganska bra faktiskt.
Känns som jag mognat jätte mycket iallafall och känner även att jag börjar bli vuxen bara den grejen att jag går till jobbet varje dag är sjukt.

Boracay

Sheeet mannen det har gått 4 fucking veckor sedan jag börja jobba i Oslo helt vansinnigt vad tiden går fort!
Det är sjukt iallafall och gar gått så fort att jag inte insett vad jag sysslar med.
Saknar Sverige (Men trivs i Norge), Saknar mina familj grymt mycket (hela tiden faktiskt), Visst saknar jag mina vänner jätte mycket faktisk (hoppas dom saknar mig med). Det går så fort allt och det ända jag gör är att jobba hinner knappt tänka på vad jag ställt till med, men det jag vet är att jag bor i Oslo, jobbar i Oslo och trivs i Oslo.
Trodde aldrig det skulle gå så fort men nu är jag här iallafall och företaget jag jobbar på är ganska sjukt men det är roligt haha.
Hit ska vi i Vinter! ^^
jävlar vad jag längtar!!!!

RSS 2.0