Kisse miss

Maddes tatuering blev jättefin! Hon gjorde en fredsduva i ljusblå och den blev grymt fin!
Iallafall är jag inne på blocket nu och tittar på kattungar, och gud va söta dom är! Ska ringa imorgon vi vill ha en orange katt, men eftersom vi ska till Norge 20 Juli kan vi inte köpa Lasse nu (vet inte vad den ska hata men Lasse får det bli sålänge ;)) Men hitta en på orust och dom är leverans klara i slutet av Juli och det passar perfekt! =D
Såååå Söta!! ^^

Om allt går den vägen vi vill att den ska.

Idag! =D Ska jag med Madde när hon ska tatuera sig, jag vill också men ska bestämma vad jag ska ha och sen ska jag bli 18 år. ;)
Iallafall ska hon ha en freds duva med en ros i näbben på ryggen, tror det kommer bli skit snyggt.
nu ska jag ner till maxi och handla upp mina pengar, haha blev inte av igår för jag och Madde åkte till Askim så nu är min rygg och hela baksida bränd. Men det var mysigt igår vi låg på gräset med jordgubbar, gifflar och varsin tidning.
När jag skulle hem var kanske inte lika mysigt för så började det spö regna sen gick inte 26:an.
kanske kommer få se den här mannen i sommar om allt går sin väg! =D Grymt glad!

Trick or treat!

O M G!!!!=O
Jag har precis sett klart en film som heter Trick or treat, den var bra men bara för att det handlade om att en rockstjärna hemsoker en kille, och att Gene Simmons spelade den döda rock stjärnan, och att Ozzy osbourne va med. Men vet du vem Ozzy spelade?! Seriöst fick söka upp det på internet för kunde inte minnas att han var med i filmen. Iallafall spelade han en töntig gubbe på tv som pratade om hur dom måste stoppa rocken, jo denna filmen är inspelad 1986 då rocken var riktig rock och var förjävlig och underbar, då det var okej med droger och alkohol och riktig musik! Detta var doch inte så populärt hos många föräldrar så Rocken blev som religionen alltså ett hat eller att man älskade och avgudade rocken!
Rocken på den tiden var en livstil!


När man ser filmen tänker man inte på att det är ozzy men nu ser man det.;)


Fotboll och heldag hos Emma!

Har vart på konstigt humör idag känns det som men men.
I förrgår fyllde mamma år och det firade hon med lite middag bara inget mer, mamma gillar inte stora fester, hon är lite originell av sig. Men det var bara mormor och morfar där. Efter några timmar gick jag till Emma där vi såg på film och hade mysigt, vi såg faktiskt på två filmer så det var kul hehe.
Igår var det bara fotboll, gick till Emma precis innan 16.00 matchen och den vann Tyskland med 4-1 mot England, det gillar vi! ;)
Efter den matchen var det några timar till nästa så vi såg en film och efter det spela de jag och Cecilia Star Wars! =D det var änna längesen måste jag säga.
Det blev helt enkelt en hel dag hos Emma.
Idag verkar det som att det blir Lotta på Liseberg sen ska jag åka till Maxi och vara lite social med mina pengar, sedan ska jag fan sola!!
Tycker denna bilden är otroligt gullig på Emma och Birger som föresten hade sin årsdag på midsommar, midsommar var väldigt trevligt!=)

Det var längesen!

Ligger i min säng och lyssnar på musik men inte vilken som helst. :-o det är så att jag är på konstigt humör idag så jag lyssnar på tokio hotel! Och det var inte fören jag satte på love is dead som jag insåg hur mycket jag saknar allt, det var mycket lättare då. Det var då man höll något mycket hårt om hjärtat tokio hotel, behövde inte vara orolig över framtiden, kände mig inte lika vilsen som jag gör ganska ofta, för om jag gjorde det lyssnade jag på tokio hotel! Det är sjukt hur mycket musik förändrar än, hur mycket man påverkas som lyssnare. Om jag hade kunnat spela eller sjunga hade jag vart jätte stolt över mina fans, men jag hoppas artisterna tänker på det. ;) hade kunnat skriva i evigheter men tror det blir för långt :-P god natt!

Glad midsommar

Dagens låt är ju helt klart hollywood whore som är några år gammal men ändå. Vem gillar inte låten seriöst den sätter sig på hjärnan och där sitter den och kommer inte ut.
Glad midsommar föresten, fick en liten chock förut med olyckan det är hemskt men idag är det inte sånt man ska tänka på.
Idag blir dit fest med familj och vänner mysig mysigt, ska faktiskt ta och pallra mig in i duschen och sedan åka bort till pappa fast han får köra för mitt vin läcker och det gillar vi inte. Jag som trodde tetra pack va säker men tydligen inte skiten läcker i korken. -.- Visst blir man trött!

Glad midsommar allesammans hoppas ni får det bra! =D



Var glad att du lever och lev det liv du har!

Det är läskigt hur nära döden är.
Det räcker med att man väljer en annan tid, en annan väg eller inte går någonstans, det kan räcka med att man går iväg tidigare eller kommer dit senare det kan vara på marginalen att du klarar dig. Du kan till och med välja att gå en annan väg, åka en annan väg spelar ingen roll, vi alla är nära döden någon gång eller bara från att skada sig svårt.
Det jag vill komma fram till är att det hände en olycka på E6:an och den vägen skulle min bror åkte men den var avstängd då, tänk då om han hade åkt med några andra eller åkt tidigare och åkt den vägen, tänk om han hade vart en av dom som skadades svårt?
Det är läskigt hur många olyckor som händer i trafiken och det är inte så att man kan undvika dom, dom är alltid nära dig.

"Det är jätte många gånger jag har tänkt så, när jag var lite höll jag på att förlora håret men Daniel som var 3 år hann stänga av maskinen och det är såna saker om skrämmer mig, alltså nån sekund till så hade jag vart skallig i hela mitt liv."
Var glad att du lever och lev det liv du har!!



Thank god for Rock!!! <3

Jag tackar gud för rocken tack tack tack!! Efter tre dagar med sån annan musik blir man rätt glad över att rocken finns tack tack TACK!!!
Har vart i Bullaren och i bilen blev jag och min gris helt galna efter som musiken var hög sjung vi med och dansade hehe, men vad hade du förväntat dig? ;)
Det var skönt i onsdags låg vi halva dagen på Sörgård och solade men jag badade mest tror jag. ;)
Aja några trevliga dagar med trevligt sällskap heheh. =D
Sitter nu och lyssnar på detta bandet Izzi stone har aldrig hört dom innan men jag kan ju absolut inte klaga på musiken!

The kill-30 seconds to mars

Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på låten men minst 10 gånger på raken sedan igår natt. Det var så att jag och Elle ställde oss under bron och tjuv lyssnade på 30 seconds to mars och sedan dess har den suttit där och set går inte att får ut den.
Jag vet att låten är gammal men den är hur jävla bra som helst.
Den handlar tydligen om hur man ska kunna komma ifrån sig själv rymma från sina känslor, sin personlighet o.s.v.

I wanna be a fucking billionaire

Jag orkar inte sova ändå är jag så trött att jag håller på att avlida.
kvällen hos Emma var kul mycket många bilder, jag fattar inte varför alla tar kort på mig men antar att jag är så snygg! ;)
Huvudet satt kvar på huvudet och kroppen var kvar men mitt inre alltså mitt psyke vet jag inte vad det tog vägen men det är väl så det ska vara dagen efter.
Jag sov en och en halv timma sen var det att sticka till huset för att "fira" Caroline och det var mysigt, dock höll jag på att somna men men.
Idag har jag och min Gris 2 vart ute och aa vete fan vad vi har gjort men det har vart kul. Känns inte som hon har vart borta i 10 månader men nu inser jag att en sommar utan min Gris 2 hade bara inte funkat! Tack gode gud att hon är tillbaka! <3

Kick in the teeth-Papa roach

Papa roach's nya singel man kan även ladda ner den gratis på deras hemsida men om du villa ha den får du leta fram den själv. ;)
Måste säga att det är en riktigt bra singel, fast gillar bandet otroligt mycket! =D
Nu ska jag gå och stänga den läskiga dörren i hörnet av dörren. Ha det kanon! =)

Congratulations!!!! =D

Yay Grattis till våran älskade Emma som fyller 18år idag!!! Grattis grattis!!!=D<3


Visst är hon snygg!!
frågan är bara vad har du hittat Emma??;)

SUPRISE!!

Jag har haft Scars (papa roach) på hjärnan i väldigt många dagar nu och börjar bli lite störande.
Vi hade överraskningsfest för Elle the gris2 det blev jätte jätte lyckat. Jag åkte till henne vid halv 2 eller nåt och hämtade henne med min moppe, sedan sa jag att vi skulle på fest så vi åkte till mig och gjorde oss i ordning Wilma kom också. Iallafall åkte vi till mig gjorde oss i ordning, sen skulle vi ju ha en anledning att åka till henne och det vara att lämna allt smink och så mycket smart, pappa körde oss dit.
När vi kommer hem till henne går vi alla in och där stod hennes mamma och små pratade med oss sen går vi upp och i trappan nästan helt upp visar dom sig. Det var otroligt lyckat och hon anade inget alls, hon blev arg så hon gick ner men blev glad sen. ;)
Välkommen tillbaka min Gris har saknat dig mycket!!!<3

Who will stop the rain

Iiiih!!! Nu blev jag väldigt glad Vince neil's skiva finns ute på Spotify!!
Har lyssnat på en intervju med han på sixx sense och jag gillar verkligen dom.^^
Imorgon är det sista dagen i skolan eller avslutning äntligen har längtat efter denna dagen i ett år nu hehe eller inte kanske.
Idag var vi på liseberg med klassen och måste säga att det var trevligt!

Rockstar

Rihanna har en låt som heter rockstar 101 där Slash spelar gitarr. Men så tänkte jag är Rihanna en rockstar??
Och kom framtill svaret NEJ hon är en popstar. En rock star är en som sjunger/spelar rock, en som kanske heter Slash eller Nikki sixx eller Mick jagger, Dio, Lemmy, det är rock star!
Inte någon jävla Rihanna.
Jag ogillar henne lite mer efter videon Rockstar eftersom hon klär ut sig till Slash.
Att bli en Rockstar är inte att men sitter i studion och mixar och sedan dansar på scenen rock är när man har trummor, gitarr, bas och sång på scenen som gör allt live så är det!

Jag är bra tralalalaLA:-D

Jag har mot i huvudet. Och det beror på att jag har blåst upp minst 20 ballonger och ätit mycket vingummi, som faktiskt är daniels^^. Nu ser SATC. :-D

Over my head

Jag vill inte plugga, jag är trött, mamma väcker mig 08.00 imorgon och jag börjar kvart i 3 och ska möta Emma inne i stan runt 1, och jag har ont i halsen så kan knappt svälja men gör det iallafall för man kan ju inte vara klen.
Jag vill ha sommarlov!!
Oftast när jag lir på anti humör brukar musiken hjälpa men vilka låtar jo rockballader och det finns inte så många i min lista. Får ta och göra en lista med anti låtar.
Aja ska ta ledig på Onsdag iallafall och på torsdag är det en lektion sen ska jag göra massa pajer. Sen är det Fredag och då blir det bara ett prov sen ska jag fan hem!
Over my head- Drowning pool

Detta pågår nu.......typ

Hej alla mina köra vänner.
Garaget är fyllt med öl och övrig sprit, kylskåpet är fullt av köttfärs, min hals är dum. det spelas väldigt bra musik på Spotify. Detta är vara som händer förtillfället eller nåt.
Tommy Lee är även en väldigt cool man det är han vara sig du vill erkänna det eller inte, för Tommy Lee är förr cool.
Nu blev jag väldigt trött men ska inte sova än eftersom jag har ett schema att skriva. Blää varför ska jag alltid göra allt i sista sekund?!?

RSS 2.0