Time for change-Mötley Crüe


Tycker den stämmer in så bra eller aa låten är från skivan dr.feelgood så kanske inte så konstig att den passar bra. Eller bra, asså inte till mig utan till bandet eftersom jag är vid det kapitlet då det är "time for change" fast nu börjar dom komma till baka lite men får se hur det går. ;)

Chockad.........

Asså jag är inte glad någonstans jag är bara chockad och ledsen (på något sätt)!
På facebook är står det att Elisabeth är förlovad med pappa, asså vafan händer?? Ska dom ha ett jävla bröllop nu eller vad fan händer?? Jag vet inte hur jag känner men jag vet att jag är chockad och när jag såg det rann tårarna och jag bara satt där och stirrade på skärmen, asså va det känns bara så fel. Fan asså har bara lust och krypa i ide oc slippa allt orkar inte se min pappa lycklig orkar inte bo hemma fan att man inte tog studenten i år, så man kunde flytta hemmifrån åå. Eller bara sätta på jätte jätte hög musik och dricka tills man däckar, alltså i enkel form bara försvinna! Jag fattar int kommer det bli ett bröllop iår eller kommer dom ta det nästa år, kommer det blir två bröllop iår eller va??
Jag var inte ensamom att bli chockad och ledsen tror Jimmy blev minst lika chockad, det var så att han stannade upp och hans ansikts uttryck fryste till precis som mitt.

Långt hår!!

Hahah kom just på att dom flesta band jag tycker är bra har långt hår. :P
Okej Tokio Hotel har det eller hade, Queen hade, Skid row har, Mötley crüe hade, Bon Jovi hade, Europe hade. Åå vilken cool upptäckt inte sant, men det coolaste är att när dom hade långt hår var dom som bäst visst är det lite coolt, det är som att håret gör att dom spelar bra musik.
Ni måste verkligen dö av intresse glöm inte att skriva upp det vara.

Hahah va otroligt fula dom va :P men vilken bra musik!

Mötley Crüe-Home sweet home


Gillar denna låten ,Nikki skrev den till albumet Girls girls girls och då skrev han den under en kort period då han slutade med drågen, men han visste att hans måst skynda sig så det tog inte så lång tid för han och skriva låtarna. Vilket resulterade i att dom inte blev nöjda med albumet, efter turnen tog han en överdos och dog men återuppstog senare. Ungefär så var det om jag inte minns fel. Denna låten skriver han om sitt drog miss bruk (har jag för mig).

.......

Jag är sjukt trött och skulle kunna sova nu men jga måste läsa lite om grabbarna. Nu har dom blivit rena frågan är bara hur länge det håller, med tanke på att nikki inte levt en dag utan drogor sedan han var 7 år. Shit älskar boken och den är verkligen värd att läsa. Nu ska jag lyssna lite på Mötley crüe sedan booook!!! hihih. Hahaha asså vissa stunder håller man på och dö av skratt men samtidigt är det tragiskt och patetiskt, alltså vissa saker dom gjorde när dom var riktigt höga. Som när Nikki och Tommy sprang runt i ett tåg och terroiserade alla japaner (tåget gick mella tokyo och någon annan japansk stad) hll på och dö av skratt eftersom jag såg mig det framför mig men samtidigt hur gamla var dom??
 Men men that's life!

The dirt

Äntligen funkar min dator igen. Har suttit i 3 dagar och läst bok framför tv:n istället för att sitta vi datorn. Fast det har inte vart så illa eftersom det är värdlens sjukaste bok jag läser eller den är ganska tragiskt med tanke på att dom gjorde det mot sig själva och att den är sann, alltså jag läser "The dirt" av mötley crüe. har faktiskt inte kunna slita mig ifrån den och bara för det är jag på sidan 252 på bara 3 dagar *mycket stolt* (med tanke på att jag läser otroligt långsamt. Men jag älskar denna boken har bestämt att när jag läst klat den (mitt mål är innan inlämnings tiden) ska jag läsa om Rolling stones, Ärligt drogor, sprit, sex och rock 'n' roll är nog den intresantaste att läsa om, för det är ju inte det smartaste folket och att dom lever är ett mirakel.
Nu ska jag läsa vidare älskar verkligen när dom berättar höhö.


Dom va ju jävligt snygga på den svart-vita bilden, efter att läst en del a det dom berättar fattar man vissa medlemar.

Aeronsmith-Janie's got a gun

Såg på en film förut med John travolta där han skulle en b-stjärna till "superstar" eller hn hade bra röst ch sånt. Hennes genom brott var att hon spelade med Aeronsmith så kom och tänka på dom.
Personligen tycker jag "I don't want tom miss a thing" är den finaste låten som någonsin gjorts över huvudtaget. Men denna låten är en klassiker som är grymt bra!!


Hahah lol sångaren har exakt likadna mun som Keith i Rolling stones eller iallafall liknar den hans.
Jag vet inte om detta är en klassiker men alla borde iallafall hört den tror jag. =S

Göran han kom!

Göran, han kom inte sant Mela??:P
Idag var det sista serverings lektionen och vi hade prov och tror det gick ganska bra för mig, hoppas jag iallafall.
Aa vi hade serviering och mamma tog med sig Göran dit just därför kom han. Va helt slut när jag kom hem och somnade i soffan framför tv:n. På bussen hem träffade jag Alexander det var rätt längesen jag träffade honom men är alltid trevligt att prata med honom. :P

NÄr jag hade somnat en stud såg jag att Daniel och mamma hade kommit ner och skulle äta men orka inte äta så skippa det. Istället satt jag och tittade på handbollen tyvärr slutade det med att Sverige förlorade med 2 mål men vilken bra match, både jag och Jimmy stod upp i soffan vissa stunder skrek aa herregud, blir ofta så när jag tittar på hanboll även när Jimmy spelar haha.


Cher- If I can turn back time


Fasen vad cool hon är i denna videon! Haha om jag vore kille på den tiden hade jag gärna stått dr i publiken. xD 
Hon har väldigt annolunda röst bra alltså. Har hört att hennes dotter skulle bli kille tror hon är det vid detta laget, lite sådär läskigt!

Lite granna roligt sådära!

Det här är riktigt läskigt typ. När satt på bussen kom min favorit låt upp, efter det kom en annan bra låt, sedan kom en sådär låt (en sån låt som jag int var på humör på typ), efter det kom en annan låt upp som jag kände för och så häll det på ganska länge. Alltså den listan jag lyssnar på är på 18 låtar (bara skid row) men dom låtarna jag kände för är 4 av dom och jag har slumpat uppspel så jag antar att min mobil känner mig. :P Och det samma med Spotify då som låtar jag kände för kom upp fast den listan är på 101 låtar och är också slump mässig aa dom har lärt känna mig. ;)

Efter skolan idag åkte jag med Mela och Carro till andrum vilket var väldigt mysigt, vi åt och sedan satt vi där i typ 2 timmar eller nåt, så ska det vara!!

Hihih gick ut med Daniels jacka och skor en stund förut alltså skorna så ut som pippis skor på mina små fötter och jacka aa den kan men leka star Wars i med tanke på luvan lite kul faktiskt.:P Ska försöka ta kort på det någon dag för han sko storlek är typ 45 elelr nåt, jackan är en canade goose som är stora även i tjej storlekar och detta var en herrjacka i storlek M haha okej luvan var gigantisk men tror dom jackorna är gjorda för eskimoer!
Höhöh hittade även cigaretter *host* han fuskar, för vi har ett vad med mamam att om vi inte har rökt eller snusat eller knarkat innan vi är 25år får vi 10 000kr var. Ja, jag har testat allt förutom knark men det dom inte vet har dom inte ont av!


Okej va bara tvungen haha! När jag tog kortet hade jag glömt att jag hade idumin salva på läpparna men det passa ju ganska bra int inte sant?? Snyggare glasögon kan man inte hitta!<3

Wasted time-Skid row

OMFG!! I'm fucking love Skid row!!!
När jag hade sett klart Zombieland som var väldigt bra btw. Så satte jag på lite natti natti musik vilket skulle bestå av Breakin' down men kani nte sluta lyssna. Anyway shit och ligga och lyssna på sån musik är det bästa som finns asså och bara mima till musiken och dom rörelserna som följer efter asså shit fuck I love skid row!! Okej det lät lite konstigt men åå mama, ahha skoja nä men man ligger liksom... ää ska inte skriva för det kommer bara ut fel, mm follow the music!!  



Aa vem gillar inte typiska Amrikanska Getto story ballad? Det finns många inom en delen den kändaste är nog In the getto- Elvis. Alskar verkligen hur han sjunger asså jag är kär i hans röst ärligt aaa!!
Johanna going crazy.=s
Nä nu ska jag sova annars kommer jag inte upp imorgon.:P

Zomieland

Så nu har jag inget mer och göra på datorn mer så ska ta och sätta på Zombieland sen somnar jag nog, bruka bli så eftersom jag ligger ner i en varm go säng höhö.
Börjar 09.50 imorgon då har jag näringskunskap sedan matte och sist Studiepass sen ska jag pka till lundby och fråga om jag kan får gymma eftersom dom stängt av alla banor i simhallen. Börjar få kvälvningar vilket betyder att jag inte mår bra över mig kropp och att jag rör mig för lite inte bra, dessutom rapar jag hela tiden vilket betyder samma sak. Man äter ju lika mycket mat även om man inte tränar som när man tränar och då är det för mycket mat i magen usch nu mådde jag väldigt dåligt över min kropp usch! Aja det löser sig nog, dom sa nämlgen inget om att dom skulle stänga av hallen i en månad när jag köpte skiten och nu fick man reda på det, det kallar jag dåligt information (inte för att det skulle ändrat mitt köp).



Sköönt!!!

På fredag åker pappa till Thailand och idag var sista dagen vi såg han innan resan, gubb jävel åå är jävligt trött på ahns stil. Okej jag har agretionen på han det beror på han är så jävla störande hela tiden, han försöker rymma även om han inte säger det, mamma får ta det mesta av ansvaret här hemma, det ska bli jävligt skönt med deras break up for real sjukt skönt! Pappa är en sådan person som tror han har alla pengar i hela världen och lovar saken som kanske inte blir av och det han lovar står han inte för när det inte blir av och såna personer gör en bara besviken! Nä, är iallafall irriterad på honom men vet inte riktigt varför men det ska bli skönt att inte se honom på 2 veckor.


Please forgive me-Bryan Adams

Kom och tänka på denna låten nu när jag tänkte på matchen. Såhär ligger det till: dom spelade denna låten lite då och då i bakrunden.

Sähär skarev dom om Videon/låten/inspelningen: The dog in the video belonged to the studio owner, but liked BA and followed him during his stay there. Mutt and BA also wrote "All For Love" around the same time as this song.
Otroligt gullig hund! =)

Man har vissa favoriter

Man har vissa favorit låtar så är det bara mina favortier just nu är Remember you, Breakin' down och Quicksand jesus alla tre låtarna sjunger Skid row. Kan verkligen inte säga något annat än att Sebastian bach har en otroligt underbar röst.

Iallafall förlorade Sverige mot Slovenien/ slovenien (vilka mötte do fan!). Dom spelade en bra första halvek men i andra ver jag inta vad som hände dom mer eller mindre gav bort vissa bollar. Matchen sluta iallafall 27-25 till dom andra. Det som är mest irriterande är att Sverige hade världens bästa målvakt i matchen och att dom höl 5-4 måls skilnad tills slutet då dom antagligen blivit lite själv säkra. Aja får se hur det går mot Tyskland imorgon hoppas verkligen dom spelar bättre för det lär behövas.  

Nu börjar det!!

I'm bored! Asså ärlig jag måste ha det tråkigaste livet idga har jag hmm... vart  i skolan 2 timmar, åkt hem, ätit lite, satt mig framför datorn, och sett på film det kallar inte jag något liv, sen är inte detta en engångs företelse usch nu börjar jag bli trött på det.

Om en halvtimma börjar handbolls EM då Sverige möter Slovenien hoppas det går bra för våra Svenska gubbar i EM iår.  

Aj jag bet mig =(

Aj! Jag har bitit mig i kinden. :(
Riungde pappa nyss och sa att han skulle köpa fisk och det ka han hehe blev lite sugen på det förut. Dumma fågel han skriker öronen av mig, tror inte han gillar musiken jag spelar, kanske börjar bli tjötig för han vem vet.
Har precis sett klart karate kid 3 den va sådär pausade mitt i för min stol är inte skön. Anyway vil inte den jävla fågeln hålla köft och hans vilja kommer han aldrig få ut alltså blir utsläppt (för tidigt) och mer uppmärksamhet (Han tror han äger världen). Vad ska jag göra nu hahah egentligen har jag mycket att göra som att riva mount everest (kläder) och städa men aa får se vad jag gör.

Whitesnake-Here I go again

Hahah nu kom alla inlägg på en och samma gåg haha. Kom på det men det är ungefär 3 inlägg per dag ett minne/disskution ämne, en vad jag har gjort, och dagens låt som kommer nu. Rätt patetiskt för tror ändå ingen vill läsa om hur mycket jag gillar Oslo eller vad jag har gjort idag, aja strunt samma jag får mig ut allt.


 
Såg på Old school i söndags och då spelade han den och kom på den låten för den är ju faktiskt väldigt bra, sen har jag den på min bra lista på spotify sp hörde den idag och då klicka det till. Deras hår kallar jag pudel hår måste erkänna att jag gillar det lite coolt så. Säger som jag brukar man skulle levt på 70, 80, 90-talet om ändå!

Turkey yay!!

Johanna är glaaad!!!
Imorse pkte jag till Mölndal för att möta Elin, Mela och Melas pappa vi resebyrån där, och beställde vi resa till Turkiet och dit ska vi 8 maj och sedan åker jag hem 16 maj Mela och Elin stannar en vecka till.
Åå vad jag längtar ska bli så kul!!
Efter följde jag med Mela hem och så åt vi lite och prata och såg på enfilm om Mike Tyson som inte har haft ett lätt liv!

Hahah kom och tänka på det nu men måste visa en bild på Jimmy som jag tog igår haha den är väldigt kul! xD


Hahahha han ser helt galen ut hahah sånt gör jag när jag har tråkigt! xD

Norge minnen!!

Fasen vad jag saknar alla Norge resor jag och Emma gjorde förut!
Asså saken är den att vi inte gjort allt mycket gått upp och ner på bokstavejen tittat på slottet och gått hem, det var våran första resan och det betod att vi gick till slottet och sedan hem och samma sak i aa 3-4 dagar eller nåt. Aa man gör inte mycket men det är just det lilla som gör det minns det och jag minns att Emma tog kort på 200 kort på träd haha det var på höst lovet.
Andra gången vi åkte tror jag var på sport lovet om jag inte minns fel, herre gud kommer inte ens ihåg hur många gånger vi åkt tillsammans men jag VET att det varit kul.
Emma kan Oslo lika bra som mig skulle jag kunna tro, men ändå hittar jag bättre för jag har ändå åkt dit nästan varje lov sedan jag var tio år.  Oslo är en stad som verkligen betyder nåt för mig och dom personer jag tar med dit betyder verkligen nåt för mig och det är bara Emma och Wilma som följt med men Emma har vart med så många gånger att det är helt sjukt, Wilma var mer för ee heheh.
Men den mest härliga Norge resan gjort var när jag själv åkte med farmor och farfar upp och sedan efter 3 dagar åkte till Moss och stanna där resten av veckan. Herregud va härligt det var bara komma ifrån allt inte behöva tänka på nåt bara umgås, pratat och njuta av den fin fina utsikten och vädret! 

JAG ÄLSKAR NORGE!!<3


SAKEN ÄR DEN ATT JAG HAR VISAT DENNA BILDEN 5 MILJARDER GÅNGER MEN SHIT UTSIKTEN ÅÅ UNDERBAR! DETTA ÄR FRÅN STORA FÖNSTRET I MOSS. ( oj caps lock inte meningen men orka skriva om)


Och såklart i sommras en resa som jag aldrig kommer glömma tror jag. Nuhade vi lärt känna Oslo så mycket att vi kunde gå var som helts vilket v kunde innan men vi va fria!!! ;) 

Längtar tills jag flyttar till Norge för där ska jag bo!! 

Every body hurts-REM

Vet du vad, Detta är en jävligt sann låt märk mina ord Everybody hurts! Hör ni hur hjärnan klickar till alla minnen allt där du blvit sårad. Ååh Everybody hurts tänk på denna låten nästa gång ni känner er ensamma och sårade, för det är så sant man är aldrig sårad själv det finns alltid någon anna som är sårad kanske t.o.m mer.
  Själv brukar jag tänka: "Det finns alltid någon som har det värre." Ett tips är ju att inte tänka så för det gör det lite värre för då får man lite ångest om det man gråter om och känner sig patetisk.
Everybody hurts!


Jag älskar hans röst!!! bläää så härlig
God natt! Filmen var inte alls läskig den var bra! 

bland......

förstår jag mig inte på pappa, Jag ringde till farmor idag för jag skulle fråga om hon ville se Jimm spela eftersom hon bor där borta (dom tvinga mig ringa). När jag frågar säger hon att hon inte kan för att Pappa och Elisabeth ska komma, inget konsigt med det. Men innan på dagen när pappa lämnade av Jimmy här hemma efter han hade vart i partille, iallafall så pratade vi om det och ringa farmor asså tror du gubben säger nåt om att han ska dit eller?? Nä så jävla dum är han ibland, asså man säger ju nåt när man vet att hon är upptagen inte sant? Men pappa tror allt detta är känsligt för oss alla att han skulle dit med sin nya, den som har ont av det är pappa så jävla känslig och för att inte visa det rymmer han asså inte bokstavligt men nästan bokstavlig. För att flytta var inte mammas eller Elisabeths förslag utan pappas, han säger att han tycker det är jobbigt att släpa omkring på alla sina saker yeah sure! Han vill helt enkelt komma ifrån allt vill inte ha det ansvaret han har haft alltså vara en gnutta mer fri vilket han också blir. Eftersom han slipper Daniel och Jimmy någon vecka då och då och detsamma med mig, den ända han får på ansvaret är Caroline som är 18år så hon är myndig. Ibland undrar jag fan vad han tänker med antingen vill han vara lite mer fri eller så har bara blivit jävligt känslig! 

Nu ska dom även sälja lägenheten vilket betyder att mamma tar över huset och alltid bor där och att pappa kommer bo hos Elisabeth tills dom hittar något vilket kommer ta ett tag. Eftersom dom inta har jätt mycket pengar och sen ska dom hitta nåt, och det är Torslanda vi pratar om här alltså ganska dyrt sen ska det vara tillräckligt stort. Lycka till vill jag bara säga!

Hahan nu fick jag ut allt på en och samma gång. :P

Dött!

Har inte gjort något idag, det har vart rätt dött i vårat hus idag. Mamma har gått där nere och letat nycklar och grejet, här uppe har Jimmy suttit och spelat playstation och Daniel har aa vart inne på sitt rum där han stängt in sig med sin bakfylla haha och jag är väl den ända som vart jobbig.
Åkte iväg till Lerum vid 17 tiden för att titta på Jimmy dom mötte baletekov (vet inte hur det snavas) Matchen var mycket  mycket bra då det slutade med att Torslanda vann med 29-12. Sista målet Jimmy gjordee kasta han från halva plan och när han kastade hörde man hans tränare skrika: "neeeej!" Och det hörde hela hallen så när han satte målet skrattade alla åt tränaren haha okej det var rätt kul iallafall. Nä nu ska jag gå ner och se på Johan falk! =D Joel Kinnaman<3

We weren't born to follow-Bon jovi


Vet inte om jag ryser, fryser eller bara är trött men något gör jag!
Jätte bra låt från Bon jovis nya skiva!


Läskigt värre!

Herregud mamma höll på att skrämma livet ur mig! Jag sitter med hörlurar och ganska eller jätte hög musik helt plötsigt känner jag hur ågon ta mig på axeln, och klart som fan att jag flippar ut och slår lite med armarna. Så titade jag till höger om mig så står mamma där och då hade inte hin sett att jag hade hörlurar så hon hade stått där och pratat med mig. Asså shit ibland blir man väldigt rädd helst nu på kvällen.

Idag var det andra gången både jag och mamma hörde ytter dörren öppnas, jag var nämligen på mitt rum när jag hörde eller tyckte jag hörde att dörren öppnades och någon kom in, och såklart trodde jag det var Daniel. Mama var där nere och pratade i telefon och när hon hörde dörren trodde hon det var jag som skulle känna hur kallt det var. Det visade sig iallafall att det inte var någon och vi kan ju inte hört fel båda på två gånger, läskigt värre!


Hahah var tvungen att testa glas ögonen på Jimmy och det blev ju faktiskt riktigt bra inte sant?
Hans riktiga jag kommer fram!

Schnygging ;)

Nu har jag flyttat datorn från sängen till skrivbordet lite stolt faktiskt, dock har jag redan gjort det ett antal gånger och det slutar med att det litter papper på datorn och jag flyttar den till sängen för film vill man oftast se i sängen.
Aja får se hur det går denna gången men anar att det slutar på samma sätt.

har även skaffat glasögon vad tycks?


Ungefär såhär ser jag ahha, oj vad rolig man kan vara ibland.
Visst är mina fina Tokio hotel grejor fina i bakrunden (har inte orkat ta ner dom för min vägg är så ful och då måste jag sätta upp nåt annat men vad är frågan? 

breakin' down-Skidrow


Okej jag erkänner kan inte sluta lyssna på dom, men det posetiva är iallafall att det är bra musik.
I'm fucking love this song and I want to see this movie now you know that! ;)

Det löser sig ALLTID!!

Åå denna dagen blev bättre än jag trodde den skulle bli.
På morgonen fick jag ett sms av mela där det tår att hon redan har sina kläder hemma vilken kunde få mig att andas, på bussen till skolan skickar jag iväg ett sms till hanna och frågade om jag fick låna hennes kläder vilket jag fick ännu en ut andning, sen frågade jag mamma om jag fick låna 2000kr av hennevilket jag fick ännu en utandning, sen tror jag mamma hitta en nyckel som kan passa i låset ännu en utandning. Denna dagen har resulterat med att jag kan andas och att Mela är min ankmamma sen ska jag mela,Elin till turkiet i maj and me happy!!=D Nä nu ska jag sova innan jag somnar med datorn framför, ett tips är att inte ligga i en säng med datorn framför och behaglig musik när klockan är halv ett för då somnar man. ^^

skjult

Äntligen fick jag tag på filmen. Den filmen jag försökt och få tag på heter "skjult" det är en norsk skräck och skjult betyder gömma tror jag iallafall.
Åå när kom den ut nu då....aa kommer inte ihåg det när men minns när den skulle komma det var under ett lov iallafall om det var höst lovet förra året kanske?
Strunt samma när filmen hade premiär i norge var det jätte stor så när man åkte ner i rulltrapporna i Oslo (till tunnelbanan) var väggarna på båda sidorna en ända stor bild eller en på höger och en på vänster, dom var så stora att det var säskigt och gå där ärligt, det var nästan så man var tvungen att blunda. Det var även så vid "Helenas hållplats" alltså en jätte stor bild. Kom även ihåg att Helena sa att hon inte skulle se den p.g.a. bilden för hon tål inte skräckisar, men samtidigt vill hon se den eftersom Simens kusin spelar huvudrollen, som även är en av Norges största skådespelare lite coolt.
Aja nu har jag filmen och jag ska se den men kanske inte nu heh.


Tänk denhär bilden i en mörk tunnelbanna nedfart och två jätte jätte jätte jätte jätte stora på båda sidorna. Det var rätt läskigt sen har jag för mig att den såg lite läskigare ut men vem vet, tror äver ndet var på påsklovet för då var jag där ensam.

Who says-John mayer


Det löser sig nog!

Just nu hatar jag mog själv riktigt mycket och jag skämms!
Jag har tappat bort min och Melas nyckel till skåpet och det var bara en enda så jävla dumt, idag gick jag ner till vaktmästaren och fråga om han kunde öppna det men nej tydligen är det en annans skåp. Annar inte hur dum jag känner mig, om det bara hade vart en annan sak men jag och Mela delar skåp och det gör ju inte saken bättre.
Just nu önskar jag att jag kunde hoppa över allt, ta självmord, eller nåt sova i 5 år eller nåt men man ska inte fega ut när man ställt till med något.
Känns som det är för mycket nu och jag kan inte sluta tänka på det, nu fattar jag hur föräldrar känner sig och dubbelt så mycket. Shit kan verkligen inte koncentrera mig på något annat mår så jävla dåligt över det och ångest o.s.v. men sån blir jag när något inte stämmer asså när jag känner någon är sur på mig eller jag har gjort något elakt mot någon, vilket kan komma ganska ofta. Kanske är därför jag inte vill hamna mitt i bråk, fast det är klart det beror vilken person det handlar om.
Aja skitsamma det löser sig nog! Hoppas jag.

Monkey business-Skid Row

Okej sista sen sover jag för gått eller hela natten eller halva ää skit samma.

Jag kan inte kalla det dagens låt om jag tar ett annat band för Skid row är det ända jag lyssnar på just nu (någon har fasnat) iallafall är denna låten väldigt bra (som alla andra då) tycket jag.
Tänkte ta en annan låt men han var inte lika snygg i den videon utan jag tar en av dom kändaste låtarna, vill nämligen ha live framträdande är oftast bäst då.
Såhär ska en rocksjärna se ut långt gosigt hår, snygga tighta skinn brallor, bar överkropp, några tattos, smal och grymt bra röst heehhe kan ju inte säga något annat än att han är snygg!



Han svär väldigt mycket! Sen är det två bögar i det bandet haah det är inte så vanligt faktiskt haha och nej inte sångaren!

Lite Handboll

Egentligen hade jag ju inte tänkt och skriva om min vrikade värld men så blev det.
Aja nästa tisdag ska Sverige spela mot slovenien i Handbolls EM måste ses, Sverige har ändrats lite på landslags fronten. För när dom spelade EM här i Sverige 2000 var dom som allra bäst herre gud vranjes, Wislnadet, larholm m.m. min favorit var helt klart Vranjes aka flygande köttbullen, herregud det var min favorit och det var då man hade framtids drömmar och då vill jag bli en sån bra spelare som han därför gillade jag honom han var kort och snabb o.s.v. 
Vi får ju inte glömma att det var Bengan som var tränare då asså helt sjukt bra var dom. 
Nu har dom tappat alla gamla spelare eller Vranjes, wislander och Olsson som tränare.
Men det var 10årsedan herregud 10 år :O eller var det 2002 nä 2000, vi var på krotien-Sverige ch då vann dom fast Sverige Vann hela EM och final matchen mot Tysklan var bra för tyskarna var så jättiga eller stora som man säger, Jättiga :/ (bra svenska) och lilla lilla vranjes kom igenom ganska lätt för han var som spelare uthållig, liten, snabb, och bra målgörare lite den stilen har Jimmy om man tar bort snabb för han är inte jätte snabb och liten är han inte heller men uthållig alltså stark kan gå igenom försvaret utan problem typ. 
Nä ska bli spännade och se faktiskt Kim andesson är kvar och under EM i Sverige hade han lila hår hahah det minns jag för han gjorde många fel och det såg kul ut med lila hår.  :P 
Det är ju Handbolls Vm i Sverige om något åt typ 2011 tror jag.
Jimmy frågade mamma om vi kunde gå på det
Mamma svara aa det är klart när är det då, Jimmy svara 2011 (tror det var då) ahah så klockren mamma trodde ju det var nu snart.


Där var dom ju va roligt med lite handboll!! =D

Drömvärld

Ibland önskar jag att jag fick leva i min lilla dröm värld!
Så underbart det hade vart, för då hade många killar sett ut som Sebastian Bach med långt håt dom sexiga brallorna och guligt ansikte, jag hade bott i Norge utan problem massvis av pengar, rest mycket mm låter underbart jo sen hade ja inte jobbat heller utan jag hade hmmm.. jag hade oj måse ta reda på det. Saken är den att jag lever i min drömvärld när saker och ting blir för mycket eller om jag har tråkigt så i den är jag minnst 2 gånger om dagen lite då och då.
Hahah nu fick ni veta en liten liten del av min lilla värld utanför denna världen, men måste ta reda på vad jag gör istället. :/

Back to the real life:
Idag hade jag matte som jag alltid har på tisdagar och sedan sluta jag. Vakna upp jätte förskyld och trött men tänkte att det skulle gå över men det gjorde det inte så jag kom till skolan alldeles hängig, trött och förskyld.
Efter skolan åkte jag till stan och köpte lite grejor sen är jag kom hem, ätit, tittat tv och sovit lite gick det över yay!
Sen kom pappa hem med fyra hockey biljetter som han inte slarvat bort, men efter han vart inne och duchat var dom borta haha pappa fick utbrott men så hade Daniel skojat lite. Ja, så det ar av till Scandinavium och se Frölunda-Brynäs. Första perioden var sådär lite seg start men i andra perioden spelade dom riktigt bra och då stog det 1-2 tror jag. I tredje perioden spela dom också bra hade mycket anfall och höll oucken på den sidan där den skulle vara men pucken gick inte i mål det var som dom hade satt nätet på fel sida helt sjukt, aja frölunda förlora men kan ju inte säga att det var en dålig match för då ljuger jag! Oj jag ska ju upp 07.00 imorgon kanske borde sova heheh.


Såhär kreaktiv är jag när jag inte är i min drömvärld=D Visst är jag en riktigt konstnär?
Nästa gång jag shoppar jag handla mig ett liv om jag hittar ett roligt sådant så klart det har ju faktiskt varit mycket rea. ;)

Dubbelt upp med rock!

När U2 och Green day gjorde en låt tillsammans (kommer inte ihåg namnet men den var/är bra) skämtade jag och Emma om att dom båda banden spelade och klart man fick en bild i huvudet då att dom hade dubbels trumset o.s.v.
Men denna videon är den värsta eller dom verkar ha kul på scenen men det var lite kul och se när dm hade 3 gitarrister eller nåt två trummisar på ett trumset aa två sångare på en mick o.s.v.
Dubbelt upp med rock!



Slave to the grind-Skid row

Saken med Sebastian bach är att han hamnade i fel band, kanske därför dom inte har den havy metal som jag tycker är havy metal men var vet jag! Han är helt enkelt för söt asså kolla på hans ansikte lovar om jag ser någon som ser likadan ut som han kommer jag springa fram och dra den personen i håret och sedan i kinderna sen hade jag blivit galen och sedan antagligen hamnat hos polisen!

Låten är lätt att få på hjärnan tack vare tempot och lite så.
Gillar även deras musik videos t.ex. Remember you och 18 and life har gjort dom låtarna!

När man är inne på temat.

Såg en film idag som passar på pricken in i mitt långhårs rock period, nämligen "Almost famous" som just handlade om ett rock band på aa det var 1973 så var det en kill på  15år som skulle skriva en artikel om dom och fick följa med dom på turne och sånt you name it. Det roligaste var att som nämde massa band som finns typ the who, led zeppelin m.m. deras band hette still water iallafall var den bra och är värd att se.
Sitter just nu och nynnar på "Slave to the grind" i min hjärna den är rätt bra asså heeh. Såg även två pauser på Daylight orka inte se mer har den ändå det ända som hade fått mig att se hela är ju att Sylvester Stallone är med, asså det är sjukt vad han är snygg!!


Självkänsla!

Jag tänkte på det ämnet självkänsla imorse, vat inte varför men när man inte pratar tänker man och min hjärna går i ett då. 
Tänkte på det hur en människa växer när den får höra nåt bra alltså det kan vara något litet som vad fina kläder du har, va snäll du är eller skrattar åt dom skämten du drar t.ex. 
Tänkte på det förra veckan då Jimmy spelade handboll, för varje gång dom gjorde ett dåligt anfall eller att dom andra gjorde mål hörde såg man hur alla sänktes, och när någon gjorde mål blev alla lite mer raka. Men Jimmy såg man väldigt tydligt på när han inte tyckte han själv inte spelade bra och tvärtom, och när hn hade försökt göra mål alltså tränga sig igenom försvaret hörde man Peter (legets tränare) Bra Jimmy, fortsätt så! Typ  och då sg man verkligen hur Jimmy sken upp man så det på honom så tydligt för Peter skrek mycket bra till honom hörde nästan bara Jimmys namn, Men tror han är en favorit.
Dom små saker man säger betyder mycket även om man inte tänker på det, visst om man säger det för mycket betyder det inget till slut.
Jag är jätte dålig på att säga såna saker eftersom jag själv inte vågar men när andra säger det till mig växer jag och det är nästan så man kan se solstrålarna om ni fattar och jag tror inte jag är ensam.

Projekt: Bregrava Jimmys cykel!

Idag fortsätter jag med mitt lilla projekt och det är begrava Jimmys cykel. Haha hade ingen nyckel med mig igår så ringde pappa och fråga när han kom hem han var på väg hem, och så länge sa han till mig att skotta, men det fanns inget att skotta så bestämde mig för att vara busig. SEn ska jag tvinga med mig jimmy ner till havet så vi kan gå på vattnet ahahah fan va jag är kul fattar du gå på vattnet ahahahha nästan bättre än jesus.
Nä ska snart gå ut man blir så trött av att sitta inne dessutom har min dator damp så den behöver vila kommer sakna musiken men men. ;) Hahah lol på mig haha.

I onsdags var jag ju med pappa och då var jag med honom på en av Sveriges minsta restaurenger och den var liten ungefär 16-20 platser, det är en riktigt lyxig resturang. Iallafall pappa käner ägaren för han har gjort några jobb och så och då skulle han täta en dörr för det var dragit. Pappa sa iallafall till han att jag gick på Ester och då sa han ägaren ( kommer inte ihåg vad han heter nåt italienskt) att pappa skulleta med mig dit så skulle jag få en gastronomisk upp levelse. Det är alltså en så resturang med olika vin till varje rätt två menyer att välja på 4 rätters och alba tryffel på menyn. En meny med fyra rätter kostar 400 nåt och en meny med 4 olika viner som pasar perfekt med maten kostar 500 nåt. Aa den är rätt lyxig och han har diplom och sånt lite över allt han har lagat mat med svennis. Aja nog med det nu ska jag ut!!

If only!

Egentligen borde man kanske sova men fick en sån lust att lyssna på musik och skid row och det utvecklades till Mötley Crüe aa eller puder rock som jag kallar det eftersom deras hår är längre än mitt och dom ser så gosiga och fina ut, helst sångaren i Skid row alltså Sebastian bach som han kallar sig asså hans änsikte är det sötaste jag någonsin sett lovar!
Asså jag önskar iblan att jag var lika gammal som mina föräldrar alltså att jag var född då så jag kunde gå på alla grymma band som fanns då och dessutom skulle jag vilja bo i USA för vissa band kommer inte till Europa, sen verkade folk lite mer avslappnade på den tiden stilen, stressen, allt aa men inget kan göras dessutom hade jag ju inte var Johanna jag kanske hade vart hmm en anna Johanna som vart drog missbrukare, alkohol missbrukad och inte haft någon familj för hon rymde vi 15 års ålder till sin drogmissbrukade pojkvän som även i äldre dar slog ihjäl henne och då var hon 25 år. Men innan dess hade hon sett alla band hon ville se men inte kommit ihåg något för hon var soppas hög och full att hon inte minns.
Oj, det lät lite grymt men vem vet kanske hade det vart så ingen vetmen jag kunde dragit en värre story.
Det roliga med dett är att det är rena motsattsen till vad jag är kanske ska ta och plocka fram min vilda sida så kanske mig framtid slutar såhär men tror inte det är så man vill ha det. ;)

Aa säger då det kanske man ska ta och sova lite granna satte Jimmy på väcning så får se när han kommr in och väcker mig haaha där fick jag allt till det!


Asså han ansikte det är så så sött!!! ^^Ärligt det är den sötaste lilla pudeln jag någonsin sett, synd att men inte var född då och där. =P 

Be your self, it alway lead to somthing good!

Åå imorgon blir det en promenad på isen hade jag tänkt mig, det är is på havet och jag vill inte sitta inne hela dagen sen skäms jag över att jag inte gåt ut när det vart så mycket snö.
Önskar jag vore mindre för då var det okej att åka pulka det var okej att vara den man är och det var okej att se ful ut för ingen brydde sig, om man gör nåt nu tittar alla ut en och om man åker pulka är man en tönt man är ful och inte okej om man inte orkar se bra ut, iallafall vad det känns som dessutom var folk mycket roligare då nu vad gör man sitter inne och nördar framför tv:n eller datorn eller är inne i stan och slösar pengar, då var man ute och lekte alla älskade snö, nu är det få som gillar den. Jag fattar inte varför folk växer upp så fort alla säger ju att det var bättre förr, gör nåt åt saken var ute lek i sandlådan, gå ner och bada, lek i snön, bry er int vad folk säger för den som säger nåt dumt om en är en idiot ingen känner dig så bra som du känner dig själv vilket betyder att det spelar ingen roll om vad folk säger för den vet inte vad du tycker, man kan säga att man säger sanningen till en men i många fall gör man inte det och det kanske inte är för att man inte litar på personen utan det kan vara för att man vill behålla något för sig själv.
Tycker folk växer upp för snabbt det är synd för att vara barnslig har man alltid fördel med i hela livet. 
Ååh vad det känes skönt och få ut det, har tänkt på det väldigt länge och nu skrev jag det äntligen. ;) 

Nä nu ska jag se på "Ensam hemma 2" tror inte jag har sett hela. :O Inte bra!

Var stolt över det!

Jag har hört ett rykte om att Rolling stones ska göra en avskeds turne undra om det stämmer?
Aa iallafall om dom skulle göra det skulle dom komma till Sverige sa pappa (han har läst det i tidningen).
Jo, det jag ville komma fram till var att det hade vart kul och gå innan gubbarna går och dör för att se dom är ett måste och att ha sett dom borde man vara stolt över. 
Nåt men man borde vara stolt över att ha sett (enligt mig, artist mässigt) 
är: Elvis, Queen, David Bowie, Johnny Cash, Thåström, mozart, Bon jovi m.m.

Ska förklara dom fyra första: Såhär är det att dom var dom största musik genierna, Elvis asså shit man ryser när man hör han musik hans röst hans snygghet hans storhet. Sen har vi Johnny cash som levde samtidigt han var också ett geni kanske lite deppig men hans röst helt sjuk jag tror inte många har den mörka rösten som dom har.
Okej Queen och David Bowie helt sjukt bra artister sångaren i Queen (kan inte stava hans namn och orkar inte) han var ett åå ett helgon shit hans röst kan inte beskrivas.
David Bowie skulle jag gärna vilja se live älskar han musik och han har go röst och bra låtar.
Thåström: Tycker man måste se han eller måste och måste jag måste han har frelst mig med sin musik, han har ingen brra röst men hans låtar är så underbara han är ett geni på låt skrivning verkligen, nästa gång ni lyssnar på en Thåström låt lyssna inte på rösten lyssna på texten (beror på vilken om det är Ebba, imperiet eller solo lyssna solo).
Mozart: Asså man MÅSTE vara riktigt jävla stolt om man sett Mozart live och det mena jag för han är ju flera hundra år gamma, men tänk vad hans musik har på verkat oss!!
Bon jovi: Asså se dom live skulle jag gärna göra helst om det vore då dom var som störst grymt bra band!

Aa det är många artister man vill se men någon som jag faktiskt inte vill se är madonna tro det eller ej men jag gillar inte henne på något sett gör jag inte det aa man kan inte gilla alla.


Burrr!!!!

Gud var det är kallt sitter och småskakar mina fötter är två isbitar.
Dessutom tror jag att jag hpller på att bli sjuk har nämligen vart öm i halsen hela dagen.
Det var snöat hela natten och igår halva dagen så snö finns det, dessutom blåser det så snön ligger i drivor så på vissa ställen är snön upp till mina knän.
Jag har snart inte vart ute mer än att åka till halar och vart ute någon timme på 4 dagar eller nåt idag kännde jag att jag var tvungen att ryta det vilket jag gjorde genom att åka med pappa, frågade Emma egntligen om hon vill in till stan men inte så jag var tvungen att komma från Torslanda några timmar. Om jag hade stannat här längre hade jag bara tyvkt att mitt liv är ganska meningslöst (vilket det är) och bara blivit deprimerad och då måste man hitta rätt filmer till det alltså gråtiga.
Nä mitt lov har varit beroende av filmer vilket jag inte gillar alls egetligen men det har varit skönt för jag har varit väldigt trött. Det jag tycker lov går ut på är att göra så mycket du hinner med men ändå vila ut men så har det inte blivit.
Pappa prata iallafall om att vi skulle åka lite skidor i helgen åå vad härligt åka lite slalom i en vit backa med ett vinterlandskap runt om kirng sig, ta liften upp och åka ner igen åå jag VILL!!!!




*pust*

Herregud vilken ansträngande dag äntligen får jag pusta ut!
Aa har sett Jimmy idag igen första vann dom mot Backa sendan förlorade dom mot ett toppat skövde men det visste dom från början, men många missar gjorde dom verkligen men men dom kom till A-slutspel och imorgon ska dom möta Skövde igen på morgonen gäsp nä jag ska med faktiskt måste börja vänja mig till skolan hehehe.
Får hoppas att dom vinner imorgon så det blir lite mer handboll, Gillar verkligen att se på Jimmy när dom spelar eftersom det är ett bra spel.
När dom skulle möta skövde sa jag till Jimmy att han skulle tänka att skövde var orcher och han var Legolas (sagan om ringen) funka sådär han gjorde 2 mål och var bra på plan men till och med lagolas kan inte klara alla orcher det är därför han har Aragon men han fanns inte riktigt på plan men gandalf och gili fanns så hjälp fick han allt.
Ååh vad jag är roligt ibland inte sant?

I've had the time of my life-Bill Medley&Jennifer Warner

Asså jag är helt kär i både Dirty dancing och denna låten!
Aa jag blir nyförälskad för varje film jag ser så tror inte det är äkta kärlek jag är en liten player haahha lol!

Men måste säga att jag gillar min och louises tradition alltså att sitta uppe till 2-4 eller nåt och titta film, dock snacka vi inte idag men att titta film asså film är livet på lol heheh. 
Får se vilken det blir imorgon kanske Dirty dancing 2 har typ inte sett den så det blir den hehe. 
God natt!!  

2010

Ååh jag är kär i Dirty dancing och Patrick Swayze. (synd att han är död='()

Anyway jag har helt totalt glömt av att det är 2010 asså det känns så overkligt för 2009 har gått så fort när jag tänker på det, kommer knappt på vad jag gjort detta året men jag vet att jag har underbara minnen!

Inatt eller igår natt drömde jag att jag var i något hus mitt ute i djungeln (tror jag), det gick ett larm iallfall om att vulkanen ovanför oss skulle explodera så alla fick panik och det jag tänkte på var att det var 2010 inte 2012 det stämmde inte. Iallafall fick vi tag på ett plan hur vet jag inte och jag kom med, alla kom ju inte med för det var inget stort plan. Vi hann iallafall undan och lavan flöt bakom oss men jag dog inte. 
Tycker detta med drömmar ar helt sjukt men iallafall, vet jag att jag tänkte på när det inte fanns något hopp och det var vad jag skulle missa om jag dog och det var b.l.a: Tokio Hotel konserten, alla kuliga saker vi kommer göra i år okej mitt måtto är att göra så konstiga saker som möjligt man lever bara en gång, ska leva liver vara ännu jobbigare än vad jag är ( fast då kommer jag no förlora ganska mycket kompisar eftersom ingen kommer stå ut med mig xD). Jag känner på mig att 2010 kommer bli ett bra år med Tokio Hotel åå va jag längtar har gjort det sen 2007 äntligen!! Fyller arton också kan man tänka sig lilla jag bli så stor det du, det kommer bli en flytt vilket faktiskt känns kul med lite förändring och en ny kompis aa nu börjar liver känner jag!
Herregud vad jag skiver fattar knappt vad jag skriver själv!



Det är så det ska vara!

Idag har jag inte gjort nåt typ, somnat framför tv:n medans vi såg på en animerad film jag kan inte hjälpa det för jag sitter så skönt i den fotöljen med värmen fråm kaminen, doften från granen bakom mig åå det är underbart älskar det. För på jul lovet är det för mig att sitta på min plats och göra mitt sitt märke och titta på alla filmer som går och kanske ha datorn i knät det är underbar att ibland inte behöva göra nåt, deppa lite, se på film, sova o.s.v. 
Jag satt till jag ätit mat framför tv:n sedan kom Louise och så gick vi ner till Emma och var lite jobbiga sen hem och så jag på Spider-man som gick på SVT. Och jag måste varna om att det kan vara våldsama inslag i filmen, ahhaah det var det pogram presenteraren sa innan den började. Har sett den filmen så många gånger att jag nästan kan den utantill så jag somnade lite men somsagt värmen från kaminen det är underbart och det blev för mycket ett tag där så ögonen föll ihop.
Mamma blev lite sur när hon såg mig sitta vid datorn halv 4, då sa hon "Nu har du gått för långt Johanna" ahahah aah jo visst det hon inte vet är att jag gjort detta i över 1 månad, fast om hon inte hade sagt det hade jag antagligen tittat på en till film men sen kom jag på att jag inte var sugen på det. Så ska snart sova imorgon ska jag se på Jimmy men det är inte fören vid 4 tiden och det är i Björnlanda hallen, det är nämligen taik blixten just nu och den börjar imorgon (Taik blixten= Torslandas egna cup, dom hette nämligen HK TAIK innan).  

My sister's keeper

Har just sett den mest berörande filmen på länge grät mycket nästan hela filmen!
Det var "My sister's keeper" kan rekomendera den om man vill se en bra film och vill gråta mycket, jag lovar man kan inte hjälpa att tårarna faller fast jag gråter alltid till film.
Den handla iallafall om en familj och ena systerna har cancer och håller på att dö mamma (cameron diaz) Älskar sin dotter och kan inte släppa taget, familjen glider igfrån varandra och det märks under filmens gång det är det som får en att gråta. Det är mest bakåt blikar och t.ex. dotterns kärleks liv men slutar olyckligt men när det tar slut fattar man att hon vill dö och hur livet har vart bra och dåligt, filmen får en att tänka till lite på livet och meningen med livet att ta vara på den tiden man har på jorden och respektera andras val.


Living on a prayer-Bon jovi

Asså seriöst jag har spenderat dagen sedan kl.14 typ med att sitta i samma jävla fotölj och tittat på film men som sagt jag har mått bättre.
Har även tänkt på det Mela sa till mig igår och varje gång jag tänker på det blir jag alldeles varm och glad! =)<3
Samtidigt har jag living on a prayer på hjärnar vilket jag har haft sen igår kul men den är bra och jag älskar texten, deras texter är äkta känns det som eller dom stämmer.
Nu satt mamma och höll en liten förevisning eller tal för mig att man ska dricka öl inte cider för cider får man huvudvärk av och öl blir det en bra fylla på sen sprit är inte tillåtet i hennes värld, det stämmer för sprit mår man piss av och det är då man får minnes luckor och cider ja det ger en huvudvärk så det stämmer att öl är bättre men vem fan dricker bara öl??



"Pang boom krasch"

Det säger "pang" det säger "boom" det säger "3210 kaboom!!!!!"
Det var riktigt roligt hos madde igår jag luktar rök alltså lite cigarret men också ved eld det var mysigt det var någon som tände spisen på kvällen/morgonen.^^
Ja, så kan det gå när man dricker för mycket aa alltså "pang boom kaboom" i huvudet och lite här och vad, men vad drack ja cola, öl,cider vatten,mjölk, kaffe aa vad det vet man aldrig och det kommer inte höhöhö!

Okej nu ska jag erkänna en sak som jag skulle erkänna förut men så glömde jag vad jag skulle erkänna och nu kom jag på det. Såhär ligger det till när jag satt på bussen kom jag på att jag skulle skriva en hel bok om min tanka som jag tänker dom är rätt många. För i bloggen kan jag inte skriva dom det blir alldeles för långa inlägg då.

RSS 2.0