I Want to break free!

Gårdagen var väldigt kul! Madde fyllde 18 år vilket hon firade med fest aa iallafall var det väldigt kul.
Kvällen/natten slutade inte fören vid fem tiden och under dom timmarna aa det hände mycket.;)
Grattis ännu en gång till Madde!!
Jag har knäckt tillbaka mina käkar (till det sämre) så kan knappt prata, kan bara öppna munnen till hälften usch det är så illa att jag sitter med huvudvärk tackvare dom dumma dumma dumma!! Tror jag har förmycket på hjärnan nu vilket gör att jag spänner käkarna men det fixar sig.
Ja, snart är OS över inte kul satt och grät när dom visade vilka som hade vunnit medaljer eller egentligen när jag såg Anjas brons medalj så jävla starkt av henne!

Fuck Fuck Fuck......

.........Fuck fuck fuck fuck fuck!!! Jag hatar att allt kostar pengar jag verkligen hatar det och att det ska vara så jävla dyrt. Vill verkligen gå på Sonisphere i Stockholm i sommar man då kommer det jävla problemet med pengar jag hr inga kommer inte ha några och jag totalhatar det!!!
Jag vet att jag kommer ångra mig så grovt om jag inte bokar en biljett jag vet det men vad ska man göra när man inte har några pengar?? Skulle kunna svälta mig men jag bor hemma och har inget jobb fuck helvetes jävla skit!!!
Aja får ringa till pappa och höra om han kan lägga ut tusen spänn så länge för jag vill verkligen gå!! Kommer vara sur hela sommaren och gå runt och fråga varför hela tiden varför!! Man vill göra för mycket. Okej fick lite hopp här vilken lättnad, man kan boka på andra sidor så slipper man känna tidspressen för det är den så får mig att gripa ut i panik vilket jag hatar!

Nirvana-The man Who sold the world


Såg en live show där som uppträdde med Smells like teen spirit, där han var ganska packad. Sånt hade jag vanligtvis skrattat år men när men vet hur det gått för han, alltså han tog självmord är det tragiskt att se.
Detta framträdande är också ganska hemskt att se eftersom det är inspelat samma år han tog självmord. Men som sagt när man vet vad som händer på pekar man hur människan ser ut hur att må och han ser ju inte så bra ut eller jo bra men att må bra. Han var född musiker verkligen hans röst helt underbar, synd att hans öde var så tragiskt.

Seg vecka

Blä orka skolan imorgon! Denna veckan har vart rätt seg, dom två första dagarna var jag ""Sjuk"" onsdagen var vanlig med tre lektioner, idag skippade jag första och hade praktiskt sätt en lektion (räknar inte ca.10 min studiehandledning som lektion) och imorgon är det bara kök vilket är en lektion. Om jag ändå hade fler såna dagar, aa nästa vecka är jag "sjuk" på fredag för så ska det köas. =D
Okej idag blir det ingen springa iväg på maxi för idag köpte mamma bra musik nämligen ABBA men mamma sa att den skivan pappa köpte lät äckligt (eller dåligt).
Sverige förlorade bronsmatchen i Hockey, imorgon är det Curling final mellan Sverige-Kanada i damerna då kl.00.00 ska bli riktigt spännande Heja Sverige!!

Åtta dagar kvar!

Okej såhär ligger det till jag försov mig och vi har prov aa jag skippar första lektionen. Tror ändå Solveig blir irriterad när jag kommer försen varje lektion så lika bra att komma i tid nästa vecka.;)
Sitter och lyssnar på Tokio Hotel, jag gillar inte den nya skivan i hel het eftersom dom sa att den skulle vara rockigare, hmm vad kallar dom rock egentligen??
Men om 8 dagar händer det då blir det konserten vi väntat på i 3 år äntligen! Förra gången skulle vi åka upp till Stockholm men klart dom ställer in skiten för att Bill fick nån sak i halsen så han inte kunde sjunga, sen kom dom inte tillbaka fören nu. Jaja det är nåt vi väntat på och nu är det i Göteborg så det är bara mer värt det.
Åå det väcker upp massa knasiga konversationer med Daniela när jag lyssnar å dom gamla låtarna, eller haha okej ska inte skriva men shit vilka minnen.
Jag verkligen älskar Bills frisyr så jävla cool. =D

Janis Joplin - Piece of My Heart

Hade tänkt att se en film nu men mina hörlurar är blä bara ena som funkar sen glappar dom och det är inte bra, tänkte fixa dom med tejp men nej det funkade inte. Aja ska nog gå ner och sno mammas hörlurar vill se den filmen.
Den heter This spiral tap och är tydligen en glam rock komedi hihi ja jag är föräskad i rock stjärnor. ;)
Nä ska ta och skaffa mig en dagbok känner att min mun går i ett om den inte gör det blir jag galen eller skriver här och tror inte det är så många som bryr sig.
Hon hade otroligt härlig röst. Jag och mamma kom in på ämnet bra röst när hon hörde att jag lyssnade på R.E.M eftersom han ha grym röst. Iallafall sa hon att jag skulle lyssna på henne och jag har hört henne förr. Iallafall dog hon i en överdos och blev utnyttjad våldtagen o.s.v. hemskt för hon vill tydligen sluta med drogerna men skivbolaget ville tjärna pengar på henne. Eftersom hon antagligen skulle blivit medveten om vad dom höll på med om han hade vart klar i huvudet och så. Det finns en film om henne som heter The rose och den vill jag se.

Old school

Idag var det skolan sen var det Pasta haus med Emma, Mela, Elin, Carro, Linn och Madde det var mysigt Mela fyllde ju 18 igår.
Sverige tog just guld i Skidstaffeten  grymt! Fan älskar komentarorerna  helt otroligt roliga att höra på.
Haha kan inte sluta skratta åt det, vi gick till färjan så fick jag för mig att springa/hoppa i snön så tänker jag inte på att det är en trappa så jag faller rätt fram i snön haha kan bara tänka mig hur kul det måste sett ut.
Den ända smärtan jag fick var ett skrapsår på mitt knä aja det måste sett kul ut iallafall.
Nu siter jag och lyssnar på Old school och rock samlingarna sjukt bra band och låt samling på den.

Fame

Hallo! Sitter och pratar med min underbara Gris 2 gud vad saknad hon är!! Herregud den sommaren vi hade i somras var galen, det var kul skratta fan hela tiden asså aa va tötigt det lät nu men jag saknar det!
Aja det är bara att gå vidare.
Sitter och lyssnar på Smoking in the boys room asså verkligen älskar den låten+videon.
Aja ska nog sova snart när jag får. ;)
Fame var bra men gillar den gamla filmen bättre, men det brukar alltid vara så man kan helt enkelt inte göra om en film och tro den ska bli bättre.
Aj känns som jag har bränt min näsa.
Ha det på badet din gamla choklolade! (haha det sägen alltid August fast han har bytt ut det till karamell ^^) Soo Sweet!

Shine a light-Rolling stones

Den får mig att tänka på att jag ska börja läsa deras bok nu eftersom filmen heter Shine a light.
Imorgon är det skolan blä sen pasta house för att fira mehlisen.Men nu ska jag se Fame och sedan begrava mig i boken får se när jag somnar. ;)

Idioterna kan fan inte ens bygga tak!!!

Jävla idioter! Varför kan dom bara inte bygga riktiga tak så hade dom inte behövt stänga av massa byggnader, Idioter. Alltså dom hade stängt av tränings grejen idag för att dom trodde att taket skulle rasa in. -.-
Hahah rymde upp nyss för pappa kom hem och jag vill inte att han ska bli sur bara för att jag inte orkade rulla köttbullar, det var rätt busigt av mig.
Tänkte sätta på en film men orkar inte koppla in min externa för den är i ett skåp och mitt skriv bord är förlitet, aja får ta nån jag har på datorn, jo hitta en hehe step up 2 :D älskar första får se hur andra är.


Åå kunde inte göra den minde blä på det!
Iallafall hade jag tråkigt och satt och sökte på massa musik så kom jag till neil Young kände igen det så såg jag denna låt titeln som jag kände igen. Vet du var ifrån? klart inte. Jo, jag satt och läste om kurt cobain som i sitt avskeds brev skrev med denna låt titeln. såhär stod det: I sitt avskedsbrev citerade han en rad från Neil Youngs låt "Hey Hey, My My (Out of the Blue)" - "It's better to burn out than to fade away.
Hans död är väldigt tragisk.
Fasen det fanns en länk där man kunde läsa brevet men den är nog borttagen.  :/

Stort Grattiz till Meeehl!!!!

som fyller 18 år= myndig=akta dig för polisen! ;)
Bestämde mig redan i Fredags att stanna hemma både måndag och tisdag, började tveka på söndag men bestämde mig för att inte gå till skolan är man "sjuk" så är man. ;)
Nu har jag läst klart The heroin Diary and I love it. Har suttit och fått tårar i ögonen dom senaste 10 sidorna, man inser inte att det är hemskt fören nåt riktigt hemskt händer och efter det är det kört.
Nä, ska börja på nästa bok som heter "Enligt Roling stones" aa ni hör ju namnet antar ni fattar vad den handlar om.
Ska ta och sticka i väg och träna nu tror jag (HÖ HÖ)!
Ska tänka på Mela hela dagen hur glad hon måste vara att hon får äta det hon vill haha ;)
Bilden säger allt Grattis MEHL!!
P.s. Hihih tycker jag är rätt busig ibland.
Pp.s. .... i love you  (ahahha filmen xD)

Hanoi rocks-Until I get you

Fasen va härlig musik. Trummisen är död för han dog i en bilolycka med Vince. Helt sjukt va det bandet ha överlevt mycket (mötley crüe asså). Det är ett finskt band, finland har ganska mycket bra band.

Nikki Sixx

Asså vet inte vad man ska säga, nä det påverkar mig i vilket fall. Det är här jag är i boken.

Långt ifrån okej!

Herregud va folk dör!
Tror inte gud gillar rock stjärnor. Är inne på dom sista dagarna i dagboken nu, satt och grät när jag läste det är så jävla tragiskt, hans tankar, hans ensamhet, hans levnads sätt.
Nikki hade jävligt tur när han dog och återuppstog han hade tur att Slash's flickvän var där annars hade vi aldrig mer hör av Mötley Crüe, för Cüe är inte Mötley utan Nikki.
Iallafall satt jag och läste om Kurt Cobain (sångare i nirvana) som dog i självmord, där var det inblandat tonvis med knark och alkohol. Han var i hop med Courtney Love som var sångare i bandet Hole som hade en bassist ett tag som dog av en överdos.
Antalet överdoser var många på 80-talet och även tidigare för vi har Jimi Hendrix, Elvis, kommer inte på några mer men om man ska ta bara överdoser utan död har vi många alltså tror varje stjärna som tagit droger har fått en överdos, om inte fler. Vi har Slash som har en pacemaker p.g.a. hjärtattacker och hjärtinfarkter som antagligen berodde på hans drog missbruk.
Droger är långt ifrån okej men många tar det för att dom känner press och jag fattar varför, vi lever i ett stressat samhälle och många klarar inte av det just därför tar dom hjälp av droger.

Johnny b. good

Oj håller på och somna typ, mina berocca är slut. :(
Idag var jag och Wilma och åkte pulka sen baka vi äpple paj och såg på en anemi film.
Kom just på att jag inte ofta vet vad jag lyssnar på lite sjukt just nu lyssnar jag på Chicago (vilka det nu är).
Skulle se vilka Sweet var för pappa hade tjötat om dom, så satte på dom (HA HA), och kom på att jag redan lyssnat på dom ett antal gånger eftersom det är dom som gör ballroom biltz *pang* (skjuter mig själv). Måste verkligen börja titta på vad jag lyssnar på. Måste även börja träna för jag börjar på en dubbel haka, äckligt!
Visst är mina mössor dom allra coolaste =D Nä, jag kan faktiskt vara riktigt cool ibland ska visa sen.

Don't cry-Guns N' Roses

Var nyss ute min energi är borta skönt. Jag gick en "promenad" med Wilma eller vi slängde oss i snön mest.
Imorgon blir det ingen skola pallar inte tar och åker pulka istället, jag och Wilma då så det blir kul.
Så ska lägga upp en låt som jag hörde idag dom jag tror dom flesta hört men den är underbar.
Hans röst=mums! haha asså älskar Slasch han är så jävla cool!

Det var änna mye!

Haha ska inte ens säga vad jag har gjort idag för det var inte kul, blev sur.
Har precis tagit en dusch och mina händer är snus torra fattar inte smörjar in dom typ hela tiden men men antar att det är snön som gjort det.
Haha hade lite kul idag på dagen, så jag gick ut och ställde mig i värst snöhögen som gick till över knäna och det var inte ända ner till marken. Men orka inte stå så jag satt mig, när jag satt där insåg jag att jag inte skulle komma upp om jag ställde mig upp, så det sluta med att jag rullade mig upp och det blev kallt för mina vantar var inte på.
Fan jag funderar fram och tillbaka med skolan, har ingen lust men ändå det är skolan och den är viktig och bla bla bla, nåt jag vet är att jag stannar hemma på Tisdag. Men tror iallafall att jag inte kommer komma i säng tidigare än två. Vet du vad jag har lust att ta slut på min hårspray som det kanske är en fjärde del kvar av.
Okej nu blev det inte så mycket att skriva om.

Smoiking in the boys room-Mötley crüe

Fan va jag älskar rock man kan gå lös utan att känna sig dum för det är det rocken är till för. ;)
Smoking in the boys room så jävla go låt asså åå Johanna är på bra humör!!

Everybody knows that smokin' ain't allowed in school

Hahahha kom och tänka på en sak för 2 sekunder sedan, haaha jag sitter och sjunger haha och det är inte så fint för han har så ljus röst höhöh, och dörren är halvt uppe och Daniels kompis är här och måste tro jag är halvt galen. xD
Måste till Rock on någon dag blev otroligt sugen på en band tröja hmm.. kan ta det på måndag när jag tränat (för jag tänker inte gå till skolan och höra när folk klagar bla bla bla). Sitter och försöker se lite fin ut vilket inte funkar så bra eftersom jag har dubbel haka var och varannan minut, håret är blä och jag är blä, asså ibland stör jag på att jag har en spegel stående där men ibland gillar jag det.;)
Jag såg avatar i Norge med Helena otroligt bra, Helena somnade mitt i kriget haha, men hon är gravid så det var helt ok, på vägen hem försökte jag förklara men jag och berätta nä folk blir bara uttråkade men hon lyssnade.
När vi flyttar ska jag vara helt förjävliga mot golf spelarna (jag hatar "sporten" golf) hahha ska skrika får och kasta in får hahah okej nu tänker jag för mycket men ska göra det.
Golf är ingen sport det är en lång promenad med massa klubbor och så slår man på sin boll när man hittar den och på det tjärnar man miljoner fy fan Hockey, handboll, slalom skidor o.s.v. är sporter INTE golf det är skit som morfar säger en jordbrukar sport.
Jag gillar Mötley dom är coola!
Okej läääskigt! Jag satt och sjung smoking in the boys room medans en annan låt var slut typ jo klart låten sätts på aa läskigt!

Mörk rädd!!=O

Ska inte skriva hur jag känner nu men jag tror jag börjar bli galen! Vart är alla har fan vart hemma varenda jävla helg! Shit känner mig patetisk kanske borde börja ta heroin och sätta mig i gaderoben det hade ju ändå inte var någon skillnad!
Har sett på melodifestivalen och jag är mörk rädd! Den första låten som gick till final var till och med sämre än banansylt låten som kom på sjätte plats, den ända som var bra var den sista rock låten.
Har suttit och planerat lite vad vi ska göra med golf banan som ligger mittemot vårat hus höhö tror jag ska drick lite samla ihop lite bollar och sedan nästa dag göra en extra allt alkoholen får styra mig för vågar inte göra sånt untan sånt i kroppen. Men det hade vart jävligt kul och reta golf töntarna!
Så jävla töntig är jag, vi gick på maxi och så skulle pappa köpa en äcklig dansbands skiva, så jag springer i väg med korgen så han inte får lägga ner smutset. det sluta med att jag sprang runt på maxi med pappa bakom mig och sa att han var äcklig, sen lyckades han lägga ner den, men jag tycker inte dansband är kul det är äckligt.
Sen satte han på skiten och det var, wannabe rocka billy på svenska, blandat med dålig engelska och dålig röst + dans band usch usch det smutskasta musiken. Trodde min far hade bra musik smak men tydligen börjar han bli gammal usch jag ryser! Blääääääää!!!!!!

Skärpning!

Blä Spotify funkar inte jag som var så sugen på Mötley aja har lite annan musik på min dator får nöja mig tills den funkar igen.
Hm.... det är jätte mycket snö ute and me like it!!
Tycker iallafall att folka ska sluta klaga det är ju trots allt vinter och har inte haft så här mycket snö på 30 år! Ärlig denna vintern har vart underbar, har haft snö sedan min födelsedag rätt kul.
Det snöade i Oslo men det var inte så mycket om man tittar på vad det gör här. Hoppas det kommer mer hade vart kul och inte komma ut imorgon höhöhö.
Vem? och hur? lyckas man såga sönder en säng på mitten med en kniv?? Vem jo såklart Nikki och Tommy och hur?? Jo, med "lite" droger och alkohol. Höll på och dö av skratt när jag läste det eftersom han inte minns någ hade han manger sagt det till honom dagen efter, för det va hans säng.  Dock satt jag på bussen så fick dra upp halsduken en del.
Nu väntar jag på att Dolf ska dyka upp sen vill jag se Darin så kanske ska springa ner iallafall.

By your side-Sebastian Bach

Alla borde läsa Heroin dagboken alla man ändrar en uppfattning om mycket tycker jag, lånar gärna ut den till dom som vill läsa den för jag tycker man borde läsa den. Aja älskar denna boken.=)
Över till en annan person jag beundrar grymt mycket och det är Sebastian bach han verkar helt jävla underbar. När Skid row gjorde sig av med han fölorade dom otroligt mycket han röst är som en ängels gåva. Nikki träffade honom 87- och han tycket han hade grym röst.;)
Den här låten är väldigt bra från hans nyare skiva tror jag, han sjunger även med Axl Rose i vissa låtar på albumet.
Lol för nåt årsedan hade jag inte skrivit Sebastian bach i rubriken utan Tokio Hotel, Time is changes!

Home Sweet Home!

Nu är jag hemma. Snön vräker ner och jag saknar Oslo. Usch där var det inte fullt så mycket snö även om det snöade nästan alla dagar, mm Oslo. ^^
Jag har nog 50 sidor kvar av Nikkis heroin dag bok och jag älskar den synd bara att den måste ta slut. :(
Det har hänt en helt del här hemma känns det som pappa är här igen och det står ett planstation 3 där nere, vi har redan börjat planera hur det ska se ut i huset (jag har bestämt att det ska vara Jack Daniel's plansch på väggen såg en på gallerix, och massa band typ rolling stones, Mötley Crüe you name it) tror det kommer bli bra är inflyttning 1 juli om inte tidigare. Aa just det vi köpte huset i andalen jätte fint kommer bli kul eftersom det kommer vara en källare som vi får för oss själva, aa det blir super duper bra! Åå ska bli kul och gå runt i butiker och leta greor hoppas han hittar en lägenhet snabbt. Men killen var tydligen bara 35 bast och hade en son på 2,5år och såg bra ut vad dom sa iallafall tydligen jätte trevlig.

Tommy Lee - Hold me down

Okej såg en väldigt öö.......konstig video förut typ. Aa han Tommy lee är en konstig figur fast jag gillar hans stil, alltså han verkar vara en go person sen är han jävligt cool!
Tycker bara den är lite konstig med tanke på att det är typ mexikaner eller nåt han bråkar med i början. Hahahah mexikaner hahahah aa vad är det med Mexikaner och dvärgar egentligen?? xD
Nä, men jag måste säga att han lyckades gör ett bra album med tanke på att han är trummis. ;)

Kickstart my heart, give it a start!!

Jag är trött eller inte. Håller på att packa ska till Norge imorgon med 10.00 bussen så får gå upp tidigt.
Det här är lite pinsamt men jag har inte köpt julklappar till dom än höhö. Förra veckan sa jag att jag hade glömt dom hemma men det kan jag ju inte säga imorgon så får helt enkelt köpa. Asså dom sa nej Johanna du behöver inte köpa men saken är den att man förväntar sig det, vet ju själv hur det är. ;)
Ska upp tidigt iallafall men tror jag tar köpandet i Norge så slipper jag gå upp kl.7.00, fast tror ändå jag behöver göra det eftersom jag behöver duscha, men det är bara att ta en brustablett så är man vaken. Har ätit två stycken nu och mina fingrar går och går.
Sen ligger det till såhär, Jag vill till Stockholm i sommar och se Mötley Crüe!!!!
Sen har mina tangent knappar damp (tror jag).
Oh så var jag otroligt sugen på Öl förut så jag åt en Apelsin så vart det borta.

Bröd

Fattar inte lyckas alltid stänga ner alla sidor jätte störande.
Idag har jag tagit en promenad med mamma i ca. 2 timmar, vi gick ut lite på isen men inte långt för mamma är feg. ;)
Nu väntar jag på att mitt bröd ska jäsa klart är lite stolt att jag fick tummen ur att göra det, det är 15 minuter kvar.
okej nu har den första timmen klar och ska gå ner och sätta in ena plåten i ungen sen den andra, hoppas dom smakar bra. :S ;)
Jag gjorde en dubbel sats på bondbröd så det blir fyra limpor.

Great balls om Fire-Jerry lee lewis

Det var inte bara 80-talet som rockade utan 50-talet rockade också då hade vi Elvis, Buddy Holly, Chuck Berry, Johnny cash och Jerry lee lewis! Alltså egentligen har musiken vart bra hela tiden men nu har det hänt nåt eller så har bara alla bra artister blivit gamla och nu kommer det inte så mycket bra, eller det är så jag tycker typ. :P
Det är från filmen jag såg tidigare idag alltså det är Jerry själv som sjunger alla låtarna med en annan skådis förstås.

Wonderful!

Igår hade Mela sin 18års fest Mela underbara Mela! Det blev jag som höll i Maddes och Linns kameror och på så sätt skulle man kanske inte komma med på så många kort men så blev det inte. Det var otroligt kul igår och blev själ sugen på att ha nåt sånt när jag fyller 18 (om 10 månader -.-) så så kul var det. ;)
Ville han en bild på alla det blev lite inträngt men rätt härliga bilder, märk att Mela sitter på toa! =D

You know I'm a dreamer

Imorgon är det alla hjärtans dag.
Sitter och lyssnar på Nikkis Radio kanal sjukt bra musik klicka här för att lyssna det här kallar jag musik om jag ska vara ärlig har jag inte hör någon dålig låt än but how cares?
Hade tänkt att åka till Norge på måndag är riktigt pepp på det, skulle vilja komma bort från Sverige, gud va ag älskar Oslo vet inte hur många tankar jag har släppt av där vill åka nu!! Imorgon ska jag träna sen ska jag nog köpa biljetter. =)
Har tänkt så mycket på senaste tiden och det är en tanke som plågar min hjärna hela tiden som jag vill få bort, däremot tror jag inte att åka till Norge kommer hjälpa det minsta för tror den jävla tanken kommer vara kvar JÄVLIGT länge!

Jerry lee lewis

Asså vad är fel på mig? Satt och tittade på OS invigningen i morse och så börjar jag gråta när facklan kom in, antar att det var så fint att den var en rullstolsbunden som kom in med den. Eller helt enkelt jag är lite känslig idag.
Har inte gjort nåt idag bara sett på invigningen halvt vaken och sedan sett på nåt annat sen satte jag på en film som heter "Great balls on fire" som handlade om Jerry lee lewis's första år om dom åren han slog igenom och gifte sig med sin då 13 åriga syssling. Ja dom gifte sig och fick två barn och var gifta 13år, hon var 13 år och han var 22år när som gifte sig lite halvt sjukt.

Schhhh!

Hej hejsan! Kom precis från Mela skit kul alltså hela kvällen!! Har ont i fötterna och ska snart sova hade även tänkt att sova hela lördagen, näää skoja jag ska faktiskt inte sova hela bara halva!!
Nu ska jag gå innan mamma kommer upp schhhhh!! ;) Natti natti (om 10 dagar fyller mela 18 och idag fyller min saknade Erica 18år grattis!!<3)

Iron maiden-Fear of the dark

Hade hoppats att det var något energi liknade i dom men tror inte det. Ska lägga mig och läsa lite ur sixx's dagbok sedan sova men ska ta en liten låt först, tycker det är så kul även om ingen lyssnar, jag kan ju själv gå tillbaka i tiden och titta vad jag lyssnade på antingen säger jag "fan va bra musik smak jag hade" eller "fan vilken usel musik jag lyssnade på", nu lyssnar jag på "life is beautiful" I'm ficking love this song!<3
Shit va mäktigt! Tror det var detta Daniel manade när han pratade (tror det var Iron maiden borde vara) Iallafall är denna konserten för 800 000 personer helt sjukt men är även världs rekordet!!

Brustablett

Åå satt och väntade på pappa idag då jag såg ett paket med vitaminet brustabletter, har undrat länge vad som händer om man äter dom direkt och inte stoppar som i vatten. Så jag åt en, mm det var gott en stund senare en till sen var jag hemma och glömde av det, och nu hittade jag en förpackning berocca det var lite godare smak på denna.
Ska förklara hur det blir i munnen. Jo, den smälter och då kommer ett skum upp och om man inte sväljer det när det blir för mycket är hela munnen snart full. Tror det är så dom får fram skum ur munnen i filmer. men det är gott tror däremot inte det är så bra för tänderna eller magen men vem bryr sig!?

Just maybe!! =D

Okej har faktiskt börjat tröttna på min frisyr nu händer inget ser ut som en söt jävla flicka som vill hålla mamma i handen hela tiden usch nä något måste göras innan jag tappar förståndet!
Var och tittade på hus i Andalen idag och yes här blir det antagligen hus. Det var ett stort kök tre sovrum ganska stora, stort vardags rum på övervåningen, neder våningen har ett rum rätt cool inga fönster men coolt. Så vi tänkte slänga ner Jimmy där med playstation 3, stor tv och en dator, sen när han sticker hem tar vi våningen och super och allt vad vi nu gör perfekt. Sen var det en stor altan vilket vi gillade, okej allt jag och Caroline tänkte på var nog Fest och det huset är perfekt bra ingångar, bra trädgård o.s.v. Me like it och vi ska antagligen köpa huset efterson vi var dom ända dom har sett det och dom ända som vet att det är till salu får vi det direkt om vi vill eller när han bestämmer sig för att flytta ut.

Ballroom blitz-Sweet

Oj vad jag helt plötsligt blev trött ska lägga mig och läsa lite ur min fängslande bok. ;)
Så jävla härlig låt!! Vad ska man säga 70-talet <3

"Life Is Beautiful"

Asså Nikki va en sjuk jävel, lagom paranoid. Heroin Diary är en väldigt annorlunda bok men har tydligen rädda många från sitt missbruk vilket hela iden var med boken.
Idah åt jag frukost på lunchen och äpple till frukost. Har iallafall var i skolan idag efter skolan mötte jag upp Emma då vi åkte till stan så jag fick köpt ett par skor och strumpbyxor och hon en klänning och ett kort. Efter det åkte jag och träna, Emma hann inte för hon skulle baka kaka och äta sen skulle hon till teatern, lika bra eftersom jag vill träna i en timma iallafall, sen skulle jag sola och det finns bara en sol. Kom iallafall hem vi 20-tiden vrål hungrig eftersom jag inte ätit sedan 11 tiden och jag hade tränat.
Jag kom på en underbar ide idag jag ska tatuera mig, typ runt nacke området har inte bestämt än och det ska stå "Life Is Beautiful"  det är nog den underbaraste lilla låten och det lilla citatet är så rätt men aa det är långt kvart till 18 så har lite tid kvar, men det hade vart coolt. Eller?? Vill iallafall tatuera in nåt och det är det ända vettiga just nu.

Knicking on heavens door-Gun's n roses

Jag är väldigt trött så ska gå och lägga mig men denna låten! =D
Me like it! Har faktiskt inte lyssnat så mycket på Gun's n roses, men dom kommer till Sverige i sommar vore ändå kul eftersom dom kommer till Sweden Rock!

You gotta laugh when you’re the joke!

Jo, jag är trött skulle nog kunna somna stående om det vore så. Nu ska jag ändra tillbaka mina tider till normala (som om jag skulle lyckas med tanke på lov.)
Sitter och diggar till musik samtidigt som jag sitter och kollar på mig själv höhö. Idag har jag köpt ett par jeans shorts och äntligen en klänning, det tog änna lång tid.
Har iallafall vart i skolan efter skolan tränade jag och sedan var det iväg till stan och leta i butiker är väldigt nöjd över att jag hittade jeans shortsen dom kostade bara 100kr men ska kan kanske ta och testa dom. ;)
Jag vill se en film men dom filmerna jag har är inte tillräckligt coola, jag vill se en Rock film höhö.
Just nu ser det ut som om vi kommer att köpa ett hus lite kul faktiskt!

Brown sugar-The Rolling stones

Kom och tänka på det om man åker in i ett jävla handtag med ögat, borde inte det göra ganska ont??!!
Asså va okänslig man var när man var liten vill också vara orädd och kunna ramla och slå mig jätte jätte mycket. Okej nu börjar mitt nya liv: "Frukta inget!" ibland kan det var nyttigt att slå sig gul och blå, om man gör det själv och inte blir blå slagen av en jävla idiot.
Shit tittade igenom vad för musik jag lagt upp och et har vart från Thåström, Imperiet, Ebba till pippi till Toto, cher, Patrick Swayze, Queen, Bowie, aa what ever nu är det nästan bara Mötley, Skid row, Sixx:AM och nu hade jag tänkt och ta en klassiker nämligen:
När jag ändå är inne på knark perioden;) Nä jävligt bra låt och ska snart (efter nikkis bok) börja läsa deras saga kan bli lite intressat tror jag.

Äventyret in i handtaget!

Idag har vi vart och åkt skridskor med klassen (på gympan) det var kul vi stannade i 2 timmer vilket resulterade till att mina fötter hade svullnat av kramp när jag tog av mig skridskorna, det var lite äckligt faktiskt. Efter det hann jag inte mycket mer än att åka hem och titta på hus. Hus va as fint, ligger i Hästevik, en plans hus, nära havet, långt från bussen, granne med militär området (skog), fint hus, gult hus, fint kök, får bygga lite rum, göra om väggar och golv, aa det var väl det antar jag aa det var så fint att dom ska bjuda lite på det imorgon tror det ligger på lite över 3 miljoner.
Stackars Emma hon är blå på sitt ögonbryn för hon krockade med Axel tydligen, det sa hon när vi kom ut med jag lyssnade inte för jag var för upptagen med att säga att mina fötter hade svullnat upp.
Haha minns när jag fick en blåtira, jag ramlade på ett rep så jag ramlade in i ett handtag. På ögonbrynet fick jag en stor jävla kula (kändes som en putte kula) so var blå, så jag gick lugnt till handfatet och sköljde med kallt vatten sen ringde jag mamma, lite sådär halvt chockad. Dagen efter var mitt öga blått men jag tyckte det var lite coolt. xD
Asså det är så typiskt att ta allt lugnt och inte gripas av panik, helt då för då va jag fan värre, sen tyckte jag det var pinsamt men det fixa sig fick väl ha ett blått öga i en vecka sen gick det över till lila och sen gult. Nästan så att det är värt att gör det igen för jag tycker det är coolt. Höhö eller lite. =P
Sen kom jag ihåg närjag och Erica cyklade till träningen en gång och hon kom med ett gult-lila öga och sa att hon hade fallit in i kylskåpet men i själva verket hade hon bara sminkat det så för att se vad alla sa och dom flesta regera.

CRASHDÏET-Falling Rain

Nä nu är jag väldigt trött så ska faktiskt sova jag skiter i mina tankar nu för ag håller på och somna var jag än är!
Satt och läste om Mick Mars fortfarande var ihop med hon som boken slutade med, kom inte fram till nåt.
Men jag läste att han hade skrivit två låtar till detta svenska band, så var tvungen att lyssna och se vilka det var.
Har aldrig hört dom så kan ju inte säga så mycket om dom men jag gillar deras stil och denna låten är bra.

Shut at the devil!

Jag gillar min pappa, för han är ledig imorgon så jag slipper ta med mina skridskor grejor till skolan för han ska lämna dom till mig!
Har vart hos farmor och farfar idag och igår inte så mycket men ändå mysigt, få träffa dom små lite. Haha när vi satt i bilen pekade Oda ut och sa "titta" och jag tittade och såg bara snö, så sött och så sa hon hela tiden. Sen satt vi och väntade på Farmor när hon var inne och handlade och då va hon jätte trött medan August satt och öppnade dörren så det blev svin kallt i bilen, aa små ungar är underbara!
Nu har jag läst klart The dirt och har börjat på Heroin dagboken yay, nu blir det lättare i väskan eftersom den är en pocket. ;)
Hahha satt och lyssnade på "Shut at the devil" med Mötley så frågar pappa vilka det var och jag svarade: Mötley crüe. Då frågar han: vilket band spelar han i. hhahaha hej jag lyssnar på vad du säger xD
Ärligt han är fan 51 fucking jävla år helt jävla sjukt va bra han ser ut!!

Have a good day!!

Jag försöker få ordning på mitt hår genom att platta det. Eftersom det inte har spelat någon roll om jag haft tofs eller så måste jag platta det. Jag har kvar dust it i håret sedan onsdagen och då har jag ändå både duschat om badat shit det sitter verkligen i. Snart kommer nog mamma, eller nu kom hon och sa att vi snart ska åka ska nämligen och titta på Jimmy när han ska spela mot kärra, har ändå inget bättre för mig. Så nu ska jag gå sen ska vi nog till farmor så kommer inte hem fören på söndag eller måndag höhö har funderat på att skita i skolan och bara stanna hemma Helena+ kusinerna är ju här, senast vi träffa dom var på höstlovet, aja ha en bra dag!!

Girl with golden Eyes-Sixx:A.M

Seriöst Jag och Daniela har fan bäst musik smak! Ärligt utan henne hade jag aldrig börkat lyssna på Mötley och det hade vart en skam! Sen hade ju inte haft min kära TH nörd nr1 heller, asså shit va töntiga vi va haha men det gillar vi. ^^<3

Jag tycker han förklarar knarket på ett bra sett om man fattar vinkeln. Alltså tjejen är heroinet (om jag fattat rätt)
Aja mycket bra låt liksom alla andra!
God natt!!

In My head!

Imorse vaknade jag över att Mela ringde och frågade vart jag var, jo jag låg i sängen och sov och klockan var 08.00 och vi började då det var hon som sa det till mig så jag sa till henne att jag kommer om en timma. Då gick jag upp tog några kläder och tog på mig och gick till bussen, tog halv nio bussen.
När jag gick kom jag på en jätte sjuk sak om mig själv vilket jag tänkt på ganska länge faktiskt.
Jo, jag kom på att jag sovit 3 timmar egentligen inte mycket, men för mig var det alldeles för mycket, jag älskar och sova men jag tycker själv inte jag är värd att sova 8 timmar som man ska sova, jag tänker bara att det finns folk som svälter varje dag och själv sover jag äter och lever gott.
Och det jag har plockat bort i mitt liv är att sova just för att plåga mig själv, för min kropp tål egentligen inte att sova så lite, min kropp är gjort för att sova mycket. Jag är döds trött hela tiden men jag är inte värd att sova. Förra veckan gick jag och la mig halv 2-3 men denna veckan har det blivit 4-halv 4  vilket har innebärt 2-3 timmar sömn och sånt tål inte jag och det vet jag ändå fortsätter jag.
Jag vet att jag måste ändra på det men jag vill inte jag är inte värd det. Saken är den att jag trycker ner mig själv HELA tiden, om det är någon som får en att må dåligt är det än själv.
Sen tycker jag att jag inte är värd att må bra utan jag ska må så dåligt som möjligt, jag är in snurrad i mina tankar som är helt sjuka men jag kan inte komma från dom eftersom jag tänkt så om mig själv i halva mitt liv, kanske inte så mycket som nu men det har alltid funnits där.
Egentligen borde man gå och prata med någon men jag är inte värd det för jag har inga problem, dom enda problem jag har är mina föräldrar men vad har dom gjort??
Jo, dom slutade gilla varandra flyttade isär och skaffade nya personer som får dom att må bra, jag är glad över att se mina föräldrar glada så inget där heller. Det ända problemet är väl att jag känner mig patetisk, ensam, sen har jag tryckt ner mig själv så mycket att jag inte vill bry mig om mig själv lika mycket som man kanske borde. Det är ju bara och se min attityd till allt vilket är: Det löser sig nog. Oftast gör det det och det är väl tur det men, medan andra stressar upp sig inför prov och skolan skiter jag i allt jag orkar inte bry mig för jag tycker själv att jag inte har någon framtid, och tror faktiskt att jag kommer dö ung genom att jag tar självmord eller blir misshandlad eller nåt. seriöst så tror jag det vissa stunder hemskt men men.
Jag är rädd för att bli lämnad ensam utan någon som stöttar mig, jag är rädd för att jag ska krypa in i ett hål, är rädd för att inte längre bry mig om något och bli helt fuckt up. Jag har ångest varje dag för mig själv hatar hur jag beter mig, hatar mitt utseende hatar allt som ha med mig att göra jag skäms över mig själv. Därför har jag krupit in i en dator värld där jag kan lyssna på bra musik och läsa bok vara med mig själv, är väldigt orolig över min framtid, kommer jag någonsin skaffa familj??
Oj det handlar verkligen om mig men jag ville få det ur mig ville att folk ska veta hur jag tänker och ser på saker. Men jag kan ju inte klaga på mina vänner eftersom dom är underbara. Det är mig det är problem på jag tror helt enkelt inte på mig själv och har ganska dåligt självförtroende. Vilket jag alltid haft men ju äldre man blir desto mer inser man att det inte är bra och plågar sig själv!

Heroin Diarie

Idag köpte jag Nikki Sixx Heroin dagbok, var tvungen har blivit så beroende av att få läsa den att jag köpte den, tror det är en av den första boken jag någonsin köpt. Iallafall hann jag inte hem idag eller nästan hoppa av vid min hållplats men mamma kom och hämta mig där så vi åkte till Mormor och Morfar direkt. På vägen dit visade jag Jimmy den boken jag köpt och han frågade om han fick läsa lite på The Dirt och det fick han, Antar att han blivit ganska nyfiken på vad det är att jag blivit en sån bok mal sen har jag läst lite för han. Han verkar tycka den är bra och vill läsa lite när vi kom hem men vi satt vi tv:n sen orka han inte, men det är en fängslande bok från först början så fattar att han vill läsa. Åå längtar tills jag får läsa den dagboken och det är inte långt kvar shit är skit stolt faktiskt det är ca. 40 sidor kvar och detta har jag läst på typ en vecka har ALDRIG läst så mycket in my hole fucking life!
Hahah mor mor gav mig någon bok idag som var om kärlek och sånt, så säger Daniel nä inget för Johanna för hon läser bara om knark. Haha vilka fördomar dom har, Mamma bah: Johanna du kanske borde bli tullare. Just för at jag läser om Rock stjärnor som har lidit under sin karriär, alltså det finns inget mer intressantare men tror jag gillar det p.g.a att det inte händer nåt spännande i mitt liv och då hoppas någonstans att man ska känna sig mer okej om man läser om sånt, men det leder till att man känner sig mer patetisk för att det ännu inte hänt nått. Alltså jag är glad över att jag är uppvuxen här men om man läser om Sixx's uppväxt vill man verkligen att det kunde hänt lite mer att det var okej att drick så man däcka, kunde ta lite koks, inte för att jag vill det men någonstans tycker jag det är "coolt" och vill det. Okej detta lät lite mysko ahha låter väldigt desperat men ni fattar jag har ett tråkigt liv så jag läser om folk som haft ett liv att leva typ.

Life is Beautiful-Sixx:A.M

Shit vilken jävla bra låt ärligt sång rösten gaah!! Blir galen vill Läsa boken!!!!
Asså denna låten får en att nästa börja gråta med tanke på att denär skriven till Nikkis Heroin Diaire som handlar om det året Nikki var mest inne i Heroinet, han skrev dagbok under det året. ud vad jag vill läsa den har bara lite mindre än 100 sidor kvar på The Dirt som handlar om deras liv och karriär. Asså ärligt får rysningar av låten allt dom snygga på scenen, rösten, texten, Historien, Gitarr spelat o.s.v.

Just open your eyes and see that.....

....Life is Beautiful! Shit Nikki Sixx är grym, Tommy är ckså grym, Vince också och Mick med alltså Mötley Crüe är grymma! Sitter och lyssnar på Sixx:A.M, shit han röst helt jävla fucking underbar! Har inte gjort något än att vart i skolan och tränat idag,  jo jag solade även och såg att jag var helt röd i ansiktet vet inte om det va p.g.a av solningen men det skulle inte förvåna mig.
Hmm tänkte att jag skulle dygna men det var inte så kul så funderar på att sova, ska upp vid halv 6 igen men ändå.
Hahha kom just på en sak Tommy Lee lär ju inte gilla att ha på sig en tröja, det är inte ofta han har det på bilder och sånt.  Sen vill jag skriva att Nikki är jävligt cool.
Sen satte jag nagel borttagnings flaskan på datorn, när jag lyfte på den hade det runnit ner och typ "bränt" bort lite färg förr när jag skrapa lite blev det svart istället för silver färgat.

SIXX:A.M. Accidents Can Happen

Asså Nikki Sixx har verkligen inte haft ett lätt liv, och det är en stor del till att han började med droger. Sen slutade ju aldrig hans mamma att festa vilket ledde till att han blev ett problem barn typ aja en sak ledde till en annan och så fortsatte det, När han var 17 startade han Mötley Crüe tillsammans med Tommy. Då hade han vart missbrukare i 10 år redan rätt hemskt. Men det var inte fören girls, girls, girls turnen  som han blev riktigt beroende av Heroin han hade avvänt det ganska ofta. Under tiden skrev han en dag dom som finns på bok (som jag vill läsa) och till den boken gjore dom en cd, och Nikki startade ett band som kallade sig Sixx:A.M
och dom låtarna är grymt bra!
Otroligt bra och ett helt annat sound än Mötley sen är gitarristen grymt snygg! =D

Skylar's song-Vince Neil

Åå fy fan! Igår/idag satt jag och läste ur boken och jag hade kommit till kapitlet då Vince dotter dör i cancer, det var ett ganska långt kapitel och mycket sorgligt, jag satt nog och grät hela kapitlet om det inte var för att jag tyckte synd om dom var det glädje tårar och lite sånt. När Vince berättar att det var den ända personen han någonsin har älskat, efter hennes död skyller han på sig själv, han börjar dricka otroligt mycket. Han går under helt enkelt tills han får hjälp. Kan själv inte tänka mig känslan av att förlora ett barn eller en förälder eller någon man älska, eftersom jag aldrig vart på en begravning i hela mitt liv och jag antar att jag har tur som aldrig vart på en.
Aja 2004 kom en låt Vince skrev till sin dotter.
Om ni inte hör texten riktigt (vilket jag inte gjorde) så klicka HÄR

Hej mitt vinter land........

nu är du här......!
Alla klagar på snön börjar bli jävligt trött på det, jag älskar snön och är superduper glad över att äntligen ha en riktigt vinter, äntligen snöar det, äntligen kan man njuta av den fina miljön, äntligen kan man åka pulka tills man tröttna och går in och drick varm choklad, äntligen slipper vi höra allt jävla tjöt om global uppvärmning, äntligen fick vi snö på jul, äntligen har man en anledning att komma försent till skolan (Bussen kom försent (vilket den inte brukar)).
Asså fattar inte varför folk är trötta på den underbart fina snön det kunde lika väl regnat och regn är det inte många som gillar, nästa vinter vi kanske får höra allt jävla tjöt om global uppvärmning njut medan vi slipper höra skiten.
Och nu snöar det ännu mer och Johanna är lycklig!!!! =D
Den snö gubben gjorde jag och Jimmy på annadagjul
Rätt coolt ändå det går inta att slå sönder den.
Före                                                            Efter

Dr.feelgood-Mötley Crüe

Vincent visa mig en jätte cool webbläsare som tydligen skulle gå snabbare och det gör den sen är det större fönster och det gillar vi. Nu har jag till och med rättstavning och det lär ju behövas.
Nä tänkte ta en sista låt sen är det dags för mig och hoppa i säng och läsa.
Idag har jag tränat, skottat, tagit ut pengar, fixat tillbaka msn till min kära dator så nu är jag glad!

Me, myself and I

Jag tittade igenom mina webbkamera bilder och hitta rätt många, det är inte så många jag är seriös på eller aa några men ändå.





Dom två senaste var från nu, okej jag gillar min "Tåhström hatt" för den påminer om Mötley oxå men den för blir min "Thåström hatt". Oj va seriös man kan vara -.- xP


2000m

Tror jag har suttit och plattat håret i 20 min nu, okej det dåg förjävligt ut det hade lockat sig och såg risigt ut så jag tog fram plattången. Asså om jag inte suttit framför en spelgel hade jag antagligen satt upp håret ( det står en spelgen på mitt skriv bord så ser mig själv hela tiden lite störande). 
Idag har jag även simmat 2000m, det var det jag hann på 1 timma, tänkte stanna vi 1400m men det kändes så onödigt när det bara var 600m till 2000m.  
Okej nu har jag lagt plattången på golvet men satt säkert och platta i en timma.
När jag skulle gå (och träna) blev jag sugen på att lyssna  på Ebba grön, det berodde nog på att jag hade på mig min Thåström kärlek är för dom tröja, men vill ha lite fart på musiken så då fick det bli Ebba blandat med skid row det som fattades var Mötley men har inte dom på mobilen det är bärför jag sitter uppe sålänge för att jag lyssnar på dom!


Glam rock!

Åå jag vill visa alla låtar på min blogg som Mötley crüe har gjort, men jag vet att det kanske blir lite tjötigt om man inte gillar dom men vem gillar inte Mötley crüe?? ;)
Hahaha Otto gillar dom iallafall, eller har lärt sig eftersom jag tvingar honom att lyssna när han sitter inne i buren.
Ialla fall är klockan halv 12 och jag har inte kommit iväg än så det var som jag trodde men ska åka iväg och ta ut pengar, träna, sola och köpa kläning vilken ordning jag gör det i spelar ingen roll men det är dagen planer.

Mamma kom till mig och frågade om jag ville ha kaffe så jag satte mig och åt oj två mackor med henne alltid trevligt och prata med mamma tycker jag. 

Kom just på en konstig ide att jag vill färga håret svart och ha lite glam rock frisyr ahah, tycker det är det coolaste som finns och dom som har det respekterar jag verkligen! 
Fan, man skulle levt på 80-talet men tyvär föddes man på 90-talet aja nu ska jag ta och klä på mig, känner att jag kaffet börjar verka på mig nu för jag kan inte sitta still (konstigt det brukar inte ha någon påverkan på mig men sdär ser man, kanske kommer när man är trött somnade inte fören 3 igår). 


Är dit inte coolt eller??
Skit snygga! Denna bilden är nog tagen under "shut at the devil" tiden.

You're all I need-Mötley Crüe

Shit hörde just denna låten och fasnade för den, var tvungen att kolla på Youtube.
Det fanns en video och den är ju hemsk. Det ska stå i början att det är en sann historia och att vissa klipp är utagna ur nyheterna. Det fanns ingen annan än denna men det är text, och det är bra för jag tycker det är svårt att höra alla ord han sjunger, men hans röst är bra och han är snygg Vince asså. :P


Vakna lite sent!

Oj missa visst matte lektionen. Jag hade satt klockan på fem olika tider men orka inte gå upp och jag sätter aldrig klockan på snooz om jag inte råkar, så när jag vakna till lite för att titta klockan var den 09.10 och det är då jag börjar. Men ingen stress här inte utan jag går upp lungt, går till datorn och sätter på den och sjukanmäler mig. Det var faktiskt första gången denna terminen, sen gillar jag inte matten heller, inga roliga personer och matta=bläää näsan varje tisdag är jag irriterad när jag går däifrån så det betyder bara en sak, jag gillar inte matte.

Jag hade tänkt och skolka idag men tänkte att det inte var någon ide. Nu kan jag iallafall åka och träna tidigare (vilket kommer bi samma tid som det hade vart om jag inte skolkade) sen ska jag in till stan och titta kläning.

Mick Mars!

Hihih satt och tittade på youtube förut och kom fram till L.A ink och det avsnitten då Nikki tattoerar in Mick på sitt ben. Asså shit grät typ när Nikki visade den för Mick, för han visste nämligen inget. Hahah asså jag diggar Tommy starkt fyfan han verkar lite kul faktiskt.
Nä ska snart lägga mig i sängen och läsa lite bok (Snart brukar vara si sådär 1 timma eller nåt höh) sen sova, och imorgon ska jag åka till skolan och ha matte sedan ska jag träna och sola heheh, jag hoppas bara dom har fixat bassängerna men det hoppas jag verkligen för annars stämmer jag dom (eller inte).


Mick är väldigt cool tycker jag, och om jag inte minns fel är han med  på Gitarr hero p.g.a hans stil.
Att han ser så stel ut är p.g.a en ben sjukdom som han fick reda på när han var 19 år, och med åren har han krympt ihop. Det var också en anledning till att han drack så mycket (alltså så mycket att han svulnade upp) alltså att han slapp smärtan för han kan inte vrida på sitt huvud!

Lägenhet

OMFG!!! Jag vill flytta!!!
Synd bara att man inte har råd heheh. Denna lägen heten här vill jag flytta till sådet så. Satt och kollade i bostad som kom med GP och så såg jag lägenheten och jag blev kär. Vindsvåning är min dröm, Helena bodde på vids våning i oslo som låg centralt och vindvåning den var jätte mysig men det fanns ingen balkong så på sommaren gock som upp på taket och sola.
Aa denna lägenheten jag vill ha hööh, ligger vid heden-lorensberg så det är ju världens läge!

I'm singning!!

Hihiih jag är bäst på att sjunga!!

Stog och stekte ägg förut och då satt otto på axeln, vi sjung tillsammans eller jag sjung han såg rädd ut.
Iallfall när jag stekte försökte han gå ner till stekpannan, hihi tror han vill bli stekt höhöh. Efter jag stket klart ville han int äta ägg så jag vifta den mot han men nej inget ägg här inte.

Sen vill jag bara meddela att Mötley crüe is tha shit!!!<3

Har jag nåt mer att skriva?? Jo hann träna 20 min idag fär sen kulle dom stänga av dom p.g.a. att en pump gått sönder sånt gillar vi starkt!!
Oj och på fredag är det bara en månad kvar till Tokio Hotel aaaaa shit har fan väntat 3 år på en konsert och u kommer dom när man tröttnat, but anyway they are coming and i'm gonna see Tokio Hotel!!!! 


Hihihi kolla va jag hittade!
Asså kom och tänka på att han är en sån man alla vill ha alltså: han verket sprallig, snäll och sen har han vart tillsammans med samma tjej sedan 86 och han är rockstärna aa åå snygg är han oxå gillar killar som är halv nakna och har skin byxor! ^^


Same ol' situation-Mötley crüe

Kanske borde man sova klockan är ju ändå kvart i 3 men det är för bra musik!!! :(
Hahah såg en dokumentär förut (på Youtube) som hette I married..... Sebastian bach, asså jag älskar den mannen seriöst! han har varit ihop med sin fru sen 86 och 89 slog han igenom med skid row vilket betyder mycket fuckt up girls. Men dom har vart ihop, asså då är man stark som person och i kärleken. Aja han verkar ha världens goaste personlighet iallafall, sånna män gillar vi! ;)

Nä kanske ska sova nu komer vara halvt död imorgon men jag har ingen annan att skylla än mig själv. :P
Nä vi avslutar med en god natt (Eller god morgon xD)  sång.



Hihih gillar kepsen som Nikki hade från början och sen vince. Sen så har vi ju Tommys välkända trumsolo i luften. hihiih. God natt!!

Rattlesnake shake

Men lol satt och lyssnade på Mötley då jag såg en låt som hetter Rattlesnake shake, då minns jag att jag hade sett den låt titel på ett annat band och det bandet heter Skid row! Hahhah herregud så jag a tvungen att titta om dom hade gjort en cover på Mötleys men enligt wikipedia har dom inte det. Sen såg jag att Aeronsmith hade skrivit en som också hetter det och det är inte heller en cover. Aja avgör vilken som är bäst!


Mötley Crüe

Skid row (tyvärr fanns det ingen men Sebastian Bach istället var det bara men sångaren innan han :/ synd för den är bättre med Bach ör han har underbar röst)

RSS 2.0