Happy new year!

Ruuumpa!!! hahaha å vad jag har kul ibland jag och Jimy har suttit och mobbat mamma med Seanbanan han är väldigt kul. Sen kom Daniel ner och sa att han skulle köpa mat och det var kött och potatisgratäng och då börja alla tre och då blev mamma sur ahhaha sånt är kul.

Nu ska jag nog upp och ducha sedan ska jag till Emma och sedan till madde där nyår ska firas. =D
Det ska bli riktigt kul faktiskt!

Från mig till er önskar jag en riktgt härligt nyår elelr nåt! Ää Abba säger det bättre! ;)


It's my life-Bon jovi

Det var längsen jag var trött vid 2 tiden känns det som och nu är jag trött så ska snart sova.
Idag har jag vart i stan med Hanna hittade en altevativ kläning är inte säker eller kläning är dte inte det är en tunika får se ska titta imorgon. Så himla mycket folk bara man blir bara irriterad men that's life.

Imorgon blir det grupp träning i 25minuter det är core så det är midja, lår mage, rumpa eller nåt sånt det lät rätt kul så jag täkte testa för en grupp träning med Emma verkar näst intill omäjigt just nu eftersom hon är i bullaren och sen aa skit samma. ;)
Var tvungen och höra Bon jovi innan jag gick och la mig och låten jag ville höra va "it's my life" den får mig på bra humör och deras låtar är väldigt bra.

Nu kom jag på när jag tänkte på Bon jovi hur det gick för Jimmy och hans lag i Lund (det var han som lärde mig lyssna på Bon jovi eller lärde och lärde jag tog några låtar) dom skruttarna var överlägsna i varje match vann mot sävehof med 9-19 eller nåt och så fortsatte det tills dom möter ett Danskt lag då förlorar dom med 12-19 eller nåt. Innan hade dom mött flera Dankata lag och vunnit så det är inte Danmark som är bra men tydligen var detta laget bra, men måste sga att jag är riktigt stolt över min lillebror verkligen, hade gärna vart där nere för att se Jimmy spela för det är kul och se dom spela, eftersom dom spelar så bra spel och satsar inte på en spelare utan flera jätte bra spel och deras tränare är verkligen grym hoppas dom kan ha han hela vägen till A-pojkar iallafall!




Denna låten stämmer så bra till livet lev livet medans du har chans ungefär!
Många av deras låtar har detta budskapet vilket gör att det blir poserivt att lyssna på dom!

De var det!

Frölunda vann i rekordmatchen mot Färjestad med 4-1 dom spalade verkligen bra!
Sen kom jag på att Jimmy faktiskt är nere i Lund och spelar så va tvungen att titta hur det gått,  Tror du inte dom pojarna har vunnit alla matcher så imorgon gäller det mot sävehof då är det 1/8 final, fast ska jag vara ärlig tror jag han kommer hem med en guld midalj och vinnar tröja! ;)

Nu har jag sett på en film med Arnold Schwartzenegger och ser en annan nu fast båda går på tv För till hans nivå sjunker jag inte Sylvester var ju iallafall snygg men inte Srnold fast han är rätt sör med sitt österkiska brytning och förra filmen var ju bra ahah. Aa 80-tals filmer det är livet det + lite action på det med överpumpade grabba. ;)

Träffade ela idag också det var trevligt, vi träffades vid 15 tiden vilket vara ganska smart med tanke på att Mela skulle vara vid ullevi 18.00 och på så sett hann jag hemlagom till matchen. Men det var trevligt hittade dock ingen nyårskläning men det ska jag leta efter imorgon med Hanna.



Han va väldigt upp pumpad på den tiden kan man säga.
Okej Stallone är väldigt väldigt mycket snyggare eheheh

aa du!

Vi var och kollade på Göta kanal 3 idag den var riktigt rolig måste jag säga. Det var jag Daniel och pappa som såg den och måste säga att det var jävligt mycket folk på bion.

Nu har jag iallafall sett Judge dredd, skulle sett den igår men var visst inte klar så istället såg jag Get carter och Over the top åå jag älskar Over the top det var tredje gången jag såg den och den andra gången jag såg den var två dagar innan haha, aa för dagen eftr jag såg den såg jag Demolition man som oxå var ruskugt bra efter jag såg den började jag kolla på over the top. Herregud vilken film nörd jag låter som hahah, men det är något jag inte kan förneka för lite nörd på film fronten är jag allt heh. Jag räkna ut igår att jag har elva filmer kvar innan jag har sett dom filmer man kan få tag i när det gäller Sylvester Stallone och alla dom filmerna ska jga se. 
Ska börja med att köpa Cobra imorgon om Mela går med på att gå till movieline klart hehe. Nä herregud nu måste jag sova innan jag får för mig att se en till film!  

Pengar är makt..

men blir det bättre om man har pengar??
Hur skulle man kunna klara sig utan musik??
Det går inte när man har tråkigt lyssnar man ofta på musik, filmer skulle bli värdelösa utan musik, musik muntrar upp o.s.v. Man kan inte klara sig utan musik man har alltid oftast en låt på hjärnan.
Sen att musiken har blivit sämre med tiden finns det många förklaringar till.
T.ex. handlar musik och film branschen bara om pengar vilket betyder att alla kan bli kända även om men sjunger som en jävla kratta, så länge man är snygg kommer man långt för rösten kan man ändra. Sen förstörs band när dom kommer till USA aa nu kommer Tokio Hotell in här igen blä för dom, deras musik är förstörd och 99% är USA:s fel för i USA handlar det bara om pengar det är där man tjärnar miljonerna, i Europa kan man tjärna bra med pengar men inte så mycket så man kan leva lyx liv. Det är synd att det ska behöva vara så för jag tror inte det är många som tittar på personen iallfall inte jag (inte så ofta iallafall) utan det är musiken man hör det är musiken man vill höra inte se, visst det påvekar om personen ser förjävlig ut men vem bryr sig!
Meatloaf var nite den vackraste men rösten helt otrligt underar, ja han kallades köttfärslimpa men han såg ut som en haha mamma förklaring till namnet.

mm mycket vacker x) men bra röst!


Judge dredd!

Hejsan jag har huvudvärk och ska snart se på judge dredd en sylvester Stallone film gillar verkligen hans filmer lite brutala, våld, mord men ändå alltod på goda sidan. Aa typiskt 80-och 90- tals filmer men det gillar vi!
Idag slutade min dag i fotöljen framför granen och tv:n hhiih har min favorit plats där, igår slutade det med att jag och Jimmy bråkade om den hehe jag vann. 
Dom två senaste dagarna har inte jag gjort något föruom att titta på film, men egentligen brukar vi åka till mormor på juldagen och farmor på annandagen men med tiden har saker förändrats, så istället är jag hemma och gör absolut ingen nytta heeh. 
Väntar faktiskt på att det ka bli måndag för då kan man gå på Mellan dagsrean och Jag ska träffa melisen då. =D
Imorgon slulle jag nog med pappa till skatås nu när det är snö får man passa på, ska tvinga pappa att vi ska åka förbi movieline så jag kan köpa en film med aa behöver väl inte ens nämna skådespelaren kan väl gissa själva! ;) 

God fortsättnig!

Gud vad jag är glad! Julen är över är dock något som är mindre kul men att jag är 1600kr rikare och mycke mer saker, fick vår kockbok av farmor som jag faktiskt ville ha!
Det var en mysig afton med mormor, morfar, Farmor, Farfar och syskon + mamma trodde jag skulle sakna pappa men nä, därimot saknade jag Helena och Simen + kusiner men Helena jobbade så vad ska man göra åt saken.
Är därimot glad att pappa träffade Elisabeth för då blir det lite mer jul klappar haah det lät barnsligt + själviskt julen är ju faktiskt till för att men ska änka på andra inte sig själv sen föddes jesus för 2009 år sedan glöm inte det! ;)
Vad säger man nu God fortsättning?!! =D

Tomten kommer snart!! =D

Har ni någonsin varit med om att man läser ett ord och när man läser det hör man personens röst i huvudet, alltså beroende hur man säger det. Tror ni fattar iallafall fick jag just en sån sak när jag läste Gris 2:s rubrik på henner blogg Gu saknar verkligen den lilla grisen!!

Iallafall GOD JUL!! det är okej att säga nu faktiskt eftersom klockan är över 12 på natten oj snart 1 :S kanske ska sova Tomten kommer snart och enligt regel får man inte vara vaken när han kommer.
Gud vad tiden går har vart nere sen klockan var 19 ungefär, då började vi klä granen men tog inte så långtid sedan titta vi på bingolotto (vann tyvärr ingen :/ :P) det är en liten tradition vi har sedan är skinkan klar ehhe jul ckinka är verkligen det bästa som finns. Haha tänk att man äter en gris röv hahah det är rätt ku faktiskt och tänk att den grisen har levt i en jätte trång bur i typ hela denns liv det är rätt tragiskt måste jag säga.
Nä har fått julstädat idag också vilket är skönt har bara mina klappar och ett mount everest av kläder kvar att vika jo sen ska jag bädda om sägen men det hinner man innan kalle imorgon skulle jag kunna tro. Okej ett mount evrest menar jag det har inte tagit hand om den på år eller månader för att vara realistisk.

Åå saknar alla roliga människor <3God jul!!
From Johanna whit love!<3

Dagen innan tomten!

Åå sitter och tittar ut på det vita landet samtidigt som jag sitter jag lyssnar på Jul musik.
Snart ska vi nog äta ostkaka och sedan ska jag träffa hanna sen ska jag städa rummet.
Ikväll blir det julgrans pyntning, göra skinka aa allt sånt där jul skoj!
Imorgon kommer tomten också yay.
Igår föll snön hela kvällen så det är ännu mer snö nu, sen är det 0 minus så det är antagligen kram snö har inte vart ute än vaknade nämligen för en tima sedan hehheh




Surving Christmas!!

Idag har jag varit på lunch med Framor och Farfar det var mysigt vi gick till köttbulle källaren det var väldigt gott och ag blev hur mätt som helst. Efter skulle vi göra några ärenden men sen var det hem fast först skulle jag bara köpa ett jul kläning typ eller linne. Det var lite knepigt att hitta för dom hade gjort om lite. Efter att jag vart inne där gick jag ut gick till en annan affär men där fannsi nget s¨jag gick tillbaka och då var de inte så mycket folk, jag hade tittat på ett annat linne men det var svart och det vill jag inte ha, men jga tittade längre bak i "högen" och där var de i den färgen jag ville ha och allt jag blev så glad, Och inte nog med det det var halva priset!
just nu sitter jag och tittar på Surving christmas som är helt sjuk btw.

That day-Tokio Hotel

Okej denna låten gillar jag oj okej han hade lite rätt med att det skulle bli lite rockigare men det konstigaste är att jag bara hittar låten på Spotify på cd finns den inte med inte den jag har iallafall, okej nu fattar jag den är med på bonus vilket jag tycker är mycket konstigt för den är mycket mycket bättre än dom låtarna som är på den vaniga cd'n aa USA dom vill ha lite popigare men nu fattar jag vad dom menade med lite rockigare.
Jag vet att denna låten inte var det med den jag lyssnar på nu i spotify är det. ;)


Gillar låten somsgat mycket bättre än många andra på cd'n.

Tanke om julen!

Ååh om två dagar är det jul, en högtid då man firar med sin familj, släkt och vänner det är så man ska visa hur mycket man uppskattar dom.
Nu uppskattar men sina nära och kära genom att ge det dom behöver som en dator, mobil, tv-spel, pengar aa you name it! Julen har tyvärr blivit väldigt överskadda det är då man skämmer bort nära och kära. Ja, jag har inget emot det men när man tänker på hur bortkämd man egentligen är skrämmande. Tänk dom som lever på gatan utanför dom som inte har något hem och kanske inte heller någon familj, det ända dom har är allkoholen som dom knappt har råd med. Man kan tycka att dom får skylla sig själv men det är synd om dom det är kallt och antagligen har dom inte tillräckligt med pengar för att kunna köpa sig varma kläder och på så sätt leder det till allkoholen för att kunna hålla sig varma och tillslut blir det ett missbruk. Men oftast hamnar man på gatan för att man missköter sitt liv man köper allkohol för dom pengar man har och tillslut blir man utslängd. Man kan dömma dom väldigt lätt men varför hamnar dom på gatan det finns alltid en förklaring till allt.
Så jag tycker att i jul ska vi inte tänka på oss själva utan på dom som har det svårt dom som sitter ute och fryser utan jul maten och kanske svälter, eller till dom som inte har någon failj till dom som kanske sitter hemma och tittar på tv äter sin mat själv, medans vi kanske sitter hemma med familjen och har ätte trevligt, äter oss feta och slänger den maten som inte går åt!!

Det va lite kul!! :P

Det har hänt något otroligt roligt idag!!Kunde vekligen inte hålla mig för skratt även om jag gick ensam så det blev att jag fnissade och log ganska stort haha!
Okej såhär var det när jag var påväg hem från bussen imorse eller vi 12 tiden så var det stopp på hällsviksvägen, alltså kö. När jag gick på vägen såg jag att det var två bilar som hade krockat det såg otroligt roligt ut, för dom som inte vet är hällsviksvägen en ganska liten väg. Men det var inga bilar som kom förbi så det slutade med att det blev kö. Det såg kul ut iallafall.
Jag har klippt mig och nu ser jag ut so en liten flicka en gullig sådan -.- fruktansvärt fult!!
Nu väntar jag på att Emma ska säga att jag kan komma til henne undrar vad dom håller på med :/ hmmm.....!
Sen vill jag åka pulka!



Haha att dom inte körde en annan väg xD fast det var försent förstås ahahah det ser lite kul ut!
Tänk vad lite snö kan göra otroligt fint ^^

Snöööööööööööööööö!

Vah Vad det jag sa!!!? Jo jag hade rätt, det snöar, och det är mycket yay skulle kunna åka pulka nu men nej ädet verkar inte vara någonsom är med på det. :(
Aja det snöar iallafall och den kom perfekt til min lilla födelsedag som har börjat hehehe. =D
Idag ska jag göra en sak på morognen men orkar inte säga vad ingen vet heller typ. Sen ska jag träffa Emma och Louise så ska vi byta julklappar sen kommer väl pappa tror jag så jag planerar att inte vara hemma då öhöhöh. åå vad jag är elak heheeh.
Nu är det måndag iallafall så nu är det LOOOOOV!!! Man kan inte räkna helgen som lov för lediga är vi i vilket fall.
Aa nu är det bara tre dagar kvar till jul också det är roligt. =D

Cat people-David Bowie

Hahha innan vi skulle göra mat kom jag på att jag inte hade ätit på hela dagen hade glömt av det haah asså ibland undrar man. Och mamma med sitt föredrag om att det inte är bra och bla bla bla ahha det vet jag :P men jag hade glömt det hade ätit en pannkaka på morgonen och några pepparkakaor.

Nä en dagens låt hmm lyssnar på den nu. =D



Jag gillar David Bowie!! och denna låten är bra :D

Dragonball

Åå idag började vi halv 9 eller dom började int allt fören kl.9 sen skuta vi 10.
Då åkte jag in till stan och mötte upp Louise sedan köpte vi jul klapp till Emma ( schh säg inget till Emma men det var en nalle och låsas snö) sedan var båda så trötta så vi åkte hem. När jag var hemma slängde jag mig ner i sängen och tittade på Dragonball, men somnade lite så började om sedan bakade vi peppar kakor och sedan var jag med mamma och handla, så såg klart filmen nu. Den va jätte bra Emma sa att den var dålig och inte följde historien men det gör den på ett vis. Att han blir en apa får man veta i forstättningen av Dragonball något minns inte vad den heter men hat tittat alla på Youtube så finns inte på bok. Så kanske därför sedan har dom gjort om lite och gjort allt lite kortare och mordernare, men det är en Arikansk film så vad kan man bergära. Tyckte iallafall den var bra ch tycker den är värd att se så se den, älskar verkligen Dragoball (som från början är en manga serie som är bäst). Oj just det jag har en one pice att läsa heheh me glad!!

Hahha mamma rensade lite förut och fick fram massa små sprit flaskor och hon ville inte ha dom så jag fick dom ehehe och det är sprit kvar heheh nä men det är fina flaskor. ;)


Det är allt från vodka til likörer och wisky, det finns halv filla och o öppnade.
Det var nämligen såhär att mamma samlade på såna förut och tror jag oxå vill göra det, alltså många flaskor är från dom länder hon vart i.


hihi jag gjorde en mini julgran till mig själv oxå :P visst var den fin^^ men ska pynta lite mer.

Hero-Europe

Herregud vad är det med mig och tider nu blev klockan över ett igen och kommer vara minst halv 2  innan jag somnar åå ibland, aja det är ju lov imorog och då ska jag försöka få tillbaka min tidsrytm ungeför 2 timmar tillbaka det lär behövas för sedan väntar en tuff och lång termin usch ska inte tänka på det nu. Antar att mycket kul och ledsamt kommer hända det vet jag och dom flesta vet nog vad jag pratar om när ag skriver ledsamt :/ och kul också såklart!! =D

Nä tänkte ta en sista låt innan jag somnar (får tvinga upp ögonen). 

 
Denna låten tycker jag är väldigt bra och det är Europe, har kommit in i en sådan långhårig period det gillar vi.
Iallafall när jag sökte på låten kom jag på att det är ganska många låtar som heter Hero. ;)

You can't think when you are tierd!!

Dagen började med att jätte trötta ohanna hade räknat lite fel med tiden men som tur va tänkte jag så det knakade så jag hanna med en buss efter ming buss som jag egentligen skulle ta. När man precis har vaknt och man ska tänka aa då får man ligga och tänka jätte länge!
Iallafall kom jag bara 10 min senare till Näringsläran sen ringde Madde mig när jag skulle gå in och egentligen skulle hon ringa när jag skulle vakn =( hon lovade. ;)
Nä sen vart det Matte prov jag Johanna skrev på medans hon inte fattade något samtidigt som hon höll på och somna som alltid. Jag skriver i tredje person märkte jag nu, jag vet inte varför kan inte tänka nu förtiden.
Efter att jag lämnat in mitt prov så fort som möjligt åkte jag till stan och köpte julklappar bra nu har jag bara små detaljer kvar sen är jag klar. =D
Imorgon börjar det efterlängtade lovet som varar i 3 veckor åå vad jag har längtat, mitt mentala tog lov för 3 veckor sedan.  Idag var det 8 minus grader när jag vaknade och det var svin kallt asså att ta av sig vantarna lite var väldigt väldigt kallt burr.... och nu på kväller föll det lite snö yay!!
Har städat mitt skrivbord idag en bra början. =D

I remember you-Skid row

Ska faktistkt snart gå och lägga mig är äldigt trött. Har haft gympa, 3 timmars hål timma, svenska (tråkig film Johanna somna -.-), och Sedan drycker som började med prov men sen fick vi smaka på en jätte god rom drink asså sjukt god den andra var dock inte lika dom men kunde ha vat godare tror jag.

Iallafall tar jag dagens låt direkt och det blir från ett band som jag är helt kär i verkligen tok kär i!


Jättefin låt och ännu en gång en fin sångare^^ Han är jätte söt i ansiktet och rösten!! oj kan man däga nåt till den??

It ain't over 'til it's over!

Har precis kommit fram till en sak, livet är hårt folk kommer aldrig att ändra det spelar ingen roll hur mycket tiden går det kommer alltid finnas en idiot där och förstöra allt. Men det kommer alltid att finnas någon där för dig, kommer alltid vara något ögonblick du kommer minnas genom livet, kommer alltid vara någon/något som sårar än. Det kommer alltid vara nårot som är tufft och ju mer tiden går kommer saker och ting bli värre men kommer kunna behandla det på en helt annat sätt, nu är det kanske ensamhet, små bråk, problem i familjen; när man blir älde blir det kanske Skilsmässor, inga pengar, inget jobb, någon som dör i från dig, cancer eller något liknande men livet går vidare i vilket fall. För där i mellan har du bra och roliga minnen, nya kompisar, ny kärlek, barn. That's life inget vi kan göra åt det vi är skapta för en utmaning, livet är tufft men ofta underbart, man borde njuta mer och oroa sig mindre lev livet medan man har chansen!!

Vad gammal jag lät nu men tänkte på det när jag pratade med mamma som har problem på jobbet med sin psyopatiska chef och en kompis som haft hjärn tumör och klara sig, med pappa och pengarna hon tår mitt imellan allt men verkar inte orora sig på ut sidan men på insidan tror jag man inte kan bli mer stressad. Men om jag ska vara ärlig efter julen och nyår kommer allt vara annolunda jag tror folk tänker mer då kanske mognat vad vet jag!!

It ain over til' it's over!


I understand why!!

Asså dom skämtar med mig, har letat i alla vidios som finns på denna  music videon men ingen kunde man ta helt sjukt. Aja fick ta någon som nån har suttit och filmat men finns bättre på Youtube kan bara inte ta dom sen får Daniel damp på mig när jag är inne på Youtube för att hans datorgår långsamt hatar när han skyller på mig!!

Iallafall kom jag på varför jag var helt galen (Kär) i dessa fyra pojkaroch jag vet varför min "kärlek" försvann dom sluta spela den musiken jag ville höra och jag tjöta sönder låtarna. :P Men kom på varför iallafall och denna Videon förklarar fenomenet Tokio Hotel och varför fansen är galna i dom titta titta =D så fattar ni (ett tips är att leta fram en bättre video bara.)



xoxo GG

Okej detär andra gången jag gör detta. Förra veckan vakna jag halv 9 och kunde inte gå til skolan eller det var ingen ide idag gjorde jag det samma hmm kanske ska sova lite tidigare! Tänkte göra det igår men allt bara blev så sent och jag fasnade framför datorn inte bra alls. Men tisdagar är så sega vi har en matte lektion sen slutar vi och matte är för mig blääääää så kanske inte konstigt att jag försover mig but still not good!!
Jag har iallafall legat och tittat på Gossip Girl tre avsnitt och jag säger bara dumma dumma dumma Serena!! Usch jag gillade henne men nu är hin en kluns dumma henne!! 
Nä nu ska jag ta och äta lite frukost sen ska jag åka och träna och sedan ska jaghandla juklappar om jag inte gör tvärtom får se. ;)


Antar att denna bilden är från första sesongen det var då den var som bäst fast GG har hållt måtten om man kan säga så.;)

18 and life-Skid row

Ååh är kär i Rocky eller Sylvester stallones kropp och Rockys personlighet asså mamma!!
Hahah tittade på Rocky V älskr öppnngs scenen, först står Rocky i duchar och han åå han har snygg kropp om någon mm! Sedan kommer Aidrian in och då mår inte Rocky bra för han skakar, ååh han är så sör då som ett litet barn. ^^ åå Älskar den scenen den gör hela filmen sen har han väldigt snygga kläder i slutet av filmen när Tommy gunn boxar sin titel match oj jag älskar dom kläderna!! så det var min kärleks förklaring till Rocky och Sylvestr stallone!

Nä dagens låt då hmm... lyssnar på den nu Erik har bra musik smak för han sjung denna låten i idol fast jag ska ta den riktiga inte Eriks version.


Oj jag blev just kär i sångaren asså kan manha sötare ansikte hahah jag är kär i alla.
Nä men gillar låten jätte mycket älskar hans röst och låten mm.... samma ungefär histoia som in the getto (Elvis) alltså en typiskt gato historia i USA.

Home sweet home??

Haha sa att jag hade komit på att människor är idioter men så sa jag bara Människor agerar innan dom tänker. Men saken var den att vi hade stått och pratat lite om flytt och så, så jag såg hur ledsen och fundersam pappa blev efter som han trodde det var han jag menade men så var det inte. Inte i detta fallet iallafall visst alla göra saker utan att tänka.
Nä men dom har hittat ett hus i amhult nu nära och bra,fin utsikt och ny byggt (det är ett dubbelhus/radhus).
Men dom har redan kommit på en pan och den planen är bra. Jimmy och pappa och Bettan sover där nere (måste slå upp vägg till ett rum men det är lunch). Sedan kommer vi till övervåningen där jag, Daniel och Caroline kommer att sova jag kom på att jag och caroline delar på eller det vinns två rum där uppe så vi tar ett var till daniel slår vi upp en vägg hehe. Nä detta blir bra det blir det sen verkar det nära till busshållpltsen och nära till maxi *det gillar vi.*
Här gå in oh titta: http://www.hemnet.se/beskrivning/558647?r=3


Tänk innan du agerar!!

Agera innan du tänker! Eller inte tänk innan du agerar det är ett bra tips!
Alla konflikter som är just nu är för att folk agerar innan dom tänker, tyvärr är människan sån tyvärr. Antar att man får stå ut med det, antagligen är vi gjorda för att agera innan vi tänker. Människan gör antagligen det för att skapa rubliker, för att få uppmärksamhet, för att kunna såra en annan person aa vi männskor är dumma i huvudet. Jag har gjort många saker som kanske har skadat männskor och då har jag agerat och sedan tänkt efter, men jag har mått riktigt dåligt efter, vissa gör inte det vissa skiter fullständigt om dom sårar eller tar livet av andra männskor. Hur skulle annars krig kunna starta krig har inget med att vi männskor tänker det är bara agera, agera men efter allt är över då ja då tänker man efter idioter!!
Och konflikter är nästan den samma sak då man förvränger, agerar och sedan tar det många bråk innan man tänker idiotiskt! Varför? Varför jag vi detta då?? Just god knows om han finns vilket jag inte tror.
Alla dessa små konfliker kan bli stora eller en jätte stor konflikt. Hr startade första världs kriget?? Jo det var någon prins som blev skjuten i Serbien där starade skiten för att någon antagligen fattig var sur på den bortskämda prinsen som inte ens vet hur det är att inte ha pengar. Där startade allt sen hoppas jag ni vet forsättningen. Hur startade andra världskriget jo för att hitler hade judar för att dom var rika och Tyskland låg långt ner efter FÖRSTA VÄRLDSKRIGET så andra världs kriget starade för att tyskarna var sura efter den första stora konflikten. Fan människan är helt jävla fuckt up, inte konstigt att folk dör och tar själv mord, blir deprimerad m.m det behövs inget geni för att fatta detta det fattade till och med Tåström när han var ner knarkad!
Tänk innan du agerar!! Okej!


The show must go on-Erik Grönvall

Klockan är lite över tolv och jag ska gå och lägga mig, kom på att jag inte har gått och lagt mig innan halv 3 på ca.tre veckor och vitt huvud är helt slut kroppen orkar eftersom jag knappt gör något men huvudet det hänger inte riktigt med nu för tiden ställde klockan fel någongång i veckan och massa såna saker aa är helt slut i huvudet!
SEn har det vart så mycket nu så jag måste få ta och sova, igår/idag somnade jag inte fören 4.00 aa helt sjukt så jag sov 4 timmar för jag gick upp 10.00.

Tänkte ta en dagens låt sen ska jag banne meh sova!!

DEnna låten har jag säkert tagit innan men detta är verkligen dagens låt, juat bara för att Erik sjung den på Idol och den gick på rock klassiker har jag sjunkt på den hela degen men älskar låten!


Hoppas den inte är lika elak mot bloggen som den är mot mig för den vill inte spela. men tror det är mitt internet.
Tänkte att jag tar med Erik eftersom han gör denna så grymt bra för med Queen har jag redan tagit, men låten kan man adrig få nog av I love it!!

Lucia

Idag har jag haft lit och göra. Dagen började med att Bettan och Carolin kom hit sedan åkte vi och tittade på hus, huset var stort och låg bra men det fanns för mycket att göra så något annat får det bli.
Sedan åkte vi hem jag satte mig och titta lite idol, sedan åkte vi till lägenheten pch baka lusse bullar med mamma alltså jag och Jimmy. Sen kom pappa och hämta oss så åkte vi till Bettans bror för han fylde år, så fick träffa lite folk det var mysigt. =)

Asså dom senaste helgarna har det verkligen inte hänt något så är bara glad att jag fick komma iväg lite. :P

Aa just det det är lucia idag också har ni sjungt något?? ;)

En riktig ferarri!

kej det börjar likna lite på tv med tanke på alla filmer som gått idag på dagen, men när börjar alla mysiga jul filmer??
Älskar verkligen jul filmerjätte mysigt och då kommer jul känslan tillbaka.
För mig är ensam hemma igen en jul film, vi fick den i jul klapp för några årsedan och har sett den väldigt mycket. Iallafall den jul könslan jag får till filmen, det finns en förklaring.:Det var ingen hemma så jag tänkte att jag skulle tilla på filmen så såg jag den men clementier och varm choklad.
Detta var efter jul så julgranen stod bakom mig och för att vi ska kunna få plats med granen nmåste vi ställa ena fotöljen på ett specielt sätt och den platsen ÄLSKAR jag!!!

Vilken dag!! Herregud är helt slut...eller inte jag har faktiskt inte gjort nåt idag, har sittit och tittat på tv. Såg polis skolan och sedan Bilar =D Älskar Bilar!!

My heart will go on-Celine Dion

Åå lyssna just på världens underbaraste och finaste låt+röst!
Älskar denna låten alltså älskar, när jag var liten asså då det inte fanns mp3, låg jag och lyssna i timmar på bara denna låten på min freestyle ahah dom man satte i skivor i! Åå fan hatar och tänka tillbaka men det är det ända jag gör nu förtiden, blir bara ledsen åå kanske för att det är kväll och jag är trött och känslig vid denna tiden.

Kom iallafall ihåg att jag låg i min säng och lyssnade på denna låtenbara denna, och då hade jag tagit mammas skiva för att kunna lyssna jag lyssnade på kvällen innan jag skulle sova och oftast grät jag tycker denna låten är så fin och hennes röst är underbar!


Avgudade henne som liten och hon har underbar röst! Fick en skiva i julklapp som jag älskade haha medans andra lyssnade på aa aqua eller nåt lyssnade jag på Celine Dion. xD

Festis fredag!

Ååh!! Idol finalen var ikväll gud Erik vann!! Yay har hejat på honom sedan Jimmy sa att han tyckte Erik var bäst, tror det var när Jon hade åkt ut =( Jon var mig favorit jävla Eddie han är ful och kan inet ens sjunga, han var kvar för att fiolk tyckte han var snygg Jon hade nog kommit väldigt långt annars!
Iallfall var vi hos Emma dä även Tess och Birger var det var kul vi såg på Idol bara för att jag och Tess tving henne hehe, sen spelade vi lustigkurre, efter det blev klockan halv ett så jag ville gå hem. :P
Nu konde jag inte hålla mig ifrån datorn, har blivit beroende av spotify älskar mina låtar, dom flesta låtar jag har lagt ut på bloggen har jag på min låtlista som heter det enkla namnet "Bra" haha jag är ganska logisk måste jag säga. 

Idag var det servering och det var kul jag stog i baren har aldrig gjort det innan helt sjukt, men har aldrig orkat säga till sen har jag aldrig stått i disken eller gaderoben men avstår helst hehe det är inte så att man står i disken frivilligt. Sen när vi sluta var det festis dags det var nämligen festis fredag. Vad det innebär är att jag och Mela går till Gulan som ligger typ mittemot våran skola och köper en festis, detta gör vi varje fredag och vi betalar varannan vecka. Vi har våra ider för oss men förra året var det mack onsdag då vi köpte en baugette och en drick och sedan väntade på tyskan, undra vad det blir nästa år.^^


Jag gjorde om denna bilden tror den blev lite cp längst ner men gillar den. 
Jag tog den i Turkiet på kleopatra mm det var verkligen härligt där.
Känner att jag skulle behöva komma från allt inget blir bättre, inget hjälper antar att det bara är att hålla humöret upp och låtsas vara glad medans man innerst inne mår piss!
 


Vill inte!!

Hola!!
Ibörja av typ november så man insåg att det inte alls var långt till jul ville man nget annat än att ha jul, men nu när alla jul sjärnot har kommit upp orkar jag inte med julen vill inte ha den, vill inte fylla år, men kanske är allt detta för att jag har insett att detta är den sista julen eller vintern i huset fasen hatar det kommer sakna det så mycket!! Vi har alltid firat jul här det har alltid kommit en tomt på jul varesäg det vart ganska omäjligt att komma in eller inte , hahah minns när vi byggde om här och vi inte hade någon trappa det var ett jätte stort avstånd från trappan och marken, tomten hade problem att komma upp. Nä han väl kommer upp är han lite berusad och ramlar in i granen kom ihåg att jag skrev dagbok på det och skrev att alla skarttade som pandor haha fråga mig inte varför just pandor.
Herregud det har hänt så mycket i detta huset älskar det verkligen, jag är uppvuxen här det har alltid förändras något på huset, ibörjan sov jag och Daniel i lekstugan men sen när vintern kom kunde vi flytta in men nej jag stanna kvar och Daniel flytta in. Fasen vi har bott här förlänge för att kunna flytta härifrån med vilja, det är här man kallar hem, där man är säker, där man känner sig tygg, där man bor.
Känner faktiskt varför ska jag städa mitt rum om vi ändå ska flytta det är så onödigt, jag har inte städat mitt rum på 1-2år alltså välstädat därför känns det inte rätt.

Det är mycket som inte känns rätt som att bo med pappa känns ganska bra men att behöva ringa mamma typ: "Hej har du lust att ta en fika?" Fan blir så jävla ledsen när jag tänker att det kommer bli på det sättet, jävla gubb jävel tänker bara sig själv!!! Hatar att han gjort så här!

Oj nu kom allt på samma gång finns så mycket jag vill ha sagt som jag aldrig får chansen till att säga men får sagt vissa saker tackvare Hanna fan va du är underbar!!

Oj vad jag svär haha måste erkänna att jag sitter och gråter just nu men så mycket betyder detta huset för mig sen är jag orolig!


Free fallin'-John mayer

Tänkte ta walking in memphis men föll in på denna låten som är het underbar!

Orginalet är riktigt bra men John mayer gjorde denna faktiskt ganska bra, sen var det kul och höra han eftersom jag aldrig hört han sjunga bara läst om han när han höll på med Aniston. Gillar hans röst så denna låten är värt att lyssna på, gillar texten men Tom petty gör den faktiskt bättre men orginalet är nästan alltid bättre.


Skräckinjagande skönhet!

Det blir nog ingen film för min del blev försent fasnade nmligen lite på google.
Ända sen jag såg lite av den dokumentär filmen på svt 2 har jag blivit helt förälskad i hajar.
jag har alltid tyckt hajar är riktigt coola men vart rädd för dom men nu vill jag simma bland dom, för så farliga som dom är i filmern hajen är dom absolut inte till och med en liten mygga är farligare.
Tycker det är så hemskt som vi behndlar Hajar, vi gör hemska filmer om dom som inte stämmer vilket påverkar folk, vi fiksar dom och behandlar dom som ingeting, är rädda för dom som vi egentligen inte skulle behöva (fast skulle oxå blivit lite rädd om det skulle kommit upp en vit haj bakom mig när jag badade), sedan finns det en fin soppa i Kina som heter haj nåting något iallafall fiskar man haj skär av fenorna (alla) släpper i dom i vattnet och låter dom dö, fy fan va vi människor är hemska alltså soppan heter haj fens soppa efter som skärt av alla fenor släpper dom ner hajen och låter den dö på båtten alltså hajaen kan inte simma kan inte göra något vilket betyde att det lider kanske blir upp äten aa you name it. Skulle ALDRIG ätit den soppan det äcklar mig att man kan göra så mot en levande varelse usch vi människor är hemska hemska!!


Fasen kolla det hoppet =Oså sjukt coola!!


åå kolla det kallar jag naturens gång så ska det se ut^^ Underbart fint!!


Min framtisd kortfattat!!

haha jag är så busig ska sätta på en film nu som antagligen inte är färdig fören vid tre tiden sen börjar jag skolan 9.10 sedan slutar jag halv 11 och då ska jag nog hem sova lite,äta m.m. sedan hämta gympa kläder kanske åka till stan handla lite sen ska jag och Emma på grupp träning. Om jag gissar rätt kommer den inte riktigt se ut så men på ett ungefär.

Idag har jag vart i skolan, blir alltid roligare när man väl är där det är bara när man ska stiga upp som man tappar skol suget, sedan åkte jag och simmade sen hem äta mobba hamstern och titta halv sovandes på simpson! Rolig dag måste jag säga.

Min framtid kommer se ut såhär: Om några månader sitter jag nog och skriver i ett annat hus med en liten annorlunda familj (om dom hittar ett hus), mamma sitter i en 2:a utan oss alltså vi bor hos pappa. Ett år senare tar jag studenten flyttar till Norge, jobbar till mig lite penga. Et år senare när jag har pengar åker jag antingen på bar kurs i malta eller ner till Ecuador på välgörenhets resa för att hjälpa och dyka. Resten av min framtid kommer jag spendera i Oslo om jag inte dör innan det. Kanske lever lyckligt ingnen vet, eller på en kryssare där jag jobbar som........(bara gud vet) kanske bartender eller kock who knows. Innan jag dör ska jag till philipina (ääaa den staden i USA) nej philidelfia eller nåt ni fattar. Där jag ska boxas och leka Rocky sedan ska jag till Vietnamn där jag ska leka Rambo. Aa det är mitt liv kortfattat dock kommer jag innan jag dör: Blivit gift med en rik man fått barn, åkt till Cookisland, Hainan, Kapstaden, Brasilien, Nya zeeland, hos Tomten, I mumindalen, i Dineyland i USA, San fransico, New york ( leka SATC), träffat hajar,pingviner, Willy (Rädda Willy), Delfiner, Sylvester stallone, Johny Depp, en jätte skälpadda på galapagosöarna, en krokodil, vart i amazona, Min död blir antingen att jag blir uppäten av en Vit haj eller ihjälslagen av en isbjörn eller att jag bara blir gammal och fokl kommer minnan mig som mrs. Idiana Johanna!! 
Tycker om min framtids plan, kom på mer än hälften när jag skrev, och inte ens hälften kommer jag göra i mitt liv men drömma är inte förbjudet!! 
Dream on Bitch!!!


Min lilla/stora skölpadda ingmar!!

She's like the wind-Patrick Swayze

Fan fick för mig att gå till skolan iallafall.


Underbaraste filmen, underbaraste snyggaste snubben, underbaraste låten.
Han är död :'( Patrisck Swayze R.I.P (ja jag visste det innan)
Om du inte tycker han va snygg var jag inte vad jag ska säga  men usch fy på digt nu är du olydig!!

Usch för det!

Jag ska berätta en liten hemlighet som inte är så hemlig!
"Jag gillar inte att fylla år!!!"
Nä, just det det gör jag inte.
Eller jo jag gillar att få presenter och bli ett år/dag äldre men att fira den är nog det värsta som finns usch!
Eller att folk säger Gratis förväntar jag mig men att blåsa ut ljusen på tårtan och att folk står upp och sjunger för en medan man själv sitter ner och är röd i ansiktet, USCH jag gillar inte det!!!
Mamma frågade mig hur vi skulle göra till min födelsedag men jag blev bara irreterad och sa att jag inte vill ha något avskyr det, att fira andra är bara kul.
Man firar att man blev född just den dagen so what?! men tiden då blä.
Fast allt detta kan bero på att dom flesta glömmer av min födelsedag mitt i all jul stress ingen hinner fira en som fyller år tredagr innan jul, man kan ju likaväl ta den på Jul afton!
Ett tips fira aldig någon på jul afton om personen fyller år nära jul det finns inget värre jag säger:Usch!!

Nä nu ska jag gå och lägga mig i en varm och go säng och fundera på om jag ska gå till skolan eller inte. Det som får mig att tveka är att jag inte kan anmäla mig via internet och det betyder att jag måste ringa innan halv 10, sen märker Daniel om jag är hemma eller inte. :/

Runaway-Bon jovi

Jag har lite tråkigt faktiskt fast klockan är över 3 och det är inte meningen att en såndan liten flicka som jag ska vara uppe nu men ska bara visa en bra låt! =D


Tror jag läste att detta var deras debut låt alltså den låten dom slog igenom med.
Gillar den låten lyssna på den innan aa den är bra!
Låten är inte ny för det syns på hans hår eller deras för aa skit samma blbkllnn ljhaesd

Dive in the Water....

Ser på hajen nu, älskar verklgen hajar.
Jag kom på var jag ska bli om jag får för mig att inte jobba på restaurang (vilket jag kommer göra en dag.)
Iallafall skulle jag vilja bli dykare det har vart min dröm länge att kunna dyka bland det kristall klara vattnet vid galapagosöarn, dyka omkring bland hajar,fiskar och titta på det undrerbart fina vattnet. Vet inte om ni kan se er det förför er men det kan jag och det ser underbart fint ut. Skulle faktiskt redan i sommar vilja ta en dykar kurs vet att det kostar pengar man för mig är det något jag vill göra och vilja göra länge och ska göra en dag, hoppas det blir snart!

Aa alla har en dröm och ett mål även om man int vet säkert något jag vet säkert är att jag vill dyka för vattnet är en väldigt intressant plats vem vet vad som egentligen finnt där under, fast det behöver vi människor inte veta vi vet för mycket!
Nu är hajen slut, så sitter och tittat på någon annan film på tv. Men tänkte på det att den hajen är väldigt läskig. Tycker hajar är väldigt intressanta varelser efter som dom alltid har en sådan blick, tror inte dom är så skräckinjagande som man tror dom är.
Visst det hnde i Australien förra året att en haj dödade massa männsikor men varför? Jo, vi människor hade över fiskat så den hade inget att äta.

Fan ingen är sammanhängade i denna text, men tänker för mycket och vill få fram allt så det blir jätte konstigt när man skriver ner det. Hoppas ni fattar;)



Shut up-LaFee

Har lågt upp ganks bra låtar på den sista tiden så jag tänkte ta en lite "yngre" låt.
Faktiskt en sådan låt man kan skrika ut om man är arg på någon, hon uttrycker sina känslor så ärligt i denna låten så alla borde höra den.
Jag tar den på Engelska eftersom nästan ingen vill höra den på Tyska sen är texten viktig. ;)


okej videon är ganska sjuk men den är bra.
Får en speciell känsla inom mig när jag hör låten men det är för att jag tänker tillbaka på den tiden då jag var helt galen i (huvudet) Tokio Hotel. Det var lite specielt. 

Australia

Det finns så mycket man inte borde göra men gör iallafall efter fattar man inte varför man gjorde det!

Jag vill åka någonstans ha kul det känns som det var längesen jag gjorde något med någon annan känner att ja gör nästan allt själv, typ tränar, ser på film, är ensamnär jag är ledig herregud är det något fel på mig??

Aja idag har jag tagit friheten att skolka matten, så jag åkte och tränade och sen skulle jag titta på julklappar men blev så irriterad så det slutade med att jag åkte hem, slutar alltid med att jag blir arg,sur eller irriterad coh då kan man inte göra något.
När jag kom hem satte jag på Australia oj den var bra underbar är förälskad i Hugh jackman grymt snygg. Tur vi har filmen för den var vekligen bra.

Fick veta att mamma år i Stockholm o_O hon skulle iallafall komma hem vid nio tiden och jag börjar bli rastlös kände jag nu.


Man in the mirror-Micheal Jackson

Jag kom just på Dagens låt och jag vet att alla tycker han är bra eller iallafall dom flesta och at dom flesta sörjer hans död, förutom jag typ Tycker det var sorligare att snyggingen Patrick Swayze dog. =(

Nämen har lyssnat lite på Micheal Jackson nu och gillar hans låtar och texterna känns så äkta.


Oyes he has a point!! Älskar denna låten han har verkligen rätt börja med mannen/kvinnan i spegeln innan du börjar hacka på alla andra! 

Ibland blir det lite fel =P

Ibland öppnar man käften utan att tänka på vad man säger, det gjorde jag idag!
Vi hade drycker och höll på med brännvin så i slutet frågar varan lärare lite frågor också frågar han och håller upp ett brännvin: Och var är detta brännvinet kryddat med?
Jag öppnar min käft och skriker ut: Anus!
Aa allyså det var inte kryddat med anus utan med anis, aa lite skratt blev det iallafall, men saken är den att jag inte märkte det fören Mela sa det till mig då alla redan satt och skrattade. Men ett skratt skadar inte, saken är den att dom mobbar mig för det tack madde, Mela och Kim jag uppskattar det!
Haha okej det var kul men dom kommer ju inte släppa det i första taget iallafall. 

Nu sitte jag med mitt lusse te och vörtbröd (som jag åt upp=( saknar det redan) aa snart är det jul! 

Africa-Toto

Okej tror jag ska se Rocky V eller daylight, dock kommer jag vara jätte jätte trött imorgon men börjar med bad så dagen överlever jag.

Men ska slänga in dagens låt imellan jag sätter på filmen eller nåt aja imellan lät bra.
Det är en ganska gammal låt tror jag men musiken var bättre förr, den heter iallafall Africa och det är Toto som sjunger den ,den är härlig.
haha klart att Rolling stones skulle komma upp när jag skriver detta fast hade vart kul om just Africa kom upp. ;D


Sångaren var otroligt ful men låten är bra! ;D
Tror alla har hört denna eller iallafall om Toto. Jag kände igen namnet men när jag såg på Scrubs satte JD på tror det var denna låten hahah otroligt roligt, eller är det toto han älskar så mycket?? Eller nä det är det inte.:P

Choklad kalender

Ser på julkalendern, skulle sett den imorse men somnade om och vaknade en timma senare. Internet är väldigt segt blä men choklad klaendern är god.^^

Idag hade jag bara matte som varje tisdag sedan åkte jag hem gjorde mat och halv sov i soffan. Sedan åkte jag och simma och vi fem mötte jag upp mamma då vi köpte skor, äntligen!

Blä skrev ett jätte långt inlägg förut mmen hade vart inne förlänge så jag var ut loggad, så nu kommer inte ag skriva det hahahah den du, nu var jag allt busig. ^^


kolla min fina choklad kalender vet att ni är avundsjuka!
Har faktist satt upp min jul sjärna idag eftersom ingen anna gör det men imorgon ska mamma komma så då blir det andra bullar. Vi bestämde att vi skulle göra pepparkakshus iår yay gld det var längesen!


The show must go on-Queen

Jag ändrar mig om vilken låt som är bäst men det beroer på dag till dag, sen finns det så mycket bra!

Denna låten är väldigt bra, alltså detta är Queens sångare avskeds låt innan han dog i Aids. Den släpptes 6 veckor innan Freddie Mercury dog. Grymt bra tror alla har hört den men kan inte höras förmycket.


Denna låten är helt underbar och musik videon den va lite charmig måste jag säga!!

RSS 2.0