Långt ifrån okej!

Herregud va folk dör!
Tror inte gud gillar rock stjärnor. Är inne på dom sista dagarna i dagboken nu, satt och grät när jag läste det är så jävla tragiskt, hans tankar, hans ensamhet, hans levnads sätt.
Nikki hade jävligt tur när han dog och återuppstog han hade tur att Slash's flickvän var där annars hade vi aldrig mer hör av Mötley Crüe, för Cüe är inte Mötley utan Nikki.
Iallafall satt jag och läste om Kurt Cobain (sångare i nirvana) som dog i självmord, där var det inblandat tonvis med knark och alkohol. Han var i hop med Courtney Love som var sångare i bandet Hole som hade en bassist ett tag som dog av en överdos.
Antalet överdoser var många på 80-talet och även tidigare för vi har Jimi Hendrix, Elvis, kommer inte på några mer men om man ska ta bara överdoser utan död har vi många alltså tror varje stjärna som tagit droger har fått en överdos, om inte fler. Vi har Slash som har en pacemaker p.g.a. hjärtattacker och hjärtinfarkter som antagligen berodde på hans drog missbruk.
Droger är långt ifrån okej men många tar det för att dom känner press och jag fattar varför, vi lever i ett stressat samhälle och många klarar inte av det just därför tar dom hjälp av droger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0