I have a feeling!!

Okej jag har en känsla en känsla som många har känt, jag hoppas på alla.
När man ser framemot kanske en resa, helgen nåt som är kul. Jag har den känslan, har haft den länge men kan inte klura ut vad känslan passar in.
Ska till Egypten om två veckor men är säker på att det inte är det. Detta är något som kommer förändra mitt liv, fast vem sa att det var en bra känsla kanske kommer dö eller nåt vem vet. Det jag vet är att det kommer förändra mitt liv kanske bra kanske dåligt och det är inte långt kvar.
Jag vet att jag är psykisk störd eller nåt men har haft den länge va tvungen att få det ur mig. Kan ju inte må riktigt bra iallafall haha!!👍


En lite tanke.

Gud va mycket tankar som kommer upp just nu. En tanke är att flytta tillbaka till Oslo och den är seriös verkligen saknar det. I Oslo mådde jag bra där hade jag ett jobb och en familj. Saknar det väldigt mycket men då kommer jag flytta dit för att bo där länge inte bara 5 månader. Jag saknar och det känns rätt.
Har precis vart hos Mela så är väl inte helt nykter. Men jag saknar det och vill tillbaka eller bort från Sverige.


Äkta lycka

Ååh va dåligt hade skrivit ett inlägg men det hade inte postats. :(
Har iallafall vart i Norge i en vecka, kändes väldigt skönt. Tror inte någon (inte jag heller) förstår hur mycket jag åkte ifrån. Iallafall åkte jag dit sa till Helena att inte säga till barnen att jag kom. Så när vi gick och hämta barnen var det ren lycka, och barns lycka är verkligen äkta. Idag kom jag hem och
har vart på arbetsintervju som gick bra.
Har bara fööööör söta kusinisar!!!❤<3


RSS 2.0