You haven't thrown everything away

En person jag beundrar otroligt mycket är faktiskt Nikki Sixx!
Han började med en tuff barndom. Knarka (tydligen) första gången när han var 7 år sen höll det på tills att han var 30 år.
Dog två gånger, turnerade världen runt, levde sex, drogs and rock n´roll livet.
Efter att levt med droger runt om sig och dog för andra gången insåg han att han inte ville det längre så han blev ren från ett  ca.23 årigt beroende (tungt heroin beroende).
Samtidigt som han var i detta djupa beroende skrev han låtar som tog Mötley crüe till topp listorna. Under hans värsta Heroin år (1987) skrev han Girls, Girls, Girls skivan som blev tvåa på på topp listan (tydligen skrev han inte så mycket eftersom han hade annat för sig).
Men han skrev alltså så mycket låtar att Mötley blev världs kända, ändå var i så dåligt form helt otroligt.

Nu är han nykterist, musiker, kläd designer, författare och radio pratare.
Saken med  Nikki Sixx är att han är så intresserad av det han håller på med att man inte kan låta bli att älska han, för den här mannen är äkta.
Hans band Sixx AM seriöst det är musik man blir beroende av och berörd av verkligen, så mycket smärta han gått igenom. Anledningen till hans beroende var hans barndom och att allt fanns runt om han.
Dessutom verkar han väldigt kärleks full och bryr sig verkligen om sina barn och det han har runt sig, han är en bra förebild (inte då kanske ;)).

Kommentarer
Postat av: DANIELA

Fick nästan lite gås hur när jag läste detta!

Länge leve (haha lite komiskt?) Nikki Sixx. Fan vad jag älskar den mannen <3

2010-10-03 @ 22:18:49
URL: http://danies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0