Nikki och Tommy & c.o.

Seriöst Nikki och Tommy hur söta är inte dom ihop?? Det räcker att titta på bilder så ser man deras vänskap.
Tycker kill vänskap är otroligt gulligt för dom visar det på ett annat sätt än vad tjejor gör. Eftersom det är mer okej för tjejer att kramas och så, men när man ser två killar kramas som vänner åå jag blir så glad när jag ser sånt.^^Blir man inte det??
Mötley är en lite klurigt band för när Nikki blev ren blev hn verkligen ren från allt även om han fick några återfall,Tommy hade inte dom allvarliga problem som Nikki men det var ändå allvarligt men till skilnad från Nikki dricker Tommy idag, Vince hade allvarliga problem med både sex och alkohol blev av med dom men har har inte slutat dricka, Mick hade riktigt allvarliga problem med alkoholen men kunde sluta drick själv och behövde inte hjälp dock blev han beroende av smärtstillande senare i livet men har har en anledning.
Det jag menar är att Nikki blev Alkoholist, dom andra drack för att dom var fyllon. Nikki tog heroin på en sån hög nivå att han inte kunde leva utan den. Tommy tog den för att han var beroende men långt ifrån Nikkis nivå. Mick tog aldrig några utan höll sig till sin vodka. Vince tog men det var för skojs skull.
Nikki har sjukdomen Altholism oh det verkar ju inte som dom andra tre hade det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0