Bra och dåligt

Min tumme upp blir..... Drama filmer!
Herre gud nu låter jag deprimerad men gud vad jag älskar filmer man kan gråta till.
Man är inne i olika perioder som komedi, skräck, drama, romatisk, thriller  you name it. Och just nu vill jag se drama filmer. Sen kan man gråta ut lite när man ändå håller på, då har man ju en anledning. ;)

Tummen ner idag blir........Dessa jävla bränn maneter!
Igår var vi och badade klockan var runt tio på kvällen, jag och Jimmy simmade ut lite längre efter att varit inne vid viken och blivit skrämda av alla krabbor. När vi var längre ut skulle jag vända mig på mage eller nåt och när jag sträcker ut armen, är det världens största bärnnis där och jag bränner nedre delen av armen, Aj!!! Dom är riktigt irreterande det är dom.

                                                 

P.s I love you!

Idag har jag sett "P.s I love you!" Och den var väldigt bra jag vet inte hur många gånger jag grät, men mer än 3 iallafall den var väldigt rörande. Jag har tittat på mobil och har bestämt mig för att jag ska köpa W995 om det inte kommer ut en ännu nyare i den stilen. När vi stog ch tittade på den kändes det rätt att köpa den. Daniel köpte typ samsung jet eller nåt den kommer ut i butikerna imorgon. Pappa har sina små kontakter. ;)

                                             

Sommaren har sina små fördelar,

and I love it! 
Nu är jag hemma eller har vart hemma väldigt långe men jag är hemma i bloggen (ää kan man säga så??) ni fattar nog.
När jag kom hem åt jag mat medans jag satt och tittade på "The nootbook", gud vad jag älskar den filmen. Är det inte underbart att bara sätta sig framför datorn med mat i handen och sätta på en film! Har gjort det två dagar i rad nu, igår såg jag "Bride wars" medans jag åt pannkakor och drack kaffe, efter filmen kände jag att jag var tvungen att gå ut och sola. Dock kunde jag inte ligga så länge på madrassen (som vi lagt ut på gräset) efter som att det var så otroligt varmt så jag gick runt lite undrade vad jag skulle göra sen ringde jag Hanna. När jag kom till Hanna solade vi och pratade vilket var väldigt mysigt. Efter att jag gått hem och ätit och suttit framför datorn tills klockan var tio ungefär kom pappa hem och vi åkte ner och badade, det var jätte varmt och pappa doppade sig efter ett tag. Jag ska nog tvinga ner Jimmy nu eller tvinga mer fråga. ;)


Det här är bilder från Wilmas lilla maskerad vi skulle föreställa fotbolls hulliganer och Elle våran maskot.

Kolla vad söt Elle är på sitt kort ( Till Elle: förlåt vet att jag inte fick men du var så söt //Johanna)
Wilmas mamma tvinga mig sitta still så det gjorde jag fast sen kom Emma! =P

Och ja den är bra

Nu sitter jag och kollar på "when a man loves a woman" den verkar faktiskt väldigt bra så den ska jag se på.
Det har varit en väldigt skön dag idag jag har bara suttit ute och solat, tänkte bada men orkade aldrig det sen gjorde jag och farmor pizza.
Har läst både tidningen och min bok som nu är slut läst så imorgon ska jag läsa manga och bara njuta av att det är sol och varmt och helg aa kan det bli bättre?
Imorgon ska jag göra det samma frågan är bara om jag ska bada kanske får se. ;)

Mycket vacker solbränna va :P från turkiet hehe.
Man ser det inte så mycket men jag är vit under ögonen
efter mina sol glasögon.

Britney, madonna och Michael Jackson

Asså jag tror inte det är så många som verkligen fattar att Michael jackson är död.
Jag satt och läste GT som hade 14sidor om han och hans död, det finns t. ex en sida om vad alla sjärnor sagt om honom och jag satt verkligen och grät när jag läste det. Han hade tydligen sagt att han ville dö som Elvis och det gjorde han. Michael var tydligen ett stort fan av honom. Det är hemskt iallafall.
Men om det blev så stort nu när han dog hur stort kommer det inte bli när Britney spears eller madonna dör eftersom att dom är större inom pressen, för varje tidning man köper står det nästan alltid något om Britney eller Madonn.
Aa man undrar ju hur det kommer bli, vill inte ens tänka på det det är så sorligt.

        
Michael Jackson och Britney spears               Madonna och Michael Jackson

Grattis och R.I.P!! :')

Okej idag är det helt självklart vad som är en tume upp och en ner!

Och tummen upp idag blir......... Göteborg!!
Jag är väldigt stolt över att jag bor i Göteborg det är nåt som är säkert, helst på sommaren. På sommaren är Göteborg som bäst, det är mycket aktivetet här. Ja, jag gillar värkligen goa glada Göteborg! Helst idag då det var metal town, Sverige- England, blues festivalen och något mer tror jag.
Sen får jag ju inte glömma och Gratta mamma vilket jag redan gjort via sms men Grattis till mammsen på 48 års dagen!!!<3<3



Och dagens tumme ner eller dagen sorliga historia är ...... såklart om Michael jackson.
Det  är verkligen sorligt som 50 år gammal dog han av hjärt stillestånd  igår torsdag 25/6 då han döds förklarades vid 23 tiden svens tid enligt uppgifter försökte dom återuppliva honom i ambulansen påväg till sjukhuset men efter 3 tillamr ungefär dödsförklarades han.
Aa det är hemskt men alla dör till och med sjärnorna även om man inte tror det, men han kommer att leva klar via musiken, han kallades ju "The king of pop". "The king och rock n' roll" lever kvar i våra hjärtan ännu även om man inte levt då han fanns. Har aldrig riktigt lyssnat på honom men alla vet  ju vem Michael Jackson är!!


 R.I.P 1958-2009

En promenad i det gul-blåa

Gud vad jag älskar Göteborg!! Helst på sommaren det är så mysigt.
Jag hoppar av vid valand när jag åker hem och därifrån går jag på avenyn och till centralen och det är så mysigt med allt folk. Idag var det extra kul eftersom att Sverig spelade mot England idag så hela avenyn var helt gul, blå och det var ingen som blev kallad rasist, för man är ju inte rasist om man går med Sverige tröja eller hur?!
Jag såg iallafall hela matchen på tv idag pappa kunde tyvärr inte få tag på biljetter, men jag nöjde mig iallafall. Det var en bra match iförsta perioden låg dom under med 3-0 och i andra blev det 3-3 och dom var väldigt nära och vinna hela tiden. Men det sluta med att det blev straffar och tyvärr mycket otur förlorade Sverige men jag älskar matchen det var den bästa match jag sett på mycket länge. Mycket bättre än det riktiga landslaget så go U21!!
                            


                                 

Good and bad

Okej jag har gått lite på stan idag men blev en snabb sväng har ju inga pengar. Men på en sån snab sväng hinner man tänka väldigt mycket eller iallafall jag.

Tummen upp idag blir.........(Trum virvel)..........Rean!!
Vem gillar inte rea kan ju räcka upp en hand!
Tror inte det är någon nu är det perfekt med rean bara dom kunde hålla den lite till eller iallafall tills på tisdag då studiebidraget kommer det gillar vi. Men saken är den att det är rea i varje butik man går förbi och det är stor rea  och det borde dom ha oftare.

Tummen ner för........Sura tanter!
Okej har inte stött på någon idag men är inte det det värsta som finns?? Sura tant jävlar som drar alla ungdomar över en kant alltså att man snattar eller är otrevlig, och man kan ju inte vara otrevlig tillbaks för då blir dom arga sen ska man ju ha respekt för dom äldre. Men borde inte dom ha mer respekt för oss eftersom att det är vi som är framtiden??
När jag är trött kan jag gå och titta på folk som ser sura ut och tänka väldigt elaka saker om personen och då ser man ju inte så trevlig ut själv så man ska inte säga nåt. =P


Skulle ni vilja ha mig som frmärke?? =P

Det var ju lite dumt =P

Oj vad jag är trött! Det är sån trötthet som benen bara viker sig så fort man reser sig.
Men antar att det inte är så konstigt har jobbat från 8.00-16.30 och vi har suttis ute ganska mycket och av solen blir man otroligt trött av, och så fort det blir varmt ute slutar jag dricka vilket inte är bra har till och med fått huvudvärk så tog en tablett. När jag var mindre tvingade mamma mig att drick för att jag inte skulle få solsting tror t.o.m att jag fick det någongång. 
Det var lite roligt för när jag gick på bussen idag tänkte jag att köttbullar, potatis och brunsås hadde vart väldigt gott, är jag kom hem stog farmor i köket och gjorde det och då blev jag väldigt glad och hungrig.
Tappade bort solglasögonen på bussen idagå också jätte bra Johanna men det är bara att köpa nya det var ju inte så att dom var dyra precis.
Nu ska jag se på patrik 1,5 har velat se den länge och nu har jag den äntligen. =D


Nu när det är varmt går jag med sandaler från vagabond som jga gillar väldigt mycket dom är sköna, snygga men jag köpte som för jaa........ 4 årsedan eller nåt det var iallafall senast vi åkte till Italien och det var ett tag sen nu. Jag köpte dom då men gillade dom inte för att jag hade min flipp flops då och det gillade inte mammadet var nog för två år sedan vi köpte dom kom jag på nu.


Och hej på Emma jag är närmast och Emma längst bort eller asså det är inte Emma för det är hennes cykel fast tror ni fatta det hoppas jag iallafall.
"Hon"stog brevid "mig" när jag kom från bussen mysigt^^ 

Upp/ner

Låg igår och tänkte lite och så tänkte jag att jag kanse ska göra en såndär kissie sak alltså tummen upp och ner för det är lätta att komma på nån sån sak lite då och då.

Så min tumme upp idag blir......... Vädret!!
Ja, vem tar inte upp tummen när det är 20 grader varmt, sol och sommarlov. Ja, för dom som inte jobbar då, fast man tjänar ju pengar så det lönar sig sen vill dom gammla också gå ut så färg har man allt fått.
Men det är bara 2 veckor kvar sen börjar sommarlovet på riktigt. Kvälls solen är väldigt härlig eller hur??!

Och min tumme ner blir............ alla bloggare som klagar sä jävla mycket!!
Jag var inne på någon blogg igår kommer inte ihåg vad den heter men hon hade skrivit någon kommentar på Kissies blogg. Och när jag läste kommentaren alltså det var någon typ din utväxt bla bla bla bla barbie aja ni fattar meningen.
Menärligt är inte det jävligt omoget att hålla på och klaga på henne herregud hon är sig själv när ska människan börja förstå att alla man inte är lika??? Aja visst stör man sig på vissa människor men håll det för dig själv då!!

Så det var lite åsikter med i inlägget också lågger inte lite sånt när jag har nåt på hjärtat!!

Samma visa igen ;)

Sitter som igår med datorn i knät och spelar psp2. Just nu sitter Jmmy och hjälper mig har nämligen fasnat på ett ställe men klarade det igår men sparades tydligen inte. Kom just på att mina dagar nu har vart det samma eller idag och igår. Alltså kommer hem pratar lite, äter, pratar njuter av solen, går in och spelar ja men det är otroligt skönt iallafall, imorgon kommer pappa så tror inte det kommer bli samma dagar, om jag ska vara ärlig tror jag det blir mer skrika och sådant.

Har lyssnat ganska mycket på Magnus och brasse idag icg kan ju inte rekomendera att lyssna på dom när du sitter på bussen det blir nämligenlite pinsamt om man sitter och skarattar så som jag gjorde hehemen det var ju inte så att man satt o gapskratta men ändå folk titta. Annars är dom sjukt rolia så om ni känner er deppiga lyssna lite på Magnus och Brasse det är äkta humor.







Lite av min dag

Om jag har fattat det rätt så har det vart väldigt fint väder idag. Och jag har jobbat så man har vart inne halva dagen eller i allafall fram till 14.00 sen gick vi ut och satt där till halv 5 och efter det åkte jag hem kom hem vid halv 6, hade lite kottkrig med Jimmy, sedan var det middag som vi åt ute på gräs mattan (myss!!), sedan pratade jag och mamma lite och sedan var det bok dags, och när solen gick ner åt jag melon och nörda framför psp hehe har man kul så har man ( spelade looney tunes back in action).
 När jag gick ner för att se vad dom tittade på för nått där nere, tänkte att dom tittade på måndags filmen, men nej utan dom såg på en B eller c film från 93, och ja den var rolig tror dock inte den skulle vara rolig.

Jag var tvungen och ladda ner alla tre magnus och brasse skivorna eftersom att jag och mamma siter och pratar om dom lite då och då så blev lite sugen på att höra dom så den ska jag lägga in på mobilen.
Jag och mamma satt och sa det västa utav denna lilla historien  Flygkaptenerna  (kan fortfarande inte lägga in videos här). Det västa var bara att det satt två stycken gubbar framför oss och var väldigt flyg rädda uops!!



Zoo i Gôteborg

Idag har jag och gris 2 vart i slottsskogen och träffat Jonas, birger, anton och några fler.
När vi kom dit såg vi råttor massvis med råttor i skogen så jag och elle stog där som två idioter och tittade på dom, dom juckade typ med varandra haha har man kul så har man.
Sedan gick vi vidare til sälarna, pingvinerna, pelikanerna, sen såg vi ett vilt rå djur, sen kom älgarna, bambi, getter, får sen var det inte så mycket mer djur, förutom grisen som gick bervis mig hela tiden.

Nu på kvällen har vi inte gjort så myacket förutom att sett på en film och aa skit samma vem fan bryr sig. =P



Tuffingar heheh har man kul så har man. (jag gjorde om bilden lite så vi blev lite colare ;))

Glad midsommar!!

GLAD MIDSOMMAR!!!< 3<3

Igår fyllde Gris 3 (Emma) 17 år så jag, Gris 2 (elle), suggan (Hanna), kulitngen (Louise) och birger bagare var hos henne.
EEfter att vi ätit en tårta (som jag köpte till henne), spelade vi singstar och då var inte suggan eller birger bagare där.
Sen bytte vi till rock band och det spelade vi ett tag Gris 3 vågade inte sjunga när Birgare bagare kom så jag fick sjunga själv. :( 
Sen gick vi ner till havet sen hände det inte så mycket mer.
Av mig fick Gris 3 en svampbob tröja den är gul med gröna prickar på och på ryggen är Svampbobs face och på fram sida också precis som en fotbollströja alltså den sitter på sidan. Den är cool iallafall så om ni ser en liten gris med en gul tröja så är det hon. ;)

men om man aska ta och torka håret nu och gå ner till viken kanske. Ska ni hoppa grodorna??:P

Gris 3 och gris 1 ;)<3<3

GRATTIS Emma pemma Gris!!!<3<3<3

Grattis till Emma som fyller hela sjutton år, aa tänka att den lilla grisen har blivit så stor att hon går på gymnasiumet, fyller sjutton och fortfaande lever. Hon har blivit ett år äldre men tror fortfarande att hon är så elak att hon en dag ska ta över världen, aa det är inte lätt men får hoppas att hon blir frisk snart. Dom säger att det kommer biverkningar som att man får ont i handen och det har Emma fått jaja få som sagt hoppas att hon blir frisk. ;)<3<3

Jag tror jag drack förmycket kaffe för min kropp verkligen skakade, det var lit jobbigt men jag hade energi nog för att hålla mig vaken. 
Men nu ska jag till maxi och det om att emma är sjuk var ett skämt fast hon tror hon ska ta över världen heheh. =P 


Grattis Emma pemma gris!!!!<3<3<33<3


Glada nyheter i Tysk musik ;D

Just nu sitter jag och spelar ett spel på facebook medans jag lyssnar på Darins senaste skiva, och måste säga att jag gillar skivan. Det är nya Darin inte den gamla men jag gillade han innan också, ;) okej vet att jag är lite efter med att Darin har släppt en ny skiva men har inte orkat bry mig innan.

B.t.w Tokio Hotel har släppt smakprov på två av sina låtar inte alls långt.
Om jag ska vara ärlig gillar jag inte första för det är inte ens Bill som sjunger utan det är någon tjej, så saknar Bill lite där. Men annars är det ett helt annat sound och jag gillar det och tror att skivan kommer låta bra eller iallafall vad jag hoppas.
Och nu när jag ändå är inne lite på tyska band kan jag ju berätta något som är ganska gammalt men väldigt kul, Cinema bzarre kommer till Sverige och denna gången kommer dom till Stockholm och ..........Göteborg!!!!! Äntligen har dom insett att det är bättre att komma till Göteborg. Dom kommer till sticky fingers 8/10 - 09 kan man bli lyckligare?? Klart man kan men nu är det en liten sak man är glad över.

 

Den lilla turen

Sitter och tittar på Ugley betty nu fast det är slut nu, och Desperate hauswives börjar nu. Sen ska jag ducha och typ sova.

Iallaall i söndag var den lilla grisen Emma hos birger bagare så jag och den lilla grisen Eleonor tog mopparna och åkte till slottsskogen. Det tog ungefär 40 minuter, men vi stannade inte i slottsskogen så länge, för det var kallt och vi var hungriga så vi gick till burger king.
Sedan åkte vi hem, då åkte vi till amhult och hyrde en gammal titanic film altså inte den vanliga som man brukar se, men denna va faktiskt bra. Sedan hade grisen Emma kommit hem från Birger bagare, så då kom hon till mig och vi spelade Singstar när Elle hade gått hem.
Det var den lilla dagen det.;)

Nu är pappa bara för jobbig han står framför mig och dammsuger vilket är väldigt jobbigt om man ser på tv.

Borta?? =P

Jag har verkligen varit borta hela dagen idag. Min moppe ver i slottskogen, jag är så stolt över den, min hjärna har varit i sov och fantisera världen hela kvällen men nu är den tillbaka.
Hittade mina pappren som jag måste ha och det är inte så lätt att hitta pappren eller något annan i mitt rum just nu, det ser ut som ja jag vet inte vad men förjävligt.
Orkar inte berätta min saga nu för jag ska sova nu, har bestämt  att jag ska berätta en saga varje gång jag är men Eller och Emma och då kommen vi heta dom tre små grisarna, okej kommer döpa om alla till djur under sommaren blir liksom lite enklare på det viset, hjärnan jobbar ju inte så mycket nu. ;)

Hydro

Nu sitter jag och lyssnar på patrick isaksson asså Elle påverkar mig verkligen.
Vi ska snart åka på våra mopparna vart får vi se men det ska bli kul. Jag ska vara vid hydro om en kvart så jag ska nog ta och skynda mig lite heheh. jajaj hoppas ni kommer ha en bra dag hejdå!!! =D


dom tre små grisarna

Emma är sjuk och jag behöver fixa mitt linne, det här är sagan om dom fyra små grisarna och en kulting.

Igår var vi hemma och såg på tv Trollkaren vann i talang yay. Just nu sitter jag och lyssnar på ää aa Darin hehe han är faktiskt ganska bra.  I sommar ska vi ju går på Darin men hans musik är faktiskt välfigt bra.
Vid 16.00 ska jag till Wilma och typ fira henne och så sen måste jag städa mitt rum.

Okej det va riktigt o intressant men har inte så mycket att skirva just nu okej det är sommarlov och alla är jätte glada och på måndag börjar jag jobba.
aja ha en bra dag!!

Darin!!! =D=P

Om två dagar börjar sommarlovet, på måndag börjar jag jobba, midsommar till helgen, partille cup, Thåström, kulturkalaset.
Aa det är min sommar hittils iallafall det kommer absolut komma saker imellan så som Norge, grilla massor o.s.v. jag tror n fattar grejen. Det finns inget bärrte än ett oplanetat sommarlov, ja livet är underbart ibland.
Men det jag verkligen vill komma till är att Darin kommer till stan =D okej det lät lite fjortis menDarin kommer till kultur kalaset och det gör Johan plam också. Jag har verkligen lust att se Darin så han vill jag se i sommar.

jag har kört =D

Sommar lovet är påväg och såklrat slutar alla bra pogram på tv som Gossip girl jaja kommer sakna det väldigt mycket så då tänkte jag att jag läser alla böckerna vilken bra ide. Fast problemet är bara att böckerna är så otroligt olika så det blir inte som serien eller serien är inte som böckerna.

Idag har jag vart hos mormor och morfar och som vanligt pratade morfar om gamla tider men denna gången fick han tårar i ögonen, men mamma sa att han har druckit lite innan men ändå lite gulligt.
När vi åkte hem släppte vi av Jimmy hemma sen åke vi till flyg fältet så jag fick köra lite bil, och jag är grym på att köra haha okej trodde det skulle vara läskigare och svårare än vad det var.
Och efter vi kört lite satt jag vid datorn och spelade spel och nu ska jag gå ner och se på en film.


Thåström x3 (snart)

Nu har jag och Bianca biljetter till Thåström i sommar eller vi köpte dom i onsdags då vi först köpte Thåström och sedan gick på hannah montana, det var verkligen kul och få träffas igen.
Det är våran tredje Thåström konsert första var förra sommaren och då var det Thåström + Kent, sen Thåström och nu thåström + anna thernheim (vet kan inte stava).


Thåström kan man inte tröttna på eftersom han gjort så otroligt mycket!



Förra sommaren på Thåström Då hade jag långt hår och Bibbianca kort vi bytte visst frisyr.
Kom ihåg att det var en av dom varmaste dagarna på sommaren och vi höll typ på att dö men det var det absolut värt.
Sakanr mitt långa hår som nu ska jag inte klippa det kotare, iallafall tills jag tröttnar på långt hår. ;)

Men nu ska jag sova så hoppas ni har en bra natt ;) God natt!!

Har man kul så har man, tack så mycket!!

Herregud satt och tittade på bilderna Emma tog på mig och Eleonor när vi satt och tittade på tv ahha vi är verkligen sjuka.
Fast var inte så mycket bilder bara en och två filmer, vi satt nämligen och sjung till hmm patrick isakssom och Darin jaja har man kul så har man. ;)

Vi fixade ett liten "surprise" party åt Eleonor hemma hos Emma då vi åt pizza och glass blandning sen såg vi på national dags firande en liten stund och sedan var det slumbog milioner, den var väldigt bra och man inser hur bortskämd man är  aja livet är inte rättvist.

Imorgon ska vi till mormor en liten stund sen skulle jag och Elle typ ta mopparna till Lindholmen och jag fatta rätt ahha får se hur det går, hon kom ju knappt upp för min backe haha det gick några brivid oss och vi åkte lika snabbt som dom gick, mannen gjorde en rörelse att han skulle p(r)utta av mig. Hoppsan fick kanske inte säga det, om hon ens märkte det, =O ;p


Har man kul så har man, har man humor så har man, gillar man patrick isaksson så gör man ;)
Hahah jag ser ganska koncentrerad ut medans Eller ser galen ut =P<3

        


Mjau ;)

Tjenare tjenare! Msn funkar inte på min dator bajs, Sverige fyller år idag grattis, sist och alra minst August fyller 3 år GRATTIS till lilla plutten.

Har inte så mycket att skriva men gårdagen var trevlig sen var det inte så mycket mer tror jag men tänkte ladda upp lite fjortis bilder på mej och Elle Mjau!!


Vi lite albino av oss men fick inte bort det röda såg bara konstigt ut .Mjau typ ;)
Emma och Birger bagare hehe

Jag och elle hade verkligen kul

You know what I mean xoxo ;)


Tukiet

Äntligen har jag laddat över mina bilder från turkiet och håller på att ladda över dom andra bilderna till ett usb minne men det tar sin lilla tid.

I Turkiet var det underbart det var varmt, sol, god mat aa så som en semester ska vara. Alanya var jätte fint och tror att jag kommer åka dit någon mer gångi i mitt liv kan jag lugnt säga.


Från planet tog många sånna kort mest med mammas eftersom hon har system kamera men det blev cola bilder.



Jag kallade honom pumba =P


Baren i poolen



RSS 2.0