Om black jim-Thåström

Ha det viste jag inte!

Om Black Jim är en låt skriven av Joakim Thåström som återfinns på hans platta Skebokvarnsvägen 209 från 2005. Denna låt handlar om diktaren Dan Andersson som dog av cyanidförgiftning på Hotel Hellman i rum 11 (Thåström sjunger dock att Andersson dog i rum 23) på gamla Klarakvarteren i Stockholm år 1920. Dan Anderssons liv släcktes av misstag när man hade sprutat cyanväte mot vägglöss och glömt att vädra. Han hittades död i sin säng. Dan Andersson växte upp och bodde i Dalarnas finnbygder. Han skrev ett flertal klassiska diktsamlingar och visor och under några år var Dan Andersson även verksam som skribent på den socialdemokratiska tidningen Ny Tid i Göteborg. Där skrev han under pseudonymen Black Jim.

Låten i sig handlar om att de kommer från "Fabriken", dvs döden etc och hämtar Dan Andersson mer på slump eller hugskott.

Thåstöm sjunger en väldigt bra och sorlig låt och den handlar om Dan andersson fast han sjunger annrlunda som ni kan läsa!





Hittade ingen riktig som inte var liv konstigt men där var jag så det är lika bra att ta den ;D stog typ längst fram =D

Fantasin flödar

Okej mitt humör börjar gå åt rätt håll nu. Alltså dom senaste dagarna har jag varit väldigt nere men då är det ibland.
Igår kväll sms:ade
E: Hej Vad gör du?
J: ser på ghost whisper dd??
E: kan jag komma till dig?
J: aa visst kom du.

Sedan kom hon, jag trodde Birbir hade gjort slut med henne och hon hade gått från stan hit utan skor och blöt och trasiga kläder hahah aa fantasin flödar. När hon kom hade hon inte gått från stan utan bara frå buss hållplatsen och hon hade blivit ute låst, hahah långt ifrån vad jag trodde som det lät på sms:et var hon ledsen.
Vi satte på "Pirates och the carabbien" och sen hade hennes pappa kommit hem så hon var inte löngre utelåst.

Idag har jag åkt med mamma till Ikea först men hitta ingen där sedan åkte vi till hemtex & more (hahaha lite kul namn med more alltså) och där hittade vi dukar och gardiner så äntligen får jag nya gardiner när vi orkar sätta upp dom. Sedan gick vi till zoo och tittade hamster men hittade inte illräcligt stor för han vill inte ha en liten utan en liten ferarri, fast hans ska heta porsche, men hittade ingen istället blev det en vatten hållare, plinga och sand sak till Otto.
Sedan åkte vi hem, mamma skulle ha besök. Men fick iallafall pratat lite med henne så det var riktigt skönt.

När jag kom hem hade jag inget att göra så jag satte på "pirets of the carabbien 2" och sedan tre och där imellan hände det lite saker bland annat gjorde jag mat. Men tror jag ska gå och packa nu. ;)


tack!=')

Herregud ibland är föräldrar för jobbiga när dom försöker förstå sig på en.
Elisabeth var här nyss hon hade tydligen blivit ledsen för att vi (daniel och jag) verkat sura, jag vet inte men jag är inte sur är bara på jävligt dåligt humör och har lust att döda någon ibland. Ja, det är vad som är problemet med mig men pappa tror att det är hon. Ja, föer ett år sedan skildes min föräldrar och ja det är inte lätt men att tänka på det gör det svårare och känsligare. Sen är det nog det att pappa tagit med henne till Norge och det gillar jag inte jag avskyr det, för Norge det är mitt ställer känns det som det är jag som ska åka dit och må bättre. Nu har pappa tagit med henne till Norge och hon har fått träffa mina kusiner, fin faster och mitt framtids land och stad. Jag vet att det låter löjligt men jag vet inte man behöver något ställe man kan åka till och bara slippa alla. Jag tycker om henne det är inte det, det är min pappa som är konstig han har träffat en ny och hon verkar betyda mycket för han jippi grattis till honom men vi då vart kommer vi in, när får vi åka någostans med våran pappa?
Mammahar inte förändras något utan jag har kommit närmare henne men hon har också sitt liv nu, det är inte vi som står i centrum och speglar oss utan det är deras liv och vi är äldre och verkar komma längre och längre bak. Men antar att vi bara får acceptera det.

Alltså svaret på pappa fråga varför jag verkar arg är väl för att hon tar min pappa ifrån mig och jag känner mig ensam.
Känner mig jätte ensam nu och ligger och gråter, för lite uppmärksamhet antar jag.
Ville bara skriva det för jag vill inte säga det till pappa även om jag borde men han blir så jobbig. Sedan finns det ingen kvar att prata med. :')Tack om ni läste!<3

Vad är skoj?

FUCK!! Asså ibland fattar jag mig inte på skiten, jo först slutar msn funka fel koden är: finns inte!!! Sen har Internet börjat cpa, när jag logga in på msn på internet (jo jag loggade in) men hur fan ser man kontakterna???!!!!Fuck vad allt ska vara så jävla svårt hela tiden. Allt jag begär på datorn är att msn ska funka och att internet ska vara fel fritt men är något bra, NEJ!!!!!!
Ja, jag är arg kanske för alla sekerna på denna förbannade dator och för att jag har jävligt tråkigt, till slut blir man lite galen.

Har verkligen jätte tråkigt, jag vaknade vid två tiden, gick upp gjorde "frukost", satte mig och tittade på mtv, och sedan gick jag ut och solade men det var så tråkigt att jag gick in och har ännu tråkigare nu, datorn är ju inget skoj om man säger så.

Jag har tänkt efter lite, Vad är skoj?
Är skoj när man skrattar i några minuter och sedan inte dkrattar mer?, eller är skoj när man super sig full och förstör sitt samvete? eller är skoj när man shoppar och slösar massa penga som man har tjärnat ihop? eller är skoj när man åker en berg och dalbana som tar några minuter och sedan har man blivit av med massa pengar? eller är skoj när man ser en film på 2 timmar som kostar 100 kr och se? Alltså vad är skoj har inte ritigt fattat vinkel eller är det bara jag som är depp?? Tror det är både och.


Skoj har man när man ser sin artist spela världens underbaraste musik med någon vän, eller är det lycka??

Sprit, vatten och gymnastik

Aa det är vad jag gjort senaste halv timman iallafall, pappa skulle ställa ner sin wisky i sprit förådet han upptäckte vatten. Det kommer in vatten i den lillahålan när det regna mycket och det gjorde det för några dagar sedan.
Pappa började tömma ur vattnet och fick hälla ut hela 3 stora hinkar fulla med vatten. Han hittade också massvis med hembrännt sedan -87 typ och det fick jag hälla ut, aa det är inte varje dag man häler ut sprit men det smakade inte gott.
När pappa trodde han tömmt hålan ryckte jag in. Jag gick ner i den och tömmde ut det sista alltså jag gick ner i en väldigt liten håla med en spade. Alltså jag gick ner i den när jag kanske var 3 år men då var jag liten och vig, nu är jag 17år och ovig och kom ner. Ja, det var kvällens händelser, nu ska jag nog ta mig en liten duch för det var inte så rent. 

I came 2 party- cinema bizarre

Kollade vad jag hittade på min mail eller inte hittade och hittade det stog att den hade premiär igår.



Gud vad kul nu har dom släpp singeln och snart är det väl dags för cd, Tokio hotel's cd kommer tyvärr inte fören oktober, aja det lär väl dröja ett tag iallafall.

p.s. haha ett tips blanda aldrig pasta med öl blir jätte äcklig smak. xD

bilder från Köpenhamn


Okej orkar inte ladda upp mer bilder efter som att hälften är åt fel vända och hälften är strunt för att jag gav kameran till Jimmy!

Hur länge städade jag??

Inte alls länge hade ingen lust efter ett tag, hann ta ut mattan om plocka upp allt från golvet in i min säng sedan tröttnade jag och gjorde annat, som att titta lite på datorn och sola.
Var just och handlade, pappa har en förmåga att alltid få mig att skratta när vi handlar.
Men tror faktiskt jag ska städa vidare kan ju inte sova med väskor och allt annat som ligger i sängen. ;)

Hahah, skulle ladda mobilen förut men hittade inte mobilen efter att jag letat upp laddare och tagit upp mobilen på mitt rum, alltså det tog 1 minut för mig att glömma vart jag lagt mobilen. Men hitade den i min säng den hade bara glidit ner för kudden.
Men är det inte irreterande när man glömmer vad man ska göra, eller vart man lagt saker. Sån spontan glömskhet typ.


Så här ser jag ut idag: en lite toffs, torra läppar och en bonde skjorta som jag köpte i köpenhamn för 100kr.

Aså you die- Takida

Idag ska jag städa mitt rum som ser förävligt ut just nuligger frön over hela rummet för att daniel spillde ut mat på mattan. När jag vaknade idag tänkte jag bara okej det är dags att städa, har dröjt ut på det jätte länge nu så ja idag är det dags.

Satt och tittade på MSN hemsidan och såg att Takida gjort en ny låt och den var bra, gillar det bandet så det är kul att det kommer låtar. ;)




Är så himla stolt över att jag kan lägga in youtube klipp nu, Tack Gris 2 ^^<3
Takida har samma sound i varje låt som dom gjort alltså gitarr sound och trum o.s.v men gillar det vad tycker ni om låten?? =)

Kusinerna mina ^^

Hej!
idag vaknade jag vid halv tolv tiden, jag gick upp och gjorde frukost det blev min lilla drink (med hallon, banan och mjölk).
 Sedan kom mamma och vid halv två åkte vi till frölunda torg och hämtade upp Helena(faster) halv tre och sedan åkte vi till farmor.

När vi kom dit möttes vi av August som var väldigt blyg, när vi kom närmare stog Oda där med regn byxor oc var söt farmor var också där, dom hade vart och plockat blåbär.
Vi gav dom våra presenter somvi köpt innan av mamma fick August sockar som vi köpte på flygplatsen innan Turkiet resan och av mig en bad ring som han gillade väldigt mycket, Oda fick ett troll av mamma och en liten bad leksak som var spöketlaban. ;)
August hade väldigt skoj med daniel, han var en löwe (lejon) och jag var någon slags god fe som skule slå han om han var för elak. Oda skulle ut hela tiden och var väldigt glad, hon har växt väldigt mycket sen senast.
Till mat åt vi: grillade lamm kotletter, tatziki (som jag gjorde) och potatis i ugn och en väldigt god sallad, det är alltid lika god mat hos Farmor. Till efträtt blev det blåbärs paj som farmor gjorde tre stycken av, mycket gott det var längesen jag åt blåbärs paj måste jag säga.

Sedan var det hem och nu sitter jag här och har väldigt tåkigt.



Dom båda har växt otroligt mycket sedan påskas =)

Ailiens

Oj! Det är mörkt ute, det känns som om det var evigheter det var riktigt mörkt ute eller har jag rätt??
okej hösten närmar sig vilket betyder att skolan snart börjar eller inte, jag börjar inte fören 27 Augusti vilket betyder på måndag är det en månad kvar. Så det är någ lång tid kvar.
Sitter och tittar på någon film på tv 6 som handlar om att världen blir attackerad av ailiens. Tänk om det händer hur skulle man reagera då? Skulle man tycka det var collt eller skulle man bli rädd? Vad skulle världen göra om dom försökte utrota oss? Aa det finns många frågor, men tror inte dom skulle vart elaka utan snälla så vem vet kanske man fått en ny kompis. ;)


Det här är min Ailien kompis ;P

regn

Det har regnat väldigt mycket idag så imorse tog jag en liten promenad och det var väldigt uppfriskande, det spö regnade så när jag kom hem var jag genom våt.
Annars jag inte gjort nåt idag absolut ingt måste säga att det har varit väldigt tråkigt men men.
Nu kom pappa hem och vi ska äta men när pappa kommer hem blir jag alltid på väldgt dåligt humör alltså arg är inte inte det konstigt??

Nu har det slutat regna och det börjar till och med spricka upp på vissa ställen så vädret kanske blir bra imorgon vem vet?!
Imorgon ska vi till farmor och hälsa på kusinerna och det betyder att jag måste köpen present.
August fyllde år 6 juni och Oda 10 juni och jag har inte träffat dom sen påsk så den är en liten tag sen.


Kopenhagen

Yay me!!! Jag tog 450 bilder i köpenhamn och där var vi över dagen. Okej det var dom bilder jag tog men 450? Jimmy tog många också men tog bort några och efter det var det 450 så kanske 500 från början?!

Nu är jag hemma iallafall idag har vi vat i Småland och släppt av Jimmy (han var så jobbig så vi släppte av han där) hos sin kompis som har en sommas stuga där. 
Sedan åkte jag och mamma hela vägen från typ kalmar och till Göteborg tog sammarlagt 6 timmar eller nåt från Lund, jag har åkt bil idag om ni inte förstog det.
Middagen idag blev sibylla där åt vi köttbullar med mos (blev lite sugen på det) men det var inte brunsås men det funkade ska iallafall äta det i veckan. 
Köpenhamn var fint eller som Thåström sjunger i brev till 10 våningen: Köpenhamn är bra om man inte vill vara med.
Nä gillar staden , börjar bli osäker om jag ska flytta till Oslo eller köpenhamn men blir nog nåt år där och nåt år där.


plus 440 bilder till ;) kommer en annan dag god natt nu!!

Malmoe

Grattis på namsdagen till Emma idag!

Idag har det vart en tur till Sveriges södraste plats och okej har minnes förlust så till.......till sveriges näst södraste plats? =D okej vi badade där jätte skönt, det var till och med vågor så jag och Jimmy hade kul.
Vi tog en tur till Malomoe (Malmö) men det regnade så det blev lite mat och sen hem. Vi tänkte åka förbi det där skruvade tornet men blev inte av (hittade inte) så vi åkte förbi rosengård men dt räckte för mig. =P
Nu sk ajag sova för imorgon ska vi upp tidigt för att åka till Köpenhamn och då ska jag ha med mig kamerna såm jag glömde idag, men jag hittade Daniels gamla mobil så jag tog några kort med den men inte bra.




Lyssna på denna så fattar ni nog skämtet med malmoe! ;D Go humor, har suttit hela dagen och sagt Malmoe.=P

Walk the line - Johnny Cash


Tycker Johnny cash ät väldigt cool =P

Lund,

Lund, Lund aa nu har jag ätit frukost på hotellet =D det blev lite blandat. Just nu sitter jag och Jimmy och tittar på cheetah girls 2 den är bara såååååå bra. Jimmy är jätte jobbig men det är ju min lille bror så vad hade jag förväntat mig, fast jag har rivit han på många ställen så jag är inte så mycket bättre jag.
Idag ska vi nog till malmö eller nåt kanske skulle vi tll den sydligaste platsen, lyssnade inte när mamma berättade heh.


Jimmy den korven!!

Nu.......

Sitter jag på hotell rummet i Lund nu och tittar på Walk the line, älskar den filmen så otroligt bra, bra store, bra musik och väldigt väldigt bra!
Idag har vi åkt bil, vart inne och tittat lite på lund, badat och suttit uppe på rummet.
Aa det är vad vi har gjort idag imorgon ska vi till malmö, vi hade tänkt att åka till köpenhamn men såg att det skulle regna hela dagen så det skippa vi.
Men snart börjar nog filmen så ska avsluta detta meddelande. ;)
Imogon är det dags för hotell frukost längtar redan, nu börja den.


Minnen =P

Hihihi har gått igenom mina riktigt gamla bilder eller dom från den gamla datorn och jag såg en wannabe-, galet fan-och en översminkad Johanna.

Mina Emo ögon ( hittar inte dom riktiga men har värre =P)


Hahahha jat tycker synd om Tokio hotel som han några tusen mer sådana här xD


OMG! Är det jag!!! herregud vad mycket smink och dåligt sminkat men men man har sina stunder xD Detta var under ett år och det finns mååååånga bilder!!


Hihiih alla kusinerna samlade gillar detta fotot ^^


Hihihi visade August hur en räka simmar kolla vad koncentrerad han ser ut HA det du!

Dear Mr. President-Pink


Asså seriöst började jag gråta när jag såg denna videon, jag tror inte vi fattar hur bra vi har det. För vi har det väldigt bra det ända sverige gnäler på är småsaker tänk alla andra länder. Det räcker att åka till norge så ser du mer hemlösa än här ja det är hemskt.
Inte viste jag pinka hade gjort denna låten men den är bra.

Ser fram emot

Har träffat Emma idag =D me like it det var längesen men det var riktigt trevligt att träffas.
Nu  har jag precis ätit och är mätt, mamma bjöd hit en kompis och det är ju jätte kul....not, vill inte vara här men har inget annat val eftersom ingen är hemma. Aja får väl stå ut imorgon ska vi ju ändå till Lund. Ska ta med mig datorn dit och se på albert och herbert hehe min nya favorit serie.
Men ska väl vara lit trevlig nu, har en ben och jerry glass och äta sen ser fram emot det det är typ cheesecake och brownie eller nåt.




Hahaha kolla vad jag hittade hahah den är bara fööör rolig =D

Hannah montana- butterfly fly away



När jag såg Hannah montana the movie med Bianca för några månaders sedan fasnade jag för denna låten tyckte den var väldigt fin, men nästan alla låtar tyckte jag var bra.

Katy Perry- Thinking of you




Okej jag kanske är lite efter vet inte men har aldrig hört denna. Låten är fin och videon är väldigt rörand, vad tycker ni om  låten?? heheh gillar hennes skor =P

Fin dag!

Hellu! Sitter och gör inte inte så mycket. ( hmm hängde inte ihop) Ska snart till Emma men var tvungen och titta datorn.
Jag hoppas att Emma vill bada men  det ser inte så ljust ut men det är antagligen sista fina dagen på ett bra tag enligt vädret så nu ska det badas, har knappt badat i år och det är katastrof för jag brukar bada varje dag i varje väder och vind så ja det är verkligen katastrof.

Imorgon ska jag träffa Emma lilla=D ska bli väldigt trevligt att träffa henne.

På söndag ska jag till lund med mamma och Jimmy men vi ska ta lite trippar till köpenhamn, minns inte när jag var där så det är trevligt och sen vet jag inte vad vi ska göra man kommer ha med datorn så blogga kommer jag. ;)

Kaffet kallar på mig så ha en bra dag!


Funkar inte

Okej då var allt klart alla verkar kunna och tycka det verkar kul. Tänkte  Elle åker ju till USA snart så varför inte det är en kul grej. Sen blev jag jätte glad när hon ringde. Nu kanske dom som inte vet vad jag pratar om undrar vad jag skriver om men det får ni vete lite efter första Augusti!
Okej nu är det såhär att jag vill ha spotify men kan fan inte får n jävla användare någon som kan hjälpa!!?? =D är en snäll liten prick. =D
Inget funkar typ det är något konstigt med restarang city för att jag inte har någon spelare som jag har och sen funkar inte MSN och det har det inte gjort i snart två månader. Jag tror jag behöver ett geni på danna datorn för jag och datorer nja nä funkar inte, kan gå in på internet men vad som händer där imellan vet jag inte.

Jag är Blond så jag fattar inte =O =P

Lite reklam










Okej tänkte höra lite reklam för Simens band =D ganska härlig musik faktiskt!

Ointressant!

Hahaha folk är bara för roliga ibland, hahah skriver saker som folk inte ens bryr sig om xD ahhah okej det är ingen som läser det här heller men hahahha jag har så tråkigt!!
'Det här sitter jag och tittar på nu, tack Emma för nu har jag något att titta på'

Ointressant mobil men fin bakrund mm me like it! Grr tydligen kunde inte Elle sova inattt ahahah xD
Och ett fint kort  från Emme när hon var i tyskland det betyder typ Jag kan också ha kul med alkohol eller nåt.
på baksidan står det:
 Hellu!=D
Vi är i Köln nu, självklart är vi där samtidigt som tysklands
sörsta gay-festival :O Har aldrig
sett så många killar i kläningar
förr! men men.... imorgon
bär det av till paris. Har
inte hittat en patrik-
tröja än men jackten
fortsätter. Mohahaha
Ge inte Sotis för mkt
mat och kärlek ( som att det
skulle hända xD)! see ya
                                 // Emma

Okej det var inte det som var kul men så här tråkigt har jag så nu ska jag titta om jag kan hitta något gott att äta

""Kaffefulla"" xD

Asså herregud kan man aldrig få sova i detta huset!!?
Först ringer telefonen 5miljarder gånger sen kommer Daniel och Jimmy upp och bråkar, när jag ska äta frukost får jag inte äta köttbullar så då struntade jag i det, morgon humör.

Igår hade vi inget att göra så vi åkte in till stan och åt mat men den maten vi åt var inte så mättande så vi gick till max och efter maten får man kaffe så jag och Elle blev kaffe fulla så Emma hade det inte lätt.  Titta på klippet så förklarar vi om ni fattar!!
Hahaha räknas kaffe full också Mela??? xD



Den gick sönder =(

Okej vi är bara för mycket ibland.
Igår efter vi aa vet inte men Emma åkte till Bir bir så jag och Gris2 åkte till stan och vad vi skulle göra det visste ingen så efter att vi gått runt ett tag åkte vi till Calle och såg på Saw 4 och den var läskigare än saw 3, vi åkte lite longboard sen var det hemfärd. När vi var vid krysset gick det ingen buss hem till mig så vi gick hela vägen, på vägen träffade vi en läskig människa och för att avleda skrämandet började jag prata om vädret, Gris 2 var jätte rädd för att han skulle hoppa på oss men det gjorde han inte. Min sko gick sönder så jag gick med en sko på mig hela vägen men när jag gick själv tog jag av mig så jag gick barfota, jag hade vapen.

Idag vad ska man göra idag? aa du det vet jag inte får se. ;)



Det en en sån flaska xD haha kul=P


Jag och Gris2 när det regnade ute och vi hoppade i vatten pölar, har man kul så har man

Andra Video blogg inlägget!

Jag och den andra grisen gjorde nyss en över fjortis blogg inlägg så här kommer det:




Asså vi är bara för mycket ibland!! ;D

Fjort!!

Hallo my friends! nu är jag med Wilm, Gris 2 och Gris 3.
Gris 2 sminkade mig nyss och jag vill visa er hur det blev, hehe ego bilder men jag är ensam här nere så hehe har man kul så har man. =D =P


Fjortis varnig =P

XOXO Jojjo!!!<3

Taylor momsen!

Nu när man ändå kommer in på Gossip Girl kom jag på att lilla J eller Taylor momsen sjunger, så jag sökte upp henne på Youtub och hitta några låtar och måste säga att det faktiskt är bra.



Vad kommer hända??

Jag vill veta!!! Jag hatar när dom gör såhär, altså dom visar bilder från nya avsnitten av Gossip Girl. Gillar inte när dom gör så man blir ju bara mer och mer sugen på att se det ellerhur?!
Läser böckerna men det är knappt något som är det samma som serien, eller tvärtom.
Men om jag ska vara ärlig gillar jag serien på tv:n bättre för jag gilla lill J och hon är något i serien eller aa hon är inte som i böckerna och ää läs dom så fattar ni.


Oups!!! Vad kommer hända?

                                                                                
                                                                                      Personligen favorit paret, äntligen liksom!


Lilla J, ja hon är min favorit i serien, vet inte varför faktiskt.

                                                                                                        
Nämen Vanessa vad händer!!?

Jag vill veta vad som händer!! Mer bilder här                  

Emma hemma!

Emma är hemma!!!!

Kolla vilket fint paket jag fick av henne.=D
Andledningen till det är att jag hjälp henne banta hennes katt och tagit in deras post medans dom var i Paris. Egentligen skulle jag inte banta katten men det blev så heheh har man ett upptaget liv så har man heheh.
Emma kom medans jag satt och åt min melon halva (med sked) och tittade på Ghost så det slutade med att vi satt och tittade på den medans Emma berättade om sin lilla tripp till Paris.

Imorgon ska jag bjuda henne på frukost har jag bestämt ( hon har gokännt det.)
Vi planerade sommaren lite och det ser fullt ut, men inte så fullt.

Det var väldigt trevligt och träffa Mela igen måste säga.
Det var väl inte så mycket mer Ha en bra natt, God natt! Akta er för spökerna!!

Mehl morgen!

Det var en kul dag idag med Gris 2, Calle, Fritiof.
Det börja med att vi åkte ner till sillvik (tänkte gå men vi hämta mopparna) och lekte någon strafflek.
Alltså man skulle typ leka någon lek den som förlorade skulle straffas det sluta med att någon drack salt vatten, någon slicka manet, någon åt sjö gräs, någon höll bortglömda kalsonger och mer saker aa alla gjorde varsinn sak men vem gjorde vad? Det tänker jag inte skriva. 
Efter att vi gjort det lekte vi lite med en klo lös krabba men det blev tråkigt så vi åkte till Calle och tittade på Saw 3 och åt pizza. Trodde Saw skulle vara läskigare faktiskt men jag har ju inte sett någin av dom andra filmerna.

Imorgon blir det Öckerö och träffa Mela som jobbar där i en kiosk på en hockey skola, ska bli kul att träffa henne var ett tag sen nu och saknar verkligen henne plus alla andra goingar från Ester!!!<3



Mehl und luticher (stavning?)

Sjärna som är din!!!^^

Satt just och lyssnade på Thåström och så kommer  "Sjärna som är din" och det är en otroligt fin låt. Har hört att han skrivit den till sin dotter Jenoa, och fatta va specielt att ha en pappa som skriver låtar till en, hällst en sådan ikon som Thåström är han måste ändå vara en av Sverieges mest kändaste musiker ellerhur?
Så mycket som han och hans band ha påverkat synen på samhället hellst på 70-talet.

Pappa och jag satt och pratade om det idag och då musikerna som var innan "vår" tid alltså typ Elvis, MJ, Rolling stones, National teatern, Thåström, Europe, Abba aa you name it! Dom har påverkat mucsiken väldigt mycket på många olika sätt. Jag menar dom kommer alltid vara kvar i musikens värld och vi minns än idag Elvis, Abba, och Micheal Jackson som nyss gick bort, vi minns dom musiken är kvar och kommer antagligen alltid få vara kvar. Typ Chris brown, Rihanna, kanske Tokio hotel m.m, det är ingeting i mot dom gamla banden och artisterna. Antagligen kommer inte dom vara med i "musik hisorian" så länge heller men det är framtiden vi får se hur det blir, men det är vad jag tror.




Inte arg Glad!

Nu har jag svaret till att jag inte fått sommar känsla än, för det första har sommar lovet precis börjat eftersom jag jobbat fyra veckor, för det andra mina JUL gardiner är upp jag har jag fått svaret och det kom jag på idag!! Asså Jul gardiner okej vi brukar ha kvar dom till våren eftersom det inte är några tomtar eller renar på men det är ju fan sommar vart är mina elefant gardiner!!? Okej dom är trasiga så vi skulle köpa nya men verkar ha glömt det.
På onsdag kommer mamma igen och hon sa att inte jag skulle planera nåt eftersom att vi kanske åker till Öland på söndag eller nåt, bra äntligen får jag åka iväg.
Mamma har köpt teori boken till körkortet, han hade skrivit en lapp det stog: " Daniel och Johanna nu kan ni börja läsa teorin,"  aha men man kanske ska ta kursen först ellerhur!!?
Okej jab är inte arga tvärtom jag är på skit bra humör inlägget låter lite argt men så är det inte jag är glad som en liten prick (säger man så??) 
Oj har nog dragit ut på tiden alldeles förlänge nu snart blir nog Gris 2 arg på mig så hejdå. =P 


Så glad är jag (det är min min för ää glad?!)

Alla vill till himlen

Måste säga att jag börjar beöndra Thåström mer och mer. Han har gjort så mycket det är helt otroligt verkligen!
Men min favorit är "Alla vill till himlen" Det är samma namn på Timbuktu's låt men Thåströms är det mer drag i och den är bäst live! Även om ni absolut inte tänker lyssna så kan ni ge det ett försök för aa den är bra!





Gris 2 lärde mig att lägga in Youtubeklipp så et kommer komma jätte många nu!

Pölar

Ja, nu är jag hemma från Gris 2 och vi har hoppat i vatten pölar, fummat, tittat på film (alt flyter och The House bunny) dom var väldigt bra, sedan gjorde vi blogg pratar saken som vi la in på bådas bloggar.
Ja, det började regna väldigt mycket så efter första filmen tog vi på oss regn kläder och gick ut i regnet och det slutade regna men vi hade lika kul iallafall för vi hoppade i vatten pölar, aa ibland har man skoj.



Ett litet klipp från mi nya favorit serie "Albert och Herbert"
En riktig klassiker!

Första testet



Jag och Gris 2 var tvungna att testa videoblogga.

Jag har en plan!

Det är blött ute och jag med. =P Där fick jag till det.
Ja, ska snart sms:a gris 2 så vi kan hitta på något men vad? Vad kan man göra i ett sånt här skit väder?
Har ingen aning och jag har lust att åka iväg till norge eller nåt men får ta och vänta med det pappa har precis vart där och tror farmor är där nu.

När pappa var i norge gick dom in på en krog och pratade med en svenks snubbe som var servitör, dom frågade vad han tjänade gissa vad han tjärnade? Man kan tro typ 70 kr/tim men nej det gjorde han inte utan 200kr/tim, asså fatta vart jag kommer vara nästa sommarlov. Dock var han 20 år gammal och kunde servera alkohol men ändå fast tror man får det men det är norge dom är lite strängare där. Men 200kr/tim + dricks och den kunde var upp imot 800kr för en kväll, han levde på dom 800kronorna för han skulle ut och resa sen men det är riktigt coolt. Så nu är det väl bara att åka till Norge och skaffa sommar jobb. ;)


Taget från songsvann, gud vad jag älskar det landet (Norge)

Uppdate: Jag fick ett sms fårn Emma och hon var i luxenburg och åt kyckling pizza.
Jag har ett dåligt mine från luxenburg och det är att personerna var otrevliga och att kycklingarna var äcklig annars har jag inte inte så mycket mer minnen av landet.
Men får väl gå ner och mata deras katt ;)

Det blev så

Det blev baksmällan och den var sjukt bra otroligt bra, pappa fick ett skratt anfall mitt i filmen och då började alla skratta åt honom, när pappa skattar låter det som om han kommer att dö vilket sekund som helst men det låter kul.
Sedan åt vi på någon Grekisk resturang och det var gott.
Och nu har vi suttit och tittat på 3:10 to yuma, älskar den filmen bra skådisar, snygga, handlingen aa den är bra helt enkel.
Men nu ska jag sova ska upp tidigt och sen ska jag vara med gris 2.
Så God natt!




Baksmällan??

Thåström är det som gäller för mig just nu!
Brukar vara så efter en konsert för då blir man helt förtrollad och måste lyssna, Me like it!
Hörde Var är vargen på rock klassiker förut och varje gång jag hö Ebba grön eller Thåström på radion blir jag väldigt glad. Antingen vaknar jag eller blir glad.

Ja, vad ska man göra idag? Jag ska på bio, vi hade tänkt oss liseberg men det regnar och det är mittenav Juli och Gotia cup snart. Så det blir Bio med Jimmy och pappa jag funderar på baksmällan men vet inte riktigt, får se vilken det blir.

Jag är verkligen bäst på att ta kort xD

Hälsningar från mig.......

Ja, nu har fyra veckor på lovet gått vilket inebär att jag jobbat klart, men vad fan ska man göra resten av lovet??
Just nu har jag 150 kr kvar vädret är regnigt. Jag satt och tänkte på det förut vad jag ska göra hela lovet och fick bara ångest, jag är inte den personen som sitter hemma ett helt lov utan måste hitta på något nästan hela tiden.
Jag gillar inte att inte ha några planer, men planer kommer man nog på.

Idag har jag jobbat, när jag kom hem ville Jimmy se Svampbob filmen så det gjorde vi, sedan åt vi och har tittat på tv.
När jag kom hem från Hanna igår hade pappa köpt en soda steam så nu förvandar ala i hemmet vatten till bubbel vatten, kul man kan ha.

Jag fick ett litet vykort av Emma igår hon var i köln och hade ännu inte hittat någon patrick tröja till mig (hon ovade och köpa en om hon hittade en till mig ;)) jag köpte en svampbob ti henne i Turkiet.
Bara för det var jag tvungen och titta igenom mina bilder och saknar Turkiet otroligt mycket, det var trevligt där men blev lite trött på mamma efter en vecka men Alnya i säg var uderbart!

God natt!!!

Buddy(s) Gris 2,3

Jag har tänkt lite eller alldeles för mycket jag vet inte.
Om tio år är jag 27 år, iaugsit börjar jag tvåan, om ett år typ har jag tagit studenten, i augusti äker Gris 2 till Usa och jag kommer sakna henne otroligt mycket!!!!<3<3
Okej det är inte sånt jag tänkt på men tiden går väldigt fort nästan för fort  liksom om tio år har man kanske familj och hela köret men det är ett litet tag tills dess. 
Egentligen ska jag sova nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon, men jag måste torka håret och allt det tar sin  lilla tid. 

Jag och Hanna tog en liten promenad på typ två timmar eller nåt det var jätte skönt ute och att ta en promenad var sjukt skönt. Älskar att bo lite utanför stan där det ine är jätte långt till stan men ändå lite skog runt omkring, det ska vara lagom! 
Jo, på torsdag skutar jag jobba och är ledig till 27/8 men jag är lite orolig på vad jag ska göra hela sommaren, ja jag vet det låter jätte konstigt vara orlolig vad man ska göra när man är ledig men ärligt. Men får hitta på något vil åka bort typ till norge eller nåt, ja Norge ska jag åka till ja vilken bra ide!! =D
Okej det låter lite konstigt att läsa det men det är mina tankar så Norge nästa men när vet jag inte men snart hoppas jag!

Btw buddy är typ död men jag ska åter uppliva honnom =D ( kanske vattna hehe)
Det här är Gris 2,3 bestämde jag nu!

Ice age 3!

Okej Alvin och gänget äger (svar till Tess.)
Det ska till och med komma en tvåa och den ska jag se sen kommer det en nicke nyfiken 2 och den ska jag se, älsakr nicke nyfiken ( såg den i Moss med August men sluta med att jag och simen satt och tittade på den och skarattade, men jag hade en anledning till att se den. =P)
Jag var på Ice age 3 igår och jag måste säga att det är min humor på hög nivå gud vad jag älskar den filmen så sjukt bra! Ni borde se den om ni vill skratta. Såg den med Jimmy och Mamma, jag och Jimmy har en lite replik som vi älskar (kan skriva upp den.)
A: Dog du?
B: Aa jag dog men jag överlevdde!
Okej det är roligare på filmen menden är så korkad att den blir roligt!

Idag har jag jobbat det är bara två dagar kvar och det har verkligen gått jätte fort imorgon är det en dag. Pappa kommer hem imorgon då har vart i Oslo eller norge i en vecka med hans tjej.
Oj, nu ska jag gå till militär området ska möta hanna där så ska vi ta en promenad!


Här kommer trubbel!

Nu har jag ätit kykling, potatis och majskolv och tatziki det var gott alt var grittad aa eller kyklingen och majsen.
Nu hade vi tänkt och se på Alvin och gänget som jag och mamma köpte idag med SATS filmen som jag också sett idag sen köpte vi å kan inte komma på vad den heter men den är jätte bra iallafall.

Jimmy spelade tyvärr sin sista match i partille cup idag men det var bra jobbat. Det slutade med 11-5 till taiwan och dom är som sagt från en handbolls skola och var sjukt bra, det hade som tur regnat i natt så det var halt annars hade dom vunnit med mer poäng. Hahah dom kommentera Jimmys arm, dom stog på andra sidan plan och pekade på Jimmy och sina armar, alltså att han hade en arm haha det var riktigt kul. 
Men det fick dom för Jimmy gjorde det andra målet och var riktigt bra i försvaret. Kände att det blev väldigt mycket "dom" men hoppas ni kan läsa det. ;) 
Nu satte jag på Thåström men ska gå ner och se på filmen. 

 

Stolt syster!

Oj oj oj vad Jimmy spelade bra! han gjorde sju mål och det var han som fick igång matchen för Torslanda tycker jag. Dom mötte ett franskt lag och ja, Torslanda är i semifinal dom vann med 16-9.
Imorgon ska dom spela 09.05 och jag kan ine missa den matchen å det blir en tidig morgon imorgon 08.15 ska dom träffas på heden. Dom ska möta ett lag från taiwan som tydligen spelar Handboll 5 dagar i veckan för dom går på nån handbolls skola dom har tydligen jätte bra teknik men man får väl hoppas att Torslanda vinner för det hade vart kul att se dom i finalen.

När vi kom hem åt vi pizza sen somnade jag typ vi såg på repmånaden såg inte så mycket eftersom jag hade huvudvärk och väldigt trött så ska sova nu. God natt!!!


Hade inte någon bättre bild men det är den långa personen den korta är lilla August ^^
Jimmy har ju till och med HK TAIK mössa på sig så Torslanda HK hette innan.

Sommar, varmt och partille cup!

 Aa världens största handbollcup hade premiär i tisdags, min lille bror spelade första i onsdag och dom vann den sedan har dom spelat fem eller mer iallafall har dom vunnit alla och är nu i kvarts final där dom ska möta något konstigt lag men det är inte från Sverige iallafall. Har inte kunnat se någon av matcherna tyvärr eftersom jag har jobbat men ska se kvarten ikväll 17.20 får ju bara hoppas på att dom vinner. Men det tror jag. ;)
Det är fortfarande varmt ute och det har vart det i över aa vad blir det nu en vecka?två? aa stunt samma länge iallafall.
Jag tänkte eftersom att jag inte har nåt att gör och vi har hallon, varmt ute och en bok att läsa. Gjorde jag någon konstig röra med Hallon, mjölk och lite lite socker och det blev jätte gått sen kom vi på att med banan i blir det super gott! Så jag ska nog ta och ata sånt till frukost hela lovet ;) eller inte.

Freddie Wadling, Anna ternheim och Thåström <3

Har aldrig njutit så mycket av en macka som den jag åt nyss. Har inte ätit sen klockan var 13.00 på dagen nu är klockan 00.27.
Idag gick jag upp 06.00 åkte med 7.00 bussen, jobbade, åkte till trädgården på Thåstöm och är helt slut nu.

Thåström var grym mer än vanligt asså det går inte och beskriva lyckan det var nära tårar när jag såg honom!
Freddie Wadling var där och måste säga att han hade väldigt gå personlighet, hans musk var gung vänlig alltså om att man står och gungar fram och tillbaka, Och hans röst oj vad jag blev förvånad att han hade så otroligt bra röst helt sjukt.
Anna Ternheim var sådär eller asså älskar hennes röst men spelade förlänge, egenteligen inte men jag verkligen längtade efter att få se Thåström. Men annars älskar jag musiken och han har valt att spela med rätt personer.
Bianca köpte en tröja i Thåström shoppen och dör stog Thåströms dotter och sålde tröja till Bianca asså kan det bli coolare!!?
(Detta skrevs när jag kom hem vid tolv tiden!)

Idag var jag tvungen att köpa GT för att se vad han hade fått för betyg och han hade fått  fyra getingar= mycket bra.
Det bästa var Alla vill till himlen.
Det sämsta var att det var för ljust för att se dom coola ljusshowerna.
Undra på att han var bra!!
Gud vad för trollad man blir av hans musik det är helt sjukt!


Frddie wadling<3



Anna Ternheim<3


Thåström!!<3<3

Man märker ju vem jag såg fram emot!
Dessa bra bilder är tagna från Biancas Bilddagbok efter som att jag inte orkar hämta kameran och sladden.

psss.......Har en ny kategori: Musik som är till allt som har med musik att göra!

RSS 2.0