För att göra en lång historia kort!

Guns n´roses som var så bra vad hände??

Jag ska berätta vad som hände.
Det började med att en pojke som föddes i Indiana typ 1962, han var en begåvad lite pöjk som sjung i kyrkan och spelade piano bra, men livet där hemma var inte lätt Bill (som pojken hette) blev näst in till miss handlad av sin pappa (som inte var hans pappa). Bill som var en busig en började göra saker så polisen blev inblandad och blev gripen 20 innan han fyllt 18år. Bill fick även reda på vem hans riktiga far var när han var 15 år, då han flyttade ut av ilska. (Ni ska veta att Bill alltid vart aggressiv).
Jeff var en pojke som spelade trummor i sin brors kompisar band ibland vilket han älskade (även han född 1962). När Jeff var 19 år flyttade han till Los angeles eftersom han tröttnat på Indiana väldigt mycket.
Bill flyttade till LA efter sin kompis Jeff något år senare.
Michael var en grabb som är uppväxt i Seattle (född 1964). Som ung spelade han i mycket punk band och lyckades rätt bra i sin hemstad, efter att tröttnat på trummor vill han göra som sina hjältar och spela gitarr vilket han lyckades med. Micheal hade allt det musikaliska och looken för att klara sig i LA, så han flyttade men han tänkte för att lyckas är det bättre att spela bas, så han lärde sig instrumentet och flyttade, smart grabb.
Saul var en lite unge som föddes i London 1965 med en mamma från usa och pappa från England. När han var kanske ett eller två år flyttade han till USA alltså LA där han växte upp. Som ungdom cyklade han mycket BMX och hade kunnat komma långt. När han var 15år upptäckte han gitarren och i den blev han kär! Som ung var Saul ganska vild och gjorde lite så han ville.
Steven föddes liksom Saul i LA och samma år 1965. Han vet jag inte så mycket om, men han mötte Saul när han skatade och ramlade så ha fick hjälp av Saul mycket snällt.
Steven och Saul hänge ihop och blev bra vänner.

Alltså Bill sjung det namnet han är känd som är Axl rose.
Jeff spelar gitarr och är känd vid namnet Izzy Stradlin
Michael är känd vid namnet Duff McKagan
Saul är känd vid namnet Slash
Steven är Steven Adler



När alla fem mött varandra var allt bra och dom hade skoj och spelade på klubbar. Men så blev dom signade, turnerade med Mötley Crüe 1987. Slash var med när Nikki tog överdos och nästan dog (eller hade däckat).
Alla var alkoholister och droger ister förutom Axl (han höll säkert också på). Men för Steven blev det för mycket kan kunde knappt spela på sina trummor. Så Steven stämde bandet och slash, Duff och Izzy letade ny trummis och hittade då Matt.
Även för Izzy blev det förmycket så han nyktrade till och 1990 insåg han att han inte orkade mer dom hade blivit för stora. Så av fem original var det två kvar vilket funkade eftersom ersättarna var bra.
Slsh hamnade i ett djupt alkohol och drog beroende liksom Duff. Antar att Axl blev avundsjuk eller nåt så han började bete sig väldigt bortskämt. Trotts att Slsh inte var riktigt friskt märkte han detta och började bli irriterad på Axl när han kom 2 timmar försent till en konsert.
Så år 1996 då Axl spårat ur totalt slutade Slash och började med ett annat band. Mat och Duff stannade ett år till sen var det slut.
Innan allt detta hände var Guns n´roses ett oslagbart band men deras senaste kan dra åt helvete vad hände med Axl?? Varför blev han sån??
För det var egentligen han som gjorde att bandet splittrades.
Jag tror Axl inte klarade av att vara känd och ha så mycket pengar och makt.
Det är synd det som hände för nu GnR nya skiva är inte som den ska vara tyvärr. :/




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0