Önskning slår in!

Ooh yes I'm glad!!
Tokio Hotel kommer till Göteborg!! Efter 2år kommer dom eller när dom väl kommer har det gått 3år fatta efter 3 år får jag kanske se dom live det var fan på tiden asså. Kom ihåg 2008 då vi beställde biljetter jag var över lycklig och trodde knappt det var san, och nej klart det inte var dom svikarna kom ju fan inte då va jag ledsen.
Men det är klart det är folk som har Elvis som idol och aldrig kommer att få se honom.
Men nu är det äntligen dags på måndag klocan 09.00 är jag och Emma uppe och bokar våra fyra bijetter!! 
Kan man vara gladare eller?? Okej för ett årsen hade jag vart mycket gladare eftersom min passion svalnat lite men det väcker många minnen till liv! 
 


Okej på min förra dator hade jag över hundra bilder på tokio Hotel och spare alla jag kunde hitta helt sjukt.
Nu fick jag googla fram en xD


Ica reklamen


Ska faktsitskt ta och skriva klart min rapport och kanske komma på ett ämne att argumentera om hmm vad ska man skriva om??
men kom in på Ica reklamen otroligt rolig och jag hittade fortsättningen. ^^ Helt sjuk och elak egentligen men rolig gillar den, och det är nog den ända reklamen som är bra inte sant?


Gossip Girl ^^

Oja jag älskar Gossip Girl! I avsnitt 4 komer Tyra banks och Duff vara med. Okej jag har fuskat istället för att se på avsnitt ett som gick idag såg jag 4 och 5 men jag orkar inte vänta serien är för bra för det.
Men det handla förlite om Jenny som är min absoluta favorit i serien, men kan bero på att jag har läst It Girl eller håller på och jag är förälskad i dom böckerna.

Igår hade jag och Emma ett litet Star Wars maraton och det började vid fem tiden men film 1 och slutade 4 på morognen med film 5. Aa vi hann inte se sexan innan vi somnade men den såg vi imorse tillsammans med den animerade. Det var väldigt trevligt måste jag säga, vi gjorde så att dom flesta fick karaktärer alltså jag var Quigong jin, Anakin Skywalker och Luke skywalker (bytte när anakin blev ond för jag vill vara god).
Emma va Obi-wan kanobi och Han solo (obi Wan dör ;)
Cecilia va Yorda och R2 D2.
Det var några mer som fic rollen men glömmer av dom sen orkar jag inte skriva ner dom.
När jag kom hem idag åkte jag med och tittade på Jimmys match mot Alingsås (igen) och dm vann men det var bara med ett mål men spela det kan dom verkligen utan tvekan!


<3


Thriller- Michael Jackson

Har suttit och tittat på idol nu, det var Michae Jackson och dom som var mina favoriter var Rabih och Erik.
Erik som sjung Thrillar gjorde den bra men inte so Rabih som var på pricken likt.


Sprang upp och satte på Thiller, och sk vara ärligt har aldrig sett denna och nu fattar jag varför den är så väl omtalad! 

Elm skiter i en hjälm!

Okej jag måste klaga lite på ett litet u-lands problem.
Jo, det börjar bli kallt nu och man behöver en vinter jacka. Så jag frågade pappa om han kunde betala halva min jacka och det gick bra. Och då hade jag tänkte mi 250 kr eftersom jag tänkt och köpa en kappa. Men nejdå det är bättre och köpa en varmare jacka som man kan ha hela vintern, men det har inte jag råd med då säger pappa att dom betalar mer och att han skulle prata med mamma.
När jag kommer hem säger pappa att dom betalar en jacka, bra jätte kul men nej då ska jag få den i julklapp.-.-
Jag vill inte ha någon förbannad jacka för 900 i julklapp eller födelsedags present. Jag går inte i ett år och väntar på att jag ska få en jävla jacka, nä hellre går jag med min förbannade vår jacka.
Asså att dom bara inte kan ta och betala en jacka, så svårt kan det väl inte vara.
Men jag antar att jag får köpa en jacka iallafall men jag giller det inte!
Så nu är jag på väldigt dåligt humör bara för det, blir på väldigt dåligt för väldigt lite vet inte varför faktiskt det räcker att något lite är fel aja.

Sitter iallafall och tittar på fotboll nu, Serige kommer vinna denna matchen men tror inte dom kommer til VM men får se.

Charmigt kort på mig och Mela,Mehl ;)


Nu får det va nog!

Nej usch nu ger jag upp! Jag kommer inte på något mer att skriva och det är inte fören på onsdag vi har svenska igen så det får vänta tills dess.
Jag var på en mini promenad med Hanna förut mer som en paus i arbetet, det var kallt ute.
Men nu ska jag faktiskt sova känner inte för att vara uppe längre.
GOD NATT


Party!

Kära bloggen!
Tänkte att jag skulle skriva lite apu rapport som skulle vara inne förra veckan, men jag fasnade framför facebook.
Min plan var iallafall och llyssna lite på Thåström samtidigt som jag skriver rapporten, och det ska jag göra efter detta inlägget, min dator håller nämligen igång hela tiden och det ska den inte göra så det gör mig lite orolig.
Hra faktiskt lite rända ljus så det blir lite mysigt, när jag kom hem tände jag några ljus och satte mig och läste mig bok som jag lånade idag den heter "It Girl bara en lek" älskar verkligen dom böckerna.

Pappa kom förut, när jag kom ner blev jag plötsligt på sjukt dåligt humör. Jag och mamma kom fram till att han utstrålar dålig energi. Men jag blev på så dåligt humör att jag inte kunde stå still utan, eller så är det ADHD vem vet. ;)


Vet inte men jag gillar denna, första gången tänkte jag bar vafan är detta men efter några gånger gillar jag den. Dock skrattar jag lite bär jag hör den men ganska härlig. Har en version av den där han säger Oslo city när jag hörde det blev jag jätte förvånad.

Nej, det är inte rättvist.

Kära bloggen! (ska skriva så nu =P)
Mitt lill ord i början kommer från män som hatar kvinnor så hon skriver kära dagbok, Emma ifrågasatte vem säger så, så nu ska jag skriva det aja strunt samma trot inte någon fattar.

Iallfall var jag hos mormor igår och när vi kom hem vi 23 tiden såg jag och mamma på Arn men det räckte inte med att se första så jag såg andra efter, älskr verkligen dom filmerna så soriga. Först mötts Cecilia och Anr, sen blir dom båda straffade när han kommer tillbaka dör han efter 6 år det är inte rättvist. Men livet är inte rättvist.
u ska jag ta på mig sedan ska vi åka till Farmor och farfar, men tror jag har båttom förr vi ska typ åka nu.


Nähe det blev som det blev

Kära bloggen!
Ligger i sängen och lyssnar på musik och nu kände jag att jag får lite ont i ryggen.
Såg nyss filmen Ghost town som var ganska bra.
Men jag tänkte på Tokio hotels nya skiva som är ganska intressant faktiskt. För det första sa dom att den skulle vara mer rockigare men nej det blev mer popigare och Första låten Noise och Zoom in to me har exakt samma budskap som Scream och By your side. Det är lite kul för det är första och sista låtarna och det var Scream och By your side också. Ska visa så kanske ni fattar, Noise är iallafall väldigt tydlig.
Men dom dumma jävlarna har ju inte lagt ut oise på Yotube så det bblir Zoom in to me och By your side.
Nä fanns inte aja skit samma.

Will always love you-??

Whitney Houston!

Gillar verkligen hennes röst otroligt fin, och det kan ju inte vara så mycket ändrat där. Syd bara att det gick som det gick för henne.

Dolly Parton

Bra på sitt lilla country sätt, men det är ju ändå orginalet och hon har också otroligt bra röst, inte visste jag att det var en film hmm där ser man, man lär sig varje dag.

Nu är frågan vilken är bäst??


Höst ljus!

Kära bloggen!
Sitter just nu och lyssnar på Will always love you, det är en mycket trevlig låt. Men kan inte bestäma mig om Dolly patons orginal är bättre än Whitney Houston's mycket bra cover är bättre. Men när jag lyssnar på låten tänker jag på filmen The bodyguard som är otroligt bra, väldigt fin film kom ihåg att farmor tivngade mig att se den.
Nu fick jag lust att lyssna på Dolly parton.;)
Idag var det iallafall skolan som sagt kök, sedan var det hem och greja lite efter jag ätit gick jag till Emma där vi såg på män som hatar kvinnor som vi ha två exemplar i, sedan jag upp till Cecilia och förlängde livet.

Igår baka jag och Emma, jag bullar och Emma kladdkaka med sylt i mitten. Deta va mysigt. lite senare på dagen följde jag med till Alingsås och såg Jimmy spela match, Emma va också med. =D


Jag eldade clementin skal^^ Det som fattades var peppa kakor.


Lite höst ljus i det fina höst vädret!


Hemligt ;)

Schssss..... säg nte till någon detta är en hemlighet okej! Jag ska inte gå till skolan imorgon, känner mig så "sjuk" och måste stanna hemma och se på film med Emma. Nä, pallar inte skolan imorgon visst det är kul men nej orkar inte sen är jag trött på skolan för denna veckan fast på fredag är det kök och det får gå. Istället för att sova ska jag se på någon film närmare bestäämt hmm.... säger sen.

Idag ver det iallafall skola började med gympa som faktiskt är ganska kul nu, sedan var det samhäll, och sedan svenska sen åkte jag och Emma in till stan och grejade lite sedan åt vi, sen gick vi till sticky och åt ahah nä vi såg på ett band som inte jag minns vad det heter nu.

kom på vilken film det blev det blir........kärlek på menyn


Kaj han röker braj!

Jag har en låt på hjärnan som inte vill försvinn och där har den suttit hela dagen hahah tror vi va jobbiga när vi gick runt och sjung på den. ^^
Hihih hade första riktiga gympa lektionen idag och faktiskt oväntat men det var faktiskt kul, vi spelade badmintong hiihih jag och Emma va bäst! ^^ 
Sen hade vi natur kunskap och vran lärare röker braj och heter Kaj haha pappa heter Kaj det är just därför det är kul.
Jag hittade inte min nyckel imorse så jag åkte utan den men när jag kom hem ja såklart var ingen hemma och några förnster är inte heller öppna, så där satt jag och väntade men jag såg klart på jackass, sedan kom pappa. 
Hihih nu ska jag spela sims, gud vilket kul liv jag har. -.-  ^^


Äntligen tillbaks!!!!!!!!=,D

Sitter och tittar lite på en Tokio Hotel blogg bara för att jag kom på att deras platta just kommit ut.
Iallafall får det mig att tänka tillbaka lite på då jag verkligen älskade Tokio Hotel haha var verkligen helt galen. Nu har det svalnat av och har faktiskt inte lyssnat på dom på ganska länge men så råkade jag ladda över alla mina låtar till min mobil och då fick jag hör och det var underbart vackert, men har låtit vackrare.
Nu låter tyvärr inte likadant som det gjorde nu men ju mer tiden går ju mer förändras eller nåt!


Men det är inte bara musiken som låter annolunda utan dom ser annolunda ut men bilder på hela gruppen har jag visat tror jag men nu är det Bill som står i centrum oh ser coolare ut än någonsin!

Och till sist Välkommna tillbaka!! =,D

Tyst för fan- Ebba Grön


Var bara tvungen vet att det inte har nåt med låten att göra men Tyst för fan, nu ska jag sov ;)

Det var längesedan!

Har inte bloggat på ett tag, men det har ändå inte hänt så mycket. Vi gjorde klart praktiken kom tillbaka till skolan, just nu är vi skåp lösa, vart hemma spelat sims. :P

Har vart hemma hela helgen eller igår var jag på bio med mamma och Jimmy vi såg den nya med Bruce willis som var bra. Idag har jag bakat kanel bullar efter som det är den dagen idag, sen kom Emma och då spelade jag star wars när ho kom sedan såg vi på resan till jorden mittpunkt som var väldigt bra.

Kolla va duktig jag har varit (vet att bilden är upp och ner men jag orkar inte greja med det nu!

RSS 2.0