fort fort fort skynda!!

Haha oj va tiden går fort. På söndag är det ett årsedan som jag tog studenten och förra torsdagen var det ett årsedan vi hade bal. Kan inte tänka mig att året har gått så fort, vad har jag gjort egentligen. Okej ganska mycket bodde i Oslo i 5 månader, var i filippinerna, egypten, norge m.m. Men ändå känns det som tiden bara flugit förbi minns förtfarande som om det var igår när vi sprang ut ur skolan och jag börja stor böla.
Herregud som sagt tiden bara flyger förbi utan att man knappt märker det!
Tror själv när jag spreng ut där att det absolut inte skulle gå såhär fort eller att jag skulle hinna med så mycket som jag gjort, för har eller mindre haft 3 jobb under hela året haha.

MAJ!!!

Herregud vad tiden går, redan maj helt sjukt ju! Va ett tag sedan jag skrev nu antar att mitt behov till att skriva inte är så stort längre. Norrmanen jag skrev om förra gången heter Simen och vi har träffats några gånger fler så antar att det går framåt där.
Igår serverade jag på en bankett som enligt cheferna va Europas största. Denna hade dom på Scandinavium så du kan ju tänka dig själv att det va ganska stort. Det va lite show och sådant spännande. Idag är jag lite lagom seg om man säger så, känner mig bakfull fast jag inte drack igår, dessutom har jag ont i armarna. Känns som det blir ganska lungt idag. Sån är det med det, ska försöka skriva mer här även om det inte är någon som läser. Men alltid kul för en själv och titta tillbaka på. ^^

RSS 2.0