Pengar är makt..

men blir det bättre om man har pengar??
Hur skulle man kunna klara sig utan musik??
Det går inte när man har tråkigt lyssnar man ofta på musik, filmer skulle bli värdelösa utan musik, musik muntrar upp o.s.v. Man kan inte klara sig utan musik man har alltid oftast en låt på hjärnan.
Sen att musiken har blivit sämre med tiden finns det många förklaringar till.
T.ex. handlar musik och film branschen bara om pengar vilket betyder att alla kan bli kända även om men sjunger som en jävla kratta, så länge man är snygg kommer man långt för rösten kan man ändra. Sen förstörs band när dom kommer till USA aa nu kommer Tokio Hotell in här igen blä för dom, deras musik är förstörd och 99% är USA:s fel för i USA handlar det bara om pengar det är där man tjärnar miljonerna, i Europa kan man tjärna bra med pengar men inte så mycket så man kan leva lyx liv. Det är synd att det ska behöva vara så för jag tror inte det är många som tittar på personen iallfall inte jag (inte så ofta iallafall) utan det är musiken man hör det är musiken man vill höra inte se, visst det påvekar om personen ser förjävlig ut men vem bryr sig!
Meatloaf var nite den vackraste men rösten helt otrligt underar, ja han kallades köttfärslimpa men han såg ut som en haha mamma förklaring till namnet.

mm mycket vacker x) men bra röst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0