New's about Vince Neil!

Det är såhär att till sommaren kommer Vince Neil ut med sin nya cd och i september kommer han ut ed sin själv biografi som har samma namn som cd'n Tattoos & Tequila.
Alltså cd'n är musiken till boken. Det är hans egen historia på allt så kan bli rätt intressant med tanke på att hans dotter dog när hon var 4 år, han blev mer eller mindre ut mobbad på girls tunern, "döda" en man, m.m.
Sen var Vince otroooligt snygg!

Dom Kommer, Dom Kommer, Dom Kommer!!!!!=D

Höh Höh så här kan det gå när man är nyfiken och har upptäckt att man får veta en del på Twitter.
Det är nämligen så att Crashdiet kommer till Göteborg på kultur kalaset. Jag såg det inne på live nation, så sa Daniela att det inte stämde utan att det var Bullet som skulle komma. Men så skrivet på twitter att dom turnerar med Bullet i sommar vilket resulterar till att Bullet och Crashdiet kommer till Kulturkalaset!!! Yay bra band båda två!
Jag vet att jag är en grymt nyfiken person när det kommer till något jag gillar men det är väl så man ska vara inte sant!?
Jag gillar dom fyra otroligt snygga pojkarna och är gla att dom kommer hit!

En briljant ide

Hihih jag är glad men inte överdrivet, alltså inte jobbig.
Åkte till lundby idag och fixade sim grejen jag slarvar bort, trodde det skulle kosta ganska mycket eller typ 150kr. Men vet du vad om man skippar ettan i början blir det 50 kr och det var så mycket det kostade!
Märkte att det var längesen jag simmade, för när jag hoppade i vattnet njöt jag verkligen och simmade i en timma, tittade upp i taket och tänkte på annat.
Tänkte städa förut men det sluta med att jag ställde mig vi spisen heheh. ¨
Sen vill jag packa till Turke land blev grymt taggad idag längtar!
Problemet är att jag inte kan packa för att min väska är i Frankrike med Emma hehe men lika bra det har ändå inte plats med en väska i rummet, ganska stökigt.
Nä detta inlägget blev bara konstigt. ahahahha
Hihih kolla vilken kul bild jag hittade. ^^
Wilma hade ingen nckel med sig så vi kom på den briljanta iden att klättra in, och Emma är smalast ;)
Detta var för några år sedan.

Sorry-Buckcherry

Lyssnar på detta lilla band riktigt bra!
Tycker denna låten var fin hehe men den är bra!

Det är mycket du borde men inte gör ;)

Orkar inte sova även om jag är jätte trött och borde, fast egentligen borde jag plugga men blä för att plugga kan inte plugga, har typ aldrig pluggat. ^^
Jävla va läskigt det kommer rök (cigarett) dofter men det är ingen jävel vaken och ingen röker, läskigt och jag hatar det!
Imorgon hade jag tänkt att ta mig en spring tur, göra prov, köpa ett linne, fixa sim grejen som jag lyckats slarva bort och sedan träna om jag får en ny. Jag är väldigt duktig har nämligen tappat bot min entre grej så jag kan simma, det är inte första gången utan gjorde det när jag simmade på valhalla så betalade och fick en ny den helt enkelt bara försvann, tror jag tappade den på en busshållplast men vem vet!?

This ticking clock isn't for me

Herregud sitter och lyssnar på Tommy lee och så börjar låten "I need you" upp och jag kunder verkligen inte fatta att det var Tommy lee som sjung för det låter verkligen inte som han. Men gik in på Youtube och sökte och fram till att det var med Andrew McMahon och det förklarar en hel del, men gillar låten älskar Tommys solo album så härliga.
Hämtade mitt pass idag och herregud ser ut som jag sett ett jävla spöke haha ser helt otroligt rädd ut. Men dom ville ju se ögonen. ;)
Köpte en bikini på H&M och en sol hatt också hehe gillar den det är en sån film hatt, en sån dom har när folk inte ska se dom.


Texten är underbart fin såg jag nu!

Slash-By the sword

Första videon från slash cd!
Den har inte ens kommit ut på youtube än visst är det coolt! ;)

Såååå coolt!!!

Hur jävla coolt är inte det då!!!=O Ska ta bort nagellack och testa omedelbart!

Så går det när man slarvar

Sitter och lyssnar på musik ska snart åka till skolan igen seeegt! Har iallafall skrivit ut några pappren äntligen. Imorgon är jag ledig och på torsdag också men då ska jag åka till skolan för att göra ett jävla prov, har nälmligen lyckas få ig på några prov i alkoholhantering, så går det när man kommer sent och inte lyssnar. =)
Frågan är bara när är provet? Tror hon förlitar sig på att alla har Engelska B nationella men nej inte jag!! Nästa vecka har vi ledigt tisdag och fredag veckan efter det hela veckan (Turkiet).
Oj kanske ska ta och gör mig fin. ^^


Aerosmith - Livin' On The Edge

Kan inte hjälpa det men jag verkligen älskar denna låten, tror det är gitarr spelet.
Var tvungen att titta originalet på Back in the saddel ( Bach har gjort en cover) så snubbla jag på denna låten. Visste inte den var så gammal, tror det är under 70, början av 80-talet då dom höll på med knark tror jag. Alla blev ju rena sluet av 80-talet då Slash och Nikki hade det som värst typ.
Vet inte vilket år men skulle kunna tänka mig under knark perioden.

Busnissar!

Asså dom starkaste minnerna från i somras var kvällen utanför madonna, Yran och Norge.
Satt just och titta på min och Emmas konstiga blogg och fick starka minnen från Norge, antagligen för att vi dampa varje dag och gick runt och tog kort och video bloggade.
Sen såg jag en otroligt konstig video som jag inte ens minns från när jag och Emma satt och såg på Star wars i höstas aja säger då det.


Så jävla töntigt. ^^

I'm dreaming of money! ;)

Hade en dröm i söndags tror jag. Det var såhär att vi åkte till Turkiet allt var bra tills vi kom dit och jag insåg att jag inte hade några pengar för jag hade glömt att växla. Såklart var detta bara en dröm i drömmen, drömmen slutar inte där utan jag drömmer det igen och blir riktigt rädd för det kändes som vi var där men ännu en gång var det en dröm och då vaknade jag. När jag vaknade spelade Daniel Westlife haha häll på att dö av skratt!
Men den drömmen har fått mig att stressa lite för jag tänker hela tiden tänk om detta är en sann dröm, tänk om jag inte har några pengar, tänk om........ You name it!
Det är ju trots allt mindre än två veckor kvar och det ska bli förjävla skönt! Längtar verkligen tror att jag har blivit trött på Sverige, tror det är därför jag är jävligt jobbig hela tiden, we need a holiday!
Hotellet! =D

Te blind side

Har sett på ännu en helt underbar film som heter "The blind side" hur fin som helst Sandra Bullock spelar en av huvud rollerna, satt och grät lite då och då.Den är baserad på en verklig historia.
Ska se the proposal sen ska jag sova.
Måste skriva ut några papper men seriöst orkar inte med den andra datorn så får ta det imorgon i skolan eller nåt.
Om ni någonsin får tag på den se den för den är underbar!!

Rent

Har precis sett Rent faktiskt riktigt bra film, både skratta och grät.
Nu blev jag på sånt humör att jag ville lyssna på Skid rows ballader.
Rent är en rock musikal som dom även gjort en film av (den ja såg). Den handlar om sju personer som bor i slum området i New york, denna filmen ska föreställa sig utspelas på 80-talet. Alla försöker hitta sin väg genom film, musik, konst, mode o.s.v. Men det är inte smärt fritt utan det är krossade hjärtan, sjukdomar, kärleks problem, död och droger. Det var en bra film med bra musik och bra historia.
DU BORDE SE DEN!

Kom precis på varför New york heter det det är ju nya York.



En bra dag!=D

Vince Neil har grymt härlig dialekt!
Igår åkte vi hem till mela och åt middag alltså jag, Linn, Emma, Carro, Madde och Elin. Efter vi ätit spelade vi med andra ord men det slutade vi med efter en stund men jag och Linn vann om man ska se det så.
Mela, Carro och Madde skulle ut så jag, Linn och Emma som ännu inte är 18år satte oss på condeco och tog en kaffe. Men kan ju inte klaga på underhållningen där heller.
När jag åkte hem luktade hela jag rök Heh heh.
Nu ska jag se på film!!

Home Sweet Home!

Mmh..... vilken nyttig frukost! Idag har jag ätit elefant snören (såna man åt när man var liten), bulle och en liten plopp tror jag ska skippa att äta på några timmar, har iallafall gått över 10000 steg idag. =D
Har suttit ute på balkongen i iallafall en timma och läst, med green day musik från daniels rum, riktigt varm ute. Tog på mig min klippta Tokio hotel och en Frönlunda keps, gillar våren väldigt väldigt mycket!!!
Ska ta mig en dusch nu sen ska vi till Mela. =)
Sitter och lyssnar på "Home sweet home" från deras live skiva som Mötley gjorde för några år sedan. Vince har en väldigt ovanlig röst helt klart och tycker om versionen.
1987!=)

November rain-Guns n' roses

Herregud helt underbart fin låt!
Tydligen hade Axl jobbat i åratal med texten innan Slash kom på det musikaliska.
Kan inte säga något annat än att den är bättre på live inspelningarna.

Nämen herregud!!

Haha jag har tråkigt tror jag. Sen har jag för mycket energi så ska ta mig en spring tur inne.......NOT! Då blir mamma arg. Fast innan det ska jag se på ett program skriver inte namnet för att jag inte orkar stava.
När jag är uttråkad sjunger jag men det får jag inte för det låter inte så fint så istället är jag jobbig på ett annat sätt eller aa. Satt och lekte med webb kameran. ^^
O.s.v hehehe jag är såååå seriös. ;)

Save her

Jag försov mig okeeej!!
Aja berätta det för mamma och hon var lugn, tror det var för att då hade hon någon att prata med under frukosten.;)
Jag ska åka till skolan om 30 minuter då vi ska ha matte.
Sitter och lyssnar på Crashdiet tycker verkligen deras nya skiva är grymt bra!


Skinny little bitch- HOLE

Nä vi ändå är inne lite på musik ämnet ( känns som att solen kommer välta snart :S).
Courtney Love har släppt en ny singel med sitt band Hole.
Läste även att hon ska göra en fil och hennes och Kurt's förhållande. Hon ville även att Twilight snubben ska spela Kurt, och det kan jag förstå för dom var fan lika!
Ser fram emot att se filmen i vilket fall för det är en sån film man måste se.
Det luktar skinka! *sniff* *Sniff*

Generation Wild

Now it's time for change!
Daniel har tagit ut ett skåp ur sitt rum, mamma har slängt ut soffan där uppe. Så när man går in i all rummet ekar det lite kul, bokhyllan där inne ska också bort och antagligen ska jag ha den i mitt rum i det andra huset.
Så mamma flyttade på kistan så nu står den i all rummet och Daniels bok hylla står också där typ. Det kommer bli bra där tror jag bara pappa flyttar så. ;)
Sitter och lyssnar på Crachdiers nya skiva sjukt bra, gillar verkligen det bandet. Crashdiet – Generation Wild (Spotify länk).
Dom är snygga, bra musik och Svenskar hur bra somhelst! ;)
Har inte bestämt favorit låt än med tanke på att jag inte hört hela än men gillar "Save her" och "Rebel".


Skid row-Sweet little sister

Europa ligger i flyg kris och såklart vet USA knappt nåt om det.
Sitter och förklarar för Eller the pig hur situationen ser ut och hon är oroligt över hur hennes hem resa ens kommer bli av. Kan förstå det jag är orolig över Turkiet. Tänk om vi kommer dit men inte kommer hem det hade vart jävligt gött. Är väldigt orolig och hoppas verkligen vi har tur, för denna resan kommer bli sjukt kul så ja vulkanen va snäll!!

Hur jävla snyg är han inte!! Seriöst mmmmh!!!!

Jaaa....... eller nja!

Åååh jag vet vart jag vill 2/6-10! Jag vill vara i Oslo!! För då kommer Guns n roses och och och!!! SEBASTAN BACH!!! Hur grymt hade det inte vart att åka dit då! Åå jag vill det jag vill jag vill jag vill. =D
Sitter och hopas av glädje jag ska åka dig heh heh!
Nä vill inte längre fanns inga stå platser bara sittplatser, och att gå på konsert och sitta ner då kan man ju lika väl stå utanför elelr sitta och titta på MTV eller nåt, se live konsert efter den har varit. Ååh va tråkigt aja hoppas dom kommer tillbaka.

Alla är konstiga meeen inte jag..... NOT!

Hah Hah min familj har Damp med stort D!
Daniel ryckar loss för att jag frågar vad vill du?? Dock var allt detta på skoj men han tryckte en golvmopp i fajset på mig som jag tar och gör rent väggen med.^
När jag springer upp skrikandes låser Jimmy in sig på sitt rum, för att han är rädd för Daniel.
Det blir ju inte bättre när pappa kommer upp, då han börjar slå mig med en tröja så jag tar en galje och slår mot honom. Men då fegar han ut och springer in och gömmer sig under täcket. När jag står och slår på han kommer jimmy in och biter han, aa min bror bits och slickar konstig sak dom hittat.
Aja vad ska man säga? Jag vet ju varför jag är som jag är iallafall.;)
Sebastian Bach kommer till Rochweekend!! =O Vem vill inte gå liksom!!

Bach Bach underbara Bach!!

Tiden går lite fööör fort.

Vakna upp lite sent i dag och insåg att jag inte skulle hinna i tid till lektionen så jag somna om. Men guess what vi började ju halv 10 idag, jaaa bravo Johanna alltså jag hade hunnit om jag hade tänkt efter lite.
Men vad kan jag göra åt saken nu? Ingen för den är slut för jätte längesen. Nu försöker jag komma på när jag ska åka vilket är om 30 min om jag inte tar fel,  samtidigt försöker jag göra Gotlands arbetet. Tror jag hinner, fan måste platta håret!! Oj tiden går fort ibland.

Nikki jack daniel's!

Yes! jag hittade den. Har letat efter denna videon och äntligen. Tycker den är lite kul faktiskt. =D

Nikki och Tommy & c.o.

Seriöst Nikki och Tommy hur söta är inte dom ihop?? Det räcker att titta på bilder så ser man deras vänskap.
Tycker kill vänskap är otroligt gulligt för dom visar det på ett annat sätt än vad tjejor gör. Eftersom det är mer okej för tjejer att kramas och så, men när man ser två killar kramas som vänner åå jag blir så glad när jag ser sånt.^^Blir man inte det??
Mötley är en lite klurigt band för när Nikki blev ren blev hn verkligen ren från allt även om han fick några återfall,Tommy hade inte dom allvarliga problem som Nikki men det var ändå allvarligt men till skilnad från Nikki dricker Tommy idag, Vince hade allvarliga problem med både sex och alkohol blev av med dom men har har inte slutat dricka, Mick hade riktigt allvarliga problem med alkoholen men kunde sluta drick själv och behövde inte hjälp dock blev han beroende av smärtstillande senare i livet men har har en anledning.
Det jag menar är att Nikki blev Alkoholist, dom andra drack för att dom var fyllon. Nikki tog heroin på en sån hög nivå att han inte kunde leva utan den. Tommy tog den för att han var beroende men långt ifrån Nikkis nivå. Mick tog aldrig några utan höll sig till sin vodka. Vince tog men det var för skojs skull.
Nikki har sjukdomen Altholism oh det verkar ju inte som dom andra tre hade det.

Så kan det vara ibland.

Gah! Jag är trött men orkar verkligen inte sova ännu. Eller orkar det är ju bara att släcka lampan och stänga av datorn ligger ju redan i sängen och myser. ^^
Har sett sex avsnitt av The Osbournes, älskar verkligen hur Ozzy svär minst 10 gånger i varje mening, det får en nästan att svära lika mycket. ;)
Tror jag ska se på ett avsnitt till och sedan sova eler nåt kansek borde läsa har inte gjort det på jätte jätte länge.

Now that's done!

Idag har jag klippt mig! =D kan säga så att jag behöver platta håret, blev sådär nöjs ut klippte upp håret otroligt jävla för mycket.
Jag ska vara ärlig, jag är sjukt trött på mig själv seriöst hur jobbig är inte jag då?? Blää!
Köpte nya skor det behövdes verkligen haha nu slipper jag gå med hål i skon.
Nu har jag en lucka i mitt tak och jag vet vart jag ska gömma massa grejor. Bra att lägga utt sprit och sånt där för det håller sig kallt, sedan vågar nog ingen gå upp till trollen heller. ;)
Nu ska jag se på The osbournes säsong ett! =D Ozzy är otroligt rolig!

Statistik för nördar ^^

HAH! HAH! Det står statistik för ndar xD otroligt roligt hahaha!
Åå vilket kul liv jag har.^^

Hemköp skölj medel

Tänkte på en sak. Okänd man kommer fram till någon.
Man: He är inte det du som är på fram sidan av skölj medlet på hemköp??
Man 2: Jo, det är jag! =D
Eller
Man: Hej skulle vilja söka modelljobb.
Man 2: Aha! Har du tagit några bilder förr?
Man: Aa är med på Hemköps skölj medel förpackning.
Man 2: olalaLA! Så det är du varsågod och kliv in.
Asså kan ju inte förklara allt, ni får helt enkelt ha lite fantasi. Men detta tänkte jag på , skulle inte vilja vara man.;)
Jeine's got a gun IGEN! Vad är det med henne egentligen?? tror hon gillar gun's ;D



Sur banan O.o

Haha jag är för go.^^
Jeine's got a gun visste ni det?? Det säger Aerosmith iallafall.
Idag har det vart IKEA men vi kom inte iväg fören vid 4 tiden så blev inte så långt. Men vi kom fram till vilken sängJimmy skulle ha och lite sånt mysigt. Sen köpte vi en planka på Bauhaus.
Det är nämligen såhär att pappas kompis Sven kommer hit och sågar i mitt tak imorgon. Så aa imorgon kommer antagligen mitt rum vara fullt av troll, dom lever ju där uppe.
Min fågel är söt! Daniel släppte ut han men efter att hoppat på ahns hand och Daniel gick iväg flög han tillbaka till mig och nu sitter han och äcklar sig på min axel, fast nu flög han och missade buren haha! Nu är han en söt liten örn! ^^
HAH HAH HAH! Jävla sura banan.
Jag fastnade med håret i en nål som sitter på min vägg nu. =O Om vi lille veta.

Kul historia!

Kom hem runt tre.
Daniel är hemma med kompisar och det luktar öl, Jimmy ligger där uppe med en kompis och sover, pappa är på väg hem efter en fest.
När jag kommer in i köket är det en kille som känner igen mig, brydde mig inte utan gick därifrån men sa till Daniel att pappa var på väg hem. Daniel skickar hem alla kompisar och jag stänger av musiken, Jimmy har vaknat vid detta laget och jag tycker verkligen synd om han.
Sen börjar det pappa och Bettan kommer hem, pappa är dygn rak, Bettan har druckit men är inte i närheten av pappa. Pappa börjar med att gå upp och leta efter Jimmy, men jag och Daniel lurade pappa och sa att han var på fest, vilket han till en börjar gick på men tillslut fick vi visa vart han sov och klart han skulle gå in där och tända lampan. Sedan gjorde jag en varm macka till dom två handikappade. ;)
När dom äter berättar pappa konstiga historier (pappa berättar redan konstiga historier när han är nykter, allt är på hittat och han berättar en egen historia på hur vattnet uppfanns typ.) När han är full kan han inte berätta riktigt utan kommer av sig, dessutom skratta han åt sig själv (han har väldigt udda skratt), om att fjärils mannen bodde på fjärde våningen.
Nä nu ska jag sova, filmen var bra och det var kul!!=)

Va duktig jag är!=D

Idag har jag hunnit med att ta två promenader visst är jag duktig. Gick ut vid halv 9 tiden kom hem vid 11 och sedan gick vid 12 igen. Fråga mig inte varför jag gick ut igen för jag vet inte riktigt men min teori är att jag har förmycket energi. Kom hem kvart i 2 andra gången jag gick.
Tänkte sola idag men nej nej då ska det blåsa så det nästan är kallt ute. Nu sitter jag och lyssnar på Guns, kanske ska läsa lite.  Jaa vilken bra ide.=D Fast först ska jag torka håret. ^^
Hahahahah kolla va kul jag hade i natt. Hahahah tupperade håret så det nästan stod upp. xD
Svär har ingen hårspray i. haahha ser ut som ett lejon. xD

Lita Ford & Ozzy Osbourne - Close My Eyes Forever

Så nu har jag tagit en promenad.
Sitter och tittar på MTV och LAdygagas och Beyonce's nya music video var det sämsta jag hört och sett på länge, hur kan man göra sån musik?? Tycker jag iallafall. Nu spela dom lite Green Day och det är ju bra. Jag ska gå upp snart och då ska jag lägga mig i min säng och se på en MTV world stadge.


Tycker det är coolt att Lita ford har vart ihop med Nikki och det var då han ska Shout at the Devil.
Det var nämligen så att dom avgudade djävulen men efter att dom fått gafflar och skedar på sig (av oförklarliga skäl) slutade dom med det och bytte ut "Whit" till "at" i låt titeln.
Aja denna låten är bra iallafall Ozzy har väldigt cool röst och denna låten är verkligen bra.

Välkommen till Johannas vår dagar!

Funderar riktigt seriöst på att ta mig en liten promenad och sedan sova.
Imorgon blir det bio på kvällen på dagen solar jag nog och tar en promenad, välkommen till Johannas vår dagar i solen.
På söndag kom jag och Elisabeth fram till att vi ska till IKEA och titta ut lite möbler och säng o.s.v det är ju trots allt inte så långt kvar nu. Jag blev så glad när hon kom idag, satt nämligen i vardagsrummet och skratta för mig själv. Då kommer hon in och säger: Vad härligt att höra ditt skratt det första man gör, det smittar så. När folk säger sånt till en blir man redigt glad. =D

Förmycket för mitt eget bästa! ^^

Jag har för mycket energi för mitt eget bästa! Jag sitter och sjunger såhär: Take me down to the paradise city where the grass is green and the girls are pretty, oh wont you please take me home!! Kan inte få ut en ur min hjärna, åå vad jag är jobbig!
Jag fick en liten historia av Jimmy nyss måste säga att den är charmig:Kiosk med massa sås och annat goot men det är också gott med majs korv men det kan bli kladdigt och då måste man hämta fisk som torkar då blir det kladdigt med fisk då måste man hämta en gris med en ko på men då blir det köttbullar med sås och då blir det johanna bajskisskorv så det var the jimmy sagan.

Aa den är min bror det, det är inte bara jag som är konstig.

CRASHDÏET-Generation Wild

Bra låt från den nya skiva som släpps snart. Snyggt, bra musik dessutom är dom Svenskar!!! WE LIKE!!=D

Dennna videon var tydligen för blodig för att kunna spelas på MTV, lite kul faktiskt. MTV är klena det var väl inte så mycket blod eller??

Everyone so a duck face!

Kom precis hem från en promenad med Emma som var på dryga 2 timmar, heja oss!
Vädret var fint och det fanns tydligen en dela att prata om riktigt skönt att bara gå runt och prata, jag uppskattar såna stunder väldigt mycket faktiskt. Visade Emma huset och blev sugen på att flytta nu! =D
Nu blir det en dusch, sedan lite Aerosmith, bok och sist men viktigast sova. Börjar 08.00 imorgon med servering.
FAN!!! Nu kan jag inte dusch för nu skulle Daniel ta sin dagliga natt dusch, aja får vänta. ;)
Jag Emma i somras  kallar denna minen Duck face/fjortis! =D

Vulkan kaos!

Sitter här och lyssnar på världens underbaraste låt nämligen Angel av Aerosmith jätte fin låt.
Tänkte faktiskt baka sitter med boken bredvid mig och det blir Chcolate chip cookies som bakas ut Vår kokbok. =D

Det är en vulkan på Island som spottar ut massa ånga och blev lite oroligt för våran Turk resa, det är nämligen så att detta kan håla på länge och förra gången detta hände (på 1800-talet) höll det på i ett år. Flyg trafiken har stängs av för flyg planen kan få in det i motorerna och då slutar dom fungera, inte så trevligt. Får hoppas på det bästa med vulkanen och att det inte håller på i ett år!

The last vegas-I'm bad

Dagens fråga: Varför är inte Vince neil snygg längre?? Ja, han är äldre men shit mannen när han var yngre mhmmm! Nikki blev ju snyggare med åldern även Tommy håller sig snygg, Mick har aldrig vart snygg men han ser bra ut för att ha dom väldiga problemen han har.
Man hör att dom har Mötley influenser i musiken, även blues så antar Aerosmith, dom har lite av varje 80-tals band hör man. Även rock n' roll stylen. Jag ska vara ärlig introt påminner om Ebba grön alltså är det punk, rock, blues aa det är vad jag kan hör iallafall. Tycker musiken var bra, Videon kan frågesättas även texten men allt annat va bra dom såg bra ut, verkar ha attityd, och låter bra spelmässigt. ;)
God natt!!

Beautiful Danger

Hamstern har damp och kan inte stå sitt, Adhd hamster helt enkelt.
Idag har det vart helt underbart väder, man blir så glad. Enligt vädret på tv:n skulle det inte bra så fint men dom hade fel, hoppas dom har fel imorgon och i övermorgon och i över över morgon också! =D
Annars har det var en sådan dag idag då jag aldrig kan hålla tysk och bara vill prata och prata och prata, oftast pratar man men ingen lyssnar höhö. Har haft en låt på hjärnan hela dagen och det har vart Fergies låt på Slash skivan, också en otroligt bra låt.

Gotten-Slash feat. Adam Levine

Jag diggar Slash nya skiva otroligt mycket och ju mer jag lyssnar på den älskar jag den mer.
Men den låten jag gillar allra mest är denna, det roliga är att Nikki sa att det var en av hans favoriter också- men det är inte därför. Dom har haft en Slash vecka på Sixxsense då har slash vart där och pratat och allt.
Det jag gillar med skivan är att han verkligen valt sina artister till alla låter, typ ozzys låt passar veldigt bra till hans röst, det samma med Lemmy alla artister passar otroligt bra-så där har han lyckats.
Han har väldigt härlig röst och Slash's gitarr spel passar väldigt bra in och är väldigt bra.;)
Denna låten är en typisk avslappnings/innan du ska sova låt.

Summer Sommar Yaz

Åå fick en jätte härlig känsla och bild framför mig nyss.
Sommar över 20 grader, sitta vid pappas hus på terrassen som är runt halv huset och bara sitta där med antingen bra musik eller en bra bok. Om det blir för varmt är det bara att gå till poolen Elisabeth har köpt (höhö det är enlite sak). Eller gå till golf banan tvär över och se nödarna försöka slå på sin lilla boll. Eller åka ut med båten och fiska, åka till Vinga. Grilla med bra sällskap.
Åå jag längtar tills pappa flyttar till huset för det är då allt kul börjar, han flyttar ju trotts allt 15 maj. Då är jag i Turke land med Mela och Elin!!!!=D
Kolla vilken cool bild jag fick på huset när jag satt i bastu bilen i söndags (då även mamma tvätta bilen ^^)

Bye bye Steven!

Ja började 9.10 idag med matte, den lektionen slutade halv 11 då åkte jag hem.
Men vet du vad skolan är inte slut för idag för om två timmar börjar vårar gastronomi lektion och den varar till klockan 21.10.
När satt på bussen på väg hem kom det på en tjej, bussen var tom men nej hon skulle sätta sig bredvid mig och prata. Hon klagade på att hon fått något begagnat i födelsedag present, nåt om sitt bredband, någon gubbe, sen frågade hon mig om mina föräldrar va snäll mot mig aja jag var så ointresserad man kunde. Jag satt nämligen och läste och hade kommit till den delen av boken så dom sparkade Steven (ur bandet).
Bye bye Steven Adler!

Aerosmith-Fly away from here

Letar efter en Aerosmith låt som jag inte hittar. Vet inte vad den heter men hörde den på Rock klassiker och det var fan den coolaste låten jag någonsin hör jag svär mannen! Hoppas jag hittar den om jag gör lägger jag upp den.
Men madens jag letade hittade jag en ganska fin låt, nu fattar jag verkligen varför både Nikki Och Slash Älskar dom för hans röst gitarr spel allt är bra.

Lite halvt kul....

Dagen började bra tills jag såg mig själv i spegeln då blev jag lite små sur. Men det var sol ute så va glad i skolan, ända tills vi satt på bryggan och solade och jag nästan somnade då blev jag lite halv deppig och det utvecklades mer på gympan, antar att jag inte gillar min spegel bild. Aja när jag tränade blev jag su ska berätta punkt för punkt varför!
  1. En tant försökte simma rygg sim men lyckades inte och simmade som ett jävla T idioten blockerade hela banan.
  2. Två personer i 13-15 års åldern kunde inte simma och sparkade istället så blev otrooooligt jobbigt och simma bakom.
  3. Den överglada instruktören på banan bredvid.
  4. Tanten som trodde hon kunde simma och bar sim mössa, glasögon och bardräkt och tugga tuggummi seriöst lär dig simma innan du börjar använda sånt och tugga tuggummi och simma släng dig i väggen.
Annars var det skönt att simma igen dom spelade faktiskt lite bra musik på vatten gympan bredvid alltså några låtar då.
Har även bränt fejset idag lite halvt kul.=)

Säg hej till......

Såhär har min dag varit kortfattat. Jag har suttit ute på balkongen och läst, fått en ny liten vän, inte mycket mer.
Har tagit bilder hoppas ni ser på dom för det tog ett tag för mig att hitta överföraren, som slutade med att jag fick ta en annan liten grej.
Det här är Nikki min nya vän, från Bauhaus.
Min gamla vän Slash som även fick ett namn idag.


Jag tror han hette Lasse.

Någon försökte va cool namnet är Johanna.

Can you see them??

Jag ska gå ut sätta mig i solen, sätta håret i en tofs mig på huvudet och läsa ur min älskade Slash bok som jag inte har läst på tre dagar nu.
Btw. Jimmy är i Västerås och spelar handboll och dom är i final efter att dom vunnit alla sina matcher.
F-97 vann finalen med en siffra som är hög typ 20-4 eller nåt och det är jävligt bra. I gruppspelet vann dom alla sina matcher med typ 15 mål. Heja Torslanda! =D Jimmy lär ju inte vara så sur när han kommer hem, om dom inte förlorar finalen vilket jag inte tror.
Hitta en lite kul bild. Jag vet vart Sylvester stallon, Nikki, Vince, karate kid är kan du se dom??

Night train-Guns N' Roses

Slash berättar om denna låten i boken. Det var såhär Slash och Izzy hade suttit hemma och spelat lite och kommit på lite "riff" det svängde och så, dagen efter blev Slash sjuk och låg hemma i två dagar. Medans han låg "hemma" i sin soffa gick Izzy till Duff så han fyllde ut rytm så deras riff blev en instrumental låt.
Texten kom allihop på när dom  vandrade på palm Ave som var en sunkig gata där det bodde många pundare som dom umgicks med. Men den kvällen hade dom en flaska night train att dela på ett billigt stark vin. Medans dom gick på den gatan kom dom på texten. En hyllnings låt till deras favorit dricka.
En dåligt kortfattning av det han skrev som var på ungefär en sida eller mer.
Slash blir tydligen helt galen av denna låten på nåt sätt kanske han blir men så inget så höhö.
OCH Ja jag har fått tillbaka min dator!

Slash

Slash nya skiva har kommit ut och den är bra.
B.la. är det Lemmy (Motörhead), Ozzy, Iggy pop, Fergie m.m som sjunger på skivan, måste säga att jag absolut inte är besviken.
Om man söker på Slash på Spotify kommer det upp en cd det det är en som berättar (talbok) ur Slash boken, men den är på Tyska.  Lite kul för jag trodde han hade gjort som Nikki Sixx gjorde med sin bok, alltså gjorde en skiva till den (Sixx AM).



Kalla mig inte blond......

.......för det vore inte sant.
Ursäkta min dåliga webb kamera

Btw. hahah Nikki sa nej till att vara med i Rihannas musik video Rockstar lite kul.

You know what!?!?

 Daniel tog körkort idag Grattis! Nä, men han såg så glad pch stolt ut när han kom hem och var tvungen att köra Jimmy till träningen. Om jag hade sagt att jag vill till norge nu hade han nog kört mig bara föratt köra bil.
Pappa köpte med sig smörgåstårta men ärligt kunde jag inte äta så mycket eftersom jag precis hade börjat äta innan dom komm så var ganska mätt. =P

Saknar verkligen ljud på datorn saknar min dator hoppas den kommer tillbaka tyst.
Man uppskattar verklgen musik när man inte kan lyssna på den hela tiden. Aja det har ju dragit med sig en del att jag inte har någon dator (försökte låta smart) har t.ex. läst mer en halva slash boken, funderat en hel del (för mycket), sett ganska mycket på tv okej inte så mycket men ändå.
Vafan gnäller jag för det är en jävla dator!!


Slash berättar om ett foto i boken men nu insåg jag att det inte var detta saken är den att han har tagit grymt mycket kokain. Man blir nyfiken när man läser om det. ;)

USCH!!!!USCH!!!USCH!!!!!!

Usch usch usch!! Skulle sova igår/idag klockan kanske var halv 3 och jag hade precis släckt ljuset. Helt plötsligt hör jag någon rycka i ytterdörren där nere och det läs som någon öppnade den och gick in. Klockan var halv 3 och alla låg och sov förutom jag. Jag blev livrädd och mina ögon va uppspärrade i minst 5 min. Sen har jag sovit lite dåligt för att ja min mage har DAMP!!! Men varje gång jag vaknade var jag livrädd, för jag är väldigt spök rädd.
Aja jag övelevde natten nu sitter jag här iställt sjukt ont i magen och väntar på att det ska gå över, det gjorde det ju igår.

6/3-10

Har vaknat typ tre gånger i natt just för att jag har haft otroligt ont i magen och har haft det i några dagar nu. Trodde inte jag skulle komma upp idag men när jag väl läst lite och Jimmy kom in gick jag upp och åt havregryns gröt (det gjorde susen) och såg på Rocky 2.
Iallafall alla tre gångerna jag vaknade i natt hade jag Slah boken på hjärnan (helt sjuk) alltså ingen låt utan boken seriöst hur störande är inte det då?!?!

Aja ska ta en duch sen ska jag med Emma på Disco bowling inte fören klockan 8 men vi skulle tydligen mötas i stan klockan 6 aja blir nog bra.

Intressant. ;)

Hahah hitta någon otroligt kul bild å Nikki sixx. Man ser abstinensten i han ögon. Han sa till sig själv att inte vara hög eftersom det var Tommys bröllop men så långt inne det beroendet gick det inte så bra antingen åkta han därifrån eller stack in på toan eler var en katastrof kommer inte ihåg. Annars ett fint kort men Nikki ser galen ut.Du kan klicka på det :P


När jag ändå satt och sökte, sökte jag på Slash han är en intressant figur, ska läsa lite i boken snart. Idag läste jag nåt otroligt hemsk ska inte skriva vad men jag börja gråta men satt nere så kunde inte riktigt gråta haha. Tycker synd om honom iallafall, kan inte skriva eftersom Daiela kanske läser detta och hon ligger nog lite bakom mig i boken tror jag. ;)
Slash ser inte lite full/hög/konstig ut på detta kortet



Glad påsk!

Lurade pappa idag genom att slänga på massa tuggumi paket på rullbandet idag eller snarare tre sycken utan att han visste det, så nu har jag. ;)
Glda påsk! Jag har otroligt tråkigt och börjar blir uttråkad igen, saknar musik finns nämligen inget ljud på denna datron. Antar att man får plågas lite granna, får vänta tills jag får tillbaka min dator föhppningsvis så som den skall vara.

Nikki sixx skriver på en ny bok.=D
Slash fick mig att skratta väldigt mycket igår natt otroligt kul kanske inte ska berätta men har nåt med han orm att göra.xD
Slash skiva har kommit ut nu tror jag ska bli spännande att lyssna på sen när datorn är tillbaka.;)

es röst kan man diskutera jag tcker den var väldigt pipig tror jag minns inte riktigt men den kan som sagt diskuteras.

slappt!!!!

Har tänk på en sak, Jack sparrow är ett äkta fyllo!
Har suttit framför tv:n hela dagen idag sett lite pippi nån film med björnar, hur man blir av med en kille på 10 dagar, star wars m.m. En riktig slapp dag helt enkelt. Ska ta och läsa lite om slash sen sova imorgon är det påsk afton eller idag kanske man ska säga så.... GLAD PÅSK!!=D

Sitter vid daniels dator så är lite rädd att hanska komma hem. ;)

Kul men lagom.

Min dator är inne på lagning så sitter på den förra datorn jag använde, min profil är inte kvar annars hade det vart lite kul och titta på min över 100 bilder på Tokio hotel (Tönt).
Tänkte lägga mig i sängen och läsa lite om slash längtar verkligen tills han blir vän med Nikki kommer blir intressat att läsa om.

Nåt som stör mig är pappa varje gång han går förbi mig tittar ha  på mitt hår verje gång och iblan ska han rufsa till det oman. Aa mitt håt är rött dety är därför, vill färga det rödare så jag slippper bli mobbad för att det är rosa.
Men bettan tyckte det pasa mig typ första personen som reagerar posetivt på riktigt då. ^^
Nä hör hur slash ropar.;)

Dagens april skämt lär ju vara rock klassikers, som numera heter europe klassiker eftersom Europe har köpt upp kanalen och istället för 46min rock nonstop är det 47 min. Aja roligt skämt men rätt uppenbart men kul.

RSS 2.0