skjult

Äntligen fick jag tag på filmen. Den filmen jag försökt och få tag på heter "skjult" det är en norsk skräck och skjult betyder gömma tror jag iallafall.
Åå när kom den ut nu då....aa kommer inte ihåg det när men minns när den skulle komma det var under ett lov iallafall om det var höst lovet förra året kanske?
Strunt samma när filmen hade premiär i norge var det jätte stor så när man åkte ner i rulltrapporna i Oslo (till tunnelbanan) var väggarna på båda sidorna en ända stor bild eller en på höger och en på vänster, dom var så stora att det var säskigt och gå där ärligt, det var nästan så man var tvungen att blunda. Det var även så vid "Helenas hållplats" alltså en jätte stor bild. Kom även ihåg att Helena sa att hon inte skulle se den p.g.a. bilden för hon tål inte skräckisar, men samtidigt vill hon se den eftersom Simens kusin spelar huvudrollen, som även är en av Norges största skådespelare lite coolt.
Aja nu har jag filmen och jag ska se den men kanske inte nu heh.


Tänk denhär bilden i en mörk tunnelbanna nedfart och två jätte jätte jätte jätte jätte stora på båda sidorna. Det var rätt läskigt sen har jag för mig att den såg lite läskigare ut men vem vet, tror äver ndet var på påsklovet för då var jag där ensam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0