"If you are not willing to risk the unusual, you will have to settle for the ordinary."

Oj var ett tag sedan jag skrev. Har inte hänt allt för mycket men lite haha.
Om en vecka är jag och Emma lilla på Stena båten för vår andra dag antagligen påväg hem till Sverige, men ärligt talat så vet jag inte.

Kat Von D har förlovat sig med Jesse James ifall någon ville vet. Tycker fortfarande Nikki var bättre men good for them!
Idag har jag äntligen fått tummen ur röven och klippt mig känns jävligt skönt att får bort dom äckliga topparna faktiskt. Någon gång i mitt liv ska jag raka skallen om jag gör det frivilligt eller inte får jag se, men ska raka mig någon gång i framtiden. =)

Det var la gött

Det va la riktigt gött!!
Ja, så kan man faktiskt uttrycka sig om dagens match mot Polen i handbolls VM. Det var en sån jävla grym match att det inte var många misstag. En riktigt jävla grym match, detta behövde dom efter skit matchen mot Argentina. För er som inte bryr er ett piss men blev lite nyfikna nu så vann Sverige mot favorit tippade Polen med 24-21 i ett full  Scandinavium, fan va jag hade velat vara där!


Men va fan är det med Stefan lövgrens strumpor?!? Seriöst mannen klär sig i kostym men vafan strumporna! Idag hade han vit rutiga brandgula strumpor, på Argentina matchen hade han gula strumpor vilket jag faktiskt tog kort på.

"Han må vara en grym handbolls spelare men inte fan skulle jag låta han välja mina strumpor."

Saker som hon gör-Imperiet

Borde kanske sova nu, det ju ju trots allt inte lov längre.
Men ligger så avslappnat i sängen och lyssnar på Thåström. ^^
Ska på handboll imorgon ska bli väldigt kul och se dom live nu när dom vart så bra! =)
Kom ihåg att jag blev helt förälskad i denna låten efter andra gången jag såg han live.
Asså shit han är verkligen ett riktigt musik geni.


Nä, det är fan inte lätt när det är svårt!

Något jag verkligen inte kan sluta tänka på är att jag och Madde ska flytta till sommaren, känns så otroligt overkligt samtidigt som det är spännande och läskigt såklart.
Men är faktiskt väldigt glad att jag ska flytta dit med Madde känns  så rätt på många olika vis, man måste ju trotts allt komma överens för att kunna flytta. ;)
Det är så mycket som kommer hända detta halv år verkligen, först har vi praktik på stena sedan ska vi försöka skaffa jobb, lägenhet, projekt arbetet, ta studenten, Rhodos 5 juni, Iron maiden 1 juli, sedan planerar vi att flytta.
All kommer bli bra men detta är vad jag längtar efter och det kommer jag ta upp fler gånger i bloggen.
Jag och madde
skådar oslo ;)

Take me to the top..... and to the top we go!!

30 years of music....... and still going strong
Om ni inte vet det redan så fyller Mötley Crüe 30 år idag! Grattis till dom.





To mutch energi, so little to do!

Oj ibland är fan inte livet lätt asså. Kom hem med världens överskottsenergi men den börjar försvinna nu.
Ska till Norge imorgon ser jätte mycket fram emot det var så längesen jag var där på riktigt, sen ska jag dit med Madde och det ska bli spännande hur hon reagerar på Oslo, hoppas det är bra men klart man kan inte reagera dåligt. ;)
August var så söt han skulle spela fia med knuff med oss när vi kom dit, men vi kommer dit så sent så får göra det en annan dag.
Idag gick svullnaden ner på tungan, vilket är rätt skönt men nu är staven lite för stor men antar att jag får leva med det i två veckor till. ;)
I'm trying to do the kiss thing haha

Royal underground

Såg Royal underground nya collection (Nikki sixx's "klädmärke"). Blev faktiskt lite kär i jackan, kläningen och jävlar den toppen va grymt snygg.
Men har inte såna pengar så får skippa det, annars hade den jackan passat bra till våren, men tror jag ska ta och köpa en skinn jacka då. =)

Klicka Här för att komma till sidan ( kan inte ta bilderna) Jag menar såklart allt på första sidan men det andra var också snyggt. =)
Jesus va snygg Nikki är!

Rolling stones-Let it loose

Blir alltid berörd av denna låten, Mick har verkligen perfekta rösten.
Vet inte vad jag ska skriva men lyssna helt underbar, grym låt av grymt band från grym platta! ;)
Men början gör mycket i låten ååå bara lyssna  så underbar är den!!! =)
"Vill antingen begravas till denna eller Following the river! Men vet inte hopas det är ett tag kvar tills jag dör! ;)"

"I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want."

Hah bara för att alla andra börjar skolan idag gör inte jag det. Har ledig på onsdag, torsdag (tar jag ledigt *host* sjuk) och sist men inte minst fredag jag och Madde ska festa till det i Oslo.
Klockan är snart 4.00 och jag är inte ens trött leker lite med kulan jag har på tungan och lyssnar på WASP, Yes I like my life!
Kom på att jag måste ta ledigt nästa tisdag för då blir det handboll och min dag ser ut så att jag går till 22.00 så tror jag skippar den dagen.
Imorgon tror jag ska rensa på mina väggar och i min bok hylla märkte att det inte är den vackraste just nu, men vad gör det flyttar ju ändå snart. ;)
Nej har  ingen jag kan prata med alla sover ju fan tråkigt som fan, funderar oxå på det men musiken är för bra. ^^
Sjukt bra serie borde tittas om man gillar musik brukar titta på den men har missat alla typ men otroligt bra och intressant Alice cooper säger något väldigt kul kommer dock inte ihåg vilket avsnitt.
Nej fan är för trött haha, hjärnan är inte som den borde.

Heavens hung in black - W.A.S.P

Satte mig och kolla på tv förut då jag bläddrade förbi en Sylvester Stallone-film som jag inte sett så den har jag tittat på dom senaste 2 timmarna.
Tror jag blev kär pånytt ............. i WASP. Herregud den mannens röst jesus en röst som går rätt till hjärtat och stannar där tills man tröttnar men som alltid kommer tillbaka.
Okej jag är kär, det jobbigaste är att jag är kär i en jävla låt eller snarare Blackies röst, kanske inte är så jobbigt utan mer underbart men samtidigt lite störande. Aja Wasp är ett underbart band med en sångare som har en röst som skär rätt genom hjärtat, och berör djupt!
Det som stör mig är att denna videon på nåt sätt gör så jag får gårhud. Samtidigt som jag sörjer det faktum att jag inte var där och inte kunde. :'(
Aja låten heter Heaven's hung in black om du vill höra den i bättre ljud. Haha tur att det inte var från i år såg jag nu blev gladare! =D
Lovar är seriöst kär!

"It is better to ask some of the questions than know all the answers."

Herregud kan inte förstår att skolan börjar på tisdag!
Är så trött på skolan att jag knappt orkar tänka på den, tur att det bara är mer eller mindre 2 veckor kvar i skolan innan praktiken då. ;)
Har inte gjort nåt idag, vaknade vi 2, gick ner och satte på en film, när filmen var sluta va klockan 4 och jag åt frukost.

Föresten när jag åkte hem från stan i torsdags(fredags) kom jag på en sak som jag har tänk på sedan Augusti.
Jag satt där på bussen och lyssnade på musik, då kommer Chemicals-Creshdiet, och den låten likanar en annan låt som Mörtley Crüe gjort men vilken?!
Men när jag satt där lite halv full så kom jag på det lätt som en plätt och hela jag strålade.=D

När man tänker Mötley Crüe så är det Vinceneil man tänker på så kanske är därför jag inte kommit på det.
BTW. det är typ början som är super duper lika! ;) Så jävla stolt!

"If you can't get rid of the skeleton in your closet, you'd best teach it to dance."

På onsdag åker jag och Madde till Oslo, man måste ju se stan innan man flyttar.;)
Ja, vi åker till Oslo på onsdag, kan låta konstigt men vi tyckte det var bättre att göra det efter lovet sen är vi lediga 2 av 3 dagar också.
Vi stannar i Oslo till på söndag så då kommer vi hem till Göteborg som förvandlats till en VM stad, det är Vm i handboll för herrar. På tisdagen  kommer vi gå en heldag på handboll så antar att jag får sjukanmäla mig. Kommer förövrigt titta på så mycket som möjligt på tv, en av dom få sporterna jag blir fastklistrad framför faktiskt.
Idag var jag och såg när Jimmy och hans lag förlorade finalen i TAIK blixten, men det hade ju vart pinsamt om dom vann mot Önnerred eftersom att dom var toppade och det var inte Jimmys lag dessutom kan man inte vinna sin egen cup. ;)

Nytt år, nya möjligheter och nya problem!

Hoh hoh!
Okej kanske lite väl sent nu i början av januari. Har faktiskt inte riktigt förstått att det är 2011.
Det året då jag ska flytta, tar studenten, börjar jobba och blir vuxen på riktigt. Vilket år det kommer bli jävligt jobbigt men tror det kommer finnas glädje där hela tiden. =)
Dessutom väntas konserter så som Iron maiden (okej faktiskt den ända inplanerade men kommer nog fler).
Ja, hur året har gått får ni veta om ett år men undertiden får ni gärna följa min resa genom 2011.
Låter som ett jävla reklam inslag, i mitt huvud iallafall. ;)
Har faktiskt inte så mycket att skriva men kan ju nämna att jag tagit min piercing i tungan, kan ju ta kort då den inte är svullen, typ om 3 veckor. =D
Men tror jag skall krypa djupare ner i sängen och sova imorgon blir det upp tidigt och se handboll, köpa soppa och rätt in till stan och möta upp Madde.
Bild från nyår som blev förjävlans stor för att jag bara kopiera in den men ändå! =)

RSS 2.0