True blodd par på riktigt

Nu nr ändå är inne på ämnet True blood detta är coolt! Klicka.
Saken är den att dom är ett skit fint par sånt här gör mig glad!

True bloods lärdag ^^

Ooja jag älskar True blood kan inte sluta titta. Har tittat två avsnitt hitills är inne på mitt trejde tror jag iallafall.
Men snart är den över och får vänta några dagar innan nästa avsnitt kommer ut.
Förstår iallafall varför folk är så beroende av serien Alexander skarsgård is ooh HOT Hot Hot!! Han pratar t.o.m svenska ibland haha fast då låter han som en drama skådis. :P
Okej inget mer om det.

Igår var sista dagan på praktiken tråkigt men skönt, dom två sista dagarna har jag vart på sånt konstigt humör. Ena stunden glad sen bara arg om jag haft chansen att slå någon hade jag gjort det. Visst är det konstogt gick t.o.m hela avenyn till centralen på mindre än tio min med högklackat.
Men nu sitter jag i min gröna svmpbob tröja (som mamma köpte i Turkiet) och tittar på aa True blood va annars  daah! 


Ursäkta fuckt up bild men jag sitter så nära datorn. Nu ska jag se på True blood!! =D

True blood

Nä, det här är inte bra jag gillar inte beroende framkallande serier dom gör att man blir beroende, vilket redan framgick innan. Iallfall har jag börjat se på True blood som är väldigt bra.
Jag har redan sett på 5 avsnitt och då började jag med att se två avsnitt igår kväll och 3 nu på morgonen.
Och nu måste jag snart åka tyvärr kunde jag inte se mer avsnitt, skulle kunna skippa dagen men så blir det inte för då får man ta igen på höst lovet.


Greja med händerna

Hahha okej har inte tagit min duch än men ska efter detta.
Sitter och tittar på Thåström haha han ser så otroligt kul ut när han sjunger live, kom ihåg första gången jag såg honom live det var typ första gången jag hörde hans låtar. Men när jag såg honom trodde jag han var jagvet inte men helt koko, men han håller takten genom att stå och greja med händerna.

 
Tredje gången jag lägger ut videon men han visar det tydligt i denna eller hyfsat tydligt, för han har inget att spela med ;)

TH in action!

Det var änna längesen man fick se något med Tokio Hotel i action!


Men nu är dom påväg tillbak till våra hjärtan så bäst att titta. ;)

My morning!

Sitter i min säng nu men borde kanske ta en duch, ska nämligen åka om 75 minuter. Jag börjar 16.00 hela veckan vilket är väldigt skönt men det finns inte så mycket att göra när man väl kommer dit. Fast det var igår också då kom det bara 3 pers.
Jag gjorde pankakor till frukost så har ätit det och tittat på tv och nu ska jag ta en duch eller snart iallafall.

Yesterday!

Okej aboute yesterday!
Igår hade jag inget specielt att göra så jag var hemma och grejade lite.
På kvällen när vi skulle äta kom Betta så vi gjorde klart maten och sedan åt vi en fin höst middag med tända ljus och aa allt var fint. DEt blev ugns stekta potatis, kyckling och till efträtt vit choklad pannacotta. Set var jätte mysigt och trevligt, sedan såg vi lite på tv och började prata då och klockan blev halv 1 och då fick Jimy sova. Sedan gjorde vi lite finare i köket och satte oss och pratade om samma sak, vid två gick vi ut och pratade då dom skulle röka och jag ville ha frisk luft, jag hörde hur råttorna kröp om kring det var riktigt äckligt.
Vi gick i vid halv tre och började städa aa klockan var halv 3 och jag och Bettan fick för oss att städa kylskåpen det är fint det, men fint blev det. Klockan blev halv 4 och sedan var det läggdags.

Jag vaknade vid 10 tiden idag och gjorde inte så mycket, men ikväll jag vi på bio och ha en almän mysig söndag.


Chockad fakta!!!

Hej! Jag ska skriva lite chockad fakta som jag fick veta igår av min pappa.
Jag, Bettan, pappa och Jimmy satt vid tv:n igår mysigt och så och så kommer vi in på mamma pch pappas sepration. Det har gått ett år sedan dom spearerades men inte för pappa och mamma utan där har det gått 3år, wtf säger jag bara 3 år okej två av dom 3 åren har dom bott tillsammans och undertiden har pappa träffat någon och mamma träffade Göran okeeej, så medans jag, Daniel och Jimy har trott att vi en familj utan problem och utan ågon skilsmässa har dom träffat andra personer.
När pappa sa det igår blev jag jätte chockad inte ledsen utan besviken på dom för att dom har haft två oika liv medans vi har trott att dom bodde tillsammans och alltid trodde det skulle vara så.
Men nej utan 2 år efter dom har "skilt" sig berättar dom det för oss.
Saken var den att pappa hade sagt att dom vart skilda i 2år till bettan när dom träffades för ett år sedan, så när pappa träffade en ny blev det en chock för både mig, Jimmy och Daniel.

Anledningen till att jag skriver detta är för att jag vill skriva av mig och känner att om inte jag år ut mig detta vet jag inte vad jag ska ta mig till och bloggen var ett bra sätt. Sedan så håll er till sanningen det är alltid det bästa lögnen kommer ändå ut på ett eller annat sätt.

Vet att jag är lite otydlig men i mitt huvud har jag ett tal som jag inte kunde skriva här för det komer inte fram när jag skriver. That' it!


Dirty Dancing

Har just sett Diry Dancing underbar film, såg den inte igår istället såg jag klart på pippi. P.g.a Patricks död visade dom den för att hedra honom.
Idag är det fradag yay men jag vet inte ens vad jag ska göra i helgen vilket får mig att balla ut, hatar oplanerade helger. Men ska iallafall städa mig otroligt stökiga rum så det blir rent och fint.
Men nu har jag suttit här och tagit en paus med att skriva så jag ska avsluta detta in lägget nu med ett grymt roligt klipp!! Ska sova sen så blir det sista.

 

Sista minuten

Hade inte vart dumt med en sista minuten till Grekland nu ella vad sägs??
Fast vädret i Sverige är just nu underbart, ska göra ett barr slott men när vet jag inte.

Nuska jag iallafall spotta ut mitt tuggumi och sedan gå ner och ta ett äpple och sedan se på Dirty dancing. 
Det är alltid skönt med en film innan man somnar. Egentligen borde jag städa mitt rum men tror jag gör det i helgen faktiskt. Alla säger att man ska vår städa men jag har fått för mig en höst städning gillar det mer än vår, för på våren ska man vara ute i solen nu kan man inte vara ute så mycket eftersom det börjar bli kallt så en höst städning låter bra. F*n ibland får jag till det!


Fast när jag leta efter bilden såg jag en bild på Mela när hon satt och titta på när det snöade ute innan vi skulle ha tyska, det får mig att längta till vintern. Klicka på bildern för att komma till sidan, om ni är suga. ;)
 

Karenina-Thåström

Okej nu ska jag sova men ska ta en mycket bra låt innan, fast vill att ni ser videon för den är hel konstig.


Bara för mycket-Tjenare kungen

Nu nu har jag äntligen sett Tjenare kungen och jag älskar den filmen!!
Hihihi en sak som är kul är att Thåström och per hägglund har skrivit en låt ska visa sen.
Idag har jag vart på praktiken efter åkte jag hem då jag åt sedan gick jag upp och städade lite medans jag såg på Gossip Girl och sedan Tjenare kungen inte så mycket mer.


Bara för mycket-Tjenare kungen!
Den har Joakim Thåström och per hägglund skrivit per hägglund var med i imperiet och skriver mycket låtar nu.
Visste att han skrivit en låt i filmen men inte denna, det är en av mina favortier faktiskt innan jag visste det så det så!

Ghost sången

Kunde inte sätta dom andra låtarna som dagens låt för det var ju som gjort för att denna skulle vara det.


Det var svårt att hitta et bra klipp och detta duger inte heller tycker jag men för tillfället få det det.
Låten kommer från Ghost som är en av mina favorit filmer, om du inte sett den gör det!
Sjukt fin antar att Patrick själv är ett spöke nu men iallafall villa ifred!


Leona Lewis-Angel och Yesterday

Del 1 Angel


Del 2 Yesterday

Grymt bra videosar såg Run och den var verkligen sorlig! 

R.I.P Patrick Swayze!

Tjenare! Idag var det köket igen, när jag slutade åkte jga hem åt lite sedan kom pappa hem och hade damp, sedan gick jag och mötte Emma så gick vi till skutehagen och hade yoga, det var väldigt skönt faktiskt.
Jaja nu sitter jag och tittar på tv Scrubs faktiskt haha bästa citatet " Jag räddade fiske från att drunkna" hahah den va bra.

Iallafall ska vi gråta lite för tidernas snyggaste man Patrick Swayze som dog i natt 57 år gammal. Han hade cancer och hade haft det i 20 månader. R.I.P Patrick Swayze! En av mina favorit filmer är Ghost och han är en av huvud rollerna. Han verkade som en fin människa, personligen tycker jag detta är sorligare än när Michael jacksson dog.


Mer pengar!!

Någon är glad! F.o.m nästa år ska vi få 350 kr mer i studie medel, äntligen tänker dom på oss unga som behöver mer pengar så nu får vi 1 400kr i månaden, for dom som får studie medel då.

Ialfall har jag bytt från sevisen till köket nu så jag har ståt i köket från 10-16 men det var kul att äntligen komma in i köket.
Men u sk jag ner till Emma och knacka på hennes dörr, vi ska ta en lite promenad medans vi gör det kan ni läsa Busnissarnas blogg


Scheisse

Men Scheisse va bra denna låten va haha gissa va den heter!!? ska säga det tro det eller ej den heter....... Scheisse xD ibland får jag till det!
Iallafall blev det något fel på min mobil massvis med låtar försvann så jag gjorde om skiten och sitter just nu och väntar på att dom ska ladda över, vilket har tagit en tid nu.
Min musi på min mobil är: Europe,Thåström, Imperiet, Ebba Grön, Cinema bizarre, bob hund, Tokio Hotel, Takida och till sist LaFee, det är den musiken jag lyssnar på fast lyssnar bara på Thåström, Imperiet och Ebba görn när jag sitter på bussen och över hvudtaget. 
Ska försöka ladda över en film dom andra gångerna har det inte gått så bra får se hur det går nu, hoppas jag lyckas!

Så ser våran lilla marzeders fel stavat jag vet men jag är handikappad.
Förlåt för dåliga bilder men hon vill aldrig stå still!

Hmm rubrik.... svår!

Hejsan! Har precis suttit och lipat till P.s I love you världens bästa film!
Blev lite deppig när jag kom hem och insåg att jag skulle sitta här ensamhela kvällen. Sms:a Hanna men insåg att hon inte skulle komma, som jag också hade rätt i.
Just nu sitter jag och lyssnar på thinking of you med katy perry som om det skulle hjälpa efter alla tårar hahah.

Idag har jag träffat Sheyla och Bianca vilket var väldigt längesen dock gick vi bara på bio men det var kul att träffas igen! Efter skulle Sheyla iväg så jag och Bianca gick och handlade lite, Bianca handlade två skit snygga tröjor en en jätte fin sjal från H&M. Jag handlade en hår spray och Maybellins nya mineral fondation som verkar skit bra och sedan lite mat ahah.


Visst är låten härlig, I love you to the end antar att det är huvud låten i filmen!!

Så nu ska jag se på Super hero movie!!

Häng Gud??

Satt och sökte lite på Ebba grön och kom fram till Häng gud med text, så jag satte på den och tittade lite på kommentarena för att jga själv skulle skriva. Men så var det en lite disskution där nere och nu undrar jag, när ni läser texten tänk texten inte Ebba bara texten! Skriv vad ni tycker om texten, det är kul och se vad folk tycker! Själv är jag inte troende eller nåt sånt visst kan jag be till gud om jag vill nåt mne går liksom inte till kyrkan, annars tycker jag texten har rätt faktiskt.
Snälla skriv era tankar rätt ut det är kul och se vad folk tycker!! Så är ni snälla!!


1x2x3x4-Tjenare kungen


Gillar denna låten svensk 70-80-tals punk är bäst alltså Ebba grön också vidare och setta är ganska likt Ebba.
Vill bara att filmen ska bli klar så jag kan se den!!!
Om du inte sett filmen borde du verkligen det det är typ år hundradets film come be with the boy ahha okej nu kom en Imperiet låt in i ste hela så busigt. 
Men när man säger ett ord ibland får man en låt på hjärnan haha men det får alla typ eller hur!!??? 

Me love höst!!

Guuud va jag äslr hösten!! Det måste vara den finaste årstiden på året, kanske inte är så att man längtar men när den väl kommer aa älskar man den eller hur?
Iallafall när det är sånt väder som det var idag sol, blå himel och inte för varmt. Var inte ute så mycket men uteserveringen var öppen så man gick ut lite då och då sen var dörren öppen så man kände den friska luften som kommer på Hösten. Iallafall har jag planerat att bygga ett barr slott i år, ja våran trädgård utanför mitt fönster blir alltid föll med barr så i år ska jag bygga ett slott av det hehehe, ibland har man kul.

Idag.... har jag vart på praktiken från 11 till 21 hihi länge va det att ni är avund sjuka, asså vet inte vad det är med mig idag. Iallafall skulle jag sluta 19 men hon frågade mig om jag vill jobba en timma till vilket jag ville sedan när klockan var 20 så frågade dom igen och det ville jag, det hände lite då så det var bara kul och ju senare man kommer hem ju mysigare blir det att gå en tur i stan.
Så imorgon slutar jag 17 heh me like it!
Frågan är bara vad man ska göra när man kommer hem förutom mat, pappa är inte hemma aja kommer nog på något.

Ååh vill se Tjenar kungen och det har inte kommit någonstans kan den inte gå snabbare vill seee!! Dom spelar bra musik och är inspelad i snyggaste miljön. =D


Somliga går med trasiga skor-Cornelis Vreeswijk

Borde egentligen sova nu men jag väntar på att filmen ska kopieras färdigt så den kommer in på mobilen.
Det är så härligt och kunna se på film på bussen, har faktiskt redan sett två som var bra nu kopierar jag in På rymmen med pippi hihi är verkligen inne i pippi grejen nu. Men dom är inte så överdrivna för både vuxna och barn kan se dom vilket är väldigt bra. Nu är det 35 sekunder kvar på den, tänkte bara greja in en mysig låt som god natt, som också får blir dagens låt.


Tycker han har så mysiga låtar, såg en fil med han en gång och den var bra asså inte jätte men nära jättebra men det var för ganska längesen.
Fattar att Imperiet gjorde många cover på hans låtar, saken är ju den att dom passar bra som lite rockigare oxå ska ta det någon annan gång, nu var filmen klar så ska sova. ;)
God natt!


Sms från Turkiet.

Mamma är bara för söt asså hon är i Turkiet nu så skrev hon ett sms till mig som löd:
Hej gumman. Har det stengött. Vädret, vattnet, maten..... aa du vet ju själv. Vet inte ännu vilket ställe som är bäst, Side el Alanya. Hälsa alla puss o kram!


Just det att hon skrev sten gött fick mig att skratta så jag skrev tillbaka:
 Det va la änna gött!;) Jimmy börjar bli tonåring och har ett jävla humör, hoppas resten av resan blir bra. <3  

Haha aj  Daniel ska ha datorn nu.


Idol

Vad menar Emma med kom inte in??

Aja sitter och tittar på idol nu hahah shit det var två som kom in med en gitarr hero gitarr haahah asså shit så jävla kul haha! Jag Daniel och Jimmy sitter här och tittar ahha aja klicka här så ser ni klippet eller hela pogramet.

Har iallafall haft praktik hela dagen, lunchen var väldigt kul eftersom det hände lite då sedan kom det in lite efter lunchen, det var helt okej idag sen fick jag lära mig göra latte och det är väldigt lite kaffe i latte alltså en expresso kopp resten mjölk vilket är väääldigt lite. Nästa vecka är det kök och Johanna är glad för det, det är också bok mässa då så jag ska vara glad för att jag inte är i serveringen. Aja ska titta vidare på idol nu. ;)

Lite Ego

Nä ska sova nu det är sent för mig nu men någon gång måste man sova. ;)
Tänkte vara lite ego och lägga upp dom sista.



Lite ego får man väl vara! ;)
God natt!!


Släpp aldrig in dom-Thåström


Så sjukt bra låt och videon är helt underbart bra gjord älskar den.
Får mig att vilja se honom live men helt underbar låt borde lyssnas på!!


Hur lyckas man??

Hur lyckas man tappa bort sina glas ögon och sedan kontrollen till tv:n?? Aa det är nog bara min pappa som lyckas med det, igår tappade han bort glasögonen och har fortfarande inte hittat dom så han har vart utan glas ögon idag, förut tappade han bort kontrollen till boxern men den är hittad nu som tur.

Sitter iallafall och nynnar på släpp aldrig in dom som Thåström sjunger, grymt bra melodi och grymt bra live har fått den på hjärnan och kommer antagligen inte få bort den på ett tag.

Iallafall har jag jobbat från elva till 19 idag som alla andra dagar. 
Jag var ganska seg idag eller mina ögon hade damp och det kändes som om dom inte vill öppnas men dom var vid öppna aja det var en konstig känsla iallafall.

Jag var och hämtade några bilder i lördags som blev ganska bra faktiskt hiih pappa betalade.


Det är en av dom fyra lägger upp efter hand orkar inte nu. 

Lite till baka blick!

Gud vad jag bara önskar att man kunde gåt tillbaka i tiden, då jag bianca och Sheyla var så himla tajta herregud det var så att man längtade till träningar na bara för att få träffa dom och alla andra såklart. Men nu träffas vi nästan aldrig fast det är klart Bianca går ju på linholmen yay det gillar vi!!! ^^
Eller när jag gillade Tokio Hotel så mycket att folk fick damp på mig, då jag lyssnade på dom 24/7.
Eller när jag var med Emma till kläppen haha, våra perfym krigoch allt det andra lämnar vi oss bakom här okej Emma!!? hahah! ;)
Eller när man var så liten och såg upp till alla som var i tjugo års åldern som fick göra va dom ville, gå i snygga skor röka va också snyggt tyckte jag, gå på stan bo ensam haha gud.
Eller första gången jag åkte hem från Oslo själv ahha jag grät jag jag kom hem bara för att jag ville vara kvar där ahha jag var kanske 10 år.
Eller när vi åkte upp till Oslo då pappa jobbade där, jag och Daniel älskade det bara för att då fick vi äta kyckling på saras cafe hahah det var den godaste kycklingen vi ätit, för den var inte torr. Men det var det ända vi åt där och en gång åt helena något annat fast det gjorde hon alltid eftersom hon var vegetärian men jag blev så chocka haha.
Det finns mycket man vill tillbaka till men det går ju inte att gå tillbaka till det å att leva sitt liv och se vad som händer är en mycket bra ide. Det är ingen ide och få ålders nojor eftersom man inte kan göra något åt det.
Men nu ska jag sova
God natt!!


Automatisch-Tokio Hotel


Ååh när jag ser denna börjar det pirra i magen, shit vad jag har saknat att lyssna på Tokio Hotel och verkligen känna att jag älskar musiken. Dock tycker jag inte att detta är den bästa låt dom gjort men Bills röst får att jag vet inte har lust att gå ut och skraka som en galning, hoppa ner från ballkongen och blä älakr Tokio Hotel! Det är något man inte kan ta ifrån mig ven om folk tjatar som fan att dom inte är bra och bla bla bill är bög och bla bla bla, det är hans röst och musiken jag är kär i inte han. Nu blev jag skit glad!!!! Aaaah sakanr verkligen mina galma Th stunder med Daniela och det gamla Tokio Hotel!!! Nu är jag tillbaka hihih men det är inte samma gamla Johanna men lite. ;)

Nu slocknar jag!!

Hallå! Det var änna längesen man var inne på datorn men Johanna tog upp till kamp och tog tillbaka den, eller inte. Vi har precis sett Scary movie 4 som är hysteriskt rolig helt sjukt vad man skrattar.
Oj nu håller mina ögon på att flyga ihop så ska nog gå upp och sova.
Imorgon börjar jag 11 och slutar 19 ganska långa dagar men när lunchen är sluta och man fått lite mat i magen går det lättare.

*Gäsp* God natt


RSS 2.0